Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את הSP2 הזה. העידכון הכי גרוע שיצא לימקוסופט עד היום אני לא יודע מה חשבתי כשהחלטתי להיכנע וסוף סוף להוריד אותו יש לי מיליון ואחד בעיות, אבל זאת הכי קטנה והכי מעצבנת: אני לא יכל להגיע ל TASK MANAGER , במקום הוא פותח לי חלון ומוזר ולא שימושי (שלא מאפשר SS) עם האפשרויות האלה: LOG OFF SHUT DOWN LOCK COMPUTER TASK MANAGER CHANGE PASS CANCEL רק שעל הכפטור של המנהל משימות אני לא יכל ללחוץ הוא אפור.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז למרות שכולם מהללים את הויסטה, אני סובל במיוחד ב3 ימים האחרונים מהמון מסכים כחולים. המערכת רצה על מחשב נייד עם core 2 duo t7250 ו 2gb של זיכרון ram כשמוצגת שגיאה הוא מדווח על bad_pooler_call ועל שגיאות שונות שקשורות ב sys32.exe/dll ועל bad_memory\bad_memorey_call הרצתי תתוכנת דיאגנוסטיקה המובנית של הנייד של מצאה כלום וגם הרצתי memtest 32 במצב boot יותר משעה ולא נמצאו שום שגיאות. כמו כן המערכת מעודכנת לsp1 עם שאר העדכונים שמיקרוסופט הוציאו(מדובר בוורסית אולטימיט) הצעות למה אפשר לעשות? פורמט לא בא בחשבון
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר פותחים תמונה שנשלחה במייל ניתן לגלול ולראות תמונות קודמות שנראו במחשב לפני כן, וזאת למרות שדאגתי למחוק את ההיסטורי והקוקיס (בתיקיית TEMP). שאלתי היא: היכן ממוקמים קבצי תמונות אלו במחשב? ואיך ניתן למנוע ממשתמש אחר לראות את התמונות בהן צפיתי לפני כן? אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום זה ותודה על התשובות מראש... אם השאלה מתאימה לפורום אחר, אנא כוונו אותי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, הורדתי איזה סקין לוויסטה ומחקתי אותו.העיניין הוא שהסקין הזה שינה לי גם את האייקונים בשולחן העבודה. ובהסרה של הסקין הסמלים שלו נשארו,אז השאלה שלי היא איך מחזירים את הסמלים לדיפולט?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT בעברית והורדתי WINRAR מהאתר של התוכנה לגרסת 64 BIT, וחלק מהתפריטים של התוכנה הם בצורת סימני שאלה. מה בעצם הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
וכן אני יודע שבמערכת 32 ביט לא מנוצלים כל ה4 ג'יגה, אבל אני יודע שזה צריך להיות 3.2. הכרטיס מסך הוא לא מובנה (Geforce 130M עם ג'יגה זיכרון משלו). יכול להיות שבכל זאת הוא משתמש בזכרון מהמערכת? אשמח לעזרה. נ.ב: אם הנושא שייך יותר לניידים, אבקש שתעבירו. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
how can I omit the the windows logo, so I can reduce the boot delay? does any-1 know other ways of making the boot process faster?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות כדי להיכנס למחשב או לבטל תסיסמא וזה במחשב זה בכניסה לווינדוס ? אצל ידידה שלי היא עשתה סיסמא והיא לא זוכרת אותו הרבה זמן לא נגעה במחשב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב ואני רוצה SP3 אני כמעט בטוח שאין לי דבר ראשון אם יש איזשהי דרך לבדוק זאת.. דבר שני בWIN UPDATE אין עדכונים למחשב שלי, אבל עוד פעם אני די בטוח שאין לי SP3 על המחשב... יש לי WIN מקורי לכל האלה שתהו...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן התקנת ווינדוס XP פרו, אני מקבל את השגיאה שהקובץ, D:\I386\asms The parameter is incorrect..... מה יכולה להיות הסיבה? זה דיסק שהשתמשתי בו מלא פעמים כדי להתקין את ווינדוס, יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בהתחלה היה לי רק משתמש אחד, שהוא היה האדמין. בגלל ששכחתי את הסיסמא שלו נאלצתי לפתוח חשבון Administrator חדש בעזרת תוכנות חיצוניות. אין לי מושג למה, אבל יש הבדל כלשהו בין המשתמש הישן, לבין הAdministrator שנוצר. שתיהם אדמינים, אבל את המשתמש הישן אפשר למחוק, ואת הAdministrator אי אפשר. יש דרך כלשהי למחוק את הAdministrator הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתאום כשאני פותח את המחשב קופץ המסך הזה: יש לי את הדיסק של ווינדוס, איזה פקודות לרשום ברקוברי כדי לתקן את זה? איתי.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה WIN ואיזה גרסה מסויימת בנתיים הורדתי Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x64.Integrated.February.2010. איך המחשב ירוץ לי הכי מהר בלי בעיות? Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray 918.00 ₪ 1 918.00 ₪ Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler 123.00 ₪ 1 123.00 ₪ Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET 547.00 ₪ 1 547.00 ₪ Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 389.00 ₪ 1 389.