Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כל האייקונים בשולחן התהפכו לי .איך אני מחזיר אותם חזרה? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשעושים קיצור דרך על שולחן העבודה או בכל מקום אחר , מתווסף לקיצור דרך מין חץ כזה קטן ומכוער בפינת האייקון. אני חושב שיש דרך כל שהיא לעשות את זה , כי פעם עשיתי את זה איכשהוא רק אני לא זוכר איך. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מיקרוסופט מאשרת כי Windows 10 לא תקבל עדכון גדול נוסף השנה, אבל יש לה תוכניות גדולות להמשך הדרך לכתבה
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
האם אפשר בעזרת הרגיסטרי או משהו כזה לגרום ל WindowsXP שיתמוך ב ATA33 או משהו כזה (שכחתי את שם הטכנולוגייה)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי מהמון אנשים שXP בעברית זה דבר חרא והתוספת של העברית רק הורסת ולא טובה. אני משתמש כבר באקס פי פרו בעברית(תוספת שפות) כבר יותר משנה, אני חייב להגיד שהמערכת עובדת מצויין ולא ראיתי שום בעיות שקשורות לעברית, הווינדווס יציב והכל עובד מצויין... אז לכל מי שאומר ללא ניסיון שהעברית הורסת אז שינסה לפני שהוא מדבר... עם אנגלית אין לי בעיה אבל עברית היא שפת אם שלי ולכן אני מעדיף אותה על המחשב, יותר ברורה בשבילי.
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על קובץ מסוים כפתור ימני יש לי ממש הרבה אפשרויות שהכניסו לי תוכנות שונות (בעיקר תוכנות מולטימדיה). כיצד אני יכול לשלוט על האפשרויות המוצגות ולהעיף את חלקן?
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אני מתכוונת לרכוש נייד חדש. החנות מציעה תוספת של מע' הפעלה, אך מדגישה כי המע' מגיעה ללא דיסק התקנה - האם מקובל? מה קורה אם יש צורך לפרמט את המחשב מסיבה זו או אחרת, או שאני בוחרת לשדרג (בגרסת שדרוג הנזקקת למס' הרשיון של מע' ההפעלה הקודמת)? שאלה נוספת - מע' ההפעלה מגיעה בגרסה האנגלית - מה זה אומר? (מדובר בווינדוס 7 הום) ;Dאשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שרת טרמינל 2003 בשרת יש 8GB, בפועל לא ראיתי שהוא מנצל יותר מ4G והPAGE FILE לא עובר את ה3.5G השאלה היא אם אני אבטל את הקובץ החלפה, המחשב יעבוד יותר מהר? מה יקרה במצבי קיצון שיהיה חסר למחשב זיכרון?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט האם לעבור לויסטה... ראיתי סוגים: home, home premium, ultimate מה ההבדל בין הגירסאות (חוץ מהמחיר ) ?? האם כדאי להצטייד בויסטה למחשב משחקים מהדור החדש? אז אם למישהו יש תשובות לשאלות האלה.... אודה לו אם יחלוק את המידע P:
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ישנה אפשרות להפוך את השפת הווינדוס לעברית בלפטופ שעליו הותקנה מערכת vista home premium באנגלית!!!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קורא כל פעם שלישית שאני מפעיל את המחשב. אין סאונד, והסמלים של הgtxp ו-volume לא מופיעים וההתחל נתקע ברגע שלוחצים עליו...יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה? עוד דבר: מיקמתי את הסאב בסוף מאחוריי, ולכן הרמקולים האחוריים מחוברים עם החוטים הקצרים והקדמיים עם החוטים הארוכים. מוזר שהwindows מזהה את הרמקולים הפוך. כלומר הקדמיים = האחוריים, האחוריים = הקדמיים. רוב הפעמים המחשב כן עובד בסדר. אולי זה הגורם לבעיות המוזרות? : :-\
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה רצינית במחשב שלא נתקלתי בה אף פעם...שאני נכנס למחשב..אחרי שהוא טוען את הווינדוס..הוא מגיע למסך שחור..ואז קופץ לי הודעה... there is no paging file...משהו כמו אין זיכרון וירטואלי במחשב אנא שנה זאת...אני הולך ומשנה את זה מ"מנוהל ע"י המחשב" ומכפיל את כמות הראם שלי ב1.5(שיוצא 3072)ואז הוא מבקש ממך להתחל על מנת שהשינויים יכנסו לתוקף...אני מהתחל ושוב הוא רושם לי את אותה הודעה...יש אפשרות שזה וירוס ? ושום תוכנה לא מצליחה לזהות אותו ?או אולי בעיה אחרת ?עשיתי בדיקת וירוסים עם הקספרסקי ובדיקות עם הSPYBOT...SPYDOCTOR והם לא מוצאים כלום...
