עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by PingLOst,

האם יש ווינדוס אקספי פרופשיונל שאפשר להתקין אותו מבוט הוא יהיה LOCOLAIZED אני יודע שיש חבילת הרחבה ואז הוא נהיה הכל בעברית ואני יודע שיש הום אדישן שמבוט הוא כבר הכל בעברית , אבל אני רוצה פרופשיונל מבוט שהכל בעברית , קיים כזה דבר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום שמתי לב לא מזמן שהאייקונים שלי(בקבצי וידאו) מוצגים ככה-> במקום שהם יוצגו ככה-> לאחר חיפוש קצר בגוגל הגעתי לseven forums ושם מצאתי את הפוסט הבא http://www.sevenforums.com/general-discussion/4042-video-icon-doesnt-display-right-explorer.html לפותח הדיון בseven forums היה חסר את הערך של הShellEx אז נכנסתי לעורך הרישום וגיליתי שלי יש בידיוק את אותו הערך ואין לי מושג מה הבעיה יכולה להיות חוץ מיזה ??? תודה מראש לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by mrraz,

תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dmx,

שלום, החלטתי להביא לדוד שלי את הנייד הישן אז ניסיתי לפרמט בשביל להתקין 2K אבל משום מה הוא לא קורא שום כונן... יש לי 3 כוננים: C - Windows & Programs - 6.94 GB D - Games,Downloads & Stuff - 10.6 GB X - Music - 1.42 GB כולם בהארד דיסק אחד של 20GB ... מה קורה למה הוא לא קורא לי את האותיות בדוס?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום. אתמול התקנתי את ה-Windows 7 Ultimate 64 BIT, הכל היה טוב ויפה אבל היו לי כמה בעיות ממש מוזרות שהשתגעתי מהן. 1. הסאונד של שירים היה נמוך יותר ממה שאני שומע בדרך כלל באוזניות (ושיחקתי בכל ההגדרות של הווליום כלפי מעלה, התקנתי את הכרטיס קול והכל וזה עדיין ממש חלש יחסית לשמע באוזניות ב-XP). 2. הכרטיס מסך - יש לי אפשרות לחבר את הממיר של Yes למחשב - ככה אני כרגע ותמיד הייתי עם ה-XP (כן חזרתי ל-XP בכונן קשיח השני) - בקיצור אז דרך התוכנה WinDVR הייתי רואה והייתי מקליט תוכניות. ב-Windows 7 התקנתי את התוכנה ולא הצלחתי לראות כי זה בעצם לא זיהה חומרה, הכרטיס מסך הותקן מחדש כמובן דרך הדרייבר שהיה באתר של הכרטיס מסך שמתאים ל-Windows 7 64 BIT, אבל עדיין גם בתוכנה WinDVR הוא רשם שהו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by cateye,

היי כל האיקונים שיש לי במחשב הם שונים מברירת המחדל, יש דרך להחזיר את כולם למצב ברירת מחדל?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Swed,

קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין מע' הפעלה עם DOK אבל אין לי מערכת הפעלה קיימת על המחשב החדש. האם קיימת אפשרות כזו ? ואם כן איך ? מעוניין להתקין וידנסו 7

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by liorw13,

שלום, יש לי ווינדוס XP וכאשר אני לוחץ על מקש ימיני בעכבר על שולחן העבודה או על קובץ מסויים, לוקח לתפריט כ- 3-4 שניות להיפתח... כנ"ל גם לגבי מחיקת קבצים / פתיחת תיקיות וכו'. יש לציין ששום תוכנה כבדה לא רצה ברקע ושהבעיה הזו לא מופיעה באופן קבוע, אבל רוב הזמן הפעולות האלו ממש איטיות.. ניסיתי לפרמט ולהתקין את הווינדוס שוב, אבל הבעייה לא נעלמה.. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ? פרטי המחשב (אם רלוונטי): windows XP pro. SP3 RAM - 1GB מעבד - athlon 64 Dual Core 2.21Ghz תודה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by tomer_et,

אני חייב עזרה דחופה - מהחזקים שבניכם. המחשב שלי לא מצליח להפעיל את Remote Access Connection Manager service שאחראי (בין היתר) על יצירת קשר לאינטרנט. הדבר גורם לכך שאין אפשרות לצור חייגן מכל סוג. אתמול הגיעו אלי כדי להתקין לי מודם ADSL ואחרי נסיונות של שעה הם נכנעו והלכו כשהם אומרים לי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. כשאני בודק ב - EVENT VIEWER אני רואה הרבה הודעות אדומות בזו הלשון: The Remote Access Connection Manager service terminated with the following error: Access is denied. או Remote Access Connection Manager failed to start because it could not create buffers. Restart the computer. Access is denied או The Internet Connection Firewall (ICF) / Internet Connection Sha…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by iveco,

