עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אז ככה, היום נגשתי לבצע פורמט במחשב שלי, בתהליך של בחירת הכונן הראשי והפרמוט, בטעות לחצתי על אפשרות ה"מחק" לכונן המשני שלי. נתתי לווינדוס לסיים את ההתקנה, וכאשר נגשתי לכונן המשני שלי, הוא ביקש שאפרמט אותו לפני שאוכל להשתמש בו, פה עצרתי ונגשתי להתייעץ אתכם; יש אפשרות לשחזר משהו מהכונן הזה? או שנגזר עלי לפרמט אותו ולבכות על מר גורלי ופזיזותי? שבוע טוב שיהיה לנו, איתי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לפתע כאשר אני עושה אנטר בוורד יש לי מן סימן כזה מוזר, ועוד כמה דברים הישתנו כמו ניקוד מקפ ....... הינה דוגמא לאנטר: וגם באי סי קיו בפרטים של אנשים יש את הסימן הזה..... מישהו יודע איך לתקן את זה??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. התקינו לחבר של ווינדוס XP, עכשיו התקנה לא פירמטו לו גם את כונן D,כך שהוא לא יכולה לאחסן מידע ב-120 ג'יגה של אותו כונן. אשר אני מנסה לפרמט את כונן D דרך הווינדוס הוא מציג לי שגיאה שרשום בה: "לא ניתן לבצע את הפעולה הנדרשת" שגיאה מוזרה מאוד,מה אני יכול לעשות כדי לפרמט את אותו כונן? רק כדי להזכיר שאין במחשב כונן Floopy כדי שאוכל לבצע -Fdisk בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. זה כותב לי שה CD KEY שלי לא חוקי ודברים כאלה ... יש דרך להתקין SP1 בכל זאת ? ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by nehmia,

כל תקיה עם תמונות אני רואה אותן ככה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. צהריים טובים, בעקבות שיחה שערכתי היום נזכרתי במאמר אותו קראתי אשר יוצא נגד הפורצים של מ"ה windows 7. אני זוכר שקראתי שב-"יום הדין" מ"ה תכבה את עצמה רנדומלית בתוך טווח של עד כמה שעות לכמה דקות. מישהו יכול לאמת את הדבר עם מאמר כלשהו? אשמח לשמוע עוד, תודה רבה והמשך ערב נעים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי מצלמת רשת שבווינדוס 7 היא מותקנת אוטומטית שמחברים אותה באמצעות USB בווינדוס 8.1 הוא לא מוצא דריייברים מה עושים? סוג המצלמה gpt dc-4110

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Iko89,

קבלתי עם הלפטופ קוד של XP HOME אבל לא קבלתי דיסק .. האם אפשרי פשוט להוריד מהאתר של MICROSOFT מערכת הפעלה ולהשתמש בקוד ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי גרסא אנגלית עם רישיון. יש לי את קבצי ה MUI עברית. מישהו יודע איך מתקינים אותם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם. ברשותכם שאלה קצת מסובכת. לפני כמה ימים קניתי עותק חוקי של Windows xp בגרסת הום- אדישן בעברית. קיבלתי איתו דיסק התקנה מקורי (תמונה 1) ומס' רישיון. התקנתי את התוכנה על המחשב הנוכחי בהצלחה (עד היום עבדתי עם Windows 98). בחודש ינואר 2007 קנתה אחותי מחשב נייד, איתו הגיעה כבר מותקנת מערכת ההפעלה Windows xp בגרסת הום- אדישן אבל באנגלית. על גב המחשב הנייד מודבקת מדבקה עם מס' רישיון שונה ממה שסיפקו לי לפני כמה ימים בחנות (תמונה 2). השאלה שלי היא כזאת: מערכת ההפעלה בנייד היא באנגלית. האם אני יכול לפרמט את כל ההרד דיסק בנייד, ולהתקין את מערכת ההפעלה מאותו דיסק מקורי שיש לי (בעברית), אך להקליד את מס' הרישיון שיש מאחורי המחשב הנייד, ולא את מס' הרישיון שהקלדתי בהתקנה במחשב …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by sigma,

איך אפשר לשנות שם של תיקיית מערכת של windows ? ניסיתי לשנות את השם בדרך הרגילה , קיבלתי הודעה , שלא ניתן לשנות שם או להעביר את התיקיה .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Second Edition,

היי, אני מתחיל להתקרב לנקודה שבה לא נשאר לי שטח בדיסק (C), אבל ב D, יש לי המון שטח פנוי. זה מחשב נייד ואני די בטוח ששתיהן יושבות על אותו הדיסק הקשיח. קראתי קצת על האפשרות לשנות את נפחי המחיצות, כאן : https://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/resize-a-partition-for-free-in-windows-vista/ מישהו ניסה לעשות את זה ? זה לא מקור לבעיות אינסופיות ? תדה,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. כי יש הרבה זבל באימג' של HP מצד שני האם הוא יזהה את הרישיון? האם זה יצריך התקנת דרייברים? זה מחשב בן 4-5 שנים תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by יצחק נ,

שלום, אני מנסה להתקין Windows XP (חוקי) ובמהלך ההתקנה מתקבלת הודעה: " the file usbhub.sys is corrupted, press any key to". אח"כ יש הודעה שההתקנה נכשלה. מה הבעיה? ומה כדאי לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by motogt,

הבנתי של XP PRO יש שלושה גרסאות: 1.corp 2.retail 3.oem מה ההבדלים בינהם? אמרו לי שrtail הכי טוב, זה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DJ-ARIK,

לא מזמן קניתי מחשב: AMD XP 1900 SUMA GEFORCE 4 TI 4200 128 MB עכשיו יש אל הלוגו בהפעלה של הווינדוס שאומר WELCOME שעד להיום לקח לו שתיים שלוש שניות להסגר ולהגיע לדסקטופ ובואו נתחשב שהמחשב שלי כמעט ריק כמעט בלי תוכנות כמעט בלי כלום מהיום המסך שאומר WELCOME נשאר תקוע למשך של כמעט חצי דקה ולא מספיק זה!!! לאחר שה WELCOME נסגר יש לי מסך כחול(הרקע של הווינדוס שלי) למשך כמעט דקה שלמה אני לא מבין גדול אבל יש לי הרגשה שזה לא אמור להיות ככה יש לזה איזו שהוא קשר אם זה שעשיתי DEFRUG ליפני כמה ימים ??? תודה אני אשמח אם תעזרו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. גלשתי באינטרנט ואז הוא הפסיק להגיב. שום כפתור לא נלחץ וגם העכבר נעצר. הדלקתי מחדש מהמארז ואז פתאום המ"ה לא עולה. כיביתי והוצאתי את חיבור החשמל והמודם וחיברתי מחדש. הדלקתי שוב, והפעם עלה חלון ש-W7 מתקן את עצמו ושזה ייקח מספר דקות. לאחר 10 ד' קיבלתי הודעה שהפעולה הצליחה חלקית, וגם שהסיבה יכולה להיגרם מחיבור/ניתוק מכשירים כגון מצלמה. ובאמת באותו זמן שהבעיות התחילו חיברתי (בפעם הראשונה מהתקנת המ"ה) מצלמה ולאחר שהורדתי את התמונות ניתקתי את החיבור. בקיצור עכשיו הכל עולה ולא רואים שינוי כלשהו. האם אני יכול להיות שקט? האם הבעיה הזאת קרתה רק לי או שזה נפוץ ב-W7?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Zadu,

יש לי windows 8.1 64bit ואני רוצה לדעת מה יקרה אם 100% מmemory שלי יהיה בשימוש? המחשב יקרוס? יתקע? סתם שאלה שמעניינת אותי. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Swed,

יש לי וינדוס ויסטה אוליטיימט מקורי שנקנה בחו"ל.. עכשיו אני לא מצליח לעדכן את הווינדוס..הוא כל הזמן מראה תשגיאה הבאה.!!! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Ronen Mars,

היי, יש לי את המחשב הבא: מחשב נייד ACER Intel Pentium Dual CPU T3200 2.00Ghz 4GB Ram והתחדשתי היום בהארד דיסק טרה. לפני שאני מעביר הכל להארד דיסק החדש, חשבתי שגם אם אני ייעשה CLONE להארד דיסק שלי עכשיו לחדש, אז המערכת יכולה לעשות קצת בעיות. אז עכשיו אני לפני המעבר ושואל מה כדאי.. האם ווינדוס 8 ירוץ מהר יותר מ7 שיש לי עכשיו(שהוא רץ בסדר) ? המחשב משמש אותי בעיקר לעריכת תמונות שאני מצלם(פוטושופ CS5 64 ביט), תכנות(ויזואל סטודיו 2010)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ReSt,

שלום לכולם ושבת שלום. לאחרונה קורה לי שאני מוריד קובץ , משאיר את הלפטופ פתוח ושאני חוזר המחשב נכנס למצב שינה. אחרי שאני לוחץ על כפתור ההדלקה/כיבוי הוא כותב לי "Resuming WINDOWS" ונכנס לשולחן עבודה. כשהמחשב נכנס למצב זה כל ההורדות מופסקות אוטומטית. יש איזה דרך לבטל/להשהות את זה ? תודה רבה לעוזרים

22. יש לי מחשב שמותקן עליו Windows XP בעברית , האם ניתן להחליף לאנגלית ללא פירמוט ? אגב , יש לי language pack שהופכת מאנגלית לעברית , האם יש language pack מעברית לאנגלית ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום יש לי ווינדוס מקורי שהתקנתי במחשב מסוים ועכשיו אני רוצה לבטל משם את הACTIVATION ולהפעיל אותו במחשב אחר איך אני עושה את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אין לי מושג למה ואני לא מצליח להחזיר את זה אבל פתאום שאני מסייר "במחשב שלי " אין לי יותר תצוגה מקדימה של קובץ וידאו אלא אני רק רואה שזה קובץ וידאו.. בתמונות עדיין כן יש תצוגה ואפשר לראות את התמונה בקטן בלי להכנס אליה.. מישהו יודע איך להחזיר את הקטע של הוידאו?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני עוזר למישהו לקנות מחשב חדש בסיסי (3800X2 + 1 GB RAM + 7100 gs). רציתי לדעת איזה גירסת ווינדוס כדאי לקנות לו ? יש את הווינדוס ויסטה בייסיק ב-500, את הווינדוס ויסטה פרמיום ב-640 או את ה-XP שאני לא יודע כמה תעלה. המחשב ישמש בעיקר לשימושים בסיסיים של אינטרנט, משחקים פשוטים, וורד וכו'. לכאורה אני נוטה לכיוון הויסטה בייסיק, כי בטח ה-XP יעלה משהו דומה, אבל האם המחשב הזה חלש מדי עבורה? כמו כן, אומרים שהגירסה הזאת די גרועה ביחס לפרמיום, מה הם ההבדלים העיקריים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.