Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, עד עכשיו היה לי משתנה administrator והחלטתי לשנות שיהיה משתמש לי ואחד למשפחה. אז נכנסתי ללוח בקרה ושם לuser accounts ועשיתי "צור משתמש חדש" נתתי לו סמכויות של admin ואז כשהפעלתי מחדש את המחשב, התגלה לי שמשתמש הadmin נעלם מהמחשב וכל שנותר הוא המשתמש שלי. אך המשתמש שלי ריק מכל הקבצים שהיו במשתמש הadmin. נכנסתי דרך C ואז doc and settings ושם הייתה לי תיקייה של aministrator, כאשר נכנסתי אליה לא הייתה שם הmy documents שלו. לשולחן עבודה הקודם הצלחתי להיכנס(תיקיית ה desktop הייתה קיימת) ולהעביר קבצים אך לא הייתה תיקייה ששמה my documents. האם כל מה שהיה לי ב"מסמכים שלי" לפני השינוי נחמק? אם לא, כיצד אפשר להעבירם למשתמש החדש? או אם זה לא אפשרי, האם אפשר לבטל את מה שע…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
When I am trying to write with Hebrew in sites, I got gibrish insted. like this: ?י? In this case I tried to write Moshe in Hebrew. In the windows, the Hebrew is ok. What can be the problem?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי WIN7 64 זו גירסה חוקית שהותקנה לי ע"י טכנאי, ואין לי דיסק עותק של מערכת ההפעלה התקנתי חבילת Add-on עבור Adobe premiere זו חבילה מקורית שהורדתי מהאתר של אדובה באמצע ההתקנה הופיע מסך כחול והמחשב איתחל את עצמו, ומאז אני לא מצליח להעלות אותו שוב בתפריט system recovery options האפשרויות של imege recovery וה- system restore מעלות הודעת שגיאה stautup repair עובד ומסיים אך זה עדיין לא עוזר ה-cmd עובד אבל לא ניתן לגשת לכונן C, זה כותב שהכונן הוא - system reserved ושם אופציה אחרת מתפריט ה F8, "מצב בטוח" וכל השאר לא מצליחות לעלות, המחשב קורס מייד כשהוא מגיע למסך ה- Starting Windows, מופיע מסך כחול לחצי שניה והוא מבצע שוב אתחול אודה לכם על כל עזרה, זה ממש דחוף לי אני…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מערכת הפעלה ווינדוס 7, 64 ביט הכל התחיל לפני כמה ימים כשניסיתי להיכנס לביוס לחצתי כרגיל על delete אבל הביוס לא נפתח.. אחרי כמה שניות המחשב ריסט את עצמו אבל לא הצליח לעלות. (הוא נשאר על מסך שחור) ככה המחשב המשיך (כיבוי וניסיון להדליק) עד שהוצאתי אותו מהחשמל מאז, כל פעם מתי שאני מדליק את המחשב והווינדוס עולה, בחצי שעה הראשונה (פחות או יותר) יש מיזעורים למשל אני בדפדפן, אז כל כמה שניות הוא מתמזער. לא לגמרי מתמזער לשורת המשימות אלא רק למצב שצריך ללחוץ על הדפדפן שוב בשביל להמשיך לגלוש. אני גם שומע קליקים ברקע במשך חצי השעה הזאת. קליקים כמו שנכנסים לתיקייה. למרות שהקליקים לא קורים דווקא מתי שיש מזעור למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקינו לחבר של ווינדוס XP, עכשיו התקנה לא פירמטו לו גם את כונן D,כך שהוא לא יכולה לאחסן מידע ב-120 ג'יגה של אותו כונן. אשר אני מנסה לפרמט את כונן D דרך הווינדוס הוא מציג לי שגיאה שרשום בה: "לא ניתן לבצע את הפעולה הנדרשת" שגיאה מוזרה מאוד,מה אני יכול לעשות כדי לפרמט את אותו כונן? רק כדי להזכיר שאין במחשב כונן Floopy כדי שאוכל לבצע -Fdisk בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! הבעיה היא כזו - המחשב שלי בזמן האחרון (שבוע~) התחיל לעבוד לאט בהפעלה, פעם הייתי יכול לעבוד עליו ישר כשהפעלתי אותו (כשיש משהו כמו 7 דברים בסטארט אפ - וגם עכשיו זה ככה, אני עוקב אחרי זה שיישארו רק הדברים החשובים בסטארט-אפ), והיום הוא פשוט איטי מאוד למשך שתי דקות~ מהרגע שהוא נכנס לווינדוס. מה גם, שלאחר שעתיים בערך שאני לא עובד עליו, לא משנה על מה אני לוחץ (IE למשל) - הוא פשוט נתקע. העכבר עדיין זז, יש את הסמל של שעון החול של ויסטה - עיגול כזה שמסתובב, ואחרי דקה וחצי או שתיים יש פשוט מסך שחור שעדיין