Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... לא מזמן רכשתי מערכת הפעלה מסוג WINDOWS HOME SERVER הכל אחלה אבל לפתאום הוינדוס מבקש שוב אקטיביישן או יותר נכון הוא רק מודיעה לי שנשאר לי עוד 6 ימים... OK הבעיה היא שהוא לא נותן לי קישור לחלון האקטיביישן? וכך אני לא יכול לכתוב שוב את הSN יש לכם מושג איך אני מגיעה לחלון הנל? תודה לעונים נ.ב המערכת הזו זהה לSERVER 2003 כך שאני מאמין שהדרך היא אותו דבר...
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול פתאום משום מקום כל הפונטים בוינדוס הפכו לבולד כלומר לכהים. בכל התוכנות ובכל בתפריטים של הווינדוס הפונטים הפכן לעבים וכהים. באינטרנט הכותרות הפכו לכהות ואילו הכתב עצמו הפך לנטוי בכל האתרים. איך מסדרים את זה שיחזור למצב הקודם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצורף צילום מסך כמו שאתם רואים, משהו במרווח של האייקונים לא תקין. האייקון הכי תחתון מגיע יותר מידי למטה ונסתר בחלקו על ידי שורת ההתחל. אם נסדר את זה כך שהאייקון מעליו יהיה האייקון התחתון ביותר, אז הוא לא יהיה למטה מספיק. מה שהכי מוזר שבד"כ אין את הבעיה הזאת, ורק לפעמים אחרי שאני מפסיק את השומר מסך [הסטנדרטי ביותר של הלוגו של XP מרחף] זה קורה. יש למישהו מושג איך לתקן את זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קניתי לפטופ של טושיבה NB205 ואין לו CD. הווינדוס XP שמותקן עליו אינו תומך עברית, והדבר מגביל אותי. חשבתי שאם אחבר מכשיר בUSB שיש עליו את הווינדוס (שהעתקתי מהדיסק שיש ברשותי), ואאתחל את המחשב דרך הUSB ולא ישר לHD, אז הוא יוכל לעבוד, אבל זה משום מה לא עזר (אולי כי זה לא היה BOOTABLE). במקום זה ניסיתי להיכנס מהווינדוס הקיים למכשיר המחובר (ככונן נשלף), ומשם נכנסתי לSETUP של הווינדוס המבוקש. מיד אחרי שהוא אמר לי שאצטרך בעצם לעשות ריסטרט ולאתחל דרך הכונן הנשלף (מה שעשיתי קודם, כאמור), הוא נתן לי להכניס את הקוד הארוך, ובעצם כן התחיל, לכאורה, את ההתקנה (כמערכת מקבילה, ככל הנראה, ולא דרס את הקיימת). אה-מה-מה, בשלב מסויים, כשאתחול עצמי, כחלק מההתקנה, החל, הוא כבר לא חזר להתקנה אלא …
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מוזר לא יודע מה שינו בחלונות 7 אבל יש לי איזה קובץ KEY.REG בשביל איזה תוכנה והחלונות לא יודע לזהות מה עושים ואיך משתמשים בקובץ REG ...
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני מדליק את המחשב, נידלק שולחן העבודה וכל מה שאני יכול לעשות זה להיכנס לכמה תמונות שיש לי על שולחן העבודה וכמה תוכנות שלמזלי אחת מהן זה הדפדפן אני לא יכול להיכנן לתיקיות אני לוחץ פעמיים על התיקיה הוא פותח לי סריקה של תוכנת סריקה (SEARCH & DESTROY) למי שמכיר , עושה סריקה של כל הקבצים בתקיה שרציתי להיכנס ויוצא וככה גם במחשב שלי הקבצים שלי וכל התיקיות שקיימות במחשב חוץ מתמונות ותוכנות שיש על שולחן העבודה הנה תמונה להמחשה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! הווינדוס שלי מתנפח מיום ליום, ניקיתי כל מה שאני יכול, הגעתי למצב שיש לי 2GB פנוי ושהווידוס תופס 8GB(סביר) והיום יש לי 9.77GB שהווינדוס תופס ונשאר לי 100MB פנוי. אני מיואש כבר מה אפשר למחוק מהווינדוס? איפה הקבצי התקנה של שני הSPים, ושל העידכונים? וכל הקבצים שהווינדוס מחלץ אליו(לפני התקנת תוכנות וכד')? תודה רבה, אריאל.