עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Mentally ill,

ירד אפדייט לווינדוס,אבל מה? כשהוא מנסה להתקין אותו הוא נותן הודעה של שגיאה,ז"א שאי אפשר להתקין. נכנסתי לאתר ועידכנתי כמו שצריך, הבעיה שעכשיו כל הזמן קופץ לי המגן עם הסימן קריאה ומנסה להתקין מחדש את האפדייט, וכל פעם הוא נתקל בבעיה להתקין. כיצד אני סוגר את זה ונותן לו להמשיך עם אפדייט אחר ולא עם הנוכחי שמציק. אגב, הווינדוס הוא חוקי למהדרין, Xp pro גמר חתימה טובה ותודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by iz,

שאני לוחץ עליו ומנסה להפעיל אותו רשום לי: Due to an unidetified problem, Windows cannot display windows firewal settings למה זה ? ומה אפשר לעשות כדי להפעיל אותו ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by gshhar,

אני לא מצליח לעשות Update (יש לי XP PRO),זה מתחיל ואז אומר משהו על ה-PRUDUCT KEY (הווינדווס שלי הוא צרוב) מה הבעיה? ומישהו יכול לעזור לי להתקין JAVA כי עשיתי חיפוש ואני לא מצליח(ודרך אגב מה זה בכלל?)

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  4. Started by דנינו,

זה נכנס לי..נותן לי לבחור "מהיר" או מותאם אישית" ואז שאני בוחר זה עובר לי לשגיאה צירפתי תמונה

5. Started by zpd,

כאשר אני מנסה לעדכן מתקבלת הודעה בזו הלשון :command line option syntax error.type command /? for help .לאחר מכן מתקבלת הודעה שהעדכון הושלם בהצלחה, אבל העדכון לא נקלט. לאחר זמן מסוים אותו עדכון ממתין להתקנה.איך פותרים את הבעיה. אני משתמש ב-XP HOME EDITION.

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by PlayerThirtyTwo,

אהלן, אני עובד עם מערכת XP 32-bit. פתחתי מוקדם יותר את המחשב, ולהפתעתי הרבה, ממשק ה-Windows שלי השתנה לחלוטין. מסך הכניסה עם שם המשתמש וסיסמא היה נראה שונה, וכשהגעתי לשולחן העבודה, גיליתי שמשהו נדפק. אני לא יכול להריץ את רוב התוכניות (אני מקבל שגיאה: "This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix the problem."), ובקצרה, יש כשל מערכתי. ניסיתי להפעיל שחזור מערכת - לא עבד. חשבתי שאולי זה וירוס, אבל אני לא יכול אפילו להריץ את האנטי-וירוס... יש לציין גם שלפני הדלקת המחשב, הוא לא עלה כמו שצריך ונתקע במסך השחור, אז עשיתי ריסטרט. כשהוא עלה שוב, רצה בדיקת הכונן הקשיח של Windows, ומשהם המשכתי לכל הבלאגן…

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by Refaelo,

התקנתי את ה-windows 64 , והכל עובד טוב,(משחקים אפילו רצים מהר יותר מאשר ב-windows xp 32 )חוץ משתי בעיות שאני לא מצליח לפתור, הבעיות הם : 1. ה-game port לא מזוהה ,ואני לא מצליח להגדיר אותו ,מופיעה לי שורה "unsoported standart game port " , מתחת ל-sound video and game controler ב-xp32 לעומת זאת אין את הבעיה ושם מופיעה שורה "standart game port" 2. בעיה נוספת שיש לי ב-device manger זה שיש איזהשהוא רכיב שה-win לא מזהה ותחת other device מופיעה שורה "unknown device " עם סימן קריאה צהןב לדעתי התקנתי את כל הרכיבים. מישהו נתקל או שמכיר דרך לטפל בבעיות האלו תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  8. Started by cabriolet,

שלום כל פעם שאני בא להתקין את WINDOWS XP HOME בעברית אז מופיעה לי ההודעה הבאה ואחרי שאני לוחץ עליה מופיעה הודעה הבאה אני מתקין את WINDOWS XP HOME בעברית על WINDOWS XP PRO באנגלית האם זה קשור תודה רבה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by NYaiR,

