עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, אני משתמש בווינדוס 7 64 ביט, הבעיה היא שהסמלים בשורת משימות פשוט הפוכים כפי שמוצג בתמונה: תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. ישנה אצלי בדיסק של המחשב הנייד ,מחיצה שיחזור ניסתרת שהתקין הייצרן. המחיצה הזו הצילה את הישבן שלי ,כבר כמה וכמה פעמים. זה נייד שמשמש לעבודה ולכן אני בשום פנים ואופן לא מוכן לוותר על המחיצה הנ"ל שמאפשרת לי לשחזר את הנייד בכלום זמן וכמעט ללא טירחה למצב עבודה תקין ולא חשוב מה קרה בין אם זה וירוס /עידכון חלונות דפוק או סתם שינוי הגדרות לא מוצלח. ענו בבקשה , רק אם אתם בטוחים בתשובה . אגב , האם העידכון ל 10 , מותקן כעידכון אוטומטי רגיל שאני יכול להסיר באופן ידני באמצעות האפשרות של "התקנת/הסרת תוכנות" שנימצאת בלוח הבקרה ? אם לא , האם ניתן להחזיר את הגלגל אחורנית ולהסיר את חלונות 10 ,באמצעות הפעלת האפשרות המובנית בחלונות של "שיחזור המערכת" והחזרת החלונות לאותו מצב בו היא הייתה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הבנתי שה WINDOWS 7 X64 לא תומך באופן ישיר ביישומי ג'אווה הבנתי שיש לו הרבה יתרונות כגון ניצול משאבים מצויין השאלה היא ככה האם עקב זה שאין תמיכה ישירה בג'אווה זה יכול להוות איזושהי בעיה? או שתוכנות צד ג' כמו JRE יכולות לספק את התמיכה הרצויה? ומעבר לכך הבנתי שתוכנות יישומים ומשחקים של 16 ביט אין אפשרות להפעיל דרך הX64, גם לא דרך אפשרויות התאימות קבצים? ומעבר לכך בקשור לאותה שאלה מהו אופן השימוש בXP MODE לגבי שימוש בתוכנות ישנות יותר? האם זה מפעיל את הXP במקביל ל7 תוך כדי הKRNL של 7? או שהמחשב עושה ריסטרט ופשוט מפעיל במקום את ה7 , את הXP? כמו שהיה דיסקט התחלה בחלונות 95 לתוכנות על בסיס דוס שלא עבדו בחלונות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yacovmateo,

ערב טוב. ניסיתי לפרמט את המחשב שלי לW7 ומשום מה זה עושה לי שגיאה שאני מנסה לפתוח כונן חדש,זה רושם לי את זה: setup was unable to create a new system partition or locate in existing system partition see the setup log files for more information עזרה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by J0HNiE,

מיקרוסופט מציעה לכם לשדרג את הWIN XP pro שלכם לx64 בעזרת שידרוג 8) https://microsoft.productorder.com/clientx64/default.aspx אני ינסה את זה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by maximov,

איך מסדרים עברית בkaza במע' WIN_XP ??? אני לא מצליח לכתוב בעברית בKAZAA LITE, יש לי מערכת הפעלה Win Xp. מישהוא יודע ????

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. התקנתי וינדוס עשיתי לו אקטיבציה ולאחר מכן עשיתי לו CLONE ששמתי אותו על מחשב אחר הוא רשם לי שיש צורך לבצע אקטיבציה (גם לאופיס היתי צריך לעשות שוב אקטיבציה ) למה זה קורה, ואיך אני עושה שזה לא יבקש אקטיבציה אחרי העלאה מCLONE קרה לי גם בCLONE של וינדוס 7 וגם של XP

