עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by et_gershon,

מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לפצל מחיצות בוויסטה כי פרטישן מג'יק אינו תומך! איתי.

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  2. איך אפשר לעשות שנגיד יהיה לי על המחשב גם ווינדוס XP וגם ווינדוס 7. וכשאני נמצא באחד מהם. אני לוחץ על כפתור וזה מעבי אותי לשני... (זה אפשרי. במחשבים המשטרתיים (במשרד. לא המסוף שבניידת) זה ככה... שכשהוא על ווינדוס XP הוא על אזרחי. וכשלוחצים פעמיים על כפתור במקלדת (נראלי PARUSE) זה מעביר אותך לווינדוס 7) והאם אפשר לעשות אתזה עם ווינדוס ולינוקס?

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  3. Started by ward,

שלום כולם יש לי בעיה מאד מוזרה ואני חייב פתרון ממש חייב אם אפשר קצת עזרה : יש לי מחשב "ישן" יחסית ויש לי עליו את כל החומר ואת כל המידע ואת המערכת הפעלה XP שלי מותקננת עליו עכשיו אני רוצה להעביר את כל החומר למחשב חדש שיש ברשותיי ניסיתי את זה ב GHOST וזה לא פעל כי כאשר אני מפעיל את הוינדוס במחשב החדש הוא לא עולה לי איך בדיוק אני צריך להעביר את המידע ??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני פותח את האקספלורר יום אחד ומגלה שפתאום msn הוא אתר הבית שלי הלכתי ל internet options לשנות את זה אני מגלה שהכל אפור ואין לי אפשרות להגדיר לא use current לא use default ולא use blank הכל אפור מה זה?

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  5. זה משנה מה ראשון ? יש את הכלי הזה שעושה הכל =איחוי ,רג'סטרי ,וירוסים . ניקוי דיסק http://onecare.live.com/site/en-us/default.htm א. הוא עושה אחד אחד אבל קודם איחוי ובסוף רג'סטרי וניקוי דיסק. רצוי לפני האיחוי לנקות קודם רג'סטרי ? ב. זה משנה אם בזמן האיחוי האנטיוירוס פעיל? (אי אפשר לסגור אותו ממנהל המשימות AVIRA). כנ"ל לגבי אם משנה החיבור לאינטרנט. ג. איך אתם מנקים רג'סטרי ? CCLEANER גם טוב ? הכוונה היא להשאיר את המחשב פתוח וללכת. אז לא משנה שזה סריקה שיכולה להגיע ל-5 שעות אם התוצאה היא אותה תוצאה כמו של תוכנה. תודה רבה, ושבת שלום לכם.

• 57 תגובות
    • 13.1k צפיות
  6. שלום לכולם . אז ככה כשאני מנסה להיכנס למחשב שלי\המסכים שלי\ CONTROL PANEL . קיצר כל מה שקשור לזה אז מופיעה לי ההודעה תשלח\אל תשלח . איך אני יכול לסדר את זה ?.. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by KingYes,

שלום אנשים.. יש לי מחשב AMD 9500.. ושמעתי שה-SP3 קורס עם המעבד הזה. האם יש גירסה תקינה שכן תעבוד לי? ועוד שאלה, האם אפשר להתקין Vista על XP בתור שני מערכות הפעלה?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by shaithebest,

שלום אני מסתובב אצל לקוחות עם המחשב הנייד שלי כאשר הטלפון הנייד שלי משמש כמודם לגלישה דרך בלוטוט' אני כל הזמן סוגר את המסך כדי לעבור ממקום למקום ופותח מחדש(לא מכבה את המחשב) איך עושים ובאיזו הגדרה נוגעים כך שיהיה שאני סוגר את המסך הוא ימשיך מאותו מקום ללא לסגור את עצמו וכמובן שלא תסגר הקישוריות לאינטרנט? לדוגמא היתי בתוך אתר מסוים ורק סגרתי את הפומית של המחשב הנייד אני רוצה לפתוח חזרה ושזה ימשיך מאותו מקום עם האינטרנט עדיין מחובר תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  9. כל הסיטואציה מתרחשת על מחשב בודד מקומי. במחשב מסוים יש שני משתמשים מקומיים. אחד Administrator עם סיסמא, והשני X שהוא user רגיל בעל הרשאות מוגבלות. אני צריך שלמשתמש X יהיו הרשאות גישה והרשאות מנהל על תוכנה מסויימת. איך אני מגדיר את משתמש X , כך שבעת ההפעלה של התוכנה המסויימת הוא יפעיל אותה עם הרשאות של Administrator ולבטל את הצורך בלהקליד את סיסמת ה- Admin בזמן הרצת התוכנה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Tzion,

יש לי וינדוס XP ומחשב די חדש (AMD2500, 256MB DDR) והאמת שאני לא מרוצה מהביצועים כי הוינדוס זז קצת לאט לפעמים וגם קורה שהעכבר זז בקטיעות כאלה.. בקיצור אני חושב שהזכרון אשם בכך. מה אתם חושבים? דבר שני, חישבתי את הסכום של השימוש בזכרון של תוכניות כפי שמופיע בTASK MANAGER בכרטיסיה Processes וזה יצא משהו כמו 120 MB. לעומת זאת בכרטיסיה Preformance הזכרון מגיע לכ230MB... מה הסיבה לכך??

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by abo,

היי משום מה פתאום- אני לא יודע להגיד בידיוק באיזה נקודה זה התחיל- אבל הלפטופ שלי אחרי כמה דקות עובר למסך LOGON של VISTA חיפשתי בכל המחשב איפה אפשר לשנות את ההגדרה של זה בדקתי בשומר מסך, ופשוט אין.... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות????

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  12. המפרט הוא: 1 x כונן DVD LG 16/48 Bulk (GDR8163B) = ¤150.34 1 x Microsoft Optical Mouse USB+PS2 OEM (MOusbps2) = ¤55.67 1 x מסך 17' LG Flat T710BH 0.20 mm 1280x1024 (T710BH) = ¤695.94 1 x מארז Thermaltake SOPRANO SILVER + WINDOW DUAL 12mm FAN, PSU 400W Thermaltake VB1400SWSI (VB1400SWSI) = ¤640.26 1 x זיכרון A-DATA DDR 512Mb 400Mhz (32*8) CL 2.5-3-3-8 AD512M400 (AD512M400) = ¤334.04 2 x Cooler 8 cm (Fan8) = ¤105.80 1 x מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Venice Tray (A6430TVBP) = ¤762.74 1 x לוח אם Gigabyte GA-K8NMF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR, PCIX, SATA (GA-K8NMF-9) = ¤489.92 1 x דיסק קשיח Western Digital 80 gb 7200 ATA 100 SATA (WD800JD) = ¤356.…

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  13. לפני איזה 10-15 דקות נכנס לי וירוס מאוד חמור במחשב ומנע ממני גישה כמעט לכל דבר אז אני לא יכול לעשות SYSTEM RESTORE למשל... יש לי אנטי וירוס נוד32 שזיהה אותו ואמר שמחק אותו אבל כל פעם החלון הקטן הזה שמזהיר מהוירוס נפתח מחדש... קיצר כנראה האנטי וירוס לא הצליח למחוק אותו לגמרי ניסיתי להפעיל את המחשב בSAFE MODE והוא פשוט טוען כמה דברים ואז מתחיל מחדש... מכיוון שלא מזמן גם היה לי וירוס והיה איזה שבועיים-שלוש שהייתי בלי מחשב עד שהתקנתי מחדש את ווינדוס אני לא רוצה עכשיו להתקין מחדש את ווינדוס... ולכן אני רוצה לנסות את האופציה של הREPAIR. עכשיו שאני אומר למשחב שאני רוצה לעשות REPAIR הוא שואל אותי איזה מערכת... יש רק אופציה אחת ואני בוחר אותה ואז הוא מבקש ממני סיסמא של הADMINISTRA…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by The Dark Lord,

שלום. ובכן, החלטתי להתחיל בניקוי מאסיבי של המחשב: עשיית טוויקינג לשיפור ביצועים, ניקוי קבצים, ועוד. עכשיו, כאשר אני מנסה להסיר תוכנות ישנות שהורדתי ידנית (מחוסר ניסיון) לפני שנה וחצי כגון Kazaa, התוכנה אמנם לא מזוהה בתפריט הסרת התוכניות, אך כן מזוהה בתפריטים שונים כגון msconfig. ניסיתי למחוק את הקבצים הנותרים ברג'יסטרי, ועוד, אך התוכנות הללו פשוט לא יורדות מהתפריטים. יש פתרון? עריכה: שכחתי להוסיף שישנן תוכנות שלא שוקלות במחשב, וכן מופיעות בתפריטים השונים. כמובן שעקב כך שבילדותי חשבתי שמסירים תוכנות ע" מחיקת קבצים ידנית, התוכנות הללו לא מוצאות את קבצי המחיקה. שורה תחתונה: האם יש דרך להעיף אותן מהמחשב שלי? את ה"שאריות" מהתוכנות?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by Tomerb1,

כל המחשב שלי השתגע! עשיתי סריקת ווירוסים עם קספרסקי 7 והוא לא מצא כלום! כל הסמלים השתנו, הוא נורא איטי ונתקע מידי פעם! http://i10.tinypic.com/63bksxc.jpg מה זה יכול להיות? תודה עדכון: הצלחתי לפתור את הבעיה בעזרת tuneup ושחזור מערכת. השחזור פתר את בעיית האיטיות [שחזור במצב safe mod] ועם tuneup פתרתי את הבעיה של הסמלים כאשר עשיתי שחזור סמלים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אהלן, קודם כל יש לציין שאני נוב גמור בVISTA. אני משתמש בה כ3 שבועות, ועדין לא מצליח להתרגל אליה אחרי 7 שנות XP. ראיתי כמה תמונות של שולחן העבודה בVISTA של אנשים שונים, ויש להם מן פס לבן עם אייקונים של תוכנות. תהיתי אם תוכלו לומר לי כיצד אוכל לגרום לזה להופיע גם אצלי. דוגמאות לפס: http://img104.imageshack.us/my.php?image=20698635lu2.png http://img98.imageshack.us/my.php?image=picture006gp8.jpg (המסך רק בחלק קטן מהתמונה, אבל רואים בבירור את הפס). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  17. שלום לכולם בעוד מספר ימים אני אמור לקבל 3 מחשבים שהורכבו בסקייפי סי ושכוללים את המפרטים שבתחתית ההודעה למטה! כאשר 2 עמדות זהות ואחת קצת יותר משודרגת! כשהמחשבים יגיעו, לצערי מפאת חוסר תקציב... אני יאלץ לנסות להתקין את המערכות הפעלה בעצמי! אני לא גאון מחשבים, אבל על המחשב בבית כבר ביצעתי מספר פרמוטים והתקנות והיום הכל עובד יפה (XP)! בגדול עמדה אחת שייכת לפקידה הראשית, העמדה השניה למנהלת, ואחת (זאת היותר משודרגת) לאיש שיווק ומורה לצילום ועריכת ולטימדיה! התוכנות המרכזיות שיותקנו הינם כל חבילת אופיס + מספר תוכנות עזר- בעמדות של המנהלת והפקידה הראשית! בעמדת מנהל שיווק יותקנו אותם התוכנות שציינתי בתוספת כל כחבילת קריאיטיב סווט של אדובי ! העניין הוא שיש לי מספר שאלות קריטיות שא…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by dj_horse,

שלום אני מנסה להפעיל משחק בויסטה שתומך ככל הניראה רק באקס פי.. הוא מראה לי שגיאה של בעיה בהרצת C4 ENGINE של הכרטיס מסך ורק באקס פי זה עובד. יש אפשרות להוריד תמיכה לויסטה?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by dannygnh,

באוטלוק אקספרס חסר לי את האופציה "פריטים שנשלחו" איך מוסיפים אותו.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  20. היי היום באמצע משחק פתאום הופיע לי החלון של המקשים הדביקים..ואני ברוב טיפשותי לחצתי שם על כל מיני שטויות.. האמת...התופעה של המקשים הדביקים אינה חוזרת שוב.. אך כל מה שקשור למקשים CTRL\ALT\SHIFT וכדומה אינו פועל כראוי... ונגיד אני כותה בעברית...אי לא יכול ללחוץ CTRL+SHIFT כדי לעבור לאנגלית...רק דרך הדרגל שפות או הCAPS LOCK.. אם מישהו יודע אין אני מגיע שוב לחלון של המקשים הדביקים...אשמח לדעת איך... ובכלל איך אני מבטל את זה? (עשיתי כבר חיפוש...) תודה מראש INSTALL

