Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
תיראו זה מתחיל מכך שמתי שהוא אומר לי ליבחור לאן להתקין אני אומר לו C ולמטה בוחר לפרמט...עכשיוו..בימקום לפרמט לי ברגיל כמו שבוויסטה אצלי שהתקנתי זה פשוט מקפיא ת'מסך לשנייה ולא מגיב יעני אם היה פנוי 20 ג'יגה אז נישאר פנוי 20 ג'יגה...אני ממשיך להתקין וזה מתקין ווהכל סבבה...ואז בשלב האחרון של הפינישינג זה ניתקע למלא זמן ואיין מה לעשות חוץ מריסטרט...! בקשה עזרה......תןדה חברה
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום רב לכולם רציתי לשאול כיצד אני בודק את המחשב אם המעבד שקיים במחשב שלי תומך ב 64 ביט או לא ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני מנסה להעביר קבצים או להעתיק אותם כאשר אני גורר קובץ זה מראה סימן שלא ניתן להעתיק. או אם אני מנסה העתק ולהדביק במקום אחר זה לא מאפשר להדביק. יש לכם רעיונות ? יש לי השערה אך אני לא אחלוק אותה עמכם בכדי לר לקבע אתכם על אותו כיוון, אני אראה אם מה שאתם אומרים חופף למה שאני חושב. תודה לכל העונים.
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום-יש לי בעיה ואבקש עזרתכם שידרגתי מ98 ל-xp pro sp2 hebrew מחשב פ-3 1000 ,המחשב היה מכבה עצמו עם וינ' 98 לאחר השידרוג (הוספתי גם זכרון,אם זה רלוונטי)כשאני לוחץ על התחל>כיבוי לאחר כמה שניות המסך נכבה והמחשב לא אני אפילו לא יודע מה רשום כי כבר אין מסך-הדבר האחרון שרואים לפני כיבוי המסך זה: "שומר הגדרות" ואז אני מכבה ידנית עשיתי חיפוש בפורום,אך אין לי אופציה apm ,זה מה שיש:"אפשרויות צריכת חשמל",ערכות צריכת חשמל,מתקדם,מצב שינה. רציתי גם לנסות הגדרות בביוס,אך פג תוקף הצילום שהעלתם לאתר תודה וסליחה על התאור הארוך
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות VISTA מתוך שיקול שלי יש 2000 וזה ממש ממש ישן ...אבל אני לא מוצא חמות שמחזיקה 64 BIT מה כדי יותר יש לי 2000 עם רשיון ...אני יודע שקניית שידרוג זולה יותר ...אבל זה אומר שאני צריך כל הזמן לחזור ל WINDOWS 2000 ו צריך לשמור אותו האם כדי ומה האבדלי המחרים ?
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
למישהו יש מושג - אני מתכוון לפופ אפ הזה כל פעם שמכניסים דיסק ששואל אותי מה אני רוצה לעשות???
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, יצא לי כמה וכמה פעמים לפרמט לחברים את המחשב וכל פעם הייתי צריך להתקין ההכל מחדש, תוכנות דרייברים וכו. האם יש שיטה לעשות דיסק התקנה (WIN 7 OR 8) שעליו יהיה כבר את כל התוכנות מותקנות? תודה הרבה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, התקנתי וינדוס 8.1 pro והבנתי שיש שם תוכנה מובנת של אנטי וירוס, כמה שאלות עליה, 1. איך אני מגיע אליה?(אני חדש בוינדוס 8 המסובך) 2. האם היא באמת טובה כמו כל אנטי וירוס אחר או שעדיף להתקין אנטי וירוס חיצוני? 3. אם ואכן היא טובה ואני משאיר אותה, האם אני צריך להגדיר שם משהו כדי שזה לא יפגע לי במשחקי מולטיפלייר? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להתקין דרייבר ל-USB2 מבלי לעדכן את ה- XP שלי עם SP1 ?
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי בצד... אני עובד היום עם ויסטה אולטימייט 32BIT SP1. חשבתי לעבור ל64BIT אבל אחרי שקראתי את האשכול בנעוץ אני מתלבט ולא מצליח להחליט... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מדובר ב Mustek gSm@rt mini 2. הורדתי את הדריוורים מן האתר הרישמי של Mustek, ורשום שם שהדריוור מתאים לWinXP. כשאני מנסה להריץ את הקובץ התקנה מופיעה לי שגיאה: "אין אפשרות להפעיל תוכנית Windows של 16 סיביות" מישהו מכיר תתופעה? איך ניתן לפתור אותה? (אין סיכוי שהורדתי תקובץ הלא נכון מאחר ששם הקובץ הינו xpdriver.exe)
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
מצורפת תמונה של מערכת הפעלה חדשה ומדהימה היא עדיין BETA מתוצרת (פתחו את התמונה ותיראו). דן
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי היום מחשב ישן עם XP שמותקן על HD "רגיל". קניתי WINDOWS 7 UPGRADE ואני רוצה להתקין אותו על SSD חדש שהזמנתי כאשר ה HD הישן ישמש לגיבוי (אני יודע שלא מדובר ממש בשדרוג אלא התקנה מלאה כי מדובר ב XP) קראתי שרצוי לנתק את הדיסק ולחבר רק SSD כדי שחלונות 7 לא ישים דברים שקשורים ל BOOT על הדיסק הישן. הבעייה שאז ההתקנה לא תאפשר לי להשתמש ברשיון של שדרוג (?) האם יש אפשרות להתקין על ה SSD כשגם הדיסק הישן מחובר ו"להכריח" את ההתקנה לשים את כל הדברים של ה BOOT על ה SSD? (כלומר שתקלה בדיסק הישן לא תפגע בעליית המחשב) או שקיימת אפשרות אחרת להשיג את מה שאני צריך (להוציא קניית גרסה מלאה של WIN7...)? תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יוצאת חבילת השירות הראשונה של ויסטה.?
