Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בכמה ימים האחרונים ה Firewall שלי אומר לי על כמעט כל דבר שאני מפעיל שהוא מנסה להתחבר ל crl.verisign.com או משהו כזה, ומשהו גם ניסה את crl.microsoft.com אם אני לא אומר לו לזכור את התשובה שלי, שהיא "לא" אז זה מאט לי את המחשב כל פעם. כשאני מוחק קובץ לוקח לו שעה, והוורד שואל פעמיים, ואחרי שהוא לא מצליח אז נורטון אנטי וירוס מנסה. (הפיירוול של sygate ). יש למישהו מושג מה זה ואיך להפסיק את זה? עשיתי חיפוש במחשב ל verisign וכל מה שזה מצא זה C:\Program Files\Common Files\Services\verisign.bmp שזה כולו לוגו מסריח. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום ,לפני כמה ימים התקנתי WINDOWS מחדש,בלי לפרמט. העתקתי את כל התיקיה Documents and Settings למקום אחר ואחרי התקנה הWINDOWS העברתי אותה חזרה למקומה. הבעיה היא שיש בפנים תיקיה של המשתמש הקודם שלי בWINDOWS,ואני לא יכול לפתוח אותה. כשאני מנסה לפתוח אותה רשום לי אין גישה אל ***** השיחה נדחתה-זה בגלל שלפני שהתקנתי את הWINDOWS מחדש קבעתי שהקבצים של המשתמש הזה יהיו פרטיים(אף משתמש חוץ מהמשתמש הנוכחי לא יוכל לגשת אליהם) בתיקיה הזאת יש לי קבצים שמאוד חשובים לי(שמירות של SA,מסמכים ועוד). יש איזה דרך לפתוח אותה? המשתמש הנוכחי שלי מוגדר כמנהל המחשב וגם המשתמש הקודם הייה מוגדר כמנהל המחשב. שם המשתמש שלי כרגע לא תואם לשם המשתמש הקודם. הווינדווס הוסיף למשתמש החדש את המילה".GeforceFX"(…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שעושה WIN98 . ולא להציג מסך שאומר שהמחשב מוכן לכיבוי ולהמתין לכיבוי ידני ע"י לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מחשב חדיש, לוח אסוס P5B, מעבד 6420 , 2 גיגה זיכרון. משמש לאינרנט ושימושים יומיומיים (לא מחשב עריכה/עבודה). אחרי שנה וחצי,התחיל להיות עגלה, עשה צרות ושגיאות ופירמטתי. עכשיו הוא ניהיה עוד יותר גרוע - - כל תוכנה פשוטה לוקח לה זמן להעלות (למשל הפעלה של אוטלוק, נפתח, קופא, כל החלון ניהיה "לבן משובש" ורק אחרי כמה שניות טובות נפתח). - לפעמים חלונות נתקעים לחצי דקה ולא מגיבים (סתם תיקייה רגילה) - תוכנות קופאות להרבה שניות. - עכבר קופא יש את כל העידכונים, כל התיקונים, שומר עליו ללא רוגלות, ועושה סריקות... ממש מרגיז עד כדי חוסר סבלנות ממשי.... מה הבעיה...?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מבחינת חומרה, כדאי לי בכלל להתקין 7?: מעבד ATHLON II 635 Q.C AM3 AMD לוח אם GA-MA785GMT-UD2H AM2 AMD GIGABYTE כ. מסך ATI Radeon 5450 1G-3 POWER COLOR דיסק קשיח F3 1T SATA2 7200 32MB SAMSUNG כרטיס זיכרון פנימי KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333 Mhz צורב GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL מאוור למעבד FREEZER 7 PRO REV2 AC ספק כח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN מארז ENGINE PLUS AEROCOOL אם כן, מה ההליך? פרמוט? התקנה? לא יצא לי עד היום להתקין מערכת הפעלה, פעם ראשונה תמיד כיף
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הותקן אצלי אובייקט אקטיבX מאיזה אתר בC:\WINDOWS\Downloaded Program Files איך אני פותח אותו ומסתכל בתוך הקבצים שהוא מאגד?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקס פי הום אדישן ודפדפן אקספלורר 6.1 (כנראה) וכל פעם שאני שולח הודעה כאן בפורום, אז הוא רושם שיש בעיה וחייבים לסגור את הדפדפן.. מה אני אמור לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו? כי זה ממש מעצבן לשלוח הודעה ולצאת ושוב פעם להיכנס לאתר.. עצות..?
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי ב CHROME והוא אחלה והיה בו מותקן ADblock PLUS שהתמודד מצויין מול חלונות עם פרסומות שנפתחים בעצמם. עכשיו שדרגתי ל IE10 ובשימוש של יומים/יומיים נראה גם כדפדפן מצויין רק הבעיה איתו שמדי פעם נפתחים חלונות עם פרסומות שזה מציק. השאלה אם יד דבר כזה פנימי או חיצוני בדומה ל ADblock עבור IE10 ??
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי תמיד יכותי לשנות את השפה מעיברית לאנדלית ע"י לחיצה בצד ימין של המקלדת על ALT +SHIFT, ולאנגלית הייתי עושה את אותו דבר בצד שמאל. לאחרונה אני יכול לשנות רק בצד שמאל ולא מצליח לשנות את ההגדרה. מבקש פתרון
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לשנות את שם המחיצה עליה מותקנת מערכת ההפעלה מ- E ל- C. כעת C מייצג אצלי Removable device. האם ישנה דרך פשוטה לעשות זאת ללא פירמוט? לחליפין, כיצד ניתן לשנות Path התקנה של תוכנות המותקנות אוטומטית (קרי במקום C:/program files ל- E:/program files?)?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. יש ברשותי מחשב די ישן (בגדול - פנטיום 4, 756 זכרון, כרטיס מסך FX 5200 128 MB ). השאלה שלי האם כדאי לי לעדכן ל- WINDOWS 7 החדש? האם הוא יעבוד יותר טוב מה-XP כי ראיתי שחלק אמרו שהוא יותר טוב מה-XP 2. אם ברצוני להתקין את ה-WINDOWS 7 בנוסף על ה-XP איך אני עושה את זה? במקרה זה אני לא מעוניין למחוק את ה-XP 3. יש לי מחשב נייד שנקנה באופיס דיפו.. המחשב הוא של חברת COMPAQ ומותקן עליו VISTA שמגיע באופן אורגנלי ככה מהחנות. הבעיה שהויסטה ממש מכבידה על המחשב למרות שניסיתי להוריד את הממשק וכל מינני דברים למינימום. האם כדאי לעבור ל-WINDOWS 7 ואיך אני עושה את זה, כפי שאמרתי המחשב מגיע עם כל הדרייברים והמערכת הפעלה ככה מוכן ומותקן כולל רישיון והכל. תודה ממש ממש רבה לעוזרים על השאלות.
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אני צריך לעשות פורמט כי אני לא מצליח להפעיל לתחלונות זה עושה לי רסטרת בתעינה שלו אז ככה יש לי שמירות של OBLIVION בMY DOC אם אפשר איך שהוא ב REPAIR של הדיסק של הWINDOWS (BOOT לעביר את התיקיה של השמירות לכונן אחר כמו E או D ?? תודה תודה
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you`ve seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again` follow these steps: Check to be sure you have adequate disk space. If a driver is identified in the stop message` disable the driver or check with the manufacturer for driver updates. Try changing video adapters. Check with your hardware vendor for any Bios updates. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select advanced startup options, and then select…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
מאז התקנתי פונט עברי חדש ולאחר מכן מחקתי אותו - הגדרות העברית השתבשו. - זה מתבטא בקבצי טקסט שהיו על המחשב שעולים כרגע בג'יבריש. - קבצי טקסט שאני כותב בעברית ומנסה לשמור, מקבל את השגיאה שמדובר בתווי יוניקוד ואם אני רוצה לשמור אני צריך להעביר לפורמט יוניקוד ולא ANSI. - כתוביות לסרטים : כל כתובית קיימת וכל כתובית שאני מוריד - מוצגים בגיבריש, לא משנה ההגדרות או התוכנות בהם אני פותח את הוידאו. שיחקתי עם כל ההגדרות האפשריות של הכתבן ושל השפות בווינדוס (כולל התקנת MUI עברי), ללא הועיל. שחזור מערכת לא אפשרי. אף פונט עברי לא חסר. אני אובד עצות, ומרגיש שניסיתי הכל - אני מעוניין להמנע מפרמוט והתקנה מחדש ככל האפשר. יש למישהו כיוון בבקשה? :confused:
