עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שאני לוכץ על כלים-->אפשרויות אינטרנט זה רושם לי "פעולה זאת בוטלה עקב מגבלות החלות על מחשב זה. נא פנה למנהל המערכת" ושאני לוחץ עכבר ימני-->מאפיינים על האיקון של האינטרנט אקפלור נפתח אפשרויות האינטרנט אבל האפשרות לבחור אתר בית נעולה. אם אני לוחץ בוולאה על הקישור " הפוך לאתר בית" ניהיה ארור... בעיה מוזרה מאוד...יש לי אינטרנט אקפלורר 6 לא אספי1... בבקשה שמישהו ינסה לעזור לי...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by crowbar87,

יש ברשותי windows xp sp3 home edition 32bit מקורי ומעודכן קניתי דרך ארגון המורים דיסק שדרוג לwindows 7 ultimate 64bit כאשר אני מכניס את הדיסק של win7 לכונן קופצת הודעת שגיאה: מישהו יודע אולי במה מדובר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Wile E Coyote,

ברשותי מחשב נייד עם Windows XP SP3. לא מזמן התקנתי את הווינדוז מחדש, אך כנראה שבתהליך ההתקנה עשיתי טעות, ועכשיו, בכל פעם שהווינדוז עולה, מופיע חלון Log On (ללא צורך בסיסמה). כל מה שצריך לעשות הוא להקיש על Enter. כיצד ניתן לבטל את החלון הזה, ושהווינדוז יעלה לבד?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by mrsph666,

שלום, איזה נפח מומלץ להגדיר ל-swap file? ברירת המחדל של Windows הגדירה אותו לכ-50% מעל הזכרון הפיזי, שזה נראה לי לגמרי מיותר. המערכת היא כזאת: i5 2500 3.3GHz 8GB DDR3 1TB HDD Windows 7 64bit המחשב משמש לגיימינג, אך ספק שהוא אי-פעם הגיע לשיא בשימוש בזכרון הפיזי, גם כאשר העומס עליו היה מקסימלי. מה תגידו, רבותי? כמה להגדיר ל-swap file? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. נשמע פשוט נכון? אבל זה משגע אותי אני רוצה למחוק את הדרייבר הזה שמופיע באוורסט: http://img213.imageshack.us/img213/6173/driverusb2xv.jpg איך אני עושה את זה?? מרוב ייאוש ניסיתי פשוט למחוק את הקובץ מ - C:\WINDOWS\system32\drivers אבל הוא מופיע מחדש כל פעם. אני מניח שיש דרך נורמלית למחוק אותו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. איך אפשר להפטר מזה? יש לי דרייבר הכי עדכני של NVIDIA )100.65( אפילו הורדתי DX9 בתיקווה שזה יעזור אבל זה לא... משהו עזרה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. החלפתי את הקובץ ExplorerFrame.dll עם אחד של סקין אחר בטפשותי בלי לעשות לו גיבוי, אז אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להעלות לי את הקובץ הנ"ל... הוא נמצא בתיקיה c:\windows\system32

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Alexkmr,

יש לי בעיה מוזרה בווינדוס שאני פותח תיקייה או מנסה לעבור מתיקייה לתקייה\מתוכנה לתיקייה החלון שצריך להיפתח לא נפתח או שלא בפוקוס. מצרף תמונות להמחשה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי נייד HP FOLIO 13 שמגיע עם SSD 128GB & WIN 7. אני מנסה להתקין עליו את גרסת ה"קדימון" של חלונות 8, במקביל להשארת המערכת הקיימת. 1. - לא הצלחתי לקבץ את המחיצה העיקרת בעזרת התוכנה של חלונות, זה נתן לי מקסימום 14 מגה (גם אחרי איחוי וכל מיני טוויקים נוספים). - השתמשתי בתוכנה שנקראת EasyUS Partition והצלחתי לשנות את גודל המחיצה העיקרית. 2. עכשיו הכלי של חלונות לא נותן לי להקצות מחדש את השטח שפונה, עם השגיאה הבאה (לא השתמשתי בתוכנה הנ"ל כי היא דורשת להפוך את אחת המחיצות מ primary ל logical והבנתי שזה ימחוק את המידע..?): "You cannot create a new volume in this un-allocated space because the disk already contains the maximum number of partitions" 3. …

10. Started by frodo,

כשאני מכבה את המחשב אז אחרי שאני לוחץ כיבוי אני מקבל הודעה שאומרת שהזיכרון הוירטואלי של המחשב שלי נמוך,מה הבעיה בדיוק? מה זה זיכרון וירטואלי?(דרך אגב לי יש AMD2000 וזיכרון של ווידבונד 256 DDR). ההודעה הזו היא רק מהימים האחרונים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by www,

