עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. והאם למשתמש פרטי - גרפיקאי (על פוטושופ ומאיה) יורגש איזה מהם. אכתוב פרופיל כללי כי אין לי ברור לי מה הפוינט. מיועד למחשב ביתי עם 2 מסכים. מעבד i7 4770. זיכרון 8X3 DDR3 וכרטיס מסך GeForce GTX660 . תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ווינדוס 7 בכולם. בהתחלה הגדרתי שיתוף בין כולם וזה שיתף בסדר אבל כל המדריכים שקראתי הסבירו על שיתוף מלא לכולם EVERYONE. לא הצלחתי להגדיר הרשאות לפי מחשב(לדוגמא: שמחשב מרוחק יוכל רק לקרוא מתקייה מסוימת). כשהחלפתי שם לקבוצת העבודה במחשב הראשי ואפילו קבעתי ססמא לשיתוף , עדיין שאר המחשבים קבלו גישה למחשב למרות שהם לא בקבוצת העבודה. מה הבעיה? ואיך פותרים תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הזמנתי את הwin 7 של הסתדרות המורים והשאלה אם אפשר בינתיים להתקין את הwin 7 עד שזה מגיע בדרך כלל יש 30 יום לאשר את האקטיבצייה לא? או שזה ידרוש ממני בכל מקרה להתקין מחדש את הכל ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לשנינו אותה מערכת הפעלה ולשנינו 4GB זכרון, אך אני מסוגל להשתמש בפחות (ב32ביט כמובן), מדוע?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום. אני התחלתי המרה של קבצים במחשב והשארתי אותו בזמן שיצאתי לעשות כל מיני דברים. כשחזרתי גיליתי שהמחשב לא המיר לי כלום כי הוא הלך לישון באמצע.(מאוד מעצבן!) אני רוצה להגדיר למחשב (וונדוס 7) לא ללכת לישון כשתהליכים מסוימים במחשב מופעלים (בתוכנה עצמה אי אפשר להגדיר את זה) חיפשתי באינטרנט אבל כל מה שמצאתי זה איך לכבות את מצב שינה לגמרי- ואני לא מעונין בזה! אני רק רוצה שבתהליכים מסוימים שהוא לא ירדם. זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, מסיבות שלא אפרטן, אני נאלץ להתקין וינדוס 98 במקום ה XP במחשב שלי. בידי תקליטור התקנה של 98 אבל כזה שלא עולה אוטומטית עם איתחול המחשב. כלומר, ב setup קבעתי שב boot ה cd יעלה ראשון, שמתי את התקליטור בכונן ובכל זאת המחשב מעלה את ה XP. אני יכול לפרמט את הכונן אבל אז לא אוכל לקרוא את כונן התקליטורים כאמור לעיל. ניסיתי להעתיק מתקליטור ההתקנה של 98 את ena לדיסק הקשיח ולא הצלחתי, יתכן שזה משום שהדיסק הקשיח הוא ntfs ? בקיצור, הסתבכתי. אודה לכל עזרה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ברצוני להתקין win 7 וכן xp במחשב אחר, הגדרתי בביאוס שקודם יקרא את הדיסק, אבל משום מה שני המחשבים לא קוראים את הwin כשעולים מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. הכונן הקשיח שלי WD 200GB 7200RPM 8MB SATA2, מופיע באופן קבוע ב - Safely remove hardware, וזה די בעייתי, כי לא נראה לי שזה יהיה ממש טוב אם אני רוצה לעשות Remove hardware לאחד מחיבורי ה USB שלי, ובלי כוונה אני מכבה את ההארד דיסק, למה זה מופיע שם בכלל ? זה לא כונן נייד או משהו.... והאם יש דרך להוציאו משם ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הכול התחיל אחרי שהסרתי התקנה של כמה תוכניות אנטיוירוס ופירוול, וניסיון לעשות שחזור למקום שבו המחשב היה בסדר, לפני כמה בעיות אחרות שהיו לי. בהתחלה שחזרתי לנקודה קרובה, ואחר כך ניסיתי לשחזר לנקודה של לפני חודש בערך, והשחזור לא הצליח. הבעיה הופיעה אחרי כמה זמן אחרי כל הבלגן הזה. בכל מקרה עד אז כבר היו לי בעיות עם החיבור, שהוא התנתק לי לפעמים. לפני שאני אקנה מודם חדש אני רוצה לבדוק איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאתי. כשאני מתחיל מחדש את המחשב ומתחבר לאינטרנט, האינטרנט עובד למשך כמה דקות, ואחר כך אני לא יכול לגלוש, לא עם פיירפוקס ולא עם אינטרנט אקספלורר. מה שמוזר זה שהמודם עצמו לא מראה בעיה (כמה שהוא יכול להראות, עם נורה מהבהבת בצד של ה ADSL), ושלפי האיקונים ליד השעון אני מחובר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shay820,

שלום לכולם מערכת ויסטה עם שני מסכים (שהם בעצם מתפקדים כמסך אחד )האם יש אפשרות שבכול מסך השומר מסך תהייה תמונה אחרת?? קראתי לפני כמה חודשים בגוגל שזה אפשרי ,רק אני לא מוצא את זה שוב! תודה שי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ot,

מי שמכיר אותי יודע שאני לא עושה שימוש סתמי בכותרת "דחוף". לכן, מן הסתם זה באמת דחוף, ואבקש תגובות מהירות ככל האפשר. מפני שאני חייב להתקין מערכת הפעלה מתאימה, וזה חייב להיות מותקן ומוכן כבר בבוקר. אז ככה... בעל המחשב רוצה להתקין פוטושופ + ויזואל סטודיו (הכולל ויזואל בייסיק). השאלה היא, איזו מערכת הפעלה תתאים יותר. בהתחלה ביקש שאתקין לו מילניום, לאחר 'ייעוץ' עם חבר אחר נאמר לו שמילניום מלאה באגים, והומלץ לו להתקין 98SE. אני בכלל המלצתי לו על XP-PRO. האם יש יסוד לטענה שאין אינטגרציה מלאה בין מילניום >< התוכנות הנ"ל (במיוחד ויזואל בייסיק) ? האם עם XP תהיה בעיה? או שזה בכלל תלוי בגרסאות? אבקש רק תגובות מניסיון בלבד. ** <להזכירכם, דחוף!> תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tomer_et,

מישהו יודע איך מגדירים ל CD-ROM או צורב לעבוד עם DMA ב - 98 היה צריך פשוט צריך להכנס להגדרות של הכונן ולסמן וי... איך עושים את זה ב XP?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by leebanami,

פירמטתי את המחשב ולאחר מכן התקנתי כמה תוכנות ובשביל איזה תוכנה הייתי צריך להכניס את המחשב ל safe mode ואחרי שהכנסתי אותי ל safe mode קיבלתי את השגיאה הזאת http://www.*צונזר*/my/hkgtdt2m4jnn.jpg ואחרי זה הוא רושם אנא המתן ולא עולה ... , ניסיתי repair ניסתה וגם לא עזר למשהו יש פיתרון חוץ מלפרט את המחשב? תודה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי מסך שחור שאומר שהקובץ hal.dll חסר . הכנסתי את הדיסק של XP, ונכנסתי לrecovery console כדי להעתיק את הקובץ. כשאשר אני רושם את הפקודה copy e:\i386\hal_ c:\windows\hal.dll הוא רושם לי ישר access denied מה אני עושה? אני יודע את הססמא למערכת,איך אני עוקף את זה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם ושבת שלום!! איך מוחקים את השטויות ברגסיטרי?? תודה מראש!! ושבוע טוב!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Moty_p,

שלום לכולם יש לי בעיה של הרשאות במערכת ההפעלה הנ"ל אני מתכנת אתרים בשפת ASP כאשר VBS היא שפת ברירת המחדל ואני רוצה לגשת לאוביקט ולהריץ קוד שמאפשר לי לתקשר עם DOS ולהריץ פקודות מתי שאני עושה את זה אני מקבל שגיאה שהגישה נדחתה אתם יכולים לראות כאן פרטים נוספים ברמת התכנות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=130&msgid=108200206 אגב עוד כמה שאלות חשובות על הפרק: מזה Wins ולמה זה משתמש? מזה DNS ולמה זה משתמש כי פשוט ב - Windows 2003 Server אנטפריס יש באפשרותי לפתוח DNS ו WINS ועוד מלא שטויות אגב תנחשו כמה הגירסה של המערכת ההפעלה הזאת עולה אתם לא תאמינו אחרי שניחשתם גלגלו לסוף הדף | | | | | | | | | | | | | | | | | | נו ניחשתם כבר? | |…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם! הודעה מרשיעה לכולכם מיקרוסופט הוציאו את הקומפוננט הזה שכבר אין מצב שאתה מתחמק ממנו, הוא יקפוץ לך או כשתכנס ל WINDOWS UPDATE SITE או כשמערכת העדכונים האוטומטית שלך תתחיל לבעוט בצד למטה. כנראה, לפי מה שהבנתי זה בודק את הסיריאל שלך אצל מאגר מידע שמיקרוסופט אספה שבנוי ממספרי קניה שנתקבלו ממהחנויות המורשות והסיראלים המתאימים להם. כעט כל פעם שתנסו להוריד עדכון מהאתר של מיקרוסופט תגיעו לעמוד הזה. אלא אם כן שילמתם כסף לבן אדם הכי קפיטליסט ומגעיל בעולם. אז יאללה אנשים תתחילו לרוץ לקנות WINDOWS מקורי ותחזירו את האדם השני הכי עשיר בעולם(אחרי איל נפט* ערבי ) למקום ראשון ;D או שתעדיפו לחיות בחשש של אפשרויות לפריצה ודליפות זכרון או שאתם חיים באשליה שהעדכונים האלה …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום רב, רציתי לברר האם הנתונים של המחשב שלי (שהורכב לפני כ 3 שנים) מספיקים עבור מערכת ההפעלה ווינדוס 7. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד E7200 Due Core 2.53Ghz לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L זכרון 4GB ובנוסף, איך לחלק את ההרדיסק במהלך ההתקנה (כונן 1TB) האם את כל ההתקנות לבצע על אותה מחיצה? או להפריד בין ההתקנה של מערכת ההפעלה להתקנת תוכנות ב PROGRAM FILES במחיצה / כונן אחר.. וגם איזה גירסא של ווינדוס 7 להתקין... תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Echo,

בניגוד לאנשים מסוימים אני לא נוהג לפרמט כל שני חמישי... בעצם לא עשיתי את זה אף פעם... ;D אבל מסתבר שפשוט אי אפשר להתחמק מזה. סוף סוף קרה המקרה וחלונות פתח בשביתה [על הרדיסק שסחב שלוש שנים ושני מחשבים, כמה לא מפתיע] - אני צריך עזרה בהליך פרמוט והתקנת ווינדוס 98 מחדש. יש לי דיסקט אתחול של PM 7. בנוסף הטכנאי ה'חכם' מהחנות [ז"ל] התקין לי את חלונות ב FAT 16, מה שאומר שיש לי 5 מחיצות של 2 ג'יגה. אחרי הפרמוט תהיה בעיה לאחד חלק מהן? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by lior12,

יש לי מחשב ישן שיש לו משתמש אחד אבל מהישנים שאין משתמשים ואפשר להוריד את הסיסמא בadminstor זה מערכת הפעלה שכתוב 1985 -2001 . בפתיחה אתה צריך להכניס שם משתמש וסיסמא וזה לא קולט לי משום מה את הפרטים. הכנסתי אותו לפייס מוד עדיין עושה אותו הדבר. מה אפשר לעשות זה ממש דחוף ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קניתי לפני מס' חודשים מחשב חדש, פנטיום 4 3000, 1GB זיכרון, דיסק 120 SATA, שהחליף את השרת הישן שלי. עד שלב מסוים הכול עבד בסדר, אבל אז פתאום (לצערי איני יכול להצביע על משהו מסוים שעשיתי), כל הפעולות שקשורות לעבודה עם קבצים דרך האקספלורר של המחשב, נעשתה מאוד, מאוד איטית- לוקח לי לפתוח קבצים אפילו מסוג txt, כ- 30 שניות ויותר, ופעולות כגון copy-paste, או מחיקה של קבצים, או לחיצה עם כפתור ימני על קובץ, על-מנת לבצע פעולות הקשורות לתפריט שנפתח לוקחות גם כן אותו זמן. בנוסף במצב זה של המתנה לסיום הפעולה, איני יכול בד"כ לבצע שום פעולה במחשב. כל זה ממש, ממש מתסכל- כי המחשב אמור לטוס... על המחשב מותקן windows-XP professional + sp2, והוא משמש כשרת וסביבת פיתוח באינטרנט על כל מה שמשתמ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הכונן הקשיח חזר מחבר .לפני חיבורו מחדש סרקתי אותו באנטיוירוס שגילה ומחק שני וירוסים .בפתיחה של הכונן רוב המוחלט של הספריות קיבלו סימון של קיצור דרך ושאני מנסה הספריה לא נפתחת ויוצאת הודעה windows can not find g:\recycker\0xA250d5dbd.exe פתרון בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by mskso86,

האם המערכת תומכת WIFI נגיד עם דונגל אני רוצה לקנות לרכב מערכת ורובם באים עם ווינדוס CE 6.0 וראיתי רק דונגל אחד שרשום תומך CE והוא עולה יקר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום חבר קנה לי לפני חודשיים בערך מפתח לוינדוס 8.1 פרו ואחרי שהתקנתי את הוינדוס שידרגתי לוינדוס 10. אתמול קיבלתי עידכון לוינדוס 10 פרו אחרי שביצעתי את העדכון מופיע לי בצד ימין למטה בקשה לאקטב את הוינדוס היה לי את הבקשה הזאת כאשר הייתי משתמש בוינדוס לא חוקי אך עכשיו שיש לי וינדוס חוקי אני לא מבין מה הבעיה... הכנסתי את המפתח שוב בחלון אקטיבציה ואת הבעיה אפשר לראות בתמונה המצורפת ראוי לציין שהשדרוג לוינדוס 10 פרו נעשה לבד ולא באישורי כאשר עברתי ממערכת הפעלה פרוצה למקורית התקנתי אותה מחדש על ידי דיסק-און-קי התקנה שנוצר דרך הכלי מהאתר של מקירוספוט אשמח לעזרה תודה רבה!

25. Started by chenrp,

i tried but with no sucsess. missing file kbdpash.dll what can i do?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.