עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ZiP,

חבר'ה, יש לי בעיה קצת מעצבנת בהגדרות של ה-AGP בווינדוס... הבעיה היא, שבחלון המידע של הדרייברים של NVIDIA 43.35 זה רושם לי: AGP:2X בעוד שגם הכרטיס מסך וגם הלוח אם תומכים ב-AGP4X... אז הלכתי לביוס כדי לראות אם AGP 4X מופעל, ואכן כן, הוא מופעל... נסיתי להוריד את ה-COOL BITS, שמראים את חלון ההגדרות של ה-AGP בדרייברים, ושם היה רשום לי שAGP 4X לא מופעל בלוח אם שלי, בעוד שהוא כן... ובגלל זה, הכי הרבה שיכולתי לבחור זה X2... אז עכשיו, מה אני עושה? יש דרך לדרוס את ההגדרה הזאת? משהו? או שאולי היא לא נכונה בכלל, ובעצם בפועל מופעל אצלי AGP 4X? יש דרך לבדוק מה באמת מופעל אצלי? אודה לכל תשובה, ZiP מפרט: מעבד: פנטיום 3 667MHZ (מומהר ל-775MHZ) זיכרון: 384MB כרטיס מסך: MSI GeForce 2 64MB V…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Armageddon1,

לאחרונה מופיע לי מדי פעם חלון ה"מוות" הכחול הזה ...ורושם לי Beginning Physical dump of memory יש לי XP SP1 עם כל העדכונים האחרונים... מה יכולה להיות הסיבה לכל חלונות המוות האלה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי אני מחפש דרך להשיג אייקונים של אתרים לדוגמא- האייקון של YNET זה מן Y אדום כזה.... של גוגל זה מן G כחול... של MSN זה פרפר צבעוני.... אני צריך את האיקונים כדי שיהיו לי במועדפים עם האיקון...זה יותר יפה לעין, ויותר נח, מה גם שזה הרבה יותר אסתטי בסרגל של הLINKS תודה רבה... טל נ.ב, את האייקונים של YNET ושל MSN כבר יש לי , אז אל תתאמצו מה שנחוץ לי זה בעיקר גוגל, פיסיטיפ, ו HWZONE כי הם בסרגל של הלינקים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שמתי לב שאחרי כמה שעות המחשב על דעת עצמו נכנס למצב המתנה, או שבעצם אני לא בטוח שזה מצב המתנה. אחרי כמה זמן יתכן שהמחשב מאתחל את עצמו ואז אני רואה את מסך הלוגין. למשל אתמול בלילה השתמשתי באזוראוס, קמתי בבוקר יש לי את מסך הלוגין אני לוחץ על שם המשתמש שלי ואין זכר לאזוראוס, כאילו המחשב עשה ריסטרט והוא טוען את כל התוכניות מחדש כמו בהפעלה רגילה. מה לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by aviv00,

לאחרונה התקנתי 2 גיגה נוספים והקבצים האלו קפצו ל 3 ו 3 וחצי גיגה האם כדאי להחזיר את ה PAGE FILE ל גיגה ? או קצת יותר כמו שזה היה ? ומה אפשר לעשות בקשר ל hiberfil ? הרי אפעם אני לא נכנס למצב שנת חורפ כשזיכרון מלא 3,211,255,808 hiberfil.sys 3,525,062,656 pagefile.sys תודה מראש אביב

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by jepe,

היום הדלקתי את המחשב ויש מסך ותמונה של WIN7 ממש לפני שהכל עולה ואז מסך שחור ורואים רק את הסמן של העכבר ואפשר להזיז אותו בSAFE MODE הכל עולה... עזרה בבקשה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. אני צריך עזרה בניתוח קבצי מינידאמפ המחשב שלי מאז לפני 3 ימים קורס כל כמה זמן אני חושד שזה מאז שהותקן BigTyphoon אצלי, והיום שחזרתי היה לי מסך כחול מוזר, עשיתי ריסט ושהוינדוס עלה שוב מסך כחול. בקשה אני צריך עזרה מה לעשות זה דחוף. :nixweiss: http://rapidshare.de/files/12765163/Minidump.rar.html תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by juve12,

אני מפעיל את הדפדפן אקפלורר 6 ואיך שהוא עולה קופצים מלא חלונות ממלים את כול הTASKBAR האם זהו וירוס או שיש לזה פיתרון תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by DXT,

בבקשה תגיבו מי שיש לו את זה ושיכול לשלוח לי את זה לאי מייל שלי. אל תשלחו, רק תגיבו ואני אבקש כבר ממישהו שיכול, בשביל לא לפוצץ את תיבת הדואר. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Ramsses_II,

שלום. הזמנתי אתמול מחשב, ואיתו ויסטה פרימיום. אני עדיין לא בטוח איך לחלק את הכונן שלי. רציתי לדעת, כשאני אתקין ואחלק אותו למחיצות מסויימות ויום אחד אקום ואחליט להגדיל/להקטין/להוסיף/להסיר מחיצות - איך עושים את זה? הבנתי שהוא עושה בעיות עם פרטישן מגיק או דומיו... יש אפשרות דרך הוינדוס עצמו או עם איזו תוכנה שמגיעה על דיסק ההתקנה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by g99999901,

