עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by .y.s,

אני לא מצליח לשנות את דף הבית בכל פעם שאני משנה את דף הבית יש אתר מסויים שהשתלט ולא רוצה לעזוב. איך מורידים את הנודניק?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Vaz,

בימים האחרונים אני כל פעם מקבל שגיאה של , run a dll as an app וזה פשוט משתק לי את כל המחשב האינטרנט מתנתק וכל התוכנות הפעילות אלו הפרטים של השגיאה , appname : rundll32.exe appver : 5.1.2600.2180 mod name : udaprop.dll mod ver: 1.0.2.2 יש למישהו מושג מה זה הדבר הזה? ניסיתי גם לחפש בגוגל ולא הבנתי איך אני פותר את זה.

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  3. Started by GMTK,

אז ככה אני מנסה לעשות עידכונים וזה לא מצליח האם יש לדבר הזה פתרון? זה מעצבן וכנראה פוגם דברים במחשב אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  4. לאחותי יש מחשב נייד עם XP חוקי. אין את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה, אבל הסיריאל רשום על מדבקה בחלק התחתון של המחשב. השאלה שלי היא, אם מותר לי להשתמש באותו הסיריאל גם למחשב הנייח, או שהוא יחסם במקרה ואעשה את זה? וזה משנה אם במחשב הנייד שלה התקנתי מחדש את ה-XP כבר פעמיים או שלוש? זה נחשב לשימוש במחשב אחר הכוונה כל פעם מחדש?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by imac,

מה זה דווקא עכשיו יש לי יותר בעיות זה היה אמור לעזור לא?

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  6. לאחר התקנה נקייה של win7 שמתי לב שכל פעם שהמערכת עולה היא מראה את ההודעה "Windows Loading Operating System". חיפשתי כאן בפורום וגיליתי עוד מישהו שהיה לו את זה אבל לא קיבל תשובה חד משמעית, או שלפחות הוא לא כתב האם באמת הפתרון היה מה שבקשו ממנו לבדוק. המשותף בשני המקרים הוא התקנה על דיסק SSD. ראו את התופעה בפוסט של הבחור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514633.msg4398209#msg4398209 האם זה באמת קשור להגדרות ביוס? אני עובד עם לוח Gigabyte Z68X-UD3H-B3 תודה לכול העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי חברים! נדמה לי שוירוס רציני תקף את המחשב שלי - אני מבקש את עזרתכם! אז ככה, הכל התחיל מזה שגיליתי SPYWARE מעצבן ומציק במחשב שלי שהיה ללא אנטי וירוס עד אז. התקנתי KASPERSKY, ביצעתי סריקה, והעלמתי אותו. לאחר יומיים, שוב ה-SPYWARE חזר. KASPERSKY לא עזר הפעם... הורדיתי שלל תוכנות חינמיות נגד SPYWARE כמו AVG, SPYCATCH, AVAST... גם הם לא עזרו. לאחר שסיימתי להתקין את תוכנת AVAST, לאחר כל אתחול של המחשב, הייתה מופיע הודעת שגיאה של ווינדוס, הייתי לוחץ על "סגור" (ולא על שלח תגובה...) ואז לפתע היה עולה מסך כחול שבו רשום שאני חייב לאתחל את המחשב. עכשיו בכל פעם שווינדוס עולה לי, כעבור כמה דקות המסך (הכחול) הזה עולה ופשוט אין לי מה לעשות אלא לכבות את המחשב. במצב SAFE MODE הדבר הזה ל…

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  8. שלום, בזמן האחרון אני נתקל הרבה בבעיות של ההודעה הזו שקופצת לי ואומרת שארעה תקלה.. אני זוכר שפעם שעברה במחשב הישן נפטרתי ממנה איכשהו ואני לא זוכר כעת איך. יש איזה הרצה בקונפיג שאני יכול להוריד אותה?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  9. האם אפשר להתקין WIN 7 יחד עם WIN XP המותקנת כבר ב-C? אם כן, איך עושים זאת ועל מה עלי להיזהר או להכין מראש מלבד גיבוי של המערכת הקיימת? תודה

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  10. 1) לפני כמה ימים ראיתי שבמנהל המשימות כל החלק העליון נעלם http://img128.imageshack.us/img128/1740/tre54kb7.jpg 2) בעבר המסך היה מתכבה כל 20 דקות עכשיו כל פעם אני צריך להיכנס למאפייני צריכת החשמל ולהגדיר מחדש http://img296.imageshack.us/img296/4402/eqcsefus2.jpg 3) כל יום סדר הסמלים בכונן D משתנה הגדרתי שהתצוגה תהיה על סמלים וסדר אוטמטי אבל זה תמיד מתחלף לתצוגה בפרטים ושם http://img247.imageshack.us/img247/202/xdsawfsecdcn0.jpg