21. יש לי ווינדוס 7 ואני רוצה לפרמט אותו לXP עכשיו יש לי דיסק מקורי של XP שאני מכניס אותו ורוצה שיעלה הפירמוט הרגיל דרך הבוט לא עולה לי כלום .. ושאני מנסה להפעיל את הSETUP דרך המחשב שלי אז יש אפשרות של "התקנת WINDOWS XP" והאפשרות הזאת בצבע אפור אי אפשר ללחוץ עליה בכלל.. אז השאלה שלי ככה איך אני מפרמט אותו חזרה לאקס פי בלי שיהיו לי בעיות.. תודה מראש ללעוזרים :s05:

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by yoni321,

תראו יש לי מחשב E8400 4GIGA RAM CLR4 HD4870 P43DS3L עכשיו מה שאני רוצה לדעת התקנתי WINDOWS XP PRO 1.9 היום 4.9 עשיתי שחזור מערכת לתאריך 1.9 מתי שהתקנתי ת WINDOWS. והחזרתי בחזרה להיום. רציתי לשאול אם שחזור מערכת פוגע בביצועים של המחשב מאט אותו בבקשה אל תענו סתם אלא אם אתם באמת יודעים תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  23. Started by liav12,

אהלן, כשאני מפעיל את המחשב מחדש כבר זמן מה (חצי שנה בערך) מופיעה לי תכתובת על המסך שניה לפני שזה מגיע למסך של ווינדוס, בו רשום "boot.ini Failure, booting from...." מתכוון שהוא עושה בוט ממקום אחר, ואז הווינדוס עולה ללא בעיות. המחשב עובד קצת מוזר בזמן האחרון ורציתי לדעת האם ההודעה הנ"ל פוגעת בביצועים, או של הווינדוס או של המחשב עצמו? לדוגמא נעלם לי המסך של BOOT.INI כשאני עושה MSCONFIG, צירפתי תמונה לכך. כרגע אני לא יכול לבטל את אחד המעבדים בשביל משחקים ישנים (POP וכדומה בשביל אחי הקטן). ממתין לתשובה, תודה! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אוקי עדכנתי את כל העדכונים שמיקרוספט הוציא נגד הוריוס הזה של ה 60 שניות ולמרות זאת הוא לא מופיע בתדירות דקה אחרידקה אבל הוא מופיע תוך 4 5 שעות שהמחשב דולק והוא מאט טיפה אני חושב וגם עם הוא לא מראה 60 שניות אז לפעמים הוא עושה ריסטרט בגלל זה !!!! וזה כל כך מעצבן חשבתי זה בעיה בה מחשב אבל לאזה ישנועדין למרות הכל כי קיבלתי עוד פעם הודעה על svirce 32 משהו ואז 60 שניות ועדכנתי הכל תודה אנשים ! חייב למחוק את הוריוס הזה כי הוא ישנו ובלי להראות לפעמים את הודע המחשב עושה ריסט וזהבגלל זה אני כמאט בטוח

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by Barni,

שלום אתמול באחה"צ המחשב עבד יופי. הלכתי לי לראות טלוויזיה וכשחזרתי, ניסיתי להפעיל את דפדפן המקסטון והוא דרש ממני התחברות. (למסקטון יש התחברות מכיוון שהוא שומר את כל הגדרות הדפדפן על השרתים שלהם כולל המועדפים וכו'). לחצתי התחבר והוא טען במשך דקה או שתיים ואז אמר שישנה שגיאת התחברות. ניסיתי להתחבר למסנג'ר. קודם כל ברגע שנכנסתי לתוכנה הצבע של המסנג'ר לא היה בצבע שאני בחרתי שהוא יהיה והתמונת תצוגה שלי לא הופיעה (אני מדבר על המסך התחברות). וגם שם, הוא לא התחבר. לאחר מכן ניסיתי להחבר לתוכנה של נגן MP3 שיש לי, שצריך להתחבר לאיזה חשבון בשביל לקבל פונקציות נוספות וגם את זה הוא לא הצליח לעשות. מה שלא דורש התחברות עובד השאר לא. ועשיתי כמה פעמים כבר ריסטרט. מה עושים?!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.