עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by thedarkman,

משהו יכול להביא לי בבקשה את הגרסאה האחרונה של WINDOWS 7 Ulitmate 64BIT כאלו הגרסאה בלי באגים שיתחילו למכור אותה ב-22 לאוקטובר בחנויות . ושהיא עובדת בטוח ושהיא בעברית 100%. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, לא מזמן נתקלתי בבעיה מוזרה עם הפיצ'ר של הכיבוי מסך אוטומטית בחלונות XP. רוב הזמן המסך לא מתכבה אוטומטית לאחר 20 דקות (כפי שמוכוון בהגדרות צריכת החשמל), אני עוזב את המחשב חוזר אחרי כשעה והמסך עדיין דולק משום מה. לא ידוע לי על שום רוגלה או טרויין שעלול להשתמש במחשב ו"להזיז את העכבר" במקומי. מישהו נתקל בבעיה הזאת ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. חפעמים יש קישור בסרט באינטרנט כמו טריילרים וכאלה איפלו שירים ששומעים באון ליין ואני לא מצליח לראות או לשמוע שום דבר יש איזה משהו שחוסם לי אותו כניראה sp2 מישהו יודע איך אני מסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by nivezrati,

אחי היקרים ניסיתי להתקין XP PRO דרך הדוס במחשב השני אבל שנכנסתי דרך התיקיה I386 דרך הדיסק הלכתי לקובץ WINNT ואז הוא רשם לי ללחוץ אנטר אם אני רוצה להתקין את הקבצים שבשביל ההתקנה למרות שאין לי SMARTDRIVE או אפשרות לצאת. הקיצר לחצתי אנטר והוא התקין כמה קבצים שלו ושעולה המחשב יש לי לבחור איזה מערכת הפעלה ואז בחרתי ב-windows xp pro installation/upgrad ואז הוא רשם לי שוב משהו עם הסמארט דריב ולא רציתי ללחוץ אנטר כדי לא לדפוק אולי מישהו מוכן להסביר לי איך אני יכול להתקין בשקט והאם יש לזה השפעה בכלל. ואם כן אז למה אין לי את הSMART DRIVE הזה? בקיצר איך אני מתקין עם SMARTDRIVE ???? עריכת המודר: הכותרת הייתה בסדר גמור! בשביל מה שינית אותה?? ועוד לכותרת שנוגדת את החוקים!... פעם…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. למי יש מושג מה אני עושה עם זה? אלה הפרטים שקיבלתי אחריי הריסטרט. Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: c2 BCP1: 00000007 BCP2: 0000113D BCP3: 08B10001 BCP4: 846C7888 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini110908-01.dmp C:\Users\Roy.T\AppData\Local\Temp\WER-41340-0.sysdata.xml C:\Users\Roy.T\AppData\Local\Temp\WERDDD0.tmp.version.txt Read our privacy statement: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0409 אחריי שעברתי על הנעוץ שיש באתר הורדתי והתקנתי את הDU…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Shlomi Liber,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד לנובו עם ווינדוס 10(64)חדש ואני חושב שיש זלילת ראם. האם זה תקין שכלום לא פתוח, כלומר רק הדלקתי את המחשב וראם תופס כמעט 3גיגה? בהמחשב הקודם שלי עם הווינדוס 7 כשכלום לא היה פתוח לא היה בכלל שימוש בראם.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בעיה המחשב עושה ריסטרט איך שהוא מגיע למסך טעינה של הוינדוס ואין שום רעש לפחות אני לא שומע אחד כזה אבל כול זה התחיל אחרי הפסקת חשמל(המחשב עבד) מה לעשות ??? תודה לעוזרים אהה ואני מקווה שכתבתי במקום הנכון...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. להתקנה מהירה על מחשבים עם חומרה שונה, אשמח לכל מידע בנושא, או למדריך שאתם יודעים שעובד.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shimon23,

הקספלורר שלי מציג מדי פעם מסכים לבנים כאשר אני מנסה להיכנס לאתרים, כאשר למטה ב- status bar רשום: done - כאילו האתר כבר עלה. זה קורה בלי קשר לאתר מסוים או זמן מסוים, פשוט לחלק מהאתרים כן ולחלקם לא. ניסיתי למחוק את הקוקיס והקבצים הזמניים, אך זה בד"כ לא עוזר. כמו כן, לעיתים לאחר שעה זה כן יכנס לאתרים האלו. מישהו מכיר את הפתרון לדבר כזה? או אולי איך ניתן להתקין את האקספלורר מחדש?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Remix OS, מערכת ההפעלה השולחנית אשר מבוססת על אנדרואיד מרשמלו, זמינה כעת לשימוש ישירות מתוך Windows לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. למשהו יש פיתרון ? [attachment deleted by admin]

12. Started by avihy.a,

התקנתי לא מזמן את ה- 7 בגרסאת 64 BIT והיא עובדת כמו חלום, למעט בעיה אחת: משום מה, ה- WINRAR תוקע לי את המחשב! וכשהוא לא תוקע לי את המחשב, הוא עובד פי 10 יותר לאט ממה שהוא היה עובד כשהייתי עם XP ב- 32 ביט. כמובן שהורדתי את הגרסא הכי מעודכנת של WINRAR וב- 64 ביט. למישהו יש מושג למה זה קורה? זה המפרט שלי: Core i7 6 גיגה זיכרון DDR3 לוח אם גיגה בייט EX58

