עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בחיים שלי לא נתקלתי. התקנה נקייה של חלונות 8.1 Pro. בטח שהשם קיים, אני רוצה להצטרף ל-Workgroup קיים. יש למישהו מושג?! ניסיתי גם לשנות את שם המחשב לסתם משהו רנדומלי. לא עזר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by אישי555,

אני לא מבין-בלעדיו אי אפשר להדפיס? אפשר לעצור אותו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by rankomemy,

אני מנסה להתקין WIN2000 מDOK אבל לא כ"כ הולך לי. בתחילת ההתקנה הוא רושם שהוא מעתיק קבצים ל"דיסק קשיח" כביכול אבל תכלס הוא "מעתיק" אותם ל DOK,ולכן כשהוא מנסה להמשיך את ההתקנה הוא נותן בלו סקרין כי הוא לא מזהה הארד דיסק.יש למישהו מושג איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם. אני לא בטוח אם אני שואל את השאלה במקום הנכון עם זאת.. יש לי מחשב נייד ישן יחסית Acer Extensa 5620z התקנתי עליו את מערכת ההפעלה החדשה Windows 8 ואני לא מצליח למצוא את ה-Drivers של המחשב מה אני יכול לעשות כדי להביא את המחשב Up tp date? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שאלה : כיצד מהחפש אני יכול לרשום פקודה לפתוח את השליטה מרחוק כמו למשל פקודה של eventvwr יפתח לי את הדף אירועים של המחשב אז מחפש לדעת מה הפקודה של שליטה מרחוק ??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי הרדיסק מסויים שממש ממש ממש ממש לא אכפת לי שנשאר לי שם רק 20 מגה פנוי, טוב לי עם זה. וכל הזמן הוינדוס מקפיץ לי הודעה שבכונן הזה נשאר מעט מקום פנוי. איך לאזעזל אני מעיף את ההודעה הזאת? (ותגובות כמו "מפנה מקום" ממממממממהההההה זההההההה לאאאאא מצחיקותתתתתתת אותתייייייייייי). תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by bgs,

אני דיי ותיק העולם הווינדוס (כבר 6 שנים) אבל מעולם לא יצא לי להתקין מערכת הפעלה. יש ברשותי Windows 98SE בעברית (ממשק מלא וכו') ואני רוצה לשדרג אותה לאקס פי. כשהכנסתי את הדיסק, ראיתי אפשרות להריץ את "בודק תאימות" של המחשב ורכיביו לאקס פי. כעבור כמה דקות הוא הוציא לי דוח. בדוח יש פירוט על כל מיני רכיבים שלא יעבדו, או שהוא חושד שלא יעבדו תחת אקס פי. מדברים כמו דריוורים של מאיץ גרפי אני לא מודאג, כי אפשר להוריד מהאתר של Nvidia. (או שאני כן צריך להיות מודאג?) מה שיותר הדאיג אותי הוא הדיווח תחת הכותרת "בקרי קול, וידאו ומשחק" שם הוא כתב: Avance AC'97 Audio for VIA ® Audio Controller מה אני אמור לעשות בקשר לזה? האם יש דריוור שאני אוכל להוריד מהאינטרנט בשביל זה? עוד 4 דברים שהדאיג…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אאוץ': עולם המחשבים האישיים ספג ירידה של יותר מעשרה אחוזים בהיקף המכירות ברבעון האחרון של שנת 2015 לעומת מקבילו ב-2014 זוכרים על ההתכווצות במכירות המחשבים האישיים שהגיעה באמצע שנת 2015, לפני ההשקה של חלונות 10? ובכן, דיווח חדש של חברת חקר השוק IDC מסכם את השנה שעברה, ומגלה שהשקתה של מערכת ההפעלה לא תרם לשיפור המצב, ואולי אפילו להיפך. לפי הנתונים העדכניים, ברבעון הרביעי של 2015 קצת פחות מ-72 מיליון מערכות מחשב שולחניות וניידות – לעומת כ-80 מיליון יחידות שנמכרו בתקופה המקבילה ב-2014, כלומר ירידה תלולה מאוד של 10.6 אחוז, אשר משלימה שנה חלשה עם מכירות כוללות של כ-276 מיליון יחידות. הכי פחות מאז שנת 2008 וירידה כללית של כ-10.4 אחוזים לעומת כמות היחידות שנמכרה בעולם ב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by raorian,

