עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הכונן הקשיח חזר מחבר .לפני חיבורו מחדש סרקתי אותו באנטיוירוס שגילה ומחק שני וירוסים .בפתיחה של הכונן רוב המוחלט של הספריות קיבלו סימון של קיצור דרך ושאני מנסה הספריה לא נפתחת ויוצאת הודעה windows can not find g:\recycker\0xA250d5dbd.exe פתרון בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by DrSuzuki,

שלום, אתמול בערב המחשב שלי (AMD955 WIN7 ULTIMATE) הראה לי שיש לו להתקין עדכון בכיבוי הבא. כיביתי אותו והלכתי לישון. ישנתי טוב. יותר מידי טוב. הייתי צריך לדעת שמשהו לא בסדר... בבוקר הדלקתי אותו. המסך כניסה עולה (זה השחור שכתוב בו F12 לסטפ ביי סטפ ו-F9 לריקבורי ו-DEL לביוס וכו'). וזה. אני לוחץ F12, F9, DEL וכו, וכלום לא קורה. בדקתי חיבור למקלדת (שאגב האואות עליה דולקים ומגיבים לקאפסלוק/נאמלוק וכו'). הכל נראה תקין אבל המחשב נשאר שם.... הצילווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה - אורי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ברק,

שלום רב יש לי בעייה, ולמרות שאני מחשיב את עצמי כמבין בנושא נתקעתי ואשמח לעזרה. קודם כל חשוב לי לציין שעשיתי סריקת וירוסים וספייורים, מחקתי את כל הקבצים הזמניים והCOOKIES שהיו לי במחשב, וגם סרקתי את הרגסטרי. אני לא יודע למה אבל שאני נכנס לגוגל לחשבון המייל שלי אם אני מבקש ממנו לזכור אותי לפעם הבאה - משמע לשתול COOKIE במחשב שלי בפעם הבאה שאני נכנס למייל הדפדפן נכנס ללופ בלתי פוסק של כתובות - ולא מצליח להכנס למייל - שאני מוחק את הCOOKIES ולא מסמן V על זכור אותי אני יכול להכנס אבל זה אומר שאני מקיש כל פעם מחדש את שם המשתמש ואת הססמא. והמסנגר! המסנגר למרות שהסרתי אותו והתקנתי מחדש - לא מוכן להתחבר! ניסיתי להתחבר דרך WEB MESSENGER והוא אכן מתחבר. משמע השירות עצמו עובד אבל התוכנ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה לקנות WIN7 הום פרימיום 64ביט בכמה שיותר זול, אין לי בעיה לקנות מחו"ל. אני לא רוצה OEM ולא UPGRADE. גם לא משנה בעברית או אנגלית. אני צריך שתהיה אפשרות להתקין לפחות על שני מחשבים ועדיף על 3. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by pure perfection,

מה קורה ?? עשיתי " נהיגת מבחן " על וינדוס 8 לפני שאני מתקין אותו , בכללי נראה טוב יש הרבה דברים חדשים , אבל !!!! איך לעזאזל אני סוגר את התוכנות ?? למשל כשאני בתוכנה של המפות או באינטרנט אקספלורר אין את ה X המוכר שסוגר את התוכנה . אם חוזרים לשולן העבודה דרך מקש הוינדוס במקדלת הוא פשוט ממזער את התוכנה בלי לסגור ... שאלה שניה : כשאני מפעיל שיר ביוטיוב או כל דבר אחר איך אני יכול לשמוע אותו ברקע כשאני עושה משהו אחר כמו בוינדוס 7 ?? ממזער וממשיך לעבוד ?? כי כשאני לוחץ על מקש הוינדוס הוא יוצא לי מהאקספלורר והשיר מפסיק להתנגן ... תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by sharmeiri,