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Vortex,

כן יש לי Windows XP Proffesional ואני רוצה להתקין בנוסף לו Win98, ושאני אוכל לבחור בהתחלה לאיזה מערכת להיכנס.... איך אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. השאלה בכותרת: לפני כחצי שנה רכשתי מחשב עם מערכת הפעלה חוקית של WINDOWS7, כרגע אני בתהליך רכישה של מחשב נוסף. האם אני אוכל להתקין מהדיסק שברשותי את המערכת ההפעלה גם במחשב השני? - וכמובן להמשיך להשתמש בשניהם. תודה רבה על התשובות.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ברגע שאני מחלץ את הקובץ מהRAR אני מקבל הודעת שגיאה מהWINRAR, יש לציין שהקובץ טיפה יותר גדול מ4 ג'יגה. זאת ההודעה: ??אין די שטח פנוי בדיסק. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB עכשיו הבנתי שהמערכת NTFS לא תומכת מעל 4 ג'יגה, יש פיתרון לזה? זה דיי דחוף תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אז ככה הסרתי תגרסה הקודמת של הכרטיס מסך בשביל להתקין תחדשה... ומאז אין לי דרייברים של כרטיס מסך וכל פעם שאני מפעיל תווינדוס אחרי כמה שניות הוא עושה לי מסך כחול וריסטרט. אני עכשיו בלי דרייברים לכרטיס מסך ונראה לי שזו הבעיה אבל אני לא יכול להתקין אותם כי הומחשב עושה ריסטרט. חשבתי אולי להתחיל בsafe mode אבל אני לא יודע איך להיכנס אליו אמרו לי לעשות f8 אבל זה לא נכנס. מישו יודע למה זה קורה? אני עכשיו על מחשב אחר. ואיך נכנסים לsafe mode? *** יש לציין שלפני שהסרתי תדרייברים הקודמים הכל עבד סבבה. אני משתמש בווינדוס xp. תודה רבה למי שעוזר!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי מחשב של INTEL מדגם 386 ומותקנת עליו מערכת ההפעלה Microsoft Windows 95 והאינטרפייס שם הוא ברוסית ולכן אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין Microsoft Windows 95 עם אינטרפייס אנגלי או אפילו עיברי אם אני ימצא רק יש לי בעיה אחת שאין לי את הדרייברים של כל הכרטיסים שמותקנים על אותו מחשב ... לכן השאלה שלי היא האם יש איזושהי דרך לגבות את כל הדרייברים של כל הכרטיסים המותקנים על המחשב ולהחזיר אותם לאחר הפרמוט והתקנת המערכת באנגלית ????????????

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן אני מאתחל את המחשב לוחץ על F8 בכדי להכנס למצב בטוח אבל משום מה זה מדלג על מסל הבחירה ף איך להיכנס למצב הבטוח אם כך. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן, היום בבוקר אמא שלי גילתה שהמחשב שלה לא מוכן לעלות.. הוא עולה באופן תקין וטוען את WINDOWS, לאחר מכן מציג את תמונת הרקע של שולחן העבודה לכמה שניות, ואז עובר למסך כזה עם סמל של WINDOWS XP (תמונה מצורפת), ושם הוא פשוט נתקע (אפשר להזיז את העכבר, אבל המחשב לא ממשיך את פעולת ההדלקה...) הנייד לא ישן מדי אבל לא חדש, PENTIUM 4 עם 512MB RAM, Compaq presario 2500 מריץ WINDOWS XP HOME.. מה לדעתכם יכול להיות מקור הבעיה? תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by IlanF,

נעלמו לי 10 גיגה במחיצה E, בדקתי עם TREESIZE וגיליתי שהתיקיה found.000 מכילה את ה-10 גיגה האבודים שלי.. בסייר הקבצים אני לא רואה את התיקיה הזאת, אבל TREESIZE מראה שהיא קיימת.. מה זאת התיקיה הזאת ולמה היא תופסת לי 10 גיגה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם! כן כן, הדלקתי את המחשב ו"סתם בלי סיבה" כל קיצורי הדרך לא עובדים, סתומרת שהווינדוס פתאום לא מבין מה זה לעזאזל סיומת .lnk. *הבעיה היא עם כל קיצורי הדרך בלי יוצא מן הכלל. *בדקתי את הנתיבים של כמה מקיצורי הדרך וכולם בסדר. אז מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום בתצוגה של הקבצים מופיעים לי פרמטרים שאני לא צריך (מסומן באדום בתמונה למטה ) , לעמת זאת אני יכול להתאים את הפרמטרים ולהציג את מה שנחוץ לי . הבעיה שלי, שאני צריך לעשות את השינוי לכל ספריה בנפרד , אני מחפש לשנות תצוגת פרמטרים שתשפיע על כל הספריות במחשב. תודה ,

18. הרי במצב זה, הכוננים אינם מופיעים כשנכנסים מדיסק בוט. אז מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by tal7420,

שלום לכולם... אני משתמש בכרום אבל היה לי גם אקספלורר....ומדי פעם קפץ לי המצורף בקובץ... כעת כבר נפטרתי מהאקספלורר והחלון ממשיך להופיע לי מדי כשעה....איך אני נפטר ממנו? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by shaibend,

שלום, קניתי גדסת שדרוג מ XP ל vista ultimate בהתחלה שומר המסך ומצב השינה היו נכנסים לפעולה אוטומטית אבל עכשיו, למרות שכל ההגדרות בסדר המערכת לא נכנסת למצב המתנה/ שומר המסך לא נכנס לפעולה מכירים את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מעלה שני עמודים של הרבה שורות אם מישהו מבין אם זה וירוסים אמיתיים או סתם התראות שווא אשמח לתשובה, תכונות אחרות כמו AVAST לא מתריאה על כלום השורות מהתכונה :Malwarebytes

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי, יש לי בעיה קצת מוזרה שמופיעה אצלי כבר כמה חודשים, אבל נראה שככל שעובר הזמן היא רק מחמירה. המחשב מריץ WinXP Pro ויש 512MB RAM ככה שלא חסר זכרון (רוב הזמן משתמשים במחשב בשביל גלישה/אופיס/איסיקיו וכו', ופחות בשביל משחקים). ההרד-דיסק הוא של Maxtor. קיבולת- 20GB, מחולק לשני כוננים לוגים (כל אחד 10GB). הבעיה שעליה אני מדבר היא פשוט מאוד מקום רב שנעלם ו/או מופיע מעצמו, סתם ככה. כלומר, ללא סיבה נראית לעין (מיד מגיע ההסבר) המקום הפנוי בדיסקים עולה או יורד בבת-אחת במאות MB. אפשר אולי להסביר את זה בגלל שימושים שונים של מערכת ההפעלה, אבל זה נראה לי הרבה מעבר למקום שבו משתמשת מערכת הגיבוי האוטומטית של XP, וגם מעבר למקום שאפשר להשתמש בו בשביל הזכרון הוירטואלי. חוץ מזה, לא הצל…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. D:\System Volume Information לא ניתנת להסרה.. כל הקבצים שם משנת 2006 עוד לפני שהחלפתי לויסטה ואז ל7 איך אני נפטר מהמתרד הזה? התקייה שוקלת דיי הרבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, הבנתי שכדי לעשות Activate שוב לאותו CD-KEY במחשב אחד במקום במחשב הישן צריך לדבר עם מיקרוסופט. יש עם מי לדבר בארץ או שאני חייב להתקשר לחו"ל? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. עריכה: נא להסתכל על הפוסט האחרון שלי, שם למטה תודה בוקר טוב אנשים היום, כשישנתי, המחשב קיבל עדכון אוטומטי, וכשהתעוררתי והדלקתי את המחשב (חשבתי שזה אמור לעשות restart אוטומטי, לא לכבות לי את המחשב כשזה מסיים...) המחשב התחיל להריץ איזו דיאגנוסטיקה והתחיל למחוק לי קבצים (קבצים "יתומים" ועוד כל מיני קבצים עם בעיות אחרות), בינהם כמה DLLים וקבצים שנראים כאילו יש להם חשיבות כלשהי כשהמחשב עלה גיליתי שאני לא יכול להיכנס ל- internet explorer או chrome - אני מקבל איזו שגיאה, ונראה שזה קורה בעוד כמה תוכנות... system restore, לעומת זאת, עבד בסדר גמור, אבל לא שינה כלום... אז הכנסתי את הדיסק התקנה של וינדוס 7 Proffesional, עשיתי Boot from CD/DVD והאפשרויות הבאות עלו בפני: Startu…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.