Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בהנחה שיש לי רישוי להתקין את שניהם, מה עדיף ? הבנתי ש WS2008 מגיע עם פחות שטויות ולכן דווקא עדיף לעבודה שוטפת על פני ויסטה ? יש לו גם DX10 והוא מריץ משחקים, אבל האם פחות או יותר טוב מ VISTA ? מישהו ניסה את זה ועובד באופן שוטף עם WS2008?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב Windows 7 64 bit כבר שנתיים. יש לי 280 ג'יגה בשימוש (כונן C של מערכת ההפעלה כמעט מלא וכונן D כמעט מלא) יש לי כונן חיצוני של 500GB. שאלתי היא: איך הכי כדאי לגבות את החומר? אני יודע שאני יכול לעבור תיקייה תיקייה (מהחשובות) ולהעתיק לכונן נפרד. השאלה היא האם ניתן ליצור Image לכל פרטישיין, אבל שאני אבחר אילו תיקיות יועתקו לImage? כי למשל בכונן C יש הרבה DATA שלא צריך כמו התיקייה של מערכת ההפעלה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי אפשרות לשנות את זה דרך האפשרויות של הוינדוס.. מה עושים בנידון?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אממממ בשבוע האחרון ניתקלתי בבעיה מוזרה שאני מרגיש שהווינדוס פשוט עובד יותר לאט.. יש לי את ה64 ביט... זה מתבטא בEXTRACT של קבצים.. בהתקנות של דברים.... וביכלל בהפעלה של הרבה תוכנות בבת אחת ביחד... כשבהתחלה איך שהתקנתי אותו עבד לי כמו סוס... מה מומלץ לעשות?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב ופתאום שום תוכנה לא עובדת. כל הסמלים של התוכניות נמחקו. האנטיוירוס סורק חלקית את המחשב. רק האקספולרר פועל והוא נכנס לחלק מהאתרים הפירפוקס לא עובד בכלל. האם זהו וירוס והאם הפתרון היחידי הוא לפרמט את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני שוקל להתקין ויסטה אבל השאלה שאם משחק אני צריך להתקין בכל מערכת הפעלה בניפרד או שמתקין אותו פעם אחת ושתי המערכות יפעילו אותו? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני כותב משהו באנגלית, לוחץ על סימניה אחרת ופתאום השפה מתחלפת לעברית. לא מצאתי שום סיסטמטיות בזה, נראה די רנדומלי. לפחות השפה לא מתחלפת בזמן שאני כותב משהו, אלא רק אחרי (לא בטוח) שאני לוחץ על העכבר. מה עושים עם זה?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יתכן שאין לך הרשאות מתאימות לצורך גישה לפריט'. זו ההודעה שאני מקבל כשאני מנסה להתקין ישום במחשב שלי (נייד קשיש בן 10 שנים, חלונות 10 מעודכן), וזה קורה מכל כונן שממנו אני מנסה להפעיל את קובץ ההתקנה. אם לא די בכך, קובץ ההתקנה נמחק. מה ניסיתי לעשות כדי לפתור את הבעיה: * ניטרלתי אנטיוירוס (אווסט) וחומת אש (קומודו) * הלכתי לכאן (תמיכה של מיקרוסופט) ופעלתי לפני ההנחיות (כולל ביטול חסימה) ולמרות זאת הבעיה עדיין קיימת. הצעות לפתרונות? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע 3 דיסקים קשיחים: שניים של SATA: אחד 500GB והשני 80 שניים של IDE: אחד 160GB והשני 80 אני כנראה קונה עוד אחד של SATA 500GB ואני שם אותו במקום ה-80 של הIDE ומעביר אותו לאח שלי. הבעיה היא שהוא מחזיק את המע' הפעלה. אבל אין לי בעיה לוותר על מה שיש בתוך ה80G SATA שיש לי ולהשתמש בו בתור כונן מע' הפעלה. השאלה היא איך אני עושה את זה. עקרונית, אני אמור פשוט להעתיק/להעביר את כל מה שיש בC (הHD שהוא IDE שאני מתכנן להוציא מהמחשב) לF (במקרה שלי ה80G שהוא SATA), ולשנות את האות של הSATA לC, לאחר שכבר נפטרתי מהIDE. איך ניתן לעשות את זה כך שאני יוכל לחזור לעבוד עם המחשב שלי לאחר שהוצאתי את הIDE ללא כל בעייה? תוכנה כלשהי? תודה
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ullimate 64 bit עם המפרט הבא נמצא בצד והבעיה היא כשאני מתקין משחק זה לוכח לא הרבה זמן וגם כשאני מעתיק מדיסק למחשב אז לוקח לו זמן יותר מהרגיל
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מדיווחים שראיתי ברשת, המערכת הפעלה מבוססת Windows 10 שעברה שדרוגים רבים (כל מה שראינו, UI, AUTO-HDR, PERFORMANCE IMPROVEMENTS , STORE ETC.) לכן לפי מה שנראה לי, אין חשש אמיתי לשדרג, ראיתי הרבה פורומים שבהם אומרים שמערכת הפעלה יציבה, ואנשים לא חוו CRASHים. מצד שני יש כאלה שתמיד אומרים לחכות מספר חודשים - נראה לי ממש מיותר, לא אלך בקו הזה. אני נראה לי משדרג איך שיוצא, או מקסימום אחכה כמה ימים לבחון מה קורה ברשת. מה אתכם?