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 299.00 ₪ 1 299.00 ₪ צורב LG GH22 SATA x 22 Black 109.00 ₪ 1 109.00 ₪ ANTEC Three Hundred 300 Gaming 300.00 ₪ 1 300.00 ₪ SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze 313.00 ₪ 1 313.00 ₪ …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מערכת ויסטה עם שני מסכים (שהם בעצם מתפקדים כמסך אחד )האם יש אפשרות שבכול מסך השומר מסך תהייה תמונה אחרת?? קראתי לפני כמה חודשים בגוגל שזה אפשרי ,רק אני לא מוצא את זה שוב! תודה שי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי!!! נעלם סרגל ה- explorer!!!(הסרגל שנמצא בצד ימין של המסך ויש בו פעולות כמו העתקה והעברה) איך אני מחזיר אותו?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
??? יש לי windows 98 ולאחרונה הוא עושה לי בעיות ורציתי לשאול מי יודע איך אפשר למחוק את ה-windows וה-Program Files מה-dos ולהתקין אותו מחדש בלי לפרמט ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב Win 98 זה היה winipcfg, מה זה ב WinXP???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עדכון KB2656351 כל זמן חוזר כבר מעדכן מזמן נסיתי להסיר KB2656351 שוב עדכון לא עוזר אני רוצה להיפסק עדכון מה בעיה מזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בווינדוס XP 32 , יכולתי להפעיל עוד תוכנות, אך לאחר התקנתק ווינדוס 7 אי אפשר לשמוע משום תוכנה אחרת בזמן שהASIO עובד(ביחד עם guitar rig 4) , אם אני מפעיל את הASIO לאחר (לדוגמא) שהרצתי שיר במדיה פלייר, אז בASIO ההתקן Realtek hd output במצב "Unavailable" , ורק לאחר סגירת הנגן הוא חוזר למצב תקין. לפני שהתקנתי WIN7, בXP לא הייתה את הבעיה.. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה עידכנתי את ה-XP שלי ל-7. אבל פתאום אני שם לב שהדריוורים שיש לי לכרטיס רשת אלחוטית שלי לא מזוהה ע"י המערכת. יש לי D-Link DWL-120. ואני לא מצליח למצוא לו דריוורים, לא ל-7 ולא ל-64 של כל דבר אחר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז גרסאות RTM של Windows 8 / Windows Server 2012 כבר יצאו בתחילת החודש ליצרניות, אתמול הן יצאו ל-MSDN & TechNet ובסוף אוקטובר הן אמורות לצאת ל-Retail. אבל מישהו יודע מתי הן ישוחררו ל-Software Assurance/Volume Licensing?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם, בעיה נוראית קרתה לווינדוס 7 אולטימייט שלי במחשב לעריכת סאונד, הוא לא מחובר לאינטרנט. כשמפעילים את הווינדוס, הCPU USAGE & RAM USAGE מתחילים לעלות בצורה מטורפת עד לכדי תקיעה, ובזמן זה, נפתחים אינסוף פרוססים בשם F12345 או 0F2345, וכל מיני שמות מוזרים שכאלה. בנוסף, בזמן התקיעה, כשאני מנסה להכנס לקונטרול פאנל או אפשרויות אחרות, אני מקבל שגיאות שונות כמו No such interface supported או an unexpected error occoured. סלט שלם. המחשב שלי השתגע. הבעיה מוכרת? מה עושים? יש לציין שהיא נחתה על המחשב כרעם ביום בהיר, לא אחרי התקנה של שום תוכנה. אודה לעזרתכם, אני נואש. תודה רבה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה אבל חשובה. יש לי ווינדוס XP מקורי, אך הדיסק שרוט ולא מגיב. יחד עם הדיסק קיבלתי גם סריאל. האם אני יכול לקחת כל דיסק ווינדוס XP ופשוט להזין את הסריאל שלי במהלך ההתקנה, או שכל דיסק מגיע עם סריאל משלו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיסק חוקי של וינדוס 7 שקניתי לפני כמה שנים ב KSP אני רוצה להתקין במחשב חומרה חדשה מסוג SSD (במקום ה HDDׂׂ ׂ) ואז להתקין עליו וינדוס 7חוקי בעזרת הדיסק ואז לשדרג אותו לוינדוס 10 מהאתר של מיקרופספוט זה יעבוד ? נ.ב יש לי מספר מזהה מוצר של ווינדוס 10 שפועל כרגע ויש לי גם מספר רשיון של ווינדוס 7 שקבלתי עם הדיסק
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים פתאום קרה לי משהו מוזר במחשב, אני גולש איזה 45 דקות באינטרנט ואז פתאום האינטרנט מתנתק, זאת אומרת החייגן מתנתק ומתי שאני מנסה להתחבר בחזרה אז החייגן כותב לי Error 769 :The spcified destination is not rechable וגם ישר אחרי שזה קורה פתאום אין סאונד במחשב, שאני נכנס ללוח בקרה לצלילים והתקני שמע כתוב "אין התקן שמע" למרות שבמנהל ההתקנים אין סימן אזהרה צהוב והדרייבר של הכרטיס קול מופיע והכול שם פלוסים. אני יודע שזה בעיה בווינדוז כי יש לי מחשב נייד שיש בו בדיוק את אותו החייגן ושאני מחבר את הכבל רשת למחשב נייד אז אני מצליח להתחבר לאינטרנט בלי בעיה. יש לציין שמתי שאני עושה ריסטרט למחשב אז אחרי זה אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט ואז הבעיה חוזרת. ניסיתי לסרוק SPYWARE ווירו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-