עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by coorva,

i've got win xp pro service pack 2. suddenly i'm having problems to write in hebraw when i'm online. if i'm trying to write in hebraw insted of letters i'm getting ???? from some buttens of the keybord. when i'm writing in hebraw on the messanger or I.C.Q the problem is gone. it happens only when i'm trying to write in hebraw in israeli web sites, forums, search line and more.... i tryed to switch to adiffrent keybord but the the problem stay. never had somthing like this before i'll be thakful for any help i can get.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  2. הפנטיום 3 שלי השתגע. אני גם לא יכול להיכנס לווינדוס XP שלו. לפני שאני מפרמט אותו את כונן C אני רוצה להעביר כמה סרטוני וידאו ל D אני לא בטוח אם יש שם מספיק מקום. ניסיתי להעביר ולמחוק מ D ע"י כל מיני פקודות שמצאתי באינטרנט - אך לצערי נתקלתי כל פעם בשגיאה שאין מספיק storage לביצוע הפעולה ניסיתי את האפשרות של VISTA live cd boot זה מכניס אותי לאיזה שולחן עבודה שאין לי שם כמעט כלום. גם לא את "המחשב שלי" יש אולי איזה מנהל קבצים נורמלי שדרכו אני יכול להעביר קבצים? מה זאת אומרת השגיאה בכל אופן? ואולי יש דיסק אחר ששווה להשיג ולהכניס לפנטיום 3?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני צריך במחשב מסוים ליצור חסימה להתקנה של תוכנה, ומשחקים, יש דרך לעשות את זה דרך ווינדוס(WIN 7), אם כן איך? אם לא האם יש איזה כלי חינמי שמאפשר לבצע חסימה כזאת, כמובן תחת סיסמא.

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  4. Started by 888,

איך אני עושה פירמוט למחשב??

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  5. Started by blackorder,

יש לי בעיה מעצבנת בדסקטופ בצד. כל פעם שאני פותח תיקיה או אתר או כל קובץ כל שהוא ואחר כך חוזר לשולחן העבודה יש פס בצד שמקבל את השתקפות של מה שהיה פתוח לפני זה מעליו. ניסיתי לעבור לשולחן עבודה קלאסי של windows לא עזר ניסיתי להזיז את האיקונים לא עזר לשנות שהרקע של האיקונים לא יהיה שקוף לא עזר . תמונה להמחשה : http://imageshack.us/photo/my-images/812/95410243.jpg/ יש למישהו רעיון איך להעלים את זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם ! יש לי בעיה התקנתי עכשיו את Windows Vista ultimate 64 Bit ואם אני מוציא את הדיסק מהכונן הוא נותן לי שגיה של : BootMGR IS MISSING PRESS CTRL ALT DEL TO REBOOT אני משתמש בשני הארדיסקים W.D. 320 SATA II 16 MB BUFFER W.D. 250 SATS II 16 MB BUFFER ובהגדרות מערכת הוא מראה כאילו הארדי שהוא השני שלי 250 GB מותקנים עליו חלק מקבצי המערכת ... קבלו תמונה למה אני מתכוון : [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 8.5k צפיות
  7. ב-XP האייקונים של קבצי המערכת נמצאים בקובץ "C:\Windows\System32\Shell32.dll". ב-Vista גם יש קובץ כזה, אבל אין בו אייקונים. באיזה קובץ בויסטה נמצאים האייקונים של קבצי המערכת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by בזיק,

כאמור לעיל, הוא מראה רק לשונית אחת, זאת של התוכנות העובדות. כל שאר הלשוניות של ניהול המשאבים וכיו"ב לא נראות מערכת הפעלה xp. רעיון למישהו?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by sajezz,

שלום, קניתי מחשב חדש ואני מנסה להתקין עליו windows 7. המפרט: מעבד intel i7-4790 3.6GHz לוח אם gigabyte H97M-D3H צורב sata lg dvdx24 DL זכרונות ADATA XPGV1.0 8GB DDR3 1600MHZ ספק thermaltake litepower 500w מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS מובנה כעיקרון הדיסק הקשיח שאני משתמש בו הוא דיסק קשיח של המחשב הקודם (לא מפורמט 1TB). הבעיה היא, כאשר אני מפעיל את המחשב והוא עושה boot מהדיסק או מהדיסק און קי (בדיסק ובדיסק און קי יש שתי התקנות שונות של ווינדוס 7) מופיע המסך בו הוא טוען את הקבצים (loading windows files...) לאחר מכן הוא מראה את הסמל של ווינדוס וכאשר הוא אמור להגיע למסך התקנה הכחול הוא מציג לי מסך שחור (כיאלו אין לי תצוגה של ווידאו). ניסיתי לשחק בbios עם ההגדרות של הsata (גם IDE ו…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by xTz,

מיקרוסופט באמת עובדת על עוד מערכת הפעלה חדשה כרגע? אם כן, למישהו יש מושג מתי היא אמורה לצאת?

• 66 תגובות
    • 6.3k צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום! אני שוקל לקנות מחשב נייד עם למעלה מ-4GB זיכרון ראשי. לפי מה שהבנתי, על מנת לנצל את כל הזיכרון, עלי להתקין מערכת הפעלה מסוג 64bit. הבעייה היא שבמערכות הפעלה כאלה קיימת בעייה של תאימות, כלומר, קיימות תוכנות/דרייברים אשר לא ניתן יהיה להשתמש בהם במערכת ההפעלה הזו. האם משהו מכיר מערכת הפעלה ממשפחת windows אשר כן מאפשרת לנצל למעלה מ-4GB של זיכרון ושהיא כן תומכת בכל התוכנות שנתמכות על ידי WinXP? חשבתי להתקין על המחשב הנייד windows 2003 server, אבל אני לא בטוח שזה פתרון טוב למחשב נייד. מה דעתכם? תודה!

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  12. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי פתרון... :-X

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, יש ברשותי Windows 8.1 (מקורי). עכשיו קיימות 2 בעיות כפי שציינתי בכותרת. 1. הגדרות צריכת חשמל מתאפסות אחרי כל הפעלה מחדש - לדוגמה אני מגדיר בהירות מסך ל40% אחרי הפעלה מחדש זה קופץ בחזרה ל- 100% ככה כל פעם מחדש. 2. ההגדרות של עדכון מערכת אוטומטי מתבטל אחרי כל הפעלה מחדש. ואז קופת לי הדגל בשורת המצב למטה ומציין לי זאת. לא משנה כמה פעמים הגדרתי לו שיעדכן אוטומטית זה חוזר למצב הזה. אני ישמח אם משהו יוכל לעזור לי עם הבעיות האלה - אני מאמין שהם קשורת אחת לשנייה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by mataneli,

אני משתמש בXP..ואינני כל כך מרוצה מיממנו..וברצוני לעבור ל2000 האם הוא משתלם יותר מבחינת בטיחות,עבודה. וכו'.? ואם שווה לעבור אליו.

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by 1tanai,

איזה תוכנית אני צריך להוריד כדי ליקרוא קבצי ABT

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  16. אהלן חברס עשיתי כמה ניסויים עם העלמות קבצים ויצא שהעלמתי את פרוגרם פיילס ... חחחח איך אני מחזיר אותו ? תודה מראש, מצטער אם זה לא הפורום המתאים לא ידעתי לאיפה לשייך את ההודעה הזאת..

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  17. ^^כותרת כשהמחשב שלי יסיים להוריד את השדרוג. (בתקווה שיתחיל בקרוב חח..)

18. Started by e.t,

מיקרוסופט הפיצה אתמול (ד') טלאי אבטחה נגד פירצה שעלולה לאפשר לתוקף להשתלט מרחוק על מחשבים של משתמשים ברוב גירסאות Windows לבד מ-Windows מילניום, 95 ו-98. :-X מתוך YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2696815,00.html והעדכונים כפי שהם מופיעים ב-Windows Update: עדכון אבטחה עבור Windows XP- 823980 גודל הקובץ להורדה: ?1 > ,1.2 MB? דקה זוהתה בעיית אבטחה העלולה לאפשר לפורץ לסכן מרחוק מחשב שבו פועל ®Microsoft® Windows ולהשיג שליטה מוחלטת במחשב. באפשרותך לסייע ולהגן על המחשב הנמצא ברשותך על-ידי התקנת עדכון זה של Microsoft. ייתכן שתאלץ להפעיל את המחשב מחדש לאחר התקנת פריט זה. קרא עוד... (ייתכן ואתר זה כתוב באנגלית). 821557: עדכון אבטחה (Windows XP) גודל הקובץ להורדה…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  19. שלום לכולם קיבלתי תמחשב החדש ,רק שיש בעיה אחת קודם כל מפרט של המחשב amd dual core asus m2ne g-skill memory geforce 8800gts 640m lcd 19 LG 1953tr הבעיה היא שאחרי שהתקנתי תמערכת הפעלה windows xp pro בעברית הרזולוציה של המסך השתנתה ל 640 על 480 והאיכות צבע ירדה לרמה הכי נמוכה ושאני מנסה לשנות זה שואל לאישור אבל לא משנה תאיכות ? למה ? שאני מפעיל תמחשב מחדש מכל סיבה שהיא עדיין נשאר מלא אותיות מוזרות בכל מיני צבעים מוזרים עוד לפני שהמערכת הפעל עולה יענו על המסך השחור וזה פשוט דיכאון מקווה לעזרה ותודה מראש אסף

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by tidan26,

שלום! ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 64 ביט יש לי בכונן c 2gb פנויים אני מוריד קובץ מהאינטרנט ששוקל 1.5gb ושומר אותו בכונן אחר והוא מוריד לי 1.5gb מכונן c מדוע? ???

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by The UnKnown,

הודעה לפורום... קובץ... תמונה כל דבר שהוא ! למה? את זאת ממש במקרה הצלחתי.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  22. Started by papa duck,

שאלה קצת מטומטמת אולי אל תהרגו אותי אני בסך הכל רוצה קצת חיים יותר נוחים אני עובד בעבודה עם WIN98 (אבל בבית עם XP וזה אותו דבר ) עם תוכנת OUTLOOK EXPRESS גרסה 6 כל העדכונים לWIN מותקנים אני לא עובד עם PREVIEW PANE - חלונית תצוגה מקדימה מחשש לVIRUS אני בסך הכל רוצה כשאני עושה דאבל קליק על הודעת אימייל - שתפתח בחלון שיהיה על כל המסך כי זה נפתח בחלון חלקי כזה נכון אני יכול ללחוץ דאבל קליק על שורת הכותרת או על הריבוע כדי לקבל חלון מלא אבל כשאתם קוראים הרבה הודעות ביום זה כבר הופך למספר לא מבוטל של קליקים.... ניסיתי לראות בהגדרת של OE וגם של הWIN - FOLDER OPTIONS ולצערי לא הצלחתי לסדר את זה למי יש רעיון???? אולי אתם יכולים לקרוא לי מפונק אבל אני אשמח לקבל עזרה ממי שיודע

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  23. Started by myjunkmail0000,

כיום יש לי 2 גיגה במחשב עם וינדוס 7, מעבד CORE2 6600 2.4GHZ האם שידרוג ל4 גיגה יגרום למערכת לעבוד מהר יותר? בדקתי במערכת של 32BIT וגם 64BIT ואני לא משתמש בכל הראם שכתוב (אני גם מבטל את VIRTUAL MEMORY) כך שיש לי 2 גיגה רק של הRAM. מתוך זה שהמחשב עולה ומפעיל את כל התוכנות אני משתמש בכ-800 מגה אז האם יותר מ2 גיגה יעזור... הרי אני אף פעם לא מגיע מעבר... ואני משתמש בתוכנות די גדולות (PHOTOSHOP,CROME עם הרבה מאוד טאבים!!!, VISUAL STUDIO, ואימיול+ביטורנט+ראפידשאר תמיד פתוחים)

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  24. אהלן חברים היום חברה שלי למדה בלפטופ שלה ולפתע הופיע לה חלון כחול ואחרי זה המחשב לא עולה, ניסיתי כבר לעשות תיקון אוטומטי וכלום לא עוזר.. מחשב בן חצי שנה אולי קצת יותר עם וינדוס 10 מקורי ששודרג מוינדוס 8 אשמח לעזרה כלשהי

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום עבדתי במחשב כשהקספרסקיי שלי הודיע לי שהוא גילה טרויאן [mscomserv.exe] ולא יכל היה למחוק אותו\לנטרל אותו (הוא לא מצא את הקובץ). הלכתי לsystem32 (ראיתי את הכתובת בקספרסקיי), והצלחתי למחוק אותו ידנית. יש סיכוי שהוא עדיין פועל?או שהוא נעלם? הבהרה- אני רק גלשתי, לא נכנסתי ללינק שמישהו שלח לי מהמסנג'ר (אם הבנתי נכון, זה קשור לתוכנה כלשהי של המסנג'ר). אז תודה לעונים נ.ב. הקספרסקיי לא הודיע לי שוב פעם שהוא גילה אותו, כך שזה סימן טוב

• 3 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.