Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכם כשרכשתי את המחשב רכשתי גם מערכת הפעלה WIN XP HOME -לאחר מכן הבחנתי כי רשום על העטיפה של הדיסק windows xp home edition oem prodact -לאחרונה קראתי בכל מיני אתרים, למשל כאן :http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3384632,00.html . והבנתי שאפשר להתקין את מערכת ההפעלה רק על המחשב הזה -שרכשתי ביחד עם מערכת ההפעלה. האם זה נכון .אם אני רוצה, למשל להתקין במחשב הזה WINDOWS7 או ויסטה -ואת חלונות XP HOME להתקין על מחשב אחר -אז מה יהיה . האם יש דרך לעשות את זה? מישהו ניסה להתקין OEM על מחשב אחר והצליח\לא הצליח ? תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ווינדוס xp היה יוצר קובץ אינדקס פשוט בכל ספריית תמונות, שבו הוא היה שומר את הthumbnails. משום מה במיקרוסופט החליטו לבטל את זה בעידן ווינדוס 7. במקום זה ווינדוס 7 יוצר "מאגר מרוכז" שלthumbnails באיזושהי ספריית מערכת בדיסק הראשי. אני רוצה לגרום(בהנחה שזה אפשרי, ואני הבנתי שכן) לווינדוס 7 להשתמש בשיטת הthumbnails.db הישנה. הסיבה היא, שיש לי כמות עצומה של גלריות למיניהן על דיסק חיצוני, אבל ווינדוס שומר את כל הקאש העצום של זה על דיסק הSSD שלי, וכידוע יש להימנע מכתיבות מיותרת לדיסקים מסוג זה כדי להעריך את חייהם. בויקיפדיה רשום(לינק מצורף) שווינדוס 7 עובר לשיטה הישנה כאשר התמונות נמצאות על shared drive עם רשות כתיבה. ניסיתי את בווריאציות שונות וזה פשוט לא עבד, לא נוצר שום קובץ D…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני אחרי כמה שעות טובות של חיפושים וגוגל ובערך 100 פורומים שעברתי בהם ולא מצאתי פתרון לבעיה שאני מאמין שיחסית פשוטה- יש לי נטבוק עם ויסטה(בא עם הנייד) ומודם סלולרי, ואני מפעיל בדרך כלל רשת AD HOC להתחלק עם חברים באינטרנט, כמה אייפודים..(אני חייל ויש לי יחסית הרבה זמן פנוי), פעם קודמת שהגעתי הבייתה והתחברתי עם הנייד לרשת WIFI הביתית המחשב לא נתן גישה לאינטרנט ורשם בחיבור LIMITED ACCESS- עניין שניה לפתור עם ההלפ של ווינדוס, שינוי משהו בהגדרות של הרשתות האלחוטיות ונגמר הסיפור. ועכשיו שאני מנסה להפעיל את הAD HOC הוא נותן לי בדיוק את אותו הדבר אבל הפוך, יש חיבור אבל מוגבל וללא גישה לאינטרנט יש למישהו שמץ בעניין? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי win xp home באנגלית , איך אני הופך אותו לעברית? (אני יודע ש- win xp pro אני יכול להפוך אותו עם תוכנת mui, ב win xp home, התוכנה הזאת לא פועלת)? האם יש תוכנת mui גם לגירסאת home? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חברה בטעות מחקתי את כול תיקיית הGAMES שלי שהיא היתה 20 GIGA של מישחקים וזה לא מופיע לי בסל מיחזור!#!@%$@#% בבקשה תעזרו לי!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל אופן יש לי SP2 ואני מתלבט עם לעושת עידכון כי אמרו שזה דופק את מערכת ההעלה למי שאין עותק חוקי של המערכת. לכן אני מתלבט, רציתי לדעת אם כדאי או לא כדאי ואם יש סיכון מסויים. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום רב לאשתי יש מחשב (חדש) עם וינדוס 7 64 ביט, מעבד חדיש וכו' היא נכנסת לאתר מסוים לצרכי עבודה אך מקבלת באתר הספציפי DOES NOT SUPPORT AJAX נסיתי לעשות חיפוש ולחפש מה צריך להתקין על מנת לפתור את הבעיה אבל לא הצלחתי אשמח לשמוע רעיונות לעזרה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב של אחותי הקטנה קרה דבר מוזר (או שהיא גרמה לדבר הזה) אין אפשרות לסמן שהווינדווס יעלה עם מסך הWELCOME כמו בתמונה למטה מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בהמשך לדיון על FIT-PC שפתחתי ב"ניידים": מישהו יכול לספר על הגרסה הזו? היא פשוטה להתקנה? תומכת ב-PowerPoint2003 וסרטי XVID באופן מלא (נאמר עם VLC למשל)? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רשת מחשבים ב domain שאני מנסה לפתוח כונני רשת ממופים אינ מקבל את ההודעה: windows cannot find 'copy.exe הבנתי שזה קשור לתולעת Salga-A י שלמישהו מושג איך אני מסיר את זה? ניסיתי כמה תוכנות להסרת תולעים אבל אף אחד לא הצליח להסיר אותה יש דרך יותר ברוטאלית מסתם להריץ תוכנה? או מישוה מכיר תוכנה להסרת תולעים במסירה את התולעת הזו? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אני עושה דרף XP כתובת של אתר שונה זאת אומרת נניח אם אני אכנס לאתר facebook זה יהיה walla?
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
האקספלורר מנחש לבד את הכתובת שאתה אליה אתה רוצה להכנס ברגע שהוא מנחש את מקיש enter ו אבל בחלק מהאתרים שאני מנסה לעשות את זה הוא מעלה את הכתובת www.ignkeywords.com ואח"כ את http://xml.overture.com/d/search/p/igetnet/html/domainlander/?Keywords=cs איך נפטרים מהז?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה : כיצד מהחפש אני יכול לרשום פקודה לפתוח את השליטה מרחוק כמו למשל פקודה של eventvwr יפתח לי את הדף אירועים של המחשב אז מחפש לדעת מה הפקודה של שליטה מרחוק ??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהתיקייה שנמצאת בקונטרול פאנל רציתי פשוט לגרור את כל הפונטים משמה לדיסק און קי ואי אפשר.. יש משהו שאני יכול לעשות בנידון?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אחרי פירמוט המחשב והתקנת כל העדכונים הבנתי שSP3 עושה לי בעיות ואני צריך לחזור לSP2. איך עושים את זה בדרך היעילה ביותר?(האפשרות האחרונה היא לפרמט את המחשב שוב ולא להתקין את הSP3, תודה, Zinger777.
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, התקנתי מערכנת הפעלה Windows 7, ועלייה התקנתי Windows Virtual PC ו WindowsXP Mode. עד כאן הכל הלך חלק. רציתי להתקין את הדריברים של כרטיס העריכה שלי Matrox RT.x100 (עובד רק על XP), אבל כאשר אני מפעיל את ההתקנה ב-XP Mode עולות לי 2 הודעות וההתקנה נפסקת: הראשונה: NTFS Warning השני: Severe החלתתי לבדוק את Device Manager, שם ראיתי תחת Other Devices שלושה סימני שאלה ולשלושתם כתוב Virtual PC Integtation Driver. במקום להראות Multimedia Controller או Video Controller. יש משהו שאני יכול לעשות כדי לסדר את זה? או שנפרמט ונחזיר שוב לXP? תודה לעוזרים, גיל.
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
פעם הייתה תוכנה של מיקרוסופט (שהיה ניתן להוריד אותה חינם) שהשם שלה היה REGCLEAN והיא עשתה את העבודה די טוב עכיוש משום מה מיקרוסופט "הפסיקו" אותה ז"א איאפשר להוריד ואין גירסאות עדכניות ישנה עוד תוכנה שנקראת CLEANSWEEP של NORTON שעושה את העבודה בצורה טובה אבל האם אתהם מכירים תוכנות אחרות שתומכות בוינדוס XP
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי WIN 98 וסרגל הכלים למטה משמאל (תוכנות פעילות) לא יציב בזמן האחרון הוא קופץ , נמחק ושוב חוזר מה הסיבה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 2 ווינדוסים על המחשב ובדרך כלל אמורה להיות בחירה בינהם אבל אצלי הוא טוען ישר את הויסטה מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, סוף החודש אני מביא מחשב חדש ב TMS. עכשיו החלטתי לעזוב את WIN XP SP2 הפרוץ שלי (מעולם לא קניתי מערכת הפעלה), ועכשיו אני שוקל אם לקנות OEM (לא שדרוג) של 8, ויש לזה הרבה יתרונות: - אני יכול לשדרג את מערכת ההפעלה, כולל SP בלי לדאוג מעידכונים (ברגע שיש SP חדש המשחקים לא עובדים אם אין לך אותה, ככה שזה חשוב לי). - לא לדאוג שהמערכת תחסם פתאום. - מגיע 32/64 ביט וגם עברית/אנגלית. שוב, אין לי בעיה לשלם 450 פעם אחת ולדעת שאני מסודר לכמה שנים, והנה 2 הבעיות: 1. כמה שנים?? פתאום אני רואה דיבורים על win blue, אין לי זמן לחכות קרוב לשנה בשביל לקנות אותה, ואני לא רוצה לקנות 8 ב 450 שקל ועוד פחות משנה לקנות שוב מערכת הפעלה ב 400, זה לא הגיוני (למרות שעדכון מערכת הפעלה עולה 10…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקינו לי עליו XP . כאשר אני בא להוריד עידכונים אני לא מצליח להוריד והוא כותב שהמס"ד לא נכון (של התוכנה). כנראה שמכרו לי תוכנה לא חוקית... יש דרך לעקוף זאת? - המחשב לא מתקין לי את ה USB 2 בגלל זה. (אני חושב).
-
כשאני מפעיל את המחשב של חבר שלי מופיעה הודעה כזו: LSASS.EXE-OPERATION FAILED the requested operation was unsuccesfull זה מה שזה אומר ישר בהתחלה של הטעינה של WINXP! מה הולך פה? זה מה ממש דחוף לי! תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני ללמוד MCSA2003 וגם MCSE2003 ואני לא יודע אם לקחת קורס או ללמוד לבד??? בבקשה תעזרו לי! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כשאני לוחץ start הוא שולח לי את השגיאה הבאה מישהו נתקל בבעיה?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני הארדיסקים, שאחד מהם משמש לגיבוי ואני לא ניגש אליו כמעט בכלל אך חשוב שהוא יהיה מחובר, לכן כיוונתי בניהול הכוח של XP לכבות את ההארדיסקים אחרי 5 דקות. וכך הוא עושה וזה מעולה אך יש בעיה קטנה שכן אני לא משתמש ב Paging File כי יש לי מספיק זכרון לכן המערכת לא צריכה לגשת הרבה לכונן הראשי וקורה הרבה שהיא מכבה אותו ולוקח לו קצת זמן להדלק (לא משהו קריטי) וזה דיי מעצבן, ולא נוח לקבל תקיעות באמצע המשחק רק בגלל זה... לכן השאלה שלי פשוטה: האם יש אפשרות לכוון את הכיבוי רק לאחד ההארדיסקים? תודה מראש, R.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-