עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Rin,

שלום לכולם, אוקי אני יספר סיפורון קצר שמספר את הבעיה שלי בזמן שאני מחובר , כל איזה 10 דקות ממוצע בערך, אז האינטרנט מפסיק לתפקד למשך 10 שניות ואז חוזר חזרה, ה אייקון של החיבור מראה שזה מחובר, זה נשמע בעיה שלא מפריעה כל כך אבל כשמשחקים משחקי רשת זה מאוד בעייתי, זה התחיל לפני ימים אחדים, התקשרתי לספק שלי נטוויזן , הם איפסו לי את ההגדרות של החיבור כו כו ולא עזר כלום, הבעיה נמשכה, עשיתי סריקה לוירוסים, השמתמשתי בתוכנות נגד ריגול וכו (אד -אוור) לא עזר. הגעתי למסקנה שאני יעשה פורמט, אבל רציתי ווינדוס 64 החדש כי יש לי מעבד AMD 64 3000 וכונן קשיח WD SATA 120GB הורדתי ווינדוס 64 ביט, צרבתי, אבל הבעיה היא שאין לי דרייברים לכרטיס רשת + כונן קשיח סטא, http://www.giga-byte.com/Mother…

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  2. כרגע אני עובדת עם שני GB וזה לא מספיק האם אני יכולה להוסיף עוד 2 עם ויסטה 32bit או שאני צריכה להחליף ל64 bit?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by shlosi,

שלום לכולם, חבר שלי עבד בלפטופ LG שלו ותוך כדי העבודה המחשב נתקע לחלוטין. לאחר שהפעיל אותו מחדש הצבעים נהיו באיכות מאוד נמוכה, בהגדרות המסך הרזולוציה לא ניתנה לשינוי (על 600*800), וקבצים מסויימים לא עבדו כהלכה- הוא בדק קובץ וידאו והמחשב ניגן רק את הסאונד. חשבתי שאולי הוא הפעיל את המחשב על safe mode אבל הוא לא, וההערכה שלי היא שמדובר בתקלה בכרטיס המסך אבל אני לא באמת מבין בחומרה כך שזה רק ניחוש. למישהו יכול להיות רעיון מה קרה שם? צרפתי תמונה של המסך כפי שהוא נראה לאחר התקלה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by .::Void::.,

שלום! יש לי בעיה במנהל המשימות כשאר אני מנסה לסגור אישזהו תהליך זה מראה לי את ההודעה: " לא הייתה אפשרות להשלים את הפעולה. הגישה נדחתה." (תמונה מצורפת). זה קורה לי בכל תהליך ולא רק בתהליכים של המערכת. אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע זה פשוט מחרפן אותי. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by QQQ,

המערכת הפעלה שלי היא ויסטה באנגלית. כשאני עובד בבצפר על הפרוייקט וכותב חלק מהסקריפטים בעברית (בעיקר לצורכי פלט), אח"כ כשאני מעלה את זה בבית על המחשב זה נראה כמו ג'יבריש. אין צורך בתמונה, זה פשוט ג'יבריש. ולהפך, אם אני כותב אצלי בעברית ואז מעביר אז שם זה נראה ג'יבריש. עם אנגלית כמובן אין בעיה. נראה לי שיש קשר לUNICODE וASCII. בכל אופן, איך אני משנה משהו אצלי כך שזה ייראה נורמלי? בסביבת עבודה שאני עובד בה חיפשתי ולא מצאתי משהו שקשור לencoding... רק גודל פונט. תודה

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by shiral03,

שלום לקוראים,במחשב השני שלי היה ויסטה היום התחלתי לפרמט אותו לXP התחיל פירמוט ואחרי שמסיים מפעיל את עצמו מההתחלה כדי להתקין את הוינדוס אבל הוינדוס(ההתקנה) לא עולה תמונה של מה שהוא רושם לי: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=461298155.JPG

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  7. כפי שאמרתי בכותרת, מתי שמפעילים סרט דרך האינטרנט אשר רץ דרך המדיה פלייר לאן הוא יורד בעצם והאם הוא קיים בתקייה כלשהי? או שהוא פשוט נעלם לאחר שמסיימים לראות אותו? תודה רבה ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  8. נכון יש את התמונה הגדולה על הדסקטופ של XP , שיש מן שדה ירוק ושמים כחולים? (מסך יפה כזה) אז אני שואל - האם יש אפשרות כל פעם שהמחשב עולה, שאוטומתית יחליף את התמונה של הדסקטופ לתמונות אחרות שאני קבעתי? (אוטומטית כל הפעלה מחדש של המחשב הוא יציג תמונה אחרת) יש אפשרות? תודה.

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  9. איך אני מתקין 2 ווינדוסים אחד עיברית אחד אנגלית? והאם אפשר אחד בD ואחד בC?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  10. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס אקספי עברית צרוב שברשותי. אודה מאוד למי שיוכל לפרט לי את השלבים שעלי לעשות על מנת לעשות זאת. תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by NIVTAL,

ב-action center הוא אומר לי שהווינדוס לא יכול לעדכן את עצמו, הנה התמונה: בתודה מראש, ניב.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני על VISTA ובלילה אני משאיר את המחשב דלוק והוא ניכנס לבד ולמצב שינה וככה הכל ההורדות מופסקות לי {בביטלורד} בביטלורד בהגדרות הגדרה-אל תיתן למחשב להיכנס למצב שינה-לחצתי עליה לא עוזר...! מא אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by kobibo,

בין ה HOME PRIMUME לבין ה ULTIMATE ? למשתמש בייתי המשחק במשחקים,צופה בסרטים מוזיקה ואינטרנט מה כדאי יותר ולמה ?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  14. FAT32 תאיט בימועי מערכת?האם אני יכול לצפות ליותר יציבות ולא כמו שקרה לי הרבה פעמים של נפילת מערכת->פירמוט אחרי זמן קצר נורא? לת'רד הקודם כבר אף אחד לא מתייחס אז... האם תיהייה לי פחות מהירות בגישה קריאה,ביצועים כלליים? ד"א זה שאין אפשרות ליצור קובץ בגודל של 4 giga לא מפריע לי,זאת מחיצה לווינדוס בלבד... האם יפריע שיש לי עוד שתי מחיצות שכרגע מוגדרות כNTFS?התנגשויות וכו'... האם בכלל כל הנפילות האלו קרות כי לXP יש תמיכה לא טובה בNTFS,ואז כדאי לעבוד ל2000,או שיש לי בכלל בעייה בהארד דיסק...

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי /תי מערכות הפעלה XP ו VISTA כאשר אני מדליק את המחשב אני מגיע למסך שנותן לי 30 שניות לבחור איזה מערכת הפעלה להעלות , ואם אני לא בוחר תוך 30 שניו אז VISTA עולה , רציתי לדעת איזה קובץ שולט על התפריט הזה כדי שיהיה אפשר לשנות ל-XP ולקצר את משך הזמן תודה

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by 132Yonadav,

בוקר טוב אנשים!! אני רוצה לעשות פורמט דיי דחוף, אך אין לי את האפשרות.. אני מכניס את הדיסק, מזין את הProduct-Key, מסמן הגדרות ומתחיל להתקין, הוא מפעיל לי את המחשב מחדש עם המסך הכחול הזה ושם מתחילה ההתקנה. יש לי בהארד-דיסק 2 מחיצות, C: ו D:, על C יושבת מע' ההפעלה ועל D יושבים כל הקבצים האחרים.. הוא נותן לי 2 אופציות : להקיש R כדי לתקן את הווינדוס , או - להקיש ENTER כדי להתקין מע' הפעלה חדשה.. שם - הוא בוחר לי אוטומטית את הכונן D (עם כל הקבצים) ונותן לי אפשרות לפרמט אותו.. כשאני משנה את הPARTITION לC: הוא נותן לי אפשרות רק להתקין מע' הפעלה חדשה ולא לפרמט.... מה עושים?? תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  17. שלום רב, לאחרונה כשאני מסדר בתצוגת תיקייה כ"תמונות ממוזערות", אין טקסט תחת התיקיות/קבצים. להלן דוגמא: כיצד ניתן לסדר זאת? תודה רבה, אורן.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by L1ron,

שאלה - בווינדוס XP ,מפרמטים לפטופ עם הארדיסק חדש באותו אופן שמפרמטים מחשב נייח?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by אחד שיודע,

היי, יצרתי במחשב שלי קובץ EXE עם התוכן הבא: " ECHO Hello world pause " אני מנסה להריץ את הקובץ ואני נתקל בשגיאה : "לאפליקציה זאת אין אפשרות לפעול במחשב שלך, כדי למצוא גרסה מתאימה למחשב שלך - פנה למפתח התוכנה" ניסיתי להריץ את הקובץ כאדמין, ומתקבלת השגיאה: לוינדוס אין אפשרות לאתר את [שם הקובץ כולל נתיב], וודא שהקלדת את השם כראוי" ההוסט שלי הוא win10 home 64 bit. אין לי אנטי וירוס מלבד windows defender אם אני מחליף את הסיומת ל - bat, אני מצליח להריץ את הקובץ ללא בעיות. יש למישהו רעיון למה אני לא מצליח להריץ EXE ?

20. Started by PeaS,

אני מנסה להתקין אצל אחותי במחשב (מערכת הפעלה בכותרת) את "אתה חושב שאתה חכם", אך מופיעה לי הודעה (בתרגום מאנגלית) שאיני יכול להפעיל את אפילקציית?(מילה שאני המצאתי, אפילקציה בסמיכות ) הVB5 משום שלא התקנתי את הService Pack האחרון לWindows NT שלי... לWin XP עוד לא יצא סרביס פאק, וגם לא נראה לי שזה מה שיפתור את הבעיה... אנא עיזרו לי למלא את הזמן הפנוי של אחותי באפילקציית VB5, וכתבו מה אוכל לעשות.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום עשיתי פירמוט לC (משום שהיה עומס על הזכרון וכיביתי ידנית, מה שגרם להופעת מסכים כחולים בstartup, אפילו בsafe mode) והתקנתי מחדש בNTFS, אבל מאז יש לי בעיה להכנס לתיקיה מסוימת בD. אני גם הרצתי קובץ ממדיה פלייר שנמצא באותה תיקיה, אם זה חשוב. יש לי שגיאה של ''אין גישה לX, הגישה נדחתה''. אני הadministrator וניסיתי להריץ את זה בsafe mode אבל עדיין אי אפשר להכנס לתיקיה. כשאני לוחץ על מאפיינים הגודל הוא 0 ק''ב וכביכול אין שם תיקיות. מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by talt18,

שלום לכולם, אני קניתי מחשב נייד, וקיבלתי אותו עם windows xp home premium sp3 באנגלית, ואני צריך אותו בעברית (זה לא מחשב עבורי, ולכן ההתעקשות על העברית לא בשליטתי) ניסיתי להוריד מהאינטרנט כל מיני mui למיניהם אבל אף אחד מהם לא עבד. אנא תעזרו לי למצוא MUI נורמאלי שעובד, על מנת להפוך את הווינדוס לעברית, אשמח אם תוכלו לתת לי לינק עובד לתוכנה כזו. בתודה מראש, טל.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by shahars86,

לפני כחודש וחצי קניתי מחשב של חברת ASUS כיום לאחר ההפעלה הראשונית, הופיע לי מסך כחול. מכיוון שזו הייתה הפעם הראשונה שהדבר קרה, התעלמתי מכך, בטח שלאחר ביצוע RESTART למחשב הבעיינ נעלמה. לפני כשעתיים בערך, הבעייה חזרה על עצמה שוב, והפעם היא חוזרת כל פעם לאחר שהווינדווס עולה (גרסא 7). תוכן השגיאה הוא: STOP: 0x000000F4 מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור את הבעייה מבלי לשלוח את המחשב למעבדת שירות? תודה רבה, שחר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by matityahoo,

כשאני מפעיל defragment על קונן c מופיע לי ההודעה הבאה : disk defragmenter has detected that chkdsk scheduled to run on the volume:(c .please run chkdsk /f אשמח לשמוע מה אפשר לעשות בכדי שאפשר יהיה להפעיל - defragment תודה

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by LOPA,

המחשב עבד טוב אבל משום מה לא יודע מה קרה פתאום שעשיתי לו ריסטרט אז המחשב מגיע לשלב שבו ישנה אפשרות של התחלת ווינדוס באופן רגיל או הגדרות טובות אחרנות או סייפ מוד אז כל מה שאני לוחץ המחשב מאתחל את עצמו וחוזר חלילה חבר אמר לי שיש לי בעיה בקובץ ההתקנה ושצריך להתקין שוב את מערכת ההפעלה אז ניסיתי להתקין שוב אבל הפעם בתחילת ההתקנה שהוא מעלה את הקבצים הדרושים (שלמטה הם רצים) הוא מגיע לי למסך כחול ד"א מערכת ההפעלה היא ווינדוס XP פרו תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.