Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה ליצור קיצור דרך שיפעיל 2 תוכניות אז אני נכנס להגדרות ורושם "c:\...", "c:\..." אבל זה לא עובד כמו שתיכננתי... כלומר רק התוכנית הראשונה עובדת מישהו יודע איך הסינטקס הנכון?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מסדרים עברית בkaza במע' WIN_XP ??? אני לא מצליח לכתוב בעברית בKAZAA LITE, יש לי מערכת הפעלה Win Xp. מישהוא יודע ????
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה עם הנייד החדש שמותקן עליו ויסטה בשאר הניידים בבית מותקן XP יש לי רשת אלחוטית שעובדת מצויין אך בנייד החדש לאחר כמה דקות הוא נכנס למצב של קישוריות מוגבלת והתופעה הזו לא מופיעה בשום נייד אחר בדקתי גם ברשת אלחוטית אחרת וזה שוב קרה האם מישהו יכול לתת לי הסבר לתופעה ואיך לטפל בזה דרך אגב בחיבור ישיר למודם אין שום בעיה והאינטרנט עובד חלק.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה יש לי 2 בעיות שנורא מטרידות אותי בזמן האחרון: בעיה א: כל הזמן כשאני מדליק את המחשב שלי אז ה אקס פי ישר נכנס לאדמיניסטרטור(לשולחן עבודה שלו), לא שואל פסוורד, פשוט נכנס וזהו עכשיו הבעיה היא שאני רוצה לבטל את האופציה הזו ולא יודע איך? אני רוצה שכל פעם שאני נכנס למחשב אז שהוא יביא לי שתי אופציות לאיזה יוזר להיכנס לשלי או לשל אמא שלי ובלי האדמיניסטרטור. בעיה ב: אני לא יודע מה קרה אבל אחרי שפרמטתי לפני שלוש שבועות את המחשב ועברו כשבועיים פתאום שתי כונני הסי די שלי התחילו להיעלם (אחד די וי די ואחד צורב) . עכשיו כאשר אני נכנס לdevice manager ולוחץ על scan for hardware changes אז הוא ישר מוצא את הדי וי די אבל את הצורב הוא מסרב למצוא... פתחתי את המחשב בדקת…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה שלי היא WINX PRO SP1 ובזמן האחרון לאחר אתחול המערכת המצב תיקן ולאחר זמן מה (אפילו לא הרצתי כלום) מופיע פרוסס שנקרא SYSTEM והוא לוקח את כל משאבי המעבד הקיימים (ומשאיר את SYSTEM IDLE PROCESS על 0) לפעמים אני מצליח לסגור אותו (END PROCESS) ולפעמים הוא מסרב להסגר ואני חייב לאתחל כי המחשב לא זז. למישהו יש רעיון מה זה לעזעזל ??? קבלו סקרין שוט
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בווינדוס 7 64 ביט, הבעיה היא שהסמלים בשורת משימות פשוט הפוכים כפי שמוצג בתמונה: תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Windows 8.1 והוא לא נכנס למצב שינה. בהגדרות הכל תקין אבל יש תוכנה שמונעת ממנו לישון כשהיא פועלת ואני רוצה לגרום למחשב לישון גם כשהיא פועלת. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי איך לעשות את זה. אשמח אם תוכלו לעזור לי עריכה: נ.ב powercfg -request מחזירה none בכל האפשרויות powercfg/energy מחזירה רשימה עם WMP ועוד כמה תוכנות אבל לא את התוכנה שמונעת מהמחשב לישון.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראשית, תודה לעוזרים. שנית, הבעיה היא שאני לא מצליח להתקין service-pack 1 ב- windows 7. לפי המדריך הזה: http://windows.microsoft.com/he-il/windows7/troubleshoot-problems-installing-service-pack ודומיו. עכשיו אני מקבל שגיאה כזו: קוד 8024402F תודה לעוזרים, מיכאל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מיקרוסופט מציעה לכם לשדרג את הWIN XP pro שלכם לx64 בעזרת שידרוג 8) https://microsoft.productorder.com/clientx64/default.aspx אני ינסה את זה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב היה סגור שבועיים והיום כשבאנו לפתוח הוא לא עולה. גם בסייפמוד הוא מראה את כל השורות קוד הלבנות של הטעינה של הסייפמוד, ולא עובר את זה. יש משהו שאפשר לעשות? אולי לעשות ריקברי לווינדואוז?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, על מנת לאקטב את המחשב השולחני שלי אני רוצה לרכוש רשיון ל Win 7. במחשב מותקן Win7 שעובד מצויין אבל תוקף הרשיון פג ואין לי את מספר הרשיון המקורי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
how can I omit the the windows logo, so I can reduce the boot delay? does any-1 know other ways of making the boot process faster?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת הפעלה WindowsXP והתקנתי Visual Style נחמד שמאוד אהבתי והחלטתי להישאר איתו. הכל בסדר חוץ מדבר אחד שמפריע: כשיש טקסט אפור (כלומר לא לחיץ/לא ניתן לשינוי) בחלון כלשהו (כל חלון...) אז הוא מופיע באפור, כמו תמיד, אך עם צבעי ה-Visual Style הזה, שבהם רקע החלון דומה מאוד לצבע הטקסט, בקושי אפשר לקרוא מה כתוב שם. רציתי לדעת איך אני משנה את הטקסט הזה מצבע אפור בהיר לצבע אפור קצת יותר כהה. לא מצאתי ב-Properties איפה לשנות את זה, אך ידוע לי שאיפשהו ברג'יסטרי אפשר לשנות את הצבעים ע"י ערכם המספרי (אני חושב דקסימלי או הקסימלי... לא זוכר [ש-0,0,0 זה לבן ו-255,255,255 זה שחור...]) כדי להיות ברור יותר צרפתי תמונה של הטקסט (מוקף בצהוב), כדי שתראו שבאמת אי אפשר לקרוא או…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהתחלה היה לי רק משתמש אחד, שהוא היה האדמין. בגלל ששכחתי את הסיסמא שלו נאלצתי לפתוח חשבון Administrator חדש בעזרת תוכנות חיצוניות. אין לי מושג למה, אבל יש הבדל כלשהו בין המשתמש הישן, לבין הAdministrator שנוצר. שתיהם אדמינים, אבל את המשתמש הישן אפשר למחוק, ואת הAdministrator אי אפשר. יש דרך כלשהי למחוק את הAdministrator הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני משתמש בכרום אבל היה לי גם אקספלורר....ומדי פעם קפץ לי המצורף בקובץ... כעת כבר נפטרתי מהאקספלורר והחלון ממשיך להופיע לי מדי כשעה....איך אני נפטר ממנו? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אני מקווה שהיא קטנה היום ניסיתי להתקין NET Framework במחשב שלי ואני לא מצליח להתקין אותה אומר לי שהקובץ advpack.dll יש בוא שגיאה. כיצד ניתן לסדר את זה ? . בעיה נוספת שלי עשיתי RAPIR לוינדוס לאחר התקנת סקינים של ויסטה הסקינים נעלמו בהצלחה אבל עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב עם אני לא מעלה את החץ למעלה מהר הוא מתחיל להתפרמט חבר שלי אמר לי לעשות משהוא עם BOT.INI אז עשיתי צעד צעד מה שהוא אמר אבל כדי לעשות את זה צריך למחוק את הקבוץ חלק מקובץ BOT.INI ולעשות לו שמירה כאשר אני מנסה לשמור הוא אומר לי שקובץ זה כבר קיים ואי אפשר לשמור אותו בשם זה . מה אפשר לעשות ? האם חבר שלי הטעה אותי ויש דרך אחרת ? תודה רבה לכל העונים תשובה תעזרו לי בבקשה המשך יום נעים…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כשהתחברתי לראשונה לסקייפ, הוא דרש מייל של מיקרוסופט, אז זה מה שהכנסתי, רק כדי לבדוק, למרות שיש לי חשבון אחר בסקייפ. כנ"ל במייל המובנה במחשב. עכשיו, כשזה על מסך מלא, אין לי מושג איך אני מתנתק מהחשבון הזה.. מישהו יכול לעזור לי לדעת מה אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה גירסה של ווינדוס 7 היא הכי עדכנית?ומה זה בדיוק גירסת הווינדוס 7 הזאת WINDOWS 7 U MEDIA REFRESH ומה מיוחד בה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את ווינדוס7 ו-XP מותקנות ב dual boot על כונן פיזי אחד בעל שתי מחיצות. כשאני רץ על ווינדוס 7 ורוצה לפתוח קובץ מהמחיצה שעליה מותקן הXP אני נתקל בהודעה הבאה. אני מוגדר כמשתמש אדמין... מודה מראש למי שידע להציל אותי.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב Win 98 זה היה winipcfg, מה זה ב WinXP???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את כונן C ולגבות חומר ל-D שאני מעתיק זה נעתק לפי שם (גם שסדר הסמלים מוגדר לפי תאריך יצירה) אני צריך את הקבצים לפי תאריך יצירה (לא התאריך עצמו אלה הסדר שבו הם יהיו מוצגים) לדוגמא כרגע הקבצים שב-C מוצגים בסדר כזה על פי תאריך יצירה BEADC שאני מעתיק אותם ל-D הם נעתקים על פי שם למרות שתצוגת הסמלים על פי תאריך יצירה ABCDE האם יש דרך להעתקה על פי תאריך יצירה ? מקווה שהבנתם אותי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישנה אצלי בדיסק של המחשב הנייד ,מחיצה שיחזור ניסתרת שהתקין הייצרן. המחיצה הזו הצילה את הישבן שלי ,כבר כמה וכמה פעמים. זה נייד שמשמש לעבודה ולכן אני בשום פנים ואופן לא מוכן לוותר על המחיצה הנ"ל שמאפשרת לי לשחזר את הנייד בכלום זמן וכמעט ללא טירחה למצב עבודה תקין ולא חשוב מה קרה בין אם זה וירוס /עידכון חלונות דפוק או סתם שינוי הגדרות לא מוצלח. ענו בבקשה , רק אם אתם בטוחים בתשובה . אגב , האם העידכון ל 10 , מותקן כעידכון אוטומטי רגיל שאני יכול להסיר באופן ידני באמצעות האפשרות של "התקנת/הסרת תוכנות" שנימצאת בלוח הבקרה ? אם לא , האם ניתן להחזיר את הגלגל אחורנית ולהסיר את חלונות 10 ,באמצעות הפעלת האפשרות המובנית בחלונות של "שיחזור המערכת" והחזרת החלונות לאותו מצב בו היא הייתה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין דרייברים ל Realtek 1120 על XP 32bit. הכרטיס הוא חלק מלוח האם Asus P5QL-E, וכל הדרייברים שאני מנסה, בין אם אלה שהגיעו עם הדיסק של לוח האם או שהורדו מהאתר של asus או realtel, לא עובדים. ההתקנה מתבצעת באופן תקין לכאורה, אבל לאחר אתחול הכרטיס עדיין לא מזוהה כלל. לפי מה שראיתי באינטרנט הבעיה מוכרת אבל לא מצאתי שום פתרון שעובד. מישהו יודע משהו בנושא? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע בNOTEPAD למשל, עברית מופיעה כג'יבריש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בWIN7 ULTIMTE 64BIT ונעלם לי האפשרויות תיקיה ומנהל-המשימות אני גם לא יכול להיכנס לRGISTRY מה יכול להיות הסיבה? ואיך אפשר לפתור אותם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-