Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
שלום כפי שציינתי, סרטים בFHD-1080P עובדים באיטיות מעצבנת!!! עם דיליי כזה, עצירות.. HD עובדים טוב, בתחילה חשבתי שזה קורה בגלל דיסק קשיח תקול לכן הקריאה איטית ומכאן התקיעות.. כרגע המחשב עובד עם SSD חדש זה שנקנה במכירה הקבוצתית, שוב, כל הכבוד! זיכרון לא חסר, 6GB, WIN 7 Ultimate 64Bit, זוג כרטיסי מסך 9600GT שעובדים בתצורת SLI טמפרטורת עבודה תקינה, של כרטיסי המסך כ-48 מעלות שזה לא הכי נמוך אבל עדיין, לא אמור לגרום לתקיעות כאלו.. כל הדרייבירים מעודכנים כולל של כרטיסי המסך, בקיצור, לא מוצא שום סיבה שזה יקרה! יש רעיון?! כמובן שמותקנת חבילת קודקים ל64bit K-lite הכי עדכנית... רעיונות?! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות בדיסק אחת 100G (מוגדר ככונן C) ועוד מחיצה של 360 G (מוגדר ככונן D). אני רוצה להגדיל את המחיצה בכונן C שרגע מתמלא אבל לא מצליח. אין אפשרות להרחיב אך דווקא לצמצם את המחיצה אני יכול. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל עיקרון ה"חלונות" לא עובד. לא גרירה בין תיקיותצ לא גרירה לתוך תוכנות כגון WINAMP משתמש בWINXP SP2 עשית עדכון בדקתי וירוסים וSPY
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי אם זה שייך לפה או לתמיכה טכנית. בכל מקרה, התקנתי WIDOWS 7 אבל לא שמתי לב שהברירת מחדל של ההתקנה ומערכת ההפעלה היא בעברית. רציתי לפרמט שוב אבל משום מה פתאם המחשב לא מזהה את הדיסק ומעלה את המערכת הפעלה רגיל. עשיתי חיפוש בפורום וגוגל וכל השרשורים מדברים על זה שצריך שבBIOS צריך לעשות את הסדר עדיפויות של CDROM כונן קשיח וכו. וכבר יש לי את זה. מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול לגרום למחשב לזהות שוב את הדיסק? אציין כי אני משתמש בדיוק באותו דיסק כמו הפרמוט הראשון, לא שיניתי שום דבר בהגדרות הBIOS וכמובן שהCDROM מחובר למחשב והוא מזהה אותו. ואני ממש לא מעוניין להשאיר מערכת בעברית : )
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי במחשב ווינדוס 7 ואני רוצה בנוסף להתקין על המחשב ווינדוס 98 איך עושים את זה והאם יש אפשרות לעשות זאת מבלי שיהיה לי מסך לבחירת מערכת הפעלה שאני מפעיל את המחשב ורק אם אכניס דיסק או משהו בסגנון אוכל להפעיל את הווינדוס 98 ? נ.ב יש לי 2 כוננים קשיחים אז על הראשי יותקן ה7 ועל המשני 98
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לפתוח תיקייה מסויימת במחשב ולוחץ דאבל קליק או ENTER, התייקיה לא נפתחת ובמקומה עולה חלון חיפוש של הווינדוס. כאשר אני לוחץ לחצן ימני אופציית החיפוש מופיעה ראשונה, ורק לאחריה מופיעה אופציית "פתח". מצ"ב תמונה. כיצד אני פותר את הבעיה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כשבוע הפורומים מקרטעים, נתקעים השרתים נעלמים וכו וכן חוויה מתסכלת. עשרות מומחים מדופלמים, פורומים לכל נושא וענין ואף אחד לא מצליח לפתור את הבעיה ? נראה אם אצליח להשחיל את הנושא הזה...........
