Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון קופצת לי הודעה של הSECURITY WARNING כל פעם שאני מפעיל קובץ EXE. זה כבר משגע אותי.. איך אני מבטל את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לאחרונה שדרגתי את המחשב, מPIII 1000 עברתי לAMD X2 מאיזה סוג. שני המחשבים הריצו \ מריצים WIN XP. במחשב הישן היה לי 512 RAM ולכן הSWAP FILE נראה לי חשוב, במחשה החדש יש לי 2.5GB של RAM ולכן עברה לי מחשבה - האם אפשר לבטל לגמרי את הSWAP FILE למערכת ההפעלה ולהכריח אותה לעבוד מהRAM בלבד? אם אני מבין נכון זה אמור לגרום למחשב לעבוד מהר יותר כי יש פחות כתיבה \ קריאה לכונן הקשיח והBUS אמור להיות מהיר יותר בין המעבד לזכרונות וגם בלי התיווכים של הצינורות בדרך. מה דעתכם? רון.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
כמו תמיד מייקרוסופט חשה שיש צורך קיומי להכניס למוצרים שלה איזה משהו שידפוק למשתמשים את המוח מרוב עצבים- הפעם זה הדבר הזה שנקרא UAC- לא משהו חדש אלא משהו שהם החליטו לדחוף אותו חזק לגרון שלנו. יכול להיות שאיחרתי למסיבה והנושא הזה כבר נחפר כאן בפורום לא מזמן, אני בכל אופן גיליתי את הבעיה הזאת רק השבוע. עד השבוע עבדתי בעיקר ממחשבים עם ווינדוס 7- כשבאופן אינסטנטיבי אני מבטל את UAC. בתור sysadmin אני לא רוצה להתעסק עם elevated mode עם כל כלי ניהולי שאני פותח. השבוע התחלתי לעבוד במקום עבודה חדש שעבר כבר שדרוג לווינדוס 10- וכמובן שישר אחרי שהתקנתי את תחנת העבודה שלי ביטלתי את UAC... מתברר שהחל מווינדוס 8 לווינדוס יש סוג חדש בשם universal apps (מסתבר ש…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי אפליקציה שעם הפעלתה דורשת הרשאות אדמין מסיבה זו או אחרת.. האם ישנה דרך למנוע את ה PROMPT שמבקש לאשר אותה, בלי לשנות את ההגדרות של ה UAC לכלל המערכת. כרגע זה מוגדר שם על הברירת מחדל. תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מבטל את ה UAC עבור קובץ ספציפי? בכל פעם שאני מפעיל את הקובץ הספציפי הוא מבקש "לאשר" את התוכנה מחדש...
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כולכם מכירים את מנהל הבוט המעצבן של מיקרוסופט המופיע כאשר יש שתי מערכות הפעלה על המחשב. הבעיה שמערכת הפעלה השנייה כבר לא קיימת די מזמן, אבל הבוט עדיין קיים. איך ניתן לבטל אותו כי זה ממש מעצבן ומעקב את עלייה מערכת הפעלה. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, התקנתי עכשיו ווינדוס VISTA סוף סוף, אבל כל דבר שאני מנסה לפתוח כל קובץ, הווינדוס קופץ ושואל אם אני בטוח, איפה מבטלים את זה ? תודה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עקב טעויות אנוש קשות מנשוא, והרגלים אשר מושרשים במשך שנים רבות, הגעתי למסקנה שסל המיחזור הוא החבר החדש הכי טוב שלי, וSHIFT DELETE זה השטן. יש איזהשהיא דרך לבטל את האופציה של מחיקה ישירה, כלומר גם אם אני אעשה מתוך הרגל SHIFT DELETE, שהקבצים יגיעו לסל המיחזור?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בעל 4GB איך אני מבטל את אופצית הקובץ דיפדוף והאים כדיי לי?? נשאל בעקבות זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372495.0
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב מופיע לי מסך שחור, GRUB loading, ואז בחירה בין מערכות הפעלה (xp ולינוקס אובונטו). אני פשוט רוצה לבטל את זה וכשאני אדליק את המחשב ה-xp יעלה לבד בלי שום בחירה. איך עושים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שלום. יש לי יוזר אחד בלבד במחשב. משום מה בימים האחרונים בעת האיתחול של ווינדוס הוא מבקש ממני לבחור את היוזר. בעבר הוא היה עולה איתו כברירת מחדל. מישהו יודע איך לשחזר את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם; לאחר שקיבלתי דיסק קשיח נוסף פירמטתי אותו ע"י דיסק של ווינדוס, אך בטעות במקום פשוט ליצור מחיצה, המשכתי לכדי העתקת קבצי ווינדוס מהדיסק אל הדיסק הקשיח והתחלה בהתקנת מערכת הפעלה נוספת. ביטלתי את ההתקנה, אך כעת כל פעם כאשר המחשב עולה ניתנת לי אפשרות בחירה בין שני מערכות הפעלה (שניהם WIN XP PRO SP2, והבעיה היא שאוטומטית המחשב מתחיל מהמערכת השגויה, ואז נתקע, מאחר ואין באמת מערכת נוספת מותקנת. כיצד אפשר לעקוף את בחירת מערכת ההפעלה ו\או לשנות את סדר העלייה כך שאוטומטית תעלה המערכת הנכונה? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח DFI DK X48, כאשר בקר האחסון שלו מוגדר בביוס כ-RAID. נכון להיום אני עובד עם כונן SSD ראשי, שעליו מותקת מערכת ההפעלה וכל התוכנות..... ו-2 כוננים ב-RAID 1 (Mirror) ששם נמצא כל המידע החשוב - תמונות, מוסיקה גיבויים וכו'. אני מעוניין לבטל ה-Raid, ולהשתמש ב-2 הכוננים בנפרד......... הבעיה שאם אני מבטל את בקר ה-Raid ועולה במצב AHCI המחשב לא עולה. כאילו הדרייבר של הבקר צריך להתחלף גם כן, וווינדוס לא מעדכן אותו עצמאית... או שהוא לא מסתדר עם זה. מישהו מכיר פתרון לתופעה הנ"ל, או דרך אחרת להתגבר על הבעיה מבלי לפרמט ? תודה, תומר
-
- 37 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
יש לי וינדוס בעברית 64 ביט גרסה הום ואני מעוניין לעשות בשביל העדפה שלי ביטול דרישת חתימת אימות דרייבר של תוכנה בוינדוס כלומר שהוינדוס שואל אותי אם להתקין דרייבר מסויים בלי הודעת חסימה של הוינדוס של התקנת דרייבר בגלל עניין של חתימת אימות אז אני בהגדרות בחרתי בעדכון ואבטחה ואז שחזור ואז הגדרות אתחול מתקדמות ופתור בעיות ואפשרויות מתקדמות והגדרות אתחול ובהמשך לחצתי על אפשרות מספר 7 במקש F7 ושהמערכת הפעלה חזרה עדיין יש את הבעיה הזאת ושאני חזרתי שוב אל תפריט האתחול המתקדם אז אני רואה שההגדרה שאני רציתי לשנות לא השתנתה איך פותרים את הבעיה הזאת?
-
- 15 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי וינדוס מקורי של XP, אחרי שהתקנתי אותו על המחשב, בכל הפעלה מחדש של המחשב הוא מעלה חלון שבו הוא רושם את שם המשתמש של המחשב ואת הסיסמא שצריך להקליד.. בעיקרון אין סיסמא לא עשיתי כזאת ולכן אני לוחץ ENTER בלי להקליד כלום והוא מפעיל את המחשב. איך אני מבטל את הדבר הזה? שיעלה את המחשב אוטומטית לשולחן עבודה בלי סיסמא לפני
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת אם יש אפשרות, כשאני יוצר קיצור דרך לקובץ מסויים, לבטל את צמד המילים "shortcut to" לפני השם של הקובץ?? אם כן איך?!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לא מזמן (XP) רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הכניסה לחלונות שיעלה ישר בלי ללחוץ על האקאונט כדי להיכנס יש רק חשבון אחד וזה האדמינ' ולא צריך סיסמא כדי להיכנס לחלונות. (זה משהו שכבר עשיתי פעם ולא זוכרת איך) תודה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני עובד עם הרבה דיסקים חיצוניים בעצם כולם חוץ ממערכת ההפעלה הבעיה היא בזמן חיבור דיסק כזה לוקח זמן ארוך מאד כי המערכת סורקת את הדיסק האם יש דרך כלשהי לבטל זאת דרך אגב על מערכת WIN2000 אין את השטות הזאת
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לאחרונה התתקנתי שרת לינוקס עם Squid שעושה לי caching לקבצי אינטרנט. אבל וינדוס עדיין ממשיך לעשות chaching למרות שהגבלתי אותו למגה אחד הוא לוקח יותר יש אפשר לבטל לגמרי את ה caching ?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בתכלס ביטלתי כבר את הדבר הזה דרך הלוח בקרה , אבל כל הזמן יש לי מין התראה קטנה כזאת בצד שקופצת ליד השעון שואמרת שהבקרת חשבון משתמשים מנותק זה משגע אותי אפשר לבטל את זה איכשהו ?! זאת הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
האם ביטול ה-page file יתרום למהירות או שהווינדוס בכל מקרה לא משתמש בו כל עוד יש לו מספיק ראם פנוי? יש הבדל בין virtual memmory ל-page file?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מתי שנגיד לא זוכרים את הסיסמה של שם המשתמש בWindows, אפשר להיכנס לsafe mode ואז דרך administrator לשנות את הסיסמה. איך אני מבטל את האפשרות להיכנס דרך הsafe mode לadministrator ? אני רוצה שרק דרך הסיסמה יהיה אפשרי להיכנס למחשב שלי ולא בדרכים אחרות כמו הSAFE MDOE.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני מבטל את האבטחה בויסטה '>http://www.2send.us/"]
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לכם התקנתי את אחת מגרסות הבטא של וינדוס 7 לאחר זמן עשיתי פורמט לכונן בו היה וינדוס 7 ונשארתי רק עם xp pro. כעת שעולה המחשב יש לך מסך בחירה בין xp ל 7 איך אני מבטל את זה ושיכנס אוטומטית לxp? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-