Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני לא מצליח לפרמט את המחשב סידרתי בביוס שהמחשב ייקרא קודם כל את הדיסקט ואחרי זה את ה-CD אבל הוא אומר לי כאילו שהוא לא מזהה אותו יש לי את הדיסק הקשיח של SATA אני ממש כבר לא יודע איך לפרמט אותו וממש נואש אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותר את הבעיייה כי המחשב שלי ממש עושה בעיות ואני חייב לפרמט אותו ל-SP2 אני לא רוצה לחזור ל-SP1 שאגב אותו המחשב היה מזהה את הדיסק כמו שצריך רק ה-SP2 זה הבעייתי אצלי במחשב בבקשה אנשים אני מתחנן לעזרה דיי דחופה
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי תוירוס הזה ששם לי את המעבד על 100% כל הזמן, ואין לי מושג מה לעשות. זה תמיד קורה לי כשאני סוגר את הפייר וול או שאני פותח יותר מידי פורטים. יש למישהו מושג מה עושים נגד זה כי זה ממש ממש מאט לי את המחשב. תודה מראש למי שעוזר אתם תעשו להרבה אנשים את החיים יותר קלים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שאני מעלה בדף טעינה של וינדוס XP שמדליקים את המשחב הוא נשאר בו יחסית הרבה זמן המחשב חדש ואני לא מבין למה זה טוען הרבה זמן ולא רץ ?
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי חברים! טוב אתמול התקנתי לראשונה את המערכת ההפעלה של ויסטה 32 ביט. אין ספק מדהימה ביופיה....אך היה קשה מאוד להתאים לה תוכנות גם אנטי וירוס וגם צריבה לבסוף התקנתי nod32*64 ו nero premuim עובד נפלא אבל לנקודה החשובה לא מצאתי תשובה: מה קורה עם הכרטיס קול החדש שקניתי באתר של CREATIVE יש דריבר מתאים והצלחתי להגדיר 5.1 אבל אין לי את האופציות הקודמות לסראונד ושליטה מלאה על הרמקולים (sound blaster audigy se 24bit) השאלה אם הבעיה נובעת ממערכת ההפעלה או אין דריבר מתאים של הכרטיס קול? כרגע המצב שאין סראונד והרמקולים עובדים 5.1 רק עם נגנים אחרים. לא של מערכת ההפעלה, וגם אז אין שליטה מלאה עליהם או סראונד. אשמח לתשובה בעניין
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בסנכרון מידע בין שני שרתיים בין 2 תקיות, אני מעוניין להעתיק רק את השינויים בלבד של התקייה USER משרת א ל תקייה USER של שרת ב, אני מעוניין רק בכיוון אחד מ א- ל ב. מה שכבר בצעתי זה העתקה של כל תוכן התקייה של שרת א לשרת ב ,באמצעות פעולת העתקה רגילה דרך וינדוס. לצורך העניין אני רוצה להשתמש בסקריפט הפשוט הזה: @ECHO OFF SETLOCAL SET _source="E:\user" SET _dest="\\backup-02\E\user\" SET _what=/COPYALL /B /SEC /MIR /XJ SET _options=/R:0 /W:0 /LOG:MyLogfile1.txt /NFL /NDL ROBOCOPY %_source% %_dest% %_what% %_options% האם זה יעתיק לי רק את השינויים ,ולא יבצע העתקה מחודשת , כי מה שאני רוצה זה רק את השינויים בלבד לפי TIMESTAPE תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי...יש לי בעיה, היוזר שלי ננעל כל כמה דקות. בדקתי אם הסיסמא שלי משתנה וזו לא הבעיה, כמו כם בדקתי אם היוזר מחובר במקום אחר והוא לא.. מה יכולה ליהיות הבעיה לכך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
איך יוצרים דיסקט מערכת בxp ניסיתי format a: \s וקיבלתי הודעה שהוא לא מזהה את הסויץ \s
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום... יש לי מחשב ישן (מאוד) ויש עליו XP SP3. המחשב הוא פנטיום 4 2.6HT עם ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך ATI 9600 PRO וכרטיס קול של קריאייטיב (הלוח אם של אינטל ROCKLAKE). אז ניגש לבעיה- אני חייל קרבי לא יוצא לי להיות כמעט בבית. שבוע שעבר סגרתי ואחותי מתקשרת אליי שהמחשב לא עולה. אתמול הביתה הדלקתי את המחשב ובאמת לא עולה, המחשב מציג את הפתיחה של הווינדוס (הלוגו עם הריבועים הכחולים האלה שרצים) ואחרי זה אין תמונה, זה עובר מסך והכל נהיה שחור. הפעלתי את המחשב במצב בטוח - והווינדוס עובד. אני עכשיו על המחשב הזה, ומוזר לי שהווינדוס במצב רגיל לא עולה אבל בסייף מוד הוא כן. בדקתי וירוסים עם 4 אנטיוירוסים שונים - המחשב נקי. אז מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש משו אחד החזקים: מעבד אינטל Q6600 עם קירור למעבד דיסק קשיח 500G זיכרון 2G כרטיס מסך 8800 אולטרה הכי חזק שיש לוח אמ של גיגה בייט P35 כולל מסך 22 אינץ' ו5 ונטות לקירור עכשיו אני לא יודע איזו מערכת הפעלה אנטי וירוס ואופיס לבחור מערכת הפעלה: אקס פי או ויסטה אנטי וירוס: נוד 32 או קספרסקי 7 אופיס: 2003 או 2007 מה שאני בוחר לא משנה מה יעלה אותו דבר אז תעשו טובה תעזרו לי לבחור
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הבעיה נוצרת בעת ניגון קבצי וידאו דרך פיירפוקס או גם בעת שאלה על PAUSE . המחשב נתקע על 100% עבודה ואין אפשרות מלבד hard restart וינדוס7 .
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה התחלתי לקבל את ההודעה הזאת מהWindows. לאחר שנכנסתי לתוך ההודעה קיבלתי את זה: ולאחר שעשיתי Online solutions הופנתי לאתר הזה: http://www.tagesprotection.com/main.htm למישהו יש מושג על מה מדובר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה... אתמול המחשב שלי החדש פתאום עשה לי רסטרט.... נדלק מחדש עולה לווינדוס, 2- 5 דקות שוב מאתחל וכן הלאה וכן הלאה... מחשב חדש (3 חודשים) ויינדוס אקספי סרביספק 2 המחשב עושה ריסטרט כל 2-4 דקות סרקתי עם: פנדה 2005, נוד32 , קפרסקי , ספיבוט דסטרוי, אדאוור, וספיי סויפר, והעובדה היותר מענינית זה שהתקתי ווינדוס מחדש וזה עדיין אותה הבעיה והמחשב לא מתחמם בדקתי בביוס אגב זה זה קורה גם במצב בטוח נ-ב הספק לא עושה רעש יש לכם אולי מושג מה הבעיה יכולה להיות ?!
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
עדכנתי עכשיו את המחשב שלי לווינדוס 10 (היה לי וינדוס 8.1 pro). מסתבר שבמהלך ההתקנה לא הייתה אפשרות לבצע פירמוט ורק לאחר מכן להתקין את הווינדוס החדש. אני בכל זאת נחוש לפרמט את המחשב ולהתקין לאחר מכן ווינדוס 10. השאלה איך עושים זאת? הווינדוס שהיה לי (8.1) הוא מקורי (אני מקבל רישיון דרך האוניברסיטה) אבל אין לי דיסק התקנה. עזרתכם בבקשה, תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 18.6k צפיות
-
-
איך הופכים XP מעיברית לאנגלית? יש לי XP HOME SP1 בעיברית..!
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, הדלקתי את המחשב ונתקלתי במחזה מוזר. כל התצוגה, כולל האייקונים בושלחן עבודה, דפי אינטרנט וכו', כאילו ''נדחפו'' לצד ימין של המסך כך שיצאו מהמסגרת וכעת אינני יכול לראות טת האיקקונים בושלחן עבודה, את כפתור ''התחל'', אני רואה רק חלק משורת הכתובת בדפדפן. יש לי Win 7, כיצד ניתן לטפל בבעיה?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול 2 דרים: 1. האם ניתן להתקין באיזו שהיא דרך את גסרת הדרוג של XP HOME על חשב נקי? 2. אם השתמשתי בתוכנה לפני כמ השנים במחשב אחד ועכשיו אני מתקין אותה במחשב אחר היא עדיין חוקית נכון?
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכמובן שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה(ולצורך העניין גם בלי כונן אופטי) אני מתכוון לחבר לו כונן DVD/CD שנשארו מהמחשב הישן... יש לי דיסק של XP PRO BOTTABLE.... השאלה היא אם המחשב יזהה את הכונן מיידית או שאני יצטרך להתקין צשהו קודם עם דיסקט או משהו כזה?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי כרגע 3 דיסקים קשיחים: שניים של SATA: אחד 500GB והשני 80 שניים של IDE: אחד 160GB והשני 80 אני כנראה קונה עוד אחד של SATA 500GB ואני שם אותו במקום ה-80 של הIDE ומעביר אותו לאח שלי. הבעיה היא שהוא מחזיק את המע' הפעלה. אבל אין לי בעיה לוותר על מה שיש בתוך ה80G SATA שיש לי ולהשתמש בו בתור כונן מע' הפעלה. השאלה היא איך אני עושה את זה. עקרונית, אני אמור פשוט להעתיק/להעביר את כל מה שיש בC (הHD שהוא IDE שאני מתכנן להוציא מהמחשב) לF (במקרה שלי ה80G שהוא SATA), ולשנות את האות של הSATA לC, לאחר שכבר נפטרתי מהIDE. איך ניתן לעשות את זה כך שאני יוכל לחזור לעבוד עם המחשב שלי לאחר שהוצאתי את הIDE ללא כל בעייה? תוכנה כלשהי? תודה
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני חושב אבל לא בטוח שהבעיה קשורה לגווה סקריפט כי כל מה שאני לוחץ למשל לראות פרטיים של מישהו באי סי קיו או תמונה שהיא בעצם לינק באתרים זה לא מפנה אותי אף פעם אנמ לוחץ וזה לא עושה כלום אפילו כשאני שולח הודעה בפורום פה יש למעלה את כל הסמליים ההלו אני לוחץ הוסף תמונה זה לא עושה ליי כלום צירפתי תמונה לדוגמא: http://www.zix.co.il/images/z-811441448.GIF עריכה: ב rapidshare.com בימקום השניות הוא רושם לי ERROR: Please enable JavaScript.
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום עשיתי דפרג לכונן הקשיח והוא מסיים כאשר הדפרג לא מגיע לרמה גבוהה (26%) לאחר הדפרג עשיתי בדיקה והוא אומר לי שהכונן קשיח זקוק לדפרג לאחר דפרג! ניסיתי עם תוכנה חיצונית אחרת וקורה אותו הסיפור מה הבעיה??
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ניסיתי לפני זמן-מה להתקין את המערכת הנ"ל במדור (directory) נפרד, כשאני משאיר בנפרד את המדור הקיים עם Windows 7. לא הצלחתי להיכנס למערכת הישנה לאחר התקנת Windows 8. כשהפעלתי תיקון באמצעות דיסק ההתקנה כדי להשתמש במערכת הישנה, הצלחתי להעלות מחדש את Windows 7, אך נבלמה לי האפשרות לבחור שוב, לאחר אתחול, את Windows 8. האם יש דרך מיוחדת, כלשהי, כדי להתקין דואל-בוט או מולטי-בוט, כך שאוכל להדליק את המחשב ולבחור במערכת הרצויה לי בכל זמן רצוי?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את כל העידכונים של מייקורוסופט לwindows 98 Enabled השאלה היא אם אני מוריד את העידכונים כעדכונים של הגרסא העברית (HEBREW) או האנגלית (ENGLISH) אני לא משתמש דרך WIN update כי אני רוצה להוריד אותם ולשמור אותם
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר דרך נוספת של שליטה על ה line in בלי להיכנס לבקרת קול ו"משחק" עם העמודה של הline in? (ב-xp). הכוונה שהשליטה תהיה דרך מקשי המקלדת\עכבר, אם דרך תוכנה או דרך איזשהי הגדרה בחלונות או דרך משהו בסיגנון wizmo....
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לאחר תקופה ארוכה של התנגדות ל SP2 התקנתי אותה בשבת על שני המחשבים שלי (WINDOWS XP). האחד הוא המחשב הרגיל שלי שבו יש לי אנטי וירוס ופיירוול מתוצרת צד שלישי (לא מיקרוסופט). כמו כן אני אוהב לדעת מה אני מתקין במחשב שלי ולכן כיביתי את ה AUTOMATIC UPDATE. המחשב השני הוא HTPC שיושב בסלון ובכלל לא מחובר לאינטרנט. מיקרוסופט, כידוע, חושבת שכל המשתמשים בעולם מטומטמים ואין להם מושג, ולכן המחשב הראשי מודיע לי עכשיו כל חמש דקות שהמחשב שלי "עשוי להיות בסכנה" (אמאל'ה) כי אין לו AUTOMATIC UPDATE. לפחות הוא זיהה שיש לי פירוול ולא מנג'ס על זה. במחשב השני, עם זאת, אין לא פיירוול ולא אנטי וירוס וכל חמש דקות קוץ לי מה SYSTEM TRAY בלון שאומר שהמחשב שלי בסכנה נוראית בגלל שלא הפעלתי את ה WINDOWS …
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-