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי יש מושג מה אני עושה עם זה? אלה הפרטים שקיבלתי אחריי הריסטרט. Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: c2 BCP1: 00000007 BCP2: 0000113D BCP3: 08B10001 BCP4: 846C7888 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini110908-01.dmp C:\Users\Roy.T\AppData\Local\Temp\WER-41340-0.sysdata.xml C:\Users\Roy.T\AppData\Local\Temp\WERDDD0.tmp.version.txt Read our privacy statement: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0409 אחריי שעברתי על הנעוץ שיש באתר הורדתי והתקנתי את הDU…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? נתקלתי בבעיה מוזרה בוינדוס...ניסיתי לעשות sistem restore ...שמתי על תאריך כל שהוא ואחרי שהוא העלה את המחשב אז כשעלה הוינדוס הוא אומר לי ש"השיחזור לא הושלם,נסה תאריך אחר" ....וככה ניסיתי עוד אחד ולא הצליח...וככה את כולם...ואף אחד לא הצליח.. מה נסגר עם הוינדוס הזה? יש לכם פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קליק ימני על מקום מסוים בשולחן עבודה ---->> חדש -->> פתיחת מסמך טקסט חדש נעלם התוכנה עדיין קיימת במחשב ואני יכול להיכנס למסמכי טקסט קיימים לערוך אותם וכו'. איך אני מחזיר אותו להופיע פה? SP3
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד. הגיע עם הוינ7 הום מותקן בתוכו, יש מאחוריו מדבקה עם סיריאל. האם ישנה אפשרות לשדרג? האם השדרוג ימחוק את כל התוכן במחשב או רק בכונן C? האם אפשר לשלוח אותי לגוגל עם תוצאות רלוונטיות לשאלות שלי במידה ואין לכם תשובות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם: לפני מספר שבועות החלה בעיה של שירותים אשר מפסיקים לעבוד בפתאומיות. בראשם ה Windows Explorer עצמו, שכשמפסיק לעבוד, סוגר את כל התיקיות הפתוחות. בנוסף לאתחול הרגעי והמעצבן. עוד תוכנות נוטות להיסגר ביניהן סקייפ, ספארי, יישומים פנימיים שבשימות המערכת וכדומה... אין נקודות שחזור... טעות שלי, אני יודע, אבל זה מה שיש בינתיים. עצות כלשהן לפתרון הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות: 1. לגבי שדרוג וינדוס 7 ל-10, כאשר אני לוחץ על הלינק להורדת האימג' של וינדוס 10 https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10, אני לא מגיע לאפשרות של הורדת האימג'. האם יכול להיות שמיקורוסופט חסמה את האפשרות? 2. לגבי התקנת דיסק של וינדוס 10, יש לי מחשב intel core i-3 6100 3.7GHZ , RAM- 8GB DDR4 , system type - 32bit opereating system מערכת הפעלה WIN7. א. מה תהיה ההשפעה של התקנת WIN10 על מהירות המחשב שלי? ב. איזה סוג של דיסק עליי להתקין - WIN10 OEM, או WIN10 RETAIL, ומה ההבדלים ביניהם? ג. האם משנה האם אקנה WIN10 של 32 או 64 BIT? אודה לעזרה …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
:lol: :lol: :lol: http://www.albinoblacksheep.com/flash/windowsrg.html :lol: :lol:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי Dell E6410 עם4GB זיכרון. לא מזמן התקנתי עליו Windows 7 32BIT (כן אני יודע שזה קורא רק 3). עכשיו הבעייה היא אחרת, כשאני מדליק את המחשב וזה מגיע לשלב שבו אני מכניס את הסיסמא ב Login או מעביר טביעת אצבע, זה עושה איזה 3 תקיעות קטנות כאלו שמקפיאות ותוקעות את הצליל של הכניסה. מה אפשר לעשות?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני כבר חודש מנסה לסדר את זה וזה לא עובד. יש מסכים ותוכנות בהן הגרפיקה מצוינת ויש כאלו שזה ממש לא במיוחד כל מה ששור לוידאו. מצרף דוגמא לשני תפריטים מאותו עולם, אחד נראה מטושטש ורע מצד ימין לעומת זה מצד שמאל שחלק ונקי. כבר משתגע ולא מוצא פתרון. דרייברים מעודכנים ומה לא.. תודה (: !!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי במחשב במחיצה הראשונה Windows XP Professional x64 SP2, ובמחיצה השנייה Windows Vista Ultimate x64 (שתי המחיצות הן Primary Partition). עד עכשיו, הכל היה בסדר. באמצעות ה-Boot Menu יכולתי להעלות גם את XP וגם את Vista. בימים האחרונים, לא נכנסתי בכלל ל-XP ועליתי רק עם Vista. עכשיו ניסיתי לעלות עם XP, ואני מקבל מסך כחול ואתחול מיידי של המחשב ישר על ההתחלה (גם במצב רגיל וגם ב-Safe Mode). אין לי מושג מה הבעיה. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאולי פגע במחיצה של XP זה שהיתה לי בעיה בויסטה, וביצעתי שיחזור של המחיצה של ויסטה באמצעות קובץ Image של Acronis True Image. אבל, הקובץ Image היה רק של המחיצה של ויסטה ואני שיחזרתי אותו למחיצה של ויסטה, כך ש-XP לא היה אמור להיפגע. מצד שני…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, מזמן לא כתבתי פה בפורום. אז ככה: מדובר במחשב שאינו שלי. לפי מה שהבנתי, בזמן שהמחשב הושאר דולק הייתה כנראה הפסקת חשמל וכעת חלונות XP לא עולה. כאשר מדליקים את המחשב, לאחר שמופיע הלוגו של חלונות מופיע מסך שחור עם קווים ירוקים (ראו תמונה מצורפת) ולאחר כחצי דקה המחשב מאתחל את עצמו. הפעלת XP ב"מצב בטוח" עובדת וכך ניסיתי להשתמש ב"שחזור מערכת", אבל זה לא עזר. יש משהו שאפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WIN7 וברצוני לחזור לXP. כאשר אני מכניס דיסק התקנה מקורי של XP ומגדיר בביוס BOOT דרך הCD (בעדיפות ראשונה וגם ניסיתי דרך הCD בלבד!) המחשב לא עולה ומציד לי מסך שחור שבו רשום שעליי להכניס דיסק לכונן וללחוץ על מקש כלשהו. כמובן שזה המצב הנוכחי אבל הCD לא מזוהה ע"י המחשב. לעומת זאת כאשר אני נכנס למחשב שלי הCD כן מזהה את הדיסק הנוכחי. מה עליי לעשות? תודה מראש, אריאל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, כל כמה זמן מופיע לאחותי במחשב הודעה של כיבוי תוך כמה שניות,יש בעיות להתחבר לאינטרנט ואי אפשר להריץ תוכנות - בפרט אנטיוירוס. מן הסתם הבעיה היא וירוס/ים השאלה שלי מה אפשר לעשות כשאי אפשר להתקין בכלל אנטיוירוס והאנטיוירוס שהיה לה בכלל נוטרל איכשהו. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז איך הויסטה ביינתים? יש סיבה לעבור מהXP? אני מתכוון בעקר מבחינן יציבות תאימות. עם הדרייורים החדשים של NVIDIA ו הכל....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש - אולם לא הותקנה העברית ע"י הטכנאי. התקנתי את העברית אולם קבצים שהיו בכונן הישין שלי וגם על CD מופיעים עם סימני שאלה במקום אותיות והכי חשוב - לא ניתן להריצם או למוחקם לדוגמא: mp3.????? ?????? לעזרתכם האדיבה אודה ניר המודה... ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי 256 DDR במו שעזרו ואמרו לי ... הכשיו יש לי 512 .. אז אני צריך לדעת איך לבטל את הזכרון הוירטאלי..מישהו יכול לעזור לי?? :-[ תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנת ה'צייר' האיקונית מתעדכנת אחרי הרבה מאוד זמן והופכת לאפליקציית חלונות 10 אוניברסלית לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש וחזק, והתקנתי עליו windows 7 64bit. משבוע שעבר התחילה בעיה שהמחשב נתקע וכל התוכנות (כולל הווינדוס) "לא מגיבות", ועל מנת לפתור את הבעיה יש לעשות ריסטרט למחשב. בהתחלה הבעיה הייתה ממש נוראית וקרתה ממש דקות ספורות לאחר הדלקת המחשב, ושחזור מערכת פתר את הבעיה עד למחרת. עכשיו התדירות של הבעיה פחות נוראית, אבל זה עדיין קורה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-