Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון יש לי רעשים מוזרים במחשב כמו רדיו או שירים .לפני שבועיים חשבתי שתיקנתי את זה כאשר מחקתי איזה שהיא תוכנה אבל היום פתאום זה חזר שוב.יש פתרון לבעיה זאת?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אז ככה אתמול התקנתי ווינדוס מחדש אם לוח חדש ומה שקורה זה שיש בעיה אם הכרטיס רשת לוקח לווידנוס זמן לעלות מאז שהתקנתי אותו בלוח הקודם לא היה תבעיה הזאת ברגע שאני מבטל תכרטיס רשת הבעיה נפסקת ושאני מחזיר אותו חוזרת הבעיה מה זה יכול להיות?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני צריך עזרה: על PRESARIO2700EA התקנתי XP (יש לי את ההתקנה כנראה הכי חדשה אם ה-SP1 כלול בפנים) אבל הוא אומר לי שאני צריך לרשום אותו במיקרוסופט ויש לי רק 30 יום עד שהוא ינעל.... והמיספר שיש לי מהXP שאצלי (אם הSP1 בתוכו) גם לא עובד.... אם צריך אז ה-ICQ שלי הוא 73284204 חן.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם לא ידעתי אם לרשום את ההודעה הזאות בפורום של תמיכה טכנית אז כתבתי את זה פו כי זה קשור ל-windows חברה בעיה מוזרה שלא קרתה לי אף פעם ברגע שאני רוצה לרוקן את הסל המיחזור שלי הוא מפעיל את ה-cdrom שלי למה מה קרה??? האם למשהו יש אותו בעיה כדי שאני יפתור אותה לעצמי בבקשה אנהההה עיזרו לי אני בוכהההההההה חחחחחחחחחח :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שהפונט מאוד גדול גם פה בפורום שלכם מה לעשות אם זה כי זה ממש מעצבן
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם היום חזרתי והדלקתי את המחשב והוינדוס עלה לי ואז להפתעתי גילתי שהמעבד מתאמץ על 100% וראיתי מה תופס אותו וראיתי שזה היה system שתפס כ 224k הנה תמונה שתפסתי ככה בפוקס עכשיו לא רק זה ניסתי לכבות את זה וזה פשוט אחרי כמה פעמים הפעיל את החלון הידוע של ה 60 שניות בלי שיכולתי לגעת בו ואז זה עשה לי ריסט וחזר ולא היה לא ראיתי שוב את הקובץ והמעבד לא היה על 100 אחוז הכול היה רגיל אז סרקתי עכשיו לפני שתישאלו אז כככה יש לי xp כמובן אם sp1 הכול מעודכן עד לעידכון האחרון כולל האנטי וירוס שלי וכולל ה התוכנה של הספי וורס וגם תוכנה מצוינת של סוסים טוראנים ויש לי גם פייר וואל מצוין שמעודכן עכשיו סרקתי אם כול התוכנות ולא מצאתי שום וירוס או בעיה זה ממש מוזר אולי מישהו יכול…
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני לא בטוח שלפה הנושא מתאים אם לא תעבירו למקום הנכון אז הבעיה שלי כחה: אבא שלי לפי מה שהוא אמר מחק אנטיוירוס המחשב עשה ריסט ואז מזה המחשב עובד הכול עד שהוא מגיע לחלון הזה של ויסטה מתחיל{לפני הדיסקטופ ולפני המראה של חשיבת אחוזים} והמסך נהפך להיות שחור אבל המסך עצמו פועל ושומעים את המחשב מתאמץ אני לא רוצה לפרמט כי יש בו הרבה משחקים שעברתי אותם ואבא שלי רוצה לפרמט את המחשב אז בבקשה תעזרו מהר
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברמקולים ...יש לי מערכת logitech 5.1 התקנתי אתמול vista ultimate, התקנתי דרhברים של קול,הם עובדים טוב, כאשר אני עושה בדיקה של כל הרמקולים אז חמישתם עובדים טוב,אבל אם אני שומע דרך winamp או media player רק הרמקולים הקידמים עובדים!!...האחורים עובדים חלש מאוד ומוציאים צליל לא נקי...ב xp הכל עבד טוב,בדקתי כבר את כל ההגדרות של ה ווינדוס ושל ה ווינאמפ...חיפשתי בגוגל וראיתי של עוד הרבה אנשים יש אותה בעיה...אם מישהוא יודע פה איך לפתור אותה אני אשמח לקבל תשובה...תודה אם לא אני חוזר ל xp....
