עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך להגדיר בחלונות שהמחשב ישתמש קודם בזיכרון הפיזי ורק אחרי זה יטחן את הדיסק הקשיח? תודה.

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by נחמה ב,

איך היגיעו הכתובות הזרות האלה ואיך אפשר לחסום אותן ? תודה מראש לעונים

3. Started by Googleness,

אני הולך לפתוח משרד ויהיה בו מחשב אחד. בהנחה שאנ ירוצה מערכת הפעלה של חלונות XP איזה רישיון אני צריך? רק לקנות בחנות כרגיל ולהתקין על המחשב? יש תשלום מיוחד?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  4. אפשר להרחיב את השאלה גם ל-OfficeXP ול-SP1 בשביל Office2k, שתיהן אמורות לכלול מערכות הגנה דומות. חוויות, רשמים, נאצות וטיפים יתקבלו בברכה, Prog.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום יש לי חלונות 10 פרו שפה עברית. גירסה 1909. בכל תוכנה אחרת אני פעיל התקנה מיד קופץ הודעה הגנה(מצורף תמונה) לא נותן לי ליפתוח התקנה תוכנה. אני חיפשתי בהגדרות win 10 נסיתי לבטל בהגדרות ולא הצלחתי לבטל רק ההודעה הגנה הזה. אני לא יודע איפה זה. חסר בהגדרות win. אני רוצה לבטל את ההודעה הזה לגמרי. לא מעוניין בהגנה הזה. איך מבטלים הגנה הזה לגמרי? כדי לתקין תוכנות שלי רגיל. בתודה מראש!

• 5 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by eliXir,

אני מנסה להתקין את הווינדוס 7, אבל משום מה לוקח להתקנה משהו כמו 10 דקות לעלות.. כלומר, כשאני עושה ריסטרט למחשב ונכנס למצב של ההתקנה עם הדיסק, זה מעלה את ההתקנה, מגיע לחלון כזה כחול עם ציפורים וכל מיני ציורים כאלה, נתקע על החלון הזה במשך 10 דקות ורק אז מופיע החלון של התחלת ההתקנה - וכשאני לוחץ על הבארים בשביל לבחור שפה וכו' אז הכל עולה בקרטוע.. דיברתי עם חבר שהתקין לא ממזמן את הווינדוס, והוא אמר שההתקנה עלתה לו מיד. לצורך העניין, המחשב שלי לא אמור להוות בעיה.. Intel Core2Duo 6420 (2.13ghz) 2GB Ram 320GB WD gforce 8800gts וואו הרבה זמן לא רשמתי את המפרט של המחשב שלי.. נראה לי שאלה הדברים המשמעותיים תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן החלטתי להכין תקליטור התקנה של WIN7 מקוסטם עם כל העדכונים של מיקרוסופט (עד היום שזה יוצא אפריל 2014), באמצעות תוכנת ה RT 7 Lite הסיבה שאני מכין בעצמי ולא מוריד קובץ ISO מוכן זה כי אני רוצה בעברית מקורית (לא מצאתי גירסא בעברית מקורית, ואני גם לא מעוניין להוריד גירסא באנגלית "ולהפוך" את השפה) עוד סיבה שבגללה אני רוצה לעשות בעצמי זה גם כדי להתנסות בתהליך בעצמי. כל המטרה שלי היא ליצור תקליטור ע"פ הפרמטרים שלי ובעיקר שיהיה מעודכן הרלוונטים שיצאו עד היום (ברור לי שעוד חצי שנה הגירסא שלי תהיה מעט "ישנה" כיוון שכל הזמן יוצאים עדכונים) בגדול כבר הבנתי מה אני צריך לעשות ואיך עובדים עם התוכנה (יש לי כמובן תקליטור עם התקנה של חלונות 7) בנוגע לעדכונים של מיקרוסופט, מצאתי כאן באתר …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by טל משעלי,

שלום היום התקנתי מערכ ווינדוס 8.1 על הכונן SSD החדש, לאחר שהמערכת עלתה אני לא מצליח בשום דרך להפעיל את האינטרנט למישהו יש איזה רעיון אולי תודה? השגיאה שמתקבלת מהאינטרנט היא 651

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by hosham,

היי, מחוברים לכרטיס מסך שלי(ATI 1950PRO) מסך 19" בחיבור DVI עם רזולוציה 1280X1024 וליציאת DVI השניה מחוברת פלזמה 42" ב DVI-HDMI ואני מנסה לעבוד ב CLONE עם רזולוציה לפלזמה של 1024X768. ב XP זה היה ניתן וב WIN 7 אין בהגדרות של הכרטיס מסך את האופציה הזו.... פתרונות יתקבלו בשמחה :-)

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  10. קודם כל אני לא דביל אני מבין. הסרתי את האנטי וירוס של פנדה ואחרי הריסטרט המחשב נתקע איזה 2 - 3 דקות במסך של ה Welcome (WIN XP PRO) וכשהוא עלה אז נכון שבהתחלה כשעושים Tesk Manager אז לא רואים ב Processes את השם מתחת ללשונית User Name שליד השם של התכנה שרצה... וגם אני לא יכול להתקין כלום. מזל שהאקספלורר עלה לי. הוספתי תמונה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/o/i/_/g/i/e/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200412202052019491/200412311936012589/untitled.jpg אני לא יודע איך עושים שרואים אותה אז תעתיקו את הקישור

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  11. הורדתי את התוכנה http://www.konfabulator.com/ התקנתי אותה ו ? שום דבר לא השתנה מישהו יודע מה צריך לעשות כדאי שהתוכנה תעבוד...?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by elad-k1,

שלום היה לי איזה בעיה אם תוכנה וביצעתי כמה פעמים שיחזור מערכת..! ואחרי כמה פעמים עולה הוינדוס ואז לפני שהוא ניכנס מופיע ההודעה הזאת: "אין אפשרות לאתר רכיב הפעלת הישום זה נכשלה מכיוון של אותר WININET.DLL התקנה מחדש של הישום עשויה ליפתור בעיה זאת" מה עושים מצב כזה? הלך הוינדוס או יש אפשרות להציל ? זה דחוף תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני חושב שהקפרסקי החדש שקניתי חסם את זה אני לא מצליח להתגבר על זה אמ.. אם תרצו פרטים תשאלו, כי לא יודע מה לעשות ? :\

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by AviadF,

שלום לכולם! לאחרונה פרמטתי את ה-R דיסק הראשי שלי והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש. חלק מהגיבוי שלי היה גם של קבצי הדואר האלקטרוני שניסיתי לשמור במטרה לשמר את ההודעות. מה שהצלחתי למצוא זה כמות קבצים שווה לכמות התיקיות בתא הדואר. (תיבת נכנסות, תיבת יוצאות וכו') שכל קובץ שוקל בהתאם לכמות תוכנו. שמרתי את הקבצים מסוג *.dbx וניסיתי להדביק אותם באותה תיקיה לאחר ההתקנה המחודשת של מערכת ההפעלה. אך אין קול ואין עונה- נתקעתי ואיני מצליח לשחזר את הקבצים. אולי מישהו מהאנשים החביבים שבאזור יוכל לעזור לי ולהסביר לי איך אני פותח קבצים אלו? מה אני יכול לעשות איתם? ואם יש פה אדם חסר רחמים מספיק- שיגיד לי אם כל המיילים שלי פשוט -אבודים!!!-----??? שלכם, אביעד.

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  15. אחרי כל 15 דקות אחרי שהמחשב נדלק, יש מסך כחול והמחשב עושה ריסט אולי זה קשור ורגסטרי תודה רבה מראש למי שמוכן לעזור

16. Started by shlom_eminob,

שלום רב! אני מקווה קודם כל שהבעיה שלי אכן קשורה לחומרה ולא למערכת הפעלה, ומקווה שהנושא בפורום המתאים. יש לי איזה בעיה שמערכת הפעלה לא מזהה לי את הצורב DVD, ניכנסתי למנהל התקנים או http://www.upit.ws/uploads/34429b3a6c73e.JPG ואני מנסה להתין את הדרייבר שלו ולא מצליח ולא מבין למה, הצורב DVD שלי עבד מציון עד לפני כמה ימים, ואני לא יודע מה בדיוק הבעיה. הוינדוס אמור להתקין באופן אוטומטי את הדרייבירם, טוב לא הצליח ,אז חיפשתי ידנית באינטרנט דרייברים ולא מצאתי,לא יודע איפה לחפש עוד, בדקתי עם תוכנת EVEREST אולי אני יוכל אפשר לגלות משהו ובתוכנת EVEREST הכל תקין, בקשה. או http://www.upit.ws/uploads/2a81becd1210b.JPG טוב אחרי שראיתי לא נראה לי שיש בעיה באמת בצורב DVD…

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by huhxd,

שלום לכולם, אני רוצה לפתוח סרבר על המחשב שישמש לאתר שאני רוצה לפתוח. אשמח לדעת האם WINDOWS SERVER יכול לעזור לי ואיך. כעקרון אני רוצה לפתוח APPLICATION בFACEBOOK דרך FACEBOOK DEVELOPERS והבנתי שאני צריך בכל מקרה סרבר כאחסון. כמובן שאני רק רוצה להתנסות ולכן אני מחפש גם דרך לפתיחת סרבר חינמי בצורה כלשהי, ככה שאם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע גם כן. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אוקיי , דיסקט אתחול לא עובד כשיש xp , אני רוצה לפרמט אותו ( הוא לא נותן לי לעלות את לינקוס מכיון שיש לו בעיות על הLILO ) שהמחשב יהיה ללא מערכת הפעלה ואז להתקין את הלינוקס . אז , כיצד אני עושה את זה , כיצד לפרמט את xp בלי להתקין אותו מחדש ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. פתאום אני רואה רק סמלים ואין שמות וזה משגעע בקשה תעזרו ליי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yossi21,

יש לי דיסק קשיח עם קבצים של אחי, כאשר אני מחבר אותו חיצונית למחשב שלי ומנסה להעביר ממנו קבצים אל כונן חיצוני אחר אני מקבל הודעה שאני צריך הרשאות של מנהל כדי לבצע פעולה זו. ברשותי ווינדוס 7 אולטימייט, ויש לי חשבון מנהל. מה גם שהגדרתי בכונן זה שייתן לי הרשאה מלאה לחשבון שלי. האם יש איזשהי תוכנה שמסדרת את זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by hitman47,

עשיתי Repair לווינדוס שלי בגלל שהיו כמה בעיות עם הזיהוי כרטיס מסך ועוד כמה הבעיות נפתרו לאחר ה Repair עכשיו ה Wga חזר בדיסק של הווינדוס יש את הדבר הזה שמבטל הפעלתי אותו וזה מה שהוא כותב לי : http://img205.imageshack.us/img205/ עזרה בבקשה זה ממש מאט ומציק ..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי חבריה, התקנתי וינדוס 7 ultimate ,אחר ההתקנה המחשב בהדלקה עולה מסך כחול עם סריקה ,מאתחל מחדש ומבצע תיקון אתחול שכמובן לא עוזר לוח אם אינטל dp35dp זיכרון 3 גיגה כרטיס מסך nvidia 8500 יש פתרון? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי חבריהכותרת בנוסף יש לי2 programe files86 programe files) זה עם 2.8 גיגה 1 programe files זה עם 3.4 גיגה כל זה בנוסף ל-32 גיגה של WIN כל זה על מחיצה של 60 גיגה SSD מתוך 128 לא נראה לי הגיוני שמערכת הפעלה תופסת 32 גיגה אוטוטו המחיצה נסתמת מה עושים?תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Maiasony,

אני לא יודע איזה תוכנית זה מפעיל אבל אני יודע שזה מופיע בTASK MANEGER רק בשבוע האחרון איך אני נפטר ממנו ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בבקשה אני חייב דחוף דרייברים הכי עידכוניים לכרטיס מסך Voodoo 3 3000 למערכת הפעלה Windwos Xp תודה אנשים.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.