עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yanivganor,

יש לי שאלה עקרונית, שאולי כבר נשאלה בעבר ... האם יש יתרון בביצועים וביכולות ל WIN XP PROמאשר ל WIN 2000 PRO ? אני שואל על יתרונות בביצועים וביכולות בלבד ולא למשל בממשקים היפים יותר שיש ל XP . אשמח לדיון בנושא

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by u_o,

הוא אומר לי שאני לא פועל כאדמינסטרטור הקובץ של הרג'סטרי בנעוץ לא עוזר כניראה לא מותאם לWINDWOS XP PRO SP2 עוד בעיה , כל שורת המשימות של ההתחל וכל מה שבצד לא נפתח וזה כן פועל מן הסתם.. חח בטח גם לזה יש REG אז מישהו מוכן להביא לי תיקון מתאים ?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by shloosh,

יש לי 7 svchost פתוחים!!! 2 מהם ביוזר network service! כאשר אני סוגר אחד מסוים מהם מפויע לי ההודע העל כיבוי המחשב ב-60 שניות! RPC .... זה נראה לי מוזר מאוד! מה לעשות?? הווינדוס מעודכן כולו. יש לי SP2 עם פיירוול והכל. ואנטי וירוס מעודכן של mcafee

4. למה הכתב לא בסדר כאשר אני מנסה לרשום דברים באתרים כמו פה למשל: ג??‗ ?י?א?? ????? מה שרשום למעלה זה: עידן אשכנזי החמוד אה וזה רק באינטרנט בבקשה תעזרו לי אני כותב את זה מחבר אני עכשיו בדרך הביתה ואני לא יכול לעשות חיפוש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by alexrta,

בכונן C: יש לי 5.30 GB ומתוך זה נמצאים בשימוש רק 3.36 GB אבל ה-WIN רושם שנישאר לי רק 700 מגה ומי שיודע מטמטיקה יבין שזה לא הגיוני בכונן הזה יש לי את-WIN XP והפרוגרם פיילס (שלוקחים כ-400מגה) וגם כמה שירים שלוקחים בסביבות ה-{100 מגה) למה הוא עושה את זה בבקשה תעזרו כי אני ממש צריך מקום פנוי :-\

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Gnome,

נסיתי אתמול לעשות פירמוט והתקנה של ה-WINDOWS במחשב של דוד שלי דרך הדיסק של ה-WIN XP PRO עצמו. הבעיה היא שכשאני לוחץ ENTER עוד במסך הראשון כדי להתחיל את כל התהליך של ההתקנה מופיעה הודעה שההתקנה לא הצליחה לזהות את ה-HD, יש לוודא שהוא מחובר וכו'... יש לציין כי ה-HD (בעל חיבור SATA) מחובר והוינדווס XP שמותקן עליו פועל תקין והכל בלי בעיה... אשמח אם מישהו יוכל לעזור או להציע פתרון כי הרצתי כמה חיפושים באתר ובגוגל ולא מצאתי תשובה חד משמעית... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by nissim_y,

אני מנסה להתקין מסך חדש במאפייני תצוגה -> הגדרות -> מתקדם -> צג מוגדר מסך הכנס-הפעל כפתור המאפיינים כבוי ולא ניתן לשנות את תכונות המסך איך בכל זאת אני מכני את הדרייבר החדש ? :

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, נדבקתי ככל הנראה בוירוס שרץ בזמן האחרון באי סי קיו. זה וירוס די קטלני הייתי אומר, הוא מקפיץ לך הודעה כל 20 דקות בערך שאחריה תצטרך לעשות ריסטארט והוא ישים לך הודעה כמה שניות נשאר לך. אני לא מצליח משום מה להתקין קספרסקי במחשב, ככה שתוכנת אנטי וירוס לא הכי עוזרת לי כרגע. יש לכם אולי רעיונות אחרים? אני מצרף 2 קבצים של תמונות בהם רואים את ההודעות. תודה ענקית למי שיעזור. אם זה לא המקום, אז בבקשה מנהלים תעבירו את האשכול לפורום המתאים. יום טוב לכולם. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by domuzy,

1. ביומן האירועים הוא רושם תקלה 7026: The following boot-start or system-start driver(s) failed to load: TfFsMon TfSysMon‏‏ מה זה ואיך לפתור את זה??? 2. תקיעה אחרת (תקלה 4226) רושמת: TCP/IP הגיע למגבלת האבטחה שנכפתה לגבי מספר הנסיונות לחיבור TCP בו-זמנית.‏‏ למען הסר ספק, שתי התקלות הנ"ל אינן קורות יחד, כמובן, אז אבקשכם להסביר לי את פתרון כל אחת בנפרד. (והאם ייתכן קשר לתוכנה BITTORRENT, כי ייתכן שזה קורה רק לאחר הפעלתה) אובד עצות ממש! תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם.... יש לי קובץ (לצורך העניין file.exe) ויש לי תיקיה עם המון תתי תקיות בתוכה. השאלה היא מה הדרך הכי קלה ויעילה להעתיק את הקובץ לתוך כל תתי התיקיות. ציירתי תמונה בכדי להמחיש יותר טוב את מה שאני רוצה לעשות. [attachment deleted by admin]

11. שלום מישהו יודע איך עושים שכל פעם שאני פותח את המחשב המסך פתיחה של וויסטה לא יעלה? תודה

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  12. שלום, קניתי מחשב חדש מ-RSM ומחנות אחרת קניתי WIN7 HOME PRE 64BIT HEBREW. על המחשב שקיבלתי מ-RSM מותקנת גרסה זמנית של WIN7 32BIT. הכנסתי את הדיסק שקניתי, של ה-64 ביט, והוא לא עבד והודעת השגיאה אמרה משהו בסגנון של "המערכת לא תומכת ב-64 ביט". איך אני יכול להתקין את הווינדוס? האם אני יכול להסיר את ה-WIN7 שעל המחשב בכדי להתקין את ה-WIN7 שקניתי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by wooper,

שלום יש לי תקייה בכונן c שכל הזמן נפתחת בעת עליית windows איך אני מונע ממנה לעלות

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  14. לא זכאים לעדכון חינם למערכת החדשה של מיקרוסופט ולא בטוחים ששווה לכם לשלם עליה? תוכלו לנסות אותה, בגירסת ה-Enterprise, למשך 90 יום ואז לבצע בחירה מושכלת לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/עדיין-לא-משוכנעים-מיקרוסופט-תתן-לכם-לנ/

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. הווינדוס שלי שינה לי את הפונט במחשב ואני לא יודע איך להחזיר לפונט המקורי , אני גם לא יודע מה הפונט המקורי אז אם מישהו יכול לבדוק אני אשמח

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by amittt,

טוב אז תשמעו אני רוצה להוסיף האקדיסק נוסף כאילו יש לי אחד אני קונה עוד אחד עכשיו תקשיבו אני מחבר אותו בפנים הכל טוב עכשיו אני מדליק את הווינדאוס איך אני מוסיף לו כונן כאילו עכשיו יש לי c d e ואני רוצה להוסיף שיהיה לי f אני צריך שתסבירו לי איך לעשות זאת וגם אם צריך תוכנה אז תביאו את התוכנה וגם מדריך בבקשה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  17. בחלון המחשב שלי, איפה שמוצגות כל המחיצות לאחסון הקבצים + כמובן מחיצת המערכת, במקור הוצגה בממשק אירו גם תכונה נפלאה (בעיניי לפחות...) שהראתה בצבע כחול כמה מקום מנוצל במחיצה וכמה נשאר פנוי, אם נשאר פחות מ-10 אחוז אז הנפח המנוצל סומן באדום... אני בנאדם שאוהב שינויים והמחשב אצלי זה דבר מאוד דינמי, אז זה מתבטא גם בהתקנת/הסרת כל מיני תוכנות-אך רק כאלה שאני צריך ומשתמש בהם באופן קבוע או לעיתים... (אני לאט לאט משתדל להפחית את השינויים כיוון שאני מודע לכך שזה יכול ליצור בעיות במחשב) בכל אופן, מזה כמה שבועות שאני לא רואה את האפקט הזה ואני מעוניין בו, ולא מצליח להחזירו, האם זה אפשרי ? אם כן כיצד ??? תודה מראש, rMaNe גליל מערבי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Nihility,

מיקרוסופט הוציאו 5 פרסומות חדשות לחלונות 7 (לראות בHD ) סה"כ מספר הפרסומות עד כה הן 6. יש כמה בעיות עם הפרסומות, למשל aero shake ממש לא נראה כמו שהוא מוצג בפרסומת וגם המדיה פלייר לא באמת נראה ככה (שלא לדבר על זה שהוא מנגן רק סרט אחד בו זמנית). http://www.youtube.com/watch?v=46BrgXXXzW8 עריכה: עוד אחת! עריכה: שימו לב שיש פדיחה רצינית בפרסומת השלישית. זה על ההתחלה, מי מזהה מה הבעיה? אפשר להוריד את השירים שמופיעים בפרסומות מפה: http://win741.com/ ללחוץ על הקופסה הכתומה בצד ימין למטה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם אז הבעיה ככה לפני מספר ימים שרצתי להפעיל את הregedit דרך start>run>regedit ניתקלתי בבעיה שהחלון של הREGEDIT עלה לשניה ונסגר אבל אני יכול להפעלי אותו ידנית (כל הדרך הארוכה) ואז ניסיתי להפעלי CMD דרך start>run>cmd והחלון של הCMD עלה אבל נשאר "תקוע" ולא זז אבל אם אני מפעיל את זה בדרך הארוכה זה עובד ואז שרציתי להיכנס לתיקיה system32 לא מצאתי אותה אבל שהסרתי את ה-V מהסתרת קבצי מערכת זה הציג אותו וזה גורם לי גם לבעיות עם האינטרנט ובעיות כלליות ככה אני חושב האם יש דרך לסדר את זה או משהו...? וסרקתי וירוסים דרך NOD32 וגם SPYWARE ולא מצא משהו מיוחד חוץ מקבצי מירק ועוד כמה מיני לא חשובים ובכל זאת החלטתי למחוק אותם אבל לא עזר הנה כמה תמונות (התמונה …

