עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by RobiNooB,

לא רשום לי USER וגם רוב ה SYSTEM בדקתי SPYBOT ...NOD32 ....MALEWARE ........כלום גם המון RUNDLL32 רץ לי מדיי פעם אין שום דבר חשוד ב MSCONFIG ....עברתי על כל ה SERVICES .MSC גם לא מופעל משהו שלא צריך ... מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Tal11,

היי, אני מריץ WIN7 64bit וחלק מהפקודות ב-cmd לא עובדות לי. לדוגמא - NET TIME לא עובד לי כי הסרביס שלו לא דלוק. אני אשמח להסבר קצרצר איזה סרביסים אחראיים על הפקודות שתחת NET ולמה ב-WIN7 הם לא דלוקים בדיפולט. לגבי NET TIME ספציפית - עברתי על כמה סרביסים ולא מצאתי את הסרביס שמריץ אותו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by gilke85,

האם יש דרך להחליף בין מערכות הפעלה מבלי לעשות ריסטרט רגיל? מעבר בין XP ל-7

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי מחשב ACER ASPIRE ONE 532H שהוא מיני נייד ואני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה שתרוץ עליו טוב ומהיר, איזו מערכת אתם ממליצים לי להתקין? הנתונים שלו הם : מעבד 1.66GHZ זכרון 1GB כונן קשיח 250GB מסך 10.1" איזו מערכת אתם אומרים שכדאי לי להתקין?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, רציתי לשאול האם office 2007 basicהיא התוכנה המתאימה לעסק ביתי קטן של אדריכלות ולעריכת ספרים ? או שיש המלצה אחרת. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן.. כיצד ניתן להציג במד הסוללה בווינדוז 7, שיראה לי גם דקות כמה נותר עד שהמחשב מתכבה (בדומה לויסטה ו-XP). מה שעכשיו מוצג לי, זה רק אחוזים.. אבל אין דרך להציג גם דקות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הזמנתי את הwin 7 של הסתדרות המורים והשאלה אם אפשר בינתיים להתקין את הwin 7 עד שזה מגיע בדרך כלל יש 30 יום לאשר את האקטיבצייה לא? או שזה ידרוש ממני בכל מקרה להתקין מחדש את הכל ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Moty_p,

מישהוא יכול להגיד לי מזה לעאזעל WINDOWS HOME SERVER? מזה WINDOWS SMALL BESNIS SERVER ומה ההבדל בניהם לבין ENTERPRISE ל DATACENTER? WEB ו STANDRUP (איך שלא כותבים את המילים האלה)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by orengreen,

Hello everybody! I have a PC with dual-boot of XP and Vista. Usually, I run my games on XP, and I also use XP most of the time for almost everything else. However, some new games will have directx 10, and Halo 2 will only run on Vista! So, I want to optimize Vista for maximum game performance. I dont care about disabling Aero or doing everything I can to maximize performance, even if Vista will look bad. What are your tips to push the most out of vista? Thanks! P.S. I wanted to post this message on the "Windows" forum, but I don't want to double-post. So if any of you is a regular participant in the windows forum, thanks!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. http://img692.imageshack.us/img692/8080/memoryprob.jpg http://img237.imageshack.us/img237/930/memoryprob2.jpg

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by mor873,

שלום קניתי WIN7 לשדרוג מויסטה 32 ביט מתכוון לשדרג ל 32 ביט . 1.כמה זמן אמור לקחת שדרוג במקרה הטוב וכמה במקרה הרע (שאין תקלות) 2. לא הבנתי מה בדיוק לא אמור להמחק לי ומה כן האם יש צורך בהתקנה של תוכנות שוב (הרוב מותקן בכונן אחר ) 3.אני חייב לא לקחת סיכון ולגבות את המיילים שבדואר נכנס איפה התקיה שצירך לגבות נמצאת או מה צריך בכדי לשחזר את המיילים ? 4.האם מחיקה של היונדוס והתקנה חדשה אפשרית בגירסת השידורוג והיא עדיפה על שידרוג ובעצם מה ההבדל בין שידרוג להתקנה מלאה ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by sharmeiri,

שרות termservice מסרב לעבוד -כאשר אני לוחץ על start יש הודעת שגיאה שאומרת שלא ניתן להפעיל את השרות כייוון שהקובץ לא נמצא . לא ניתן לעשות" fast user switching" כיוון שהשרות הזה תלוי בשרות ה -termservice --חוץ מזה הכל עובד בסדר . הרצתי כבר את הפקודה sfc /scannow וזה לא עזר . מה ניתן לעשות חוץ מפירמוט? שאלה למומחים תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by imac,

