עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by TaMiRn2,

שלום. כשאני מפעיל את המחשב יש לי מסך בחירה כזה שצריך לכתוב את השם של המשתמש ולהכניס סיסמא אני לא רוצה שזה יהיה ככה אני רוצה או שאני אצתרך ללחוץ על השם של המשתמש והוא יעלה אותו או שהוא יעלה אותו ישר לבד... איך אני מסדר את זה? אני יודע שזה אפשרי כי יש לאמא שלי מחשב אחד שאפשר ללחוץ על השם וזה עולה ולי יש מחשב אחד שעולה לבד... מערכת ההפעלה היא XP תודה.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  2. שאלה שניה: כיצד ניתן לכתוב סקריפט שיודע לבטל/להפעיל סרביס מסויים? (XP)

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by nir4free,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם חומרה ממש חזקה לגיימינג... עכשיו רציתי לשאול אתכם איזו מערכת הפעלה הכי מומלצת לגיימינג ואינטרנט... אני אסביר את עצמי קצת יותר: יש לי זיכרון ראם של 4 ג'יגה OCZ 2X2GB 1600MHZ DDR3 וכרטיס מסך בעל 2 ליבות ו2 ג'יגה ראם SAPHIRE HD4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 כמובן מעבד בעל 4 ליבות Q9550... אני רוצה שתמליצו לי בבקשה על מערכת הפעלה שתפיק מקסימום ביצועים מהחומרה הזאת למטרת גיימינג ואינטרנט... דרך אגב אני מעדיף שלא להשתמש בווינדוס 7 מכיוון שאני משתמש בתוכנה PUNKBUSTER למשחק בשם COD4 ו ווינודס 7 לא תומך בתוכנה הזאת... (לפי מיטב ידיעתי... אני לא יודע לגבי הגרסאות החדשות אם הן תומכות או לא) כעת אני משתמש בXP 32BIT... ואני לא מרוצה, כי לדוגמא רק 3 GB ראם מנ…

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  4. Started by avivk,

שלום יש לי חלונות 64 ביט עם 6 ג'יגה ובכל זאת אני רואה רק 3.5 עשיתי עידכון ביוס ובביוס הוא מזהה 6 אבל כותב שרק 3.5 אפשריים יש למי שהוא פתרון תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ביצה,

אהלן! אני מחקתי עכשיו את ווינדוס 7, ועדיין במסך הדלקה יש לי את האפשרות לבחור. אני זוכר שפעם היה פה דיון על זה, ומשהו אמר שהפתרון הוא לשנות משהו באיזה קובץ מערכת והביא תוכנה מויחדת ואני לא מוצא את זה! אם משהו מכיר/זוכר אז אני אודה לו אם הוא יתן פה את השם שוב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  6. יש לי 4 ליבות של e6600 ..

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  7. שלום חברים, מזמן לא כתבתי פה בפורום. אז ככה: מדובר במחשב שאינו שלי. לפי מה שהבנתי, בזמן שהמחשב הושאר דולק הייתה כנראה הפסקת חשמל וכעת חלונות XP לא עולה. כאשר מדליקים את המחשב, לאחר שמופיע הלוגו של חלונות מופיע מסך שחור עם קווים ירוקים (ראו תמונה מצורפת) ולאחר כחצי דקה המחשב מאתחל את עצמו. הפעלת XP ב"מצב בטוח" עובדת וכך ניסיתי להשתמש ב"שחזור מערכת", אבל זה לא עזר. יש משהו שאפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Unmountable_boot_volume חיפשתי בגוגל ניתן לתיקון דרך הרקאברי קונסול שאני עושה בוט מהדיסק של הXP הוא לא נותן לי את האופציה ללחוץ R בשביל להגיע לקנסול SAFE MODE גם לא עולה מה לעשות תודה מראש גיא

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני מקווה שאני לא עובר אל חוקי הפורום?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  10. שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור קובץ נסתר?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by joeyho,

שלום, יש לי וירוס במחשב ולאחר שניסתי לתקן את המחשב בדרכים עקיפות מבלי לפרמט (כמו לשחק ברג'יסטרי וכדומה) הגעתי למסקנה שאני צריך לפרמט וכאן יש לי בעיה. כשאני מאתחל את המחשב דרך הדיסק של הווינדוס הוא לא נותן לי לעבור לשלב של הפירמוט וההתקנה והוא רושם לי registry error יש לי כמה שאלות האם מותר להעביר את ההארד דרייב למחשב אחר ולפרמט את כונן C דרך המחשב הזה? זאת אומרת שיהיה אפשר להתקין לאחר מכן עליו windows דרך המחשב המקורי? האם ניתן לפרמט את כונן C מבלי להעביר את ההארד דיסק למחשב אחר?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  12. שלום כולם.. אני כבר מעל כמה חודשים מנסה לפתור את הבעיה הזאת שהיא פשוט לפרמט את המחשב שלי. ברשותי מעבד AMD Athlon 3000+ ולוח אם GB k8ns pro והארד דיסק עם חיבור SATA רציתי לפרמט את המחשב שלי לאחר שהוא כבר חייב פירמוט. הכנסתי את הדיסק של הווינדוס XP Home והכנסתי דיסקט עם הדרייברים של הSATA מהאתר של הלוח אם וטענתי אותם. הווינדוס לא זיהה לי את ההארד דיסק. ניסתי בשיטה בתוכנה של הE lite משהו כזה.. הכנסתי את הדרייברים וצרבתי דיסק עם הדרייברים של הSATA. ניסיתי שוב לפרמט ולא הצלחתי כי עדין ההתקנה לא קראה לי את ההארד דיסק. מעל אלף פעמים ניסיתי כל מיני שיטות שחיפשתי באינטרנט בשביל לזהות את ההארד דיסק ולא הצלחתי למרות שראיתי שכל מי שניסה אחת מהם הצליח בסופו של דבר. רק אני נשארתי עם המ…

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  13. שלום. התקנתי לאחותי על המחשב ויסטה לייט, והיא טוענת שהיא לא מצליחה לשחזר ספריות שהיא מחקה מהסל מחזור. כלומר הם בתוך הסל, אפשר לראות את הספריות , אבל אי אפשר לשחזר. קבצים שלא בספריות היא הצליחה. היא כמובן ניסתה את האופציה של "שחזר את כל הפריטים" שלא עזרה... אני אשמח אם למישהו יש פתרון כלשהוא לבעיה המציקה תודה רבה מראש אריאל

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by 0xIDE,

היה לי win xp sp2 והכל עבד אבל החלפתי לsp3 ואז הוא מבקש ממני להתקין את החומרה כשאני מחבר disc on key או mp3. יש לי עוד מחשב ושם יש sp2 וזה עובד שם חיפשתי בפורום וגם בגוגל ולא מצאתי פיתרון |:

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  15. כרגע יש התקנה במחיצה C שבכונן הישן - 'old-C' בכדי להתקין את ה OS בכונן החדש על האות C, אצטרך לנתק את הישן מהמחשב.ולהגדיר את החדש בביוס כעדיפות בוט ראשונה, כך שבסופו של דבר אקבל 'new-C' כשהבוט עולה מהכונן החדש. בשלב זה כשאחבר את הכונן הישן, 'old-C' כבר לא יזוהה בגלל שינוים שדרושים בקבצי הבוט של 'new-C', וכן שינוי האות של old-C ל- D לדוגמה. אבל איך משנים אות למערכת הפעלה (אם בכלל זה אפשרי)? והאם דרוש שינוי נוסף פרט ל boot.ini? [ישנה גם אפשרות שלא כ"כ מועדפת עלי והיא העברה של כל התכנים והתוכנות מ old-C ל new-C (או יותר גרוע - התקנה החדשה שהיא למעשה אימאג' של הישנה) וכך אוכל פשוט לפרמט את old-C..]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מישהו יכול לומר לי למה אני לא יכול להוריד דברים או להכנס לאתרים מסוימים נראה לי שהאקפלרר נחסם או חסום... ולמה הוא מגיעה עם אקפלורר 6 :s05:

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  17. Started by Googleness,

מערכת הפעלה - Windows Vista Ultimate 64 bit יש לי 2 עדכונים אחד: Realtek - Network - Realtek PCI GBE Family Controller Download size: 152 KB You may need to restart your computer for this update to take effect. Update type: Optional DriverUpdate: Realtek Network software update released in May, 2009 More information: [url]http://winqual.microsoft.com/support/?driverid=20273886[/url] Help and Support: [url]http://support.microsoft.com/select/?target=hub[/url] והשני: Ralink Technology Corp. - Network - Ralink RT61 Turbo Wireless LAN Card Download size: 283 KB You may need to restart your computer for this update to take effect. Update type: Optional DriverUpda…

