עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by מiכaל,

שלום, בכל פעם שהמחשב מגיע למצב של שומר מסך או כאשר אני רק מדליק את המחשב... המחשב מגיע לחלון של הניתוק ששמה אפשר להחליף את המשתמשים, אני לא רוצה את זה... כי יש לי רק משתמש אחד במחשב. אז איך אני מבטל את זה? O_o תודה מראש, ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  2. שקניתי תמחשב אז קניתי גם וינדוס XP PRO מקורי עם SP2!! שמתי לי אותו ולאח שלי ולאחותי ועכשיו הוא אומר לי שהשתמשתי בו יותר מידי!! (ולא ידעתי שהמפתח מוצר הזה מוגבל לכמה פעמים ) מה אני עושה עכשיו?? הדיסק המקורי כבר לא שווה כלום?? וסתם ככה הלכו להם כמה מאות שקלים?!?! חייב עזרה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. התקנתי WIN XP SP2 לאחר שעבדתי עם הWIN הזה כבר כמה חודשים והכל היה בסדר. הפעם כל 20 דקות או יותר המחשב עושה BOOT לבד . יש למישהו רעיון מה לבדוק?

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by Evilution,

שלום לכולם! התקנתי ויסטה פרמיום לאחרונה, סה"כ מערכת מעניינת, אולם נתקלתי בבעיה אחת מעצבנת שלא מצאתי לה פתרון: בכל פעם שהמחשב נכנס למצב המתנה או שינה וכו', הוא לא מצליח לצאת ממנו! המחשב עובד אבל המערכת תקועה. למישהו יש רעיון? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by oded6188,

הרצתי תיקון ללוינדוס (Repair Installation) בעזרת אותו הדיסק שהתקנתי את הוינדוס שמותקן בסוף ההתקנה המחשב נכבה, וכל פעם שהו אנדלק אני מקבל את המסך הכחול עם השגיאה: Stop: 0x0000007b ולאחר פחות משנייה המחשב מתרסק. הרצתי Chkdsk ולא עזר איזה עוד אפשרויות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. WINDOWS XP PRO SP3 משהו מוזר, אחרי הדלקת המחשב או RESTART הכל עולה כרגיל למעט ה firewall של ה windows. אני נכנס לאחר מכן ומפעיל אותו ידנית, אבל ברגע שמכבים את המחשב או עושים RESTART ה firewall חוזר למצב של "לא פעיל" ניסיתי לתקן ע"י RUN: NETSH FIREWALL RESET וקיבלתי את חלון הדוס הריק והודעת שגיאה המצ"ב : ניסיתי גם לבדוק אם הסרוויס הזה פועל אוטומטית או ידנית או תמידית תחת RUN -> services.msc Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) כל אלה נמצאים במצב אוטומטי: Network Connections Security Center Windows Firewall Event Log מה אומרים המומחים :s05:

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by matan13,

ה- readyboots נועד להרחבת זיכרון ה- RAM או רק להרחבת ה-HD ?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  8. Started by borislee,

שלום,יש לי מחשב נייד של ACER ASPIRE 5920G. הבעיה היא שהוא מגיע עם ויסטה, שיוצר עומס מיותר על המחשב, ורציתי לשנמך את מערכת ההפעלה לXP. אז הורדתי מערכת הפעלה שידוע לי מהמחשב הנייח שלי LASTXP21, צרבתי וניסיתי להתקין, אך במסך הכחול של ההתקנה הוא אומר לי לבסוף שהוא לא מזהה את הכונן קשיח שלי. חיפשתי פיתרון לבעיה וכל מה שעלה זה: 1-שאני ישנה בהגדרות של הBIOS את אופן הפעולה של הכונן לIDE כי הכונן הקשיח שלי עובד בטכנולוגיה חדשה שXP לא מזהה. אני לא רוצה להשתמש באפשרות זו כי אז זה יאט לי את העבודה במחשב. 2-דורש כונן דיסקטים (משהו שאין לי) - וגם לא הבנתי בדייוק מה רוצים ממני..צריך להוריד משהו ואז לעשות F6 בBOOT או משהו כזה. 3-האפשרות שהכי מתאימה לי זה להוסיף איכשהו ידנית את הדרייברים …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by lago-h,

כשאני פותח את המחשב או שאני מאתחל אותו זו הברירת מחדל שאני מקבל בכוננים. הם מזוהים כאודיו למרות שאין אף דיסק בהם. כמובן ששני הכוננים הם נגני בלו ריי. אגב אחרי שאני פותח את המגשים זה מסתדר בערך(כאילו פעם כן ופעם לו) זה גם מאוד מפריע לתפקוד שלהם תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by dannygnh,

כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט, יש סימון בסרגל משימות שאני מוריד עידכון. הבעיה היא שכל פעם זה אותו עידכון. נ.ב איך יודעים , אם הsp2 מותקן ? ואם לא אז איך מתקינים אותו.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  11. זה לא משנה לי אם לעשות את זה דרך המערכת הפעלה או דרך הדוס אני אישית נכנסתי ל-recovery console של הווינדוס רשמתי ren "Documents and Settings" name וקיבלתי "Access is denied" אני משתמש במערכת קבצים NTFS. אם משהו יודע בכל זאת איך אפשר לשנות זה יעזור לי מאוד. אני צריך את זה כדי שמתי שאני מתקין מחדש את ה-WINDOWS אני לא אצטרך לעשות הרבה חוץ מלשנות את השם של כל התיקיות של המערכת הפעלה וככה לא אצטרך להסתבך עם גיבויים ושטויות. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  12. בוקר טוב , כשאני נכנס לכלים->אפשרויות תיקייה->תצוגה ומסמן ב-"וי" את אפצ' "הצג קבצים ותיקיות מוסתרים" ..ומבצע אישור..זה לא נשמר ולא ניתן לראות את הקבצים שהסתרתי בתיקייה מסויימת...כשאני חוזר לאפשרות ..אני רואה שה-"וי" חזר אוט' ל- "אל תציג"... כביכול לא שמרק את הבחירה שלי.. מישהו יודע מה מקור הבעיה ? * ניסיתי להתקין שוב את הווינדוס מחשש אולי לוירוס קיים (אפילו גירסה אחרת עם SP3 ) ועדיין אותה בעיה .. נ.ב: היוזר שלי מוגדר כ-ADMINISTRATOR במחשב. תודה למי שעוזר ..

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. עבדתי לפי הוראות ההתקנה באתר, הורדתי את הקבצים, התקנתי, ואני לא מוצא את ה-XP MODE הזה! כשאני מנסה להתקין שוב, הוא אומר לי שהוא כבר מותקן. למישהו יש ניסיון עם זה?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ברשותי מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 64-bit. בתקופה האחרונה הופיעה במחשב תופעה מוזרה - מוזיקה שמושמעת משום מקום. בפעם האחרונה שזה קרה החלטתי לחפש את המקור. סגרתי את כל דפדפני האינטרנט הפתוחים, סגרתי את כל התוכנות ב- Task Bar, וידאתי שאף תוכנת מוזיקה לא פתוחה, ולבסוף (כששום דבר לא עזר) בדקתי את ה- Task Manager. אפילו שם לא היתה אפליקציה שעבדה ברקע. התחלתי גם לסגור תהליכים (Processes) באותו חלון, ושום דבר לא עזר. המוזיקה המשיכה להתנגן באין מפריע. היא הפסיקה רק כשביצעתי אתחול. יש למישהו רעיון/פתרון?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. מוזר

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  16. במשחק של וינדווס XP הפינבול... אני לוחץ על F4 ואחרי 2 שניות הוא חוזר למצב של חלון.... הרזולוציה שלי היא 1280X1024.... עריכה: מה נהיה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by puGs,

מקווה שזהו הפורום הנכון,אם לא תעבירו אותו בבקשה בעת פרמוט למחשב של אחותי בשלב עליית ההתקנה(אחרי טעינת הדרייברים ולוח האם) המחשב מקלב מסך כחול ומתקבלת הודעת שגיאה 0x0000007b ניסינו למחוק וירוסים ולצרוב במהירות נמוכה(4X) גרסאות אחרות של הווינדוס אך הכל גרם לאותה תוצאה... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by BeNnYBoO,

Hello everybody, Today I've installed Windows XP SP3 on my PC. Before that I had Windows 7 beta. After the installation succeeded windows XP came up. Now, in my C drive I have two Windows folders and I want to delete the windows 7 one. How do I do that? Another problem that I've encountered is: I can't install Nvidia drivers. I can't change the language so it's in Arabic. That's the reason I type in English... Please, I need your help ASAP!

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  19. Started by idofr,

אז ככה ואל תגידו לי תעשה חיפוש כי עשיתי לולא מצאתי תשובה אמא קנתה מחשב חדש 64 ביט עם כול הדברים הנלווים באתי להתקין עליו את הSATA כמו שעשיתי על המחשב שלי ששם הצלחתי אבל הF6 לא מגיב ואח"כ שהוא המשיך בהתקנה הוא כותב משו על אם אני רוצה להגדיר כונן סקאסי ללחוץ S אז לחצתי הוא העלה את הדיסקט ושם יש כמה סוגי התקנה שונים ניסיתי את וכולם והאף אחד מהם לא עבד הלוח הוא ABIT KV8 PRO והכונן הוא של WD 80 גיגה עריכה : הF6 כן עובד והאפשרויות שיש לי לבחור מההתקנה בדיסקט הן intel 82801fr sata raid controller for windows intel 82801fr sata ahci controller for windows intel 82801er sata raid controller for windows silicon image sil 3112 sata raia controller for windows

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  20. רוב הזמן זה בסדר ולפעמים הוא משתגע ורושם גיבריש וריבועים ריקים כאלה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by xtract1,

יש לי XP PRO והעניין הוא שהיא אצלי בערך מאז שהיא יצאה (נדמה לי 2002) עכשיו חבר שלי אמר לי שיש לו גירסא יותר חדשה..משהו שהוא קיבל לא מזמן... שימו לב שאני מדבר על אותו דבר..XP PRO..ואני לא מדבר על השוני בגירסאות כשלאחת יש SP1 ולשניה SP2.. .אני מדבר על הווינדוס עצמו בלי תוספות... אז יש לי טעם לשרד לגרסא חדשה של ווידווס? יש הבדלים? איך אני יכול לדעת איזה גרסא יש לי? נ.ב גיליתי איזה גירסא יש לי...הינה היא בתמונה המצורפת..עדיין השאלה נישארה..יש גירסא חדשה יותר? (אני לא מדבר על חבילות הרחבה) והאם כדאי לי לשדרג לכזו בהנחה שאני יכול לקבל גירסא חדשה יותר בחינם.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by J.allmighty,

היי , אני מנסה לשייך אתwww.???.co.il למשל אם מקלידים בדפדפן yahoo (דוגמה) ולאח מכן ctrl+enter הוא ישר נותן www.yahoo.com איך אני עושה כדי ש2 מקשים שונים במקלדת ביחד יעשו את אותו הדבר רק עם co.il ? תודה לעוזרים ;D

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by bolie,

במחשב החדש שלי (השני שלי) יש ווינדוס אקס פי וקניתי אותו בערך לפני חודש ועכשיו עולה לי הולדה שאומרת: "יש להפעיל עותק זה של windows באמצאות microsoft לפני שתוכל להיכנס למערכת. האם ברצונך להפעיל את ווינדוס כעת? כן/לא" אם אני לוחץ על כן ועל לא הווינדוס לא פועל.....מה אני יכול לעשות?????

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  24. אני מחפש תוכנה (או מספר תוכנות) שמשנה את המראה של Windows 2000 Professional SP4, כך שהוא יראה כמו Windows XP. אני מעוניין בעיקר שהמראה של חלון של תוכנה (וחלון של המחשב שלי) וה-Task Bar יראו כמו ב-Windows XP (בצבעים של כחול, ירוק ואדום). אני מעוניין גם בתוכנות טובות שמאפשרות לבצע Tweaks למספר רב של מאפיינים ב-Windows 2000. הדברים החשובים לי בעיקר הם Tweaks שקשורים למראה של Windows ולמיקום של תיקיות מערכת שונות (כמו Favorites). אני רוצה שהתוכנות ישנו את המאפיינים של Windows מבלי לרוץ בזיכרון ברקע, ומבלי לשנות את המעטפת של Windows (כמו Aston). בקיצור, אני רוצה להשתמש ב-Windows 2000 ולהרגיש Windows XP, מבלי להכביד על המערכת.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by Maor Shahar,

יש לי VISTA ULTIMATE ובו WIindows Media Center. הVISTA באנגלית (אך המיקום ישראל) ובכל זאת בOnline Media (מדיה מקוונת) אני רואה את הערוצים האמריקאים ולא הישראלים.. מישהו יודע איך אני משנה את זה?! או מוסיף את הערוצים הישראלים.. דבר נוסף יש לי כרטיס טלוויזיה (יחסית פשוט.. מחברת PHILIPS) התקנתי אותו ואת התוכנה שמגיעה איתו ואני רואה את כל הערוצים שיש לי בבית בלי בעיה.. אבל אני מעוניין למשל להקליט תוכניות (אני יודע שזה אפשרי בעזרת הmedia center) לכן ניסתי לקנפג את הכרטיס עם המדיה סנטר אבל הוא לא מזהה לי את הכרטיס בכלל.. הוא כותב שאין כרטיס טלוויזיה ומציע לי אפשרות לרכוש אחד דרך מיקרוסופט.. אז רציתי לדעת אם המדיה סנטר תומך ועובד רק עם מספר כרטיסים מוגבל? או שמשהו בהגדרות שלי …

• 0 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.