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
חבר שלי לא מצליח להפעיל את הווינדוס, הוא נטען והכל אבל לפני שמגיע לסיסמא בפרופיל הוא עושה ריסטרט. ניסינו להפעיל במצב בטוח וקורה אותו דבר. יש פתרון? עריכה: אני חושב ששחזור מערכת יעזור... אפשר לעלות את השחזור מערכת דרך הדוס? אם כן אז איך?
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לאחותי יש לה מדבקה רישיון מקורי, ומותקן חלונות 10 פרו,שפה עברית. יש לה מחשב נייח בבית. עכשיו לא נידלק מחשב. הבעיה מקור זה הלוח אם ASUS H310M-A R2.0 לא נידלק. ולא תקין. בלוח אם יש לה אחריות. החליפו לה לוח אם חדש אותו דבר דגם. היא הדליקה מחשב ועלה חלונות 10. והכל עובד פיקס. אבל הרישיון לא נותן לי לעבור רישום של חלונות 10. בגלל שהחליפו לה לוח אם חדש אותו דגם. ולא מופיע לי לעשות רישום טלפון רישיון. אני רוצה לעשות טלפון רישום רישיון חלונות 10. בדקתי בחיפוש גוגל ומצאתי פקודה slui.exe נסיתי בדוס פקודה CMD ולחצתי "הפעל כמנהל"..ורשמתי פקודה "slui.exe 4"..ושום דבר לא ניפתח חלון רישום טלפון. וגם נסיתי בחלונות 10 ורשמתי פקודה slui 4. ושום דבר לא ניפתח…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אתר walla.co.il man.co.il ועודד לא עולה. אתרים ישראלים חלק עולות יש לי תוכנה IE7 גם Maxthon 2 התקן FLASH PLAYER ועוד אני צריך להתקן דפדפן משהו?
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ב WIN 7 64BIT , בכול פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל BSOD בגלל הקובץ nvlddmkm.sys. אחרי שהמחשב מתחיל מהתחלה הווינדוס עולה כרגיל. הפכתי את גוגל בניסיון למצוא פתרון וראיתי שיש עוד אנשים עם הבעיה הזאת אך ללא פתרון. מה אני יכול לעשות? תודה,
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לא מצליח להסיר תוכנות,כמעט כל תוכנה שאני רוצה להסיר אני מקבל הודעה שעלי להכניס את התקליטור של אותה תוכנה עלמנת שאוכל להסירה. אודה לעזרה
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי במחשב מספר דיסקים קשיחים על דיסק קשיח © מותקנת מערכת ההפעלה שאני מנסה ליצור "יצירת תמונת מערכת" הוא לא מזהה את כל הכוננים (כוננים פנימיים מחוברים דרך SATA - כולם מזוהים ועובדים כמו שצריך ב- windows) איך אני גורם שב"גיבוי ושחזור" הוא יציג את כל הכוננים במחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה - הבעיה הקודמת הסתדרה בקשר לדיווח שגיאות .. אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת ??? האקספלורר לא שומר לי סיסמאות, כל אתר שאני רשום בו אני צריך להתחבר מחדש בכל פעם שאני נכנס .. אפילו שאני מסמן בהתחברות שיזכור אותי ולא עושה מחיקה של קבצי Cookie וכד' .. למה זה ככה ?! ??? תודה רבה מראש, שבת שלום ..