למה לא ניתן לעדכן את WINDOWS 98 מאתר מייקרוסופט כבר יותר משבועיים ? האים מייקוסופט החליטה באופן דרקוני לחסום את עדכון WIN 98 כפי שעשתה ל-WIN 95 ז"ל, בכדי לכפות עליינו קניית WIN XP ולהגדיל עוד יותר את הכנסותייה ? האים אין זה ניצול לרעה של המונופול של מייקרוסופט על גבם של משתמשי ה-PC?!!! :AR15: האים יש עוד נפגעים שלא מצליחים לעדכן את WINDOWS 98 מאתר WINDOWS UPDATE ? ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לפעמים אחרי שאני מכבה ואז שוב מדליק או עושה ריסטרט המחשב מתחיל לעלות, הוא כותב לי "welcome", ואני רואה את התמונה של הדסקטופ, אבל הדסקטופ בעצמו לא עולה, והאופציה היחידה היא לעשות ריסטרט (אופציה ולא פתרון). לפעמים אני צריך לעשות ריסטרט שוב ושוב איזה 4-5 פעמים ברצף עד שיהיה מוכן להידלק בצורה נורמלית. יש לציין כי הוא נידלק חלק על safe mode.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by wallace,

ראשית כל אציין כי אני משוכנע שהבעיה היא בהגדרות הויסטה, ועל כן זה הפורום המתאים. שבוע שעבר התקנתי ויסטה 64. ההתקנה של הרשת יחד עם הXP 32 שיש לי הייתה פשוטה, רשמתי את כתובת מחשב הXP ברשימת הכתובות וקיבלתי חלון בו נתבקשתי להזין את שם המשתמש והסיסמה של המחשב. הזנתי, ומיד הייתי בתוך המחשב, עם גישה מלאה לכל התיקיות המשותפות. אולם כעת, כשאני מנסה להתחבר למחשב באותה הדרך, הוא שוב מבקש את שם המשתמש והסיסמה, וכשאני מזין אותם הוא רושם שהם לא נכונים. יש לציין כי אני מצליח להתחבר למחשב הויסטה ממחשב הXP בלי בעיות וללא סיסמאות. כמו כן, הצלחתי להתחבר למחשב הXP ממחשב XP אחר שנמצא ברשת, ועל ידי הזנת שם המשתמש והסיסמה הייתי בפנים. מכל אלה הסקתי כי הבעיה נמצאת בהגדרות כלשהן בויסטה, שלצערי…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הכותרת ממצה את השאלה אבל אני אחדד. בהנחה שאני רוצה שהכונן שלי יתמוך ב ACHI ואני לא מעוניין לפרמט ולהתקין מחדש איך אפשר להתקין את הדרייברים לRAID ו ACHI מתוך מערכת ההפעלה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם יש לי כמה שאלות. יש לי 80 GB של WD. c 15 d 15 e 20 f 30 אוקיי השאלה שלי: אם אני רוצה שיהיה לי 2 מערכות הפעלה 98 and XP אני צריך לשים אותם בכוננים שונים? איך אני בוחר איזה מערכת הפעלה תעלה בריסט? יש תוכנה או משהו ? ואיזה מערכת קבצים אני צריך להשתמש, אגב אני מחלק את הדיסק שלי דרך הדוס עם הFDISK הישן והטוב ומפרמט הכל. מקווה שהייתי ברור, תודה רבה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום. סליחה על הכותרת המורכבת אבל היא מסבירה את מה שקורה לי בדיוק. יש לי לוח אם מבוסס אנפורס 4 A8N פרמיום ובמנהל התקנים כל רכיבי ה ACPI מזוהים תקין.אולם רכיב התוכנה ההיברנט ומצב סטנד ביי אינם מתפקדים כלל.גם המחשב כאשר פותחים את הפלוסבמנהל התקנים מסומן כמחשב ACPI מולטיפרוססור. אשמח לעצות ועזרה. מקווה שהסברתי את הבעיה בצורה נכונה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. טוב אני חדש פה סתם לידע כללי, השם מופיע אמ ככה היום בבוקר עבדתי עם המחשב פתאום הלך האינטרנט הוא כותב לי החיבור לא הצליח...למחשב זה יש כעת קישורית מוגבלת אל... עכשיו דיברתי עם 2 טכנאים ואף אחד מהם לא הצליח לפתור את הבעיה אז יש לי כמה שאלות 1.אם אפשר לסדר את זה דרך שיחזור* 2.הורדתי 64 ביט ובבדיקה אם זה אפשרי הוא כותב לי בHardware Virtualiztion Locked Off שזה אומר שזה נעול השאלה שלי אם יש דרך לעקוף את זה כי אני משתוקק לווינדוס 64 ביט יש לאחי והוא עובד מצוין 3.בשיחזור שניסיתי לעשות אז בתאריך הוא לא נותן לי ועוד כמה שגיאות שלא נותנות לי לעשות את השיחזור אם אפשר גם על זה תשובה\עזרה. זה בקשר לכוכבית ב1 4.ועוד משהו רק שתבינו כמה המחשב נדפק בהסרת תוכניות, הוא לא מראה לי את כל הר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, לפני כמה ימים המחשב בבית התחיל לעשות בעיות: הוא פשוט נתקע (הכל קופא) כמה דקות לאחר ההדלקה. כשמאתחלים את המחשב הוא שוב בסדר ואז שוב נתקע אחרי כמה דקות (בד"כ משהו בין חצי דקה ל-4-5 דקות). ניקיתי אבק וניסיתי לבדוק טמפ' עד שהוא נתקע והמעבד בערך על 33 מעלות, אז כנראה שהתחממות זו לא הבעיה. הרצתי memtest86 מהדיסק של אובונטו, והוא רץ איזה 7 פעמים, כך שנראה שלא מדובר בבעיה בזכרונות. אין לי מושג מה עוד זה יכול להיות, אז כרגע אני חושד בדיסק הקשיח ובמערכת ההפעלה (אני מוכן לחשוד בכל דבר שהוא, אבל אז נראה לי שאלו דברים שכבר ממש אין איך לבדוק...). לפני שאני מתחיל להסתבך פה עוד יותר, הייתי שמח לקבל ייעוץ לגבי מה זה יכול להיות ואיך אפשר לבדוק האם מדובר בבעיה בדיסק הקשיח או במערכת הה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by thtking,