אני מנסה לשים את האייקונים האלה בתיקיות גיבוי בכונן קשיח נפרד ואני לא מצליח איך עושים את זה ? חרשתי על כל האייקונים DLL לא מצאתי כלום אני רוצה את האייקונים האלה ! זה האייקון שמצאתי ב WINDOWS שמתי את זה בתיקיית גיבוי סרטים אבל אני רוצה את האייקון של סרטי וידאו :

11. בימים האחרונים אני עד לתופעה מטרידה: הוינדוס עולה ,מגיע למסך שבו אני צריך ללחוץ על שם המשתמש שלי (לא יודע איך נפטרים מהמסך הזה-סתם מיותר מבחינתי),וכשאני לוחץ ,הוא לא מצליח להעלות את ההגדרות שלי ועושה RESRATRT .אחרי הריסטרט הוא מתחיל לבדוק את כונן C ומוצא כל פעם משהו אחר בתיקית local settings /temps וכותב לי : "first allocation unit is not valid....the file will be truncated" או משהו כזה....ורק אחרי זה הוינדוס מצליח להעלות את ההגדרות שלי.בפעם הראשונה גם זה לא עזר אז לחצתי על F8 ובחרתי באפשרות של "last known configuration ...." לא כל כך זוכר במדויק ואז זה תיקן (או מחק) את הבאג שהיה בתיקיה local settings /temps ... חשבתי שנפתרה הבעיה ,אבל עכשיו היא מדי פעם חוזרת ...לא מבין …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by DUDEnamE,

הכוונה שיעבדו 24/7 בו זמנית על אותו מחשב, מישהו מכיר משהו שיכול לגרום לזה להיות אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by wow,

ומה ההבדל בינו לבין ה-XP PRO

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by UltraWaveMUSA,

אני משתמש בתוכנה TUNEUP ובהגדרות רשום לי : disabling driver and core paging can increase system preformance on computers with 256MB memory or more. Driver and Windows system core : 1.Page as needed 2.Always keep in memory מה לבחור, 1 או 2? אני דואג לפרטיות ולמהירות המחשב. ומי ששואל את עצמו למה לא צילמתי פשוט אז אני אענה שלא היה לי כוח להעלות את התמונה :-) עוד שאלה קטנה : איפה, איך ומה אני עושה כדי להגדיר את ההגדרות הכי מומלצות לרשת ביתית עם 2 מגה? אם זה לא קשור אז אל תענו פשוט יש לי בהגדרות של ה TCP\IP כמה דברים שאני מתעניין לגביהם מה להגדיר ומה הם עושים [MTU וגם RWIN] תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי אני מחפש דרך כלשהיא להפעיל תוכנה מסויימת (למעשה אחת מאוד ספציפית - utorrent) כאשר המחשב לא בשימוש. הרבה פעמים קורה לי שאני סוגר אותה בזמן השימוש במחשב, אבל שוכח להפעיל אותה מחדש ועוזב את המחשב לכמה שעות - מבאס... זה יאפשר לי לוודא שבמצב שהמחשב "נשכח", התוכנה תמיד תעלה אם היא לא עובדת כבר. מצאתי בגוגל כל מיני תוכנות כאלה, אבל אף אחת מהן לא היתה חופשית / קוד פתוח, והרושם שהן עשו עליי גרם לי לסמוך עליהן בערך כמו שאני סומך על אחמדיניג'ד... יש איזשהו utility חופשי, או אפילו דרך כלשהיא בווינדוס עצמו (ניסיתי דרך Scheduled Tasks, אבל אין לו מצב של "כשהמחשב לא בשימוש"), לגרום לזה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by y_a_n_i_k,

חסרה לי עברית בwin7, אני יכול לכתוב... בכל מקום עברית אבל נגיד כשאני כותב בnotebook בעברית הוא אומר שהוא לא מצליח לשמור את זה כקובץ רגיל ואם אני שומר בכל מקרה זה יוצא לי בסימני שאלה או ג'יבריש כשאני פותח מחדש. זה לא המקום היחיד שזה משפיע עליו.... לכן אני זקוק לפתרון.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם לאחרונה נשרף לי הלוח האם והחלפתי אותו בלוח חדש -ישן (חדש עם אחריות אבל ישן שיתאים למעבד והזכרונות הישנים) השונה מזה שהיה לי (ןתןדה לכל העונים באותו הת'רד) כעת בהעלאת הווינדוס - קופץ לי מסך כחול והמחשב מבצע מיד אתחול. קראתי בסטיקי באתר כי צריך לשנות הגדרות הלוח אם בווינדוס ע"מ שלא אצטרך לפרמט את הדיסק הקשיח, אבל איך אני אמור לשנות עם ווינדוס לא עולה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306291.msg2679330#msg2679330 ניסיתי safe-mode וגם זה לא עוזר. אני יכול להתניע את המחשב עם דיסק אחר שיש לי אבל לא ברור לי איך אני יכול אז לשנות את ההגדרות במערכת ההפעלה של הדיסק הבעייתי? אשמח לעזרה