-
-
- 31 תגובות
- 8.8k צפיות
- 6 followers
-
-
במקום שהנתיב יהיה : C:\Documents and Settings\Omer\My Documents\My Music אני רוצה שהוא יהיה E:\music איך ? תודה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה אפשרי? האם אפשר להריץ Internet Explorer 6 על מערכת ההפעלה Windows vista? אם כן האם זה יבוא במקום (על חשבון) IE7 או בנוסף?? :s05:
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הגיע לידי נייד VAIO עם XP. אני לא מסוגל לשנות דברים כמו הגדרות אבטחה או System Restore והן כבויות. זה נובע לפי מה שרשום שם מהגדרות ה-Group Policy. מה זה בדיוק? האם זה קשור ל-Local Secrity Authority Subsystem Service? איך אני מבטל את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תוכנות שעולות אוטומטים עם הפעלת המחשב, בלי שאני שולט בזה. כלומר הן לא מופיעות ב MSCONFIG, וגם לא רואים אותן בתוכנות כמו WINXP MANAGER וכו'.. איפה אני יכול לראות את רשימת כל התוכנות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם מפרט סביר לכל הדעות: I5 3230M 8GB RAM הווינדוס לפעמים מגיב לאט ומקרטע, כבר עשיתי התקנה נקייה מחדש וזה עזר רק באופן חלקי. יש לכם רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחר עידכוני הOFFICE וחבילת הOFFICE שאני אוכל לפתוח קבצי אופיס 2007 ב2003 עשיתי ריסט ולפני המסך פתיחה של הווינדוס שאומר ברוך הבא, מופיע לי מסך כחול ניסיתי תיקון לווינדוס, ניסיתי מצב בטוח כלום לא עבד. :-\ מישהו יודע מה לעשות? חוץ מפרמוט? למה ממש לא בא לי על פרמוט עכשיו ואם אחת העצות היא שחזור מערכת, אז אם אפשר לדעת איך עושים את זה, זה יהיה מעולה. מצורפות שתי תמונות, אשמח לתשובה מהירה! תודה אריאל http://www.imageshock.eu/?img=3506648~P1000177.jpg http://www.imageshock.eu/?img=3506643~P1000178.jpg
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לפני כמה ימים היהי אצלי מישהו שכתב איזה מילה בהפעלה, ומחק כל מיני דברים כדי שהמחשב יפעל יותר מהר. אחרי שעשינו הפעלה מחדש הביצועי מערכת (מאפיינים של המחשב שלי- ביצועים- משאבי מערכת) עמדו על 80% פנויים. אבל מאז המחשב פועל יותר לאט- לוקח לו זמן לזוז, הוא תמיד פועל בדיליי כזה, ובקיצור זה לאט. עוד משהו מעניין ששמתי לב אליו ממש עכשיו זה שהביצועי מערכת עמדו על 65% (לעומת 80% כמו שהיה אחרי שהוא שינה הכל..) אבל אחרי שסגרתי את הוינאמפ זה עלה ל69%.... בקיצור, מישהו מכיר את התופעה הזאת? ואיך אני פותר אותה? (עדיף לא לפרמט)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות התקנתי WIN7 64BIT (המחשב תומך בזה) אבל כל כמה דקות (תלוי במצב רוח של המחשב ) נופל הווידוס וניראה המסך הכחול. כיוון שאין לי כל כך הרבה זמן להתקין כל פעם מחדש ווידוס (הותקן כמה פעמים ונוסה על מחשבים אחרים בלי תקלות) רציתי לשאול עם אולי יש איזו שהיא דרך לסדר את התקלה ? נ.ב השתמשתי בתוכנה BlueScreenView כדאי למצוא את התקלות : *SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION *IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL *KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום. חבר רוצה להתקין ווינדוס 8.1 נקי וחוקי על המחשב שלו (כרגע על 7) האם זה הדבר הנכון לקנות? https://www.g2a.com/microsoft-windows-8-professional-32-64-bit-cd-key-global.html
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש בדיקת תאימות של המחשב ONLINE ל WINDOWS XP? אני מכיר בדיקה כזו לVISTA אבל ל XP לא. תודה לעונים. עריכה: מצאתי תודה בכל אופן! http://www.microsoft.com/israel/support/tips/windows/compatibility-winxp.mspx
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שרואים בו כל פעולה שנעשתה.... אפשר בבקשה הסבר איזה קובץ זה ואיך אני רואה...?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. האם אני חייב להשתמש בHTPC או שאפשר מחשב רגיל? 2. האם המדיה סנטר מגיע עם גירסת הUltimate?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אנשים איך הוינדוס הזה שמעתי עליו דיי הרבה כדי להוריד ולהתקין או לא? כמו כן איזה גירסה היא האחרונה? איפה אני יכול להוריד ? ולא יודע ספרו את דעתכם בכי,..
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי בפורומים ולא מצאתי: איך אני מעניק לעצמי גישה לספרית system volume information - ספריית שחזור המערכת, כאשר אני עובד במערכת קבצים ntfs? אם יש לינק אז נא הציגו אותו
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-