שלום לכולם... חשוב רציתי שתהיה מחיצת recovery כמו שיש בכל הלפטופים היום. ואין לי דיסק recovery של המחשב . האם מישהו יודע איך יוצרים מחיצה כזאת שאפשר אחר כך לעשות בוט ממנה במידת הצורך, לאפס הגרות ולהתקין מחדש את windows ? ישנה תוכנה שנקראת- Anarethos Recovery Tools - Original או- OEM recovery tools .אבל כל פעם שהורדתי את הקובץ הוא לא היה תקין ואי אפשר להתקין ממנו. אולי מישהו יודע על תוכנה אחרת או לפחות קובץ תקין של התוכנה? תודה למשיבים נ.ב: שאלה קשה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. שלום אני מנסה לפרמט את המחשב שלי בwindows 7ובקטע שאני אמור לבחור מחיצה ולהתקין עליה WINDOWS אין לי מחיצות ואני לא יכול ליצור אחת הבנתי שצריך לשנות הגדרות בBIOS אבל גם אחרי ששיניתי זה לא עובד אני גם ראיתי באינטרנט שאפשר לטעון מנהל התקן מדיסק או DOK אבל אני לא מצליח למצוא הורדה של המנהל התקן הזה אם זה עוזר יש לי לוח אם של חברת gigabyte והדיסק קשיח הוא חיבור SATA זה תמונה של המסך בביוס שלפי הבנתי אני הייתי צריך לשנות בו כמה דברים מצטער על הגודל אין לי מושג איך להקטין זה הקישור לתמונה:http://upng.info/files/263311032011926.jpg תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by avz,

שלום, יתכן ואני טועה בהגדרה של שמירת מסך. בכל מקרה, מה שקורה הוא שבתוכנת ה WINDOWS7 שמותקנת, אחרי שהמחשב עומד זמן מה ללא פעילות, המסך מחשיך. עד כאן הכל בסדר. הבעיה היא שכאשר אני מנסה להשתמש בו לאחר מכן הוא לא "מתעורר", כלומר המסך נשאר חשוך. הדרך היחידה היא לעשות ריסטרט. איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ychig,

אני רוצה להוריד מדיה פלייר 11 אבל הפלאג אין לא נטען, וגם לא הvalidation code

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש את הלינק הזה שמסביר איך להחליף ניראה פשוט מידי בשביל ווינדוס המסובכים הכרוניים http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/2bac0e03-c331-48fc-8b7e-b66b8007512d1033.mspx יש לי לפטופ עם ויסטה בעברית שמשגעת אותי!!! :-\ האם אפשרי להחליף את שפת מערכת ההפעלה ...כאילו שזה הותקן מראש באנגלית? מישהו ניסה את זה והצליח בלי באגים ובעיות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by THE-MASTER,

לפני שבוע התחילה להופיע לי הודעה מוזרה על המסך שאומרת שחסר לי איזה רכיב במחשב ואני צרריך להתקשר לאינטרנט כדי להשלים אותו התחברתי ההתקנה הסתיימה בהצלחה ואז פתאום שוב הופיעה לי ושוב הופיעה לי ועוד פעם......וזה התחיל להחשיד אותי(אמרתי אולי זה נמחק בגלל שאני מוחק ספיי וור ומה שאני מתקין כל פעם זה איזה ספיי וור). ואז פתאום לפני יומיים המחשב התחיל להתכבות לי בפתאומיות אני רואה אותו פתאום סוגר את כל התוכנות ומתכבה הסרתי וירוסים וספיי וור אך לשווא. ואז לפני שעה מכתיבת ההודעה המחשב נכבה לי והדלקתי אותו והוא בקושי עלה בשארית כוחותי הצלחתי להפעיל את TASK MANGER וראיתי שה-CPU על 100% ללא הפסקה סגרתי כמה תוכנות שנראו מוזרות והמחשב חזר למצב נורמלי (בערך) פתחתי את נורטון ולתדהמתי הוא ה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. דוד שלי שינה לי את ערכת הנושא של ווינדוס xp(כחולה ועגולה) לערכת הנושא של ווינדוס 98(אפורה ומרובעת). ועכשיו שאני מנסה להחזיר את זה רשום לי באפשרויות רק: 1.windows xp(השתנה). 2.ערכת הנושא הנוכחית שלי. 3.קלאסי של windiws. 4.ערכות נושא נוספות באינטרנט. 5.עיון. איך אני יכול להחזיר את זה לרגיל של windows xp? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום יש לי ווינדוס מקורי שהתקנתי במחשב מסוים ועכשיו אני רוצה לבטל משם את הACTIVATION ולהפעיל אותו במחשב אחר איך אני עושה את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by B@By-KiLLeR,