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שנתי כמו במדריך האפשרות הראשונה , עשתה או אייקונים קטנים (לא יפה) או אייקונים ענקיים. האפשרות השניה, עשתה לי בגודל מושלם ,גם סמן העכבר נראה בול בגודל , אך דפדפן כרום נראה דפוק ביותר ,הרזולוציה נראת מאוד נמוכה ! http://www.israup.net/images/270d88facda212a856b2717fbfb66629.png לפי התמונה רואים שאין סדר לא רואים את ה ( - ) ליד הריבועים והX של הדפדפן . הכל מבולגן . דפדפן אקספלורר נראה בסדר גמור גם מבחינת רזולוציה ,גם סדר. אחרי שהחזרתי אייקונים מהאתחול ,שוב פעם האייקונים נעלמו אחרי שעשיתי רענון , והסדר התבלגן ! דבר נוסף , תוכלו לראות פה ,כשאני מנסה לשנות סמל לדפדפן כרום, החלון לא מתאים לגודל המסך! אי אפשר ללחוץ אישור על השינוי אני נסתי להרים את החלון עם ה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שנתיים וחצי לאחר ההשקה, נראה כי מיקרוסופט נמצאת בדרך הבטוחה להפוך את מערכת ההפעלה העדכנית שלה לגדולה ביותר אי פעם עם מאגר של מיליארד מחשבים המריצים אותה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן.. חיפשתי בפורום לפני ולא מצאתי.. כשאני מעלה את ויסטה נפתח לי שאני צריך לבחור בו שם משתמש וסיסמא. איך אני משנה את זה שהוא ייכנס לחשבון שלי אוטומטית? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר פקודה משורת ה RUN שמציגה את ה WIZARD של הגדרת חייגן ב XP במקום להגיע עד צור התקשרות חדשה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לשנות את התמונה שרואים כשמטעינים את הווידוס ואם אפשר בכלל. יש לי תמונה של longhorn.bmp ואני רוצה לשים אותה במקום. האם אפשר?
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס DVR. על מחשב האקס פי (הישן שלי) עובדת מערכת האבטחה. על מחשב עם הויסטה לא! רושם לי שלא מזהה ת'מערכת למרות שאני מתקין ת'סידי כמו על המחשב הישן. מדוע ? יש מערכת אבטחה שמותאמת (שכתוב ברכיבים/הפעלה שגם ויסטה תומכת כמו שאר הווינדוסים) גם לויסטה?!
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לאחר התקנה המערכת התקינה דרייברים מישלה כמעט להכל אפילו לכרטיס TV אבל כל הפונקציות שונות בניסיון ועידכון בדריברים שלי המערכת מסרבת מקבל הודעה כי הדריברים המותקנים הם הטובים ביותר. מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי לפני כמה ימים את התוכנה intervideo home theater לכרטיס טלוויזיה. היא תוכנה מעולה לכרטיס טלוויזיה אבל למרות שבהתקנה הגדרתי אותה שלא תיהיה תוכנית ברירת מחדל כדי לנגן שירים וכאלה היא עשתה את זה. עכשיו כל שיר \ סרטון \ תמונה שאני פותח נפתחת בה וזה נורא מעצבן. איך אני יכול להחזיר את הכל לכמו שהיה? נגיד שהשירים והסירטונים יפתחו במדיה פלייר וכו'...
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי חברה קניתי מחשב חדש עם מפרט סוף הדרך מעבד CORE 2 QUAD Q9550 מארז ANTEC SONATA 3 קיצר הבנתם את הרעיון.. התקנתי WINDOWS 7 ULTIMATE RTM 64 BIT עושה לי מסכים כחולים בלי סוף! על שגיאות כמו IRQL? not less or equal system service error סתם ככה באמצע העבודה עם המחשב צירפתי כמה קבצי דאמפ שקיבלתי מקווה שאתם יודעים לעזור עם הנתונים האלו ממש תודה על כל עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, בימים האחרונים, המחשב שלי הדרדר לעברי פי פחת. הכל התחיל לקרטע והיום זה כבר עבר כל גבול. פשוט אי אפשר היה לעשות כלום. עד שכל דבר נפתח, נולד לי ילד חדש, זה ממש כמו לחכות למשיח. הקיצר, אין לי מושג למה זה קרה, אבל החלטתי שאני צריך לפרמט ולהתקין מחדש. לאחר שהכל גובה למקום המתאים, הפעלתי דיסק התקנה של xp. זה xp pro sp3. ההתקנה עברה כמו שצריך, אך עדיין, לאחר שההתקנה נגמרה, נשארה תקיעות כל כמה שניות. הכוונה היא שהעכבר לא זז ושום דבר בעצם לא פועל למשך כמה שניות, לפעמים יותר, ולפעמים פחות ואז חוזר למצב סביר וחוזר חלילה. הקיצר, מעצבן ביותר. כמו כן, ניסיתי להחזיר את התיקיות של ה- outlook express שגיביתי מבעוד מועד, אך עד שהייתי מצליח להעביר את הכל(4 ג'יגה) היה לוקח לי יותר מש…
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-