Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
i am using vista 64 i have a problem that suddenly i cant change the language to Hebrew i tried restarting my computer and removing and adding back the hebrew keyboard in regional settings and still i cant change to hebrew any ideas?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ש לי ווינדוס ויסטה בייסיק, ובכל פעם שאני נכנס אליו הוא מציג לי מסך כחול ועושה ריסטרט, והדרך היחידה להיכנס אליו היא בsafe mode שזה לא כל כך עוזר לי. אם למישהו יש פתרון לבעיה אני ממש אשמח לשמוע. *למנהלים מצטער על כל ההודעות בבקשה תמחקו אותם, הייתה לי בעיה במחשב וזה פשוט לא טען את העמוד של פרסום ההודעה, ופתאום הצלחתי לפרסם הודעה ואז גיליתי שזה פרסם כב ר 6הודעות*
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, לפני כ'שבוע התקנתי Win Vista Ultimate, לפי ידיעתי אמור להיות לי ממשק Aero, למה הוא לא מופיע אצלי? ד"א חרא ווינדוס עשה לי בעיות מפה ועד הודעה חדשה.. אני ישר איתו עד Win 7. פרטים נוספים: מעבד - Core 2 Dou זיכרון - 1GB כרטיס מסך של הלוח - 128MB
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה עם התוכנה יוטורנט, אחריי כמה דקות הפעלה, המחשב מפעיל את עצמו מחדש. לבן דוד שלי הייתה את אותה בעיה, והוא פתר אותה ע"י ריפייר. הכנסתי תדיסק של ווינדוס, עשיתי ממנו בוט, אך כשרציתי לעשות את זה בדרך שהוא עשה(שאחריי בדיקה קטנה הרבה יותר פשוטה) הוא לא נותן לי. אני מתכוון לדרך שבמסך של התחלת הבוט לחוצים Enter, כמו שמתקינים ווינדוס חדש, ואז מסכימים להסכם, ולוחצים R. המחשב פשוט לא מציג לי את האפשרות הזאת. מה הבעיה, ואיך אני יכול לפתור אותה? המערכת שלי הWindows Xp Proffesional SP3, והדיסק זהה בהכל, גם בגירסאת Service pack. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כמו ב OSX שכל הסרגל כלים נמצאים באמצע פשוט המסך רחב ויותר נוח שהכל מרוכז באמצע אפשרי ?
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום,בשעה טובה קניתי מחשב נייד,לפני שאני מתקין רציתי לדעת אם יש שוני כלשהו בהתקנת מערכת הפעלה (ויסטה) על המחשב נייד לעומת מחשב נייח. תודה רבה וחג שמח 8)
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, מישהו החליף לי את הגדרות השפה במחשב לערבית, כך שכל טקסט בעברית המועבר ממחשב אחר הופך לערבית, כך שאפילו שמות קבצים חדשים שאמורים להופיע בעברית - מופיעים בערבית. כיצד אני מחזיר את המצב לקדמותו ? (עברית/אנגלית) תודה
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום יש לי חלונות XP P פרו (אנגלית),ואקספלורר 8 מאנגלית. היום בבוקר דיברתי עם מיקרוסופט תומך טכני.והסביר לעשות איפוס אקספלורר 8.ואח"כ פתחתי אקספלורר ויש האתר.ואח"כ ניפתח חלון "ברוך הבא לאקספלורר 8...".לחצתי כפתור "הבא" והיגדרתי הגדרות לפי מה שאמר לי תומך טכני.ובסוף בדקתי אתרים אחרים והכל עובד יפה.בערך שלוש שעות חזרתי למחשב ופתחתי שוב אקספלורר האתר עובד.ונסיתי ליבדוק אתרים אחרים ששמרתי במועדפים שלי.חלק עובד האתר ופתאום חלק אותו האתר לא עובד. מה שקורה הוא תמיד אני רואה כתוב: Intenet Explorer cannot Display the WebPage ורואים ליד משפט בצד שמאל הזה סמל כדור הארץ ובתוכו יש אקס אדום. ולמטה עוד משפט בהמשך כתוב: What you can try: ורואים למטה כפתור כתוב: Diagnoce Connectuin P…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש דרכים לעקוף את זה..? או שאני יכול לשים את הדרייבר ב-USB או שעדיף כבר VISTA HOME X32 .. לוחאם-ABIT NF7-S 786 RAM DDR 400 FX5500 256BIT 256MB ATHLON XP 3.2
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
עד היום כשהתקנתי מערך RAID על XP הייתי צריך להתקין את הדרייבר מתוך FDD בתחילת התקנת הווינדוס האם ב-ויסטה ו-WIN7 כבר אין צורך בתהליך הזה? הכל Built-in ? בחוברת של הMB מצויין רק Win XP & 2000 תודה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקבל מחשב ביום ראשון והנה המפרט: ועכשיו השאלה שלי היא כזאת: איזה ויסטה עדיף לי ויסטה 32 ביט או ויסטה 64 ביט, איזה ויסטה תנוצל יותר טוב? איזה ויסטה תיתן לי ביצועים יותר טובים? והאם ההתקנה של ויסטה 64 ביט היא כמו ההתקנה של ויסטה 32 ביט?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בוקר טוב. לפני כחודשיים שאלתי על העניין, בהודעה שבקישור. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392966.msg3381413#msg3381413 בכל אופן, רק בימים אלו התפניתי לנסות את שכתוב שם, יצרתי דיסק חדש של XP, וכשניסיתי להתקין, קיבלתי הודעה שלא ניתן להתקין WINDOWS על המחיצה שאני מבקש (ההתקנה זיהתה את ה-DOK, דרשה ועשתה PARTITION, אבל להתקין בפועל, סירבה לחלוטין). מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יכול להיות שזה ישמע לכם מוזר, אבל... חיפשתי באתרי החנויות ולא מצאתי גרסת retail לרכישה - כל הגירסאות הופיעו כ-OEM. מישהו יודע על חנות בה אפשר לרכוש גרסה כזו? תודה מראש לכל העונים וסליחה אם זה לא הפורום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
פתאום שמתי לב שכל פעם שאני נכנס לכונן D, החלון הזה חושב איזה 10-20 שניות ועד אז הוא לא נותן לי להיכנס לשום תיקיה בחלון. זה קורה רק במחיצה הזאת, D, ולא ב-C, E או H - כולן מחיצות בכוננים הקשיחים שלי. אחרי בדיקה קצרה שמתי לב שמשום מה ה-XP המפגר הזה החליט להגדיר לי את כונן D ככונן וידאו או משהו, והוא מציג בצד שמאל לינקים של "Video Tasks" - שלא קיימים באף אחת מהמחיצות האחרות. בתוך תיקיות יש את הקטע הזה של customize this folder ואז ניתן לבחור את סוג התיקיה (files, videos, music וכו') - אבל זה לא קיים עבור הכונן בפני עצמו. יש למישהו מושג איך אני מבטל את השטות הזאת? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב מסוג LG X110 (בלי כונן דיסקים) ומערכת הפעלה XP SP3 אני מקבל שגיאה מוזרה ולא עולה המחשב עד הסוף... בנוסף לזה הוא גם החליט על דעת עצמו לשים סיסמה בהפעלת המחשב, הסיסמה ריקה אבל עדיין לא מבין מאיפה זה בא. הנה השגיאה: service to handle post-installation details מפה הוא רק נותן לי "שלח" "ואל תשלח". ולא חשוב מה אני עושה הוא לא מעלה את כל הדברים אלא משאיר לי רק את הרקע!! לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי. :-[
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני יוריד windows xp professional מהאימיול האם יהיו ביצועים זהים או אותו הדבר לחלוטין כי הwindows נורא יקר.. בבקשה דחוף כי אני קונה מחשב היום או מחר ואני צריך דחוףף... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
תמונה http://img411.imageshack.us/my.php?image=1111z.jpg איך אני מחזיר אותו?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בעידכון האחרון נוסף לי האייקון ואין לי מה מושג למה ומדוע מישהו יודע מה זה?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס(XP) מקורי ואני כבר כמה זמן מקבל התראה שיש סרויס פק 3 להוריד(עכשיו אני עם 2) אבל בהתקנה הוא מציע לי לגבות קבצים עכשיו אני באמת צריך לגבות קבצים והם ימחקו או שלא באמת צריך לגבות?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על דרך נוחה להעביר התקנה של ווינדוס מכונן לכונן? עבדתי כמה זמן לאחרונה עם ויסטה על הכונן הראשי שלי (C...) ולאחרונה התקנתי חזרה XP על כונן אחר(D..) מדובר בשתי מחיצות שונות על שני כוננים שונים פיזית. הייתי רוצה שאת אותה התקנה בדיוק שיש ב-D תופיע ב-C האם norton ghost ודומיו מאפשרים משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום אני צריך MUI לווינדוס מדיה סנטר בעברית או הקישורים לWXPMCE זה בישביל לקוח שהיתקנתי לו ויסטה והוא לא מרוצה ואמרתי לו שאפשר את זה הוא חייב MCE כי יש לו MC מפרט: e4400 2GB ram 945gc msi htpc media lab thermaltake dh101 pvr 150 happauge 160gb hitachi 500gb seagate harman/kardon lcd toshiba regza 37 5.1 450 ezcool חוץ מי זה הרמקולים מחוברים דרך כבל אחד לרסיבר ולא שומעים ב2 רמקים השמליים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
*נכתב על ידי בתאריך 8.4.09 , אפשר לשאול שאלות פה או בפרטי.. *לא להעתיק. ניקוי המחשב ותחזוקתו מערכת ההפעלה צוברת קבצים ונתונים בתיקיות מערכת, לשם גישה מהירה אליהם בעתיד, בשביל שלא יווצרו כל פעם מחדש. זה כמובן הכרחי, אבל כשכמות הקבצים עוברת את הגבול, סביר להניח שהדיסק יעבוד זמן רב יותר, והפעילות שלו תיהיה גבוהה מן הרגיל. דבר שעלול להאט תהליכים אחרים שכותבים על הדיסק. מלבד הקבצים הזמניים, קיימים גורמים נוספים שעלולים לשבש את פעילות המערכת, להאט אותה, או להשבית אותה: - תוכניות לא רצויות הפועלות באתחול המערכת - וירוסים - קבצים מפוצלים - קבצי מערכת שהוחלפו - דרייברים מתנגשים - סקטורים פגומים בדיסק הקשיח ועוד. במדריך נתמקד בגורמים האלה ונפעל בהתאם. * למדריך הזה, נזדקק לתוכ…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם יחיד ולא ראוטר, ולאחרונה אני מתחבר אוטומטית לאינטרנט, בלי חייגן (כתוצאה מכך שלא יכלתי ליצור חייגן חדש מכיוון שכל פעם שניסיתי הווינדוס העלה חלון שהיה כתוב בו ''שגיאה 5: הגישה נדחתה'', ולא יכלתי להתחבר כלל). היום ניסיתי להתחבר דרך הדפדפן, לא התחבר. ניסיתי להתחבר למסנג'ר- לא התחבר. נכנסתי לsafe mode with networking ורק דרך פה אני יכול להתחבר לאינטרנט (אוטומטית, בלי חייגן). בבזק הציעו לי לטפל בבעיה עם החייגן כי הפתרון שנתנו לי הוא זמני, ואני מפחד שגם הסייפ מוד כבר לא יצליח להתחבר ואז אני ממש אדפק. אם צריך להעביר את הנושא לפורום רשתות אז תודיעו לי, אני ממש צריך עזרה פה. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64 BIT HOME PREMIUM... הייתה לי בעיה שלמה עם הכונן קשיח, החלפתי אותו והכול עובד עם XP, מצוין. עכשיו, אני מנסה להתקין את הVISTA והוא כול הזמן נתקע לי באותה נקודה להלן: מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הוא פשוט לא נותן לי לסמן את הוי.. ברגע שאני לוחץ על העכבר בקטע הזה (לא משנה איפה) המסך פשוט נתקע.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אם לוחצים DELETE.. זה פשוט לא מגיב ראיתי פעם אשכול על זה אבל לא התייחסתי ועכשיו אני לא מוצא בחיפוש אף אשכול
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-