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אז ככה בערך שבוע לאחר ששידרגתי לווינדוס 10 מ7 לאט לאט מתחילות לי מלא בעיות. זה התחיל ממשהו מוזר שלא יכלתי להכנס ו להתחבר לפורומים מ CHROM גם לפורום הזה שלחצתי בצד על האורח שיפתח החלון להתחבר לא היה קורה כלום רק עם הייתי נכנס דרך דפדפן אחר. ועכשיו המחשב נדפק לגמר כל מה שיש בשורה של ההתחל לא מגיב ההתחל לא תפתח בכלל חיפוש לא החנות גם לא הדפדפן החדש האדג' לא נפתח וגם עכשיו כמו שאתם שמים לב ההודעה הזו מלאה בשגיאות בגלל שהמקלדת בקושי מגיבה וזה מחשב נייד פתאום היא מדלגת על אותיות שאני רושם פתאום יש לאגים וזה לא עושה רווח או דברים כאלה יש לזה קריזות פתאום זה בעייתי פתאום עובד רגיל. וגם העכבר מאז ששדרגתי פתאום הוא לא מזהה את שני עכברים שאני בדרך כלל משתמש אני צריך להעביר ליואסבי ב…
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. אני מדבר על XP PRO : 1) יש אפשרות שהXP לא ישאל אותי כל פעם שאני מחליף משתמש האם אני רוצה להישאר מחובר לאינטרנט? 2) איך עושים שכשאני מחליף משתמש בXP תישאר תוכנה מסוימת פועלת גם במשתמש החדש. לדוגמה: אימיול וקאזה, אני רוצה להתנתק ממשתמש 1 ולהמשיך לעבוד עם התוכנות אצל משתמש 2 מבלי להפסיק את ההורדות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
For users of Windows 2000 or XP you actually have to tell the OS what size L2 cache your processor has otherwise it won't be used properly! Luckily it's fairly easy to fix. Click on the Start button then go to run. From there type REGEDIT and press the "Ok" button. After it opens the Registry Editor follow this path. hkey_local_machine, System, CurrentControlSet,Control, Session Manager, Memory Management Once you're in the Memory Management folder look for the DWORD value secondleveldatacache. Right click on that and go to modify. Very important you have to change the Base from Hexidecimal to Decimal before modifying the values. After that's done just punch in your L2 ca…
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
התקנתי שתי מערכות הפעלה אקספי ו7 על המחשב כל אחת בהארדיסק אחר עד עכשיו היו לי 3 אפשרויות בmsconfig 1 ווינדוס 7 מערכת הפעלה נוכחית; מערכת המוגדרת כברירת מחדל 2 ווינדוס 7 setup 3 old windows version ביום שישי ניסיתי להפעיל את הווינדוס xp [בהפעלת המחשב] והוא לא נתן לי שום אפשרות בחירה ולא היה Boot menu בכלל ניסיתי להפעיל ישירות רק תהארדסיק השני והוא כתב read error [לא זוכר בדיוק..מה שהוא כותב כשאין שום מערכת הפעלה] עכשיו אני מגלה שאין שום אפשרויות אחרות באתחול בmsconfig וגם הntldr נעלם מההארדיסק השני יש אפשרות לשחזר איכשהו תווינדוס? אני אנסה לשים סתם ntldr כשיהיה לי כונן... היו לי עליו מלא דברים חשובים מותקנים אוף... עריכה: גם עם ntldr שהפעלתי על וירטואל משין הוא לא עבד...ע…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש SP3 ל XP64 ?? חיפשתי באתר של MS ולא מצאתי מישהו יודע עם יש בכלל ??? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 00000000 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 880188EA OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini041809-01.dmp C:\Users\מורן ססס\AppData\Local\Temp\WER-11699718-0.sysdata.xml C:\Users\מורן ססס\AppData\Local\Temp\WERB19B.tmp.version.txt קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך 19 אינץ HD (כן אני תקוע עם מסך קטן,האמת שאני אוהב אותו..תופס פחות מקום.) וכרגע אני עם 7 עובד על רזלוציית 1360X768 האם הרזלוציה הזאת תספיק בשביל לעבוד עם האריחים בוינדוס 8? תודה וסופ"ש נעים תום.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעדיף לעשות את זה בלי תוכנה! בטוח יש איזה דרך לעשות את זה דרך המערכת הפעלה תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
does anybody knows where i can find a driver for dynamode smanrt express v92?? and by the way is there an upgrade or something for xp so i can write in hebrew?? thanks
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש כל "השטח" השחור שיש 746 GB נעולים ואני לא מצליח לשחרר אותם יש לציין שזה ככה מאז שהמחשב אצלי (כמה חודשים)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-