Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
סיימתי לעבוד על המחשב ולחצתי התחל>כיבוי כאשר ליד כפתור הכיבוי מופיע הסמל שאומר שהוא הולך להתקין עדכונים. ראיתי שהוא מתקין איזה עדכון, יצאתי מהחדר. כשחזרתי ראיתי שהוא מנסה לעשות system repair כיביתי את המחשב והדלקתי שוב, בחרתי בstart windows normaly, הוא הגיע למסך הטעינה ואחרי כמה זמן פשוט איתחל את עצמו. הפעם בחרתי באופציה start system repair ואחרי דקות ארוכות התייעשתי. כיביתי את המחשב ושמתי לייב דיסק של אובונטו. הכל עלה בהצלחה. מישהו יודע אולי מה לעשות? אם צריך לתת לsystem repair איזה שעה שעתיים תגידו אני פשוט לא יודע כמה זמן יכול לקחת לדבר הזה ואין לי כוח לחקות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הסיפור הוא כזה - מחשב נייד חדש עם מ.ע שאני רוצה להחליף לו את הדיסק הקשיח ב-ssd. איך אני מתקין את המ.ע על הכונן החדש? הרי אין היום את הקדים דבוקים מתחת למחשב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי מחשב עם 3 XP כששתיים מהם על אותו כונן וויסטה ובגלל שכל הזמן יש בעיות אז כרגע אני יכול להעלות רק את הXP שעובד אם אני עושה REPAIR בויסטה אז אני יכול להעלות את הויסטה ואת הXP שלא עובד ואז אני לא יכול לחזור לXP שעובד ויש עוד אחד שעובד שאין לי גישה אליו, איך אני יכול לעשות שיהיה לי תפריט שנותן לי לבחור מערכת הפעלה (אל תציעו את הARCONIS כי זה אסון וזה הרס לי את המחשב) עמית
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי win7 חוקי מותקן על גבי SSD שהוא כונן C כמובן. אני רוצה לרכוש את השדרוג ל win8 pro אבל להתקין אותו על כונן SSD אחר - חדש שקניתי. השתמשתי באסיסטנט של מיקרוסופט אבל הוא רוצה מקום פנוי של 5G בכונן C. שאין לי. חלק מהעניין שאני רוצה להתקין התקנה נקייה על SSD חדש גדול יותר כי הנוכחי קטן מידי. הייתי מעדיף אפילו להישאר עם שתי מערכות הפעלה במקביל כדי שאוכל לעשות את כל ההתקנות בכונן החדש בנפרד ועדיין לעלות אם אני רוצה עם מערכת ההפעלה הישנה מה SSD הנוכחי. הבנתי שיש אפשרות להוריד ISO ואז להתקין בכונן אחר (לא C) את win 8 . איך אני עושה את זה? האם אני יכול בלי לפנות מקום בכונן C ? יש דרך עוקפת אסיסטנט ? אני לא ממש רוצה להזמין DVD ולחכות מי יודע כמה זמן לדיסק.. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! שוב... מי פה משתמש ב XP ? מי משתמש ב XP ובפיירוול ? במה אתם משתמשים ? אם מישהו מכם משתמש ב XP וב Zonealarm, אולי נתקלתם בתופעה מוזרה - לאחר התנתקות מהרשת, לא ניתן לחזור ולהתחבר. החייגן מחייג, מתחבר , אולם כתובת ה IP אינה משתנה, ולא ניתן לקבל כלום מהרשת - רק לאחר אתחול הכל מסתדר. שיתקתי את ה ZoneAlarm, והבעיה נעלמה כלא היתה. כעת אני משתמש בפיירוול של נורטון, אבל הוא כבד מדי. רעיונות ? הצעות ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בעוונותיי הרבים אני אוהב משחקי מחשב ישנים יותר וישנים פחות (שלושת משחקי ה X-com, ארבעת משחקי Dune, גרסאות CIV ו Diablo). המשחקים הותאמו למערכות הפעלה שונות, חלקם בכלל משחקי Dos. מהם מערכות ההפעלה המומלצות? חשבתי על מולטיבוטינג, כדי שאוכל מצד אחד להשתמש במערכת ידידותית לדוס, ומצד שני לתמוך בטכנולוגיה עכשווית (כמו כוננים גדולים) ולהיות מסוגל להשתמש בתוכנות\משחקים חדשים יחסית. לרשותי חלונות 98, XP, 7. חלונות 98 זכורה לי כידידותית גם לדוס, אך בעייתית עם הטכנולוגיה של הים (כוננים גדולים למשל). נדמה לי ש XP היה גם כן ידידותי למשחקים ישנים, ומצד שני אני קורא כאן שיש משחקים תואמי XP שאינם עולים על מערכות הפעלה חדשות יותר. וכמובן ישנה בעיית הדרייברים - האם אוכל להפעיל את חלונ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי מספר שאלות, עשיתי שדרוג לאחרונה לווינדואס 10 ורציתי לשאול מספר שאלות , אשמח אם תעזרו לי 1. איך אני מעלים את המסך LOGON שדורש סיסמא בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש ? אני פשוט רוצה שהוא יעלה אוטומטית לשולחן עבודה. חיפשתי ומצאתי להיכנס לרגיסטרי ולעשות משהו אבל זה לא עבד. משהו עם GROUP POLICIES. 2. לתוכנת ה MAIL לוקח הרבה זמן לעשות סינכרון עם החשבון GMAIL שלי , היום חזרתי מעבודה ואני רואה שכל המיילים הם עוד מאתמול , לסנכרון לקח משהו כמו 5 דקות מלאות. כמו כן מדוע הוא לא עושה סינכרון אוטומטי ואני צריך פיסית להיכנס וללחוץ על סנכרון ? 3. האם יש דרך להפסיק את ההודעות של ה GOOGLE ONE DRIVE או איך שלא קוראים לזה , או למחוק את זה לחלוטין ? 4. האם הדפדפן EDGE…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתור Administrator, איך אני יכול לקבוע איזה תוכנית תעלה עם ה- XP לאיזה משתמש (הרי אין RUN בריג'יסטרי לכל user)? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המערכת תומכת WIFI נגיד עם דונגל אני רוצה לקנות לרכב מערכת ורובם באים עם ווינדוס CE 6.0 וראיתי רק דונגל אחד שרשום תומך CE והוא עולה יקר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, עקב שגיאה בWindows Update - מחקתי מתוך התיקייה הראשית Windows,את כל הנמצא בתוך תת 2 התיקיות,של התיקייה SoftwareDistribution =>Download + StoreData,אשר מכילות בתוכן את קבציי העידכון הזמניים של Windows Update. - האם,כתוצאה מכך;יכול להיגרם נזק כלשהו לפעולתה התקינה של מערכת ההפעלה (Windows 7 Ultimate - 32 Bit),מהם קבצי העידכון הזמניים הללו,ולמה הם נקראים כך? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את התרדים בקודמים על זה אבל לא מצאתי את הדברים האלה שהיו אמורים להוסיף עיברית... אז אולי בכל זאת אפשר להוריד מהאינטרנט תוספת כזאת ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה של 64 תמיד עבדתי עם K-Lite Codec Pack 4.8.5 עכשיו ראיתי שיצא גירסא K-Lite Codec Pack (64-bit) 2.3.4 מה לעשות להשאר עם הישן שמותאם ל 32 אבל עובד אצלי גם על המערכת שלי של 64 או להתקין את הגירסא הספציפית ל 64 (K-Lite Codec Pack (64-bit) 2.3.4)????
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני זמן מה הWindows 2000pro עבד בסדר ומהר (חוץ מבעית ה Restart שעדיין לוקחת הרבה זמן). הסרתי את הדריוורים של הכרטיס מסך, והתקנתי מחדש אותם, ופתאום הWindows זוחל. לחצן הStart נפתח באיטיות מחרידה, תפריט לחצן ימיני על שולחן העבודה נפתח לאט, גילגול דפי האינטרנט למעלה ולמטה איטי, ומשחקים זוחלים. מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני משנה סיסמה בכניסה לווינדוס ב WIN XP ? בויסטה זה כל כך פשוט,ב XP כבר שכחתי איך משנים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך לעזעזל אני יכול להוריד ווינדוס 2000 מהמחשב? יש לי מחשב נייד compaq Armada M7000 ואני לא יודע איך אני יכול לכנס לדוס לפני שהווינדוס עולה כדי לפרמט את הכונן! (אני יודע שחלק מפה לא קשור לווינודס לבד)אז תסבירו לי בבקשה איך אני יכול להוריד ווינדוס 2000 מהמחשב שלי... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, אני מתחיל להתקרב לנקודה שבה לא נשאר לי שטח בדיסק (C), אבל ב D, יש לי המון שטח פנוי. זה מחשב נייד ואני די בטוח ששתיהן יושבות על אותו הדיסק הקשיח. קראתי קצת על האפשרות לשנות את נפחי המחיצות, כאן : https://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/resize-a-partition-for-free-in-windows-vista/ מישהו ניסה לעשות את זה ? זה לא מקור לבעיות אינסופיות ? תדה,
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי. לפני יומיים המחשב שלי התחיל להתקע בכיבוי. אני הולך לתפריט התחל- לוחץ כיבוי- כל התוכניות נסגרות והמסך מתחלף ל"shutting down". ושם הוא נשאר תקוע עד שאני פשוט מכבה אותו בלחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי של המחשב. מחיפוש שעשיתי הבנתי שזה יכול להיות דרייברים של כל מיני דברים. ובאמת התקנתי דרייבר של המדפסת ממש ביום שהבעיה התחילה. זה באמת יכול להיות זה? אין דרך לתקן את הבעיה חוץ מלהוריד את הדרייבר? מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שאני מוריד קובץ מהאינטרנט ואני רוצה להוריד לכונן אחר שהוא לא כונן C. אז ה windows טוען שאין לי הרשעה להוריד לכונן אחר חוץ מ C. ואני נימצא במצב של administrator איך אני מעלץ אותו לתת לי הרשעה להוריד באיזה כונן שאני רוצה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מגדירים ל CD-ROM או צורב לעבוד עם DMA ב - 98 היה צריך פשוט צריך להכנס להגדרות של הכונן ולסמן וי... איך עושים את זה ב XP?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ברשותי התכנה המעולה Diskeeper. בשביל לרוץ, היא צריכה process מסוים שיפעל (שהוא חלק מה- service של התוכנה). עכשיו, התהליך דורש הרבה זכרון שאין לי, וממילא אני מאחה רק פעם בשבוע, לכן לפני משחק או משהו אני רוצה לכבות את התהליך. האם אפשר ליצור קובץ שיסגור לי את התהליך בלי להכנס ל- Task Manager, ועוד יותר טוב - שיפתח לי אותו חזרה (אבל זה כבר לא חשוב). אגב, ניסיתי לעשות את השרות של התכנה כ- Manual ב- services.msc, אבל זה לא פעל.... תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת מזאת גירסת הOEM ווינדוס 7 ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בעל עותק מקורי של וינדוס 7, אני משדרג למחשב חדש וברצוני לדעת האם אני יכול להשתמש באותו עותק של ווינדוס אשר לא ישומש המחשב, או שאני חייב לקנות ווינדוס חדש בשביל המערכת החדשה על מנת שיהיה לי עותק חוקי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://download.microsoft.com/download/7/a/f/7af62a47-5020-42ec-9eb3-0b146bfd7501/srv03sp1_usa_1069_amd64fre_pro.iso Serial:M4676-2VW7F-6BCVH-9QPBF-QBRBM
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-