עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היום שמתי לב למשהו מאוד מעניין. בתקיית החיפוש (Result Folder) נעלם כל התוכן של צד שמאל, עם כל אפשרויות החיפוש. הכל! שטח כחול ריק! זאת אומרת נעלמה אפשרות החיפוש בווינדוס. שברתי את הראש איך לפתור את הבעיה. קישרתי את פקודת החיפוש לקובץ shell32.dll למרות שאפילו החלפתו כנראה לא היתה עוזרת. טוב, אז החלטתי לפנות לפורום לברר האם הבעיה מוכרת למישהו (כאן מתחיל החלק המעניין). תוך כדי כתיבת ההודעה הזאת, אני נכנס לחיפוש לבדוק משהו. והופ, הכל כרגיל! אחרי שאלף איתחולים לא עזרו, ואחרי שלא עבד באיתחול הנוכחי. אני עובד עם XP כ 4 חודשים, ומעולם לא ניתקלתי בבאג הזה. בהחלט באג מקורי!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by QQQ,

לא יודע אם זו נקראת כותרת עניינית או לא, אבל לא ידעתי איך לתאר את הבעיה שלי במשפט. כנראה שיש לי וירוס מעצבן מאוד (אחרי הרבה מאוד פירמוטים ומחשב חדש הגעתי למסקנה שלא יכול להיות שזו בעיה טכנית שקשורה בחומרה) שמה שהוא עושה זה פשוט לחמם ולאמץ את המעבד שלי. וזה בעצם יוצר ביצועים איטיים וקריסות מערכת (הטמפ' של המעבד שלי מגיעה ל48-50 מעלות במצב IDLE עם קירור לא סטוק -זה אמור להיות ככה? (יש לציין שהקירור הוא לא איזה SCYTHE INFINITY אבל הוא עדיין יותר טוב מהסטוק). אז איך זה בעצם בא לידי ביטוי: -אחרי כמה זמן של משחק מאסיבי המחשב פשוט קורס ועושה ריסט. לאחר הריסט, בשלב הBOOT, הוא מודיע שחסר איזה קובץ מערכת (למרות שלא חסר), או שהוא עושה עוד ריסט (בגלל הטמפ' - ואז אני בעצם צריך לחכות 2…

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  3. Started by eliXir,

נכנסתי אתמול לאתר של סריאלס שהייתי נכנס אליו תמיד בלי בעיות, ואתמול הוא פשוט שבר לי את המחשב.. מיליון ווירוסים. עשיתי סריקת ווירוסים, ADAWARE, SPYBOT SEARCH AND DESTORY ועוד כמה דברים כמו SYSTEM MECHANIC.. עכשיו המחשב עובד בסדר שוב ואין יותר ווירוסים אבל בכל זאת כל הזמן קופצים לי חלונות של ה-EXPLORER עם אתרים לא קשורים בווינדוס.. יעני אם אני אשאיר את המחשב סתם ככה בשולחן עבודה לכמה שעות, אני אחזור כל השולחן עבודה יהיה מפוצץ בחלונות EXPLORER עם פרסומות.. מישהו יודע מה אוכל לעשות? תודה מראש..

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום. יש לי שתי מחיצות שבאחת מותקן xp ובשנייה היה מותקן vista. רציתי למחוק את vista אז נכנסתי לxp ומשם עשיתי פירמוט למחיצה. לאחר שעשיתי את זה, אז הפעלתי את המחשב מחדש ואז עדיין נשארה הבחירה בין xp ל vista. אז נכנסתי לrepair מהדיסק של xp ובשורת פקודה רשמתי fixboot וזה אכן עזר. עכשיו עולה לי רק xp בלי הבחירה בעליית המחשב. אבל אם אני נכנס לקובץ boot.ini רשום לי למעלה "Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. " המערכת שלי פעולת באופן יציב, אבל בכל אופן אני רוצה לתקן את הבעיה הזאת. השאלה שלי היא איך בדיוק לערוך את הקובץ(איך אני נכנס אליו) BCDEDIT.exe? ומה לערוך בו כדי שלא יהיה לי את …

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by ag43,

כאשר אני מריץ את סורק הדיסק ויסטה אומרת לי שאי אפשר לסרוק ויש לתזמן את הסריקה להפעלה הבאה. אני מגדיר את זה, מפעיל מחדש וסורק הדיסק לא מופעל. ניסיתי כמה פעמים, הרצתי CHKDSK /F ממצב בטוח וכל פעם אותה בעיה. מישהו יודע איך אני יכול לסרוק? (אני יודע בוודאות שיש לי שגיאה במערכת הקבצים)

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by simptome,

שלום לכולם במחשב שלי היה מותקן רק xp וכמובן על c עשיתי ghost ל xp (כאשר הוא היה מותקן ב c) פירמטתי והתקנתי 98 על c כמובן ולאחר מכן התקנתי את ה xp ב d מתוך הקובץ ghost אך כידוע שה xp לא יעלה כי ה boot.ini שלו צריך להיות d שיתאים למחיצה הנוכחית שהיא d ולא c כפי שהוא עכשיו בגלל שה ghost העתיק מתוך c מי יודע איך אני משנה את הקובץ boot.ini ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by axcelenator,

היי, אני משתמש בחלונות 7 RC גירסה 7100. אני מעוניין ברכישת מערכת חוקית. האם אני צריך לקנות גירסת שדרוג או גירסה מלאה ומה ההבדל בין OEM ל - Retail? תודה רבה!

8. Started by omri_ro,

היום באתי להתקין משחק במחשב ושהוא בדק כל מיני דברים הוא נתן לי FAILED בבדיקה של DX וכהרצתי את DXDIAG משורת הפקודה קיבלתי את ההודעה הבאה(בתמונה) ניסיתי להתקין את הDX מחדש (הורדתי אחד טרי מהאינטרנט) אבל זה לא עזר.... :-/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ראיתי שם כמה קבצים של משחקים שהיו לי פעם והסרתי אותם...

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by RayZ,

איך אני מבטל ב "שחזור מערכת" של Windows את השחזורים הקודמים? אני רוצה ליצור אחד חדש עכשיו, ולמחוק את הקודמים. איך אני עושה זאת?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by roeesnir,

אם אני מתקין XP SP3 (לא עדכון של SP3) האם אני יכול לחזור לSP2?

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  12. היי, יש לי בבית מחשב שמשתף תיקייה, אליה אני מגבה את המחשבים האחרים באמצעות ה-File History של Windows 8. במחשבים אותם אני מגבה משתמשים בני משפחה, שאני לא ממש רוצה שיקבלו הרשאות מלאות לתיקיית הגיבויים, כדי שלא ימחקו משהו בטעות. על השיתוף עצמו יש הרשאות מלאות למשתמש שלי, וכשאני מגדיר את ה-File History במחשבים האחרים אני נותן את פרטי ההזדהות שלו, רק בחלון ההזדהות לחיבור של ה-File History. הבעיה היא שהפעולה הזו מאפשרת לאותם משתמשים להיכנס לשיתוף גם מהאקספלורר באמצעות ההרשאות של המשתמש שלי. זה אמור לעבוד ככה? כי לי נראה הגיוני שהפרטים שאני מספק לשיתוף במסגרת הגיבוי יתפסו רק לצורך העבודה של תוכנת הגיבוי - המשתמש לא צריך גישה בעצמו לשם. מישהו נתקל/יודע מה אפשר לעשות? תודה, גיא

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי מערכת ויסטה אולטימייט SP1 עברית. אני רוצה להעלות את הכמות חיבורים חצי פתוחים בשביל תוכנות P2P. בהמלצת מישהו מהפורום הורדתי את הפאטצ' מהאתר: http://www.half-open.com/ רשום שמתאים למערכת שלי. התקנתי אותו שמתי כמות על 100 גם בתוכנות ואני לא שם לב להבדל במהירות ולא רק זה מדי כמה שעות יש לי מסך כחול עם הודעת שגיאה TCPIP.sys והמחשב עושה ריסט לבד. אין לי בעיה לשחזר את הקובץ המקורי אבל אני מחפש פתרון שיפתח לי חיבורים במחשב בשביל הורדות בלי קריסות. חייב עזרה דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  14. Started by KoDkOd,

מישהו יודע איך כי אני חייב לפרמט ואני ממש לא יודע איך לצאת לדוס

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. שלום חברים. אני יודע שקיימת תכונה בילד-אין בויסטה לשינוי גודל כונן. היא עובדת חלקית, כלומר אני יכול להקטין את כונן D אבל השטח ששוחרר ימצא מיד אחרי כונן D ולכן לא יהיה זמין לכונן C (אני יודע שזה נשמע טיפשי, אבל יש צורך ברציפות של כונן וכנראה בגלל זה, זה לא עובד). PARTITION MAGIC כמובן לא עובד על ויסטה. אני ממש אשמח לסיוע כי אני כבר זמן רב מחפש פיתרון לבעיה ברשת ולא מוצא כלום! תודה רבה אריאל

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by flashet,

יש לי במסך הפתיחה 4 משתמשים בבוקר קמתי להדליק את המחשב ופתאום יש רק 2.... נכנסתי ללוח הבקרה למשתמשים אבל גם שם יש 2 משתמשים. ניסיתי ליצור אחד חדש עם אותו השם אבל הוא כותב לי שיש כבר משתמש כזה.... יש למישהו רעיון או פתרון לבעיה זו? תודה, flashet

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by LIOR42,

רציתי לדעת איך מבטלים את תוכנת ההשלמה האוטומטית של WINDOWS

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  18. Started by Funkyzord,

ראיתי את זה בWARP2SEARCH http://www.warp2search.net/article.php?sid=6669&mode=thread&order=0&thold=0 אז זה הגירסה הסופית והרשמית? עם כן אז למה זה לא באתר הרשמי?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש לי תמיד אזהרה שהאנטי-וירוס לא מעודכן למרות שהוא כן ... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by kola,

המערכת הפעלה הינה: windos xp pro sp2 אני תמיד מבצע שדרוגים ללא בעיה למערכת הפעלה שלי, לאחר שהמערכת הפעלה שלי התחילה לעשות ממש הרבה בעיות ביצעתי לה שדרוג דרך הכנסת הדיסק כאשר אני נמצא בתוך הווינדוס ובחירת אפשרות השדרוג, אך פעולת השדרוג לא מתבצעת לחלוטיין,כאשר הווינדוס אמור לעלות מופיע לי חלון שכתוב בו restating install/upgreding ואז זה מנסה להיכנס להמשך ההתקנה של השדרוג ומפעיל את המחשב מחדש, נסיתי לאפס את השדרוג דרך הדוס ולבצע אותו מחדש אך גם זה לא עזר... יש למישהו פתרונות?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by davidcohen,

שלום! יש לי Windows XP 64-Bit אתם יכולים להביא לי קישור הורדה של Service Pack 2 ? תודה

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  22. אני מתכוון שהכל (הככככלללללל) יהפוך להיות אנגלית, ז"א לדוגמא "המחשב שלי" יהפוך ל - My Computer. האם יש אפשרות כזו?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by d pro,

זה מדריך שאספתי מאתרים במיוחד לאתר לשפר ביצועים בויסטה למבינים בלבד REGEDIT FILE EXPORT 1 RegistryBooster פעמיים ריסטארט בשביל האיזון ואז REGEDIT FILE EXPORT 2 וקדימה 1 Speed up Start Menu Search 1. Open Registry Editor (regedit). 2. Navigate through HKEY_CURRENT_USER, Software, Microsoft, Windows, CurrentVersion, Explorer and finally Advanced. 3. Find and right click on Start_SearchFiles and select Modify. 4. Set the Value to 0. 5. Restart the Explorer.exe process or just reboot your computer regedit Start_SearchFiles 2 Disable Welcome Center Disabling the Welcome Center is very easy to do and can speed up your boot as well. 1. Start Regedit. 2. Nav…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by fire15,

מה אתם אומרים על העיצוב החדש של ה-WIN שלי

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by kalda01,

התקנתי WIN7 PRO 64 על מחשב חדש, ובזמן ההתקנה הגדרתי את שפת הממשק לאנגלית ובטעות את שפת המקלדת לעברית. כל פעם שמפעילים מחדש אז במסך הLOGIN אני מקבל ססמה שגוייה כי ברירת המחדל של המקלדת היא עברית. נכנסתי להגדרות השפה ושיניתי לאנגלית אבל שוב באיתחול הבא זה עולה עם עברית...איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.