שלום, הדלקתי את המחשב לא מזמן והגאדג'טים שלי (all cpu meter וnetwork meter) הפסיקו לעבוד כראוי. כל הכתוביות והגרפים נעלמו ואפילו, או עלו למעלה בצורה מוזרה והתכווצו). זה נראה כמו מלבן שחור עם פס צבעוני למעלה. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Zeev86,

אהלן. לכל התקנה של Windows יש את קובץ הbootmanager שלו. אני רוצה לשים מספר התקנות בדיסק USB. העניין הוא שאני לא רוצה ליצור סלט, ולשים כל התקנה בתיקיה משלו. הבעיה נוצרת שקובץ הbootmanager לא מוצא את ההתקנה אם אני לא שם את ההתקנה בROOT של הכונן. בדיסק של HIRENS למשל ראיתי שהוא דחף את הקבצים האלה בתיקיה בשם BOOT אז אני מאמין שניתן לערוך את הקבצים האלה. השאלה איך? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dudidu08,

התקנתי לא מזמן WIN7 64 ביט למחשב עם 3 ג'יגה ראם יש לי בעיות איטיות חמורות מאז שהתקנתי את הווינדוס הזה למרות שאמרו לי שWIN7 דווקא קליל הוספתי איפלו DISKONKEY של 2 ג'יגה ועשיתה המהרה וזה לא עזה בכלל רק כשאני מדליק את המחשב ועולה הווינדוס השימוש בזכירון עומד על 90-100% אני לא יודע מה לעשות.....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yotam.m,

שלום חברים, אתמול התחילה בעיה מוזרה באחד מהמחשבים ברשת (WIN 10) שאינו מצליח להתחבר לשאר המחשב ברשת. דברים שעובדים: 1. כל המחשבים רואים אחד את השני כולל תיקיות משותפות ורואים גם את שלי (WIN10) 2. המחשב שלי (WIN10) שולח פינג לשאר המחשבים ברשת כולל שליטה מרחוק (RDP) שגם עובדת. * לא מצליח לגשת לאמצעי אחסון משותפים באף אחד מהמחשבים (שניהם מריצים WIN7) ניסיתי לאתחל תהליכים ולחפש בעיות במתאם אצלי אבל לא הצלחתי להתקדם מפה יש רעיונות?

13. Started by Fetalo,

שוב הגיע העונה הזאת בחודש שההארדיסק שלי מפוצץ בזבל ויש בעיות בוינדוס שנגרמו על ידי אחים קטנים ואני צריך לפרמט הבעיה: אני לא מצליח! אני עובד ב XP והדרך היחידה שאני מכיר היא לעשות Repair ושם להיכנס ל Dos ולכתוב :Format C הוא נותן לי ת'אזהרה ואחרי שנייה חוזר למצב הרגיל של \:C ומפרמט הוא בטוח לא תעזרו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי וינדוס 7 אולטימייט בגירסה בעברית ברשיון. בקרוב אני רוצה להתקין אותו מחדש, ואני מחפש את הוינדוס כשהוא כולל כבר SP1. באתר של דיגיטל ריבר יש גירסאות רשמיות של מיקרוסופט להורדה עם SP1 אבל רק באנגלית. השאלה שלי - אם אני אתקין גירסה זהה (אולטימייט) באנגלית, אני אוכל לעשות אקטיבציה עם הסריאל של הגירסה בעברית?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by x-dream,

נאלצתי להתקין מחדש את הWIN98SE ולאחר ההתקנה יש לי קפיצות כל הזמן בתחתית המסך באזור של סרגלי הכלים כאילו יש REFRESH כל הזמן אני זוכר שלפני שנים הייתה לי את הבעיה ואני לא זוכר איך מסדרים אותה. מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by שמואל דקל,