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by aviram_hi,

שלום! יש לי בעיה עם התוכנה יוטורנט, אחריי כמה דקות הפעלה, המחשב מפעיל את עצמו מחדש. לבן דוד שלי הייתה את אותה בעיה, והוא פתר אותה ע"י ריפייר. הכנסתי תדיסק של ווינדוס, עשיתי ממנו בוט, אך כשרציתי לעשות את זה בדרך שהוא עשה(שאחריי בדיקה קטנה הרבה יותר פשוטה) הוא לא נותן לי. אני מתכוון לדרך שבמסך של התחלת הבוט לחוצים Enter, כמו שמתקינים ווינדוס חדש, ואז מסכימים להסכם, ולוחצים R. המחשב פשוט לא מציג לי את האפשרות הזאת. מה הבעיה, ואיך אני יכול לפתור אותה? המערכת שלי הWindows Xp Proffesional SP3, והדיסק זהה בהכל, גם בגירסאת Service pack. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by barakZ,

אז ככה, מה המצב? המפרט שלי הוא http://tms.co.il/preview/spec/5byu3req/1. עכשיו, איזה מערכת הפעלה לקחת? ווינדואס זה אני מניח ברור, הבעיה זה איזה גירסא? ויסטה או XP? וגם כמה ביט - 64 או 32 ? תודה מראש לעונים :]

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  13. אהלן יש לי וינדוס ויסטה עם חשבון משתמש אחד שהוא administrator במחשב שעליו אני מחובר תמיד הבעיה היא כזאת אין לי הרשאות לבצע שינויים בכל מיני תיקיות במחשב ושאני מנסה לתת הרשאות לכונן הוא נותן לי אקסס דיניי ואני לא מבין למה זה קורה אם אני מחובר כמנהל מחשב תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by lader,

היום בבוקר הייתה הפסקת חשמל פעמיים ברציפות בהפרש של 5 דקות בבית שלי ולאחר מכן כשניסיתי להדליק את המחשב הוא נדלק, אך כאשר הוא מגיע לטעינת WINDOWS XP כעבור מספר שניות מופיע מסך כחול לחצי שניה ונהיה ריסט. גם בסייף מוד אותו דבר. בבקשה עזרה מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  15. שלום, במשרד אדריכלים הוחלף אחד המחשבים העתיקים במחשב חדש עם Windows 8 64bit Home Premium. הבעיה: Autocad Architecture 2008 32bit מסרב להיות מותקן עליו! רק לוחצים על קובץ ההתקנה וישר מתקבלת הודעת השגיאה. ניסיתי לשנות לכל הcompatibility modes שיש אך לא עזר... האם ישנו איזשהו סוג של סימולטור שיכול להריץ הדמייה של Windows XP 32 bit על גבי הווינדוס 8? נגיד כמו שהיה virtual pc לווינדוס 7? ראיתי שאין את זה ב-8... אין אפשרות לקנות גרסה חדשה לאוטוקאד (עניין של 15,000 ש"ח) וגם העובדת שמתמשת במחשב מעדיפה את ה-2008, מה גם שיש בשבילו כל מיני פלאגינים קנויים שבעצמם עלו סכומים נכבדים ולא יעבדו על שום גרסה אחרת. אנא עיזרו, אנו על סף ייאוש.... המפרט של המחשב החדש, אם זה משנה: Intel Quad-…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. יש לי dell inspiron n5110 עם 8 ג'גה זכרון,קיבלתי את המחשב עם וינדוס 7 64 ביט הום פרמיום (עם הדרייברים מותקנים ועם מקאפי) זה הגיוני שגם כשהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ישר היה משהו כמו ג'גיה וחצי-2 ג'גיה של זכרון בשימוש? (זה תמיד ככה כשעולה המחשב) האם זה תקין? ואם לא איך אפשר להוריד בכמות הזכרון שהמחשב משתמש בו? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by IlanF,

בעיה מוזרה קוראת לי באייקונים בויסטה.. הויסטה מסרבת להציג את האייקונים באיכות גבוהה... תראו הבדלים בין אייקון של 256x256 ואיקון של 48x48 שעשיתי... זה בטוח לא אמור ליהיות ככה... מה שמוזר זה שאת האייקונים הרגילים של ויסטה זה מציג כרגיל באיכות מעולה. (אם הבעיה הזאת קשורה ליכולת שלי ביצירת אייקונים, תעבירו בבקשה את הפוסט הזה לפורום עיצוב וגרפיקה )

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. תודה לעונים ( :

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  19. שלום. אני התחלתי המרה של קבצים במחשב והשארתי אותו בזמן שיצאתי לעשות כל מיני דברים. כשחזרתי גיליתי שהמחשב לא המיר לי כלום כי הוא הלך לישון באמצע.(מאוד מעצבן!) אני רוצה להגדיר למחשב (וונדוס 7) לא ללכת לישון כשתהליכים מסוימים במחשב מופעלים (בתוכנה עצמה אי אפשר להגדיר את זה) חיפשתי באינטרנט אבל כל מה שמצאתי זה איך לכבות את מצב שינה לגמרי- ואני לא מעונין בזה! אני רק רוצה שבתהליכים מסוימים שהוא לא ירדם. זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by roy_BB,

הורדתי מהאתר WWW.WNET.NET את WIN XP עם כל החידושים משו כזה עד אפריך 2007 בהורדה היו 2 קבצים קובץ RAR ששוקל 643 מגה וקובץ NRG ששוקל 695 מגה הבנתי שצריך לצרוב משו כמו תמונה או משו כזה בקובץ RAR יש תיקיות, קובץ התקנה ועוד כמה קבצים ראיתי שבנרו יש אפשרות לצרוב BOOTABLE DISC מישו יכול להסביר מה צריך לצרוב ואיזה קבצים בשביל שיהיה אפשר לפרמט איתו את המחשב ולהתקין את הWIN הזה... הנה קישור להסבר על התוכנה..מ WNET http://www.wnet.co.il/view.link.php?lid=50012 עוד משו קטן שקונים מחשב חדש ורוצים לשים בו את ה WIN ישר שמים תדיסק,מפעילים תמחשב ומתקינים כמו אחרי פורמט במסך תכלת הזה? תודה -]

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by tick tak,

שלום אני מנסה לעשות REPAIR ווינדוס XP לא עולה ...בלי הודעת שגיעה , כל אפשרות מובילה לריסטארט אוטומטי האפשרויות של safe mode כולן מובילות לריסטארט בלי להגיע לטעינה של ווינדוס start windows normally - מגיע לטעינה ואחרי כמה שניות עושה ריסטארט. last known good configuration - מגיע גם לטעינה , ואחרי כמה שניות עושה ריסטארט. אני מנבה לעשות REPAIR וכשאני מגיע לשלב שצריך ללחוץ על R - אני רואה ש שמות הכוננים שונו C שונה ל -D וגם לכונן אחר שונה השם. מה שמפחיד אותי ואני מבקש עזרה ממכם זה שכונן C של ווינדוס מראה שכולו ריק....כל ה40GB פנויי אני נמצא כרגע על אובונטו ואני יכול ורואה את הכוננים נמצאים , פועלים , וכל התוכן , כולו נמצא ושלם אני אודה לכם אם תסבירו לי מה זה אומר!!! והאם בכ…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by dudu26,

אני מתקין XP למישהו שלא כל כך מבין בנושא. שמעתי בעבר שכדאי לעבוד עם משתמש שאינו Admin כמקדם בטיחות ורק אם צריך לשנות דברים בהגדרות, לעשות Login כאדמין. מה דעתכם? כמה מקום בהארדיסק תופסת פתיחת משתמש חדש? תודה.

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  23. הוא מציג לי חלון ב shut down, אני רוצה לבטל אותו ולא יכול בגלל זה

24. Started by SmurFin,

כל פעם שאני נכנס אליו הוא נעלם לי בהתחלה זה אחרי כמה שניות אם אני מנסה עוד פעם זה באותה שניה שאני מנסה אני רואה אותו והוא נעלם עשיתי בדיקת וירוסים יש לי קפרסקי 6 הרצתי CCLEANER וAdvanced WindowsCare V2 Personal ולא עזר :s05:[br]פורסם בתאריך: 20.08.2007 בשעה 18:06:57 טוב מצטער על ההקפצה, אבל זה איכשהו נפתרהיה פרוסס של IEXPLORER שחסם ת'טסק מנג'ר ונראה לי שהפרוסס הזה כל הזמן חוזר למישהו זה קרה פעם ?

25. Started by Chevy,

נתקלתי בנושא הארוך, המקיף והמעולה לדעתי שמתאר המון טיפים כיצד לייעל את פעולת WinXP. http://www.cybertechhelp.com/forums/showthread.php?t=15159&page=1&pp=15

• 5 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.