טוב אז ככה : כשהווינדוס עולה הוא מעלה כזה חלון של לוג אין עם סיסמא ויוזר ( כמו שצריך להיות ) אני לא מקיש אף פעם את הסיסמא וזה בכל זאת נותן לי את כל הדברים של האדמיין. אחרי שאני מקיש ENTER נעלם מסך זה ומופיעה הודעה שאומרת : your password will be expired in 1 day\s do you want to change yes no עכשיו זה כל יום יורד ביום אחד ועכשיו נשאר לי רק יום אחד ליתר דיוק כמה שעות ( אני לא יודע כמה ) אז האם יש דרך לעשות שההודעה הזאת לא תופיע יותר או דרך לגלות את הסיסמא של הווינדוס ששכחתי אותה מקווה שתעזרו, בתודה B@By-KiLLeR :itschy:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by UltraWaveMUSA,

אני משתמש בתוכנה TUNEUP ובהגדרות רשום לי : disabling driver and core paging can increase system preformance on computers with 256MB memory or more. Driver and Windows system core : 1.Page as needed 2.Always keep in memory מה לבחור, 1 או 2? אני דואג לפרטיות ולמהירות המחשב. ומי ששואל את עצמו למה לא צילמתי פשוט אז אני אענה שלא היה לי כוח להעלות את התמונה :-) עוד שאלה קטנה : איפה, איך ומה אני עושה כדי להגדיר את ההגדרות הכי מומלצות לרשת ביתית עם 2 מגה? אם זה לא קשור אז אל תענו פשוט יש לי בהגדרות של ה TCP\IP כמה דברים שאני מתעניין לגביהם מה להגדיר ומה הם עושים [MTU וגם RWIN] תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, בגירסאת Windows® 7 Home Premium (64-bit אין אפשרות להתחבר אל המחשב דרך Remote. אין שרת RDP על המחשב. פשוט לא מגיע עם הגריסת Windows הזאת. השאלה היא: האם יש למישהו המלצה מנסיון על שרת שליטה מרחוק? אני מכיר את הLogmeIn אבל יש לו בעיית תאימות עם פיירפוקס. RealVNC - רק הגירסה שבתשלום עובדת עם Win7 (גרסת ה-enterprise) יש למישהו רעיונות נוספים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by itayze,

הבעיה שלי היא שבטעות לחצתי על לא לשאול לעולם ועל לא , לכן אני צריך לדעת כיצד ניתן להחזיר מצב זה , יש לי winxp . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום יש לי מספר מחשבי XP שמחוברים ל ROUTER.... ברצוני לכבות מחשב מסויים דרך הרשת - דרך מחשב אחר ( עליו אני נמצא רוב הזמן ) - ידוע לי מה הפעולות שצריך לעשות - הבעייה היא דרך ההגדרה של הUSER שלי כ ADMINISTRATOR במחשבים האחרים ( או יותר נכון - חוסר ההגדרה - כי כל פעולה שאני מנסה - XP צועק שאין לי הרשאות - ACCESS IS DENIED וכול'...- ) לגבי ההגדרות - יש לי USER זהה בכל המחשבים - ובכולם אותה סיסמה - וכולם USERים ברמת ADMIN - זה לא מספיק? האם צריך להכנס בUSER של הADMINISTRATOR לשם כך? האם יש להגדיר פרופיל רשת דרך הגדרות משתמשים? - אם כן - כיצד? באתר של מיקרוסופט לא מצאתי ישועה וגם לא בחיפוש בTHREAים באתר... בתודה מראש - MEK

