Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר לבטל את השימוש בווידוס לשלושים יום? פעם ראיתי את זה אבל בזמנו היה יל חוקי כיום לאחוקי ואתמול עשו לי פרמוט ווינדוס חוקי אבל הוא רושם לי יש לך 30 יום להשתמש בווינדוס. יש אפשרות לבטל את ה30 יום. עם כם אני מאוד אודה על תגובה תודה )
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ניראה לי זה שאלה חוקית בפורום אז יש לי מחשב נייד שקניתי דיי מזמן ויש לי סריאל מקורי והכל טוב אבל בזמן האחרון הוא עובד דיי לאט והרבה זבל מותקן ואני רוצה לעשות פורמט ולנקות הכל . אבל הבעיה שהדיסק המקורי שבא איתו נאבד ואין לי מושג איפה הוא. והסריאל כתוב מתחת למחשב... והשאלה אם אני נגיד מוריד גירסה מהאינטרנט ולא רוצה להשתמש בקראק שהם מביאים אלה בסריאל שלי האם זה יעבוד כמו שצריך ? וגם אקיבטיבציה??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום :'( המחשב עבדד כמו שצריך, עבד חלק, הריץ הכל כמו שצריך ללא שום בעיות .. עד לפני שבוע בערך, אין לי מושג איך אבל פשוט הוא התחיל להשתגע, הרבה התראות של האנטי וירוס מפני וירוסים, Spyware בכמויות מסחרית, אינטרנט איטי וכד' .. פירמטתי את המחשב אתמול אחרי שכבר נמאס לי לנסות ולסדר את הבעיות הרבות .. והוירוסים פשוט לא נעלמו מרוב עצבים פשוט פירמטתי שובב .. ועכשיו הכל באמת עובד חלק כמו שצריך .. אבל לפני מס' דק' קיבלתי שוב הודעה מהאנטי וירוס שהוא מזהה וירוס בשם W32.Korgo.Q, עידכנתי את האנטי וירוס ממש היום אחרי ההתקנה שלו וביצעתי סיקה מלאה של המחשב, והוא לא מצא שום וירוס. יש לי גם הודעת שגיאה (דו"ח שגיאות כזה מעצבן) שאני מקבל פעם בכמה זמן מה - Windows, משהו על Generic Ho…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש בדפדפן MAXTHON שדרך אגב הוא מומלץ ביותר.. יש לי תופעה מוזרה...מידי פעם בגלישה קופצת לי פרסומת מרגיזה.. סרקתי בכל תוכנות הSPYWARE שקיימות בערך...וכלום לא עוזר.. למישהו יש פתרון?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה. רכשתי עותק חוקי לגמרי של וינדוס XP עם SP2 מובנה... עלה לי בערך איזה 450 שקל... השאלה שלי היא כזו - התקנתי את הוינדוס ואישרתי דרך האינטרנט את העותק שלי וזה אכן אישר שזה חוקי.. אני יכול להתקין את העותק הזה גם על מחשב אחר עם אותו קוד..? הכוונה שלי האם אני יכול להתקין על מחשב שני שיש לי בחדר אחר... (במחשב ההוא יש לי עותק לא חוקי עם SP1...) כי אני לא יודע מה החוקים לגבי זה.. בכל זאת אני קניתי את הוינדוס ואני בסך הכל רוצה להתקין על שני מחשבים ששניהם שלי.. האם ניתן מבלי לרכוש עוד וינדוס ? תודה לעונים ויום טוב שיהיה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hebrew enable???ל ותוא ךופהל רשפא םאהWindows98 EN יל שי ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה שאני רוצה לגשת למחשב בקבוצה מחשבים זה רושם לי אין לך הרשאה למחשב זה (איך אני מכוון הרשאות ) אין בעיה כולם באותו שם של קבוצה אני לא מבין מה הבעיה ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לפטופ DELL INSPIRON 7537, מעבד I5 4200U. אינני מצליח לשמוע סראונד ברסיבר, DENON AVR-1507 הלפטופ מחובר בHDMI לטלביזיה ומהטלביזיה באופטי לרסיבר, מהממיר של יס אני מקבל סראונד (בעת ניגון סרט תומך)... מותקן WINDOWS 10 בלפטופ. הקובץ המנוגן מראה שיש אודיו סראונד. בהגדרות האודיו של הHDMI בווידוס רשום 2-HIGH DEFINITION אודה לכל עזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ננעל לי המישתמש ADMINISTRATOR עם סיסמה שנבחרה רנדומלית יש לי WIN XP מה הדרך הקלה לפרוץ את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלתי את זה בדיון הראשי אבל לא ענו... 1. כמה זיכרון יש לכם במחשב? 2. בכמה MB הוא משתמש אצלכם? 3. יש מצב שמחשב XP עם 2GB יפעיל יותר טוב משחק ממחשב ויסטה עם 2 GB י? (כי אז יהיה יותר זיכרון בשביל המשחק... : כי נניח הויסטה משתמש ב 1.5GB ואני מפעיל משחק כמו BF - שמשתמש ב 700MB + אז זה יתקע ויקרטע....כי המחשב יתצתרך יותר מ 2 GB י)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים, אני משתמש במערכת ההפעלה Windows Vista Ultimate SP1 בעברית. כבר זמן רב, לאחר שימוש משמעותי של חצי שנה במחשב החדש לאחר התקנת המערכת, פעילות הכונן הקשיח בהפעלת המחשב אורכת זמן רב מהרגיל. בחצי שנה הזאת, כמובן התווספו למחשב קבצים, תוכנות, ערכי רישום, קבצים, מנהלי התקנים והרשימה עוד ארוכה. אני נוהג מדי שבוע / חודש לבצע פעולות תחזוקה של המחשב. כגון: איחוי (מתוזמן), ניקוי דיסק, מחיקת קבצים זמניים ועוגיות בדפדפן, הסרת תוכניות לא שימושיות, ניקוי ערכי רישום וקבצי זבל עם VISTA MANAGER. וכמובן אני נמנע מלהתקין תוכנות ריגול, סרגלי כלים שעלולים לייבא וירוסים ותוכזנות זדוניות למחשב. לפי דעתי ולמיטב הבנתי, המחשב שלי נקי מוירוסים, רוגלות, קבצי זבל וכו'. עכשיו אסבי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. קיים אתר כזה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את חלונות 7 64BIT ULTUMATE כבר כמה חודשים ומדפסת של HP מדגם C4183 זוהי מדפסת משולבת. רק לאחרונה יצאו דרייבים חדשים לחלונות 7 והתקנתי אותם אתמול לפני כן עבדתי עם הדרייבים של ויסטה שעשו בעיות. המבעיה שנוצרה היא שהמדפסת לא מגיבה לפקודת "הדפס" לא משנה מאיזו תוכנה אני שולח להדפסה עשיתי הדכונים לדרייבים החדשים ולמערכת הפעלה. מה שכן המדפסת מגיבה לסריקות וכו'....דרך המחשב. בנוסף חיברתי את המדפסת לנייד עם אותה מערכת הפעלה וללא הדרייברים של המדפסת ושם המדפסת שולחת להדפסה ללא כל בעיות. מישהו מכיר את התופעה/יכול לעזור ? תודה מראש טל.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, בעיה נוראית קרתה לווינדוס 7 אולטימייט שלי במחשב לעריכת סאונד, הוא לא מחובר לאינטרנט. כשמפעילים את הווינדוס, הCPU USAGE & RAM USAGE מתחילים לעלות בצורה מטורפת עד לכדי תקיעה, ובזמן זה, נפתחים אינסוף פרוססים בשם F12345 או 0F2345, וכל מיני שמות מוזרים שכאלה. בנוסף, בזמן התקיעה, כשאני מנסה להכנס לקונטרול פאנל או אפשרויות אחרות, אני מקבל שגיאות שונות כמו No such interface supported או an unexpected error occoured. סלט שלם. המחשב שלי השתגע. הבעיה מוכרת? מה עושים? יש לציין שהיא נחתה על המחשב כרעם ביום בהיר, לא אחרי התקנה של שום תוכנה. אודה לעזרתכם, אני נואש. תודה רבה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אתמול רציתי לעשות קצת סדר במחשב ובטעות לחצתי על "דחוס דיסק" במקום "איחוי דיסק" ומאז המחשב לא מעלה את הווינדוס ומופיעה לי השגיאה