Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
עשיתי חיפוש אחר הבעיה שלי , ומצאתי את האשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=69628.0 בתגובה הבאה: האם רשמת במקום הנכון? את צריכה לרשום את זה בחיבור של הכרטיס רשת לא בחייגן כנסי ל start>settings>network connections לחיצה ימנית על Local Area Connection לחצי על properties ולחצי פעמיים על Internet Protocol (TCP/IP) ושם תגדירי את זה סמני "use the following ip address" IP Address : 192.168.0.1 Subnet mask : 255.255.255.0 של רון...לא עזר לי... הוא נותן לי רק מ-223... מה לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי משחק שאני רוצה להסיר אך כשאני בא להסירו אני מקבל הודעה שלא מוצא את קובץ INSTALL.LOG מה עליי לעשות...
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
? ואם למשהו יש את הדרישות של המערכת?
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ש לי ווינדוס ויסטה בייסיק, ובכל פעם שאני נכנס אליו הוא מציג לי מסך כחול ועושה ריסטרט, והדרך היחידה להיכנס אליו היא בsafe mode שזה לא כל כך עוזר לי. אם למישהו יש פתרון לבעיה אני ממש אשמח לשמוע. *למנהלים מצטער על כל ההודעות בבקשה תמחקו אותם, הייתה לי בעיה במחשב וזה פשוט לא טען את העמוד של פרסום ההודעה, ופתאום הצלחתי לפרסם הודעה ואז גיליתי שזה פרסם כב ר 6הודעות*
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח שרת http ושאנשים אחרים יוכלו להוריד ממנו וגם ושהוא יהיה על המחשב שלי. יש למישהו תוכנה שאיתה אפשר לפתוח שרת?. תודה!.
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כמה PRO וכמה HOME?? ואיך אפשר שהוא יתפוס הכי מינומום שאפשר לגלישה באינטרנט בלבד??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מה המצב דוד שלי קנה מחשב חדש עם מעבד של AMD ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד windows xp 64 bit ,חיפשתי ולא מצאתי קישור להורדה רק קישור להזמנה אז אם תוכלו להגיד לי מאיפה אפשר להוריד תודה לכול להוזרים
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
הכל התחיל בזה שרציתי לשנות סמל ותיקיות ולכוננים פתאום אחרי ששיניתי (דרך אגב הסמלים לא השתנו אבל חפיף) כל התיקיות והכוננים נפתחים לי ע"י הסייר של ACDSEE עכשיו לבחור ברירת מחדל על "פתח" אי אפשר כי הוא נמצא בקטגוריה אחרת: "תיקיה" ולא: "תיקיית קבצים" אז נתקעתי מה שניסיתי לעשות זה ללכת לפתח באמצעות (שנמצא באפשרויות) ולהוסיף לו אפשרות חדשה בשם "ואטוס" ולעשות שהתוכנית שתפתח תיהיה הIEXPLORER ככה כל התיקיות נפתחות דרכה, אבל מה.... כל תיקיה נפתחה לי בחלון חדש ולא באותו חלון הלכתי לאפשרויות תיקיה ובחרתי "פתח תיקיה בחלון חדש" ושוב החזרתי ל"פתח באותו חלון" ושום דבר לא השתנה אז עכשיו כל התיקיות נפתחות לי דרך הIEXPLORER בחלון חדש..... מה עושים? ): ): ): ):
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם,אני חדש במערכת הפורומים,ואשמח אם תוכלו לעזור לי. ולבעייתי: אני מעוניין להתקין מערכת win xp pro על מחשב בבית שבו מותקנת מערכת ווינדוס 98. החלטתי לפרמט ,ולהתקין את הווינדוס אקס פי בעזרת הדיסק הפעלה. כשאני מכניס את הדיסק והמחשב עולה אני מבקש ממנו boot from CD ואז אחרי זמן מה ,מתקבל כבר המסך הכחול של תחילת ההתקנה של האקס פי,אבל אז אני מקבל את ההודעת ארור הבאה: File\i386\KDCOM.DLL couldn't be loaded. The error code is 32768 setup cannot continue press any key to exit. חיפשתי במספר אתרים וגם בפורום פה לגבי הבעיה הזאת,ולא מצאתי אף נושא שדן בה. אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ולהדריך אותי איך לפתור את הבעיה ולא לקבל את הארור הזה. תודה,עומר.
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הי לכולם על מחשב עם Windows XP SP3, אני צריך שבחלון DOS, תווים בעברית יופיעו בצורה תקינה. מישהו יודע איך לסדר את זה? הערה קטנה: על המחשב הנ"ל מותקנת עברית, והיא עובדת בצורה תקינה בכל רחבי Windows, רק לא בתוך החלון Command Prompt.. תודה
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
פרמטתי את המחשב והתקנתי XP. עכשיו כל פעם שאני עושה ריסט, כשהווינדואוז עולה הוא שואל איזה משתמש להפעיל, במקום לעלות ישר (יש רק משתמש אחד...). איך אני מבטל את זה?