19. Started by Blue Omega,

שלום כבר זמן מה שאני נתקל בבעיה בהחלפה בין השפות במקדלת שלי. לפעמים המקלדת שלי נתקעת על שפה אחת ורק לאחר שאני הופך את השפה השנייה לשפת ברירת מחדל במקלדת השפה משתנת. זה קורה לאחר בערך חצי שעה של שימוש במחשב (לאחר הדלקתו) ומאז השפה לא מתחלפת, יש תוכנות מסויימות שבהן כן השפה מתחלפת ויש אחרות שהיא לא מתחפלת לגמרי (בעיקר בחלונות ובאקספלורר). אני משתמש ב-WINDOWS XP PRO המקלדת -MICROSOFT Multimedia Keyboard נ.ב פירמטתי לאחרונה והתופעה חזרה לכן אני חושב שיכול להיות שזה בעיה בדרייברים של המקלדת או בזיהוי שלה ע"י ווינדוס. מקווה שתוכלו לעזור לי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by liordavid,

שלום לכולם, ברשותי לפטופ DELL INSPIRON 7537, מעבד I5 4200U. אינני מצליח לשמוע סראונד ברסיבר, DENON AVR-1507 הלפטופ מחובר בHDMI לטלביזיה ומהטלביזיה באופטי לרסיבר, מהממיר של יס אני מקבל סראונד (בעת ניגון סרט תומך)... מותקן WINDOWS 10 בלפטופ. הקובץ המנוגן מראה שיש אודיו סראונד. בהגדרות האודיו של הHDMI בווידוס רשום 2-HIGH DEFINITION אודה לכל עזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yosizach,

ברשותי דיסק של windwos xp pro sp1 אני רוצה להשאר עם הגירסא הזו ללא עדכון לה sp2 הבעיה היא אחרי התקנת הwindwos והעידכונים של ה....sp1 ממש כמה דקות אני מכבה את הפיירואל והמחשב הולך קפוט כיביתי לה 5 דקות לקבל קבצים באיסקיו ואחרי זה המחשב לא הצליח לגלוש באיטרנאט הודיע לי על תוכנת ריגול ולא הספקתי כלום זה כבר פעם 10 ... ממש עיינוי סיני ... פעם 10 שהתקנתי ... windwos עכשיו עוד לפני שנכנסתי לאיטרנאט הדלקתי את הפיירואל אבל אני לא יכל לקבל קבצים מהאיסקיו נמשל או להיכנס לסרברים ב emule בהsp2 הוא שואל אותך פה לא.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by G-FoRcE,

אני המשתמש היחיד במחשב ואין לי סיסמה אבל בכל זאת הווינדוס מכריח אותי לעבור דרך המסך login כל פעם שאני פותח את המחשב יש דרך לבטל את זה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by liiight,

עקב טעויות אנוש קשות מנשוא, והרגלים אשר מושרשים במשך שנים רבות, הגעתי למסקנה שסל המיחזור הוא החבר החדש הכי טוב שלי, וSHIFT DELETE זה השטן. יש איזהשהיא דרך לבטל את האופציה של מחיקה ישירה, כלומר גם אם אני אעשה מתוך הרגל SHIFT DELETE, שהקבצים יגיעו לסל המיחזור?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. חברה, אני רוצה מדריך שיסביר לי שלב אחר שלב איך לפרמט מחשב, להתקין בו windows ומאיפה להשיג דרייברים. תודה מראש. slim_shady.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. האם למישהוא יש מידע עליו הוא יודע מאיפה אני יכול להשיג מידע

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים