עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. השתמשתי בפיצ'ר Disk Management שקיים מובנה בויסטה בשביל להקטין את מחיצה C וליצור מחיצה נוספת. הבעיה היא שאני רוצה להקטין את מחיצה C לכ-40GB, ומשום מה לא ניתן להקטין אותה מתחת ל125GB. מישהו יודע איך להתגבר על הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ראשית כל אני רוצה לציין, שאני כותב בשם חבר לעבודה, מאחר שהוא לא יכול לכתוב בעברית במחשב שלו, וזו בעצם הבעיה שאני מתכוון להציג: מדובר במחשב עם מערכת הפעלה Windows XP. במחשב לא מעולם לא היתה בעיה של שפות. בשבוע האחרון החלה תופעה מוזרה ללא כל אזהרה מוקדמת: לא ניתן להקליד בעברית באתרי אינטרנט בלבד. במקום עברית מופיעות כל מיני צורות מוזרות. בדקתי בעצמי את המחשב שלו, והרי לפניכם העובדות: 1. נכנסתי ל"שפות" בלוח הבקרה וראיתי, שהתמיכה בעברית אכן מותקנת. 2. בתוכנות כמו Word למשל ניתן להקלד בעברית. 3. ניתן לכתוב בעברית גם בשורת כתובת האינטרנט, ובנוסף ניתן להעתיק את הכיתוב בעברית משורת הכתובת ולהדביק באתר מסוים באותו מקום, שלא ניתן לכתוב בו בעברית. 4. גם ניסיונות ה- Enc…

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  3. הסיסמא היא בעברית, אבל המקלדת באנגלית. אני לא יכול להפוך אותה לעברית. מה אפשר לעשות?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by roeesnir,

ב- XP הייתי יכול לנגן שיר, עם מדיה פלייר, יוטיוב וכל מקור פנימי אחר, ולכוון בהגדרות של כרטיס הקול שיאזין למקור הזה (Stereo Mixer) ולהקליט עם כל תוכנת הקלטה. עכשיו יש לי Win 7 בנייד ובPC, ובהגדרות כרטיסי הקול יש לי רק מיקרופון או קו נכנס. אני צריך להקליט איה צליל מאיזה אתר. אני משתגע!!! בנייד יש לי Sound Max וב- PC - יש לי Realtek.

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by esaly,

לאחר התקנת ויסטה נפתח לי כל הזמן חלון שאומר לי שיש לי בעיה רצינית בהרד דיסק ואני צריך לשים אותו בבדיקה..הוא אפילו לא מציע לי לעשות SCANDISK... האם זה הגיוני? זה קורה לעוד אנשים? או שבאמת הלך לי ההרד דיסק....

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  6. היי, יש לי בעיה קצת מוזרה שמופיעה אצלי כבר כמה חודשים, אבל נראה שככל שעובר הזמן היא רק מחמירה. המחשב מריץ WinXP Pro ויש 512MB RAM ככה שלא חסר זכרון (רוב הזמן משתמשים במחשב בשביל גלישה/אופיס/איסיקיו וכו', ופחות בשביל משחקים). ההרד-דיסק הוא של Maxtor. קיבולת- 20GB, מחולק לשני כוננים לוגים (כל אחד 10GB). הבעיה שעליה אני מדבר היא פשוט מאוד מקום רב שנעלם ו/או מופיע מעצמו, סתם ככה. כלומר, ללא סיבה נראית לעין (מיד מגיע ההסבר) המקום הפנוי בדיסקים עולה או יורד בבת-אחת במאות MB. אפשר אולי להסביר את זה בגלל שימושים שונים של מערכת ההפעלה, אבל זה נראה לי הרבה מעבר למקום שבו משתמשת מערכת הגיבוי האוטומטית של XP, וגם מעבר למקום שאפשר להשתמש בו בשביל הזכרון הוירטואלי. חוץ מזה, לא הצל…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. זה הרדיסק של סייגט מהגירסאות שיש בהם תקלה ...עשיתי עידכון לפריימור..ועכשיו אחרי חודשים פתאום הארדיסק עושה בעיות אי אפשר להעתיק מהירות שלה על הפנים ועכשיו הוא בכלל נדפק אי אפשר לעשות כלום עם מה שיש עליו משחקים וכו'.. הנה תמונה עם מה שהוא רושם שהוא נתקע [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by dog,

העליתי את הנושא לראשונה כאן ולצערי רק היום התעסקתי עם זה . פעלתי לפי ההנחיות שכאן. אחרי שפיניתי מקום מכונן די נוצרה מחיצה עם שטח פנוי בשם unallocated שצמודה מימין למחיצה של די. בלחצן ימני על מחיצה סי, אותה אני רוצה להרחיב, האופציה של extend volume אפורה, כלומר לא פעילה. קראתי בגוגל במספר לא מעט של מקרים דומים וכנראה שעל מנת שתתאפשר הרחבה , השטח הפנוי צריך להיות צמוד למחיצה אותה רוצים להרחיב.(אצלי מחיצה די נמצאת בין סי למחיצה שפיניתי). יש שם המון סוגי הצעות לפיתרון, החל מגיבוי ומחיקה זמנית של כונן די, דרך שימוש בתוכנות חיצוניות וכדו'. יצאתי מבולבל ממגוון ההצעות. מישהו יכול לעזור בבקשה ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by liordafdi21,

שלום רב, ברשותי סרבר 2003 ואליו מחוברים עוד 20 תחנות ,התחנות בעלות מערכת הפעלה 98, כשהתחנה עולה ועושה logon לרשת אז רץ script של מיפוי מדפסות ומיפוי כוננים, רציתי לדעת מדוע כש-users עושים logon ל-TERMINAL SERVER ה-script רץ שוב והוא רושם הודעת שגיעה "1314" ומבקש שוב user name &password , וה-users מכניסים סיסמה נכונה והכל כמו שצריך, אז אני לא מבין מדוע זה קורה, ממה נובעת הבעיה. בבקשה עזרה דחוף. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by pak82,

יש לי windows xp sp3 ואני רוצה לבדוק האם המחשב יריץ לי windows 7 ללא בעיה. הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את הכלי windows 7 upgrade advisor ובזמן ההתקנה לא היתה לי שום בעיה אבל כשאני מנסה להריץ אותו אני מקבל הודעת שגיעה: "windows 7 upgrade advisor נתקל בשגיאה לא צפויה. התקן מחדש את windows 7 upgrade advisor ונסה שוב" ניסיתי מספר פעמים להסיר ולהתקין וניסיתי גם להוריד מספר פעמים מהאתר של מיקרוסופט וכלום לא עזר מה עושים?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. משום מה כשאני מנסה להפעיל את קובץ ההתקנה לא קורא כלום... חשבתי שהקובץ פגום אבל במחשב הישן שלי עם WIN XP רגיל אותו הקובץ עובד מצויין. יכול להיות שמקאפי 9 לא עובד עם 64 bit? שאלה שניה, לאחר התקנת משחק GTA SAN ANDREAS הוא היה מופעל לי בדאבל קליק על הסמל בשולחן עבודה. עכשיו זה לא פועל, אני חייב ללחוץ קליק ימני ואז run as... ורק ככה המשחק עולה. למה זה כך?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by AsD[eyal],

אני מכניס דיסק שיש בו שרים הדיסק עולה אני מכינס דיסק שיש בו תוכנה כלשהית לא עולה??? כנ"ל לדיסקים מקורים/צרובים???

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by moshe_ha,

אני התקנתי ריימן 1 ומנסה להריץ ומופיע השגיאה הבאה... http://planet.nana.co.il/moshe_ha/untitled.JPG תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by itayze,

התקנתי לסבא שלי winxp וכעת משחקים לא עולים אצלו ( פרעה , קליאופטרה , sim city 3000 וכו... ) מה יכולה להיות הבעייה ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by dinay,

אז, נפתרים מההודעה המוזרה הזאת ? ד"א , הקובץ לא פגום כי הוא רץ כבר על מחשב אחר בהצלחה אין בו ווירוסים, מזיקים, תולעות או בעיות אחרות, המשתמש שמריץ את הקובץ ומקבל את ההודעה הוא ADMIN המערכת היא WINXP SP2 עם כל העדכונים [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by vizido,

שלום, יש לי IIS על WIN XP PRO ואני מריץ עליו ASP בלי בעיה. כשאני מנסה לרשום משהו לדטה בייס אני מקבל את הERROR הבא: Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only. /sites/mwm/asp/admin/adResume.asp, line 16 Browser Type: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Page: POST 1798 bytes to /sites/mwm/asp/admin/adResume.asp POST Data: act=&info=%3Cfont+face%3D%22%27Times+New+Roman%27%2CArial%2Csans-serif%22%3E%3C%2Ffont%3E%0D%0A%3Ch1%3E%3Cdiv+align%3D%22center%22%3EMenachem+Wiesenberg%3C%2Fdiv%3E%3C%2Fh1%3E%0D%0A%3Ch3%3E%3Cdiv+alig . . . ניסיתי ללכת ל II…

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  17. Started by buuhaa,

היי. פתאום אני לא מצליחה להרשם לאתר הבנק שלי ע"מ לבצע פעולות - ומקבלת שגיאה שלא ניתן לזהות אותי. פניתי לתמיכה שלהם והבחור מלמל כל מיני דברים על פיירוול (אין לי) או אנטי וירוס (נורטון) החלפנו שם משתמש אבל זה לא עזר. יש למישהו נסיון עם תופעה דומה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by Freaky Styley,

שמעו אני אצל חבר שלי עכשיו ואנחנו מנסים להקליט משהו. בקיצור אנחנו מקליטים ברשמקול של ווינדוס (או כל תוכנה אחרת, זה אותה בעיה), וזה מקליט נורמלי לחלוטין. אחרי שמקליטים ורוצים לשמוע את ההקלטה, מופיעה ההודעה הבאה: מה לעשות?? תודה.

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  19. יש לי תופעה מוזרה עם הנייד החדש שמותקן עליו ויסטה בשאר הניידים בבית מותקן XP יש לי רשת אלחוטית שעובדת מצויין אך בנייד החדש לאחר כמה דקות הוא נכנס למצב של קישוריות מוגבלת והתופעה הזו לא מופיעה בשום נייד אחר בדקתי גם ברשת אלחוטית אחרת וזה שוב קרה האם מישהו יכול לתת לי הסבר לתופעה ואיך לטפל בזה דרך אגב בחיבור ישיר למודם אין שום בעיה והאינטרנט עובד חלק.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nitayc1,

שלום. יש לי אתר שכדי להיכנס אליו צריך שם משתמש וסיסמא ויש גם את החלון האבטחה הזה שצריך לרשום כמה אותיות היום כשפתחתי את האתר החלון אבטחה לא נראה ויש לי את ההודעות הבאות: Error: The page you tried to view can only be used when you're logged in. Note: You need cookies enabled to log in. 6 failed logins in a row will result in banning your ip! Note2: If you have Firefox and you cannot see the security image below, disable your adsblocker, or you won't be able to login! ניסיתי לאפס את כל ההגדרות של Internet Explorer אבל זה לא עזר, ומה שמוזר שזה פתאום אתמול הכל עבד כמו שצריך והיום בבוקר כלום. אשמח לעזרה תודה 8)

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by buuhaa,

אהלן. האם מישהו מכם מכיר בעיה משונה כזו? יש לי חשבון דואר באתר. פתאום מלפני יומיים אני לא מצליח להכנס למרות שאני נותן שם וסיסמא נכונים. ניסיתי להעזר בספק האינטרנט שלי,-בזק ב"ל אבל זה פשוט לא עובד - התומך אומר שיש בעיה במחשב. מה יכולה להיות הסיבה? אני נכנס לכל אתר ותיבת דואר אחרים ללא בעיה. ניסיתי להכנס לחשבון שלי ממחשב אחר והצלחתי. תודה לכל רעיון אפשרי.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  22. עשיתי איפוס למחשב, ועכשיו כשמנסים להתחבר לחשבון הקיים זה מה שרואים.. זה פשוט חוזר לאותו מסך. תודה..

23. אני חושב שהקפרסקי החדש שקניתי חסם את זה אני לא מצליח להתגבר על זה אמ.. אם תרצו פרטים תשאלו, כי לא יודע מה לעשות ? :\

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by th£»Light,

אז ככה.. כל צ'ט שאני נכנס אליו.. רשום לי "נותקת מהשרת" כיצד עליי לפתור את הבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  25. אני לא יודע אם זה בגלל זה אבל הונדווס שלי לא נפתח במקום זאת אני מקבל שגיאה >>>> Windows could not start because the following file is missing or corrupt: <windows_root>\System32\hal.dll Please re-install a copy of the above file.

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.