השבוע לצערי נשרף לי הספק כוח במחשב (פנטיום 4 2.66GHZ). החלפתי אותו. מההפעלה הראשונה אחרי שהחלפתי את הספק (הספק מתאים למחשב והמחשב מקבל חשמל כראוי) ה-BOOT SCREEN של הווינדוס (XP PRO כאמור) נתקע. ז"א האנימציה של הטוען ומעליה האייקון של הווינדוס אקספי נתקעת ולוקח לה חצי שעה להטעין את הווינדוס. טוב, לא נורא. פירמטתיי וגם אחרי הפירמוט (וגם אחרי השניים אחריו) זה לא עבד. מה שמוזר פה זה שתחת Windows Vista זה לא קורה (אני עכשיו תחת ויסטה) ההתקנה רצה טוב והבוט סקרין לא נתקע בכלל. למישהו יש דרך לתקן את זה? אני ממש סובל תחת ויסטה. גם לא נוחה וגם המחשב שלי מקרטע תחתיה =\

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by orzilca,

שלום לכולם אני משתמש ב windows xp x64 משהו כמו 8 חודשים כבר.. לא היו בעיות עד לפני שבוע לפתע ללא שום שינוי הגדרות שלו הופיע בעת הדלקת המחשב מסך הפתיחה של בחירת המשתמש (welcome screen) יש לציין שיש רק משתמש אחד על המחשב.. וגם במסך מופיע רק משתמש אחד פשוט צריך ללחוץ עליו בכל מקרה נכנסתי לאופצית המתמשים (user accounts) בלוח הבקרה ביטלתי את האופציה של show welcome screen עשיתי ריסטרט ועכשיו במקום כל העניין הזה מופיע החלון הזה עם השם משתמש שלי ומקום להכנסת הסיסמא כמובן שאין סיסמא אז אני פשוט לוחץ אישור וזה ממשיך כרגיל להעלות את הווינדוס בקיצור איך אני נפטר מהחלון המעצבן הזה ?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  11. שלום, במחשב של חבר שלי יש בעיה קטנה. הוא פירמט את המחשב, התקין את Windows XP SP2 כולל כל עדכוני האבטחה, המערכת עלתה כרגיל. כאשר הוא התקין אנטי וירוס(NOD 32) המערכת ביצעה Restart ונתקעה במסך העלייה של Windows, הסיר את NOD והתקין מקאפי, ושוב - המערכת נתקעת במסך העלייה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  12. לפתע כאשר אני עושה אנטר בוורד יש לי מן סימן כזה מוזר, ועוד כמה דברים הישתנו כמו ניקוד מקפ ....... הינה דוגמא לאנטר: וגם באי סי קיו בפרטים של אנשים יש את הסימן הזה..... מישהו יודע איך לתקן את זה??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הבעיה שלי די מוכרת ברשת "Windows XP Log On/Log Off Loop" והיא התחילה לי לאחר שהסרתי עם התוכנה Spybot משהו שנקרא Rightmedia (אם אני לא טועה זה היה מזמן) מצב זה קרה לי בעבר, אז השתמשתי בלייב סידי-ERD COMMANDER על מנת לעשות שיחזור מערכת-ריסטור הבעיה עכשיו היא, שאין לי נק' שחזור זמינות (אין בכלל) אז זאת היא לא אופציה. אלו הדברים שניסיתי כבר ולא עובדים: safe mode ,Last Known Good Configuration בכל המצבים. ניסיתי לעשות התקנת תיקון אבל אין אפשרות כזאת אצלי (ניסיתי מכמה דיסקים בגרסאות SP2\SP3). להחליף את הקובצים ntdetect.com\winlogon.exe ניסיתי לבצע את המדריך הזה עד דף 9 http://thinkinginpixels.com/quick-fixes/fix-windows-xp-log-onlog-off-loop אבל לא הצלחתי להתחבר. (אותה התקלה) …

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  14. הנה התמונה: http://img249.imageshack.us/img249/57/15201765.gif עבדתי מלא מלא זמן עם XP ובחיים לא נתקלתי בדבר הזה.. שלא נדבר שזה בכלל נראה כמו איזה וירוס . אז..מישהו נתקל בזה פעם או שזה וירוס ? תודה

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by roadrunner,

יש לי בעיה באתר הזה אני לא רואה את התפריטים של החלונות (איפה שצריך לבחור את סוג הרכב וכו') התופעה מופיעה רק ב WINDOWS XP (ב-WIN98 אין בעיה) הבעיה מופיע גם ב IE וגם ב-MOZILLA יש למישהו רעיון

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by yarl,

שלום לכולם יש לי בעיה ב-XP מוזרה שלא יודע מאיפה הגיע . כל יום בשעה 2:09 המחשב נתקע אבל לא נעצר העכבר זז אבל אי אפשר לעשות כלום שום פעולה לא מגיבה או מעירה את המחשב ולבסוף צריך לעשות ריסטרט או לכבות מה עושים בבקשה עצות זה דחוף !.....

• 14 תגובות
    • 996 צפיות
  17. האיקונים נעלמים לפעמים כשאני נכנס לmy computer ואז אחרי כמה שניות הם חוזרים ולוקח לו קצת זמן להכנס אליו. זה לא רק ספציפית עם האיקון הזה אלא גם עם אחרים וזה לא כל הזמן,לעיתים רחוקות. אז רציתי לשאול אם זה קרה למישהו ואם יכול להיות שזה באג במערכת ואם יש פאטצ' לתיקון. תודה לעוזרים.

18. שלום, יש לי XP. כאשר אני מבצע כיבוי דרך START-->SHOT DOWN המחשב לא כבה אלה מבצע ריסטרט ועולה מחדש. מה הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לפני כמה זמן בוצעה במחשב שלי התקנה חוזרת של אותה גרסת XP על המחשב בלי לפרמט אותו קודם. תיקיות שהיו על הדסקטופ (לא קיצורי דרך לתיקיות) נעלמו אבל כנראה שהתוכן שלהן עדיין נמצא איפשהו במחשב. איך אני מאתר אותו ומוחק? יש לי בעיית נפח רצינית בהארד דיסק...

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  20. שלום לכולם לאחרונה במקום הגדג'טים בשולחן עבודה מופיע לי כמו ריבוע לבן. יש אפשרו להתקין את הפיטשר שוב או לתקן אותו? http://www.*צונזר*/my/gzmjztimwyjn.jpg

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by iMeash,

אהלן, לאחרונה קרה לי משהו מוזר בווינדוס 10, פתאום ביום בהיר החלק של החדשות בשורת ההתחל מראה את כל הכתב הפוך. מצרף תמונה להמחשה. למישהו יש מושג? ניסיתי ריסטרט למחשב (לא עזר)

22. 1. יש לי תהליך בשם "PavPrPrv.exe" שלא מוכן להיסגר, שאני מנסה לכבות אותו הוא רושם לי The Operation could not be completed A device attached to the system is not functioning הוא לא נראה לי תהליך יעיל במיוחד... איך אפשר לסגור, להשמיד ולהיפטר ממנו? הערה: חיפשתי את השם של הקובץ, והוא בתוך התיקיה של הפנדה שלי, זה אמור להיות ככה? הוא חיוני? מה הוא בכלל עושה שם שהוא כל כך מתנגד להתחפף? 2. הNorton Anti Virus 2004 שלי (עכשיו עברתי לפנדה, ואני אשמח להמלצה על משהו יותר טוב) גילה וירוס מסויים שאינני זוכר את שמו, והוא היה תיקיה בProgram Files שפותחת סרגל חדש לExplorer הוא הוגדר כאיזה Spyware. אחרי שמחקתי את רוב התיקיה, נשאר קובץ אחד בשם MYBAR.DLL (בתיקיה C:\Program Files\MyWay\myBar\1…

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by shirNoshe,

בעת ניסיון לאבחן את המחשב דרך כלי העזרה והתמיכה של XP קורים מספר דברים: 1) אבחון חומרה מראה שאין חומרה ותוכנה במחשב 2) אבחון רשת נתקע ב-99% WINUPDATE נכשל בהתקנת העדכונים (עד לפני מספר ימים התקין בהצלחה). התופעות קרו לאחר שמקפי נעלם בפתאומיות ועכשיו גם אי אפשר להתקין מקפי חדש למרות שהוצאתי את הכל מהרגיסטרי למעט MCAFEE WSC INTAGRATION ו MCAFEE.COM MCSHIELD [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by Psy,

כשאני עושה ניקוי דיסק לכונן הוא מסיים את השלב הראשוני של ה'סריקה', ברגע שאני לוחץ על מחיקת קבצים הוא מתחיל את הפעילות ואז פשוט יוצא החוצה מבלי להמשיך את הניקוי. גם כשאני מנסה להפעיל שוב הוא מראה שוב את הקבצים שאפשר לנקות, ובמחיקת קבצים הוא מתחיל את התהליך וישר יוצא... ככה שאני לא יכול למעשה למחוק את 'דחיסת קבצים ישנים' , שתופסים הרבה מקום. מיותר לציין שבוצע ריסט והבעיה נשארה אותה בעיה. איך אפשר לתקן את ניקוי הדיסק ואיך אני מוחק את ה'דחיסת קבצים ישנים' ? תודה! \\ לא משנה, קבלו ביטול כאן הפתרון http://support.microsoft.com/kb/812248/he

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. כותרת. ניסיתי עם UNLOCKER ולא עזר

• 6 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.