Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
קודם כל שלום לכולם, אם מישהו פה עוד זוכר אותי פירמטי אתמול (XP HOME), והתעוררו מספר בעיות: 1. המדייה פלייר לא עובד (גרסה 10):אני פותח אותו, רואה אותו למטה בשורת המשימות, לוחץ עליו אבל הוא פשוט לא עולה. הוא נשאר למטה, minimized. זה לא התחיל ישר אחרי שפירמטתי, אלא מתישהו היום. חשוב לציין שבזמן שהוא למטה ואי אפשר לפתוח אותו (כאילו שהוא פועל אבל אי אפשר ממש לראות תתוכנה) הוא עעדין עובד ואפשר לשמוע שירים וכו' 2. כשאני מזיז את העכבר ימינה, יש שם כאילו איזה חלל, אני אנסה להסביר: במצב תקין, לא משנה כמה תזיזו את העכבר ימינה (או למעלה למשל, אבל אצלי הבעיה היא רק בצד הימני) הוא ישאר בקצה הימני של המסך. אצלי, משום מה אפשר לגרור אותו עוד ימינה ולא לראות את הסמן, ואז כשגוררים אותו שמאל…
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מדפסת שמחוברת למחשב שיש בו WIN 7 RC והיא משותפת. מבחינת הרשאות אין שום בעיה כי אני הייתי מסוגל להדפיס ממחשב אחר. זה התחיל מבעיה שלא נישלח להדפסה והנתקתי מהמדפסת ורציתי להתחבר מחדש. אבל כאשר רציתי להתחבר מחדש קיבלתי הודעת שגיאה (מצורף בתמונה). המדפסת שלי היא HP4355 ומקומית ניתן לשלוח להדפסה ללא בעיה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
תגידו יש איזשהו הבדל בין גרסת ה-RTM 7600 שחולקה ליצרניות לבין הגירסא שהושקה לחנויות ב-22 באוקטובר?? אני מדבר על גרסאת האולימיט. תודה לעונים..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי הכל כמו שצריך ב BIOS וזה מגיע למסך של PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD OR DVD אני מקיש ולא קורה כלום הקו התחתון שבסוף המשפט ממשיך להבהב ואין שינוי מה הבעיה? תודה שי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שומר מסך לא עובד ב win 7 7100 rc יש למישהו מושג למה? עדכנתי דרייברים התקנתי directx פירמטתי והתקנתי מחדש ניסיתי אפילו את גרסת ה 64 ביט ועדיין לא עובד....
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, קניתי אתמול מחשב חדש, יש לי וינדוס XP מקורי שקניתי עם המחשב הראשון והוא מותקן על דיסק קשיח שהיה בו. אני רוצה כמובן להתקין את הוינדוס בהארדיסק של המחשב החדש, אין לי גם בעיה לעשות פורמט לדיסק הקודם בשביל זה. ברור לי שאתקל בבעיה מבחינת הקי שלו מה עושים במקרה כזה ? תודה !!
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
כבר פתרו את כל הבאגים והשטויות של ה64 ביט? כרגע יש לי XP 32 ומזה הגירסא הזאת 64 ביט? Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.x86
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של IBM - במהלך העליה של ה-Win_XP מתקבל מסך כחול עם ההודעה - Unmountable_Boot_Volume ונעשה ריסט אוטומאטי - קורה גם אם אני מנסה לעלות ב-Safe MODE ניסיתי לחפש קצת בגוגל פתרונות - האנגלית שלי גרועה מדי מכדי להבין את ההנחיות. בעיה נוספת - ממה שהצלחתי להבין יידרש להיכנס עם דיסק ההתקנה של WIN ל"ריפייר" - הבעיה שה-CD בלפטופ לא עובד. אשמח לשמוע הצעות ... תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב למי שמעונין לראות בעיניים איך נראית מערכת ההפעלה WINDOWS SERVER 2022, יצרתי סרטון (באנגלית) עם מדריך התקנה על גבי VMWARE ESXI אני רוצה להדגיש, זו עדיין גירסת בטא הסרטון הוא רק לצורך התרשמות ובדיקה של מה חדש וכו לינק לסרטון
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי windows 7 . כרגע הוא על כונן 160GB עם 8MB באפר, אני קונה עוד כונן 320GB עם 16MB באפר, השני אמור להיות יותר מהיר אז אני רוצה שהוא יהיה הכונן הראשי. האם אפשר פשוט להעתיק לתוכו את מערכת ההפעלה בלי להתקין אותה מחדש?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגיל- הויסטה התחיל עם בעיה חדשה - קפיצות cpu בעת הזזת חלונות ושימוש גדול ביזכרון. ראיתי את המדריך בלינקיה (שאגב הנושא שם נפתח ע"י והבעיה נפתרה לי ב-XP אך בויסטה זה לא עוזר.) יש לי קפיצות CPU גדולות (לכיוון 50-70 אחוז) כל פעם שאני מזיז חלון.. יש לי כרטיס מסך radeon 1950 אם זה משנה, וגירסא הכי מעודכנת של הדרייבר. בנוסף,יש לי בעיה נוספת (אוליי.) הוינדוס משתמש ב-700 מגה זיכרון מתוך 2G ,בעוד שה-XP לקח לי רק 450 ... רצוי להוסיף שהסרתי את ה-AERO הגעתי ל-650 מגה בערך.. לא שינוי דראסטי. אשמח להצעות,ואם יש אנשים שקרה להם בבקשה שיעזרו. תודה רבה! נ.ב - המערכת שלי דיי חזקה לוויסטה : AMD 5600 ,זיכרון 2GB וכרטיס מסך Radeon x1950PRo .
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
התקנתי לדוד שלי windows vista (32) אחרי שהשתמש עם xp אחרי ההתקנה כשניסיתי להשתמש ב windows update קיבלתי שגיאה מספרה 8007005 אם אני לא טועה חיפשתי בגוגל מדריך לבעיה עשיתי כמה פעולות ניסיתי שוב להשתמש בwindows update ועכשיו אני מקבל את השגיאה 8000FFFF חיפשתי באינטרנט מדריכים עשיתי שום דבר לא עזר.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש, ליאור.
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי .. כולם, אני לא אחפור יותר מדי ואגש ישר לבעיה: במחשב שלי מחובר רק כונן CD (בלי DVD) ואני צריך להתקין ויסטה. ניסיתי פעם את הגרסה המקוצצת שנכנסת בCD (לייט כזו שהורידו בה ת'משחקים ושטויות) אבל זה היה לא משו. חשבתי אולי אם יש אפשרות אחרת להתקין אותה בלי כונן DVD, אולי מתוך ההארדיסק עצמו (יש לי שני הארדיסקים אם זה עוזר). תודה אגב - על הדרך תמליצו על איזו תוכנת אנטיווירוס טובה (שאפשר להתקין ולפרוץ בלי שתציק לי על זה שנחסם לי המפתח .. )
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הי, לאחרונה אני תוהה למה ברוב המחשבים הניידים היום אם לא בכולם מספקים מערכת הפעלה Windows 7 64 Bit כשרובם מגיעים עם 4GB וחלקם אפילו עם 3. לא עדיף כבר 32 Bit?
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
משום מה דלוק אצלי יותר מדי SVCHOST......למה זה לעזעזל?!?!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שמי שלומי, לאחרונה צצה לה תופעה חדשה במחשב שלי (מע' 2000 PRO.), כאשר אני מסמן קובץ ולוחץ מקש ימני בעבר לוקח לו כמה שניות טובות לפתוח את התפריט....כנ"ל בהקשת מקש ימני בעכבר על ה-START... בתודה מראש, חג שמח שלומי
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש בלי שום מערכת הפעלה ועכשיו בבית חיברתי אותו ואת המסך, הפעלתי אותו והכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס 7. המחשב כן עושה קולות "חשיבה" ומהבהב וקורא את הדיסק, אבל מבחינת המסך - לא מופיע עליו כלום, לחלוטין. בהתחלה עולה הלוגו של החברה (LG) ואז הוא עובר ל-power save mode והמסך נכבה. יש למישהו רעיון מה לא בסדר או מה אני עושה לא טוב? אני אוסיף גם שהמסך הגיע עם שני כבלים, אחד עם יציאות כחולות והשני עם לבנות, חיברתי אחד מהם ולאחר מכן את השני ובכל מקרה הוא ישר עובר ל-power save mode ובזאת זה נגמר.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני לא בטוח אם הבאג מופיע רק בווינדוס שלי (2000) או בכל הווינדוסים אבל זהו מין פופ-אפ שמופיע כל חצי דקה על המסךף ומשגע אותי!!! זה סוג של פופ-אפ שמופיע.. מופיעים עוד אלפים כאלו!! איך אפשר להוריד אותם?! תודה, יאן.
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום. לפעמים מופיע הודעה "אירעה שגיאת מערכת" ieupdate.exe כזו. שגיאה.jpg מעצבנת ומה היא מרמזת. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הכל ממש איטי ... אני לוחץ לפתוח כרום, לוקח 10 שניות, שלא לדבר על וורד או אקסל בקיצור, אי אפשר לעבוד איתו במצב הזה יש לי: HD SSD 500G RAM 16G מעבד i7 1. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור ? 2. אני יכול לחזור לווינדוס 10 ? איך ? תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני כבר לא זוכר איך קוראים לזה אבל זה כזה סוג של פונטים ש"מותאמים" למסכי LCD וזה בא בברירת מחדל בויסטה, איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש קובץ על המחשב שאני מנסה למחוק ולא מצליח. הקובץ בגודל 0 ואין תוכנה שידוע לי עליה שהוא פתוח בה, אבל כשאני מנסה למחוק את הקובץ אני מקבל הודעה: Could not find this item This no longer located in v:\New Folder. Verify the item's location and try again. כמובן שאני לוחץ גם TRY AGAIN וזה לא עוזר. הרצתי CHECK DISK על הכונן וסימנתי לו שיבדוק בעליה הבאה של המערכת (כולל סקטורים פגומים). הבדיקה נעשתה והבעיה לא נפתרה. אשמח להצעות ורעיונות.
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ההודעה הראשונה גורמת לאינטרנט שלי לקרוס ובחייגן רשום לי קישורית מוגבלת או חסרה ורק הפעלה מחדש פותרת את זה לזמן מוגבל וגם במראה של הוינדוס הכל משתבש וההודעה השניה אני לא יכול להפעיל מולטימדיה (קול וסרטונים) פירמטתי התקנתי דרייברים מחדש עידכונים הכל מה יכולות להיות הבעיות האלה ?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לצערי אין את הדבר עדיין ב-ADSL.CO.IL... אז אולי כאן מישהו יכול לעזור לי בנושא...
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב לא עולה במצב רגיל, לא ידוע לי על שום דבר חדש שהותקן שם אבל העידכונים האוטומטים פועלים אז יכול להיות שבגלל זה. במצב רגיל הוא עולה ומקבל מסך כחול כשכל מה שאני רואה זה את ההודעה FILE_SYSTEM במצב בטוח הוא כן עולה בדרך כלל למרות שהוא גם התרסק לי פעם אחת במצב בטוח. ניסיתי שחזור מערכת בלי הצלחה, גם chkdsk לא פתר לי את הבעיות. המחשב מריץ windows xp יש לו 256 RAM (שכנראה תקינים כי עשיתי בדיקה לא מזמן והוצאתי את הסטיק הפגום) המעבד יושב על קצת חום (51 מעלות) זה אמנם לא נשמע לי קריטי אבל זה לא הכי קר בעולם אז אולי זה קשור, למרות שקשה לי להאמין. בכל אופן, מצורף DUMP [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-