עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. נעלם לי האייקון של Show Desktop משורת המשימות. איך אני מחזיר אותו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by KoM,

הבעייה די מוכרת ברחבי האינטרנט, יש הארדיסק אחד בו מותקן ה-BOOTMANAGER והוא כונן הסיסטם, והכונן השני עליו תכלס מותקנת הויסטה יש רק את ה-BOOTMANAGER. איך ניתן להעביר את ה-MANAGER שיהיה באותו כונן של הוינסטה ? בבקשה עזרה..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by roei88,

יש לי ווינדווס 98 באנגלית ואי אפשר לכתוב או לראות שם עברית. שנכנסים לאתרים בעברית זה כותב שצריך להוריד פונט בעברית או משהו כזה, ושזה בא להוריד יש איזה שגיאה. מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by itayze,

מה תפקיד הקובץ ? הוא שוקל כ2 ג'יגה , ניתן למחוק אותו , או שמחיקת הקובץ תפגע במערכת ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הוא אומר שזה יישום לא חוקי על 32, מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by אנדי,

שלום חברים, בדרך כלל, כאשר אני מסיים עבודה עם המחשב, אני מעביר אותו ל'מצב שינה'. מזה תקופה לא קצרה, אחת לכמה הפעלות, בעת החזרת המחשב ממצב שינה למצב של עבודה. המערכת קורסת ואני מקבל מסך כחול. התופעה יכולה להתרחש בזמן החזרה לפעילות, או זמן קצר (שניות) לאחר מכן. במסך הכחול מופיעה הודעת השגיאה הבאה – 'kernel stack inpage error' כך נראה קובץ dump שנוצר לאחרונה (ותודה על ההדרכה! אגב, לא הבנתי מהטור הנ"ל מהם הסמלים וכיצד יש לעבוד איתם). שימו לב לשורות המודגשות: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini052009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack tr…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by KRS1,

אממממ, נתקלתי בבעייה מוזרה במחשב שלי. גם הצורב וגם הסידירום לא מפעילים autorun למרות שבהגדרות האפשרות מסומנת, אני עובד תחת ווינדוס XP. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם לפני כחודש התקנתי ויסטה, והחלטתי להסיר אותה. כששתי הווינדוסים היו מותקנים הייתה לי אפשרות בחירה כשהמחשב עולה. [בין הXP לVISTA]. אחרי שמחקתי את הויסטה משום מה הבחירה נשארה. עשיתי מאפיינים על המחשב שלי- >מתקדם->הפעלה ושחזור-> הגדרות ומחקתי משם את 2 הV שאומרים: "זמן להצגת רשימת מערכת ההפעלה" "זמן להצגת אפשרויות השחזור בעת הצורך" ועדיין יש את התפריט בחירה הזה. מישהו נתקל? יש לו פתרון? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Speed Demon,

חבר'ה ראיתי המון שטויות ברשת,אבל ידוע לי שלא הכל באמת עובד,יש כמה שכן,אבל אני לא זוכר איזה. אפשר לקבל בבקשה שם לתוכנה שבאמת הופכת את הווינדוס 7(7600) שלי לחוקי וניתן לעדכון רשמי חופשי? כרגע יש לי אחד "חוקי",אבל אני לא זוכר באיזה תוכנה השתמשתי. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Frequency,

יש לי שני כוננים (אחד "לוגי") איך אני מגדיל את כונן C? (אני רוצה להעביר מ D ל C) תודה [=

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. המחשב שלי לא מצליח להחזיק WINDOWS 98 ואני צריך כל הזמן לפרמט את אחד ההרדיסקים שלי ולהתקין שם מחדש WINDOWS 98 . אני משתמש בWINDOWS 98 מאחר והמשחקים עובדים בו יותר חלק ואין בעית איטיות בDIRECT X כמו שיש לי באקס פי [sTART:RUN:DXDIAG תעשו את ההשוואה ותראו. הבעיה שהמערכת תמיד קורסת לי והסאונד משתבש ודברים נמחקים פתאום למרות שאין ווירוסים או SPYWARE ויש בעיה לעבוד עם 1 ג'יגה זיכרון ב98 אני נואש ולא יודע מה לעשות אודה למישהו מומחה שמבין בנושא ויוכל להציע לי מה לעשות על מנת שאוכל עדיין להמשיך להשתמש ב98 .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Iko89,

כל שעתיים בדיוק המחשב פתאום נכבה ומופיע מסך כחול עם הקוד 0x4c9e6980

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ybe,

מדי פעם אני מקבל הודעת שגיאה שהקשורה ל-virtual memory.מה המשמעות של virtual memory(אשמח לקרוא מאמר טוב בנושא) וכיצד אני קובע את הערך האופטימלי למערכת המחשב שלי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by galgalgal,

יש לי את windows me ואני רוצה לעבור ל- windows xp כדאי לי? יש לי p3 256mb זיכרון 667 מגה-הרץ זה מספיק?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by XCG120,

איזה גירסה של ווינדוס 7 היא הכי עדכנית?ומה זה בדיוק גירסת הווינדוס 7 הזאת WINDOWS 7 U MEDIA REFRESH ומה מיוחד בה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

שלום. בשבוע שעבר עשיתי וינדוס אפדייט, וסימנתי לו להוריד הכל. בין הקבצים שהוא עדכן היו קבצי שפות. הבעיה שאלו שפות:סינית, יפנית, קוראינית וכל השפות שאינן לטיניות. עכשיו, כל פעם שאני לוחץ אלט+שיפט הוא מחליף לי לשפות האלו, וצריך איזה 5-7 לחיצות על שמגיעים בין עברית\אנגלית. בדקתי במאפיינים של השפות, אבל הן לא רשומות כשפות פעילות כמו עברית ואנגלית, אבל עדיין הן מופיעות. אני צריך עזרה איך אני יכול למחוק אותן. בתודה, צריך עזרה דחוף!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, במערכת Vista שאמורה לצאת קיימת אפשרות תצוגה מקדימה של חלונות בשורת המשימות (ראה תמונה לפני ואחרי בסוף המסמך) על מנת לקבל את אותו אפקט בWindows xp ניתן להתקין תוכנה קטנה בשם Visual Task מאתר הבא: http://www.visualtasktips.com/ לינק להורדה: http://www.visualtasktips.com/download.php לאחר ההתקנה יש לבצע הפעלה מחדש למחשב ופשוט \לעבור עם העכבר על החלונות הפתוחים כמו בתמונה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by hamoodit,

יום טוב לכולם.... מישהו זוכר איך עושים הגנת סיסמא לתיקייה ספציפית (למנוע גישה בקיצר....) ב XP Pro ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי פיתרון לבעיה היה לי ת'ווירוס 60 שניות לפני כמה חודשים ומאז ה-svchost.exe לוקח מלא זיכרון http://img156.imageshack.us/img156/8471/svchostwe8.jpg הרצתי את FixBlast אבל הוא לא מצא כלום

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by David Ell,

זה אשכול שפתחתי גם בפורום אחר, אני פשוט אעתיק כי אין טעם לכתוב מחדש. תאור הבעיה: הבעיה קצת מורכת, אין לי כלכך מושג מה החוקיות שלה, אבל אני אנסה להסביר. הורדות לא יורדות תקין. מגיע לסוף ונכשל (במזל הצלחתי להוריד CCLEANER מאקספלורר בניסיון השני). סרטונים נטענים ממש לאט אם בכלל, מתחיל בדרך כלל ב"בוסט" של כמה שניות ומפסיק לטעון. תמונות או לא מוצגות או מוצגות בחלקים כמו של פאזל מבולגן. ניסיתי להתקין JAVA, מגיע לאחוז האחרון ומאז רק חזר אחורה (4%, 5%, 10%...) אבל מצד שני סרטים רצים נפלא באיכות גבוהה, ככה ש.... ממתי התחילה הבעיה: אתמול האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה: כן אבל זה די בא לי בהפתעה, ראיתי פרק בדרגון בול, עצרתי בשנייה הראשונה, הלכתי להביא לאכול וכשחזרתי הכל ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by noam31,

יש לי win7 חוקי מותקן על גבי SSD שהוא כונן C כמובן. אני רוצה לרכוש את השדרוג ל win8 pro אבל להתקין אותו על כונן SSD אחר - חדש שקניתי. השתמשתי באסיסטנט של מיקרוסופט אבל הוא רוצה מקום פנוי של 5G בכונן C. שאין לי. חלק מהעניין שאני רוצה להתקין התקנה נקייה על SSD חדש גדול יותר כי הנוכחי קטן מידי. הייתי מעדיף אפילו להישאר עם שתי מערכות הפעלה במקביל כדי שאוכל לעשות את כל ההתקנות בכונן החדש בנפרד ועדיין לעלות אם אני רוצה עם מערכת ההפעלה הישנה מה SSD הנוכחי. הבנתי שיש אפשרות להוריד ISO ואז להתקין בכונן אחר (לא C) את win 8 . איך אני עושה את זה? האם אני יכול בלי לפנות מקום בכונן C ? יש דרך עוקפת אסיסטנט ? אני לא ממש רוצה להזמין DVD ולחכות מי יודע כמה זמן לדיסק.. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by POD,

שלום לכולם, בתור Administrator, איך אני יכול לקבוע איזה תוכנית תעלה עם ה- XP לאיזה משתמש (הרי אין RUN בריג'יסטרי לכל user)? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Hack,

שלום! יש לי מחשב ישן שאני מנסה להתקין בו WIN 98 וכשאני מתקין את הWIN דרך דיסקט איתחול הוא רושם לי: CDR101: Not ready reading drive E Abort , Rety , Fail? לחצתי לו R ואותו דבר הסידירום והדיסק תקינים(הסידירום הוחלף מכיוון שהישן היה מקולקל והחדש נבדק במחשב אחר , ולגבי הדיסק בדקתי עם כמה דיסקים ואותה הבעיה) ואני לא רואה כל בעיה במחשב , בבקשה תעזרו לי אני כבר מיואש מהמחשב הזה , מה לעשות? מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dorman2,

יש לי מחשב עם 2 כוננים C ו D. בשני הכוננים מוקנת מערכת הפעלה XP אבל רק ב C יש את הניתוב. כשהמערכת עולה יש לי אפשרות לבחור אחד משני הכוננים בתור מערכת ההפעלה שאיתה יעלה המחשב. כלומר אם אכניס רק את C אוכל להפעיל מערכת הפעלה של C אבל אם אכניס את D לא יהיה לי BOOT. אני מעוניין לקנות כונן חדש שאיתו אעבוד מהיום והלאה כנראה שאחלק גם אותו ל: C ו D. בתור שלב ראשון אפרק את 2 הכוננים וארכיב את החדש. שלב שני אבצע חלוקה ל C וD והתקנת XP חדשה. עכשיו לשאלה: כשכל התהליך יסתיים והיה וארצה לחבר את כונן C או את D הישנים מה יקרה? איך אוכל לראות תכנים של הכוננים הישנים במערכת המותקנת החדשה בלי התנגשויות של C ו D?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by RayZ,

איך מישתמשים ב DOS? למשל,איך אפשר להכנס דרך הדוס למשחק או תוכנית?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.