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  20. היי עשיתי קצת OC למחשב(סתם שיחקתי עם זה) ראיתי שכן פועל ולא פועל וכו'. ואז אחרי זמן מה, קיבלתי מסך כחול (כלומר הOC לא הלך) טוב נו, זה קורה לי המון פעמים, אין בעיה. הלכתי לBIOS ושחזרתי הגדרות קודמות שיציבות ופועלות טוב. אבל מאז שעשיתי את זה, באופן מוזר החלונות VISTA שלי (64 ביט גרסת אולטימט), עולה הרבה יותר לאט! וגם יש תחושה שהכונן הקשיח שלי קורא ורושם הרבה יותר לעיתים תכופות! יש לציין שאני גם משתמש בREADYBOOST וכו'. נניח לפני זה, החלונות היה עולה ואפילו לא מראה לי מסך WELCOME, אלא ישר נכנס לDESKTOP וכל הDRIVERS (נניח זה של ATI או של ASUS) כבר היו טעונים. עכשו לוקח ממש הרבה זמן, גם אחרי שהDESKTOP עלה, עדיין לוקח איזה דקותיים עד שהם עולים! והכונן הקשיח עובד די הרבה. למישהו …

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  21. נכון, שאלה קצת דבילית, אבל בכל זאת..לפי מה שהבנתי גירסת OEM של מע' הפעלה ניתן להתקנה רק על המחשב הספציפי לשמו היא נקנתה... אז, בהנחה שמדובר ב- windows 7 home premium 64bit בגירסת ה OEM שלה, האם אפשרי לשדרג את המחשב בעתיד (כ. מסך, זכרונות, אפילו מעבד) או שיתכנו בעיות מבחינת רשיונות וכד'?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  22. Started by shloosh,

אני רוצה להיכנס לצ'ט של נענע אבל הוא רוצה שאני אוריד את זה!!!! איך אפשר להתקין את זה,ולא דרך windows update????

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום נתקלתי בבעיה הבאה, כל אשפי פעולה (WIZARDS?) רצים ללא עצירה. בכל הפעלה של אשף (התקנת תוכנה, הגדרת ODBC?, ביצוע ייבוא דרך SQL Server? וכו') האשף רץ ללא עצירה - כאילו מתבצעת מעין לחיצה אוטומטית על כפתור ה- Next?. במידה וברירות המחדל שהוגדרו באשף אינן מתאימים או לחילופין אם צריך למלא נתונים בטופס, מוקפצת הודעת שגיאה. מישהו נתקל בבעיה משונה זו ? למישהו יש פיתרון ? נ.ב. מערכת הפעלה בשימוש - Windows XP תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by FaceMe,

שלום אלופים, התקנתי משחק די ישן (USAF) על המערכת שלי ( AMD 2500 winXP) בהתחלה הכל עבד מצויין עד הרגע שניסיתי להתחכם ולשנות את הרזולוציה של המשחק , שיניתי לאיכות הגרפיקה הגבוהה ביותר המשכתי לשחק והכל היה בסדר גמור לא היה שינוי אך לאחר איתחול של המחשב אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה : USAF has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. ניסיתי להסיר את המשחק באמצעות התוכנה your uninstaller על מנת שתסיר את הכל נכנסתי ל - registary ומחקתי כל מה שקשור במשחק עשיתי serch על כל ההארדיסק ומחקתי גם פה הכל ועדיין מתקין מחדש ושוב אותה הודעת שגיאה מעצבנת . תעשו טובה לא רשמתי סתם דחוף קניתי בשביל המשחק הזה גויסטיק חדש ב - 250 שקל והספקתי לשחק במשח…

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  25. היי חבריה קיבלתי EEE שיש בו וינדוס אקס פי באנגלית אני מעוניין להפוך את הוינדוס לעברית ובנוסף אני מעוניין לשנות את שורת ה''התחל'' , מהממשק בצבע האפור שקיים כרגע (כמו של וינדוס 98) לוינדוס אקס פי ולצורה כמו שאני מכיר בצבע כחול.. יש קבצים שאני צריך להוריד בישביל לעשות את זה? איך עושים את זה? תודה לעוזרים נ.ב , אין אפשרות לשנות דרך חלון ה''מאפיינים''

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.