Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
-
נדפק לי הווינדוס אז הייתי חייב להתקין אותו מחדש על דיסק קשיח אחר ועכשיו כשאני עובד עם הווינדוס7 החדש אני לא יכול לפתוח את המחיצה הישנה בכלל- אין לה אות כונן וכשאני מנסה ליצור לה אות כונן קופצת השגיאה הבאה; מה אפשר לעשות כדי לתקן אותה? http://www.fastup.co.il/images/62131629.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אאוץ': עולם המחשבים האישיים ספג ירידה של יותר מעשרה אחוזים בהיקף המכירות ברבעון האחרון של שנת 2015 לעומת מקבילו ב-2014 זוכרים על ההתכווצות במכירות המחשבים האישיים שהגיעה באמצע שנת 2015, לפני ההשקה של חלונות 10? ובכן, דיווח חדש של חברת חקר השוק IDC מסכם את השנה שעברה, ומגלה שהשקתה של מערכת ההפעלה לא תרם לשיפור המצב, ואולי אפילו להיפך. לפי הנתונים העדכניים, ברבעון הרביעי של 2015 קצת פחות מ-72 מיליון מערכות מחשב שולחניות וניידות – לעומת כ-80 מיליון יחידות שנמכרו בתקופה המקבילה ב-2014, כלומר ירידה תלולה מאוד של 10.6 אחוז, אשר משלימה שנה חלשה עם מכירות כוללות של כ-276 מיליון יחידות. הכי פחות מאז שנת 2008 וירידה כללית של כ-10.4 אחוזים לעומת כמות היחידות שנמכרה בעולם ב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אולי מישהו יודע איך לפתור בעיית דפדפן באינטרנט כל פתיחת חלון בקטן וצריך להגדיל, בסרתי והחזרתי את הדפדפו וגם מחקתי היסטוריה ולא עוזר...איך פותרים ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קליק ימני בויסטה תוקיע לי את המחשב ועושה ריסטרט ל EXPLORER.EXE יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב די ישן ועלוב שלפני כמה ימים התקנתי עליו WIN98 SE. כשאני מכניס לתוך חיבור הUSB שלו,זיכרון נייד המחשב אומר שאין לו את הדרייבר המתאים,מה אני צריך לעשות? פרטים על המחשב: (CPU Type Intel Celeron II, 800 MHz (8 x 100 +Motherboard Name PCChips M754LMR Motherboard Chipset ALi M1631 ALADDiN TNT2 ( System Memory 112 MB (SDRAM (BIOS Type AMI (08/22/01 ניסיתי לעשות חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר מתאים. אגב מקודם כשבתור ניסוי התקנתי עליו WINXP,הUSB עבד מצוין.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שתי הגרסאות ומה מומלץ למשתמש ממוצע כמוני? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לאח שלי מחשב Pentium 3 800 מגה הרץ והוא רוצה לעבור לווינדוס XP PRO. האם זה יעבוד על המחשב שלו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנושא, כבר די הספיק לתמצות הבעיה, אני משתמש ב- windows 7 ויש לי בערך 15 פעמים את השירות svchost.exe פועל בתהליכים, ויש כל מיני סוגים שלו יש כאלה שזה system חלק network service חלק local service, זה אמור להיות ככה בעקרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי win xp גרסה 7. כאשר התקנתי את ה sp3 משום מה הוא הפך את התצוגה של הxp 7 לסוג של win 2000 נכון לעכשיו עשיתי שיחזור למחשב והוא חזר למצב שמותקן בו רק הsp2 אני מעוניין להתקים את הsp3 אבל ללא התצוגה המכוערת של חלונות 2000 למישהו יש פתרון? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. התקנתי מערכת הפעלה home מהאתר של מיקרוסופט שמיועדת למחשבי oem , על מחשב נייח שהרכבתי בעצמי. הפעלתי את הרשיון ב kmspico והוא אמר לי שאני צריך להחליף את הרשיון ל Retail בשביל להפעיל אותו. מאחרי ההפעלה, אינני מצליח להוריד עדכונים דרך הוינדוס אופדייט. הוא מתחיל להוריד עדכון ל windows defender ואחרי מספר שניות כתוב שאין עדכונים. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב,אני מנסה להפעיל סרט כולל כתוביות ואני רואה ג'יבריש?תוכלו לחלוק איתי מחכמתכם ולתקן את בעייתי?תודה ויומטוב לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בימים האחרונים מופצים ב ICQ הודעות אשר אומרות(למרות שהבדיחה ישנה כבר היא חזרה שוב) "שהקובץ Jdbgmgr.exe הוא וירוס ויש למחוק אותו מיד" הקובץ הנ"ל מצויר בדובי הבדיחה המצחיקה הזאת לוקחת יתרון על התפתחויות של תולעת W32.bugbear@mm הקובץ Jdbgmgr.exe מזכיר בבדיחה שיש לו Icon של דובי אבל לעומת זאת התולעת W32.bugbear@mm זהו קובץ exe.