עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by taotao,

יש לי מחשב ישן פנטיום 3 800MHZ עכשיו אני רוצה לעשות לו פורמט מותקן בו וינדוס XP HOME EDITION עכשיו אין לי תדיסק של וינדוס כי אני לא רוצה להתקין בו אני רוצה למחוק אותו ולהשתמש בו בטור סתם ארדדיסק איך אני מפרמט אותו? עשיתי F8 לפני שעולה המחשב ואין לי תאופציה לפורמט מה עושה??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ofer_mat,

הי מה אתם אומרים על ה LINSOWS יש לו סיכוי? משהו ניסה אותו? אם אתם לא יודעים על מה אני מדבר תקראו ב YNET זו מערכת הפעלה של LINUX שתומכת בישומי WINDOWS

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gimdy,

לפתע פאתום הופיע לי היום מסך שלא מרשה לי להעלות את המחשב ובוא אומר שחסר הקובץ NTDLR מקריאה באינטרנט הבנתי שחסר לו כמה 2 קבצים בעיקר : ניסיתי להעלות את הrecovery consoloe אך כאשר הוא רושם לי pleadr press any key to boot.... הוא לא מגיב כשאני לוחץ וממשיך הלאה ורושם לי שחסר הקובץ הנ"ל. ניסיתי להעתיק את הקבצים המדוברים ntdlr ntdeject מדיסק של וינדוס ממחשב אחר והעברתי אותו לדיסק און קיי הגדרתי בביוס שיעלה דרך ZIP\USBZIP אך גם זה לא עזר מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לפעמים די רחוקות כאשר אני סוגר את המחשב הוא מודיע לי פתאום שאין לי מספיק זיכרון לתוכניות,משהו כזה ושיש סיכוי שחלק מהתוכניות יחסמו מלעלות! מה זה?? אגב אני עובד במחשב כל היום ואין שום בעיות איתו ,אבל אני פשוט מוכר את המחשב היום!!!!!!!!!!!, ואני לא רוצה בעיות עם הקונה שהיא במקרה בת דודה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש לי פנטיום 3 800 ו-256 זיכרון!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by סלרי,

ברצוני להתקין על מחשב נייד (פנטיום 3) את מערכת ההפעלה הנ"ל האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת...ששונה מהתקנת המערכת על מחשב רגיל-כמו דברים שצריכים לבדוק לפני וכ"ו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by YoTaMi,

לא מליח לאמת את החוקיות הזאת יש למישהו קראק להביא לי ? windows 7 32bit ultime תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MacGyver,

מה נשמע?? אני ממש מחפש המון זמן את הפונט הזה זה לא ממש אותיות אלא יותר קישקוש אז אם מישהוא יודע משהוא בנושא שיתן אינפורמציה..... והלינק המלא: http://www.moddershq.net/gallery.asp?galleryid=2 תודה לכל מי שחושב שצריך להעביר את הנושא הזה אני מתכנן מוד עם הפונט הזה אז בחיאת אל תעבירו... איתן עריכת המודר: לא שמים יותר מסימן שאלה אחד בכותרת.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. נתקלתי בתוכנה הזאת שמאפשרת לעשות קיצור עם מקש ימני לאופציות מסויימות. http://www.bartdart.com/downloads/clickzap.zip תהיתי איך אפשר לעשות "נעילה" באופן אחר? תודה, עריכה: כבר מצאתי תשובה. זה על ידי לחיצה על win + l. פשוט לא הבנתי למה זה לא מופיע בתפריט של ווינדווס אז לא ציפיתי שיהיה קיצור. תקנו אותי אם אני טועה. אם אני נועל את המחשב ואדם לא יודע את הסיסמא אז חייבים לעשות ריסטרט. ואם יש לי הגנה של קידוד במחשב אז אני מוגן בעיקרון.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מגרסה אחת של Win7 על אותו מחשב? (לדוגמא - על כונן פיזי אחד, גרסת home premium, ובכונן פיזי אחר גרסת ultimate). ושאלה נוספת כדי לחסוך בשרשור מיוחד - כיצד ניתן לשנות את מידות האייקונים ב- win7, בלי להכנס לשם כך לעורך הרישום? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eliXir,

I installed winXP on my new comp, and I got no hebrew, when I try to installed the hebrew its just do nothing, when there's a messege on Explorer to install hebrew pack, I do ok and nothing happen. Someone can please help me ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yotam360,

איך אני סוגר את תוכנת האנטי וירוס של WINDOS?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by sub@master,