מישהו יודע איך מוסיפים אנשי קשר למסנג'ר מתוכנות כמו icq לדוגמא...והאם זה בכלל אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי וינדוס 7 אולטימייט בגירסה בעברית ברשיון. בקרוב אני רוצה להתקין אותו מחדש, ואני מחפש את הוינדוס כשהוא כולל כבר SP1. באתר של דיגיטל ריבר יש גירסאות רשמיות של מיקרוסופט להורדה עם SP1 אבל רק באנגלית. השאלה שלי - אם אני אתקין גירסה זהה (אולטימייט) באנגלית, אני אוכל לעשות אקטיבציה עם הסריאל של הגירסה בעברית?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. http://kodi.wiki/view/SMB/Windows חלונות 10 אניברסרי אגב פשוט שאני פותח את homegroups אז אין לי אפשרות ליצור אחד... אשמח להבהרה כי אני רוצה לנגן כבר את הקבצים בפאי שמחובר בסלון

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by NJorl,

מה ידוע על מערכת ההפעלה הבאה של מייקרוסופט מפת הדרכים \ תאריכים תצלומי מסך

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בחיים שלי לא נתקלתי. התקנה נקייה של חלונות 8.1 Pro. בטח שהשם קיים, אני רוצה להצטרף ל-Workgroup קיים. יש למישהו מושג?! ניסיתי גם לשנות את שם המחשב לסתם משהו רנדומלי. לא עזר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by slrr,

אני רוצה להתקין 7. אני נכנס לאתר של גיגבייט כדי להוריד דרייברים אבל שאני בוחר WIN7X64 הוא מראה לי דרייברים לא כולל כמה דברים (לדוגמא צי'פסט). http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2740&ost=windows+7+64bit#anchor_os אז מה זה אומר שאני לא צריך להתקין אותם??? זה יתקין לבד??? או שצריך להתקין את הגירסת ויסטה שלהם??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם: לפני מספר שבועות החלה בעיה של שירותים אשר מפסיקים לעבוד בפתאומיות. בראשם ה Windows Explorer עצמו, שכשמפסיק לעבוד, סוגר את כל התיקיות הפתוחות. בנוסף לאתחול הרגעי והמעצבן. עוד תוכנות נוטות להיסגר ביניהן סקייפ, ספארי, יישומים פנימיים שבשימות המערכת וכדומה... אין נקודות שחזור... טעות שלי, אני יודע, אבל זה מה שיש בינתיים. עצות כלשהן לפתרון הבעיה? תודה.

דיונים חדשים בפורומים