עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. גם בווינדוס 7 מיקרוסופט מגלים אם הווינדוס חוקי או לא דרך ווינדוס אפדייט ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי. בזמן האחרון הופיעו לי שני קבצים על המחשב. אחד מהם הוא exe והוא האחרון ביניהם והאחר הוא קובץ חסר סיומת בגודל אפס שלא רוצה להימחק. אז ככה. קובץ ראשון : הורד בעזרת תוכנת שיתוף קבצים וזה דבר לא נדיר להוריד וירוס ב"מסווה". הקובץ כאמור, בסיומת exe (שהורץ ) ובגודל של ~23 מגה. כאשר הקובץ הורץ הופיע לשבריר שנייה חלון דוס קטן ונסגר. הקובץ מסרב להימחק עם ההודעה הבאה (לא משהו לא מוכר) : ניסיתי לבדוק אם יש קבצים חשודים ב-processes אך מתברר שאין אף תהילך שקשור לקובץ (סגרתי כל מה שאפשר). כמו כן עשיתי restart והוא עדיין מסרב להימחק. ניסיתי למחוק אותו עם תוכנת "מחיקה קטלנית" וזה גם לא עזר. יש לי אנטיוירוס נורטון 2005 מעודכן וזה לא מזהה וירוס וכן המחשב לא מחובר למחשבים א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ענקית הטכנולוגיה תערוך מסיבת עיתונאים ב-3 באוקטובר, בה היא עתידה להדגים לנו את הגישה שלה אל אחד מהטרנדים החמים ביותר בשוק - במסגרת חלונות 10, כמובן לכתבה

4. Started by xzibit,

אני עובד עם XP ופעם ראשונה זה קורה לי? למה גם 256 DDR לא מספיק לXP?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Gico,

יש לי: מחשב חדש, עם כונן ראשי חדש (ריק ולא מפורמט), צורב DVD מחשב נייד (WinXP) עם כונן קומבו (קורא DVD, צורב CD בלבד) על המחשב הנייד יש Image של התקנת Win7, תוכנת PowerIso, תוכנת צריבה רשת ביתית מדיות DVD\CD DOK של 8GB מה הדרך הכי פשוטה להתקנת Win7 על המחשב החדש? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by megapuzik,

אהלן יש לי המון שטויות בall programs שתופסות את כל השטח של המסך. יש אפשרות לשנות את זה לגלילה או משהו דומה? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אוקי היום הייתה לי הפסקת חשמל בבית, אחרי שהחשמל חזר הדקלתי את המחשב אבל הוא לא עלה בכלל לוינדוס אחרי מלא ניסיונות בסוך איכשהו הצלחתי להתקין וינדווס מחדש אבל עכשיו שאני מפעיל את המחשב אני יכול לבחור בין שני מערכות הפעלה החדש או הישן שאני בוחר את הישן המחשב לא עולה ושאני בוחר את החדש השמחש עולה. אני מבקש עזרה למחוק את וינדוס הישן ושאני יפעיל את המחשב אני לא יצרך לבחור וינדוס אלה שהוא יעלה לבד. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by t-tomer,

אני רוצה למחוק קובץ DOC. והוא אומר לי שהוא מוגדר כמקור ואי אפשר לעשות איתו כלום. עכשיו, כשהורדתי את הקובץ הוא בא עם עוד קובץ נוסף, ורק אחד מהם אפשר למחוק (לא משנה מי) והשני עושה את מה שאמרתי מקודם. גם אני פותח קובץ וורד חדש עם השם הזה, אז אחד אפשר למחוק ואחד לא. מה זה הדבר הזה? בבקשה תעזרו לי. נערך ע"י multicore תלמד לרשום כותרות כמו בן אדם ובפורום הנכון.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by was950,

