Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי קובץ שאני מעוניין למחוק אך כשאני רוצה לזרוק לפח אשפה הוא אומר שהקובץ פתוח ב WINDOWS EXPLORER. יצוין כי סגרתי את כל התוכנות בדקתי בTM שאין משהו נוסף פתוח ואפילו עשיתי ריסטרט. ולא משנה בכל פעם הוא לא נותן לי למחוק את הקובץ באותה טענה. יש איזה תוכנה שיכולה לעזור שמחייבת את מע' ההפעלה לעשות דברים? כי אני לא יודע מה כבר מתשמש בקובץ.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה קרה לאחר שהתעסקתי ב- Thumbnails Options ב-Tweak UI XP החדש, אני לא זוכר איך מחזירים את זה. אני על WinXP. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את כונן C ולגבות חומר ל-D שאני מעתיק זה נעתק לפי שם (גם שסדר הסמלים מוגדר לפי תאריך יצירה) אני צריך את הקבצים לפי תאריך יצירה (לא התאריך עצמו אלה הסדר שבו הם יהיו מוצגים) לדוגמא כרגע הקבצים שב-C מוצגים בסדר כזה על פי תאריך יצירה BEADC שאני מעתיק אותם ל-D הם נעתקים על פי שם למרות שתצוגת הסמלים על פי תאריך יצירה ABCDE האם יש דרך להעתקה על פי תאריך יצירה ? מקווה שהבנתם אותי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשנו מחשב נייד Dell Vostro 1500. את מערכת ההפעלה- Vista Ultimate 32bit אני התקנתי בעצמי, התקנה שעברה בצורה חלקה. לאחר סיום ההתקנה הווינדוס מנסה לעלות, לאחר פעם אחת שהפס של הטעינה רץ אני מקבל מסך כחול ומיד ריסט. המצב מתרחש גם כשמנסים לעלות מ-Safe Mode. האם זה בסדר שפשוט פירמטתי בהתחלה וניגשתי להתקין ווידנוס? ממש כמו במחשב נייח? מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, במערכת Vista שאמורה לצאת קיימת אפשרות תצוגה מקדימה של חלונות בשורת המשימות (ראה תמונה לפני ואחרי בסוף המסמך) על מנת לקבל את אותו אפקט בWindows xp ניתן להתקין תוכנה קטנה בשם Visual Task מאתר הבא: http://www.visualtasktips.com/ לינק להורדה: http://www.visualtasktips.com/download.php לאחר ההתקנה יש לבצע הפעלה מחדש למחשב ופשוט \לעבור עם העכבר על החלונות הפתוחים כמו בתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם ! אני חובב סימולטורי טיסה ונוהג לצלם טיסות שלי בעזרת התוכנהFRAPS התוכנה מצלמת את כל מה שקורה במהלך הטיסה. התוכנה שומרת כל חצי דקה ~ כג'יגה לכן חייב לקודד בכל אופן צילמתי לי כמה סרטונים שסיימתי לערוך אותם וכ'ו מחקתי את כולם חוץ מאחד שסירב להימחק ! שאני מנסה למחוק אותו הווינדוס אומר לי שתוכנה\אדם אחר משתמש בקובץ סגרתי את כל הדברים האפשריים, העלתי בסייף מוד וכלום ! הקובץ לא רוצה להימחק ! עכשיו לבעיה, כל פעם שאני רק מקליק על הקובץ האקספלורר פתאום משתלט לי על הראם ! המחשב מתחיל לקרטע ורק אחרי דקה אפשר לחזור לעבודה שגרתית ! מה לעזאזל אני עושה? בתודה מראש, לירן !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי XP ו 98 בשתי מחיצות נפרדות. קיצר נוצרו לי האפשרויות לבחירת מערכת ההפעלה כשאני מעלה ת'מחשב. אחרי שפרמטתי תמחיצה של הXP נשארו לי שתי האפשרויות. אמרו לי שצריכים למחוק תשורה של הXP בBOOT.INI אז מחקתית עכשיו שאני מפעיל תמחשב נוצרה לי אפשרות שנייה: 1.Microsoft Windows 2.Windows Default כשאני לוחץ על האפשרות השנייה הוא פשוט עושה רסט אני וחייב ללחוץ על האפשרות השנייה. השאלה: איך אני מעלה את ה98 אוטמטית בלי לבחור? מקווה שהסברתי את עצמי נכון הפעם. :-\
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
D:\System Volume Information לא ניתנת להסרה.. כל הקבצים שם משנת 2006 עוד לפני שהחלפתי לויסטה ואז ל7 איך אני נפטר מהמתרד הזה? התקייה שוקלת דיי הרבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע דוד שלי רכש מחשב נייח של HP עם WINDOWS 7. לאחר בדיקה קצרה במהלך שימוש רגיל, מצאתי שאין למחשב תצוגה מקדימה של קבצים כמו תמונות וסרטים. ניסיתי לבדוק בהגדרות של הוינדווז אבל זה היה לחינם, כי לא מצאתי שום אופציה לתצוגה מקדימה בקבצים מהסוג הזה. מישהו יכול לרמוז איפה ואיך? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם יש בעיה של תאימות בין ווינדוס7 לחיבור HDMI. (יש לי בעיות של רזולוציה ושל קצב רענון) כ.מסך HD4770, מתאם DVI שנכנס לכ.מסך ומתחבר לכבל ה-HDMI שהולך לטלוויזיה. עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה יש כזה טעינה קטנה של ווינדוס ורואים כזה לוגו, האם יש מישהו עם חיבור HDMI שרואה את הלוגו הזה? כי אני לא רואה אותו, עוד בהתקנה של ווינדוס.. וכאשר אני מחליף את החיבור ל-VGA רגיל פתאום אני רואה אותו. יש מישהו עם חיבור HDMI שרואה אותו? במסך השחור עוד לפני שמערכת ההפעלה ממש עולה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי WIN7 לשדרוג מויסטה 32 ביט מתכוון לשדרג ל 32 ביט . 1.כמה זמן אמור לקחת שדרוג במקרה הטוב וכמה במקרה הרע (שאין תקלות) 2. לא הבנתי מה בדיוק לא אמור להמחק לי ומה כן האם יש צורך בהתקנה של תוכנות שוב (הרוב מותקן בכונן אחר ) 3.אני חייב לא לקחת סיכון ולגבות את המיילים שבדואר נכנס איפה התקיה שצירך לגבות נמצאת או מה צריך בכדי לשחזר את המיילים ? 4.האם מחיקה של היונדוס והתקנה חדשה אפשרית בגירסת השידורוג והיא עדיפה על שידרוג ובעצם מה ההבדל בין שידרוג להתקנה מלאה ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם אני יתקין את tweak ui בXP היא תוכל לעזור לי במשהו נגיד להאיץ ביצועים או לשפר משהו? או שהיא סתם לא תעזור?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אני מקווה שהיא קטנה היום ניסיתי להתקין NET Framework במחשב שלי ואני לא מצליח להתקין אותה אומר לי שהקובץ advpack.dll יש בוא שגיאה. כיצד ניתן לסדר את זה ? . בעיה נוספת שלי עשיתי RAPIR לוינדוס לאחר התקנת סקינים של ויסטה הסקינים נעלמו בהצלחה אבל עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב עם אני לא מעלה את החץ למעלה מהר הוא מתחיל להתפרמט חבר שלי אמר לי לעשות משהוא עם BOT.INI אז עשיתי צעד צעד מה שהוא אמר אבל כדי לעשות את זה צריך למחוק את הקבוץ חלק מקובץ BOT.INI ולעשות לו שמירה כאשר אני מנסה לשמור הוא אומר לי שקובץ זה כבר קיים ואי אפשר לשמור אותו בשם זה . מה אפשר לעשות ? האם חבר שלי הטעה אותי ויש דרך אחרת ? תודה רבה לכל העונים תשובה תעזרו לי בבקשה המשך יום נעים…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב סוף סוף W7 יודע לעבוד טוב יותר עם יותר ממעבד אחד. אני מריץ את CPUZ ו CPU FREE BENCHMARK באותו זמן. מעבד שלי עובד ב 1.6 רגיל ו 1.8 אם יש עומס. ב XP וויסטה CPUZ מראה כל זמן 1.6 אפילו שבגלל BENCHMARK מעבד עובד ב 1.8 בגלל CPUZ כאילו תקוע. גם אם אני עושה AFINITY ונותן לכל תוכנה CPU אחר ה CPUZ תקוע ולא מראה נכון. ב W7 בלי לשנות כלום CPUZ מראה מהירות נכון בזמן עומס וגם מעדכן מהירות של CORE באחוזים קטנים סביב 1.8 כל זמן ש BENCHMARK רץ. מישהו יש נסיון/מה להגיב ? עריכה אני קצת להסביר מה בעיה במערכת הפעלה עם כמה מעבדים מעבדים לא עובדים טוב בגלל וינדוס. תמיד יש רק וינדוס אחד שעובד והוא עם LOCKS של תוכנה שומר שמעבד אחד לא יקלקל שום דבר שמעבד שני עושה באותו זמן עם טבלאות וזכ…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ACER ASPIRE ONE 532H שהוא מיני נייד ואני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה שתרוץ עליו טוב ומהיר, איזו מערכת אתם ממליצים לי להתקין? הנתונים שלו הם : מעבד 1.66GHZ זכרון 1GB כונן קשיח 250GB מסך 10.1" איזו מערכת אתם אומרים שכדאי לי להתקין?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הכותרת אולי לא נוסחב כהלכה, השאלה היא, כיצד ניתן להתקין ווינדוס מחדש על מחדש כולל חלוקה חדשה של "פארטישנס"? בכל פעם שאני מתקין ווינדוס על הארד-דיסק שכבר מותקן היה עליו ווינדוס, גם אם אני אומר לו התקנה חדשה לגמרי (לא Upgrade, ולא Repair), כולל פירמוט, נשארים לי קבצים בהארד-דיסק. אני רוצה למחוק את הכל, פשוט הכל, שיהיה חלק ונקי והתחיל מ-0. כולל הגדרה מחדש של הפארטישנס. מישהו יוכל להסביר לי בקצרה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום 1. אני משתמש בוינדוס 8.1 ומשום מה אני לא מצליח למצוא איפה ממוקם הwindows update 2. התקנתי על המחשב את התוכנה lg pc suite אבל משום מה היא מוצגת לי מאוד קטן וגם שאני מגדיל עדיין כל הפקודות מופיעות בקטן מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. איך מתקנים את האיכות הירודה של אייקונים בTray שלו. 2. איך עושים LOCK TASKBAR\STARTBAR וכל השאר... אין כפתור כזה כמו בXP 3. האם AstonShell עובד עליו? 4. האם הToolBar של מדיה פלייר 10 יעבוד עליו?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק לאט ועד שסוףסוף הוא מגיע לשולחן העבודה לא רואים איכונים לא את הפריט ההתחל ולא כלום. רק את התמונת רקע שלי רואים. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מי שמכיר אותי יודע שאני לא עושה שימוש סתמי בכותרת "דחוף". לכן, מן הסתם זה באמת דחוף, ואבקש תגובות מהירות ככל האפשר. מפני שאני חייב להתקין מערכת הפעלה מתאימה, וזה חייב להיות מותקן ומוכן כבר בבוקר. אז ככה... בעל המחשב רוצה להתקין פוטושופ + ויזואל סטודיו (הכולל ויזואל בייסיק). השאלה היא, איזו מערכת הפעלה תתאים יותר. בהתחלה ביקש שאתקין לו מילניום, לאחר 'ייעוץ' עם חבר אחר נאמר לו שמילניום מלאה באגים, והומלץ לו להתקין 98SE. אני בכלל המלצתי לו על XP-PRO. האם יש יסוד לטענה שאין אינטגרציה מלאה בין מילניום >< התוכנות הנ"ל (במיוחד ויזואל בייסיק) ? האם עם XP תהיה בעיה? או שזה בכלל תלוי בגרסאות? אבקש רק תגובות מניסיון בלבד. ** <להזכירכם, דחוף!> תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
יש לי ווינדווס 98 באנגלית ואי אפשר לכתוב או לראות שם עברית. שנכנסים לאתרים בעברית זה כותב שצריך להוריד פונט בעברית או משהו כזה, ושזה בא להוריד יש איזה שגיאה. מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי win98se ויש לי בעיה כל הזמן ההתקנה של האופיס הייתה חלקה אבל עכשיו אני מנסה להקליט ובאמצע המחשב ממשיך הכל רגיל אבל הוא לא מתקדם בהתקנה וניסיתי כמה פעמים וכל פעם אותו דבר מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול ליפתור אותה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-