18. Started by pure perfection,

מה קורה ?? עשיתי " נהיגת מבחן " על וינדוס 8 לפני שאני מתקין אותו , בכללי נראה טוב יש הרבה דברים חדשים , אבל !!!! איך לעזאזל אני סוגר את התוכנות ?? למשל כשאני בתוכנה של המפות או באינטרנט אקספלורר אין את ה X המוכר שסוגר את התוכנה . אם חוזרים לשולן העבודה דרך מקש הוינדוס במקדלת הוא פשוט ממזער את התוכנה בלי לסגור ... שאלה שניה : כשאני מפעיל שיר ביוטיוב או כל דבר אחר איך אני יכול לשמוע אותו ברקע כשאני עושה משהו אחר כמו בוינדוס 7 ?? ממזער וממשיך לעבוד ?? כי כשאני לוחץ על מקש הוינדוס הוא יוצא לי מהאקספלורר והשיר מפסיק להתנגן ... תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by DJ-ARIK,

לא מזמן קניתי מחשב: AMD XP 1900 SUMA GEFORCE 4 TI 4200 128 MB עכשיו יש אל הלוגו בהפעלה של הווינדוס שאומר WELCOME שעד להיום לקח לו שתיים שלוש שניות להסגר ולהגיע לדסקטופ ובואו נתחשב שהמחשב שלי כמעט ריק כמעט בלי תוכנות כמעט בלי כלום מהיום המסך שאומר WELCOME נשאר תקוע למשך של כמעט חצי דקה ולא מספיק זה!!! לאחר שה WELCOME נסגר יש לי מסך כחול(הרקע של הווינדוס שלי) למשך כמעט דקה שלמה אני לא מבין גדול אבל יש לי הרגשה שזה לא אמור להיות ככה יש לזה איזו שהוא קשר אם זה שעשיתי DEFRUG ליפני כמה ימים ??? תודה אני אשמח אם תעזרו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by liiight,

עקב טעויות אנוש קשות מנשוא, והרגלים אשר מושרשים במשך שנים רבות, הגעתי למסקנה שסל המיחזור הוא החבר החדש הכי טוב שלי, וSHIFT DELETE זה השטן. יש איזהשהיא דרך לבטל את האופציה של מחיקה ישירה, כלומר גם אם אני אעשה מתוך הרגל SHIFT DELETE, שהקבצים יגיעו לסל המיחזור?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by kikkler,

i've been installing some new programs last night (mostly visual aids such as objectdock and objectbar, samurize, etc') and i'm having problems writing in herbew now. in word, for example, alt+shift does not switch between languages as it used to do, and i can only do it using ctrl+shift. things get worse here or in icq messages, as i cant switch to hebrew at all. all the control panel options seem to be normal

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש את הלינק הזה שמסביר איך להחליף ניראה פשוט מידי בשביל ווינדוס המסובכים הכרוניים http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/2bac0e03-c331-48fc-8b7e-b66b8007512d1033.mspx יש לי לפטופ עם ויסטה בעברית שמשגעת אותי!!! :-\ האם אפשרי להחליף את שפת מערכת ההפעלה ...כאילו שזה הותקן מראש באנגלית? מישהו ניסה את זה והצליח בלי באגים ובעיות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום... אז ככה.. יש לי מחשב שמצריך מערכת הפעלה 64 ביט.. וכרגע מותקנת עליו גירסת הבטא של WIN7 באנגלית (ה- rc7300 או איך שלא קוראים לזה). בכל מקרה, אני מעוניין לקנות רשיון לתוכנה.. רציתי לדעת אם אני הולך לחנות, ומבקש גרסת OEM, ימכרו לי אותה גם בלי לקנות מחשב חדש מהם? והאם אני אוכל להתקין אותה בלי שום בעייה למרות שמותקנת עליו כבר גרסת הבטא של WIN 7? תודה רבה... !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by aviv00,

לאחרונה התקנתי 2 גיגה נוספים והקבצים האלו קפצו ל 3 ו 3 וחצי גיגה האם כדאי להחזיר את ה PAGE FILE ל גיגה ? או קצת יותר כמו שזה היה ? ומה אפשר לעשות בקשר ל hiberfil ? הרי אפעם אני לא נכנס למצב שנת חורפ כשזיכרון מלא 3,211,255,808 hiberfil.sys 3,525,062,656 pagefile.sys תודה מראש אביב

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by סלרי,

ברצוני להתקין על מחשב נייד (פנטיום 3) את מערכת ההפעלה הנ"ל האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת...ששונה מהתקנת המערכת על מחשב רגיל-כמו דברים שצריכים לבדוק לפני וכ"ו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים