Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה לגבי WIN VISTA יש לי גירסת VISTA ULTIMATE OEM 32-BIT העם קיימת אפשרות לשדרוג ל64-BIT בלי לקנות מארכת הפעלה חדש?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות כדי להיכנס למחשב או לבטל תסיסמא וזה במחשב זה בכניסה לווינדוס ? אצל ידידה שלי היא עשתה סיסמא והיא לא זוכרת אותו הרבה זמן לא נגעה במחשב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 2000 ויש לי תוכנות מעצבנות שרצות שאני מדליק את המחשב אני רוצה להוריד את זה בלי לעשות UNINSTAL לתוכנה בWINDOWS 98 יש את MSCONFIG שרושמים בשורת הפקודות... בWINDOWS 2000 אין כזה.... מה אני יכול לעשות... תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי winxp home Ed בגירסה האנגלית. האם ניתן "לגייר" אותו כך שכל התפריטים יהיו בעברית כפי שניתן לעשות ל- winxp pro? במידה וכן- כיצד עושים זאת? :s05: תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיימת גירסה של חלונות 10 שאפשר להתקין בלי שתדרוש את כל הפרטים האישיים, או לחילופין, האם אפשר להתקין בלי לתת את כל הפרטים האלה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
סוף סוף החלטתי להסב את XP לעברית אבל נתקלתי בבעיה. בשעת התקנה אני מקבל הודעות שקבצים מסויימים אינם נמצאים בספריות הנכונות. למשל הודעה שקובץ apphelp.sdb.mu_ לא נמצא. בבדיקה מתברר שקיים קובץ בשם apphelp.sdb בספריה הנ"ל וכך זה עם כל הקבצים. הההתקנה מחפשת אותם עם הסיומת mu_ בעוד שבפועל היא איננה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להציע פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב והוא נתקע על בעיה על האקספלורר ולא רוצה להמשיך לעלות אני חושב שהבעיה היא בגלל שיש לו קישור ב startup לתמונה. זה מה שאני חושב מבקש לדעת אולי זה משהו אחר ואם זה מה שאני חושב איך אני מסיר את התמונה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה האפלוקציה התחילה "לתחון" זכרון ו-CPU כשאני ב-BLANK זה טופס 10000K באתרים מגיע ל- 35,000K ו יותר ה- CPU ב- 90.... יש למישהו מושג מה הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows XP. האם יש אפשרות שלכל יוזר תהיה את הרזולוציה שלו? כי משום מה שאני משנה למשתמש אחד את הרזולוציה, זה משנה לכל המשתמשים האחרים גם.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין הגרסאות וכיצד מתבצעת ההתקנה בפועל?? תודה!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקשיבו התקנתי ויסטה על הנייח שלי הכל טוב חח עכשיו היתענייתי לדעת:בלפטופים חדשים שמגיעים אם ויסטה,אין כרטיס מסך מספיר חזק לAERO או שיש חח? אז מזתומרת שברוב הלפטופים החדשים אין אופציה ל AERO?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודש התקנתי ויסטה, והחלטתי להסיר אותה. כששתי הווינדוסים היו מותקנים הייתה לי אפשרות בחירה כשהמחשב עולה. [בין הXP לVISTA]. אחרי שמחקתי את הויסטה משום מה הבחירה נשארה. עשיתי מאפיינים על המחשב שלי- >מתקדם->הפעלה ושחזור-> הגדרות ומחקתי משם את 2 הV שאומרים: "זמן להצגת רשימת מערכת ההפעלה" "זמן להצגת אפשרויות השחזור בעת הצורך" ועדיין יש את התפריט בחירה הזה. מישהו נתקל? יש לו פתרון? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אני מקווה שהיא קטנה היום ניסיתי להתקין NET Framework במחשב שלי ואני לא מצליח להתקין אותה אומר לי שהקובץ advpack.dll יש בוא שגיאה. כיצד ניתן לסדר את זה ? . בעיה נוספת שלי עשיתי RAPIR לוינדוס לאחר התקנת סקינים של ויסטה הסקינים נעלמו בהצלחה אבל עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב עם אני לא מעלה את החץ למעלה מהר הוא מתחיל להתפרמט חבר שלי אמר לי לעשות משהוא עם BOT.INI אז עשיתי צעד צעד מה שהוא אמר אבל כדי לעשות את זה צריך למחוק את הקבוץ חלק מקובץ BOT.INI ולעשות לו שמירה כאשר אני מנסה לשמור הוא אומר לי שקובץ זה כבר קיים ואי אפשר לשמור אותו בשם זה . מה אפשר לעשות ? האם חבר שלי הטעה אותי ויש דרך אחרת ? תודה רבה לכל העונים תשובה תעזרו לי בבקשה המשך יום נעים…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי לעשות את הטוויק לפי ההוראות במדריך טוויקים של PC-Spot. עקבתי אחרי ההוראות במדיוק, אך ראיתי שלכותב המדריך יש לשונית שנקראת Driver Options או משהו כזה - אז לי אין אותה. רק שם אפשר לאפשר DMA, אז ודאי הבנתם שאני לא יכול. (המערכת - Mobo: P4T533-C 840PE, OS: WinXPPro SP1, Unknown HDD). תודה לעוזרים ועוד דבר - מישהו מכיר עוד אתרים שמציעים מדריכי טוויקינג ל- XP? התמכרתי לזה! ;D
