עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הCP בדייברים האחרונים מסתבר עושה ראנדומאלית בעיות בVISTA. 1) מבטל Aero כיוון שמשום מה המערכת חושבת שהיא רצה במצב של 16bit 2) גורם לקריסה של הControl Panel וכל מה שמשתמש בCPLים. כל הפתרונות שמצאתי באינטרנט לא עזרו לי יותר מידי, גם חזרה לדרייבר ישן או מעבר לחדש לא עזרה(יש לציין שזה קרה בפתאומיות בלי שום שדרוג דרייבר). הדבר היחידי שעוזר זה הסרה מוחלטת של הדרייבר של nVIDIA(אפשר להתקין את הדרייבר לכרטיס המסך ידנית). לעבוד בלי שליטה על הדרייבר של הכרטיס מסך זה מעצבן, אבל לעבוד בלי control panel זה סיוט(אני צריך להפעיל CPLים בצורה ידנית). nVIDIA פשוט מבזים יותר ויותר מיום ליום בכל הנוגע לדרייבר ותמיכה, גם ככה יש דרייבר נורמאלי פעם בחצי שנה, עכשיו גם הבאגים המפגרים האלה? תודה,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום עשיתי היום פורמט למחשב ואני לא מצליח להוסיף עברית הכנסתי את הדיסק נכנסתי ל control panel ואז regional and languade optins וברשימה של השפות שאפשר להוסיף אין עברית ניסיתי להוסיף לרשימה עברית אבל לא הצלחתי איך אני מסדר את זה ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הייתי רוצה לדעת האם אפשר להתקין ויסטה ממצב בוט או שאפשר להתקין אותו רק דרך ה XP תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by civic,

יש לי וידוס 7 64 ו4 גיגה זכרון ואני רואה בבר של סרגל הגאדגטים שימוש קבוע של 34-44 אחוז שימוש ! מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני מוריד הרבה קבצי MKV שהם בעצם וידאו בHD ובזמן האחרון יש לי תופעה ממש מעצבנת: אחרי שאני מוריד קובץ יש 2 מצבים אפשריים - 1. באייקון של הקובץ יראה פריים ממנו ואז הכל טוב 2. האייקון יהיה בצורת מחדל של WINDOWS כלומר של WMP וברגע שאני אנסה למחוק את אותו קובץ הוא יסרב להמחק ואני אצטרך להעזר בכל מיני עזרים בשביל לערוך, להזיז או למחוק אותו בצורה כלשהי. ממנה זה נובע ואיך מפסיקים את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי הודעת שגיאה : Process1_ Initialization_Failed מתי ש Windows 7 Ultimate עולה להתקנה , בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות , פרסמתי במלא פורומים את הבעיה הזאת ואף אחד לא יודע ! בבקשה אחים שלי תעזרו לי אני מת להתקין .!~ )))

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by מר מקלדת,

...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Xstyle,

שלום.... יש לי שאלה כאשר אני מחליף חלונות בויסטה אם הלחצנים alt+tab אז הוא מראה לי את ההחלפה הרגילה כמו ב XP אבל אם אני לוחץ למטה בquick bar על האיקון Switch between windows אז הוא הוא מפעיל את הפונקציה של ויסטה! יש אפשרות לעשות שאפונקציה תפעול אם alt+tab --- חשוב לציין שליפני כמה זמן זה עבד לי!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן יש לי Win7 ואני מחפש דרכים לשפר את הביצועים של המחשב, אם יש כאלה. בנוסף, אשמח לתוכנה שמנקה קבצי זבל ומוחקת מה שמיותר או מידע לגבי מיקומים שצריך לנקות. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ronenpes,

איך ניתן להסיר את הexplorer בwindows xp כך שאוכל להקינו מחדש .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני יודע שכשהווינדוס נטען, הוא מעלה כמה תוכנות שלו מההרד דיסק לזיכרון הפנימי, מה שקורה אצלי, זה שבמסך של הWELCOM (אני גרוע באייות אז אם יש טעות אל תתרחו לתקן...) המנורה של ההרד דיסק מפסיקה לפעול ולא דולקת כמה שניות, המחשב עושה איזה דילאי מיותר שסתם מציק. בהתחלה חשבתי שזה בעייה בהרד דיסק, אבל כל הבדיקות (שרפשר לעלות על הדעת) לא מצאו שום בעייה. זה התחיל לפני חודש בערך, לפני זה המחשב עלה ב40 שניות בערך ועכשו הוא עולה בדקה ו10 שניות, הסרתי את כל התוכנות שעלו עם הווינדוס והן לא שימושיות (גם כאלה שהיו מותקנות לפני שהתחילה הבעייה...). יש מצב שזה שזה הDIVX החדש שהתקנתי, עם עוד איזה תוכנה שבודקת את מזג האוויר בכל מיני מקומות בעולם (בנוסף לזה שהיא מאפשרת צפייה בקבצי ווידאו דחוסים ו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Einat,

ב- HELP של XP מקבלים תוצאות חיפוש גם של Microsoft Knowledge Base Article הם התוצאות נלקחות ישירות מהאינטרנט עם ביצוע החיפוש? האם הנתונים יושבים במחשב תעדכנים מדי פעם? (או לא מתעדכנים ונשארים סטטיים?) מישהו יודע איך זה עובד?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by HeaT-SinK,

זה קורה לי באמצע משחק...הוא עושה ריסטרט מעצמו הבעיה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP 0X000000D1 nvapu.sys איך מתקנים ? :'(

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by IPIP,

1) השימוש בזיכרון פיזי גבוה בלי ששום דבר פועל- http://www.fastup.co.il/images/47625293.jpg (בXP זה היה 300 ומשהו) למה זה ככה ? 2) יש אפשרות לשנות את זה שהמסך יהיה יותר גדול ? (האדום) http://www.fastup.co.il/images/67829730.jpg 3) איך אני בודק את הService Pack ב WIN 7 ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by hedva,

שלום המדיה פלייר התחיל להפעיל סרטים מסוימים בהילוך איטי. זה כנראה התחיל כשהפעלתי במקביל גם את הנגן של קריסטל. בינתיים מחקתי את הנגן הנוסף והפעלתי מחדש, אבל זה לא עזר. לגבי האקספלורר, רציתי לדעת אם יש אפשרות לגרום לו לא לעלות אוטומטית בזמן ההפעלה של המחשב (בלי להסיר, רק שיעבוד כשאני אפעיל אותו)?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קיבלתי וירוס והמחשב נכבה אחרי 5-30 שניות מרגע שאני מדליק.איך אני יגבה תחומר? אם גם מהSAFE MODE הוא לא עולה מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shacharoren,

הי יש לי בעיה שאני לא רואה את התמונות הממוזערות thumbnails בקבצי וידאו סטנדרטיים כגון avi and mpeg וכו'. מדובר ב XP והעיניין נדפק לא מזמן כי ראיתי בעבר. כמו כן אין בעיה עם קבצי תמונה אלא רק עם קבצי וידאו. מה העיניין?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ב-XP האייקונים של קבצי המערכת נמצאים בקובץ "C:\Windows\System32\Shell32.dll". ב-Vista גם יש קובץ כזה, אבל אין בו אייקונים. באיזה קובץ בויסטה נמצאים האייקונים של קבצי המערכת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nanadav,

פירמטתי לאחי את המחשב. ואחרי הפירמוט המחשב שלו לא קולט את האינטרנט (אנחנו ברשת). שניסיתי להגדיר רשת ביתית אז הוא כאילו לא רואה שיש רשת. והמחשב שלו מחובר לרשת! מי שעוזר לי מלך

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by amit_amit,

שלום כולם יש לי מחשב עם 3 XP כששתיים מהם על אותו כונן וויסטה ובגלל שכל הזמן יש בעיות אז כרגע אני יכול להעלות רק את הXP שעובד אם אני עושה REPAIR בויסטה אז אני יכול להעלות את הויסטה ואת הXP שלא עובד ואז אני לא יכול לחזור לXP שעובד ויש עוד אחד שעובד שאין לי גישה אליו, איך אני יכול לעשות שיהיה לי תפריט שנותן לי לבחור מערכת הפעלה (אל תציעו את הARCONIS כי זה אסון וזה הרס לי את המחשב) עמית

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by DardaDai,

אני צריך לשנות הגדרות בטיחות כדי לאפשר לVista לעבוד עם Cipher של 56 ביט (לא יכול להכנס לאתרים מסויימים שיש להם הבטחה נמוכה) חיפשתי את האופציה ולא מצאתי אותה. יש לי Vista Home Premium תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה בטעות מחקתי את כול תיקיית הGAMES שלי שהיא היתה 20 GIGA של מישחקים וזה לא מופיע לי בסל מיחזור!#!@%$@#% בבקשה תעזרו לי!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Electric Boom,

קיבלתי לא מזמן, שרת. ניסיתי להתקין עליו win2k ,הכל הלך יופי, עכשיו הוא בא לשלב של ההתקנה "עצמה"(כניסה לGUI,אתם בטח מבינים...),ופשוט לא קורה שום דבר. מה לעשות,לחכות?התקנה מחדש?לוותר על win2k ולעבור למערכת אחרת,ואם כן יש המלצות? אם כבר פוסט אחרי הרבה זמן,רציתי להגיד שאני נורא נורא אהבתי את כל המראה החדש, זה נתן פוש רציני לאתר הזה אחרי תקופה לא קצרה של "יובש". KEEP IT UP

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי WIN 98 והתחלתי להתקין עליו את 2000 אבל מסיבות שונות ביטלתי את ההתקנה והמסך הזה (בחירה בין שני WIN) מופיע לי איך אני מבטל את המסך הזה של הבחירה בין הווינדוסים אבל אני רוצה ש 98 יפעל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ShAuLiN_pRiEsT,

היי חברה, רציתי לדעת איזה מערכת קבצים עדיפה יותר? ברשותי וינדוס XP ואני רוצה לפרמט אותו. מה ההבדלים בין שני מערכות הקבצים ואיזו מערכת עושה פחות בעיות? האם משחקים יפעלו בצורה טובה ב NTFS? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.