עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by pak82,

באירגון שבו אני עובד ישנם מחשבים שיש להם תופעה מוזרה שהמחשב עובד לאט מאוד, כאשר בדקתי בtask manager רואים שהCPU על 100% אבל בפועל כשמסתכלים על התהליכים אין שום בעיה הכל נראה תקין המחשבים עובדים עם XP SP2 ויש להם מספיק זיכרון (בגלל שזה אירגון לא ניתן לשדרג סתם כך לSP3) מה ניתן לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by binyamin1001,

ברגע שאני מתחבר, המחשב שלי "קופא" לכמה שניות, בין חמש שניות לדקה וחצי, תלוי בשעה, בטמפרטורה ובכיוון הרוח לא מדובר בבעיה מקומית עם שורת המשימות, או עם הדפדפן, אלא עם כל הממשק הגרפי. שמתי לב לשתי נקודות: הבעיה נעלמת כשאני מכבה את התהליך explrer.exe (אני מניח שזה קשור לעובדה שהבעיה היא עם הממשק הגראפי). שמתי לב שיש לי שני ישומים העונים לשם Explorer, אחד בגודל של 1.14MB אם אני לא טועה, והשני בגודל של כמה בתים (Bytes) ספורים. העלתי תמונה של תיקיית WINDOWS שלי, במיוחד של שני הקבצים הבעיתיים... http://up132.siz.co.il/up1/x3izzmew4emm.gif עדכון: הכנסתי את הדיסק של Windows לכונן, והפעלתי sfc /scannow. התוכנה באמת מבקשת ממני להעתיק קבצים חסרים, אבל היא מבקשת ממני להכניס א…

3. היי, אני יודע שיש פאץ שנותן להגדיר מחדש את ההגבלת חיבורים בו זמנית של ה-tcp. האם יש פאץ או פתרון אחר דומה לשחק עם ההגבלה של ה-inbound connections ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  4. Started by shalev33,

אני מפעיל את המחשב ואחרי שוינדוס עולה יש לי רק את הרקע והאקספלורר לא עולה, גם אחרי שאני פותח ידנית את היישום EXPLORER.EXE. (נותן לי הודעה שוינדוס סגר את היישום) בSAFE MODE עשיתי בדיקת שגיאות ובאמצעבשלב הרביעי זה נותן מסך כחול ומאתחל את המחשב

5. היי לפני מספר ימים ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס מסך במחשב הנייד (יצרן MSI) במהלך ההתקנה המחשב נתקע, ביצעתי ריסטרט למחשב ומאז הוא לא עולה, אלא נתקע במסך של הפסים הירוקים שזזים מצד לצד. ניסיתי להפעיל ב SAFE MODE אבל ההפעלה נתקעת בקובץ crcdisk.sys (חיפוש בגוגל מעלה שזו בעיה נפוצה אבל בלי פתרון יחיד). ניסיתי להכניס את הדיסק של ויסטה במטרה לעשות REPAIR או מקסימום התקנה מחדש- הבעיה היא שגם הדיסק לא עולה, אלא גם הוא נתקע בשלב של הפסים הירוקים. מתוך ייאוש ניסיתי אפילו להיכנס להתקנת ווינדו XP, ווינדוס 7 ואפילו ווינדוס XP דרך דיסק און קי. שום דבר לא עובד, הם תמיד נתקעים בשלב של טעינת הווינדוס. הביוס מזהה את הדיסק הקשיח, הסידי והזכרון. יש למישהו עיצה? נ.ב. אני מאוד מרוחק פיזית מהיבוא…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by tidan26,

שלום! יש לי בעיה כאשר אני מפעיל כל משחק ומשחק אחרי זמן מסוים קופץ לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט מה הסיבה לתופעה?... ??? המפרט שלי: מעבד: intel core i7 extreme 975 לוח: asus rampage 2 gene זיכרון: ocz 6gb 1600 mhz כרטיס מסך: bfg gtx 295 ספק כח: thermaltake 850w מערכת הפעלה: ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט

7. Started by zvika48,

שלומות. המחשב עם 2 הרד דיסקים. שני ההרד דיסקים נכנסים למצב המתנה כאשר ההגדרה מתבצעת באמצעות כלי מאפייני תצוגה-שומר מסך-צריכת חשמל של ווינדוס xp האם ניתן באמצעות כלי תוכנה או חומרה (גמפרים) להכניס למצב המתנה רק את דיסק ה "slave". במצב המתנה מאוורר כרטיס המסך ממשיך לפעול. האם ניתן להרדים אותו? תודה צביקה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  8. Started by FRI,

מעבד - INTEL PENTIUM E5300 BOX לוח אם - FOXCONN TG31-M2 Retail זכרונות - A-DATA 2X2GB 800MHZ VALUE כרטיס מסך - SAPPHIRE HD4830 512MB כונן קשיח - WD 320GB AAKS 16MB מארז - RAIDMAX APEX 802 ספק כח - SEASONIC 400W SS-400ET בעקרון אני צריך אותו למשחקים בינוניים ולפוטושופ, השאלה שלי האם ויסטה 64 ביט יעבוד טוב על המחשב הזה או שהמערכת הזאת תשאב ממנו יותר מדי כוח? אם לא אז איזה מערכת הפעלה לקחת?

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  9. הנה התמונה: http://img249.imageshack.us/img249/57/15201765.gif עבדתי מלא מלא זמן עם XP ובחיים לא נתקלתי בדבר הזה.. שלא נדבר שזה בכלל נראה כמו איזה וירוס . אז..מישהו נתקל בזה פעם או שזה וירוס ? תודה

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by jackhammer,

יש לי סקריפט קטן שמעתיק לי קבצים ממקום למקום למטרות גיבוי אני משתמש בפקודת XCOPY עכשיו בגלל שיש פה ושם קבצים גדולים (יותר מ10GB לפעמים) אז זה נראה כאילו זה נתקע חיפשתי בגוגל איזה סוויצ' כדי להוסיף מד אחוזים להעתקה של כל קובץ אבל לא מצאתי איך עושים את זה אני יודע שזה קיים בBAT.ים שעושים EXTRACT לקבצים אבל אני לא מצליח לעשות את זה עם XCOPY אני מעוניין להשאיר את הפורמט של הסקריפט כמו שהוא (פשוט) מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. האם אפשר להתקין WIN 7 יחד עם WIN XP המותקנת כבר ב-C? אם כן, איך עושים זאת ועל מה עלי להיזהר או להכין מראש מלבד גיבוי של המערכת הקיימת? תודה

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  12. זאת השקיעה שקופצת http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms795930.aspx מה אפשר לעשות במצב כזה? בדקתי את הרכיבים עד כמה שזה נין הרצתי MEMTEST...

13. כמו שהיה בתפריט התצוגה באקס פי

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by Zadu,

היום בבוקר היה לי 2 הפסקות חשמל . אחת הייתה באמצע שהייתי באיזה משחק . והשנייה הייתה בזמן העלייה של המחשב . עכשיו כל פעם שהמחשב עולה, אני מקבל הודעה : invaild boot.ini file ואז זה רושם : booting from c/windows מה עושים ?

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  15. Started by cena00,

שלום יש לי בעיה בווינדווס. עד עכשיו תמיד הייתי מחליף בין המשתמשים במחשב שלי בלי שום בעיה, ולאחרונה, כל פעם שאני עושה החלף משתמש, אז המחשב נתקע. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  16. Started by crabrocket,

שלום רציתי לדעת אם מחשב מיני נייד כמו זה: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=322&AuctionId=7727764 יוכל להריץ את ווינדוס 7 בצורה חלקה(אני מתכוון לשדרג את הזיכרון ל2gb)? (לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה או לא)

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by guuner,

אני מנסה להתקין סקינים לW7 אבל לא ממש מצליח. זה נותן לי קובץ שלא נותן בכלל להשתמש באותו קובץ ולא כלום ואין לי משוג מה עושים עם זה. הנה האתר http://windows7themes.com/ איך אני משתמש בסקין?? תודה מראש אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by dan9,

היי מהיכן אני יכול להשיג עברית לWINDOWS 7 32 BIT גירסה 7264? הפכתי את הרשת ולא מצאתי תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by FastJack,

שלום. כאשר רציתי לשנות בWIN XP את תצוגת התיקיות הייתי נכנס דרך הסייר לFolder Options ושם לוחץ על "החל את העיצוב הנוכחי על כל התיקיות". איך אני עושה זאת בWIN7? אין את הFolder Options דרך הסייר אלה רק דרך הControl panel. אני רוצה שהתקיות יהיו בצורת "רשימה" ולא "פרטים".

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. בימים האחרונים הVista שלי מצא כמה עדכונים חדשים והתקין אותם בלי לשאול אותי כשהוא סיים הוא התחיל איתי במירוץ, על המסך הופיע חלון ובו מד ירוק שמתמלא במהירות, הספקת ללחוץ בזמן? יש לך עוד 4 שעות של שקט לא הספקת ללחוץ? המחשב עושה ריסטרט מעצמו וכל העבודה הולכת לפח אחרי שכבר לא הספקת ללחוץ והוא נכבה, הוא נתקע עוד חצי שעה בתהליך של סיום התקנת העדכונים, וכשהוא נדלק בחזרה עוד חצי שעה מי ביקש את זה בכלל? *** על ההגנה של המחשב שלי, אני לא משתמש לא בפיירוול, לא באנטי וירוס, ולא בכלום כבר שנה שלמה והמחשב שלי רץ מעולה יש דרך להעיף את הדבר המציק הזה? במיוחד את זה שהמחשב נכבה על דעת עצמו

21. Started by position,

התקנתי לאחרונה windows 7 והעברתי חומר שגיביתי ממחשב אחר. חלק מהחומר מכיל קבצים מוסתרים, ואני לא מוצא את המקום בו מורים למחשב להציג קבצים נסתרים (מה שהיה באפשרויות תיקייה בXP) כיצד ניתן לראות קבצים מוסתרים בווינדוס 7? תודה לעוזר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by gor84,

שלום לכולם... אני מחפש גרסא חוקית של ה PREMIUM, כי נדפק לי המחשב... יש לי סיריאל חוקי... תודה!

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by nsasseon,

רציתי לדעת אם ווינדוס 7 תומך ב8GB זיכרון? ואם התקנתי כבר את ווינדוס 7 שהוא 32BIT יש אפשרות לעשות שדרוג ל64BIT (כאילו בלי למחוק את כל התוכנות וההגדרות שהתקנתי עד עכשיו)? כאילו Upgrade בהתקנה מהווינדוס. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  24. המחשב כול חצי שעה בערך מביא לי הודעה מעצבנת... אם אני מחובר לאימיול, או שהארדיסק החיצוני מחובר, או שאני סתם שומע מוזיקה או רואה סרט מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? מה הכוונה של ההודעה? תודה לכולם...

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  25. יש לי בעיה במחשב שמותקן בו חלונות XP PRO. בעת העליה של המחשב הוא מגיע למסך של שולחן העבודה ואז לוקח לו מלא זמן עד שאני יכול להפעיל את אינטרנט אקספלורר ועוד תוכנות. אני אתאר את הבעיה קצת יותר תכף. העניין הוא שאמרתי שאולי הבעיה היא במשתמש הספציפי הזה ובחששותי אכן צדקתי מכיוון שכאשר אני הגדרתי משתמש חדש אחר והפעלתי דרכו את המחשב העליה של המחשב הסתיימה במהירות מאד גבוהה יחסית למשתמש השני. השתמשתי בתוכנה BOOTVIS כדי לבדוק האם יש איזה שהוא משהו שגורם לעליה האיטית של המחשב אבל מבחינת BOOTVIS העליה של המחשב מסתיימת תוך 45 שניות אבל בפועל המציאות קצת הרבה יותר נוטה לכיוון השלוש דקות. ניטרלתי את כל התוכנות שעולות בעליה של חלונות ובמשתמש החדש הרצתי את כולן ועדיין במשתמש הישן זה עלה …

• 4 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.