לא ביל גייטס נכון?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by DarK_NaF,

בזמן האחרון אני לא מצליחה להיכנס לשום אתר בלי לקבל חפיסת Errors לא מובנים במיוחד... האם זו בעיה באקספלורר? זה פשוט באמת כמעט כל האתרים...וזה שגיאות שחוזרות על עצמן...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הרבה פעמים שאני גולש בINTERNET EXPLORER נפתחים לי מלא חלונות של "THIS PAGE CANNOT BE DISPLAYED" שמציפים לי את המחשב ואני חייב לסגור את כולם דרך לחצן ימיני בשורת המשימות על הIE וסגור קבוצה. ברוב הפעמים כתוב בכתובת של החלון אקספלורר שנפתח ads.msn ואז עוד כל מני דברים. איך לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. פתחתי את "המחשב שלי" ופתאום אני רואה שהתווסף לי עוד כונן, תודה רבה שמחתי מאוד : אבל הוא סתם כונן מת כזה, איך אני מסיר אותו משם?? הנה תמונה לתיאור הבעיה:

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, עברתי לוויסטה (Ultimate) וזה ממש מעצבן הקטע של UAC. יש למישהו מושג אין מבטלים את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by galz,

לא מזמן היה קצר, ומאז בכל הפעלה של המחשב הוא רושם DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER כשלוחצים אנטר הוא ממשיך הלאה להעפלה רגילה ותקינה לחלוטין של xp. זה טורדני ומעצבן. מה עושים?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות Windows 7 למטרת התקנתו על מלא מחשבים. וכמה זה בערך עולה ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב נייד של MSI EX620. היה לי וויסטה לפני וכל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא היה נתקע כ- 10 דקות על המסך ההפעלה שרואים פס ירוד שמסתובב. יש לציין שהנורה שמציינת שהמחשב "חושב" לא נדלקת כלל בזמן הזה- הוא פשוט דומם. פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 ולאכזבתי גם בווינדוס 7 במסך שרשום STARTING WINDOWS המחשב נתקע כ- 10 דק-ות בלי "לחשוב". יש לציין שהתקנתי את כל הדרייברים. מה אפשר לעשות? ממה זה נובע?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. לשנינו אותה מערכת הפעלה ולשנינו 4GB זכרון, אך אני מסוגל להשתמש בפחות (ב32ביט כמובן), מדוע?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by gkman,

היי. לאחרונה אמא שלי באה אלי בבקשה לעשות סרטון בשביל העבודה שלה. אמרתי שאין בעיות והדלקתי את המחשב בשביל להפעיל את movie maker (יש לי וינדוס xp) אבל לא מצאתי אותו. הוא לא היה בתפריט התחל. פתחתי את הכונן הראשי (איפה שווינדוס מותקן) הלכתי לתיקית program files הוא גם לא שם. לא התיאשת- פתחתי את לוח הבקרה הלכתי לאיפה שמוסיפים את הרכיבים של ווינדוס-גם שם הוא לא נמצא. נכנסתי לאינטרנט לחפש פתרונות- הציעו לפתוח כל מיני תיקיות מערכת ולחפש קובץ בשם moviemk.inf ולהתקין- גם לא עזר. אמרו להיכנס לאתר העידכונים של ווינדוס ולהוריד את העדכון משם- נכנסתי (פה החלק המעניין..) היה שם אפשרות להוריד את חבילת ה- windows live שבפרטים של העדכון מצאתי את עצמי קורא שאפשר להוריד את מסנג'ר, תוכ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. איך אני משנה סיסמה בכניסה לווינדוס ב WIN XP ? בויסטה זה כל כך פשוט,ב XP כבר שכחתי איך משנים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי ובוקר טוב אני מדבר על זה כשממזערים את המדיה הוא יופיע כמעין מלבן ליד השעון עם אפשרות לעצור\להשות\לעביר קדימה ואחורה ולהשתיק את הקובץ המתנגן. איך אני עושה שיהיה כזה בווינדוס 7 החדש? כרגע הוא פשוט ממוזער באופן רגיל כמו כל חלון.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, כאמור, המחשב הנייד שלי מכבה את עצמו כאשר הוא נמצא במצב שינה למשך מספר שעות (לא יותר מ-12 שעות רצופות). כמובן שזה צפוי אם הסוללה לא טעונה, אבל הוא עושה את זה גם כשהוא מחובר לחשמל: אני משאיר אותו במצב שינה לפני שאני הולך לישון ובבוקר הוא כבר כבוי. איפה נמצאת ההגדרה שתמנע את זה? מערכת ההפעלה היא חלונות 7. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.