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חיב לפרמט את המחשב ועכשיו גיליתי שהדיסק של הXP הישן והטוב שלי אצל חבר ואני תקוע עם דיסק של הויסטה. אז נשאלת השאלה, האם אני יכול להתקין את הויסטה ואח"כ לפרמט את הכונן (רצוי לא לפרמט) ולהתקין XP ? או שפשוט לחכות לXP שלי ?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כידוע החיבור של הכבלים בארץ משתמש ב VPN. איך אני יכול להגדיר לויסטה שלאחר שהיא עולה תתחבר מיידית לVPN? ב XP זה היה פשוט - היה צריך למשוך את האייקון לתיקיית STARTUP אבל אני לא מוצא תיקייה כזאת בויסטה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעלה ב dual-boot את windows-me ואת windows-xp איך אני מבטל את גירסת me כך שתשאר לי רק מערכת ה xp? :P
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי כמה אפשריות לשדרוג ווינדוס 10 . אפשרות ראשונה: 1. 1. C:\Windows\SoftwareDistribution\Download 2. מחקתי את את כל הקבצים. 3. הרצת פקודה wuauclt.exe /updatenow. ללא שינוי וגם הורדתי את השדרוג דרך את Microsoft מספר פעמים עם אותה שגיאה , http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/error-code-800700c1/1506421e-2d26-4da6-8914-8328f438315c?source=netaffiliation&epi=v13dcf1616j9v08yv3thutcmcdwha-5vjn5sh9nu&tduid=(631ab0ebd1d971aef3e224f320676625)(223748)(2144190)(v13dcf1616j9v08yv3thutcmcdwha-5vjn5sh9nu)()
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מיקרוסופט מציעה לכם לשדרג את הWIN XP pro שלכם לx64 בעזרת שידרוג 8) https://microsoft.productorder.com/clientx64/default.aspx אני ינסה את זה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי שואל אם "עוד מישהו נתקל בזה", אבל זאת תהיה שאלה מיותרת כי מאות אלפי תוצאות החיפוש בגוגל כבר אומרות לי שזאת לא בעיה מקומית אצלי. הודעת "not responding" וקפיאה של החלון ל-10 שניות, כמעט בכל תוכנה שהיא, כנראה שבעיקר בכאלה שקשורות לאינטרנט (?) כמו דפדפן וכו', כל כמה זמן. אין שום טעם לנסות לעשות debugging ספציפיים אליי (חומרה, גירסה, תוכנות, אנטיוירוסים..) כי זאת בעיה גלובלית שקוראת למיליוני אנשים ברחבי העולם.. השאלה שלי היא האם מישהו מצא את המחט בערמת השחת הזאת - הפיתרון לבעיה המטופשת הזאת? :-\
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה אני צריך לבצע כמה שינויים בתצורת מערכת במשתמש רגיל אצלי במחשב ואני לא מצליח להיכנס לקביעת תצורת מערכת כמנהל הוא אומר לי שאני צריך להיות administartor ויש לי משתמש admin במחשב איך זה הגיוני?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים, השתמשתי במדריך שהיה באתר מסוים לשם ביטול\הרחבת החיבורים של הווינדוס (HALF OPEN CONNECTION) לאינטרנט... הורדתי את הקובץ וביצעתי את השלבים, ואז החלפתי את הקובץ עם הקובץ המקורי של הווינדוס .. עשיתי RESET ועכשיו הווינדוס לא עולה .. זה הראה לי הודעה לגבי זה שהקובץ לא חתום דיגיטלית או משהו בסגנון .. ושאני צריך לעשות REPAIR עם הדיסק של הווינדוס .. (VISTA ULTIMATE) הבעיה שלי זה שהמחשב מחובר למסך טלויזיה ואין לי מסך מחשב בבית, אני לא יכול להכנס לביוס כי המסך שלי לא תומך ברזולוציה של זה, לכן אני לא יכול לשנות את ה BOOT ORDER וזה לא עושה לי BOOT מהדיסק .. איך אני יכול לעקוף את בדיקת הדרייברים ולהעלות את הווינדוס או לעשות BOOT מהדיסק של הווינדוס מבלי להכנס לביוס ? אודה …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, אני דיי חדש בפורום עכשיו, לבעייתי... :-\ אני משתמש בWIN XP ואני ניסיתי להפעיל TURBO C++ ופשוט זה נתקע, הXP לא נתקע כלומר אני יכול לצאת מהTC בקלות אבל התוכנה עצמה פשוט לא מקבלת שום דבר מהמקלדת או מהעכבר, זה קורה עם כל תוכנה של דוס, ואני לא יודע מה לעשות ניסיתי לעשות מצב COMPTABILITY (לא יודע אם ככה כותבים את זה) ל-win 98 וגם ל-win95 אבל שום דבר לא עוזר אני צריך לעבוד על פרוייקט שלי במחשבים ובינתיים אני עובד במחשב אחר שבו יש WIN98, בבקשה תעזרו לי, תודה רבה, ערן.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדי פעם אני מקבל הודעת שגיאה שהקשורה ל-virtual memory.מה המשמעות של virtual memory(אשמח לקרוא מאמר טוב בנושא) וכיצד אני קובע את הערך האופטימלי למערכת המחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר אתחול מדיסק ההתקנה מחקתי ויצרתי 2 מחיצות והרצתי את ההתקנה. הכל עובד בסדר אבל לאחר האתחול הראשון ההתקנה עוברת לשלב :" משלים התקנה" ונתקעת שם שעות.... ניסיתי להריץ קובץ אימאג' שיש לי , לאחר הGHOST באתחול המחשב היתה הודעת שגיאה "MBR.. איך מאפסים את הדיסק הקשיח למצב נקי? פעם השתמשתי בZAP
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-