שלום. התקנתי מערכת הפעלה home מהאתר של מיקרוסופט שמיועדת למחשבי oem , על מחשב נייח שהרכבתי בעצמי. הפעלתי את הרשיון ב kmspico והוא אמר לי שאני צריך להחליף את הרשיון ל Retail בשביל להפעיל אותו. מאחרי ההפעלה, אינני מצליח להוריד עדכונים דרך הוינדוס אופדייט. הוא מתחיל להוריד עדכון ל windows defender ואחרי מספר שניות כתוב שאין עדכונים. תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. מחפש תוכנה חינמית וקטנה לסידור favorites

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, כשאני מכניס דיסק מוזיקה, אני לא מקבל את אפשרויות "ההפעלה האוטומטית" כמו כן כשאני מכניס DVD הוא מתייחס לכל הדיסקים כאילו הם DATA ביטלתי את אפשרויות הצריבה ב GROUP POLICY, כי חשבתי שזו הבעיה אך זה לא פתר אותה. יש לי צורב DVD של LG, יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? (ה RTM חוקי. אל תגיבו על זה בבקשה..)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Wile E Coyote,

בגרסאות הקודמות של Windows לאחר ביצוע פעולת Analyze מופיעה הודעה, המאשרת או שוללת צורך בביצוע איחוי. ב- Windows 7 לא מופיעה הודעה כזו, ובמקום זאת ניתן סיכום איחוי באחוזים (0% fragmented). מה המשמעות של זה? האם זה אומר שיש או אין צורך לבצע איחוי? אם לא, אז מתי כן? או אם כן, אז מתי לא?

20. אני שוקל לשדרג את המחשב הנייד שלי עם מערכת הפעלה מהקופסה עם כונן 2.ssd m בנוסף לhhd. אני רוצה לדעת עם אפשר להעביר מערכת הפעלה oem לכונן אחר באותו מחשב?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. בעיה המחשב עושה ריסטרט איך שהוא מגיע למסך טעינה של הוינדוס ואין שום רעש לפחות אני לא שומע אחד כזה אבל כול זה התחיל אחרי הפסקת חשמל(המחשב עבד) מה לעשות ??? תודה לעוזרים אהה ואני מקווה שכתבתי במקום הנכון...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by crowbar87,

יש ברשותי windows xp sp3 home edition 32bit מקורי ומעודכן קניתי דרך ארגון המורים דיסק שדרוג לwindows 7 ultimate 64bit כאשר אני מכניס את הדיסק של win7 לכונן קופצת הודעת שגיאה: מישהו יודע אולי במה מדובר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by iPsych,

אז ככה, אני אשתף אותכם במה שקרה למחשב שלי בזמן האחרון- זה התחיל ביום סגריר, הפעלתי את הXP והוא לא זיהה לי את הצורב והסידי, ניסיתי למצוא פתרונות, כלום לא עזר... (כולל דרייברים, כבלים, ג'אמפרים, וכל דבר אחר), בביוס הוא כן זיהה.. החלטתי לשחזר את המערכת למועד מוקדם יותר, וכאן התחילה הבעיה, לאחר השיחזור, המחשב כל הזמן נתקע בבוט, אחרי זמן ארוך, פירמטתי, והבעיה נשארה... למישהו פתרונים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. גם בווינדוס 7 מיקרוסופט מגלים אם הווינדוס חוקי או לא דרך ווינדוס אפדייט ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם... לפני כשבוע בערך האקספלורר שלי הפסיק לעלות! ברגע שאני פותח אוצו הוא ישר כותב : The Page Cannot be Displayed אין לי מושג איך זה קרה...יכול להיות שעשיתי משהו אבל קשה לי להאמין שזה קשור אליי... אני בעיקרון משתמש במוזילה ולא באקספלורר..אבל יש דברים שבשבילם אני חייב את האקספלורר וזה נורא מעצבן שהוא לא עובד!!! חשוב לציין שהאינטרנט עובד מצויין וכל התוכנות שמשתמשות בו עובדות מצויין! דרך אגב שאני פותח אותו הוא כותב למטה את זה: Opening page res://C:\WINDOWS\System32\shdoclc.dll\dnserror.htm אודה למי שיוכל לעזור! בתודה וברכה , Anas-Nanas

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.