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by IlanF,

הווינדוס לא עולה לי.. הוא נתקע על מסך שחור לפני המסך הכחול של הוולקום הדבר היחיד שיש על המסך זה הסמן של העכבר... מה עושים במצב כזה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Sex$Booster2007,

הצלחתי להשיג את הBETA מחברי הטוב בפורום אחר, ונכון לעכשיו נשמתו משוטטת בגן עדן גיהינומי יפה, לפניכם מספר לינקים להורדה ב2 אתרים שונים: <צונזר> או לחלופין: <צונזר> אני בודק בפורום אחר מה הSP1 BETA עושה לWINDOWS, האם היא באמת מתקנת המון בעיות ומשפרת ביצועים או שלא? תשובה בקרוב.

15. Started by Lex,

שלום לכולם ! שאני אומר לו לעשות ריסטרט הוא מגיע לשלב שבו הוא סוגר את כל התוכנות , ואז הוא סוגר את הנורטון וכ'ו... ואז הוא פשוט לא עושה כלום , העכבר זז והכל , פשוט הוא לא ממשיך הלאה. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. קישוריות אינטרנט בכל זמן ובכל מקום, חיי סוללה ארוכים ומחיר תחרותי יחסית - האם צריך משהו אחר במחשב נייד מודרני? לכתבה

17. האם יש גרסה של וינדואז סרבר בעברית? מה הגרסה הכי ממולצת? ]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כיצד יוצרים דיסק IMAGE ל WIN 7 ? ברשותי מע' X64 ראיתי שאפשר לעשות זאת עם WIN 7 כי יש כבר תוכנה אבל היא לא מאפשרת לבחור ספריות האם יש משהו מתקדם יותר ? בעבר ניסיתי לעשות זאת עם תוכנות מבית arconics הרס לי את המערכת פעמיים אני מחפש משהו טוב ויציב ניסיתי גם עם התוכנה שבאה עם NERO 10 הבעיה שתוכנית גיבוי עולה ללא עכבר - פתוח להצעות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by AngelicDemon,

היי שלום. אני מקבל הודעת שגיעה באת חיפוש באתר ספציפי אחד,אתר אמין וגדול... את הודעת השגיאה אני מקבל בvimeo.com כאשר אני מנסה לחפש משהו בתוך האתר יש לי וינדוס 8.1 מקורי,מחשב חדש,firefox שאני די בטוח שהוא מעודכן לגרסא האחרונה... ממה השגיאה הזאת יכולה לנבוע?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by א אוהל,

ראיתי בחנות מחשבים רקע של מחשב שהוא בעצם עשבים כאלה והם זזים קיצור אחד הדברים היפים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ברשות המקומית שאני עובד חיברתי צג טלויזיה 50 אינץ ( צג בן 8 ששימש לפרסום מקומי), כצג מחשב נוסף לישיבות במשרדי, כך שהאנשים רואים את מה שאני רואה על הצג מחשב שלי הבעיה, רציתי להפוך את הסמן ( החץ ) של ווינדוס לצבעוני ... (הצלחתי רק לשנות את הצבע "משקוף" ( מסגרת) לשחור ). מערכת ההפעלה בעבודה - ווינדוס 10 פרו גרסה 1607 מקריאה ראיתי כי נאמר שבווינדוס פרו יש אפשרות כזאת. בארגון יש לנו כמובן את הגרסה הפרו כפי שציינתי . בכל מקרה לא ראיתי שקיימת האופציה. פניתי לתמיכה הטכנית אבל הם טוענים שאין אפשרות כזאת במערכת הארגונית אצלינו... האם יש תוכנה צד שלישי שיודעת לעשות את זה? או למישהו יש רעיון? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. איך אני יכול לגרום לכך שהתצוגה של תקיית הmusic ותת התקיות שיש באותה תקייה ראשית (תקיית הmusic)תהיה באופציה של list? וגם בתקיות אחרות אני רוצה שיראו הכל בתצוגה של icon ולא tiles ושגם התת תקיות יהיו באותה אופציה. מבלי לעבור אחד אחד.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by mic,

כשאני עושה : START RUN: DXDIAG אני הולך לSOUND וזה מה שזה כותב: The file smwdm.sys is not digitally signed, which means that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs. You may be able to get a signed driver from the manufacturer of the hardware device. האם זה בעיה רצינית או לא לשים לב לזה? מישהו יודע מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום חברים כמו שכתוב בכותרת השגתי הארד דיסק אחר במקום זה שהתקלקל לי אני מנסה להעלות מערכת הפעלה חוקית של XP PRO אבל לא נותן לי להתחיל כי בעת ההדלקה של המחשב מופיעה לי ההודעה הבא ntldr is missing וללחוץ על סטרל ואלט ודיליית יחד על מנת להפעיל את המחשב מחדש וגם העניין הזה לא עוזר כי חוזר חלילה.אה וכל העת הCD של מערכת ההפעלה נמצא בצורב .האם למישהו יש נסיון בפתרון בעיה כזו ?תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים