Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום. מישהו יכול להגיד לי מהם הפונטים ברירת מחדל הגודל והכל של notepad. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי קצת מסובכת היא מתאימה לפורום הזה ולפורום תוכנה ולפורום רשתות אז תיסלחו לי אם לא שמתי את ההודה הזאת בפורום אחר (כאן זה ניראה לי הכי הגיוני) אקיצקץ לבעיה: לפני כמה ימים התקנתי את הווינדוס XP מחדש הכל אחלה אבל יש לי רק בעיה אחת מישום מה מתי שהאימיול פועל (אחרי כמה דק' מזמן ההפעלה של האימיול)כל הוונדוס שלי קופא פשוט הכל ניתקע אבל מתי שאני מנתק את החיבור לאינטרנט פוףף הכל חוזר לפעילות שיגרתית וכל הפעולות שניסיתי לעשות כהווינדוס ניתקע פיתאום צצות עכשיו חשבתי שהבעיה היא רק באימיול אבל לא זה קורה לי גם שהקאזה עובדת הכל ניתקע וזה לא בעיה באפלוד שלהם כי האימיול מעלה לי מקסימום 5 ק"ב ועם הקאזה אני בכלל לא משתף אז אני משער שהבעיה היא בווינדוס ולא בתוכנות שיתוף…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים המחשב בבית התחיל לעשות בעיות: הוא פשוט נתקע (הכל קופא) כמה דקות לאחר ההדלקה. כשמאתחלים את המחשב הוא שוב בסדר ואז שוב נתקע אחרי כמה דקות (בד"כ משהו בין חצי דקה ל-4-5 דקות). ניקיתי אבק וניסיתי לבדוק טמפ' עד שהוא נתקע והמעבד בערך על 33 מעלות, אז כנראה שהתחממות זו לא הבעיה. הרצתי memtest86 מהדיסק של אובונטו, והוא רץ איזה 7 פעמים, כך שנראה שלא מדובר בבעיה בזכרונות. אין לי מושג מה עוד זה יכול להיות, אז כרגע אני חושד בדיסק הקשיח ובמערכת ההפעלה (אני מוכן לחשוד בכל דבר שהוא, אבל אז נראה לי שאלו דברים שכבר ממש אין איך לבדוק...). לפני שאני מתחיל להסתבך פה עוד יותר, הייתי שמח לקבל ייעוץ לגבי מה זה יכול להיות ואיך אפשר לבדוק האם מדובר בבעיה בדיסק הקשיח או במערכת הה…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשרי להפעיל משהו כזה על ווינדוס? מעבר מהיר בין שולחנות עבודה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי קובץ למחשב (סירטון קצר) ועכשיו שאני מנסה למחוק אותו הוא פשוט לא מאפשר זאת http://img254.imageshack.us/my.php?image=probnh0.jpg איך אני יכול למחוק אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה התמונה נראית במחשב, תבחנו את הצבע האדום שממחיש הכי הרבה את האיכות הנוראית הזאת, כאילו שהסרט בנוי מריבועים קטנים, וזה לא בגלל איכות הקוסץ כי ניסיתי את אותם קבצי וידאו בXP רצו בלי הריבועים המעצבנים האלו, בנוסף ניסיתי כמה קודקים, אין שינוי ניסיתי לשחק בהגדרות של ATI ואין שינוי. אולי יש משהו בהגדרות של הוינדוס? *על מנת לראות את החסרונות בבירור תראו את התמונה בגודל המקורי שלה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את התיקיה של הdropbox על השולחן העבודה וכל פעם שאני רוצה להעתיק לשם משהו אני גורר וזה מעביר לא מעתתיק. לתיקיות אחרות במחשב אני כן רוצה שזה יהיה ככה רק לתיקיה הזאת ספציפית לא... יש אפשרות לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק של WINDOWS XP SP2, ורציתי לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדוס דרך הדיסק. אז שמתי אותו בכונן והפעלתי את המחשב, אך הוא עולה ונכנס לווינדוס בלי שיזהה את הדיסק ויתחיל בפירמוט\התקנת\תיקון ווינדוס. נכנסתי לביוס של המחשב (מחשב ישן..) ולא מצאתי דרך לקבוע BOOT FROM CD-ROM. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קליק ימני על מקום מסוים בשולחן עבודה ---->> חדש -->> פתיחת מסמך טקסט חדש נעלם התוכנה עדיין קיימת במחשב ואני יכול להיכנס למסמכי טקסט קיימים לערוך אותם וכו'. איך אני מחזיר אותו להופיע פה? SP3
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש מ-RSM ומחנות אחרת קניתי WIN7 HOME PRE 64BIT HEBREW. על המחשב שקיבלתי מ-RSM מותקנת גרסה זמנית של WIN7 32BIT. הכנסתי את הדיסק שקניתי, של ה-64 ביט, והוא לא עבד והודעת השגיאה אמרה משהו בסגנון של "המערכת לא תומכת ב-64 ביט". איך אני יכול להתקין את הווינדוס? האם אני יכול להסיר את ה-WIN7 שעל המחשב בכדי להתקין את ה-WIN7 שקניתי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש - אולם לא הותקנה העברית ע"י הטכנאי. התקנתי את העברית אולם קבצים שהיו בכונן הישין שלי וגם על CD מופיעים עם סימני שאלה במקום אותיות והכי חשוב - לא ניתן להריצם או למוחקם לדוגמא: mp3.????? ?????? לעזרתכם האדיבה אודה ניר המודה... ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הדלקתי את המחשב לא מזמן והגאדג'טים שלי (all cpu meter וnetwork meter) הפסיקו לעבוד כראוי. כל הכתוביות והגרפים נעלמו ואפילו, או עלו למעלה בצורה מוזרה והתכווצו). זה נראה כמו מלבן שחור עם פס צבעוני למעלה. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר קניית מחשב חדש החלטתי לעבור סוף סוף ל WIN XP מ WIN2K , אך משום מה ה XP ממש לא יציב : כל הזמן התוכנות קורסות וקופץ החלון של SEND/DONT SEND REPORT הווינדוס מעודכן עד לאוקטובר 06 , ומשום מה לא נותן לי לעדכן יותר מכיוון שחסר אצלי ג'יניוויין !!! אין אפשר לסדר את חוסר היציבות ?!?!??!?! אני כבר משתגע אף פעם זה לא קרה לי ברמה הזאת בווינדוס 2000 !!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש ויש לי בבית דיסק של מערכת ההפעלה WIN7 64 BIT גרסת השדרוג. בנוסף יש לי גם דיסק של WIN VISTA 32BIT. האם אני יכול להתקין התקנה נקייה של WIN7 64BIT(כאמור הדיסק שיש לי הוא בגרסת השדרוג)? או שאני חייב להתקין את הויסטה 32BIT, ורק אז לשדרג ל WIN7 64 BIT? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי יחסית למחשב עם 2 ליבות E6750 זז יחסית לאט לא יודע למה אני יודע שהייתה תקופה שהיו לי 3 אנטי-ווירוסים על המחשב או יותר D: אבל פירמתטי והתקנתי את הנורטון שהיה לי בדיסק עכשיו התקנתי אתמול תוכנה שקוראים לה -FIX IT וסבבה היא לא עובדת כל המן רק שאני מפעיל אותה ככה שאין סיבה שהיא תכביד על המחשב כרגע אצלי שאני רושם עכשיו רק הנורטון עובד והאינטרנט ואולי הדרייבר של Nvidia ושל הכרטיס קול סבבה? סבבה! עכשיו צילמתי לכם את המנהל משימות שלי ותראו יש תהליך אחד שעובד איזה 5-7 פעמים ויש תהליך שמנצל משהו כמו 12 ולפעמים שאני מפעיל את האקספלורר הוא מראה שהוא מנצל בכלל 25 ו-100,000 זכרון!!!! למה זה לעזאזל!! הינה תראו: תמליצו לי מה לעשות כי זה ממש ממש מעצבן תודה מראש …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל מיני משחקים שפועלים ב- OpenGL לא עובדים לי ואמרו לי שככה זה לכולם ב - XP ושיש לזה תיקון חיפשתי מלא זמן את התיקון אבל לא מצאתי מישהו יכול בבקשה להביא לי את הלינק לתיקון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מותקן אצלי במחשב WIN XP 32BIT יש לי דיסק קשיח 80 GB. הדיסק מחולק, DRIVE C - 20GB היכן שהוינדואוס מותקן דרייב C מלא ב19GB. ולכן כל פעם שמורידים קבצים גדולים הדיסק מתמלא, ואי אפשר להמשיך להוריד. 1. איך לדעת מה זבל בדרייב C? האם יש מקומות נפוצים בתקיית וינדואוס שמתמלאים בקבצי זבל? 2. האם ניתן להגדיר שהתיקיה זמנית תהייה בדרייבר אחר (D למשל)? בשביל למנוע מגרייב C להתמלא. 3. האם ניתן להגדיל את נפח דרייב C ללא פירמוט? תוחדה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגדול השאלה שלי היא כזאות אם אני רוצה להפעיל את חישת האחסון של WINDOWS אבל אני מפחד שזה ישפיע לא טוב על אפליקצויות שמירות של מחשקים מסמכים וכו" בעיקר כאלה שאני פחות משתמש (עכשיו אני יודע שאתם הולכים להגיד שזה לא אמור להשפיע ) אבל בכל זאת אני שואל כי זה לא פועל כבררת מיחדל אז אולי יש לזה סיבה אחרת זה אוטומט היה מוחק קבצים זמנים וכו" תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מבלי לנתק את החוט פיזית?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני לוקח דיסק קשיח ומתקין עליו מערכת XP ואת הדרייברים שבאו עם התקליטור שקיבלתי בקניית המחשב, לאחר מיכן אני מעביר את הדיסק למחשב אחר לגמרי חדש יותר מהמחשב שלי, האם אני צפוי להתקל בבעיות כל שהם בגלל שהמפרט של המחשב החדש שונה משלי? (כלומר כרטיס הקול שלו שונה כרטיס המסך שונה לוח האם שונה)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כשבוע הפורומים מקרטעים, נתקעים השרתים נעלמים וכו וכן חוויה מתסכלת. עשרות מומחים מדופלמים, פורומים לכל נושא וענין ואף אחד לא מצליח לפתור את הבעיה ? נראה אם אצליח להשחיל את הנושא הזה...........
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות שרת קבצים/גיבויים ממחשב ישן (P4) בבית עם 6 מחשבים. מה ההבדל ביכולות ובעיקר בפשטות בין WHS, FreeNas וסתם XP עם שיתוף תיקיות ותוכנת גיבוי חינמית טובה? ברור לי ש-WHS עולה כסף (הבדל משמעותי) ומסוגלת ליצור גיבוי IMAGE מרחוק, אבל בהנחה שאני מעוניין לגבות קבצים ולא מחיצות שלמות, מה ההבדל? מה עדיף (בדגש על פשטות התקנה/הפעלה/תחזוקה)?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי מחשב שמערכת ההפעלה (ויסטא) לא עולה גם לא במצב safe mode.הווינדוס מתחיל לעלות ועשה עושה ריסט למחשב . כעת רציתי לדעת : 1) מה האופציות שלי על מנת להוציא את כל החומר החשוב מהדיסק (שירים ,תמונות וכו'). מה הכלים שאתם ממליצים עליהם ? 2)במערכת הפעלה ויסטה - ישנה אפשרות לעלות עם דיסק ההתקנה - ולבצע repair . השאלה היא האם ה cd חייב להיות בדיוק אותה גירסה כמו מה שיש במחשב או יכול להיות גרסה גבוהה יותר של ויסטה (לדוגמא ultimate). 3)שאלה נוספת - אך על מערכת הפעלה xp. בעת עליית מערכת ההפעלה מופיע כי קובץ מסויים בתוך תיקית windows\system32 פגום. מה עושים במצב זה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איכשהו הצליח להתנחל לי במחשב איזה וירוס למרות שהיה מותקן לי אנטי וירוס (NORTON 2002) לאט לאט כדרכם של ווירוסים הוא מכרסם לי בכל המערכות (את XP אני כבר לא יכול להעלות) ההודעה: norton anti virus detected a virus on your computer object name: .../sys32/winlogon.exe virus name: W32.elkern.4926 action taken: UNABLE TO REPAIR THIS FILE! ניגשתי לאתר של SYMANTEC ושם הורדתי כלי שעיודו לטפל בווירוס זה ע"י מחיקתו הבעיה היא שהקבצים הנגועים הם קבצי מערכת (SVCHOST וSERVICES) בגלל זה כל פעם שאני מפעיל את היישום (במצב בטוח כדרוש) המחשב עושה REBOOT לכן ניסיתי להתקין מחדש את ווינדוס 2000 בידיעה מוחלטת שידבק שוב אך בתקווה שאולי יש סיכוי שהפעם אני יספיק להתקין את האנטי וירוס לפני או שמישהו מ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז איך הויסטה ביינתים? יש סיבה לעבור מהXP? אני מתכוון בעקר מבחינן יציבות תאימות. עם הדרייורים החדשים של NVIDIA ו הכל....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-