שלום לכולם. התקנתי בביתי את ה win xp pro ומאז יש לי בעיה בכיבוי - אני מקבל הודעה של "כעת ניתן לכבות את המחשב" בסיום. לפני כן היה לי win me ולא היתה שום בעיה. האם יש משהו בהגדרות שאני צריך לשנות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ariel-ro,

שלום! לאחר כמה השוואות שערכתי בין הוויסטה לXP גיליתי שהביצועים במשחקים בXP הם פי כמה טובים! כמו בוגאטי ווירון(407קמ"ש) לסוברו אימפרזה טורבו(270קמ"ש). רציתי לשאול איך מפרמטים. ??? בחיים לא עשיתי זאת! מישהו יכול לפרט לי איך לפרמט? האם יש אפשרות לפרמט רק תיקיה אחת? ויש לי כונן דיסקטים במחשב. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, לפעמים כשמשהו בוינדוס לא עובד טוב אני מקיש ב-CMD את הפקודה SFC /Scannow וזה פותר את הבעיה. אבל שמתי לב שתמיד כשאני מריץ את הפקודה היא מדווחת שנמצאו שגיאות במערכת קבצים ושהם תוקנו. למה בכל פעם נמצאות שגיאות? מה גורם כל הזמן לשגיאות בקבצי המערכת? כמעט לא קורה שאני מריץ את הפקודה והיא מדווחת שהכול תקין

15. Started by Second Edition,

היי, אני מתחיל להתקרב לנקודה שבה לא נשאר לי שטח בדיסק (C), אבל ב D, יש לי המון שטח פנוי. זה מחשב נייד ואני די בטוח ששתיהן יושבות על אותו הדיסק הקשיח. קראתי קצת על האפשרות לשנות את נפחי המחיצות, כאן : https://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/resize-a-partition-for-free-in-windows-vista/ מישהו ניסה לעשות את זה ? זה לא מקור לבעיות אינסופיות ? תדה,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן, ה-TASK MANAGER לא מגיב לכלום, לא CTRL ALT DEL גורניש, בלי הודעת שגיאה בלי כלום, פשוט לא מגיב. עוד בעיה זה שיש לי אתר שכל הזמן עולה על ההתחלה, http://www.3929.cn/?tn=102722 סרקתי את כל המחשב מאה אלף פעם, אני לא מצליח למצוא את הבעיה. בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום כל פעם שאני מכבה את את המחשב או מאתחל אותו, נוספים לי לרשימת Favorites באינטרנט אקספלורר עשרות לינקים לאתרי פורנוגורפיה האם אתם יודעים איך ניתן לבטל זאת ? מקווה לעזרה, הדבר מטריד ביותר.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. פתאום כשאני פותח את המחשב קופץ המסך הזה: יש לי את הדיסק של ווינדוס, איזה פקודות לרשום ברקוברי כדי לתקן את זה? איתי.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Haflo,

אני לא יודע מה הסיפור, התקנתי אינטרנט בכבלים ועכשיו הצירוף של שיפט+אלט להחלפת שפה לא עובד לי?! רק מחוץ לאינטרנט אקספלורר זה עובד! מישהו?משהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ??? נמאס לי ממנו ...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Armageddon1,

לאחרונה מופיע לי מדי פעם חלון ה"מוות" הכחול הזה ...ורושם לי Beginning Physical dump of memory יש לי XP SP1 עם כל העדכונים האחרונים... מה יכולה להיות הסיבה לכל חלונות המוות האלה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מתכוון לרכוש בתחילת שבוע הבא מחשב חדש, רציתי לדעת איזה גרסא של מערכת ההפעלה החדשה כדאי לי להתקין, 64/32 ביט ומה ההשלכות של כל בחירה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום. אני רוצה לשנות את הרגישות של המקלדת שלי מכיוון כך שאני צריך ללחוץ די הרבה זמן כדי שהיא תתחיל לרשום איך אני עושה שברגע שאני אלחץ על מקש מסוים במקלדת אז ישר זה יתחיל לרשום?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני רוצה להתקין חלונות XP אחרי שנתיים של 2000 בלי פורמט אחד אפילו אבל הבעיה היא שבביוס מוגדר בוט מפלופי ואני לא יכול להיכנס לביוס כי יש תמונה כזאתי בהתחלה שאני מדליק תמחשב משהו כתוב פנטיום 4 בלה בלה בלה וזהאישה כמה שניות ואי אפשר להיכנס לביוס , תעזרו לי בבקשה כי נמאס לי מחלונות 2000 והמחשב עובד כבר עגלה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nicirnTAL,

אני יודע שצריך להוריד פאטץ' בשביל לראות JAVA בXP, אבל אני לא יודע מאיפה להוריד?!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.