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי 4GB זכרון, ופתאום בשבוע+- האחרון המחשב לא מוכן לרדת מ85% זכרון בשימוש, ואפילו עובר את ה95% כשFF ונגן וידאו פתוח. עד התופעה המוזרה הזו, לרוב הייתי צריך ממש להתאמץ כדי לעבור את ה75%. מה הולך פה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם נעלם לי האייקון של מעבר בין חלונות (יש לי ויסטה אולטימייט) איך אני מחזיר אותו?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי. התקנתי Windows XP Pro והכל עלה יפה. להלן המפרט: AMD Athlon II dual core 3.0 GHZ 2.0 MB Chache Gigabyte GA-MA770 UD3 Powercolor AX4850 512MB WD 500GB - 32 MB AADS 4 GB Kingston DDR2 Arctic cooling highend low noise(AMD 64) Thermaltake Matrix התקנתי כמובן דרייבים מעודכנים ללוח אם, לכרטיס הקול על הלוח, כרטיס הרשת, .net (דוטנט) ואז את הדרייבר לכרטיס מסך. לאחר כל אלה, שמתי לב להתרסקויות חוזרות ונשנות של המערכת. ניסיתי להתקין את הדמו של Crysis ולראות האם איכשהו יש קשר לכרטיס המסך במאמץ. תחילה המשחק אכן התרסק, אבל בניסיון שני ושלישי הצלחתי לשחק בצורה חלקה מאוד על high עד ההתרסקות. אציין שגם בעבודה לא מאומצת כגלישה באינטרנט המחשב מתרסק…
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן, אצל סבתא שלי נמצא מחשב לא כ"כ חדיש (2004), שעבד יפה מאוד עד לאחרונה. היא צלצלה אלי ואמרה ש"המחשב לא עולה". הגעתי וראיתי לאחר הדלקת המחשב ה-Windows נטען אבל לא עולה. פתחתי את המחשב וראיתי שהכבל של המאוורר של הכרטיס מסך מנותק (?!?!?). אין לי מושג איך הוא ניתק משום שבשביל לנתק אותו צריך לפתוח את המחשב. בכל אופן, חיברתי אותו, הדלתי את המחשב, והבעיה נשארה כפי שהיא. ניסיתי להתעסק עם החיבורים למיניהם בתוך המחשב ולאחר כמה ניסיונות אכן נדלק המחשב ועלה הווינדוס. רק שהפעם, הרקע ה"דיפולטי" של ההווינדוס נדלק, יש עכבר, אך שולחן העבודה לא נטען. בעצם אם חושבים על זה, שום דבר לא נטען. שום כפתור לא עובד מלבד Ctrl+Alt+Del שמקפיץ את ההודעה משכבר הימים: "מנהל המשימות לא נגיש מלבד לאדמין…
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את הווינדוס 7 באנגלית, יש בו עברית, אני יכול לקרוא ולכתוב בערבית באינטרנט ובתוכנות מסרים. אבל תוכנות כמו לדוגמא וונטרילו וכאלה, כשאני כותב העברית אני רואה אותם בסימני שאלה ולא בעברית. חשבתי שזה אולי בעיה בווינדוס 7 שאין לו תמיכה מלאה בעברית או משהו כזה. למישהו יש בבקשה פתרון? תודה רבה!.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1) אני רוצה לסדר בכונן את התיקיות לפי הסדר שאני קובע! (איך שאני גורר ככה אני רוצה שזה ישאר) מישהו מוכן לעזור? 2)איך אני מגדיר ל WIN שיראה לי את הסיומות של כל קובץ (TXT.MP3 ועוד..) תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס xp פרוץ עם אפשרות לבצע עדכונים לאחרונה ביצעתי עדכונים והתוקתנה אצלי תוכנה זיהוי חוקיות של הווינדוס איך אני נפטר מהדבר הזה? [br]פורסם בתאריך: 13.09.2009 בשעה 13:04:21 *הותקנה
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם WIN7 ENT. הכל עובד מצויין, רק כאשר אני מעתיק משהו לכונן חיצוני USB, גם מקורא כרטיסים וגם מדיסק קשיח - המערכת הופכת להיות איטית מאד. בזמן ההעתקה כל פעולה נמשכת המון - פתיחת חלון פשוט לוקחת כמה שניות. הכל איטי מאד, ממש ממש נתקע. חסמתי את האנטי וירוס, זה לא ממנו. CPU נמוך מאד, לא קשור לביצועים, םשוט משהו כשמעתיקים מכונן כלשהו של USB הופך את המערכת למשהו בלתי ניתן לעבודה. לדוגמא - פתיחת פוטושופ שבד"כ לוקחת 2 שניות לוקחת חצי דקה. ממש אפשר לראות את האייקונים מצטיירים להם לאט לאט... ניסיתי להעתיק גם בעזרת TOTAL COMMANDER וגם בעזרת EXPLORER מחשב: I7 920 לוח ASUS P6T 12 GIG G-SKILL WD BLACK 1T X2 דרייברים אחרונים בהכל. תודה על כל עזרה.[br]פורסם בתאריך…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני צריך למפרט את הנייד דרך DISK ON KEY, איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קודם כל ככה התקנתי וינדוס 7 והכל עובד אבל בניגוד להתקנה של WINDOWS XP לא היה לי אופציה לפרמט =\ אז אני רוצה לפרמט את הכונן כולו ואז אני יתקין וינדוס 7 עוד פעם מהBOOT אז בנתיים יש לי C וD והוינדוס XP וגם הוינדוס 7 מותקנים על C אז את הD אני פירמטתי דרך וינדוס והכל עבר חלק אבל את C אני לא יכול למחוק ב100% דרך וינדוס אז איך אני מפרמט אותו? עכשיו שאלות על וינדוס 7: 1. יש לי מחשב C2D E6700 GEFORCE 9800GTX 2GB RAM מחשב חדש יחסית בן שנתיים עם שדרוג כ.מסך לכרטיס הנ"ל אמרו לי שלא צריך להתקין שום דרייברים למיניהם (כרטיס מסך ולוח אם) זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הי, Windows 7 אומר לי שיש לי עדכון אבטחה - Security Update for Windows 7 Release Candidate הסתכלתי בדף על העדכון ו-Windows 7 מופיע שם תחת Non-Affected Software (בניגוד לכל המערכות מ-2000 עד 2008 בלי R2). לא שאכפת לי להוריד או לא להוריד איזה עדכון קטן, אבל אני סתם תוהה - מה הקטע? http://www.microsoft.com/technet/security/Bulletin/MS09-045.mspx
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין windows 7 64 BIT גרסת RETAIL שיצאה לא מזמן, אבל בשלב הראשוני אני מקבל הודעה שאני זקוק לדרייבר מסויים כדי להמשיך, בנוסף כתוב שאם הדרייבר הזה כבר נמצא בהתקנה אז פשוט להמשיך כרגיל ומשם הוא יותקן אבל כשאני ממשיך בהתקנה אני מקבל הודעה שהדרייבר לא נמצא ושאני צריך כונן USB או משהו בסגנון כדי להתקין אותו בנוסף על מנת להמשיך בהתקנה. אינני יודע איזה דרייבר צריך אלא רק שחייבים אותו כדי להמשיך בהתקנה. משהו נתקל בבעיה דומה והצליח לפתור אותה? תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שבת שלום וערב טוב, אני מנסה להתקין xp sp3 על WD 320 sata. בלוח יש חיבור ל-sata, אממה.. הביוס מזהה אותו כ-scsi, חפרתי מעט וראיתי מה הסיבה - ושאני אמור בעת ההתקנה להשתמש בדיסקט שהכנתי מראש וללחוץ F6, איפה לעזאזל אני מוצא את הדרייברים הנחוצים כדי להתקין את את ה-Xp? אשמח לתשובות מהירות, תודה!
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
היי, בקרוב אקנה מחשב חדש ובעל זיכרון רב, אני מעוניין בהעברת הדיסק הקשיח שלי למחשב החדש ולהתקין במקום הווינדוס הקיים את הווינדוס שבכותרת. יש לי על הדיסק הקשיח קבצים רבים כמו סרטים, מוזיקה וקבצים גדולים נוספים, והייתי רוצה לשמור על כל המידע הזה, האם תהיה בעיה להתקין את הווינדוס החדש מבלי לפגוע בקבצים? (ובכלל, האם יש בעיה לעבור מ-32 BIT ל-64 BIT?)
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הורדתי קובץ מוסיקה מהאינטרנט וצבע הגופן, שמציג את הקובץ בסייר, ירוק $$$ :s05: איך הם עשו את זה?
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כשאני נכנס לכונן כולשהו ה-icon'ים של התיקיות חסרים. איך אני מחזיר אותם? תודה =]
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את הוינדוס המדהים הזה.. הכל טוב ויפה רק שבפיירפוקס 3.5 (ניסיתי כל מיני גירסאות) אי אפשר להתקין שום תוסף. כל התוספים כמובן עבדו לי ב XP.. ועכשיו כשאני מנסה להתקין תוסף כמו "סרגל רדיו ישראל" או חוסם פרסומות, זה כותב לי את השגיאה הזאת יש לי וינדוס 64 ביט.. אני כבר לא יודע מה לעשות ]=
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-