עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני חיב לפרמט את המחשב ועכשיו גיליתי שהדיסק של הXP הישן והטוב שלי אצל חבר ואני תקוע עם דיסק של הויסטה. אז נשאלת השאלה, האם אני יכול להתקין את הויסטה ואח"כ לפרמט את הכונן (רצוי לא לפרמט) ולהתקין XP ? או שפשוט לחכות לXP שלי ?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי XP ולא יודע מה קרה אבל משום מה התחילו להופיע לי פואפים גם כאשר הדפדפן סגור. השתשתי בכמה תוכנות של אנטי פופאפ אבל זה לא עזר. אני עושה סריקה כל כמה זמן בעזרת SPYBOT אבל גם הוא לא מצליח להפטר מהם. בבקשהב אני צריך עזרה אני כבר מיואש ??? תודה מראש L.A

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by AmitDanan,

מישהו יודע איך אני עורך את הקובץ host בווינדוס ניסיתי מספר דרכים אני לא מצליח לשמור את הקובץ??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ibobo,

כל הזמן אני יכלתי לראות וידאו באינטרנט , למשל: שידורים חיים , וידאו צ'ט וכ'. ובשבוע שבועיים האחרונים אני שמתי לב שאני לא יכול לראות , כאשר אני נכנס לאתר ולוחץ על שידור חי (בוידאו) זה לא פועל , אני רואה מסך שחור. מה אני יכול כדי לתקן את הבעיה.... בבקשה .. אני צריך את זה... :-[

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by maximov,

איך מסדרים עברית בkaza במע' WIN_XP ??? אני לא מצליח לכתוב בעברית בKAZAA LITE, יש לי מערכת הפעלה Win Xp. מישהוא יודע ????

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by idofr,

הי, למישהו יש אולי מושג למה הwindows update לא מציע לי להוריד את הSP החדשה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אז ככה למי שעקב. עלתה לי הודעה באאוט לוק אקספרס (6) אם ארצה לכווץ המסמכים. הקשתי לכווץ. ב"סנט אייטמס"כווצו כל המיילים ונעלמו כל המיילים של שנת 2007. נשארו מיילים של 2006 ומטה. ניסיתי לחפש ארכיון או משהו דומה-לאן נעלמו המסמכים. גיליתי שב"פח זבל" ישנם קבצים מסוג bak. שמופיעים בשם סנט אייטמס, אינבוקס וכו'-לאחר שראיתי את המשקל אני משער שלשם כווצו כל המיילים. השאלה הנשאלת כיצד אני מחזיר את המסמכים שבתוך הקובץ הלא ידוע הזה חזרה לכל מסמכי ה"סנט אייטמס" שלי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. קודם כל שלום לכולם, אני דיי חדש בפורום עכשיו, לבעייתי... :-\ אני משתמש בWIN XP ואני ניסיתי להפעיל TURBO C++ ופשוט זה נתקע, הXP לא נתקע כלומר אני יכול לצאת מהTC בקלות אבל התוכנה עצמה פשוט לא מקבלת שום דבר מהמקלדת או מהעכבר, זה קורה עם כל תוכנה של דוס, ואני לא יודע מה לעשות ניסיתי לעשות מצב COMPTABILITY (לא יודע אם ככה כותבים את זה) ל-win 98 וגם ל-win95 אבל שום דבר לא עוזר אני צריך לעבוד על פרוייקט שלי במחשבים ובינתיים אני עובד במחשב אחר שבו יש WIN98, בבקשה תעזרו לי, תודה רבה, ערן.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by BoyToy,

בטח אתם מכירים.. אבל בתור טסטר אני אתן לכם כמה גודיססס אז ככה.. יש להכנס לאתר: http://ideas.live.com/ לאחר הכניסה יהיה לכם בצד ימין של המסך למעלה.. Beta users sign in here בכניסה יש להכניס.. כתובת מייל של הוטמייל או MSM בסיומת COM!!!!! מכייון שהשירות פתוח כרגע רק לכתובות האלו. בתור טסטר של Windows Mail Beta ו- Messenger 8 beta כרגע אין לי הזמנות.. ברגע שיהיו לי אני אעדכן ומי שירצה אני אשלח לו.. כל הדפי הרשמה לאתר IDEAS מלבד MESSENGER שלא זמין בשלב זה. Sign up for product updates* http://www2.imagine-msn.com/minisites/wind...us&product=LIVE http://www1.imagine-msn.com/minisites/mail...px?locale=en-us http://www1.imagine-msn.com/minisites/wind...u…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tecore,

מדובר במערכת windows 7 המחשב נכנס למצב שינה והכפתור power שלו מהבהב. כאשר לוחצים עליו על מנת להעירו הוא נדלק אך במסך כתוב כי "אין אות" מדובר במחשב נייח. אשמח לעזרה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם! הודעה מרשיעה לכולכם מיקרוסופט הוציאו את הקומפוננט הזה שכבר אין מצב שאתה מתחמק ממנו, הוא יקפוץ לך או כשתכנס ל WINDOWS UPDATE SITE או כשמערכת העדכונים האוטומטית שלך תתחיל לבעוט בצד למטה. כנראה, לפי מה שהבנתי זה בודק את הסיריאל שלך אצל מאגר מידע שמיקרוסופט אספה שבנוי ממספרי קניה שנתקבלו ממהחנויות המורשות והסיראלים המתאימים להם. כעט כל פעם שתנסו להוריד עדכון מהאתר של מיקרוסופט תגיעו לעמוד הזה. אלא אם כן שילמתם כסף לבן אדם הכי קפיטליסט ומגעיל בעולם. אז יאללה אנשים תתחילו לרוץ לקנות WINDOWS מקורי ותחזירו את האדם השני הכי עשיר בעולם(אחרי איל נפט* ערבי ) למקום ראשון ;D או שתעדיפו לחיות בחשש של אפשרויות לפריצה ודליפות זכרון או שאתם חיים באשליה שהעדכונים האלה …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Wolf-Net,

קבלת את הדיסק והתקנתי אותו עכשיו השאלה איך אני מתקין עברית האם אפשר להשתמש ב- Mui כמו ב- XP הישן? תודה רבה על העזרה זאביק.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by devek,

שלום חברה. השתמשתי במערכת הפעלה WIN7 ונתקלתי בבעיה של freezing פתאום באמצע שימוש במחשב גם אם לא פתוח שום דבר חוץ מהמידה פלייר המסך היה נתקע ואז ממשיך ככה רצף של איזה דקה שתיים שהוא נתקע וממשיך ואז משתחרר. ניצלתי את ההזדמנות כי רציתי לנסות את win 8 ופירמטתי את המחשב אך להפתעתי גם עםפ המערכת החדשה אני מקבל את אותה תופעת freezing . בדקתי בתוך המחשב לראות אם אחד המאווררים ,ספק כח מעבד ,כרטיס מסך חדל מלפקד אך לא זה המצב. תהיתי אם יש לכם רעיון ממה יכולה לנבוע הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by DontTouch,

שלום לכולם, לפני כמה יימים התחיל לי הבעיה.. אני פותח את המחשב (נייד מיני ACER ASPIRE ONE) ניכנס לגוגל ופיתאום רואה שאם אני לוחץ על האות F זה משתגע ומתחיל לכתוב אותה הרבה פעמים.כאילו אם אני כותב Fuck Milfs זה יכתוב כךך fffucffkf milfffffssff זה ימשיך רק עם ה F , זה עוצר בין כמה פעמים אבל אחרי זה זה שוב מתחיל , וכשזה מתחיל אני לא יכול להזיז תעכבר לכמה שניות עד שהוא מפסיק או שאם זה מתחיל להשתגע וזה כותב הרבה פעמים F אז אני לוחץ על Ctrl + Alt + Delete (משימות) זה מפסיק ואני יכול להזיז תעכשיו.. חייב עזרה בבקשה. ד"א : זה לא תקוע פיזי כי אני פירקתי תמיקלדת טוב טוב ראיתי , פירקתי תמקש * אולי זה קשור אבל לפני שהבחנתי בבעיה הזאת והכל היה טוב , הייתי עם המחשב אצל חברים וניגמר לו הבט…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by פתח הדביר,

מה זה אומר ה-32 סיביות וה-64 סיביות? מה ההבדל ביניהן? האם זה משנה אם יש לי 64 או 32?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. ניסיתי לעשות את הטוויק לפי ההוראות במדריך טוויקים של PC-Spot. עקבתי אחרי ההוראות במדיוק, אך ראיתי שלכותב המדריך יש לשונית שנקראת Driver Options או משהו כזה - אז לי אין אותה. רק שם אפשר לאפשר DMA, אז ודאי הבנתם שאני לא יכול. (המערכת - Mobo: P4T533-C 840PE, OS: WinXPPro SP1, Unknown HDD). תודה לעוזרים ועוד דבר - מישהו מכיר עוד אתרים שמציעים מדריכי טוויקינג ל- XP? התמכרתי לזה! ;D

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nim901,

באחד מהמחשבים בבית מותקן XP ויש שם בעיה מוזרה, קודם כל, אין איקונים של קבצי EXE ולינקים (קיצורי דרך) והוא גם לא פותח קבצי EXE וקיצורי דרך גם לפעמים קופצת הודעה שהוא לא יודע מה לעשות עם הקובץ rundll32.exe עזרה? לא מדובר בוירוס זה בטוח יש מצב שזה קשור ל ad awere (או משהו כזה) כי עשיתי כמה פעמים ריסט (נתקע המחשב בגלל איטונס) ואז כשהמחשב עלה הוא חסם הרבה דברים בריג'סטרי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by dmitrys,

יש לי מסך רחב ברזולוציה FHD . לאחרונה נאלצתי להתקין את הוינדוס מחדש . הוינדוס הוא גירסת XP ישנה. כשאני הולך ב CONTROL PANEL-<DISPLAY-<SETTINGS אני מקבל אפשרויות של יחס 4:3 בלבד. 800:600, 1024:768, 1280:1024, 1600:1200. כיצד אני יכול לעשות רזולוציה שתתאים למסך רחב? אציין שלפני ההתקנה הרזולוציה הייתה מתאימה למסך רחב. אין לי כרטיס מסך, אני משתמש בכרטיס המובנה בלוח אם.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. סוף סוף החלטתי להסב את XP לעברית אבל נתקלתי בבעיה. בשעת התקנה אני מקבל הודעות שקבצים מסויימים אינם נמצאים בספריות הנכונות. למשל הודעה שקובץ apphelp.sdb.mu_ לא נמצא. בבדיקה מתברר שקיים קובץ בשם apphelp.sdb בספריה הנ"ל וכך זה עם כל הקבצים. הההתקנה מחפשת אותם עם הסיומת mu_ בעוד שבפועל היא איננה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להציע פתרון?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הבנתי שה WINDOWS 7 X64 לא תומך באופן ישיר ביישומי ג'אווה הבנתי שיש לו הרבה יתרונות כגון ניצול משאבים מצויין השאלה היא ככה האם עקב זה שאין תמיכה ישירה בג'אווה זה יכול להוות איזושהי בעיה? או שתוכנות צד ג' כמו JRE יכולות לספק את התמיכה הרצויה? ומעבר לכך הבנתי שתוכנות יישומים ומשחקים של 16 ביט אין אפשרות להפעיל דרך הX64, גם לא דרך אפשרויות התאימות קבצים? ומעבר לכך בקשור לאותה שאלה מהו אופן השימוש בXP MODE לגבי שימוש בתוכנות ישנות יותר? האם זה מפעיל את הXP במקביל ל7 תוך כדי הKRNL של 7? או שהמחשב עושה ריסטרט ופשוט מפעיל במקום את ה7 , את הXP? כמו שהיה דיסקט התחלה בחלונות 95 לתוכנות על בסיס דוס שלא עבדו בחלונות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. כל פעם שמנסים להזיז אותו או למחוק כתוב שתוכנה משתמשת בו ואי אפשר למחוק ואז המחשב נכנס לצריכה מלאה של המעבד וזז כמו P100 איך למחוק אותו??? קוראים לו: [TMD] (Real) Lilo and Stitch (2of2) Message For Trade

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אנשים, האם יש דרך לקבע אותך ושלא יתבלגנו? מדובר על WINDOWS 7 64 BIT. תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. לאחותי יש לה חלונות 7 הום פירומיום עברית 64BIT. אני רוצה ליראות הגדרות IP שלי וגם MAC.... אני פותח בדוס בפקודה CMD ואח"כ רושם פקודה : ipconfig ולא קיים.... אני לא מבין למה אין פקודה הזאת? איפה זה נימצא הפקודה הזאת. איפה טעיתי?מה עושים? בתודה מראש עמי [ATTACH=CONFIG]5088[/ATTACH]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by hck,

שלום! הRDC הרגיל עובד בצורה שהוא מנתק את היוזר הנוכחי ונותן לך את הגישה. שמעתי שיש גירסה נוספת של ה-RDC שבה ניתן להתחבר למחשב מרוחק דרך פורט מבלי לנתק את היוזר הנוכחי. אגב, רושמים את זה כך: Computer name|IP Address /console מישהו יודע כיצד ניתן להוריד את RDC הזה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים