Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב די ישן ועלוב שלפני כמה ימים התקנתי עליו WIN98 SE. כשאני מכניס לתוך חיבור הUSB שלו,זיכרון נייד המחשב אומר שאין לו את הדרייבר המתאים,מה אני צריך לעשות? פרטים על המחשב: (CPU Type Intel Celeron II, 800 MHz (8 x 100 +Motherboard Name PCChips M754LMR Motherboard Chipset ALi M1631 ALADDiN TNT2 ( System Memory 112 MB (SDRAM (BIOS Type AMI (08/22/01 ניסיתי לעשות חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר מתאים. אגב מקודם כשבתור ניסוי התקנתי עליו WINXP,הUSB עבד מצוין.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות להתקין גם וונדוס 7 וגם xp על אותו מחשב ושתיהיה לי בחירה???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הדלקתי את המחשב לא מזמן והגאדג'טים שלי (all cpu meter וnetwork meter) הפסיקו לעבוד כראוי. כל הכתוביות והגרפים נעלמו ואפילו, או עלו למעלה בצורה מוזרה והתכווצו). זה נראה כמו מלבן שחור עם פס צבעוני למעלה. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר העברת תיקייה מprogram files של c לprogram files של d, כל פעם שאני מנסה להפעיל קובץ EXE זה כותב לי: "The specified path does not exist" יש לי windows xp. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב HP שלי, (היה לי ויסטה),ועכשיו אני לא מצליח להתקין את המודם, בגלל שהמחשב לא מזהה את הכבל שאני מחבר למחשב... מה אני עושה? אין לי שום דיסקים של דרייברים, כלום ואין לי מושג מאיפה אני מוריד אותם... תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי קצת מסובכת היא מתאימה לפורום הזה ולפורום תוכנה ולפורום רשתות אז תיסלחו לי אם לא שמתי את ההודה הזאת בפורום אחר (כאן זה ניראה לי הכי הגיוני) אקיצקץ לבעיה: לפני כמה ימים התקנתי את הווינדוס XP מחדש הכל אחלה אבל יש לי רק בעיה אחת מישום מה מתי שהאימיול פועל (אחרי כמה דק' מזמן ההפעלה של האימיול)כל הוונדוס שלי קופא פשוט הכל ניתקע אבל מתי שאני מנתק את החיבור לאינטרנט פוףף הכל חוזר לפעילות שיגרתית וכל הפעולות שניסיתי לעשות כהווינדוס ניתקע פיתאום צצות עכשיו חשבתי שהבעיה היא רק באימיול אבל לא זה קורה לי גם שהקאזה עובדת הכל ניתקע וזה לא בעיה באפלוד שלהם כי האימיול מעלה לי מקסימום 5 ק"ב ועם הקאזה אני בכלל לא משתף אז אני משער שהבעיה היא בווינדוס ולא בתוכנות שיתוף…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
התקנתי לא מזמן WIN7 64 ביט למחשב עם 3 ג'יגה ראם יש לי בעיות איטיות חמורות מאז שהתקנתי את הווינדוס הזה למרות שאמרו לי שWIN7 דווקא קליל הוספתי איפלו DISKONKEY של 2 ג'יגה ועשיתה המהרה וזה לא עזה בכלל רק כשאני מדליק את המחשב ועולה הווינדוס השימוש בזכירון עומד על 90-100% אני לא יודע מה לעשות.....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם יהיה ניתן לסבול את תפקודה של ויסטה על מחשב כזה ? המפרט - לוח אם (כרטיס מסך משולב) - ASUS P5G-MX - http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=498&l4=0&model=1771&modelmenu=2 מעבד - INTEL PENTIUM DUAL CORE E2140 http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=888212&familyID=1&culture=en-US זכרון - 1024MB KINGSTON לא מעוניין לשחק משחקים ולא מעוניין להפעיל תוכנות גרפיות. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
במהלך השדרוג מ8 ל8.1 אני כנראה לחצתי על משהו ועכשיו יש לי הנחיה קולית באנגלית על כל דבר שעושים במחשב. אני מחפש איך לכבות את זה אך לא מצליח, יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד עם אקס פי פרו בעברית האופציה של "טקסט טו ספיצ" לא עובדת אצלי משום מה כשאני מנסה להפעיל את האופציה דיבור מלוח הבקרה אני מקבל הודעת שגיאה "אין אפשרות לבצע את המשימה המבוקשת משום שלא ניתן ליצור את המנוע הדרוש בחר מנוע שונה/או התקן שמע שונה" אני צריך את זה לשימוש עם תוכנה מקבילה לרוג'ר וילקו בשם ventrilo אין לזה קשר עם זיהוי דיבור למחשב זה מאפשר לכתוב טקסט באנגלית ולשמוע אותו ע"י קריין או להשמיע לאחרים וכיו"ב הנה לינק לאתר התוכנה http://www.ventrilo.com/index.html מקווה שמישהו יוכל לעזור אין לי מושג איזה "מנוע"הם רוצים ממני להתקין
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בימים האחרונים מופצים ב ICQ הודעות אשר אומרות(למרות שהבדיחה ישנה כבר היא חזרה שוב) "שהקובץ Jdbgmgr.exe הוא וירוס ויש למחוק אותו מיד" הקובץ הנ"ל מצויר בדובי הבדיחה המצחיקה הזאת לוקחת יתרון על התפתחויות של תולעת W32.bugbear@mm הקובץ Jdbgmgr.exe מזכיר בבדיחה שיש לו Icon של דובי אבל לעומת זאת התולעת W32.bugbear@mm זהו קובץ exe.* אבל אינו כולל Icon של דובי על הבדיחה באתר Symantec אם הינכם מחקתם את הקובץ ורוצים לשחזר אותו תעקבו אחר ההוראות שנמצאות פה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה אם explorer.exe שלום לכולם יש לי בעיה אם explorer.exe כאשר אני עובד ב-windows אז אחרי כמה זמן הוא נהיה ממש איתי עד כדי כך שהכול ממש מתחיל לזוז לאט אז כאשר אני לוחץ ctrl alt delete ומופיע לי task manager אז אני רואה שם שהאקספלרור שלי לוקח הכי הרבה משאבים והמעבד עובד על 100% עד שאני מבטל אותו את אקספלורר ואז מחזיר אותו שוב ואז זה מסתדר לכמה זמן ניסתי לבדוק וירוסים ואין לי כלום בדקתי אם SPYWARE DOCTOR וזה לא עזר כלום עשיתי sfc /scannow ולא עזר כלום יש לי WINDOWS XP PRO מעבד Q-8300 זכרון 3GB בקשה אני לא יודע כבר מה לעשות heeellllppppppp mmmmeeeeee בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי , התקנתי Windows XP Pro Hebrew+SP1 , עכשיו , איך אני הופך את מערכת ההפעלה לאנגלית?(את כולה... אנגלית עם תמיכה בעברית...) אני יודע שזה בטח פשוט , אבל בינתיים לא הצלחתי לסדר אנגלית... ואני פשוט לא יכול להסתכל על המסך שזה בעברית!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(המקרה התרחש פעמיים, זה מספר הפעמים שכיביתי אותו) כמו שכתבתי בכותרת, כיבוי מלא לא מעלה פוסט, אם הוא כן מראה פוסוט (מה שמצריח הרבה ניסיונות) ברגע שהוא מגיע לחיפוש הכוננים זה אורך הרבה זמן ובסוף הוא מציג שאין כוננים מחוברים. אחרי זה הוא ניגש להעלאת מערכת הפעלה, לוקח לו זמן לחפש כונן ל-BOOT ובסוף הוא כותב שהפעולה נכשלה ושצריך להכניס דיסק לביצוע BOOT, עכשיו זה החלק שגרם לי לחשוב שזאת בעיה תוכנתית. הכנסתי את הדיסק של ה-WIN8, ביצעתי תיקון לדברים שמונעים את הפעלת WIN והבעיה נפתרה והוא עולה (הכל מזוהה בלי בעיה)... אבל זה חזר עוד פעם אחרי זה וגם אז אותו הדבר והבעיה נפתרה באותה הדרך. חשוב לציין שאין את הבעיה הזאת בזמן כיבוי והדלקה (לא רק כיבוי). אם למישהו יש רעיון למה זה יכול להיות…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קליק ימני בויסטה תוקיע לי את המחשב ועושה ריסטרט ל EXPLORER.EXE יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב עושה ריסטרטים ולפעמים גם נכבה לבד וצריך להדליק אותו מחדש זה מה שרשום לי בשגיאות, יש לי ווינדוס XP *המחשב שלך עלול להמצא בסיכון התוכנית TOTAL PROTECTION אינה פעילה (לחץ על בלון זה) *חומת אש - פעילה *עדכונים אוטומטי - פעיל *הגנה מפני וירוסים - פעיל *המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה, נוצר יומן רישום של שגיאה זו נא ספק מידע אודות בעיה זו... *MCSHIELD.EXE נתקל בבעיה ועלול להסגר, אנו מתנצלים על אי הנוחות מה נראה לכם הבעיה? אתם חושבים שאם אני אפשרמט כל הכל יסתדר? או שיש וירוס או משהו... תודה מראש לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים... אתמול לאחר אתחול המערכת התחילו הצרות. הווינדוס עולה עד למסך ה WELCOME הכחול ואז מאתחל ושוב עולה למסך ההוא ומאתחל (בלולאה), המצב קורה גם כשאני מעלה ב SAFE MOSE ונכנס ליוזר ההוא (הוא כן מצליח להיכנס ליוזר ADMIN). ניסיתי לתקן את המצב ע"י בחירת LAST GOOD KNOWN CONFIGURATION במסך הפתיחה של ווינדוס (F8) וגם ע"י הרצת המערכת אחורה כמה ימים ע"י SYSTEM RESTORE - גורנישט. הרצתי SCANDISK ובדקתי ווירוסים ולא נמצאו שום בעיות שכאלו. בשביל להמשיך לעבוד יצרתי יוזר חדש/זמני ע"י כניסה ב SAFE MODE ל ADMIN, אבל כל ההתקנות של התוכנות והמשחקים וגם הגישה ל"מסמכים שלי" מתאפשרים רק מהיוזר ה"חסום" (מהיוזר הנוכחי ומה ADMIN הוא לא מאפשר גישה). יש למישהו רעיון מה יכול לגרום למצב ואולי דר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש - אולם לא הותקנה העברית ע"י הטכנאי. התקנתי את העברית אולם קבצים שהיו בכונן הישין שלי וגם על CD מופיעים עם סימני שאלה במקום אותיות והכי חשוב - לא ניתן להריצם או למוחקם לדוגמא: mp3.????? ?????? לעזרתכם האדיבה אודה ניר המודה... ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש ויש לי בבית דיסק של מערכת ההפעלה WIN7 64 BIT גרסת השדרוג. בנוסף יש לי גם דיסק של WIN VISTA 32BIT. האם אני יכול להתקין התקנה נקייה של WIN7 64BIT(כאמור הדיסק שיש לי הוא בגרסת השדרוג)? או שאני חייב להתקין את הויסטה 32BIT, ורק אז לשדרג ל WIN7 64 BIT? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך Dell 2709w, ויסטה 64. הגדרתי שהמסך יתכבה אם המחשב לא בשימוש במשך 25 דקות. עם זאת, המסך נשאר עם השומר מסך ומסרב להתכבה. צירפתי צילום מסך עם ההגדרות. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה DEAMON TOOLS וייצרתי 2 כוננים וירטואלים. כאשר סיימתי ורציתי לבטלם לא הצלחתי והם נשארים פתוחים עם קובץ הIMG שפתחתי בהם. ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה שוב וללא הצלחה, ניסיתי גם למחוק אותם דרך "לוח בקרה" -> "כלי ניהול" -> "ניהול מחשב" -> "ניהול דיסקים" וגם שם ללא הצלחה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להצליח לבטל את הכוננים הללו תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-