Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום :'( המחשב עבדד כמו שצריך, עבד חלק, הריץ הכל כמו שצריך ללא שום בעיות .. עד לפני שבוע בערך, אין לי מושג איך אבל פשוט הוא התחיל להשתגע, הרבה התראות של האנטי וירוס מפני וירוסים, Spyware בכמויות מסחרית, אינטרנט איטי וכד' .. פירמטתי את המחשב אתמול אחרי שכבר נמאס לי לנסות ולסדר את הבעיות הרבות .. והוירוסים פשוט לא נעלמו מרוב עצבים פשוט פירמטתי שובב .. ועכשיו הכל באמת עובד חלק כמו שצריך .. אבל לפני מס' דק' קיבלתי שוב הודעה מהאנטי וירוס שהוא מזהה וירוס בשם W32.Korgo.Q, עידכנתי את האנטי וירוס ממש היום אחרי ההתקנה שלו וביצעתי סיקה מלאה של המחשב, והוא לא מצא שום וירוס. יש לי גם הודעת שגיאה (דו"ח שגיאות כזה מעצבן) שאני מקבל פעם בכמה זמן מה - Windows, משהו על Generic Ho…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה אם יש דרך להתקין את הפרוטוקול SMB 2.0 במחשבי XP לפי מיקרוסופט אין אפשרות כזו אבל אולי מישהו מכיר דרך לבצע זאת בכל מקרה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת XP PRO SP2 עם IE6 ועם כמעט כל העידכונים כולל האופציונאליים למעט התקנת NET. קובץ SWP מוגדר בגודל קבוע ונמצא בכונן פיזי אחר מזה של מחיצת הסיסטם/BOOT. מציין זאת למרות שספק גדול אם יש לזה קשר בכלל. צריך להפעיל תוכנה דוסית שהעברית בה במקור, אין לה תחליף מתאים (הצעה לתוכנה חדשה יותר לא מעשית ולא רלוונטית כרגע). התוכנה משנת 2001 עם תוספות ושינויים מ 2003-2004 ומותאמת לעבודה ב WIN2K וב XP ועבדה טוב. עבדה היטב עד לא מזמן, כולל תמיכה בעברית בחלון דוסי. לא בוצעו בה כל שינויי הגדרות ודרך הגישה שלה לזכרון אינו בשליטת המשתמש. לאחרונה בעת ההפעלה מופיעה בחלון הדוסי הודעת שגיאה DPMI error (4002): memory manager does not support DPMI אין לי אפשרות לדעת בדיוק מתי התחילה התו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות בדיסק אחת 100G (מוגדר ככונן C) ועוד מחיצה של 360 G (מוגדר ככונן D). אני רוצה להגדיל את המחיצה בכונן C שרגע מתמלא אבל לא מצליח. אין אפשרות להרחיב אך דווקא לצמצם את המחיצה אני יכול. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין מע' הפעלה עם DOK אבל אין לי מערכת הפעלה קיימת על המחשב החדש. האם קיימת אפשרות כזו ? ואם כן איך ? מעוניין להתקין וידנסו 7
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
המערכת הפעלה כבר לא כל כך בריאה, ובמצב כזה אני רגיל לעשות פרמוט לכונן ולהתקין מחדש, אבל בגלל שאין לי אפשרות לפנות את הכונן, יש אפשרות להסיר את הווינדוס (בצורה תקינה כמובן) בשביל להתקין אחרי זה מחדש? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול ביצעתי פירמוט והתקנה של וינדוס 7 ולאחר מכן את 8 pro המסך מידי פעם מהבהב ונתקע מאתמול המחשב נדלק ונכבה כמה פעמים הענין שהוא טוען שיש לו תקלה אחת מהם זה memory.dmp הדיסק קשיח חדש אז אני לא יודע אם זה קשור אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה אני נתקע המון באמצע עבודה כי המחשב נכבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, משהו מוזר קרה להגדרות התצוגה שלי. בכל תמונה שאני פותח, במקום רקע לבן, אני רואה רקע צהוב. גם כשאני פותח תוכנות כמו פוטושופ או צייר זה קורה. כנ"ל לגבי צילומי מסך. אני עובד עם מערכת הפעלה חלונות 7, 64 ביט. איך זה בדיוק קרה? איך מתקנים את הבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום באתי להתקין משחק במחשב ושהוא בדק כל מיני דברים הוא נתן לי FAILED בבדיקה של DX וכהרצתי את DXDIAG משורת הפקודה קיבלתי את ההודעה הבאה(בתמונה) ניסיתי להתקין את הDX מחדש (הורדתי אחד טרי מהאינטרנט) אבל זה לא עזר.... :-/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לבטל את השימוש בווידוס לשלושים יום? פעם ראיתי את זה אבל בזמנו היה יל חוקי כיום לאחוקי ואתמול עשו לי פרמוט ווינדוס חוקי אבל הוא רושם לי יש לך 30 יום להשתמש בווינדוס. יש אפשרות לבטל את ה30 יום. עם כם אני מאוד אודה על תגובה תודה )
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד עם ויסטה והמערכת הפעלה לא עולה. רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול להעלות דרך דיסק רגיל או דיסק און קי, וככה אני אוכל להיכנס לתיקיות שיש לי במחשב ולגבות אותן לפני פרמוט. האם יש איזה וינדוס אקס פי שמותקן ויכול לפעול ישירות מדיסק רגיל או דיסק און קי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לא מבין למה המערכת הפעלה לוקח 3-4 דקןת כדי להגיע לWINDOWS [ ויסטה] ניסתי לעדכן את ה DRIVERS ב VMWARE לוקח לWINDOWS לעלות אחרי פחות מדקה תודה על כל עזרה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה..... אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לא יודע איך בדיוק......... יש לי ווינדוס XP HOME EDITION ורק שתדעו.................. עדתי חיפוש בפורום אבל כל מה שהיה זה היה לווינדוס 98 וזה גם לא היה כל כך מובן, אני יודע מה זה ביוס והכל אבל הכל היה מבולגן שמה בחיפוש תודה ענקית לעוזרים.................................
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני ארד-דיסקים במחשב ואני רוצה להתקין בשניהם winxp למקרה שאם אחד יפול אז אני יוכל לעבוד עם השני השאלה שלי היא האם אני חייב להתקין בנפרד על כל אחד מהארד-דיסקים את ה winxp או שמספיק להתקין על אחד ויש דרך להעתיק לשני את ה win על מנת לדלג על תאליך ההתקנה הארוך ? והאם זה יהיה מומלץ ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן אחד ההארד-דיסקים שלי התחיל לעשות הרבה בעיות. פעם אחת הCHKDSK רץ לפני הBOOT עשה שם איזה סריקה מחק קובץ כלשהו ומאז הכונן הסתדר. אבל שוב יש לי את אותה בעיה, רק שהפעם WINDOWS לו מריץ את הבדיקה על הכונן בBOOT. אז אני בעצם צריך דרך "לאלץ" (המילה FORCE היא המילה הנכונה) ביצוע של הCHKDSK על הכונן G בBOOT. איך אני עושה את זה? דרך גוגל מצאתי את זה אבל זה לא עבד בכלל משום מה (Vista Ultimate x86 Eng) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני יודע שאולי הכותרת שלי לא כל כך מובנה אבל אני ינסה להרחיב פה על הבעיה שיש לי . קניתי כונן קשיח חדש וההיתי צריך להתקין ווינדווס XP מחדש עליו עכשיו יש לי עותק מקורי של ווינדווס XP הום אודישן בעיברית ... התקנתי אותו והכל עבר כרגיל וסבבה . אבל כאשר התקנתי את חיבור האינטרנט והתחברתי לאינטרנט , אחרי זמן מאוד קצר התצוגה הופכת לתצוגה הישנה הקלאסית מהגירסאות הישנות יותר של הווינדווס והוא מנתק לי את החיבור ואני לא יכול להתחבר עוד