Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי WIN 7 X64 ויש לי שאלה קצת אידיוטית אבל בכל זאת כבר יומיים שאני מנסה לשנות הגדרות כדי שהוינדוס לא יכבה את עצמו לאחר כחצי שעה +- שאני לא משתמש במחשב וזה כדי שהאימיול לא יכבה מה שקורה כרגע. איך אני עושה זאת???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי פיתרון לבעיה היה לי ת'ווירוס 60 שניות לפני כמה חודשים ומאז ה-svchost.exe לוקח מלא זיכרון http://img156.imageshack.us/img156/8471/svchostwe8.jpg הרצתי את FixBlast אבל הוא לא מצא כלום
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה לאחרונה המחשב עולה (vista) ונתקע כאשר הוא מעלה את התוכניות שעולות בstartup אם אני עושה "רסט" אז הוא עולה בסדר. יש לכם רעיון איך לפתור את הבעיה? נראה לי שזה בגלל אחד התוכניות שאולי הפסקתי את עליתה בהפעלת המחשב גורמת לזה. שמח ליעוץ תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי לא מצליח להחזיק WINDOWS 98 ואני צריך כל הזמן לפרמט את אחד ההרדיסקים שלי ולהתקין שם מחדש WINDOWS 98 . אני משתמש בWINDOWS 98 מאחר והמשחקים עובדים בו יותר חלק ואין בעית איטיות בDIRECT X כמו שיש לי באקס פי [sTART:RUN:DXDIAG תעשו את ההשוואה ותראו. הבעיה שהמערכת תמיד קורסת לי והסאונד משתבש ודברים נמחקים פתאום למרות שאין ווירוסים או SPYWARE ויש בעיה לעבוד עם 1 ג'יגה זיכרון ב98 אני נואש ולא יודע מה לעשות אודה למישהו מומחה שמבין בנושא ויוכל להציע לי מה לעשות על מנת שאוכל עדיין להמשיך להשתמש ב98 .
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הי. לפני יומיים המחשב שלי התחיל להתקע בכיבוי. אני הולך לתפריט התחל- לוחץ כיבוי- כל התוכניות נסגרות והמסך מתחלף ל"shutting down". ושם הוא נשאר תקוע עד שאני פשוט מכבה אותו בלחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי של המחשב. מחיפוש שעשיתי הבנתי שזה יכול להיות דרייברים של כל מיני דברים. ובאמת התקנתי דרייבר של המדפסת ממש ביום שהבעיה התחילה. זה באמת יכול להיות זה? אין דרך לתקן את הבעיה חוץ מלהוריד את הדרייבר? מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב P3 800 של אחי המסך הכחול מופיע קצת אחרי שהפס הכחול של ההטענה מתחיל כתוב להסיר אנטי וירוס לעשות chkdsk או איחוי.. ולמטה כתוב שגיאה ntfs.sys ניסיתי מצב בטוח, לפרמט ולעשות Repair אבל הארור חוזר תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהי שעברה לת"א ביקשה ממני לסדר לה את החיבור לאינטרנט (בכבלים)- שלא עובד. אחרי בדיקה של כל ההגדרות ו 2 שיחות עם התמיכה הטכנית של 015 המסקנה היא שהבעיה היא איפשהו במערכת ההפעלה. מכיוון שלמצוא את הבעיה זה פחות או יותר בלתי אפשרי ובנוסף אין לי תקליטור זמין של 98SE- אני כנראה אפרמט לה את המחשב ואתקין מערכת הפעלה אחרת. האפשרויות- ME, 2000 ו XP. כמובן ש XP הטובה ביותר, 2000 גם לא רעה ו ME לא משהו. מצד שני לפי מה שאני יודע ME דורשת הכי פחות משאבים. XP הכי הרבה. כלומר ההתיעצות שלי היא- איזה מערכת מהן אפשר בכלל לדעתכם להתקין על מחשב עם 128מגה זיכרון. (האם לדוגמה XP בלי כל האפשרויות המתקדמות, תתפוס זיכרון בערך כמו ME?) תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, עקב שגיאה בWindows Update - מחקתי מתוך התיקייה הראשית Windows,את כל הנמצא בתוך תת 2 התיקיות,של התיקייה SoftwareDistribution =>Download + StoreData,אשר מכילות בתוכן את קבציי העידכון הזמניים של Windows Update. - האם,כתוצאה מכך;יכול להיגרם נזק כלשהו לפעולתה התקינה של מערכת ההפעלה (Windows 7 Ultimate - 32 Bit),מהם קבצי העידכון הזמניים הללו,ולמה הם נקראים כך? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העוזרת שלי זרקה את הניילון שאליו היה מודבק הקוד של הווינדוס שלי(XP home edition HE), אמרו לי שיש דרך לשחזר את הקוד דרך הווינדוס המותקן על המחשב, איך עושים את זה??? אשמח לקבל הדרכה מפורטת, תודה מראש !
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה היא במחשב הישן שלי אין לי מושג איךך זה קרה פתאום לא קיים דרייבר סאונד כאילו הוא נעלם... ואין קול במחשב בכלל עשיתי ריסט לא עזר... אני מקבל את השגיאה הזאת בווינאמפ: (בקובץ המצורף.) ואת השגיאה הזאת שאני עושה TEST לסאונד בDIRECTX: DirectSound test results: Failure at step 3 (DirectSoundCreate): HRESULT = 0x8878000a (The request failed because DirectSound resources, such as the priority level, were already in use by another caller.) יש לציין שאני לא ידוע איזה לוח יש לי שם זה המחשב הישן שלי או איזה כרטיס קול ניסיתי להתקין את הצ'יפסט שבא עם הדיסק התקנה אבל זה לא עזר... תדוה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אייך אני מתקין או יותר נכון מוסיף את מערכת ההפעלה WIN7 בנוסף למערכת XP קיימת אם מישהו יכול לתת הסבר או קישור למדריך מפורט זה יעזור מאוד ! בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל עליית מחשב נעשית לי בדיקת CHECK של כונן D שלי, הדבר קורה אחרי עליית הלוגו של XP ולוקח כדקה (בתנאי שלא לחצתי על מקש כלשהו שאז זה מבטל את זה). רציתי לדעת איך להפסיק את זה ע"מ שזה לא יקרה לי באופו אוטומטי בעליית המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה מישהו יודע אולי למה לוקח זמן עד ש windows 10 עולה? זה לא היה לי ככה ב 7..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
למרות שאני יכול לרשום בעברית במקלדת. גם כשאני נכנס לפונט בכדי לבחור עברית אז אין לי שם עברית. איך אני מסדר את זה ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי על זה ואני מעוניין להישתמש בזה כי מפריע לי להתקין הכל מחדש כל פעם. יש באת תוכנה כזאת בתוך הWIN 7? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לשדרג את הזיכרון שלי מ 1024 ל 2048 לטובת הרצת חלונות ויסטה - האם כמות זיכרון כזאת גדולה (יחסית) תספיק לכל יישום שאני אנסה להריץ על המחשב מבלי אובדן ביצועים? יותר מזה כבר אי אפשר לשדרג את המחשב שלי.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במאפייני תצוגה קיימת רק ערכת הנושא הקלאסית אפילו לא המקורית של xp אתמול זה קרה ומאז אני לא מצליח לשנות את זה ניסיתי לשים ערכות מן האינטרנט אבל אני מקבל הודעת שגיאה "לא הייתה אפשרות לטעון את ערכת הנושא מכיוון ששירות ערכות הנושא אינו פועל. באפשרותך להפעיל את השירות בכלי ניהול בלוח הבקרה " ניסיתי אבל לא הצלחתי , התהליך מופיע כפועל ניסיתי להפעיל מחדש אבל זה לא עזר! מישהו יודע איך מתגברים על זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה קרה לאחר שהתעסקתי ב- Thumbnails Options ב-Tweak UI XP החדש, אני לא זוכר איך מחזירים את זה. אני על WinXP. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 2 כוננים C ו D. בשני הכוננים מוקנת מערכת הפעלה XP אבל רק ב C יש את הניתוב. כשהמערכת עולה יש לי אפשרות לבחור אחד משני הכוננים בתור מערכת ההפעלה שאיתה יעלה המחשב. כלומר אם אכניס רק את C אוכל להפעיל מערכת הפעלה של C אבל אם אכניס את D לא יהיה לי BOOT. אני מעוניין לקנות כונן חדש שאיתו אעבוד מהיום והלאה כנראה שאחלק גם אותו ל: C ו D. בתור שלב ראשון אפרק את 2 הכוננים וארכיב את החדש. שלב שני אבצע חלוקה ל C וD והתקנת XP חדשה. עכשיו לשאלה: כשכל התהליך יסתיים והיה וארצה לחבר את כונן C או את D הישנים מה יקרה? איך אוכל לראות תכנים של הכוננים הישנים במערכת המותקנת החדשה בלי התנגשויות של C ו D?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת איפה אפשר למצוא עידכוני hotfixes לWINDOWS 7. ידוע לי שכל כמה חודשים יוצאים כל מיני עידכונים, שלא כלולים בעידכונים שכולנו מקבלים בWINDOWS UPDATE. השאלה איזה עידכנים כדאי להתקין ועל איזה אפשר לדלג?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מוציא את העידכון הזה (כאילו בלי להתקין נגיד ללחוץ על ctrl+alt+del ) ואז מה לעשות http://img141.imageshack.us/img141/8804/15001500148815131501xz5.jpg תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, האיקונים הענקיים בשולחן עבודה של ויסטה ממש מפריעים, מישהו יודע איך להקטין אותם? (אני יכול לנחש שאי אפשר) ועוד משהו, יש לי BSPLAYER והורדתי קודאקים אבל הסטים פשוט לא עובדים שם (ז"א רואים מסך שחור אבל שומעים סאונד), בWMP זה כן עובד מישהו יודע איך לסדר? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-