עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 114508534,

כאשר אני גולש מתחילות לקפוץ לי הודעות מוזרות אם פרסומות של אתרי פורנו וזה לא POPUPS אלה הודעות דרך הIP וזה לא מפסיק להופיע , מה אני יכול לעשות עם זה , אנימשתמש בחלונות XP

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  2. שלום, רציתי לשאול איך אפשר לשנות את שפת מערכת ההפעלה ב windows 7 home basic. תודה רבה, גלית

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Sp_RuS,

שלום! בזמן האחרון אני מתעסק הרבה עם המחשב,ונופל על שטויות. נכנס לי איזה וירוס, קטן, מעצבן, לא משו רציני, נכנסתי למצב בטוח, סרקתי הכל עם מקאפי, ותוכנה נגד רוגלות. מצאו דברים דבר או שתיים, ניקו הכל. חזרתי לוינדוס, הרצתי תוכנת תיקון לרג'יסטרי, סבבה... :-\ ומאז, קורה דבר מוזר: :s05: כשאני מטייל בתיקיות שלי, במחשב, לפעמים, בלי שום חוקיות כלשהיא, בעת מעבר בין תיקיות, מופיעה לי הודעת שגיאה, כזאת עם עיגול אדום וX באמצע. היא ריקה, אין לה כותרת, אין לה תוכן, ויש שתי אפשרויות ללחוץ, YES או NO, לא משנה מה מהם אני לוחץ, ההודעה נעלמת והכל ממשיך כרגיל. ההודעה מופיעה כל 3~4 מעברי תיקיות. כרגע אין לי תמונה של השגיאה, אני יעלה אותה עוד כמה שעות. או מחר. בכל אופן, איך אני מ…

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  4. זה הוירוס בלאסטר?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  5. בדיסק פנימי של 2 טרה מהו הנפח שרצוי להקצות למערכת ההפעלה (win7 64) ויתר התוכנות בחלוקה ל- 2 מחיצות כשהמחיצה השניה תשמש לאיחסון ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מעוניין להתקין אצל דוד שלי את חבילת העדכון לווינדוס לפני ההתחברות לאינטרנט האם יש פה למישהו לינק לחבילת העדכון על קובץ אם יש דבר כזה בכלל????

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by KRS1,

הסרתי כמה מהיישומים בווינדוס עשיתי RESTART למחשב והוא מגיע למסך כניסה הכחול ממש לפני שווינדוס סיים לעלות ונתקע עליו... ניסיתי ב SAFE MODE ואין הבדל... תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  8. Started by dante123,

היי חברה קניתי home ושמתי לב שלא בא אופסי איתו (חוקי וכשר למהדרין).MS כאלה כלבות? בכל מקרה,אני משתמש כרגע בopen office,מאוד נחמד,אבל רציתי לשאול האם יש תוכנה יותר נוחה (אני צריך בעיקר את הוורד אבל אקסל וPP יכולים לעזור)? תודה רבה. ועוד שאלה קטנה: שחזור המערכת משחזר גם את הרג'יסטרי? תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  9. שלום הקובץ כנראה נמחק ולכן לא עולה בבוט והווינדוס רושם לי הודעה עליו אז א.מה תפקיד הקובץ? ב.איך אני ניגש לבוט להוריד אותו? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  10. אני צריך שדרוג לwindows vista מאנגלית לעברית יש לי דיסק אם windows vista באנגלית ואני צריך שדרוג לwindows vista מאנגלית לעברית תודה מראש

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  11. שאני משחק FIFA או MOST WANDET פיתאום הוא יוצא לי בלי להגיד כלום בלי שום דבר לחלונות מה אפשר לעשות. זה נכון שזה יכול להיות 1000 דברים אבל בכל זאת למישו יש רעיון? עדכון דריברים לכרטיס עשיתי! טמפרטורות בסדר זה נורטווד! למי יש רעיון מה לעשות?

12. מחשב עם חריצי USB ועם חריצים לקריאת כרטיסי זיכרון. לכל חריץ יש אות כונן. הבעייה שהאותיות האלה תמיד מופיעות גם כאשר אין שום כרטיס זיכרון בפנים. איך גורמים שאות הכונן תופיע רק עם הכנסת כרטיס זיכרון לחריץ? xp eng sp2

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by dddd01,

כרגע יש לי מערכת 32bit , ואני עובר ל64bit , אז מה יותר כדי לפי הכותרת?