הבאה: bootmgr is compressed press ctrl+alt+del to restart. כפי שכבר הבנתם לפי הטעות אני לא כזה גאון גדול במחשבים אז אשמח לפתרון פרטני לבעיה! אגב יש לי ווינדוס ויסטה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדפדפן ברירת המחדל שלי הוא FireFox אבל אני רוצה ליצור קיצור דרך על שולחן העבודה ללינק שייפתח דווקא ב-IE. זה אפשרי? איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן אחד ההארד-דיסקים שלי התחיל לעשות הרבה בעיות. פעם אחת הCHKDSK רץ לפני הBOOT עשה שם איזה סריקה מחק קובץ כלשהו ומאז הכונן הסתדר. אבל שוב יש לי את אותה בעיה, רק שהפעם WINDOWS לו מריץ את הבדיקה על הכונן בBOOT. אז אני בעצם צריך דרך "לאלץ" (המילה FORCE היא המילה הנכונה) ביצוע של הCHKDSK על הכונן G בBOOT. איך אני עושה את זה? דרך גוגל מצאתי את זה אבל זה לא עבד בכלל משום מה (Vista Ultimate x86 Eng) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני עובד בימים האלה על בניית רשת ודומיין בין מספר מחשבים ומנסה להבין קצת יותר לעומק את העבודה עם האקטיב דירקטורי. חשוב לציין שאני משתמש בWS2003 בשרת וכלל המחשבים עם מערכת הפעלה XP. בינתיים נתקלתי בדבר אחד שאני די תקוע עליו והוא הפצת software, כלומר שכאשר אני רוצה להפיץ תכנה מסויימת שתותקן בכל המחשבים מבלי שהמשתמשים בכלל ידעו על כך-אני פשוט לא מצליח לעשות זאת. אם מישהו מבין קצת בנושא ויוכל לעזור לי ולספק עצות אני מאוד אשמח
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן להתקין דיסק ווינדוס XP גרסת OEM על כמה מחשבים??? עריכה: XP גרסת Home edition זה דחוף.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה כרגע יש לי WIN XP PRO ואני ממש מעוניין להחליף אותו מכיוון שיש בו יותר מדי בעיות ורציתי לדעת איזה WIN כדאי לי להתקין WIN שיוציא את המיטב מהמחשב (הגם ככה דפוק שלי ) אז לאיזה WIN כדאי לי לעבור או פשוט להתקין מחדש את ה-XP השימוש במחשב בעיקר לאינטרנט ומשחקים תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין WINDOWS 7.. עכשיו אני הכנסתי הדיסק של הWINDOWS, עשיתי ריסט, נתתי לזה לטעון כמה פעמים.. ואז אני צריך לבחור בין UPGRADE ל COSTUM, ואני יודע שאני צריך COSTUM כדי לבחור באיזה כונן להתקין וככה לא למחוק את הXP שמותקן כרגע.. אני בוחר COSTUM, ואז בחלק שאני אמור לבחור את המחיצה שבה אני מתקין, לא מופיע לי שם כלום.. בבקשה תעזרו לי =[
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה של 64 תמיד עבדתי עם K-Lite Codec Pack 4.8.5 עכשיו ראיתי שיצא גירסא K-Lite Codec Pack (64-bit) 2.3.4 מה לעשות להשאר עם הישן שמותאם ל 32 אבל עובד אצלי גם על המערכת שלי של 64 או להתקין את הגירסא הספציפית ל 64 (K-Lite Codec Pack (64-bit) 2.3.4)????
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 4 ג'יגה זיכרון ויסטה X64 זאת בעיית חומרה? או דרייבר? מה ניתן לעשות? תודה(:
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר? התקין ובדק? במה זה שונה מהתקנה "נורמלית" של XP? האם זה כדאי? (ברור לי שזאת גרסה פרוצה)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. פשוט נתקלתי בזה הרבה פעמים ולא ברור לי מה זה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-