עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by hosham,

שלומות לכם. לא מזמן קניתי כרטיס 56K לשימוש כפקס למחשב. הכרטיס מותקן ואין שום בעיה ב-DEVICE MANAGER מבחינת דרייברים. כאשר אני נכנס למדפסות ופקסים ומנסה ל"הקים" פקס ההתקנה מתחילה ונסגרת אחרי 5 שניות בלי שום הודעת שגיאה. מקווה שתוכלו לפתור לי את הבעיה. תודה, אהוד.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by Bug2000,

שלום לכולם. יש לי בעיה. אני מתקין את מנוע ה IIS מהדיסק של WIN XP PRO אבל הוא לא עובד. אני עושה קובץ בASP ששמו test.asp שומר בתיקיה C>Intepub>wwwroot ואז אני נכנס ל IE וכותב : http://127.0.0.1/test.asp אבל שום דבר לא קורא :\ אולי יש איזה service שאחראי על הפעלת המנוע ואצלי הוא לא פועל? מקווה שתעזרו לי זה מאוד חשוב ודחוף. תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by pazer005,

קניתי לוח P55A-UD3. יש לי מערך רייד של 3 כונני 250 ועוד כונן של 2TB. אני מנסה להפעיל התקנה של windows 7 דרך דיסק ההתקנה מה-BOOT. כל הזמן הוא נתקע ברקע הכחול של ההתקנה ולא ממשיך אפילו לשלב הראשון של ההתקנה. מסתבר שזו בעיה מוכרת וחרשתי על אתרי האינטרנט ופשוט ניטרלתי את כל יתר הרכיבים בלוח ועדיין זה לא עוזר. בכל מקרה, ניסיתי להתקין ויסטה והוא מגיע לשלב ההתקנה עד שהוא מגיע לשלב ראשון שבו הוא מבקש שאני אשים דיסק דרייברים, כנראה של הכוננים עצמם. אני שם את הדיסק שקיבלתי עם הלוח והוא לא קורא אותו. נקצר את התהליך - העתקי את הדיסק לאחד הכוננים שלו ברייד ואפילו הורדתי מאתר היצרן את כל הדרייברם האפשריים. הלחתי להביא אותו למצב שהוא נותן לי רשימת אפשרויות של דרייברים ואף אחד לא מתאים..…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  4. חג שמח, יש לי לפטופ ללא כונן DVD וברצוני לפרמט ולהתקין WIN 7 (כרגע מותקנת אותה מערכת הפעלה) . מצאתי מדריך לתוכנה Windows 7 USB DVD Download Tool , לצערי התוכנה לא מזהה את ה DOK (של סאן דיסק 8 GB) . המחשב מזהה את DOK , ניסיתי לפרמט את הDOKו ואף לשנות את מערכת הקבצים לNTFS(לפני זה היה על ברירית המחדל FAT32) - התוכנה עדין לא מזהה את הDOK (ניסיתי בשני מחשבים). לפני שאני קונה DOK חדש , האם מישהו מכיר פיתרון לבעיה? תודה לעוזרים

5. שלום, קיבלתי מחשב חדש ואני מנסה להתקין לו מע' הפעלה, אבל משהו משתבש (לא יודע מה) והמחשב נתקע. כאשר אני מנסה להתקין וויסטה, מופיע לי השגיאה הבא: *** STOP:0xC0000005, 0x889570F4,0x854037A4, 0x00000000 וכאשר מתקין XP המחשב נתקע על מסך כחול ובתחתית המסך מופיע : setup is loading windows וככה עומד הברה זמן... מקווא לעזרה בהקדם האפשרי ...תודה המפרט הוא: E6750 ATI 1950 PRO WD SATA2 250GB ENERMAX NOISETAKER 370 W KINGSTON 2048 667

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by SharonSx,

פירמתתי את המחצה של C ואז באתי להתקין את המערכת הפעלה ובמסך הכחול הזה של הדוס, הוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין כי הוא צריך ליצור קבצים על הדיסק... בחזרה לעמוד המחצות לחץ אנטר.. מישהו יודע מה הבעיה?? מאוחר יותר אני יעלה באנגלית את מה שהוא כתב כי כרגע אני לא בבית... תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  7. Started by therealgti,

שלום לכולם אז ככה היה לי ויסטה 64 ביט ורציתי לחזור לאקס פי בויסטה היו לי שני מחיצות שאותם יצרתי בעזרת אשף ההתקנה של הויסטה ... עכשיו שאני רוצה להתקין את האקס פי הוא בהתקנה מזהה לי רק איזה 120 ג'ייגה ויש לי 500 זאמת אומרת שאת השאר שבמחיצה השניה הוא לא מזהה גם לאחר שהתקנתי את האקס פי ניסתי דרך מנג'מנט טולס למוצא את הכונן כמו שעשיתי בוויסטה והוא לא מוצא לי את הכונן... מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת כדי שאני יכול להתקין אקס פי ... וגם משהו מוזר הויסטה מציג לי רק 465 ג'ייגה מתוך 500 למה זה ככה? בבקשה עזרה אני כבר התייאשתי... תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by PeaS,

אני מנסה להתקין אצל אחותי במחשב (מערכת הפעלה בכותרת) את "אתה חושב שאתה חכם", אך מופיעה לי הודעה (בתרגום מאנגלית) שאיני יכול להפעיל את אפילקציית?(מילה שאני המצאתי, אפילקציה בסמיכות ) הVB5 משום שלא התקנתי את הService Pack האחרון לWindows NT שלי... לWin XP עוד לא יצא סרביס פאק, וגם לא נראה לי שזה מה שיפתור את הבעיה... אנא עיזרו לי למלא את הזמן הפנוי של אחותי באפילקציית VB5, וכתבו מה אוכל לעשות.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הייתי צריך להתקין את המשחק FSX. מחדש. מחקתי אותו, ואז הכנסתי את הדיסק של ההתקנה, ההתקנה התחילה ואחרי כמה דקות היא נתקעת כל פעם במוקם אחר. יש חלון שמראה יזה קבצים מועתקים ויש קובץ אחדד והוא לא משתנה. יש לי שני כונני DVD וניסיתי בשניהם ובכל פעם ההתקנה נתקעת בדקתי את הדיסק ואין עליו שריטות... מה לעשות? אוקי, עכשיו המערכת לא עולה. יש מסך כחול וריסטרט ביליתי את השעה האחרונה בהוצאה והרכבה של כל החלקים, (ניתוק כוננים, סטיק אחד של זיכרון, כרטיס מסך חלופי) והתברר שכששמתי את ה7300GS במקום ה-8800GT. הווינדוס עלה. לפני זה לא היו בעיות עם ה-GT גם תחת מאמץ (שיחקתי FSX כאמור). עכשיו המשחק בתהליכי התקנה. נראה לי יש 3 דברים שיכלים להיות הסיבה לתקלה: דרייבר של הכונן (דרך DEVICE MANAGER מחק…

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by talje,

אהלן לכולם, יש לי מחשב: Core I5 750 Gigabyte P55M-UD2 4GB זיכרון 500 GB WD AAKS NVIDIA 8600GT וסורק ישן מדגם Mustek 1200 UB PLUS. על המחשב הייתה מותקנת מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 32 bit. לסורק הנ"ל אין דרייברים לוינדוס ויסטה ומעלה, ולכן קראתי באינטרנט שניתן להשתמש בדרייברים שלו למערכת הפעלה אקס פי ללא בעיה, וכך עשיתי והדבר עבד בצורה מושלמת. אתמול התקנתי מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 64 bit והסורק לא מזוהה במערכת. ברגע שאני מחבר אותו לכניסת הUSB, נשמע צליל "שלילה" שכזה ברמקולים ומתווסף לי רכיב Unknown device במנהל הרכיבים. נסיונות לתת לWindows Update לאתר לו דרייבר כשלו, נסיונות לבחור לו את אותו הדרייבר של אקס פי שעבד לי, כשלו גם הם. עושה רושם כאילו הוא אפילו לא טורח …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Okun_a,

שלום לכולם אני חדש בפורום קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו XP ואין לי תמיכה טובה בעברית חלק מהמסמכים ותוכנות לא רואים עברית יש ג'בריש... בדקתי בהגדרות אזוריות והכל נראה בסדר יש למישהו פיטרון תודה אלכס

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  12. שלום עכשיו פירמטטי את המחשב ונתקלתי בבעיה שאני לא מצליח לפתור מדובר WIN XP PRO ENG SP3 אני רוצה להתקין את עדכוני מיקרוסופט ואני מקבל חלון מעצבן: microsoft office pro edition 2003 the feature you are trying to use is on a network resource that is unavailable. click ok to try again or enter the alternate path to a folder containing the instalation package 'pro11.msi' in the box below מה קורה כאן?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  13. Started by avihy,

יש לי vista ואיני מצליח להתקין עדכונים. העדכונים ירדו אבל ההתקנה נכשלה. קוד שגיאה הוא : 80071A90

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  14. (Windows 7) בעת כיבוי המחשב הווינדוס נתקע במסך installing update 2 of 2. גם לאחר שהשארתי את המחשב פתוח כל הלילה זה לא עזר. אז עכשיו כל פעם שאני מכבה את המחשב אני חייב לכבות אותו בכוח (לחיצה ארוכה על כפתור כיבוי). למישהו יש הצעה לפתרון? לצערי משום מה אין לי System restore לפני התאריך שבו זה התחיל. יש אולי דרך שבה אני אוכל לראות איזה עידכון גורם לבעיה הזאת ולמחוק אותו בעצמי? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  15. Started by AciD RaiN,

כל פעם שאני מנסה להתקין קומפיילר לC למחשב במהלך ההתקנה מופיעה לי השגיאה הבאה. בבקשה בבקשה תעזרו... אני נואש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by עוד מישהו,