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה, לא יודע אם זה רק לאחרונה... אבל אני כמעט משוכנע שזה לא היה כך בעבר. למרות שבביוס ה P&P O/S מוגדר על NO ולכרטיס המסך מוענק IRQ 11 (ע"פי ה Pci Listing לפני ה Boot Sequence), ללא שום Share עם התקנים אחרים, מערכת ההפעלה משום מראה שכ' המסך חולק את IRQ 9 ביחד עם בקרי ה USB, כ' הרשת וכ' הקול. בעבר כרטיס המסך ישב בדד על IRQ 11, בלי שום חלוקה, אני כמעט בטוח בכך. אם תוכלו לברר אצלכם מה המצב, ולומר לי על מה עומד ה P&P O/S בביוס, אעריך זאת מאוד. *בשביל להגיע למצב הזה ב"מנהל ההתקנים", לחצו על View בסרגל הכלים העליון ובחרו ב"Resources By Type". תודה.
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בעבר עם הוינדוס XP היה ניתן ליצור גיבוי בקובץ BKT אחד אשר כלל את כל המערכת הפעלה כולה, עד לרמת שם המחשב, דרייברים, ותוכנות מותקנות כמובן. בוינדוס 7 יש מצ בגיבוי אבל מניסויון אחד שיצא לי לנסות לא נראה כי הגיבוי מתבצע באותו אופן כמו הוינדוס XP, שכן דרייברים או מצב מערכת (שם מחשב אקטיבציות וכדומה) פשוט לא נשמרו\הועברו למחשב החדש. איך ניתן לבצע גיבוי מלא שכזה כמו שהיה ניתן לעשות בוינדוס XP ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה, אני עובד על וינדוס 10 (באנגלית) אבל משתגע כי תמיד שאני כותב השפה היא ההפוכה ממה שרציתי. כלומר שרוצה עברית יוצא אנגלית ולהיפך ותמיד יוצא שאני כותב כל דבר פעמיים בין אם בדפדפן ובין בוורד וכו'. הבעיה קיימת כל כך הרבה שנים ואני לא מוצא פיתרון נוח א. האם ניתן להגדיר פעם אחת מי תהיה השפה המובילה בכל תוכנה וזהו כל פעם שאפתח אדע מראש מהי השפה. ב. האם ניתן לסדר שבמקום ALT SHIFT אגדיר מקש אחד (חם) שיחליף מהר את השפה ? אשמח לתובנות
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
קבצים שעורכים את הרג'יסטרי. אין לי מושג איך לכתוב קובץ שכזה. יש כמה עריכות כמעט-קבועות שאני עושה על מחשבים, וזה יוכל לחסוך לי מעט זמן. תודה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו ב OSX שכל הסרגל כלים נמצאים באמצע פשוט המסך רחב ויותר נוח שהכל מרוכז באמצע אפשרי ?
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא די מוזרה וזאת פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת! אני לא יכול להחליף בין השפות בעזרת אלט שמאלי ושיפט! זה מוזר! כי הכל מוגדר כמו שצריך יש את התמיכה... משהו נתקל בבעיה הזאת? יש פתרון לזה? או שמשהו נדפק? יש לציין שזה קרה אחרי שהתקינו לי מערכת הפעלה של וינדוס אקספי משולבת עם אופיס 2003! בתודה לכולם ויום נעים! אדי מה ששכחתי להוסיף הוא שהתקינו לי את Multilanguage Hebrew
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן לחסום אפשרות לעשות REMOTE DESKTOP CONNECTION ממחשב מסויים מתוך הרג'סטרי? (כלומר כך שבעת ניסיון לעשות RDC תתקבל ההודעה: "The client could not establish a connection to the remote computer...) האם ישנה אפשרות לחסום לכתובות מסויימות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Acer, שקניתי לפני מספר חודשים. המחשב לא הכי מוצלח אבל זה לא העניין. מותקן לי עליו מערכת הפעלה Windows Vista (שהגיעה מותקנת עם המחשב), ופעם הראשונה שהדלקתי את המחשב עשיתי לו Recovery Disc לפי הוראות היצרן. אם אני משאיר את המחשב פועל ללא כל נגיעה בו במשך כחצי שעה, הוא פשוט נתקע, וכל שנותר לי לעשות הוא לכבות אותו ולהדליק, ובכל פעם מחדש הוא עושה ChkDisk. תוכלו בבקשה לתת לי פיתרון? (מבלי שאצטרך להתקין את כל התוכנות מחדש עליו, אם יש כזה פיתרון כמובן עדיף) תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
שלום. בשבוע שעבר עשיתי וינדוס אפדייט, וסימנתי לו להוריד הכל. בין הקבצים שהוא עדכן היו קבצי שפות. הבעיה שאלו שפות:סינית, יפנית, קוראינית וכל השפות שאינן לטיניות. עכשיו, כל פעם שאני לוחץ אלט+שיפט הוא מחליף לי לשפות האלו, וצריך איזה 5-7 לחיצות על שמגיעים בין עברית\אנגלית. בדקתי במאפיינים של השפות, אבל הן לא רשומות כשפות פעילות כמו עברית ואנגלית, אבל עדיין הן מופיעות. אני צריך עזרה איך אני יכול למחוק אותן. בתודה, צריך עזרה דחוף!!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני גיימר ואני כרגע על XP. רציתי לדעת אם כדי לי לדעתכם לעבור לוויסטה (בגלל DX10,מראה וכו'..). (בשאלות שלי אני מדבר על לעבור מ-XP 32 ביט לוויסטה 32 ביט.. ולא 64. עכשיו כמה שאלות.. 1) כיום,יש עדיין בעיות תאימות של תוכנות עם וויסטה?(בתוכנות יחסית חדשות..) 2) באיזו מערכת האבטחה נגד פריצה למחשב ובכללי יותר טובה? XP/VISTA? 3) האם המערכת שלי תחזיק טוב ותתמודד עם וויסטה? נגיד ש-XP צורך 100% אז כמה וויסטה צורך? 120%,140% (סתם להשוואה..)? 4) בתור גיימרים מה הייתם עושים? נשארים עם XP או עוברים לוויסטה (במקרה שלי עם המפרט שלי..) ? אשמח אם תסבירו.. 5) הגיימרים פה שעברו עם מפרט דומה לשלי מ-XP ל-VISTA.. מה אתם אומרים?ממליצים לעבור? 6) וויסטה (32bit) תומכת עד 4GB בזיכרון נ…
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
התקנתי XP+ SP2 במחשב חדש, אני מעוניין להציג עברית. איך אני עושה זאת מתוך הדיסק? אני לא זוכר את ההוראות...
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, הקוקיז לא נשמר לי באתר YAD2.(תמונה מצורפת) אמרו לי להכנס לכלים<אפשרויות אינטרנט<פרטיות ולעשות שחזר ברירת מחדל ולא עזר... מה אפשר לעשות?(דפדפן אקספלורר 6) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-