איך אני מגדיל DPI בווינדוס ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by adielfr,

בס"ד שלום לכולם. ברשותי win7 מקורי. אתמול אחרי שהרצתי איזושהי תוכנה לסריקה אחר מזיקים (נמצאו משהו כמו 8) המחשב עשה restart ומאותו רגע בכל הפעלה של הווינדוס כשאני נכנס אל ה-user אני רואה מסך אפור מוזר. כלומר הווינדוס לא נטען. ניסיתי להכנס ממצב safe mode והתוצאה זהה. במקום לראות מסך אפור ה-safe mode לא נטען כפי שצריך. ניסיתי לשחזר את המערכת אמנם לא הצלחתי למצוא נקודת שחזור שעובדת כראוי, בכולן הווינדוס מודיע על תקלה. אם יש למישהו פתרון לבעיה אני אשמח לשמוע. אם לא אני כנראה אפרמט את המחשב וכאן מגיעה השאלה שלי, כיצד ניתן לגבות קבצים שנמצאים על הדסקטופ כאשר אין לי גישה אל הדסקטופ (שהרי מערכת ההפעלה לא נטענת כפי שצריך) האם אפשר דרך תפריט הפירמוט לגבות קבצים הנמצאים בדסקטופ? תודה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ktm,

אנשים יש לי בעיה הקובץ הזה pavfires.exe לוקח לי98 אחוז מ-cpu usage ואני חייב לברר מה זה הקובץ הזה אז מי שיודע דחוף בבקשה תכתוב בדיוק מהוא ומה הוא עושה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by gal,

התקנתי את המשחק אבל כשאני מפעיל אותו העכבר נעלם ולא רואים ואי אפשר לשחק ככה!!! מה דעתכם? נורא מוזר ועוד דבר יכול להיות שהוא זורק אותי החוצה בXP התקנתי אותו וכשאני מפעיל הוא זורק אותי החוצה!!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. חיפשתי בגוגל, אבל כנראה שאין מה לעשות. מישהו יודע על פתרון?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. עברתי ל-7 מ-XP, סך הכל נחמד רק ה-UAC מעצבן (הועף ממזמן); למה ה-Explorer מתחיל מה-Libraries ולא מה-My computer עדיין לא ברור,אבל מצאתי גם איך לסדר את זה. בנוסף, לפעמים המע' פשוט נתקעת ולוקחת איזה 10 שניות הפסקה, שעדיין לא ברור למה. בכל אופן, הבעיה הזאת אולי שולית אבל ממש מציקה. כל פעם שוינדוס עולה, במסך כניסה כשבאים להכניס את הסיסמא המקלדת היא בברירת מחדל על עברית. לא משנה מה ניסיתי שום דבר לא עוזר; שינית את המיקום, את השפת דיפולט (מן הסתם, אנגלית), אפילו ניסיתי להעיף את העברית כשפת קלט לחלוטין ועדיין כשביצעתי איתחול, במסך כניסה הקלט היה על עברית, למרות שהיא בכלל לא שפת קלט זמינה בדסקטופ.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by RONEN1N,

מדריך 1: Send Feedback אם התקנתם את ווינדוס 7 בטא אז כנראה שרציתם להוריד את ה-Send Feedback שנמצא בכל חלון שאתם פותחים אז במדריך הקצר הזה אני ילמד אותכם איך להסיר את זה. השיטה הקשה (לעומת האחרונה) 1.תלחצו על התחל ואז על all programs ואז על Accessories ואז על run 2.תכתבו בחלון שנפתח regedit 3.עכשיו תכנס לפה HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop 4.עכשיו תערכו את FeedbackToolEnabled ותשנו את המספר 3 (value) ל-0 5.תעשו ריסט או ניתוק וזהו השיטה הקלה תורידו את קובץ הסקריפט הזה שיעשה לכם את כל העבודה הורדת הסקריפט קרדיט לאתר www.askvg.com מדריך 2: איך להסיר את ...for testing... (תמונת הדגמה למטה) במדריך הזה אני יביא לכם רק את המדריך הקצר כי אני חושב שהמדריך הקשה הוא סתם ארוך …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by eXpire,

שלום לכולם בימים הקרובים אני מתכנן לפרמט את המחשב שלי ולתקין מחדש את windows 7 ultimate עד כו' היה מותקנת אצלי גרסת ה 32 ביט הייתי רוצה לדעת האם כדאי לי להתקין את גרסת ה 64 להלן מפרט המחשב: לוח אם elitegroups A780GM-A מעבד AMD Phenom II triple core 2600MHz כרטיס מסך ATI Radeon 4830HD ספק כוח 500W זכרון kingston 2x1gb +1x2gb 800MHz דיסק קשיח WD 320GB- SATA 2 יעוד המחשב הוא בעיקר לגיימינג (משחקים חדשים וכבדים ומשחקי אונליין) תודה ליועצים

