Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני משתמשים בחלונות 10 אדמין ופרטי ללא הרשאות כל פעם שאני נכנס לתיקייה בD הוא מבקש סיסמא אני לא מצאתי גם מידע על איך מבטלים את הסיסמא בגישה לD. אשמח לשמוע מכם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי התקנתי היום windows מחדש, ובכל פעם שאני פותח ספריה או לוחץ על איזה לינק יש מעין 'טיק' כזה שמושמע, שממש משגע אותי. חיפשתי ב sounds ב control panel את הסאונד הזה ולא מצאתי. איך מבטלים אותו? תודה
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אז ככה יש תוכניות שגם שאני יוצא מהן הן מופיעות בסרגל משימות למטה לדוגמא : ICQ, MESSENGER אני רוצה שזה יהיה ממוזער בצד כמו האימיול והאנטי וירוס וכל שאר התוכנות ולא בסרגל למה איך עושים את זה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן כניסה לתיקיה כלשהי במחשב.. :s05: כיצד? תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 2000 ופתאום נעלם לי שורה הפקודה RUN (בעברית - הפעלה). אני מנסה להכנס דרך קיצור דרך במקלדת לזה ואז אני מקבל הודעת שגיאה: This operation has cancelled due to restrictions in effect on this computer. please contact your system administrator איך אני פותח את זה חזרה? אני יודע שאפשר לעשות את זה מהרג'יסטרי או משהו כזה אבל אני לא יודע איך. תודה רבה וסוף שבוע מצויין לכולם!!
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום חבר'ה לפני הכניסה לחלונות XP אני צריך למסור את הסיסמא שלי , איך אני מבל לגמרי את האפשרות הזו ? תודה שי
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מעוניין לשנות הרשאות לקובץ קיים כדי שחוץ מהמשתמש שלי לא יהיה ניתן לערוך או למחוק אותו הקובץ נמצא על כונן נייד מפורמט כ NTFS ואני שואל האם ואיך ניתן למנוע עריכה ומחיקה שלו גם במחשבים אחרים כמובן שבסופו של דבר הכל ניתן למחיקה אבל כוונתי ברורה מה שאני בעצם מעוניין לעשות זה ליצור קובץ Autorun.inf ולנעול אותו כך שרוב הוירוסים הפשוטים לא יוכלו לשנות אותו בלי לקיחת בעלות זו לא מניעה מוחלטת אבל זה די מעצבן למחוק אותו כל פעם שהכונן חוזר מביקור משפחתי וגם דיי מעניין אותי אם הוירוס המסויים הזה שאצלהם מסוגל לעקוף את זה אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך מבטלים את תוכנת ההשלמה האוטומטית של WINDOWS
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איך אני מבטל את ההשלמה האוטומטית באתרים שאני בא לרשום בשורות החיפוש משהו ואז זה משלים לי את המשפט... זה לא טוב לסיסמאות של ויזות וכו', מספיק שמישהו ישב על המחשב ורושם את תחילת המייל שלי וזה יתן סיסמאות.. יש לכם פתרון איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
http://dotnetwizard.net/hacks/how-to-clear-file-search-history-in-windows-7/ האם יש אפשרות לעשות את זה בלי להתעסק עם הר'גסטרי או להתקין תוכנה חיצונית? לא שמעו על פרטיות במיקרוסופט?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בזה שאחרי כמה דקות שאני לא עובד עם המחשב המסך נכבה ואם אני רוצה לעבוד עם המחשב אז אני צריך להזיז את העכבר עכשיו אני יודע שאפשר לבטל את הדבר הזה פשוט אני לא זוכר איך אשמח אם תגידו לי איך מבטלים את זה אגב יש לי windows 7 בתודה מראש רזיאל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.addictivetips.com/windows-tips/how-to-disable-automatic-driver-installation-in-windows-vista/ במקרים מסויימים, זה יכול להיות שימושי.
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, עשיתי בטעות התקנה מתקנת של וינדוס (repair) על וינדוס עובד. לא נורא, טועים, קורה לפעמים... אבל משומה, הוא נתקע לי בשלב של installing devices ולא זז משם לשם מקום (גם אחרי כמה שעות - כמה סבלנות יש לי ) אז רציתי לדעת אם אפשר לבטל את ההתקנה ואיך לעשות את זה. בגוגל אין יותר מידי מידע בנושא, אתר מיקרוסופט נותר אפשרות של ביטול רק אם משדרגים מ-98 ל-XP... תודה
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין ad-adware הבעייה שהוא דורש תמיד הפעלת סרביס ואני לא רוצה אותו שירוץ תמיד האם ניתן לכתוב קובץ סקריפט: הפעלת הסרביסים שנחוצים לתוכנה הפעלת התוכנה כיבוי הסרביסים בעת סגירת התוכנה כיצד?
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
איך אפשר לבטל את השימוש בווידוס לשלושים יום? פעם ראיתי את זה אבל בזמנו היה יל חוקי כיום לאחוקי ואתמול עשו לי פרמוט ווינדוס חוקי אבל הוא רושם לי יש לך 30 יום להשתמש בווינדוס. יש אפשרות לבטל את ה30 יום. עם כם אני מאוד אודה על תגובה תודה )
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין דריוורים חדשים לכרטיס מסך, ההתקנה מבקשת - standart vga adapter אבל כשאני מסיר את הדריוור של הכרטיס מסך ומנסה להתקין standart vga adapter הוא מזה לי אוטומטי את הכרטיס מסך לפי הדגם שלו. איך אני מבטל את הזיהוי האוטומטי כדי להתקין standart vga adapter? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אין לי כוח כל פעם ללכת למחשב ולחבר או להוציא את הכבל SVIDEO בשביל הTV , אני רוצה שיהיה מחובר תמיד אבל יעבוד רק כאשר אני ידנית הולך להגדרות ומדליק אותו . איך אני אומר לWINDOWS לא להעלות את ה TV OUT אף פעם גם אם הוא מזהה שהכבל מחובר ?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי, יש לי win10 home גרסת Build 19042.928. והעדכון האחרון גורם אצלי למסך כחול (Blue Screen of Death). אני רוצה לבטל לגמרי את התקנת העדכונים באופן קבוע. לא מצאתי דרך לעשות את זה, אבל אני דיי בטוח שיש. בקיצור, איך ניתן להשבית לגמרי את העדכונים של win10 אחרי שכבר המערכת הפעלה הורידה אותם וממתינה לריסטארט הבא? תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לדעת איך להסיר את חומת האש של NVIDIA המובנית בלוח , חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי פתרון ... היתי מעוניין לעשות את זה מבלי לפרמט , חשוב לציין שאין את זה הלוח בקרה =>הוספת הסרה ...... תודה רבה של לוחות NFORCE
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אחרי שהיו לי המון בעיות להתקין את הWIN על איזה מחשב הוא מעלה לי בתחילה את התפריט שנותן לי לבחור OS , כאילו יש שני התקנות של WIN על הHD. איך מבטלים את זה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היום התקנתי WINDOWS XP על המחשב, הכל היה טוב ויפה עד שהחלטתי להכניס דיסק של WINDOWS XP ולנסות לשדרג את ה WINDOWS (עד עכשיו אני לא מבין למה), ההתקנה התחילה לעבוד ביצעה אתחול למחשב והגיע למצב שיש מסך שחור ולמטה יש קו שמתמלא לפני שההתקנה עצמה מתחילה אז לפני שהקו מתמלא עד הסוף הוא נתקע ולא זז, חיכיתי כמה זמן שום דבר לא קרה אז עשיתי אתחול למחשב ומאותו רגע אחרי שהמחשב מזהה את כל הדיסקים קשיחים וכוננים מופיע לי חלון בחירה בין WINDOWS XP ל WINDOWS XP SETUP אם אני לא בוחר שום דבר אז הוא נכנס ל WINDOWS XP SETUP ושוב מסך שחור עם קו מתמלא למטה שנתקע לקראת הסוף. אז השאלה היא איך לבטל את המסך בחירה הזה ושהמחשב יכנס ישר ל WINDOWS XP ולא יעשה בעיות?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
איך אפשר לבטל את ההגבלה של גישה לקבצים פרטיים שנחסמו ע"י הוספת סיסמה למשתמש בחשבונות משתמשים? עשיתי הגבלה של הקבצים ואחרי פירמוט אי אפשר לגשת אליהם. הכוונה לתיקית המשתמש בDocuments and Settings[br]פורסם בתאריך: 20.07.2008 בשעה 14:34:22 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ב-Device Manager מזוהה אצלי כונן SCSI CDROM אשר לא קיים במציאות. בביוס הוא לא קיים (מן הסתם, שכן הוא באמת לא קיים..). הדרייבר שהוא "משתמש" בו הוא אותו דרייבר של כונן אחר שכן קיים (DVD), לכן אני לא יכול למחוק אותו (cdrom.sys של חלונות). אם אני מבצע Uninstall להתקן, הוא מזוהה ומופיע מחדש בהפעלה הבאה של המחשב. הדבר היחיד שנשאר לי לעשות זה Disable Device וזה בעצם המצב כרגע. יש למשהו רעיון אחר מה עלי לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לבטל את פעולת כיבוי המחשב לאחר לחיצה על לחצן הכיבוי פיסית או על לחצן הכיבוי דרך התחל->כיבוי ? אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבטל את האפשרות הזאת..אני מעונין שאני יכבה את המחשב עם הלחצן . כאשר אני יעשה shutdown הוא יגיע לחלון שיגיד לי שכרגע זה בטוח לכבות את המחשב,או מה שזה לא אומר בwinxp pro איך עושים את זה..????
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-