Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הווינ' הישן לא יכול לעלות כי החלפתי את לוח האם. בדיסק קשיח החדש יש רק ווינדווס ואין את תוכנות אופיס כגון אאוטלוק, וורד, אקסל ופאואר פוינט. השאלה שלי האם אפשר "להעביר" או לגרום לכך שהאופיס שבדיסק החדש יעבוד תחת החלונות שמותקנים בדיסק החדש. אודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב חדש מאתמול. ווינדוס XP. 1. עכשיו כשבאתי להתקין ONE LIVE (התוכנה של ONE) הוא שאל אותי שאלה משהו לגבי Norton Internet Security (אם אינני טועה) הייתי צריכה לבחור PERMIT BLOCK ועוד משהו עם כמה מילים. לא ידעתי מה זה, ניסיתי את שלושתם, אך הוא תמיד חזר עם זה ובסוף בחרתי בשלישי והוא אמר לי שבחרתי נראה לי PERMIT (למרות שבחרתי בשלישי) ולא זוכרת כל כך מה היה אח"כ. אז מה שקרה לאחר מכן, לפני התהליך הזה היו לי המון תפריטים בשורת משימות ולאחר מכן נשארו ממש קצת. גם המסנג'ר לא עולה לי כי הוא אומר שNorton Internet Security מפריע לו לעלות. וגם הONE LIVE לא עבד בסוף אז הסרתי אותו. מה אני צריכה לעשות שהכל יחזור לקדמותו??? 2. התקנתי EMULE וזה לא מתחבר לי, למה? אני צריכה להיר…
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי, כשאני מנסה להתקין תוכנה ב- Win7 x64 אז ה-installer שלה מתחיל לרוץ ואז נעלם למרות שהתהליך שלו עדיין רץ. התקנת אותה תוכנה על XP x32 עובדת טוב. התוכנה חדשה ואמורה להיות תואמת לשתי הגרסאות הנ"ל. יש סיכוי שהבעיה קשורה לאיזושהי הגדרת אבטחה חדשה ב-windows 7 או משהו דומה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי לראות ב clear text ססמאות כניסה בווינדוס?? האם זה שמור איפשהוא ברג'יסטרי?? או שיש תוכנה שמראה את הססמא ולא מוחקת????
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
במחשב של חבר עם XP פרו היה תמיד יוזר אחד על שמו והוא היה נכנס אליו אוטומטית עם עליית חלונות. לאחרונה פתאום נוסף מסך שביקש סיסמה והיה צורך ללחוץ על ENTER כדי להיכנס. ניסיתי להיפטר מהנודניק ונכנסנו לצרה יותר גדולה. לפתע הכניסה לחלונות היא לחשבון מנהל (ADMINISTRATOR) שנוצר משום מה ולא היה קיים קודם ולא לחשבון של חברי. ניסיתי למחוק את החשבון הזה מהחשבון של חברי שהוא גם בעל הרשאת מנהל, ללא הצלחה. כשעושים LOGOFF מקבלים שוב את האייקון של החשבון הרצוי בלבד ואפשר להיכנס אליו אבל בכל אתחול מלא חלונות נכנסת שוב אוטומטית לחשבון המנהל. מה ניתן לעשות כדי שהכניסה למערכת תהיה אוטומטית מהחשבון הרצוי? בתודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, במיקרוסופט לא נחים לרגע, והם תמיד איך שהוא עוברים את חסימת העדכונים האוטומטים שעשיתי. על דעת עצמם שירות הענן שלהם (one drive) עובד ומגבה לי את הקבצים הפרטיים. יש לי עותק מקורי. האם יש פתרון סופי ? או שניתן לביל (שטן) גייטס את הכליה שלי ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בחלונות 7(ככל הידוע לי - איןזה משנה בעצם). רזולוצית טלוויזית ה-LCD שלי היא 1366X768 לפי הכתוב בחוברת הרשמית. בחוברת כתוב גם, תחת הקטגורי PC compatibility, רזולוציה 1360X768. ניסיתי את האחרונה והטלוויזיה עברה למוד 1080i50HZ והצג לא כיסה את כל התמונה - כלומר לא רואים את הקצוות(פספוס של 1-2 סימני עכבר בכל דופן). ניסיתי את 720P, אשר נחשב למומלץ בחלונות 7 בתפריט ויצא אותו דבר לגבי הקצצות, חות מהעובדה שהטלוויזיה עברה למוד של 720P50HZ. אני לא מבין את הקושי פה, מוע הטלוויזיה לא יולה להתנהג כמו מסך מחשב נורמלי וזהו, פשט להראות את התמונה pixel-to-pixel וזהו? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הצבתי סיסמת כניסה ל - WINDOWS וכשהקשתי אותה בהפעלה מחדש של המחשב היא לא מתקבלת ע"י המחשב ואני לא יכול לעבור אותה ולעלות ל WINDOWS. מה עליי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להתקין מחדש את מערכת ההפעלה XP ,בכדי לעשות זאת אני קודם צריך למחוק את תיקיית WINDOWS ואת תיקיית PROGRAM FILES . זאת בכדי לא למחוק את כל הכונן אלא רק את התיקיות הרלוונטיות. מה שאני תמיד עושה במצב זה : אני מריץ דיסקט הפעלה של WIN98 נכנס לדוס . רושם DELTREE WINDOWS ואח"כ DELTREE PROGRA~1 ,והתיקיות האלה נמחקות ואז אני מריץ את ההתקנה והכל בסדר. משום מה בניסיון העכשווי אני מקבל הערה שהפקודה DELTREE לא מוכרת . מה אני צריך לעשות כדי להיות מסוגל להפעיל את פקודת ה DELTREE ? האם יש קובץ או תוכנה שאני יכול להוריד מהאינטרנט שתפתור לי את הבעיה הזאת ? אנא עיזרו לי אני תקוע בלי מחשב . את ההודעות האלה אני מוציא ממחשב של קרוב משפחה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נראה לי עברתי בכל החנויות האפשריות, אני מחפש גרסת שדרוג אנגלית להום פרימיום ולא מוצא... מישהו מצא??
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתקין אינטרנט אקסלפורר portable 7 u ואחרי שהורדתי כמה קבצים וניסיתי להפעיל אותם קרה לי משהו מוזר במחשב ועכשיו אני לא יודע איך לצאת מזה, שאני לוחץ על הסרגל למטה של קרום זה רושם לי שגיאה, ושאני ניכנס ללוח בקרה מספר אפשרויות שם לא עובדים לי , יש לי אנטי ווירוס , ניסיתי לעשות ריסטור ללא הצלחה אין לי מושג איך אני ממשיך בלי לפרמט , תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נעלם לי אייקון של הכונן c של המערכת XP
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש אפשרות נגיד שאני ילחץ על מקש ה+ ומבחינת המחשב זה יחשב כאילו נלחץ f8? אפשר לעשות את זה בווינדוס עצמו או שצריך תוכנה חיצונית?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי התקנתי על המחשב שלי את חלונות הגירסה השני ושמתי שם סיסמא של מנהל החשב כול פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך להקיש את הסיסמא איך אני מבטל את זה
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת כמה דקות אחרי הפעלת המחשב. בעקבות ההודעה האינטרנט מפסיק לעבוד עד שאני עושה ריסטארט. אני משתמש בWINDOWS XP SP3. מה אפשר לעשות? עריכה: לא משנה, מצאתי את הפתרון. זה פה למי שמעונין: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1265497
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
שמתי לב למשהו מעניין: אופיס מגיע כחלק מווינדוס 10. הבעיה היא שבמחשב הביתי שלי, מסיבות כאלו ואחרות, אני עדיין עובד עם ווינדוס 7. אני מעוניין להתקין אופיס, אך לא ממהר לשלם. האם ניתן להתקין איכשהו אופיס בחינם על גבי ווינדוס 7(עם רישון)? האם יתכן שמיקרוסופט החליטו לספק את זה כחלק מה"חבילה" רק מאז ווינדוס 10? מחיפוש בגוגל יצאתי קצת מבולבל. אשמח להבהרה בנושא.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, כחלק ממאמציי לפנות מקום על הדיסק הקשיח, מצאתי תיקייה הנקראת SoftwareDistribution בתוך תיקיית Windows. הווינדוס הוא כמובן XP PRO. התיקייה שוקלת 530 מ"ב! ומעולם לא נתקלתי בה...האם היא חיונית? תודה!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
היי,הכוונה שלי היא למשל חיברתי DOK למחשב ואני מעוניין שהחיבור הזה לא ירשם ב-registry או בזיכרון. איך אני מוחק זאת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הוינדוס לא עולה לי - נתקע אחרי הבוט של הביוס. HIREN BOOT CD מראה לי שכונן C לא מפורמט כביכול.... שאר הכוננים מופיעים תקין, והBOOT SECTOR לא קיים.... מה קרה?? אולי נדפק MBR או שזה לא קשור? מה אתם ממליצים? בבקשה להגיב אנשים בעלי נסיון. תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אם בימים האחרונים נתקלתם במסך כחול, ייתכן והתקנתם עדכון ממיקרוסופט שגורם לכך. כך תסירו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%99%d7%91%d7%9c%d7%aa%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%9b%d7%97%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99/
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן החלפתי את כרטיס הרשת במחשב בכרטיס מודרני יותר, אך ישנה בעיה, שכל פעם שאני משנה את ההגדרות של הרשת, הן לא מתקבלות בגלל שנרשם שיש קונפליקט עם כרטיס הרשת הישן שכבר אינו נמצא במחשב. הלכתי ל-Control Panel (בחלונות XP) ומצאתי ב-Device Manager שקיים גם דרייבר של כרטיס הרשת הישן שלא נמצא במחשב. שאני מנסה להסיר את הדרייבר מופיעה לי השגיאה הבאה: Failed to uninstall the device. The device may be required to boot up the computer. גם ב-Safe mode לא הצלחתי להסיר את הדרייבר של אותו כרטיס רשת שפיזית לא נמצא במחשב (חזרה אותה הודעת שגיאה)! כמובן שניסיתי מספר פעמים להסיר את הדרייברים לאחר אתחולים ואף לאחר כיבוי המחשב ושום דבר לא עזר (עדיין מופיעה אותה שגיאה בנ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עכשיו אתה יכול לכבות את המחשב כמו בישנים למה הוא לא מתכבה לי לבד כמו פעם ?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המחשב הבא תואם ולאיזה גירסא ע"מ שתפעל מהר עליו ? HP ze2055 EA כאשר שמתי על מחשב זה 512MB פנימי (מגיע עם 256 במקור)... תודה אנשים !
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מחקתי בטעות את הלחצן(יותר נכון אח שלי הקטן), איך לעזאזל אני מחזיר אותו??? אני לא יכול להסתדר רגע בלעדיו..[br]פורסם בתאריך: 29.12.2007 בשעה 00:50:19 אפשר למחוק, שכחתי את ידידו הטוב של האדם גוגל :bash: :kopfpatsch:
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-