שלום אני צריך רוסית ל WINDOWS XP לחבר שלי מאיפה אפשר להשיג

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by MadGhost,

טוב אז אחרי שהמחשב שלי חזר מתיקון ( החלפת לוח אם ) החלטתי שאני רוצה שיהיה בו XP ולא VISTA. עשיתי פירמוט והתחלתי התקנה , אבל ההתקנה נתקעת (די בהתחלה - קצת אחרי שאני מסמן שאני מאשר את ההסכם),כשרשום שנשאר~34 דקות. ניסיתי לפרמט עוד פעם - ולהתקין עם עותק אחר שיש לי ואותו הדבר קורה - נתקע ב34 דקות. אחרי הרבה זמן שהוא תקוע אני מקבל מסך כחול - והתקלה : stop: 0x000000F4 (0x00000003,0x899B97D8,0x899B994C,0x805D299C יש רעיונות? תודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. איך אני מבטל את זה? ומחזיר את זה שיפתח באמצעות אקספלורר? זה פתאום קרה אין לי מושג איך

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הווינדוס חוקי כמובן זה מה שרשום על הדיסק Windows XP home edition oem product הוא מ-2002 ככה שאני מקווה שהוא עדיין תקין כרגע מערכת ההפעלה מותקנת עם עברית כשפה ראשית (כפתור התחל וכו'), אם אני מפרמט את המחשב אני יכול להתקין את הווינדוס מחדש עם אנגלית בתור שפה ראשית (start...) דרך אותו דיסק ווינדוס מקורי? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gor84,

שלום. מותקנת במחשב שלי ה OS פעמיים. אני רוצה להסיר אחת...איך עושים? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by OmerS,

שלום, לאחרונה קניתי תוספת של 128MB RAM למחשב שלי וכמו כן Hard Disk 60GB 7200RPM. נכון לעכשיו המפרט שלי הוא כזה: Pentium 3 667Mhz 256MB SDRAM PC133 60GB 7200RPM Hard Disk Nvidia Riva TNT2 Model 64 32MB אני מתלבט איזו מערכת הפעלה כדאי לי להתקין, Windows XP או Windows 2000? (אני לא מעוניין להתקין Windows 98 למרות שיש אנשים שסבורים שככה המחשב יעבוד טוב יותר) רציתי לדעת איזו מערכת תנצל הכי טוב את רכיבי המחשב שלי ותאפשר לי לעבוד בצורה חלקה.. נ.ב: המחשב שלי הוא מחשב OEM של IBM מדגם APTIVA, מי שיש לו את המחשב הזה עם Windows XP בוודאי מכיר את הבעיה שלאחר זמן מה של שימוש בג'ויסטיק Windows אומר שיש בעיה ב Game Port (לא בג'יוסטיק עצמו), רציתי לדעת אם למישהו יש את אותה הבעיה והוא יודע…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by rach75,

ערב טוב לכולם פונה שוב עם בעיה שנוצרה לי במחשב יש לי וינדוס XP אין לי אפשרות להזמין טכנאי כל ביקור שלו עולה לי ב 500 שח לפחות ואין לנו ...............\ זא רק אם לא תהיה ברירה נזמין אותו אבל מקווה להימנע מזה מה שקורה זה דבר כזה אני מדליקה את המחשב נפתחת התיבה הרגילה עם השם של היוזר שלנו אני מקליקה ומכניסה סיסמא שלי כמו שתמיד הייתי עושה המחשב מזהה את הסיסמא מקבל אותה (לא אומר לי שהסיסמא שגויה או משהו ) ואז נפתח לי לשניה אחת המסך של הדסק טופ עם התמונה שיש לי ברקע ובלי שום אייקונים ומיד זה (התמונה של הדסק טופ )נעלם והמחשב עושה LOG OF לבד בלי שביקשתי ממנו. ואז אני מקליקה שוב על היוזר מכניסה סיסמא ושוב חוזר חלילה מופיע לשנייה הדסק טופ ומיד נעלם וכותב לי LOGGED OF ושמתי לב שכשע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Kurt,

שלום! כשאני מדליק את המחשב כל מה שאני רואה זה את הלוגו של פנטיום 4 פרוס על כל המסך לשניות ספורות ואחרי זה מייד מגיע הלוגו של ווינדוס לא משנה אם אני לוחץ F8 או del זה לא עושה כלום. זה מעצבן כי אני לא יכול לגשת לדוס ולעשות כל מיני פעולות כמו לפרמט ככה זה היה מאז שקניתי את המחשב ורק עכשיו שמתי לב שאני צריך להיכנס לדוס ואני לא יכול מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by -Chen-,