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קודם כל, האם יש דרך לבטל את הדבר הזה שקופץ כשמעילים קובץ בפעם הראשונה אחרי שמורידים אותו ששואל אם אני בטוח רוצה להפעיל אותו? ודבר שני, התפריט התחל שלי הוא במצב של Classic Start Menu, יש דרך להגדיל את גודל התצוגה של התיקיות המשניות שבתוך תיקיית: PROGRAMS? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, פרמטטי את המחשב אתמול והתקנתי התקנה נקייה של windows 7 64bit, אך איני מצליח כלל לקבל עידכונים מwindows update. כאשר אני מורה למחשב לחפש עידכונים מתקבלת ההודעה : To check for updates, you must first install an update for windows update. your automatic updating settings will not change. כאשר אני לוחץ על Install now מיד מופיעה השגיאה הבאה: an error occurred while checking for new updates for your computer. Error found: code 80070570 מאחר ולא הצלחתי לעדכן את המערכת באופן קונבציונאלי, עדכנתי לSP1 ידנית דרך האתר של מייקרוסופוט. העידכון צלח, אך הבעיה בwindows update לא נפתרה. סיירתי ברחבי האינטרנט במשך שעות, ופיתרון אין. תודה מראש על כל עזרה שהיא.
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מתקשה להעתיק כתב ושורות שנכתבו עם אקספולרר 7 אני מסמן את השורות עם העכבר כמו את השורות שאני כותב כאן ולא ניתן לסמן אותם עם העכבר למה ? לפעמים לאחר מלחמה עם העכבר אני מצליח לסמן אותם אבל זה לוקח זמן
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כל האייקונים ב-Tray ליד השעון נעלמו. לא מופיע שם שום דבר,הדלקתי את המחשב מחדש והבעיה נשארה. איך אני מחזיר אותם??
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חב'רה, כל הניסיונות שלי למצוא דרייבר מתאים להתקן הבא עלו בתוהו. אשמח אם תוכלו לעזור. צירפתי את הHARDWARE ID של ההתקן. המון תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
המחשב רושם לי INSUFFICIENT MEMORY משהו כזה עריכה : זה גם רושם לי שיש בעיה עם שתי קבצים AUTODEX משהו כזה ועוד קובץ
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני עובד על WINXP PRO ובטעות מחקתי את הקיצור דרך שב QUICK LAUNCH שקוראים לו SHOW DESKTOP ומה שהוא עושה זה בלחיצה עליו הוא עושה MINIMIZE לכל התוכנות שעובדות במחשב. בטעות מחקתי את הקיצור דרך.. יש איזושהי דרך להחזירו? מישהו יודע איפה הוא ממוקם על המחשב או פתרון דומה? (בלי להשתמש ב SYSTEM RESTORE).
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי 4 כוננים 3 מהם יש עליהם חומר ו1 זה המערכת עצמה שאותה אנ ירוצה לפרמט האם ניתן לפרמט רק את הכונן של המערכת בלי ששאר החומר שעל שאר הכוננים לא ימחקו? אם כן איך איך אני מפרמט בכלל? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לצערי רק אחרי שרכשתי אותם גיליתי שרק סרטים או משחקים שמיועדים לכך ינגנו בכול ה6 רמקולים החדשים שלי. יש דרך לנגן סתם מוזיקה ביותר מ2 רמקולים ובאס? (אם זה משנה אני משתמש בWINAMP בדרך כלל)
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
זהו הלינק - http://msnvideo.msn.co.il/video/ משום מה אצל חבר שלי ניתן לצפות בכל קטע וידאו ,ואצלי את רוב הקטעים הוא פשוט לא מצליח להקרין... מה יכולה להיות הסיבה לכך? יש לי XP פנטיום 4 עם כ.מסך מתקדם. יש לציין שזה כן עבד עד שהתקנתי איזה סקרין סייבר שכבר הספקתי להסיר.... תודה....
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
העדכון KB976902 נמצא ב- important updates אך לא היה מסומן, והיה כתוב שם after you install this update, it cannot be removed מה שמלחיץ אותי קצת. למישהו יש מושג מה זה עושה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשרי לנטרל את הרענון האוטומטי לתיקיות/המחשב שלי/סל המיחזור בWindows 7 ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש למישהוא שמץ של מושג איך להגדיר ADSL ב RED HAT 7.1 ? או שזה ענין כללי, אודה אם למישהוא ייהיה מדריך (עדיפות לעיברית ותמונות ;D)
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-