* אבל אינו כולל Icon של דובי על הבדיחה באתר Symantec אם הינכם מחקתם את הקובץ ורוצים לשחזר אותו תעקבו אחר ההוראות שנמצאות פה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה אם explorer.exe שלום לכולם יש לי בעיה אם explorer.exe כאשר אני עובד ב-windows אז אחרי כמה זמן הוא נהיה ממש איתי עד כדי כך שהכול ממש מתחיל לזוז לאט אז כאשר אני לוחץ ctrl alt delete ומופיע לי task manager אז אני רואה שם שהאקספלרור שלי לוקח הכי הרבה משאבים והמעבד עובד על 100% עד שאני מבטל אותו את אקספלורר ואז מחזיר אותו שוב ואז זה מסתדר לכמה זמן ניסתי לבדוק וירוסים ואין לי כלום בדקתי אם SPYWARE DOCTOR וזה לא עזר כלום עשיתי sfc /scannow ולא עזר כלום יש לי WINDOWS XP PRO מעבד Q-8300 זכרון 3GB בקשה אני לא יודע כבר מה לעשות heeellllppppppp mmmmeeeeee בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נניח יש לי ספרייה עם קבצי תמונות עם שמות בסגנון IMG_0001 וכו'. איך אני יכול לשנות את שמות הקבצים לשם הספריה (נניח .Germany_0001.jpg ) תוך שמירה על המספור הקיים? (לא חובה)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב עושה ריסטרטים ולפעמים גם נכבה לבד וצריך להדליק אותו מחדש זה מה שרשום לי בשגיאות, יש לי ווינדוס XP *המחשב שלך עלול להמצא בסיכון התוכנית TOTAL PROTECTION אינה פעילה (לחץ על בלון זה) *חומת אש - פעילה *עדכונים אוטומטי - פעיל *הגנה מפני וירוסים - פעיל *המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה, נוצר יומן רישום של שגיאה זו נא ספק מידע אודות בעיה זו... *MCSHIELD.EXE נתקל בבעיה ועלול להסגר, אנו מתנצלים על אי הנוחות מה נראה לכם הבעיה? אתם חושבים שאם אני אפשרמט כל הכל יסתדר? או שיש וירוס או משהו... תודה מראש לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לה קובץ exe?אני רוצה לנסות לפתוח אותה שישתמש ביותר מ 3gb ram
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מסך חדש במאפייני תצוגה -> הגדרות -> מתקדם -> צג מוגדר מסך הכנס-הפעל כפתור המאפיינים כבוי ולא ניתן לשנות את תכונות המסך איך בכל זאת אני מכני את הדרייבר החדש ? :
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מנסה להוסיף שפת קלט במקלדת רוסית אבל אין לי בהגדרות רוסית למה ואיך אני יכול להוסיף?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(המקרה התרחש פעמיים, זה מספר הפעמים שכיביתי אותו) כמו שכתבתי בכותרת, כיבוי מלא לא מעלה פוסט, אם הוא כן מראה פוסוט (מה שמצריח הרבה ניסיונות) ברגע שהוא מגיע לחיפוש הכוננים זה אורך הרבה זמן ובסוף הוא מציג שאין כוננים מחוברים. אחרי זה הוא ניגש להעלאת מערכת הפעלה, לוקח לו זמן לחפש כונן ל-BOOT ובסוף הוא כותב שהפעולה נכשלה ושצריך להכניס דיסק לביצוע BOOT, עכשיו זה החלק שגרם לי לחשוב שזאת בעיה תוכנתית. הכנסתי את הדיסק של ה-WIN8, ביצעתי תיקון לדברים שמונעים את הפעלת WIN והבעיה נפתרה והוא עולה (הכל מזוהה בלי בעיה)... אבל זה חזר עוד פעם אחרי זה וגם אז אותו הדבר והבעיה נפתרה באותה הדרך. חשוב לציין שאין את הבעיה הזאת בזמן כיבוי והדלקה (לא רק כיבוי). אם למישהו יש רעיון למה זה יכול להיות…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן התיקיה windows\installer עברה כל גבול והיא לוקחת כמעט את כל C. ברשותי WinXP Home, מה ניתן לעשות \ לכווץ את הדבר הענקי הזה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה ויסטה 32 עולה אבל אומרת שהיא משלימה את העידכונים אבל האחוזים לא עולים בשלב 1 הוא מדלק לשלב 3 וגם שם 0 אחוז ואז עושה ריסטרט. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אבל הוא מחק את כל השיחזורים הקודמים (בדוק כי לפני איזה יומיים עשיתי שיחזור). ניסית גם לתקן איתחול דרך F8 REPER גם שם לא עזר לי. ניסיתי דרך ERD גם לא עזר לי. בדקתי את הדיסק ואת הזיכרון עם התוכנות שיש ב HIRENS BOOT 10.4 הכל תקין. משהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במנהל ההתקנים התהליך הזה תופס בין 80 98 ב CPU..הנה: אך אני יכול לעשות שהוא לא יקח הרבה כל כך?ולמה הוא בכלל? ועוד שאלה יש לי תהליך שקוראים לו PnKBstre.exe של SYSTEM מה זה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-