שלום. כשאני משחק במשחקים כבדים שלוקחים הרבה זכרון, הם מתחילים להיות איטיים טחרי זמן לא קצר. וכשאני יוצא לדסקטופ, אני רואה בבאר אייקון של תמרור צהוב עם סימן קריאה שמודיע שלי שכמות הזיכרון מועטה מידי... המפרט שלי הוא זה: pentium 4 2.8 GHz 1024 DDR radeon 9800 XT רשימת התהליכים שלי: http://img103.imageshack.us/my.php?image=36655648zb.jpg יש לי וירוס או ספייוור? או תוכנות לא שימושיות שלוקחות הרבה זיכרון? תודה. אני רוצה להוסיף שאני משחק במשחקקים כמו Battlefield 2 ו-Doom 3 שלוקחים 700 ומעלה זיכרון, וזה עדיין לא מספיק, ואני סוגר את כל התוכנות לפני שאני משחק.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. האם התקנה של העדכונים בטוחה למי שאין חלונות xp חוקי ובלי רשיון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן יש לי Win7 ואני מחפש דרכים לשפר את הביצועים של המחשב, אם יש כאלה. בנוסף, אשמח לתוכנה שמנקה קבצי זבל ומוחקת מה שמיותר או מידע לגבי מיקומים שצריך לנקות. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Axel Foley,

התקנתי SP3 בשני מחשבים שונים עם שתי מערכות הפעלה מקוריות ולאחר ההתקנה הופיעה בשני המחשבים חלון של התקנת חומרה חדשה. במנהל ההתקנים הופיע high definition audio למרות שבביוס בטלתי את האפשרות. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Ibrow-Now,

יש אפשרות בלי תוכנה חיצונית, או איזה תוכנה חיצונית קטנה לא גדול כמו פרטישן מג'יק?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. HDD מפוצל לשניים ושני WIN על שני המחיצות איך אני מעביר את שניהם למחיצה אחת WIN 98 WIN XP עוד שאלה איך אני מוחק את 98 ומשאיר רק את XP

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני משתמש בXP ומאוד רוצה להתקין את האולטימייט או הום אדישן 64 ביט מהסיבה הפשוטה שהבנתי שזיכרון 4 גיגה נתמך במלואו וכן נהול המשאבים טוב יותר מגירסות 32 ביט, אבל... יש לי מיספר תוכנות ציור וכן תוכנות ליצירת תמונות פנורמה שהגירסאות שלהן קצת ישנות ואני לא בטוח האם הם יכולות לרוץ על ויסטה באופן כללי בכלל!!! אבל על הצד שהם כן יכולות לרוץ על גירסת 32 ביט, האם ניתן להתקין אותם על גירסת 64 והם יפעלו כמו שצריך? אני שואל את השאלה משום שהבנתי שבגירסת 64 ביט קיימת תיקייה בפרוגרם פייל המיועדת להתקנת יסומים של 32 ביט - אז מה זה בעצם אומר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Moriz,

שלום רב אני לא מצליח לפתוח קבצי doc בתוכנת wordpad ומקבל הודעת שגיעה בזו הלשון איך אפתור הבעיה ? בתודה מראש מערכת הפעלה windows 98 se MIE 6 P III Wordpad This program has performed an illegal operation and will be shot down. If the problem persists, contact the program vendor. Details >> WORDPAD caused an invalid page fault in module MSWRD832.CNV at 0167:0140f6d5. Registers: EAX=00000001 CS=0167 EIP=0140f6d5 EFLGS=00010206 EBX=00440000 SS=016f ESP=0166f950 EBP=0166f964 ECX=00445ffd DS=016f ESI=00446000 FS=1227 EDX=00000000 ES=016f EDI=0143c8b9 GS=3246 Bytes at CS:EIP: 66 8b 1e 83 c6 02 0f b7 cb 8d 45 fc 50 51 e8 38 Stack dump: 00445b50 00000000 0044579e 004558c6 00…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. האם יש הסבר למה אני לא יכולה לפתוח קבצים מדיסק און קי בווינדוס 7 64 ביט? לדוגמה העברתי קבצי mp3 לדיסק און קי ממחשב xp. במחשב אחר שמותקן בו וינדוס 7 64 לא ניתן לפתוח, הקבצים מופיעים בחלקם וכתוב שהגודל הוא 0.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.