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי מחדש את ה - WINXP כולל עברית יש לי בעיה באקספולר כשאני ממלא נתונים במנועי חיפוש וכד' במקום עברית מופעים סימנים שונים בנוסף אחת השורות בלחצן הימני של העכבר מופיעה בג'יבריש (השורה של ההורדה של פלשגט) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בסיסטם טריי (ליד השעון) מופיעים לי שני מחשבים כאלה שמודיעים על חיבור לרשת אחד מהם כחול ורגיל והשני שחור עם סימן קריאה וכשעומדים עליו הוא מראה "הקישוריות לחיבור זה מוגבלת או חסרה" .כשניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת פשוט נוצרו לי local area connectuon 2 3 4 ..... מה אני עושה כדי שיהיה לי חיבור אחד לאינטרנט?? בתודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן יש לי מין בעיה מוזרה שכזאת. כאשר אני שומר משהו, ונפתח לי חלון דו שיח ששואל איפה לשמור את הקובץ, אם אני לוחץ על הכפתור של make new folder, המחשב נתקע למשך כמה דקות. זה לא משנה אם אני שומר משהו דרך firefox chrome explorer word או אפילו תוכנת ARCGIS, ברגע שאני לוחץ על make new folder בחלון דו שיח- זה נתקע. לאחר שהמחשב "חושב" כמה דקות זה מסתדר - ז"א נפתחת תיקיה חדשה והכל בסדר, אבל עד שזה קורה.. אני חושב שהבעיה היא ב Windows לכן אני כותב כאן ולא בפורום תוכנה. מדובר בWINDOWS 7 64bit אם למישהו יש רעיון לסיבה אני אשמח לשמוע תודה
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הוסיפו לי "דיסק קשיח" ועכשיו המחשב קורא את ה"דיסק קשיח" בתור תיקיה של מוזיקה! מישהו יודע למה זה?? תודה אחים שלי!!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לפתוח דפי אינטרנט מסויימים שאני יודע שמשתמשים ב ACTIVEX למטה הוא כותב לי ERROR ON PAGE. כמו כן יש דפים בעיקר בפורומים שאני מנסה להתחבר לפורום והוא פשוט חוזר לי למסך שלפני ההתחברות כלומר לא נכנס לי לדף ההתחברות בכלל.. החלונות שלי מעודכנים הכי שיש והורדתי את הגדרות האבטחה למינימום... מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן חבריא..... כמו שכולנו יודעים בXP שמכניסים דיסק אפילו ריק ישר עולה לנו תיבה ששואל תאותנו מה לעשות, וגם אנחנו מעלים משחק ייש המסך של המשחק עולה ששואל אותנו מה אנחנו רוצים לעשות..... יש מצב שמחקתי את הקובץ הזה?? כי הדברים האלו כבבר לא קורים לי......
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה שאני מכניס דיסק לאחד הכוננים (אפילו אם אני טוען אימאג' בדימון טולס) הכוננן לא מריץ אותו אוטומטית ואפילו לא משתנה האיקון שאני פותח את המחשב שלי רק אחרי שאני מאתחל את המחשב הוא מחליף לי את האיקונים למה שנמצא בפנים אבל מה שמפריע לי זה שהוא לא מריץ אותם אוטומטית איך אני פותר את זה? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב לנובו t61p עם ווינדוס 7 לפני שעה התקנתי idm (לא יודע עם זה קשור לבעיה) ואז מחקתי אותו ועשיתי ריסטארט ואז... רשום לי error 13 unsupported executable format לא יודע מה קרה אבל הוא לא מזהה את הפורמט???? בדיקה בגוגל וראיתי שזה קשור לדואל בוט של לינוקס ווינדוס ואני לא יודע מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, טוב, ה CD Player שלי ב Win2000 שבק חיים. כשאני מכניס דיסק מוזיקה לכונן (דיסק רגיל, קנוי, לא צרוב) אני מקבל את ההודעה הבאה: "Access to the specified device, path or file is denied" עכשיו, אותו כונן קורא דיסקים של תוכנה בלי שום בעיות. המחשב גם מזהה שיש Audio CD בכונן, אבל אם אני מנסה ללחוץ עליו לחיצה כפולה אני מקבל הודעה בזאת: The device is not ready" ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר - (Creative Sound Blaster 16, plug and play (WDM - אבל ללא תוצאות. הצילו!!! Anybody? דניאל.
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי בעיה בCMD כשאני פותח אותו מההתחל כדי לעשות פינג או IPCONFIG, בעצם כל דבר שאני רושם בהפעל שם זה רושם לי את הבעיה: הפעולה ואז: is not reconized as an internal or external command' operable program or batch file וכשאני פותח את ה CMD ישירות מהקובץ שלו ב Windows/system 31 מתוך הווינדוס אז הוא כן עובד כמו שצריך ופותח דברים מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-