18. Started by lionr,

אני קונה מחשב E8400 ו-4 GB זיכרון, ובוחר מערכת הפעלה. ניסיתי לקרוא בנעוצים אך לא הבנתי מה השורה התחתונה... אני לא מעוניין בויסטה , האם לקחת 64BIT או 32BIT ? לא ראיתי קישורים ספציפיים ברשת ל-64BIT האם זהו ה-PRO שפשוט בעת ההתקנה מזהה שהוא יכול להיות מותקן בצורה של 64BIT, ונותן את האופציה ?? רוצה לדעת האם להתקין xp 64BIT או X64 ? - אני מבין שזה לא אותו הדבר. תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  19. ערב טוב היום החלפתי מעבד, לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך במפרט הקודם היה לי על הHD ווינדוס וויסטה. הפעלתי היום את המחשב עם החלקים החדשים אבל הוא עושה לי שגיאה שהוא לא מוצא את WINLOAD עשיתי REPAIR עם הדיסק של הווינדוס הוא תיקן משהו ועכשיו אין את השגיאה אבל הווינדוס מנסה לעלות ונתקע בחלון הזה שהפס רץ ועושה ריסט ולא מצליח לטעון את מערכת ההפעלה מה אפשר לעשות עם בעיה כזאת חוץ מלפרמט את המחשב אלא אם זאתי תיהיה האופציה האחרונה שלי תודה מראש על העזרה ושבוע טוב אלעד

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  20. Started by aviram20,

מה היא התחרפנה?????????? על מה 7 גיגה? האמיול פתוח ומוריד ומעלה (לא הרבה) דפדפן , פלייר , יוטיוב , ICQ ו MSN ... והקספרסקי. מה נסגר עם המחשב הזה? (הייתי עושה יותר מזה עם 512 ראם מעולם לא הישתמש במעל 300 מגה בית .) והכי מוזר , אני עושה ריסט מפעיל הכל שוב. זה יורד לג'יגה ומשהו , וכל פעם עולה לאט לאט עוד ועוד .....

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  21. Started by netanel38121,

שלום. יש לי בעיה מאוד מעיקה בויסטה. שאני פותח תיקייה ואני לוחץ על אחת מהן לחיצה ימנית בעכבר כדי לקבל את התפריט (נניח בשביל למחוק או לשנות שם וכ'ו) התקייה נתקעת ואיתה כל המחשב. הדבר היחידי שאני יכול לעשות זה רק מנהל המשימות וריסט. יש למישהו עיצה או פיתרון. המערכת מעודכנת עם SP2 . ואין לי בעיות בכלל. רק הבעיה הנ"ל. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  22. אהלן אח שלי הקטן גרם לכך שכל האייקונים שהופיעו לי על המסך, מופיעים כעת על סרגל כלים. אני לא מצליח לגרור שום איקון למסך עצמו. כל אייקון שאני גורר למסך, מגיע לסרגל כלי הזה. אשמח לעזרתכם המהירה (זה ממש מתסכל)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by sha1823,

משום מה כשאני מנסה או להוריד קובץ שמע או וידאו או מסמך או מצגת או pdf הוא פותח לי כאילו איה שנאי רוצה לשמור את הקובץ ואז מתחיל להוריד וכשהוא מסיים הוא פשוט סוגר לי את החלון הורדות ואני לא מוצא את הקובץ כאילו הוא לא הוריד כלום וזה למרות שלא מסומן לו לסגור את חלון ההורדות בסיום ההורדה מה עושים? יש לי וינדוס ויסטה 64 ביט ודפדפן אקספולרר 8

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  24. לפי מה שקראתי בכתבה באתר, מייקרוסופט הודיעה שהיא תאפשר לשדרג את ויסטה ל- 7.0 בחינם או כמעט בחינם. לפי מה שעוד קראתי, המחיר של מערכת ההפעלה צפוי להיות 200 דולר.. שזה בערך 700 ומשו שקל... לפיכך, אם מחר אני רוכש ביחד עם מחשב חדש ויסטה (במחיר של 450 שח בערך) זה אומר שכאשר 7.0 תצא, אני אוכל לשדרג בחינם ובעצם להרוויח פה את הפרשי המחיר. האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  25. אם כיום יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט האם אני אוכל לשדרג לווינדוז 7 אולטימייט בהנחה? עוד שאלה: מה ההבדל בין גירסאת OEM לגירסאת RETAIL? וכמה יעלה ווינדוז 7 בארץ?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים