Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לעבוד לפי השרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=336633.10 אבל הכל תקין וכתוב לי gruop איפה שצריך להיות כתוב. מצורפת תמונה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... חשוב רציתי שתהיה מחיצת recovery כמו שיש בכל הלפטופים היום. ואין לי דיסק recovery של המחשב . האם מישהו יודע איך יוצרים מחיצה כזאת שאפשר אחר כך לעשות בוט ממנה במידת הצורך, לאפס הגרות ולהתקין מחדש את windows ? ישנה תוכנה שנקראת- Anarethos Recovery Tools - Original או- OEM recovery tools .אבל כל פעם שהורדתי את הקובץ הוא לא היה תקין ואי אפשר להתקין ממנו. אולי מישהו יודע על תוכנה אחרת או לפחות קובץ תקין של התוכנה? תודה למשיבים נ.ב: שאלה קשה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מגרסה אחת של Win7 על אותו מחשב? (לדוגמא - על כונן פיזי אחד, גרסת home premium, ובכונן פיזי אחר גרסת ultimate). ושאלה נוספת כדי לחסוך בשרשור מיוחד - כיצד ניתן לשנות את מידות האייקונים ב- win7, בלי להכנס לשם כך לעורך הרישום? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 ג'יגה זיכרון. ואין לי מושג על מה לכוון את הזיכרון הוירטואלי בווינדוס יש איזה קטע שאני מפעיל למשל את אינטרנט אקספלורר ולוקח לו מלא זמן להעלות אותו ואני שומע שההארד דיסק טוען וטוען ואז אחרי פעם אחת שזה עולה ככה, הוא עולה בטיל גם אם אני פותח אותו 200 פעם. אז אני מניח שמשהו בזיכרון הויירטואלי לא מכוון טוב. על מה לשים את זה? יש לי כונן אחד של 160 ג'יגה שמחולק ל- C 40GB ו- D 120GB נראה לי הקטע הזה משגע אותו... אני עם windows 64bit אם זה משנה משהו
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://support.microsoft.com/kb/2908279 יש שם רשימה של המשחקים שזה מתקן לבד. לשאר המשחקים צריך לתקן ידנית, יש שם הסבר. ניסיתי את התהליך הזה על הMouseMovementRecorder של MARK.C וזה באמת עובד, אין דיליי וזה עובד ב500 הרץ. לא מבין למה זה לא יורד לבד עם WINDOWS UPDATE... ולמה צריך לעשות את זה דרך הREGEDIT במקום שהיו מוסיפים אפשרות בPROPERTIES, או בכלל פשוט מעיפים את ההמצאה הגאונית הזאת לגמרי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מוציא את העידכון הזה (כאילו בלי להתקין נגיד ללחוץ על ctrl+alt+del ) ואז מה לעשות http://img141.imageshack.us/img141/8804/15001500148815131501xz5.jpg תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אח שלי נגע בתוכנה ששולטת על התוכנות העולות כשהמחשב נדלק (START UP MANGER ) וכנראה שהוא הסיר תוכנה שחיונית לפיעלותו של וידוס. עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נכנס לי למשתמש (יש רק משתמש אחד ) ומציג את תמונת הרקע אבל בלי הסמלים והשורת התחל וארחי 10-15 שניות מתנתק ומביא אותו לחלון שאני בוחר לאיזה משתמש להיכנס (לחלון הזה http://img525.imageshack.us/img525/2525/logonuserdi9.png ואין לי שום אפשרות להפעיל תוכנה או משהו . ניסתי להיכנס גם למצב בטוח והוא עושה לי אותו דבר... מה לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לשנות שם של תיקיית מערכת של windows ? ניסיתי לשנות את השם בדרך הרגילה , קיבלתי הודעה , שלא ניתן לשנות שם או להעביר את התיקיה .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי VISTA לפני כמה ימים ואז מחקתי אותה, כלומר עשיתי FORMAT לכונן שבו היא נמצאת. כל פעם שהמחשב עולה אז ב BOOT יש גם את VISTA וגם את XP. אני רוצה שהוא ישר יעלה לי את XP בלי לשאול. בדקתי בקובץ boot.ini.backup אבל יש שם רק את XP...(לא מצאתי את BOOT.INI) אז איך אני פותר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. קיבלתי את המחשב הניד שהזמנתי עם WINDOWS 8 מובנה. אני רוצה להוסיף לו את ה Windows Media Center. הבנתי שאני צריכה להוסיף את זה ב"הוספת תכונות ל WINDOWS 8". הבעיה היא שהוא מבקש ממני להכניס קוד מוצר ואני לא יודעת מה הוא רוצה, מאיפה יש לי? הייתי אמורה לקבל את זה עם המחשב? אם לא, מאיפה אני יכולה להשיג? תודה. http://up380.siz.co.il/up2/kzmmz1tjmlzz.png' alt='kzmmz1tjmlzz.png'>