אפשר לראות בו את העכבר ולהזיז אותו, ואני חייב לרסטרט. מוכר? אני רוצה לעשות סריקת וירוסים, אבל המחשב בטח ייתקע לי באמצע... לא זוכר מתי פעם אחרונה עשיתי סריקת SPYWARE וכאלה, מא…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, במערכת Vista שאמורה לצאת קיימת אפשרות תצוגה מקדימה של חלונות בשורת המשימות (ראה תמונה לפני ואחרי בסוף המסמך) על מנת לקבל את אותו אפקט בWindows xp ניתן להתקין תוכנה קטנה בשם Visual Task מאתר הבא: http://www.visualtasktips.com/ לינק להורדה: http://www.visualtasktips.com/download.php לאחר ההתקנה יש לבצע הפעלה מחדש למחשב ופשוט \לעבור עם העכבר על החלונות הפתוחים כמו בתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי dual boot 1. 98 2. 2000 3. xp אני רוצה להתקין מחדש את ה 98. אך אני מפרמט או מתקין מחדש את 98 בלי לפגוע ב BOOT rec?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב. ניסיתי לפרמט את המחשב שלי לW7 ומשום מה זה עושה לי שגיאה שאני מנסה לפתוח כונן חדש,זה רושם לי את זה: setup was unable to create a new system partition or locate in existing system partition see the setup log files for more information עזרה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה לאחרונה המחשב עולה (vista) ונתקע כאשר הוא מעלה את התוכניות שעולות בstartup אם אני עושה "רסט" אז הוא עולה בסדר. יש לכם רעיון איך לפתור את הבעיה? נראה לי שזה בגלל אחד התוכניות שאולי הפסקתי את עליתה בהפעלת המחשב גורמת לזה. שמח ליעוץ תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתה לי בעיה של מסך כחול במחשב משהו עם ב BOOT.INI וניסיתי המון מדריכים וכלום לא עבד אז בסוף עשיתי התקנה חדשה של הווינדוס, אבל שהוא לא ימחק את התיקייה הישנה של הווינדוס עם כל הקבצים, אלא יעשה לי תיקייה חדשה של ווינדוס אחר. קראתי לווינדוס WINDOWSY.. ככה שלא יהיו לי 2 שמות זהים. ההתקנה עברה בקלות, התקין, סיים ואני בודק אם יש לי את כל הקבצים, מגלה שכן! אבל אחרי זה אני נכנס למסמכים שלי ואין כלום!! ואז נזכרתי שאפשר להיכנס מ MY DOCUMENTS AND SETTINGS או איך שהתיקייה הזאת לא נקראת... ונכנסתי והיו שם את המשתמש הישן ואת המשתמש החדש... ניסיתי להיכנס למשתמש הישן וזה רושם לי!! : c:/Documents and settings/Username is not accessible, access is denied הקטע פה הוא שזה לא נמחק…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר? התקין ובדק? במה זה שונה מהתקנה "נורמלית" של XP? האם זה כדאי? (ברור לי שזאת גרסה פרוצה)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ווינדוס 7 64 ביט עם IE8 ועד היום הכל היה מצוין עם הגלישה והכל. היום בבוקר התקנתי עידכון שנשלח אליי בשביל הדפדפן שמשפר את התאימות שלו ואני חושב אולי שהבעיה בגללו. לאחר התקנת העידכון גלשתי כרגיל עד שפתאום נתקע לי המחשב,חקרתי קצת הנושא וגיליתי שברגע שאני מפעיל את הדפדפן דרך האייקון בשולחן העבודה אז לאחר מכן כל שולחן העבודה תקוע לי כלומר אני לא יכול להפעיל שום יישום דרכו עד שאני סוגר את הדפדפן דרך מנהל המשימות. ברגע שאני מפעיל את הדפדפן דרך תפריט ההתחל אז הכל בסדר ושולחן העבודה עובד בסדר. הסרתי את העידכון,עשיתי סריקת וירוסים והבעיה לא נפתרה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה windows xp לא עולה, ברגע שמופיע הלוגו של xp, לאחר שנייה הוא נתקע ולא זז, מה זה יכול להיות ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי מחשב עם 3 XP כששתיים מהם על אותו כונן וויסטה ובגלל שכל הזמן יש בעיות אז כרגע אני יכול להעלות רק את הXP שעובד אם אני עושה REPAIR בויסטה אז אני יכול להעלות את הויסטה ואת הXP שלא עובד ואז אני לא יכול לחזור לXP שעובד ויש עוד אחד שעובד שאין לי גישה אליו, איך אני יכול לעשות שיהיה לי תפריט שנותן לי לבחור מערכת הפעלה (אל תציעו את הARCONIS כי זה אסון וזה הרס לי את המחשב) עמית
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה עם הנייד החדש שמותקן עליו ויסטה בשאר הניידים בבית מותקן XP יש לי רשת אלחוטית שעובדת מצויין אך בנייד החדש לאחר כמה דקות הוא נכנס למצב של קישוריות מוגבלת והתופעה הזו לא מופיעה בשום נייד אחר בדקתי גם ברשת אלחוטית אחרת וזה שוב קרה האם מישהו יכול לתת לי הסבר לתופעה ואיך לטפל בזה דרך אגב בחיבור ישיר למודם אין שום בעיה והאינטרנט עובד חלק.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל להתקרב לנקודה שבה לא נשאר לי שטח בדיסק (C), אבל ב D, יש לי המון שטח פנוי. זה מחשב נייד ואני די בטוח ששתיהן יושבות על אותו הדיסק הקשיח. קראתי קצת על האפשרות לשנות את נפחי המחיצות, כאן : https://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/resize-a-partition-for-free-in-windows-vista/ מישהו ניסה לעשות את זה ? זה לא מקור לבעיות אינסופיות ? תדה,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש תוכנה שתפרמט לי את המחשב..ושאחר כך אוכל להתקין את המערכת הפעלה מחדש.. אם יש דרך אחרת לעשות זאת חוץ מתוכנה אני אשמח.. אני מעוניין לפרמט רק את c והוא ntfs
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי יש הרבה זבל באימג' של HP מצד שני האם הוא יזהה את הרישיון? האם זה יצריך התקנת דרייברים? זה מחשב בן 4-5 שנים תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
win xp pro sp2 יש לי קספרסקי אנטי וירוס מעודכן . כל איזה שעה ,שעתיים הקספרסקי נותן הודעה שפרצו לי למחשב מip מסוים וככה זה חוזר על עצמו כל הזמן שאני באינטרנט כבר במשך איזה חודש. עד עכשיו לא קרה טפו טפו למחשב כלום (לא מחקו כלום ואין וירוסים וכדומה) . יש לי רק פירוול של וינדוס מופעל וזהו. אני לא יודע אם להתייחס להודעות האלה ברצינות או שהקספרסקי השתגע כי עד עכשיו לא קרה כלום אבל מצד שני אולי עדיף להוריד איזה פירוול נוסף לזה של וינדוס?? מה אתם אומרים??
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי פלאפון שנפל למים ונהרס לו המסך. הטאצ' עדיין עובד, ואפשרי לפתוח אותו והוא מגיב למגע. אני מנסה להציל את התמונות שיש בו, אז חיברתי אותו למחשב - אבל המחשב מזהה אותו כמטען ולא כהתקן USB. אתם מכירים דרך לקרוא את המידע שיש במכשיר גם אם אני לא יכול לשנות במכשיר עצמו את ההגדרה של אופן קריאת המכשיר מהמחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
i have windows 7 32 bit in english and i can't write in hebrew what can i do? thanks
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כאמור, המחשב הנייד שלי מכבה את עצמו כאשר הוא נמצא במצב שינה למשך מספר שעות (לא יותר מ-12 שעות רצופות). כמובן שזה צפוי אם הסוללה לא טעונה, אבל הוא עושה את זה גם כשהוא מחובר לחשמל: אני משאיר אותו במצב שינה לפני שאני הולך לישון ובבוקר הוא כבר כבוי. איפה נמצאת ההגדרה שתמנע את זה? מערכת ההפעלה היא חלונות 7. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! אני מנסה לעשות פורמט למחשב אבל משהו פשוט לא מסתדר לי פה הכנסתי את הדיסק לכונן איתחלתי מחדש את המחשב ופשוט הMSDOS לא עולה אני לוחץ בכל השיטות שיש F2 /ALT F5/F8/F11 וזה מעלה לי להעלות את ווינדוס בסייף מווד או להעלות אותו רגיל אני לא יודע מה קורה פה וכבר התקנתי את הווינדוס פעם אחת מהדיסק הזה לכן אני בטוח שהוא עובד עצות בנוגע לאיך להיכנס לMSDOS?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי גדסת שדרוג מ XP ל vista ultimate בהתחלה שומר המסך ומצב השינה היו נכנסים לפעולה אוטומטית אבל עכשיו, למרות שכל ההגדרות בסדר המערכת לא נכנסת למצב המתנה/ שומר המסך לא נכנס לפעולה מכירים את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-