Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מנסה להיכנס לאתר המשחקים של יאהו אני מתבקש להוריד את זה. כשאני לוחץ על הרוד זה הולך לדף כלשהו של מייקרוסופט ואומר שלא ניתן מסיבה כלשהי ששכחתי. הלכתי לאתר של sun והיו שם מיליון קישורים, לא ידעתי מה להוריד. מישהו יודע מה צריך להוריד? (קישור ישיר יעזור מאוד)... תודה! נ.ב. יש לי winXP ואקספלורר 6 אם זה חשוב.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם תוכנות גרפיקה 32 ביט יפעלו פחות טוב מתוכנות 64 ביט על וינדוס 7? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך שאני נכנס לתיקיה עם תמונות או סרטי וידאו אני מקבל הודעת שגיאה (SEND/DONT SEND). אין לי מושג ממה זה,עשיתי בדיקת וירוסים ואין לי כלום. המחשב הוא לא ממש חדש P4. XP PRO. תודה.
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
או קיי היום הווינדוס לא עלה לי וגיליתי מה הבעיה וזה בגלל משהו שהתקנתי.. עכשיו אני מעוניין לעשות SYSTEM RESTORE (אני דרך סייף מוד) והוא אומר שאני צריך לפנות 200 מגה מכונן C פיניתי יותר מג'יגה והוא עדיין רושם לי את זה ולפני שבוע שהיה פחות מקום שם לא עשה לי בעיות מה לעשות? אני לא מתכונן לפרמט כי אני קונה הארד דיסק חדש בקרוב ואני צריך את הקבצים שיש לי בהארד דיסק הזה להעביר לשם..
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי WIN 7 32BIT פרוץ! עכשיו הרבה זמן לא עדכנתי עדכונים ולא נגעתי בקראק שלי רימוב וואט... עכשיו אני יודע שתמיד צריך לעשות רימוב וואט נכון??? אז למה אצלי זה ככה ולא על הרימוב וואט?????חבר שלי יש אצלו ואצלו זה לחוץ!!! ללחוץ על זה??ואני לאא יודע מה קרה כי במאפייני מערכת מראה שיש לי מקורי =/ ללחוץ על זה או לא??? אני מזכיר שוב! זה מראה לי שיש לי WIN מקורי בלבד! במחשב שלי >> מאפייני מערכת! מה לעשות פה? הוא אומר שזה בסדר??? ^^^ לעזוב את זה ככה.?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב Vista Ultimate עשיתי שתי מחיצות C ו D אחרי שסיימתי לפרמט את C ועליו הויסטה אין לי כונן D אך אני מוסיף אותו?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
Windows XP SP3 אני נכנס ל "Folder Options" ומשנה את הסימון ל-"Show hidden files and folders" ולחוץ apply. אבל זה בעצם לא מבצע את הפעולה.... ובפעם הבאה שאני אכנס ל Folder Options אז הבחירה תחזור לקדמותה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות WINDOWS XP חוקי (כי נמאס מהלא....) השאלה שלי היא איזו מהגרסאות של XP (HOME וPRO) יותר מתאימה למשחקים
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן אנשים... בעיה שנולדה בשבוע האחרון במחשב... לאחר זמן עבודה מה, כל רגע קופצת הודעת השגיאה (המצורפת כתמונה ראשונה), ולאחר אישור מופיעה הודעת שגיאה נוספת (השניה) זה קורה 4-5 פעמים... ובפעם שלאחר מכן... המחשב נתקע וצריך לרסט . חשוב לציין: המחשב נקי ממזיקים, מאחורי אנטי וירוס+פיירוואל ומתבצע ניקיון מערכת ע"י CCLEANER מספר פעמים ביום ... אשמח לעזרה כי אני חושש מאוד מהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה (המון המון תוכנות ומשחקים שמותקנים וילכו לאיבוד) ... בבקשה עזרה. תודה רבה ומראש . [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום , כאשר אני לוחץ על המחשב שלי "manage" אני מקבל error: This application has failed to start because apphelp.dll was not found. אשמח אם תוכלו לעזור לי. (ההודעה הייתה לי כבר די הרבה זמן , לא חשבתי שזה משנה במשהו , עד שהיום התחדשתי בhardisk ולצערי גיליתי שאני צריך את האפשרות הזאת..)
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה ריענון לרשימת שרתים בcod4 מופיע לי המסך הכחול הבא... זה רק רק רק בסיטואציה הזאת ולא בשום מצב אחר, ככה שאוליי זה בעיה במשחק או משהו... אני חושב שזה מתאים יותר לפורום הזה כי לא נראה לי שגיימרים ממש מבינים במסכים כחולים.. יש לציין שמותקן אצלי xp מקורי עם כל העידכונים.. הנה קישור לתמונה... http://eliad.org/uploads/1201503985.jpg
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בגלל נסיונות שעשיתי , כשאני מעלה את המחשב עולה מסך המבקש ממני לבחור את מערכת ההפעלה הרצוייה מתוך כמה. כיצד ניתן להסיר אופציה כזו?
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שכולם מכירים את זה שכאשר רושמים משהו באתר חיפוש ולאחר מכן רושמים רק את האות הראשונה זה מראה את מה שחיפשתי בעבר, אתם יודעים איך מבטלים את זה?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן. האם ובאיזה מקרים ניתן/לא ניתן להעביר מע' הפעלה הל כונן?כלומר בואו נגיד שמה במחשב אני מחליף ומחייב התקנת WIN חדש?אני יודע(אבל זה משום מקור מוסמך) שאם מחליפים לוח אם חייבים התקנה חדשה,אלא אם הבקר זהה. בהחלפת זכרונות אין צורך.בהחלפת מעבד..יש/אין צורך? ואם אני לוקח את ה-HD שמותקנת עליו מע' למחשב אחר,הוא יעלה?או שצריך לשנות לעשות משהו?
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
נתקלתי במשהו שבחיים לא קרה לי מה זה יכול להיות ? שאני לוחץ ALT?CTRL?DELETE זה מה שאני רואה מה זה יכול להיות איפה כל הלשוניות למעלה נעלמו ?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי מחשב של לנובו עם וינדוס 8. הדיסק בקשיח נדפק כליל ואני אחליף אותו בחדש, איך אני משחזר את הקוד מוצר של וינדוס 8 ומאיפה אני מוריד את ההתקנה? מבחינתי גם וינדוס 10 אפשרי. אני רוצה שהמחשב ישאר חוקי, אז בלי פתרונות לא חוקיים בבקשה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מפרמט וזה מעתיק את ההתקנה עושה ריסט רגיל ואז במום לעלות את ההתקנה הוא שוב עושה פרמוט מה זה?
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי, יש לי בלפטופ ווינדוס 8.1 32bit, אני מנסה להריץ עליו תוכנה ישנה ונתקל בשגיאה שאין תמיכה ב16 ביט.. הבנתי מגוגל שגירסאת ה32bit תומכת בהרצת אפל' של 16bit.. הגעתי לאפשרות בלוח הבקרה אך בלחיצה עליה אני מקבל את ההודעה שבקובץ המצורף. (במקום שייפתח לי החלון הבא: http://www.askvg.com/windows-8-comes-with-built-in-16-bit-application-support/ ) מה הבעיה ? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב שכבר היה עליו XP. מצד החומרה הוא תקין, אבל כשאני מנסה להקין עליו XP, יש איזה קובצ שהוא כותב שהוא לא יכול להעתיק. ושואל אם להתעלם, לצאת מההתקנה, או לנסות שוב. הדיסק של ההתקנה בסדר, כי הוא עובד על מחשבים אחרים. ניסיתי דיסקים שונים, ובכולם אותה בעיה. הוא לא נתקע בשלב ספציפי, כי כל פעם הוא לא מצליח להעתיק קובץ אחר. מה עושים???
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול PCI 512 וכשאני מנסה להתקין את הדרייברים או מהדיסק או כאלו שהורדתי מהאינטרנט קורה את אותו דבר: זה עושה לפני ההתקנה את המלבן הקטן הזה שמגיע עד ה-100% (ההוא מהגירסאות מלפני איזה שנתיים של InstallShield) ומגיע עד הסוף. עכשיו הוא אמור לעלות את ההתקנה אבל במקום זה מופיע לי ה-Error של Win XP: InstallShield Engine has encoutered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. במחשב השני בבית שגם יש לו XP זה פועל בסדר ככה שזה בטח איזה בעיה ב-XP כאן. אז יש איזה אפשרות לתקן את זה בלי להתקין מחדש את ה-XP או משהו כזה? ניסיתי להתקין מחדש את SP1 אבל זה לא עזר... נ.ב. זה בכלל עוזר משהו להתקין את זה? כי זה פועל בסדר גמור בלי זה בינתיים...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחלוקת מחיצות אחרי התקנה חדשה של ווינדוס בעזרת הכלים שיש בווינדוס ולא עם תוכנה חיצונים כמו PM תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
עם אתם יכולים תציינו בבקשה איזו מערכת הפעלה יש לכם וכמה מקום היא תופסת לכם על הדיסק טוב אני יתחיל יש לי WIN 2K PRO Service Pack3 וזה תופס לי כ- 600 מגה על המחשב.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-