Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה כל האייקונים שליד השעון (בבילון , אנטי וירוס , שמע , RALINK וכו) נעלמו לי ולא מופיעים יותר. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? בנוסף לכך מנהל המשימות גם אינו פעיל. (TASK MANAGER?) בעיה נוספת שהבחנתי בה היא שכשאני לוחץ על מאפיינים של הTASKBAR אז אני לא יכול לסמן ב-וי את HIDE INACTIVE ICONS. שחזור המערכת לא פותר את הבעיה. אשמח לפתרון
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
את הסיסמה כדי שתיהיה לי גישה לDATA בפנים
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום יש לי מחיצה C עם 65.6 GB ומחיצה D עם 59.6 GB האם אני אוכל להבדיל למרות הסטיה שתיהיה בתהליך ההתקנה? הבנתי שיש סטיה בגודל הכוננים מהמציאות. תודה
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי אני כרגע בונה port knocking demon שמיועד ל windows, בגלל שכל אלה שמצאתי ברשת הם או גרועים או לא קוד פתוח (ואני לא מכניס קוד סגור שאני לא בוטח במקור שלו לשרת שלי). בכל מקרה, אחרי יומיים הגעתי לשלב יחסית מתקדם וכרגע אני מתכנן לבנות לו מיני wizard שיגדיר אותו אוטומטית עם פיירוולים מסויימים, כרגע הוא תומך ב ICF וב Windows Firewall . אני רוצה שה wizard יתמוך גם בפיירוול של VISTA ובשביל זה אני צריך לדעת את הצורה שבה ה LOG בנוי. ואין לי כרגע גישה למחשב עם VISTA ,אז אני מאוד אשמח אם מישהו יכול לעזור לי ולהעלות לי log . אגב אני לא צריך את כל ה log אלא רק את החלק העליון שאומר את הגירסה והצורה שבה ה log מסודר, ו 2-3 פאקטים. לדוגמה אם הייתי מחפש LOG של XP SP2 ,המידע הזה היה …
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
יש לי כמה ארדים במחשב ושתי מערכות הפעלה, כאשר שתיהן XP. הארד הראשון מחולק ל C, D, וכו', כאשר על הC יש מערכת הפעלה. השני מחולק גם כן לכמה מחיצות, כאשר נגיד המערכת הפעלה השניה על מחיצה ראשונה בשם V. כאשר אני מדליק את המחשב, אני מקבל מסך שחור, שמאפשר לי לבחור לאיזו מערכת הפעלה להכנס. מה שקרה שהארד הראשון עם המחיצה C נדפק, עכשיו אני רוצה שהמחשב יעלה ללא חיבור פיזי של הארד הראשון, וכמובן שיכנס למערכת ההפעלה במחיצה V באופן אוטומטי. אין צורך לומר שהמערכת מתפקדת וכרגע אני כותב ממנה. השאלה בעצם, מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב לא יצטרך את המחיצה C ואת הBOOT שיש שם. האם יש מדריך לדבר שכזה, אשמח לקרוא. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב עגלה (ראה פירוט) אולי בעוד שנה או שנתיים אקנה מחשב סוס. איזו גרסת ווינדוס 7 כדאי לי לרכוש? Windows 7 Language Pack (x64) - DVD (Multilanguage) Windows 7 Language Pack (x86) - DVD (Multilanguage) Windows 7 Professional (x64) - DVD (English) Windows 7 Professional (x86) - DVD (English) Windows Automated Installation Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x86, x64, ia64) - DVD Windows Software Development Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x64) - DVD (English) Windows Software Development Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x86) - DVD (English) יש לי הזדמנות לרכוש עכשיו אחת מהגרסאות בחינם באמצעות msdn .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע ווינדואס 2000. ווינדואס אקס פי. לווינדואס 2000 אני לא מצליח להכנס כי הסיסמא שם נדפקה נראה לי. האקס פי לא עובד כמו שצריך ואני רוצה להתקין אותו מחדש. אני רוצה: א. להתקין מחדש את ה2000 (הוא משמש אותי רק למקרי חירום אך אני רוצה שיהיה שם ועובד כשאני צריך). ב. להתקין את האקס פי. באיזה סדר אני עושה את זה ואיך? תודה. ***אשמח מאוד לעזרה באי סי קיו 109354512***
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב שלי יש שני הרדיסקים פיזים, הרדיסק אחד מחולק לשניים: C,F הרדיסק שני E בהרדיסק הראשון C מותקן Windows XP SP3... ביום בהיר החלטתי להתקין Windows 7, התקנתי את הWindows 7 על כונן E. (לא מחקתי את מערכת ההפעלה XP)... כעת לאחר ש- Windows 7 מותקן, אני רוצה לפרמט את כונן C (שבו נמצאת מערכת ההפעלה XP) ואני לא מצליח, אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה לעשות את הפעולה, למרות שני עושה את הפעולה עם User שנמצא בקבוצת ה- Administrators, יש לציין שאני מנסה לפרמט את C כאשר אני עולה עם מערכת ההפעלה 7... ניסיתי למחוק ידנית .... הצלחתי למחוק רק חלק מהקבצים... מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אתמול נגמר לי הזמן לביצוע ACTIVE של WIN 7, ביצעתי בהצלחה אקטיבציה ואחרי שהמחשב ריסט עצמו הוא החליף לי את כונן הסיסטם. הפך את כונן Z שלא היה בשימוש והמידע הושאר עליו לצורך גיבוי עתידי לכונן הראשי של מערכת ההפעלה - נהפך לכונן C איך אני מחזיר את הכונן הישן (F) בחזרה להיות כונן מערכת ההפעלה?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, פניתי בנושא גם בפורום תמיכה טכנית, אך עדיין לא קיבלתי שם סיוע. אולי מישהו כאן יכול לסייע? אחד המחשבים ברשת שלי הודבק כנראה ב- Backdoor Trojan שזוהה ע"י הנורטון אנטי וירוס. לא הייתי שם בעצמי, אך לפי מה שאני מבין מי שהשתמש במחשב באותו זמן פשוט לחץ "OK" על הודעות האנטי-וירוס עד שהן נעלמו. בכל אופן מה שקרה מאז הוא שלא ניתן להפעיל כמעט שום תכנה: המחשב לא מצליח למצוא את קבצי ה- EXE, למרות שהם קיימים. גם כשאני מנסה "דבל-קליק" על הקובץ עצמו, הוא עדיין כותב שהוא לא מצליח למצוא אותו... יש למישהו רעיון לפני התקנה מחדש של ה-windows (גירסת XP PRO) או פירמוט של המחשב? תודה מראש! נ.ב. מצאתי בפורומים השונים התייחסויות ל-Backdoor, אך לא לבעייה הספציפית הזו.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקרוב אשיג וינדוס ויסטה ,את הבטא כן וריציתי לדעת אם שווה להתקין אותו והאם הוא יכול לעבוד יחד עם האקס פי? וגם האם שאני אתקין אותו הוא יזהה את תוכנות והמשחקים שלי ואני אוכל לשחק דרכו ? בקיצור האם כדאי להתקין או שזה סתם מלא באגים? דרך הגב אל תגידו שזה ווארז כי זה לא!
