Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... אני משתמש בכרום אבל היה לי גם אקספלורר....ומדי פעם קפץ לי המצורף בקובץ... כעת כבר נפטרתי מהאקספלורר והחלון ממשיך להופיע לי מדי כשעה....איך אני נפטר ממנו? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי משהו שכנראה דפק לי את הדרייבר של המצלמה הדיגיטלית. שמעתי על האפשרות של שחזור מערכת לפי תאריך אז רציתי לדעת איך... בWIN XP שלי איך עושים את זה? איך גורמים לזה לעבוד? תודה גיל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז למרות שכולם מהללים את הויסטה, אני סובל במיוחד ב3 ימים האחרונים מהמון מסכים כחולים. המערכת רצה על מחשב נייד עם core 2 duo t7250 ו 2gb של זיכרון ram כשמוצגת שגיאה הוא מדווח על bad_pooler_call ועל שגיאות שונות שקשורות ב sys32.exe/dll ועל bad_memory\bad_memorey_call הרצתי תתוכנת דיאגנוסטיקה המובנית של הנייד של מצאה כלום וגם הרצתי memtest 32 במצב boot יותר משעה ולא נמצאו שום שגיאות. כמו כן המערכת מעודכנת לsp1 עם שאר העדכונים שמיקרוסופט הוציאו(מדובר בוורסית אולטימיט) הצעות למה אפשר לעשות? פורמט לא בא בחשבון
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חסרים לי שני קבצים שחשובים בשביל התפקוד התקין של בודק האיות לצערי אין לי את דיסק ההתקנה של XP איך אני יכולה להשיג את הקבצים האלה: Mssp232.dll Mssp2_en.lex תודה מראש למסייעים...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקנתי לךני כשבוע את חלונות 10 וכעת אני מעוניין לרכוש סיראל כנראה באתר kinghin. יכול להיות שאת הסיראל יש צורך להזין במהלך ההתקנה ושלא אוכל להזין אותו כי כבר התקנתי את המערכת? כך הבנתי שזה בגירסאות oem.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד dell קבלתי איתו דיסק מקורי של ווינדוס 10 ..אני רוצה לבצע לו פורמט אבל משום מה הוא מראה לי בעיה כזו "אירעה בעיה בעת איפוס המחשב שלך" מישהו יודע מה צריך לעשות ? אני מנסה לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. בשבוע שעבר עשיתי וינדוס אפדייט, וסימנתי לו להוריד הכל. בין הקבצים שהוא עדכן היו קבצי שפות. הבעיה שאלו שפות:סינית, יפנית, קוראינית וכל השפות שאינן לטיניות. עכשיו, כל פעם שאני לוחץ אלט+שיפט הוא מחליף לי לשפות האלו, וצריך איזה 5-7 לחיצות על שמגיעים בין עברית\אנגלית. בדקתי במאפיינים של השפות, אבל הן לא רשומות כשפות פעילות כמו עברית ואנגלית, אבל עדיין הן מופיעות. אני צריך עזרה איך אני יכול למחוק אותן. בתודה, צריך עזרה דחוף!!!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי ריסט היום.. ופתאום החשב עולה והכל ג'ירביש כזה וסימנים (חוץ מהאינטרנט) חיפשתי בכל האנטי וירוסים.. ספיורים.. תוכנות שמתקנות טעויות ומה לא .. http://img139.imageshack.us/img139/3863/gfhfgwj4.png מה לעשות? =[
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני סוגר את ה - Internet explorer העמוד נשאר תקוע על המסך בלי אפשרות לסגור ואני נאלץ לאתחל את המחשב. יש לי WINXP תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
I just bought a new motherboard, RAM, and CPU and wanted to reuse all my other existing hardware (GPU, power, DVD drive, hard drive). I hooked everything up and Windows would not boot off the hard drive. I pulled out my laptop and learned that this is normal when the hardware changes. I want my new computer to work but do not know what to do to get Windows to boot. I also learned that my new motherboard does not support IDE DVD drives so I will likely have to buy a new one. Is there an easy way to get Windows 10 to boot on the new hardware without having to reinstall everything? to boot on the new hardware without having to reinstall everything?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וכן אני יודע שבמערכת 32 ביט לא מנוצלים כל ה4 ג'יגה, אבל אני יודע שזה צריך להיות 3.2. הכרטיס מסך הוא לא מובנה (Geforce 130M עם ג'יגה זיכרון משלו). יכול להיות שבכל זאת הוא משתמש בזכרון מהמערכת? אשמח לעזרה. נ.ב: אם הנושא שייך יותר לניידים, אבקש שתעבירו. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי כרגע מערכת הפעלה מקורים של ווינדווס VISTA HOME PREMIUM. האם יש איזו שהיא אפשרות לשדרג למערכת הפעלה WIN 7 מכורי ממיקרוסופת בלי תשלום? ואם צריך לשלם כמה? ואיך עושים זאת? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה לאחרונה ראיתי שיש שני סוגי גרסאות לאותו הוינדוס אני מתכוון ל - Corporate , Retail. רציתי לדעת מה ההבדלים בין הגרסאות ואם יש השפעה על המערכת המותקנת על הביצועים ועל המחשב בכלל. בתודה מראש לעונים Nakash5
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה אבל חשובה. יש לי ווינדוס XP מקורי, אך הדיסק שרוט ולא מגיב. יחד עם הדיסק קיבלתי גם סריאל. האם אני יכול לקחת כל דיסק ווינדוס XP ופשוט להזין את הסריאל שלי במהלך ההתקנה, או שכל דיסק מגיע עם סריאל משלו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשקראתי את זה פשוט הייתי המום, זה הדבר האחרון והגרוע ביותר שיכול לקרות למיקרוסופט לדעתי :-\ זה יכול לגרום לפורצים לגלות כל מיני דברים נסתרים בחלונות וגם איך לפרוץ אותו, אני חושב להתקין פיירוול עכשיו :-X בסך הכל זה יכול להיות גם מצחיק: "open source Windows" איזה קטע זה יהיה אם מישהו ישחרר גרסת Windows מותאמת-אישית משלו ;D טוב אני קצת עייף עכשיו אז בקיצור: מה אתם חושבים על הגילוי המסעיר ולמה נראה לכם זה יכול לגרום??
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
המחשב חדש, עשיתי Clone מה-HD הישן לחדש. ה-Windows סירב לעלות, לכן ביצעתי התקנה על התקנה. ה-Windows עלה עם כל התוכנות וההגדרות שהיו לי. בהתחלה לקח לו זמן רב עד שכבה. עכשיו לא כבה בכלל, רק כותב שהוא מבצע כיבוי. פירמוט לא בא בחשבון, אשמח לתקן את הבעיה ע"י בדיקה של כל דבר אפשרי בכל מקום אפשרי במחשב, היכן להתחיל? תודה, אורן.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרי במצב זה, הכוננים אינם מופיעים כשנכנסים מדיסק בוט. אז מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובד עם XP ולאחרונה ניסיתי לשנות את השם של התקייה "my documents" שנמצאת על השולחן עבודה לשם אחר ("my files") חשבתי שזה יהיה יותר נחמד ומשקף את התוכן של התקיה. לאחר ששיניתי את השם הזה התברר לי שהשם הזה מוחלף בכל מקום שמוזכר השם "my documents" אז אמרתי לעצמי יופי לי, מה רע, יותר טוב ! אבל... לאחר עבודה ממושכת עם המחשב שמתי לב שהשם חוזר לשם המקורי. טוב שיניתי שוב את השם וחשבתי אולי זה לא יחזור, אבל שוב זה חזר לשם המקורי.. התעצבנתי ורציתי לגלות למה זה קורה וכל מה שגיליתי עד עתה זה שהשם הזה חוחזר לשם המקורי כל יום לאחר חצות ! ז"א כשהשעון של המחשב עובר יום השם של התקיה חוזר למקורי.. נשמע מוזר נכון ? עוד יותר מוזר שיש לי שני accounts במחשב, שלי ושל אח שלי. ומשום מ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש והתקנתי הכל, והכל עובד יופי פרט לדבר אחד חשוב - כל ההגדרות שלי לא נשמרות. לדוגמא - האייקון של Power Options ממשיך כל פעם להופיע ב system tray אחרי restart. הרזולוציה כל פעם משתנה מ-1024X1280 לרזולוציה נמוכה יותר וכן הלאה. מיותר להגיד שזה ממש מעצבן... עכשיו, קרה דבר מעצבן נוסף - וכשהתקנתי את מערכת ההפעלה, ההתקנה החליטה לקרוא לPartition באות I, כי כל האותיות שלפני משום מה תפוסות על ידי קורא כרטיסים פנימי (עם 4 "יחידות" נפרדות). יכול להיות שיש לזה קשר?! ואיך אפשר לפתור את העניין? תודה! שכחתי להוסיף, שהגרסה חוקית, והורדתי עידכונים, אבל זה לא שינה שום דבר (לא לטובה בכל מקרה).
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר פותחים תמונה שנשלחה במייל ניתן לגלול ולראות תמונות קודמות שנראו במחשב לפני כן, וזאת למרות שדאגתי למחוק את ההיסטורי והקוקיס (בתיקיית TEMP). שאלתי היא: היכן ממוקמים קבצי תמונות אלו במחשב? ואיך ניתן למנוע ממשתמש אחר לראות את התמונות בהן צפיתי לפני כן? אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום זה ותודה על התשובות מראש... אם השאלה מתאימה לפורום אחר, אנא כוונו אותי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי, הנה התרחיש (אח, תרחיש, מילה יפה) בכל מקרה, אני יושב לי על המחשב משחק לי ESF ופתאום מתחילות לצוץ לי כלמיני פירסומות כאלה של בונזיבאדי וחראטה כזה אקיצר הורדתי Ad-Aware 6 וזה סרק את המחשב ומצא איזה 666 דברים כאלה של גייטור וכל מיני טרוג'נים חלק מהם הוא לא הצליח למחוק והיום בבוקר אני בא למחשב ואני קולט שבמשך הלילה הוא פתח לי 30 חלונות של אקספלורר עם פירסום ושטיות כאלה מה שמצחיק שיש גם פירסומת פופ-אפ נגד פופ-אפים חשבתי אולי החברה עשתה לי פה טריק והיא מנסה לפרסם את עצמה ;\ אנלאדע אני רק רוצה להיפטר מכל השטיות האלה אגב ייתכן מאוד שיש לי וירוסים וכו' במחשב רק אתמול בדקתי בנורטון (לא מצא כלום) ואז ב RAV (מצא לי 6 וירוסים) ומחקתי אותם. הנה עכשיו אני מדבר איתכם עלתה לי מודעה ש…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי את מערכת ההפעלה שלי על "סופר כונן" raid 0 המערכת הישנה הייתה מותקנת על אחד מכונני ה IDE שלי למרות שביטלתי בביוס את זיהוי ה IDE (כנראה שביטלתי משהו לא נכון) יצא שה XP החדש יושב על כונן F ואי אפשר לשנות את זה דרך "ניהול" במחשב שלי. האם בכל זאת יש דרך, או שאני אהיה חייב להתקין שוב, וממש לנתק את שני כונני ה IDE שלי בשביל שמערך ה RAID יזכה להיות C ? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהמחשב עולה והוא רושם טוען את ההגדרות אחרי שאני שם לו סיסמא של המשתמש ישר אחרי שהוא טוען את ההגדרות הוא רושם לי מתנתק וחוזר לי למצב שהוא רוצה שוב את הסיסמא חייב את עזרתכם תודה לעוזרים דרך הגב זה XP יש רק משתמש אחד שמוגן בסיסמא
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
"הפתעה, הפתעה" - שוב עדכון חלונות 10 שיכול למחק לכם את הקבצים ולהפוך את נמחשב שלכם לערימת רכיבים לא שמישים. https://www.express.co.uk/life-style/science-technology/1273596/Windows-10-update-deletes-files-bricks-PCs-Microsoft/amp אז, הישמרו, השהו / תבטלו את העדכונים עד יעבור הזעם, אם יעבור .....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-