שלום, התקנתי בדיוק את WIN 7 32 BIT בגירסה באנגלית. הורדתי את חבילת השפות העברית מ WINDOWS UPDATE ופשוט כל פעם ההתקנה נכשלת. עכשיו ניסיתי להוריד את החבילה בניפרד וגם להתקין דרך SAFE MODE וגם זה נכשל. גם ניסיתי דרך ADMIN להתקין את זה. ומספר השגיאה שאני מקבל הוא: 80073715 ניסיתי לחפש על זה אבל יש מעט תוצאות שעזרו לי... אולי זה קשור לזה ששיניתי את ההרשאות בכוננים? פשוט שמתי שתיהיה שליטה מלאה בכונן וכמו כן את שאר העדכונים הוא התקין כמו שצריך מלבד חבילת השפות. אודה לעצה כלשהי. תודה מראש נ.ב. זה WINDOWS ULTIMATE

17. Started by udi,

בעבר התקנתי את התוכנה במחשב ומחקתי אותה וכיום כאשר אני רוצה להתקין אותה שוב היא רושמת לי בעת ההתקנה שיש גירסה של התוכנה בWINDWOS אשר לא הספיקה להמחק כראוי ויש לעשות איתחול למחשב כדי להשלים את המחיקה. עשיתי איתחול מאה פעמים וזה לא עוזר התוכנה לא רשומה לא בREGEDIT ולא בהתקן והסר שאלתי את אותה שאלה בפורום של "תוכנה " והם לא מצאו פתרון בשבילי אז אני שואל כן אולי לכם יש תודה מראש

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  18. הורדתי את הגירסא האחרונה של הadobe reader שגם מותאמת לויסטה ואני לא מצליח להתקין אותה,המערכת מתחילה את צהליך ההתקנה ולאחר כמה שניות שהיא מסיימת לבצע התקנה ראשונית היא נותנת לי את ההודעה הבאה ובגדול .. http://aycu23.webshots.com/image/15422/2004912013940134216_rs.jpg אני "מנהל המחשב" אז אני לא רואה שזאת הסיבה וגם בדיסק שלי יש הרבה מקום מה הבעיה ?< תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש כמה תוכנות שהצלחתי להתקין בעבר על הXP ועכשיו אני לא מצליח... כאשר אני לוחץ על קובץ ההתקנה מופיע לי הודעת השגיאה: מה זה אומר? ויש אפשרות לתקן את זה? בתודה מנור

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  20. שלום אני הרדתי את התוכנה הזותי ftp://ftp.altera.com/outgoing/download/student102.exe שמה MAX PLUS 2 ומתי שאני מתקין היא אומרת לי שחסר לי קובץ למורת שהוא קיים ונכנסתי דרכו! בעבר התוכנה עבדה לי וגם לא מזמן התקנתי את זה בחדר מחשב בבית הספר וזה עבד טוב מאוד הינה תמונה של הבעיה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  21. Started by KrustyTheKlown,

הרבה פעמים שאני מנסה להתקין תונות אני מקבל הודעת שגיאה של WINDOWS: לינק לתמונה: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=file.view&path=200508121426545951&id=200508121427522186 יש למישהו מושג? אני ממש נואש אני לא יכול להתקין מלא תוכנות.....

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by amitdavidi,

שלום היה לי וינדוס XP והוספתי עוד דיסק קשיח אז התקנתי וינדוס על החדש.אבל בכל זאת,רציתי עדיין להיכנס לישן ולבדוק בו כל מיני דברים.הבעיה הייתה שמלא דברים לא עבדו והכל בקושי זז.אז התחלתי עם התקנת תיקון(שמתחילים כמו התקנה רגילה אבל בבחירת כונן יש אפשרות לתיקון)וזה פשוט נתקע לי על 34 דקות.השארתי את זה כל הלילה דולק ובבוקר זה היה לי על 33 דקות.אני ניסיתי להפעיל את ההתקנת תיקון כמה פעמים,והשתמשתי ב2 דיסקים מקוריים של וינדוס,אבל למרות זאת,זה לא הצליח. יש פיתרונות?

23. Started by tzahi04,

שלום ! בדרייברים של הלוח אם החדש שלי (ABIT) יש גם התקנה של USB2. אבל הוא כותב לי שהוא לא יכול להתקין בגלל שאני צריך להתקין SP1 לWINDOWS קודם. ונותן לי קישור הורדה. הבעיה שגם אחרי שהתקנתי את SP1 מהאתר של ווינדוס התוכנה אומרת לי שהיא לא מצליחה להתקין את התמיכה בUSB2 בגלל שאין לי SP1. מה לעשות ? והאם אני באמת זקוק לדרייבר לUSB2? כי אני לא רואה שיש לי בעיה עם שום התקן USB שיש לי במחשב

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  24. Started by alia,

שלום-מותקן לי כיום וינ'7ואני מנסה להתקיןXP על מחיצה אחרת ומקבל הודעה שלא ניתן להתקין כי מותקנת גירסה חדשה יותר. האם יש פתרון לבעיה?-תודה

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by asaf_a,

יש לי בעיה כשWINDOWS עולה הוא לא מרא לי את שולחן העבודה לא אייקונים לא את הפס למטה של ההתחל כלום לא מראה חוץ מראה וזה לא תקוע כי הTASK MANGER פועל ואני יכול דרכו להיכנס לתוכנות ותיקיות.... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.