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  14. Started by guyl3,

שלום לכולם , אני מעוניין לבצע Dual-boot למערכת שלי חילקתי את הכונן שלי לשניים 250GB כל אחד C ו D מעוניין לעשות התקנה על כונן D שהוא extended של C בעת ההתקנה טוען את כל הדרייברים עד הסוף מגיע ל WINDOS setup..ונתקע שם שאלותי הם : האם בגלל שהמערכת המותקנת היא WIN 7 אני לא מצליח לעשות clean install על כונן D ? או האם בגלל שהיא 64 ביט והמערכת שאני רוצה להתקין היא 32 ביט? או שפשוט אי אפשר להתקין XP ברגע שהמערכת הראשונה היא 7 WIN או VISTA **אני מנסה להתקין על מחשב נייד שהושק עם WIN 7 בבדיקתי באתר היצרן ( ASUS ) יש עדכון ביוס - ביצעתי גם אותו לגרסא האחרונה -כדי להסיר ספק . אני יודע של 7 WIN יש XP MOD אל הוא עובד רק עם גרסת ה ULTIMATE - ובלי שם קשר אני מעדיף לעבוד עם המערכת …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם. כל כמה שניות דקות קופצת לי הודעה כגון אלו: http://photos.walla.co.il/natim90 אני לא מצליח להיפטר מהם גם אחרי שאני מריץ ADAWARE ו SPYBOT למישהו יש מושג מאיפה הן מגיעות? (יש לי WIN2000) תודה.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by LockOn,

שלום, התלבטתי אם לפרסם פה או בפורום תוכנה ונראה לי שכדאי פה.. אז אם טעיתי להעביר . אז ככה, אני משתמש המון במנהל המשימות (CTRL?ALT?DEL) והיום, כשניסיתי להפעיל אותו, הוא כותב לי שגיאה כזו- עכשיו אני המשתמש היחיד במחשב, אז אין שום מנהל מערכת אחר. אלה עם כן יש כוונה לBIOS או משהו בסיגנון... מה שבעיה זה ממש חשוב... ויש לי שאלה, המחשב שלי היה רועש יותר מרכבת חולפת אז ניסיתי משהו קטן. הלכתי לBIOS ובדקתי את הנתונים בזמן אמת של המחשב. הטמפ' של המעבד (CPU) הייתה 48\49 מעלות. והמאוורר היה מכוון על 40 מעלות אז שיניתי אותו ל50 מעלות וכשעשיתי ריסטרט המחשב הרבה הרבה יותר שקט... זה בסדר? המון המון תודה

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by md22,

איך מתקנים WINXP במחשב מפורמט ניסיתי להתקין עם הקובץ SMARTDRV.EXE וכשניסיתי להכנס לתקית I386 התקבלה הודעה INVALID DIRECTORY הצילו

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by DarkSight,

השבוע התחילה להיות לי מן בעיה כזאת שאני מנסה לפתוח אתר מסויים והוא כאילו מראה שהוא טען אותו אבל פשוט רואים לבן אין כלום ובמוזילה כל האתרים עובדים סבבה ורק באינטרנט אקספלורר מוצג דף לבן באתרים הללו אני לא מבין למה ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, לשכן שלי יש בעיה במחשב הנייד יש לו hp pavellion 6208nr עם ויסטה sp1 ויום בהיר אחד אחרי הדלקת המחשב הוא נתן הודעה שיש בעיה כלשהיא בהתחברות ומפנה אותי ל event log service שלא עולה. טיילתי לאזור ה-services כי הנחתי ששם הבעיה ואכן כמה שירותים שאמורים לפעול (נראה לי לפחות) לא פעלו ושניסיתי להתחיל אותם הוא נתן לי הודעת שגיאה מספר 1068. הרצתי חיפוש בגוגל והגעתי לאתר הבא: http://support.microsoft.com/kb/827328 אבל ניסיתי כבר מקודם להפעיל אותם ואו שזה נותן לי הודעת שגיאה או שזה אומר שזה הפעיל אותם והם מיד ניכבו כי אף תוכנה לא השתמשה בהם. התקלה הזאת באינטרנט גם השביתה (או הושבתה) את החומת אש ואת הסורק אי-מיילים של AVG (לפחות אלה הדברים ששמתי אליהם לב). כל עזרה תתקבל בב…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by XDude,

יש לי HD של 80 וחילקתי אותו ל20 ו60 וה20 הוא וינדוס ועכשיו פירמטי והמרתי בהתקנה של XP לNTFS אבל השני מלא בדברים(משחקים וזה) כדאי להפוך אותו גם או לא? זה יפעל טוב אחרי זה ולא יעשה בעיות לדברים שם? אם כן מה הפקודה? ועושים את זה סתם ככה דרך הוינדוס?

21. Started by yarin112,

אוקיי אני לא בטוח שזו בעיה ממש באקספלרר אבל יש אתרים שאני נכנס אליהם נכנס אליי טוריאן למחשב אני משתמש גם בפיירפוקס אבל יש אתרים שאינם תומכים בפיירפוקס אז אני משתמש באקספלורר ואי אפשר לגלוש ככה זה איזשהו מין פופ אפ והאנטי וירוס שלי מזהה אותו כטוריאן והוא פשוט תוקע את כול המחשב שאני צריך לחכות 5 דקות אז שהמחשב יעבוד נורמאלי אז אני שואל אתכם מה אני יכול לעשות עם איזו תוכנה אני יכול להסיר את הטרויאן כי אני פשוט לא מוצא כלום וזה קובץ html

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by iveco,

אחרי התקנה נקיה של מערכת הפעלה Win7 יש בעיה , " עידכונים " טוב מה עושים ? קובץ תיקון , עכשיו מה הבעיה ? הניהול דיסקים לא עובד ואחרי שאני לוחץ ניהול דיסקים לא רק שהוא לא עובד הוא תוקע את המדיה פלייר לא יודע מה הקשר בינהם אבל זאת עובדה אחרי שאני לוחץ ניהול דיסקים המדיה פלייר פשוט נתקע לגמרי וצריך להיכנס למנהל המשימות ... דברים הזויים ... חשבתי על משהו סיכוי קלוש שאולי זאת בעיה בכונן הקשיח שגורם למערכת ההפעלה להיות " באגית " למרות שבדקתי אותו ב MHDD והוא תקין , אחרת אין לי מושג . פשוט מערכת ה' הזויה , כל הזמן אני מגלה באג' אחר והאמת נמאס לי , ה JAVASCRIPT גומר את המעבד אתרים כבדים לאללה , מערכת הפעלה באגית אין הנאה מהמחשב פשוט , אני מתחיל להאמין שאולי הבעיה היא בלו…

23. Started by fast123,

אני משתמש בווינדוס XP PRO. הבעיה מופיעה הן כאשר אני נכנס ללוח הבקרה ומנסה ללחוץ על כל אחד מהאייקונים, וכן כאשר אני נמצא בלוח העבודה, ומנסה לפתוח את המאפיינים. לשון הודעת השגיאה הינו: אין אפשרות למצוא את הקובץ .c:\windows\rundll32.exe'(או אחד ממרכיביו).ודא שהנתיב ושם הקובץ נכונים ושכל הספריות הדרושות זמינות. ניסיתי בדרכים שונות לאתר את הקובץ, ולהסיר אותו בכל מיני דרכים הידועות לי, אך ללא הצלחה. אם אני מבין נכון חטפתי וירוס שגרם לקריסת מערכת ההפעלה שלי, השאלה שלי האם אפשר להציל אותה ולא לפרמט ולהתקין מחדש. בתודה מראש,

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by naoriko,

התקנתי WIN7 עכשיו אני רוצה שכמו באקספי לעשות הפעלה מהירה בצד על סרגל הכלים ושיהיו 3 סמלים שאני רוצה וכל השאר יהיו בתוך החץ ואי אפשר כל סמל שאני שם תופס לי מקום בסגל הכלים איך אני משנה את זה? וגם שהתקנתי מסנג'ר שאני ממזער אותו הוא לא מופיע לי בצד של השעון הוא ממזער לי אותו רגיל ואני לא רוצה את זה מה עושים?

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  25. שלום באג ב-XP לא מוצא איפה - גורם לקיפאון ולאחר מכן למסך כחול וריסטארט אוטומטי ? האם מישהו ניתקל בתופעה ?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.