19. לחשבון הGmail שלי אני לא מצליח להתחבר דרך אפליקציית הMail(המובנית) בחלונות 8 וכאשר אני מנסה להוסיף את חשבון הGmail שלי(עם הפרטים הנכונים כמובן, אין לי שום טעות) אני מקבל את ההודעה הבאה Unable to connect. Ensure the information you've entered is correct זה מה שאני עושה כדי להוסיף את החשבון(רק שלי זה לא הולך חלק כמו בסרטון :-\ ) ^הבעיה נפתרה הייתי צריך להיכנס ליישום בעזרת סיסמא ספציפיתכניסה באמצעות סיסמאות ספציפיות ליישום - גוגל http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=iw&answer=185833 לגבי אפליקציית המוזיקה הבעיה היא כזאת שאני לא מצליח לחזור לחנות הXbox Music דרך האפליקציה ^במחשב אחר של חבר עם חלונות 8 היה לו באותה האפליקצייה חץ לחזור אחורה לחנות…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Kizu,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות עותק שדרוג של ווינדוס 8, אך במהלך נתינת פרטים ותשלום לא שואלים מה אני מעדיף 64/32 ולא שואלים שפה.. איך אדע שהווינדוס בעברית? האסיסטנת של מיקרוסופט בעברית האם זה אומר שהווינדוס יהיה כזה גם? וגם שואלים אם אני מוכן לשלם 14.99 על עותק DVD, שולחים את זה אלי הביתה? האם אתם יודעים כמה זמן זה לוקח?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Gnome,

נסיתי אתמול לעשות פירמוט והתקנה של ה-WINDOWS במחשב של דוד שלי דרך הדיסק של ה-WIN XP PRO עצמו. הבעיה היא שכשאני לוחץ ENTER עוד במסך הראשון כדי להתחיל את כל התהליך של ההתקנה מופיעה הודעה שההתקנה לא הצליחה לזהות את ה-HD, יש לוודא שהוא מחובר וכו'... יש לציין כי ה-HD (בעל חיבור SATA) מחובר והוינדווס XP שמותקן עליו פועל תקין והכל בלי בעיה... אשמח אם מישהו יוכל לעזור או להציע פתרון כי הרצתי כמה חיפושים באתר ובגוגל ולא מצאתי תשובה חד משמעית... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אז ככה, היום נגשתי לבצע פורמט במחשב שלי, בתהליך של בחירת הכונן הראשי והפרמוט, בטעות לחצתי על אפשרות ה"מחק" לכונן המשני שלי. נתתי לווינדוס לסיים את ההתקנה, וכאשר נגשתי לכונן המשני שלי, הוא ביקש שאפרמט אותו לפני שאוכל להשתמש בו, פה עצרתי ונגשתי להתייעץ אתכם; יש אפשרות לשחזר משהו מהכונן הזה? או שנגזר עלי לפרמט אותו ולבכות על מר גורלי ופזיזותי? שבוע טוב שיהיה לנו, איתי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם אני עובד עם מערכת ההפעלה הזו מ"ס שנים טובות והגדרתי להתקנת עידכונים אוט' במערכת הכל טוב ויפה לפני חודש בערך ניסיתי לעדכן עידכוני אבטחה במחשב ולמרות כל הנסיונות בסוף קיבלתי הודעה שההתקנה נכשלה .האמת לא יודע מה לעשות אולי להתקין פא'ץ לפריצה מחודשת של המערכת הפעלה אקס פי 3 . בנוסף לכך האנטי ווירוס נוד 32 מתריע בכל פעם שצריך להתקין עידכונים לאבטחה ואני לא מצליח במשימה אשמח לקבל עזרתכם תודה והמשך יום נעים לכולם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Athlon-WINGS,

:lol: :lol: :lol: http://www.albinoblacksheep.com/flash/windowsrg.html :lol: :lol:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם , אנא עזרתכם..אני אובד עצות.. קניתי מחשב חדש עם כונן DVD SATA ודיסק קשיח כנ"ל . ללא כנון פלופי. לאחר התקנת המחשב , אני רוצה כעת לגבות את מחציה C ל-D ולכן השתמשתי בדיסק איתחול ME שהוא BOOTABLE וצרוב על דיסק רגיל (כמו דיסקט אתחול רגיל אלא שכאן רק על דיסק בגלל שאין לי פלופי) ולאחר מכן התכוונתי להכניס דיסק רק עם קבצי GHOST 2003 לצורך יצירת אימאג' . בעליה של המחשב (לאחר שהגדרתי כמובן בביוס את סדר האיתחול ) , אני בוחר באופצ' של BOOT עם תמיכה ב-CD (מתוך 4 האופציות הקיימות באיתחול) , אך הדיסק לא מזהה כונן CD ולא מקצה אות כונן...כנראה בגלל שהכונן הוא SATA ....במחשב אחר עם כונן CD IDE לא היתה לי בעייה . אפשר כמובן לגבות את המחשב דרך הווינדוס עם גוסט 10 שיש לי אבל הבעיי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים