Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל להחליף את הXP שלי במערכת הזאת, יש לי אותה כבר על דיסק שכמובן השגתי בדרך כשרה למהדרין ;D אני מרוצה מאוד מאוד מאוד מהXP שלי, אני מנקה את המערכת באופן קבוע והמחשב רץ חלק ללא בעיות. אבל - הVISTA מאוד מפתה ואם אני מתקין אני כבר ילך עד הסוף וינצל את המעבד 64ביט שלי... ואני לא מתכוון להתקין שתי מערכות ווינדוס. לכל אלו שכבר משתמשים, שווה את הפיתוי ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחופה - מהחזקים שבניכם. המחשב שלי לא מצליח להפעיל את Remote Access Connection Manager service שאחראי (בין היתר) על יצירת קשר לאינטרנט. הדבר גורם לכך שאין אפשרות לצור חייגן מכל סוג. אתמול הגיעו אלי כדי להתקין לי מודם ADSL ואחרי נסיונות של שעה הם נכנעו והלכו כשהם אומרים לי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. כשאני בודק ב - EVENT VIEWER אני רואה הרבה הודעות אדומות בזו הלשון: The Remote Access Connection Manager service terminated with the following error: Access is denied. או Remote Access Connection Manager failed to start because it could not create buffers. Restart the computer. Access is denied או The Internet Connection Firewall (ICF) / Internet Connection Sha…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני התחלתי המרה של קבצים במחשב והשארתי אותו בזמן שיצאתי לעשות כל מיני דברים. כשחזרתי גיליתי שהמחשב לא המיר לי כלום כי הוא הלך לישון באמצע.(מאוד מעצבן!) אני רוצה להגדיר למחשב (וונדוס 7) לא ללכת לישון כשתהליכים מסוימים במחשב מופעלים (בתוכנה עצמה אי אפשר להגדיר את זה) חיפשתי באינטרנט אבל כל מה שמצאתי זה איך לכבות את מצב שינה לגמרי- ואני לא מעונין בזה! אני רק רוצה שבתהליכים מסוימים שהוא לא ירדם. זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יודעים אולי מה ניתן לעשות כאשר פותחים את וורד משתנית רזולוציית המסך למיימדים בלתי הגיוניים בעליל וכל פעם צריך להגדיר את הגדרות הרזולוציה מחדש תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה נכנס לי ג'וק לראש בגלל איזשו משחק(כוכב כחול- סימלוטור חיל אויר ישראלי) שהוא לא עובד על XP רגיל אז התחלתי בהתקנה של win98 (כמובן שלאחר התחלת ההתקנה אני יבחר להתקין אותה בנתיב אחר.. כונן אחר עכשיו העלתי עם דיסקט איתחול וביצעתי את הפקודות הבאות: A:\D: D:\CD WIN98 D:\WIN98> MD C:\WIN98 D:\WIN98\LOC> COPY *.* C:\WIN98\LOC נץב: D זה כונן הדיסקים שלי שהוא נמצא הוינדוס 98SE עכשיו לאחר ששלב העקתה הסתיים אני רוצה להגיע למצב של: C:\WIN98\LOC>SETUP.EXE במקום: D:\WIN98\LOC> תודה רבה מארש, למנסים לעזור
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שאני מפעיל את התוכנה יוטורנט המחשב קופא ואני צריך לעשות ריסטרט המחשב קופא גם במצב סייף מוד מרגע הפעלת התוכנה לוקח כמה שניות והמחשב קופא עד עכשיו הכל עבד כמו שצריך שהפעלתי את התוכנה הזאת אני מציין גם שאני לא מפעיל אותה אז המחשב עובד כמו שצריך מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין Windows XP ל-Windows XP SP3? למה קניתי D-LINK ואני לא יודע איזה גרסא של WINDOWS צרבתי על הדיסק
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם בגרסאת ריטייל, אני מקבל את המוצא באריזה המקורית? זה ההבדל? ואם זה נכון, מה בדיוק חוסכים המשווקים בזה שהם מונעים ממני את האריזה המקורית וחוברת ההפעלה? האם אין חשש לקנות מוצר זה ללא אריזה מקורית? תודה למשיבים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני להתקין win 7 וכן xp במחשב אחר, הגדרתי בביאוס שקודם יקרא את הדיסק, אבל משום מה שני המחשבים לא קוראים את הwin כשעולים מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי בזמן האחרון כאשר אני מכבה את המחשב מופיע לי מסך כחול שאומר שהמחשב צריך להיכבות בגלל איזה בעיה מסויימת. זאת השגיאה שמופיע לי: BAD_POOL_Header Stop:0X00000019 (0X00000020) איך פותרים את הבעיה הזאת?היה כתוב לי במסך הזה למחוק תוכנות חדשות שהתקנתי וניסיתי וזה לא עזר.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם ! אני חובב סימולטורי טיסה ונוהג לצלם טיסות שלי בעזרת התוכנהFRAPS התוכנה מצלמת את כל מה שקורה במהלך הטיסה. התוכנה שומרת כל חצי דקה ~ כג'יגה לכן חייב לקודד בכל אופן צילמתי לי כמה סרטונים שסיימתי לערוך אותם וכ'ו מחקתי את כולם חוץ מאחד שסירב להימחק ! שאני מנסה למחוק אותו הווינדוס אומר לי שתוכנה\אדם אחר משתמש בקובץ סגרתי את כל הדברים האפשריים, העלתי בסייף מוד וכלום ! הקובץ לא רוצה להימחק ! עכשיו לבעיה, כל פעם שאני רק מקליק על הקובץ האקספלורר פתאום משתלט לי על הראם ! המחשב מתחיל לקרטע ורק אחרי דקה אפשר לחזור לעבודה שגרתית ! מה לעזאזל אני עושה? בתודה מראש, לירן !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב XP יש חשבון אדמין וחשבון אורח אני רוצה שבעת הפעלת המחשב עבור חשבון האורח יופעלו מס' תוכנות כך שהאורח לא יהיה רשאי להסיר אותם באף צורה. לא להרוג את הפרוסס במנהל ההתקנים, ולא למחוק את תקיית התוכנה או uninstall. כיצד עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כותרת מזאת גירסת הOEM ווינדוס 7 ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעל ה start השתנה מ ...Shut down ל Log off אם אני לוחץ על הכפתור כיבוי/הפעלה של המחשב, הוא לא מכבה את המחשב כמו פעם אין חשבונות אחרים פועלים חלק מיכולת האדמין נעלמו לי, ככה נראה לי, לפעמים הוא רושם "אין הרשאה מלאה" או משהו כזה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפרמט את המחשב שלי בwindows 7ובקטע שאני אמור לבחור מחיצה ולהתקין עליה WINDOWS אין לי מחיצות ואני לא יכול ליצור אחת הבנתי שצריך לשנות הגדרות בBIOS אבל גם אחרי ששיניתי זה לא עובד אני גם ראיתי באינטרנט שאפשר לטעון מנהל התקן מדיסק או DOK אבל אני לא מצליח למצוא הורדה של המנהל התקן הזה אם זה עוזר יש לי לוח אם של חברת gigabyte והדיסק קשיח הוא חיבור SATA זה תמונה של המסך בביוס שלפי הבנתי אני הייתי צריך לשנות בו כמה דברים מצטער על הגודל אין לי מושג איך להקטין זה הקישור לתמונה:http://upng.info/files/263311032011926.jpg תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
סיימתי לעבוד על המחשב ולחצתי התחל>כיבוי כאשר ליד כפתור הכיבוי מופיע הסמל שאומר שהוא הולך להתקין עדכונים. ראיתי שהוא מתקין איזה עדכון, יצאתי מהחדר. כשחזרתי ראיתי שהוא מנסה לעשות system repair כיביתי את המחשב והדלקתי שוב, בחרתי בstart windows normaly, הוא הגיע למסך הטעינה ואחרי כמה זמן פשוט איתחל את עצמו. הפעם בחרתי באופציה start system repair ואחרי דקות ארוכות התייעשתי. כיביתי את המחשב ושמתי לייב דיסק של אובונטו. הכל עלה בהצלחה. מישהו יודע אולי מה לעשות? אם צריך לתת לsystem repair איזה שעה שעתיים תגידו אני פשוט לא יודע כמה זמן יכול לקחת לדבר הזה ואין לי כוח לחקות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לברר האם הנתונים של המחשב שלי (שהורכב לפני כ 3 שנים) מספיקים עבור מערכת ההפעלה ווינדוס 7. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד E7200 Due Core 2.53Ghz לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L זכרון 4GB ובנוסף, איך לחלק את ההרדיסק במהלך ההתקנה (כונן 1TB) האם את כל ההתקנות לבצע על אותה מחיצה? או להפריד בין ההתקנה של מערכת ההפעלה להתקנת תוכנות ב PROGRAM FILES במחיצה / כונן אחר.. וגם איזה גירסא של ווינדוס 7 להתקין... תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו אמר לי היום >> שישנה אפשרות חדשנית לשולחנות עבודה בהם תמונת הרקע היא פעילה ודינמית >> כמו סרטון? במקום תמונה סטטית אם זה נכון >> מהיכן אפשר ליראות ולהוריד? THX
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה.. מישהו יודע איזו גירסה של KASPERSKY תומכת בויסטה? וגם לגבי NETLIMITER....התקנתי את גירסת 1.30 והיא סגרה לי את החיבור לאינטרנט....ממש מוזר..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מערכת הפעלה ווינדוס 7, 64 ביט הכל התחיל לפני כמה ימים כשניסיתי להיכנס לביוס לחצתי כרגיל על delete אבל הביוס לא נפתח.. אחרי כמה שניות המחשב ריסט את עצמו אבל לא הצליח לעלות. (הוא נשאר על מסך שחור) ככה המחשב המשיך (כיבוי וניסיון להדליק) עד שהוצאתי אותו מהחשמל מאז, כל פעם מתי שאני מדליק את המחשב והווינדוס עולה, בחצי שעה הראשונה (פחות או יותר) יש מיזעורים למשל אני בדפדפן, אז כל כמה שניות הוא מתמזער. לא לגמרי מתמזער לשורת המשימות אלא רק למצב שצריך ללחוץ על הדפדפן שוב בשביל להמשיך לגלוש. אני גם שומע קליקים ברקע במשך חצי השעה הזאת. קליקים כמו שנכנסים לתיקייה. למרות שהקליקים לא קורים דווקא מתי שיש מזעור למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני מדבר ומקליט שיחות טלפון דרך xp כי ב2000 זו לא בעיה ואפשר למצוא את זה באקססוריז אבל בxp לא דובים ולא יער ????
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב ?? אני רוצה לשנות את שפת הממשק ב וינדוס 7 אבל אחקי התקנת SP1 השפות נעלמו מ WU . עכשיו הורדתי קבצים של שינוי שפת הממשק אבל הוא לא נותן לי לשנות אותו מה לעשות ?? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-