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי ווינדוס 7 ultimate 64bit , יש לי בעיה כזאתי : בווינדוס XP לדוגמא כשהייתי משחק במשחק כלשהו ובו זמנית אני בוונטרילו הייתי לוחץ על מקש הדיבור ומדבר חופשי בוונטרילו , בווינדוס 7 אם אני נמצא בתוכנה והוונטרילו ממוזער ( או בקיצור לא בראשית המסך ) אז המקש לא נלחץ ואני לא יכול לדבר כשאני לא נמצא בוונטרילו . מישהו יודע אולי איך לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעיה : כשאני רוצה להוריד קובץ הוא לא מביא לי לאן להוריד למחשב , בדר"כ הוא שואל לאן אני רוצה להוריד ואני מסמן מיקום. עכשיו הוא אפילו לא מתחיל את ההורדה. אשמח לתשובה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם..... יש לי שרת 2003 R2 ויש לי עליו PRINT MANAGEMENT ושם יש לי את כל המדפסות בארגון. עכשיו אני רוצה לנהל אותו מה XP שיש לי אז הורדתי את הקובץ pmcmgmt.exe התקנתי אותו ב XP והיתחברתי דרכו לשרת. כאשר אני רוצה לבצע פעולת ניהול אני שם לב שאין לי את האפשריות לדוגמא כאשר אני לוחץ קליק ימני על מדפסת אין לי PROPERTIES ואין לי גם אפשרות ADD PRINTERS ועוד הרבה דברים. אין לי בעיית הרשאות. ניסיתי לנהל מדפסות מקומיות אצלי ואותו הדבר קורה. יש ברשותי XP PRO SP3.
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך המחשב שלי התחיל לקפוא בזמנים רנדומליים (בד"כ שאני גולש באינטרנט שומע מוזיקה וכו) בכל מקרה, ניתחתי את אחת מקבצי הDMP שהמחשב יצר לאחר מאחת הפעמים וזה מה שקיבלתי: http://rapidshare.com/files/69191185/DMP.txt.html אני מבין שהבעיה כביכול ב atapi.sys, איך אני מטפל בזה? נ.ב. הרצתי memtest לא מזמן ככה שלא נראה לי שזה קשור לזיכרון תודה!
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
ערב טוב אנשים!!!!!!!!! רציתי לדעת מתי אמור לצאת Win Xp Pro SE? בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, על המחשב מותקן וינדוס XP SP2. בביוס ה HD מוגדר לעלות ראשון. תוכן ההודעה הוא: Verifying DMI pool data Boot from CD: DHCP..../ Client mac addr: XXX GUID: XXX PXE-E53: No boot filename received PXE-M0F: Exiting PXE rom. Disk boot faillure, insert system disk and press enter תודה מראש, ערן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מפסיקים את ההתראה הזו שחוזרת על עצמה בכל איתחול של המחשב? תודה
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום יש לי בעבודה שרת DELL אם SBS 2003 שהוחלף לאחרונה לשרת HP ואת הDELL ברצוני להפוך למחשב אם XP ושיהיה בתור גיבוי לשרת עכשיו לבעיה: אני מנסה להתקין ווינדוס אקס פי (גם 7) ובשלב של של סידור הכוננים הוא אומר לי שכלום לא מחובר בתוך המחשב היה מין בקר מיוחד שמתחבר להארדיסקים ושמה לSATA של המחשב ניסיתי שהוא מחובר וגם שהוא מנותק לא זיהה לי הארדיסקים ניסיתי להתקין דרך התוכנה של DELL אבל באופציות של ההתקנה הוא נותן לי רק שרתים ולא XP רגיל מה עלי לעשות שיזהה תכוננים בתודה מראש cookie18
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי אולטרה בוק של סמסונג סידרה 5 128GB. משום מה אני רואה שהזיכרון בכונן כמעט אחרי כל סגירה והפעלה של המחשב יורד קצת. אתמול היה 60 ג'יגה פנוי והיום יש 58.7 ג'יגה פנוי... מישהו יודע למה ? ביטלתי את מצב השינה וכיבוי המסך - אלו פונקציות ששומרות את הקבצים להפעלה מהירה ולוקחות מהזיכרון. ביטלתי עדכונים של הוינדוס מהאינטרנט שלא יעדכן ויורד זיכרון. אבל עדיין הדבר הזה קורא כל הזמן ומשגע אותי... תודה
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
חבר שלי מחק קובץ מההוספה הסרה של עידכון הווינדווז ואחרי הפעלה מחדש זה מציג שגיאה של קובץ DLL והווינדווז לא עולה האם צריך לפרמט או שישנה פיתרון אחר?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היכן ב registry אני מוצא את ה key של cd ההתקנה של win-98? כמו כן - מה ה cpu המינימלי הדרוש להתקנת win-98 ? :-*
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-