עד שאני לא עושה ריסטרט . ניסיתי להתקין עוד כמה וכמה פעמים את הווינדווס מחדש אבל כלום לא עובד הבעיה פשוט חוזרת על עצמה ! אני ממש מיואש פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה ... יש פתרונות לבעיה המוזרה ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב של דוד שלי החליט לא לעלות יום אחד... הוא מראה לו את השגיאה הזאת: Windows could not start because the following file is missing or corrupt: \windows\system32\config\system you can atempt to repair this file by starting stup using the original setaup CD-ROM select 'r' at the first screen to start repair עשיתי מה שהוא רשם אבל זה לא עזר... יש הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם קיימת גירסה של חלונות 10 שאפשר להתקין בלי שתדרוש את כל הפרטים האישיים, או לחילופין, האם אפשר להתקין בלי לתת את כל הפרטים האלה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלתי את זה בדיון הראשי אבל לא ענו... 1. כמה זיכרון יש לכם במחשב? 2. בכמה MB הוא משתמש אצלכם? 3. יש מצב שמחשב XP עם 2GB יפעיל יותר טוב משחק ממחשב ויסטה עם 2 GB י? (כי אז יהיה יותר זיכרון בשביל המשחק... : כי נניח הויסטה משתמש ב 1.5GB ואני מפעיל משחק כמו BF - שמשתמש ב 700MB + אז זה יתקע ויקרטע....כי המחשב יתצתרך יותר מ 2 GB י)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 4 ג'יגה זיכרון ויסטה X64 זאת בעיית חומרה? או דרייבר? מה ניתן לעשות? תודה(:
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 H.D נפרדים על אחד (כונן C ) יש לי WIN XP ועל השני יש לי WIN 98SE . אני רוצה פעם להתחיל עם XP ופעם להתחיל עם 98 האם אפשר, איך עושים את זה . תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בדיוק היום שדרגתי לWIN7 64BIT ואני מרוצה בסך הכל. לצערי קצת שיחקתי עם ההגדרות של שיתוף הקבצים במחיצה/כונן D וכעת איני יכול לערוך שמות של קבצים שם או בכלל למחוק קבצים. זה מה שאני מקבל, אפור כזה שאי אפשר לעשות איתו כלום: יש הצעה לפיתרון? בכונן E ו C אין לי את הבעייה הזו.. אני צריך להגיע למצב שיהיה לי אפשרות להוסיף שם משתמש Everyone וככה אני אצליח לערוך קבצים בתיקייה. תודה מראש. *הקובץ Unlocker הזה שהמליצו לי פה לא עבד טוב עם זה, לא עשה כלום. אני פשוט צריך הדרכה מה לעשות עם ההגדרות. תודה שוב. כל האפשרויות צבועות באפור.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מערכת הפעלה windows 7 על מחשב נייד, אין לי את הדיסק. האם הפעולה sfc /scannow דרך הפקודה cmd מתקנת את קבצי המערכת, או שזה לא מספיק? בנוסף...יש איזה כלי או תוכנה שבאמצעותה אפשר פשוט לתקן קבצי מערכת ואפילו לשחזר קבצי מערכת שנמחקו או שאין אפשרות לתקנם? בנוסף כשאני מחבר usb למדפסת, הusb מדווח שהוא לא מזהה, בבדיקה במנהלי ההתקנים, יש על חיבור הUSB סימן צהוב. תודה רבה דידו
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מגרסה אחת של Win7 על אותו מחשב? (לדוגמא - על כונן פיזי אחד, גרסת home premium, ובכונן פיזי אחר גרסת ultimate). ושאלה נוספת כדי לחסוך בשרשור מיוחד - כיצד ניתן לשנות את מידות האייקונים ב- win7, בלי להכנס לשם כך לעורך הרישום? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-