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצרתי Shortcut לתוכנה ואז יצרתי לזה Shortcut key, בטעות מחקתי את הקובץ אבל עדיין נשמר לי הקיצור של המקלדת, איך אני יכול לסדר את זה שלא יהיה הקיצור הזה יותר? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למרות מחשבי הרעוע ה-XP עובד דיי מהר. עכשיו לשאלתי מה היתרון בכלל ב- XP. ווינדוס 2000 יותר מהירה??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המערכת הפעלה שלי חדשה יש לי WIN7 ULTIMATE 32BIT העברתי קבצים ישנים למחשב שהם בעברית אבל כל המילים כתובות בג'יבריש יש לציין שקבצים חדשים עובדים כרגיל במחשב בעברית הבעיה רק עם קבצים ישנים מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים, שמחוברים אחד למישנהו בכבל רשת מוצלב. האם ישנה דרך כל שהיא לכבות את המחשב המשני בדרך כל שהיא? ואם כן, מה היא?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שאחרי כמה שעות המחשב על דעת עצמו נכנס למצב המתנה, או שבעצם אני לא בטוח שזה מצב המתנה. אחרי כמה זמן יתכן שהמחשב מאתחל את עצמו ואז אני רואה את מסך הלוגין. למשל אתמול בלילה השתמשתי באזוראוס, קמתי בבוקר יש לי את מסך הלוגין אני לוחץ על שם המשתמש שלי ואין זכר לאזוראוס, כאילו המחשב עשה ריסטרט והוא טוען את כל התוכניות מחדש כמו בהפעלה רגילה. מה לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הכונן הקשיח חזר מחבר .לפני חיבורו מחדש סרקתי אותו באנטיוירוס שגילה ומחק שני וירוסים .בפתיחה של הכונן רוב המוחלט של הספריות קיבלו סימון של קיצור דרך ושאני מנסה הספריה לא נפתחת ויוצאת הודעה windows can not find g:\recycker\0xA250d5dbd.exe פתרון בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב-אני דיי נואש בזמן האחרון בגלל הWIN 98 שלי שהוא מתרסק כול שעה ואני צריך לעשות reset . אז החלטתי להתקין את XP אבל נזכרתי שבעצם אני לא יכול כי הוא מפספס קבצים כשאני מנסה להתקין אותו(הוא מפספס קבצים במסך הכחול ההתחלתי של ההתקנה) ניסיתי להתקין את המערכת משני דיסקים מקוריים ששולם עליהם כסף אבל שום דבר לא הצליח - הוא תמיד מפספס קבצים בהתקנה ואומר לי FATAL error. אז מה הבעייה ואיך אני מתקן אותה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שקראתי באינטרנט התיקיה הזאת קיימת רק למי ששדרג מXP, אני לא שדרגתי.. פרמטתי את הXP... עד עכשיו התיקיה הזאת לא הייתה קיימת אצלי. אבל פתאום היא הופיע ותופסת לי 7.5 גיגה! יכול ליהיות שהיא הופיע בגלל שהתקנתי את HALO 2? ואיך אני מעיף אותה מהמחשב שלי וחוסך את ה7.5 גיגה האלו? תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
אני מנסה להפעיל מחשב ללא מגע של עכבר ומקלדת וגם ללא מסך ברור לי שעם המסך אין בעייה ושאני חייב את העכבר והמקלדת כדי להתקין את המחשב כמו שצריך השאיםה שלי היא לשים איזה משהו בstartup שירוץ מרגע שהמחשב נדלק וWINXP עולה. אני לא רוצה שתהיה מקלדת ולא שיהיה עכבר... ושוונידוס יעלה גם אם יש הפסקת חשמל ולא יגיד לי שהוא צריך עכבר או מקלדת מישהו יודע איך אני עושה את זה?? אנא עזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את השעון לזמן שלי ולא לזמן שרשום בשרת של מיקרוסופט. גם כשאני מבטל את הסינכרון עם השרת זמן, תמיד כשאני משנה את השעה אחרי כמה זמן ווינדוס משנה אותה בחזרה לזמן שהוא מעדכן מאנארף. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסתי למצוא שרשורים בנושא 32 - 64 ביט ולא ממש מצאתי - אז האם יש עדיפות מסוימת למערכת הפעלה עבור גיימינג ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין להתקין ווינדוס ויסטה באנגלית ואז להתקין mui שיהפוך אותו לעברית או להתקין ווינדוס בעברית מלאה, כי שמעתי שהווינדוס בעברית מלאה שמורידים ברשת הכול לא מוסדר ולא נקי, ואיזו גירסה של ויסטה עדיפה, ד"א יש לי 64 bit אני יוכל להתקין גירסה של 32bit
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מותקן אצלי במחשב WIN 7 32BIT בהגדרות של המחשב זה מראה לי שהוא מנצל רק 3GB מתוך 4GB איך פותחים את זה ל-4GB מבלי להתקין 64BIT???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-