Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקנות מחשב חדש עם הארד דיסק בגודל 160GB. אני מתכוון ליצור שתי מחיצות (C ו- D), כאשר הווינדוס תותקן על C, ובכונן D יהיה כל שאר ה"זבל" (משחקים, תוכנות, הורדות וכו'). מה הגודל המינימלי למחיצה C שעליו הייתם ממליצים? או במילים אחרות - על איזו חלוקה הייתם ממליצים בין C ל- D? ** שימו לב שהגודל המעשי של ההארד דיסק הינו 156.25GB (מחלקים 160,000 ב- 1024). בתודה מראש, נמרוד.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן התחילה אצלי בעיה כזאת שלוונדוס שלי לוקח איזה 15 דקות לעלות.. המקום שהוא נתקע זה הstartup screen באמצע התהליך בערך... עשיתי כבר defragmintion לדיסיקים..אני מיואש שום דבר לא עוזר אפיךו פורמט לא עזר לי... אשמח מאוד אם מישהו ימצא לי פתרון. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט מציינת אבן דרך משמעותית נוספת כשהיא זוכה לנתח של 12 אחוזים משוק המחשבים האישיים, וחולפת על פני חלונות XP האלמותית התוכנית רחבת ההיקף של מיקרוסופט מכוונת לכך שמערכת החלונות 10 תשתלט על עולם ה-PC באופן מוחלט בתוך קצת יותר משנתיים מהיום, ובינתיים אנחנו מקבלים עוד המחשה לכך שהיא כנראה בדרך לשם. לפי נתונים עדכניים של השירות netmarketshare, המערכת שמוצעת כעדכון חינמי למאות מיליוני צרכנים כבר מחזיקה ביותר מ-12 אחוזים מנתח שוק מערכות ההפעלה (עבור מחשבים נייחים וניידים, אך לא כולל טאבלטים וסמארטפונים), ובכך חולפת למעשה על פני הנתח שמחזיקה חלונות XP הוותיקה – והופכת למערכת ההפעלה השנייה בפופולריות שלה בתחום, אחרי חלונות 7 שעדיין חולשת על מע…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שדרגתי את המערכת מ-WIN7 ל-WIN8. כאשר אני לוחץ במאטרו (START) על MAIL\STORE וכו' כל אפליקציה של מיקרוסופט הוא עובר למסך שלה לשניה מראה את הלוגו של האפליקציה וחוזר למסך הראשי של המאטרו כך שבעצם לא מצליח לפתוח אף אפליקציה. מישהו נתקל בבעיה? יש הצעות לפתרון בבקשה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני דיי ותיק העולם הווינדוס (כבר 6 שנים) אבל מעולם לא יצא לי להתקין מערכת הפעלה. יש ברשותי Windows 98SE בעברית (ממשק מלא וכו') ואני רוצה לשדרג אותה לאקס פי. כשהכנסתי את הדיסק, ראיתי אפשרות להריץ את "בודק תאימות" של המחשב ורכיביו לאקס פי. כעבור כמה דקות הוא הוציא לי דוח. בדוח יש פירוט על כל מיני רכיבים שלא יעבדו, או שהוא חושד שלא יעבדו תחת אקס פי. מדברים כמו דריוורים של מאיץ גרפי אני לא מודאג, כי אפשר להוריד מהאתר של Nvidia. (או שאני כן צריך להיות מודאג?) מה שיותר הדאיג אותי הוא הדיווח תחת הכותרת "בקרי קול, וידאו ומשחק" שם הוא כתב: Avance AC'97 Audio for VIA ® Audio Controller מה אני אמור לעשות בקשר לזה? האם יש דריוור שאני אוכל להוריד מהאינטרנט בשביל זה? עוד 4 דברים שהדאיג…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגרסאות הקודמות של Windows לאחר ביצוע פעולת Analyze מופיעה הודעה, המאשרת או שוללת צורך בביצוע איחוי. ב- Windows 7 לא מופיעה הודעה כזו, ובמקום זאת ניתן סיכום איחוי באחוזים (0% fragmented). מה המשמעות של זה? האם זה אומר שיש או אין צורך לבצע איחוי? אם לא, אז מתי כן? או אם כן, אז מתי לא?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות שרת קבצים/גיבויים ממחשב ישן (P4) בבית עם 6 מחשבים. מה ההבדל ביכולות ובעיקר בפשטות בין WHS, FreeNas וסתם XP עם שיתוף תיקיות ותוכנת גיבוי חינמית טובה? ברור לי ש-WHS עולה כסף (הבדל משמעותי) ומסוגלת ליצור גיבוי IMAGE מרחוק, אבל בהנחה שאני מעוניין לגבות קבצים ולא מחיצות שלמות, מה ההבדל? מה עדיף (בדגש על פשטות התקנה/הפעלה/תחזוקה)?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על start צריך להיפתח תפריט עם כל הנתונים כיבוי הפעלה תוכניות וכו'... הכל טוב ויפה אבל התפריט נהיה לי שקוף!!! אני רואה את המסגרת הכללית אבל לא מה שיש בפנים.... יש לי תימס אבל ללא קשר לשקיפות....החלפתי ועדין לא עזר.... יש למישהו פיתרון? תודה מראש, אלעד
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שידוע ולא ידוע, למספר מערכות ווינדוס ביתיות היו כמויות זכרון מקסיצליות אותן יכלו לנצל (ווינדןס 98 מהדורה ראשונה: 128 מגה בייט, ווינדוס me ו 98 מהדורה שנייה 256 מגה בייט). רציתי לדעת מהי כמות הזכרון המקסימלית לווינוס xp home edition (אם בכלל יש כזו)? סליחה... אני יודע ששאלה זו שייכת לפורם ווינדוס.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, פרמטתי את המחשב וחילקתי למחיצות ושמתי לב שסך הכל יש לי 130GB במקום 160GB... איפה ה-30GB שלי?!, איך אני מחזיר אותם? תודה וערב טוב.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש מ-RSM ומחנות אחרת קניתי WIN7 HOME PRE 64BIT HEBREW. על המחשב שקיבלתי מ-RSM מותקנת גרסה זמנית של WIN7 32BIT. הכנסתי את הדיסק שקניתי, של ה-64 ביט, והוא לא עבד והודעת השגיאה אמרה משהו בסגנון של "המערכת לא תומכת ב-64 ביט". איך אני יכול להתקין את הווינדוס? האם אני יכול להסיר את ה-WIN7 שעל המחשב בכדי להתקין את ה-WIN7 שקניתי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מישהו יכול להגיד לי מהם הפונטים ברירת מחדל הגודל והכל של notepad. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם התקנה של העדכונים בטוחה למי שאין חלונות xp חוקי ובלי רשיון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיחקתי במשחק משנות ה 90 אחרי שיצאתי מהמשחק המסך התהפך צירפתי תמונה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כבר כמה שעות שהמחשב שלי איטי בטירוף בקשר להכל לא חשבתי שזה הטמפרטורות בגלל הסינק החדש אז בכלל לא בדקתי אחרי שעה בדקתי פתאום אני רואה 41 מעלות ! שזה טמפרטורת מאמץ בפריים אני מסתכל על המנהל משימות אני רואה iexplorer.exe תופס לי 90 אחוז אין חלונות אקספלורר פתוחים לא תיקיות לא כלום נאדה, סגרתי אותו ידנית ב "סיים משימה" וכל המחשב חזר לעבוד רגיל מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , יש לי בעיה מרגיזה מאז שהתקנתי את הווינודס לפני כמה ימים. ניסיתי להפעיל את Refreshclock ופשוט שום דבר לא קורה , כאילו לא לחצתי על האייקון בכלל.. אותו דבר עם התוכנה all seeing eye ואני בטוח שזה יקרה בעוד תוכנות , למרות שלא ניסיתי עדיין. יש לציין שהאיסיקיו והמסנגר כן עובדים. בכל מקרה , הורדתי גירסא נוספת של התוכנות שלא עובדות , ואז אחרי ההתקנה , הפעלה ראשונה זה עובד. אני מפעיל את המחשב מחדש , או מחכה כמה שעות , ושוב פעם הלינק לא עובד , וצריך לעשות install מההתחלה. זה כאילו שכל פעם שאני רוצה לשחק במשחק מסויים דרך ה all seeing eye אני צריך להתקין את התוכנה מחדש.. זה דיי מעיק יש למישהו רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP ALT+SHIFT לא עובדים כמו שצריך יש בעיות בכתיבה בוורד אחרי כל מילה משתנה לאנגלית ועוד הרבה בלאגנים איך מסדרים שהכל יעבוד כראוי ללא בעיות אודה אם תסבירו לי שלב אחרי שלב נ.ב יש לי בעיה ואתם חוסמים את השאלה . באמת חכמים בלילה אתם עשיתם לכם שם טוב בכל המקומות והורסים בשניה יש אדם שיש לו בעיה תנו לאחרים לעזור ואל תחסמו.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מותקן אצלי במחשב WIN XP 32BIT יש לי דיסק קשיח 80 GB. הדיסק מחולק, DRIVE C - 20GB היכן שהוינדואוס מותקן דרייב C מלא ב19GB. ולכן כל פעם שמורידים קבצים גדולים הדיסק מתמלא, ואי אפשר להמשיך להוריד. 1. איך לדעת מה זבל בדרייב C? האם יש מקומות נפוצים בתקיית וינדואוס שמתמלאים בקבצי זבל? 2. האם ניתן להגדיר שהתיקיה זמנית תהייה בדרייבר אחר (D למשל)? בשביל למנוע מגרייב C להתמלא. 3. האם ניתן להגדיל את נפח דרייב C ללא פירמוט? תוחדה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לא ידעתי לאיפה זה שייך בדיוק אז תרגישו חופשי להעביר. אני מעוניין לפתח אפליקציות לWINDOWS PHONE 8.1. בעקרון לפלאפונים וטאבלטים של ווינדוס. בשביל זה הבנתי שאני צריך מחשב עם מערכת הפעלה של WINDOWS 8 לפחות כי אי אפשר לפתח על WINDOWS 7. איזה מחשב זול וקטן(מארז קטן אוליי מיני) אפשר לקנות בשביל לפתח? ואיזה מכשיר פיתוח? סיפרו לי שאפשר לקנות טלפון נוקיה עם WINDOWS 8.1 ב 600 שקל. מצד שני, האם כדאי פשוט לקנות טאבלט PRO של ווינדוס שישמש גם בשביל סביבת הפיתוח וגם בשביל להריץ את האפלקציה? אז מה אתם ממליצים בתור סביבת פיתוח זולה של אפלקציות לוונידוס מוביל?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש דרך להעביר את כל המידע ממחשב ישן לחדש? מדובר ב XP בשנייהם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו ניסיתי להתקין את הווינדוס נכנסתי לדיסקט עשיתי e:\setup.exe לא פעל זה אומר לי שהוא לא יכול לקרוא מכונן e וגם עשיתי שהמחשב יפעל ישר מהסידירום וזה שוב העלה לי את זה לתקליטון מה צריך לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת ההודעה שאני מקבל ברגע שאני מנסה להריץ פורמט על ההרד דיסק, זה הרד דיסק שני, יש עליו את התיקיה הישנה של ה Windows. חוץ מזה אין עליו כלום... מחקתי הכל ידנית. ניסיתי להתקין מג'יק פרטישן, אבל הוא לא עובד עם Windows 7 . אין לי מחשב נוסף כאן להעביר אליו את ההרד דיסק. למישהו יש רעיון כלשהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה החדשה הצליחה לצבור 400 מיליון מערכות שמופעלות על ידה, בתוך כ-14 חודשים בלבד מאז הושקה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-