Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת אם יש בעיה של תאימות בין ווינדוס7 לחיבור HDMI. (יש לי בעיות של רזולוציה ושל קצב רענון) כ.מסך HD4770, מתאם DVI שנכנס לכ.מסך ומתחבר לכבל ה-HDMI שהולך לטלוויזיה. עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה יש כזה טעינה קטנה של ווינדוס ורואים כזה לוגו, האם יש מישהו עם חיבור HDMI שרואה את הלוגו הזה? כי אני לא רואה אותו, עוד בהתקנה של ווינדוס.. וכאשר אני מחליף את החיבור ל-VGA רגיל פתאום אני רואה אותו. יש מישהו עם חיבור HDMI שרואה אותו? במסך השחור עוד לפני שמערכת ההפעלה ממש עולה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה אבל חשובה. יש לי ווינדוס XP מקורי, אך הדיסק שרוט ולא מגיב. יחד עם הדיסק קיבלתי גם סריאל. האם אני יכול לקחת כל דיסק ווינדוס XP ופשוט להזין את הסריאל שלי במהלך ההתקנה, או שכל דיסק מגיע עם סריאל משלו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני מעוניין למחוק אך כשאני רוצה לזרוק לפח אשפה הוא אומר שהקובץ פתוח ב WINDOWS EXPLORER. יצוין כי סגרתי את כל התוכנות בדקתי בTM שאין משהו נוסף פתוח ואפילו עשיתי ריסטרט. ולא משנה בכל פעם הוא לא נותן לי למחוק את הקובץ באותה טענה. יש איזה תוכנה שיכולה לעזור שמחייבת את מע' ההפעלה לעשות דברים? כי אני לא יודע מה כבר מתשמש בקובץ.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! הRDC הרגיל עובד בצורה שהוא מנתק את היוזר הנוכחי ונותן לך את הגישה. שמעתי שיש גירסה נוספת של ה-RDC שבה ניתן להתחבר למחשב מרוחק דרך פורט מבלי לנתק את היוזר הנוכחי. אגב, רושמים את זה כך: Computer name|IP Address /console מישהו יודע כיצד ניתן להוריד את RDC הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעלה ב dual-boot את windows-me ואת windows-xp איך אני מבטל את גירסת me כך שתשאר לי רק מערכת ה xp? :P
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עריכה: מצורפת שתי תמונות. אגב, בסטיקי יש תוכנה למחיקת קבצים שמסרבים להמחק. אבל: 1. זה לקבצים ולא לתיקיות 2. זה פועל כשהודעת השגיאה היא "הקובץ בשימוש" ולא "לא נמצא מיקום". [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להוריד את זה? http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=10cc340b-f857-4a14-83f5-25634c3bf043&DisplayLang=en ויש לי E6300 וxp pro sp2 אז אני צריך להוריד את הגירסה של ה32 או 64?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לבטל את פעולת כיבוי המחשב לאחר לחיצה על לחצן הכיבוי פיסית או על לחצן הכיבוי דרך התחל->כיבוי ? אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך קוראים לגרסה המומלצת להורדה של Windows 8.1? קראתי בוויקיפדיה וראיתי שניתן למצוא "Pro, רגיל ו-Enterprise" - למי מה שהבנתי עדיף את ה-Pro אז השאלה שלי היא מה השם המדויק? שאני אדע מה לחפש להורדה (ואם יש לכם מקור זה בכלל יהיה נחמד, כי אין לי כבר TL, אבל אני מניח ש-THEPIRATEBAY יספק את הסחורה) אגב - קראתי בקשר ל-activation crack והגעתי למסקנה שה-KMS הכי טוב, נכון? תודה! נ.ב אם זה רלוונטי - אני מתכוון להתקין באנגלית
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מדי פעם אני מקבל הודעת שגיאה שהקשורה ל-virtual memory.מה המשמעות של virtual memory(אשמח לקרוא מאמר טוב בנושא) וכיצד אני קובע את הערך האופטימלי למערכת המחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים פתאום קרה לי משהו מוזר במחשב, אני גולש איזה 45 דקות באינטרנט ואז פתאום האינטרנט מתנתק, זאת אומרת החייגן מתנתק ומתי שאני מנסה להתחבר בחזרה אז החייגן כותב לי Error 769 :The spcified destination is not rechable וגם ישר אחרי שזה קורה פתאום אין סאונד במחשב, שאני נכנס ללוח בקרה לצלילים והתקני שמע כתוב "אין התקן שמע" למרות שבמנהל ההתקנים אין סימן אזהרה צהוב והדרייבר של הכרטיס קול מופיע והכול שם פלוסים. אני יודע שזה בעיה בווינדוז כי יש לי מחשב נייד שיש בו בדיוק את אותו החייגן ושאני מחבר את הכבל רשת למחשב נייד אז אני מצליח להתחבר לאינטרנט בלי בעיה. יש לציין שמתי שאני עושה ריסטרט למחשב אז אחרי זה אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט ואז הבעיה חוזרת. ניסיתי לסרוק SPYWARE ווירו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האימיול לא מתחבר לשרתים למישהו יש הסבר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודש התקנתי ויסטה, והחלטתי להסיר אותה. כששתי הווינדוסים היו מותקנים הייתה לי אפשרות בחירה כשהמחשב עולה. [בין הXP לVISTA]. אחרי שמחקתי את הויסטה משום מה הבחירה נשארה. עשיתי מאפיינים על המחשב שלי- >מתקדם->הפעלה ושחזור-> הגדרות ומחקתי משם את 2 הV שאומרים: "זמן להצגת רשימת מערכת ההפעלה" "זמן להצגת אפשרויות השחזור בעת הצורך" ועדיין יש את התפריט בחירה הזה. מישהו נתקל? יש לו פתרון? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נעלם לי האייקון של Show Desktop משורת המשימות. איך אני מחזיר אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני התקנתי AMD OVERDRIVE וזה לא נותן לי להפעיל אותו כי אין לי הרשאה של אדמיניסטרטור למרות שרשום לי שאני כזה איך אני עושה שיהיה לי את ההרשאה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! קודם כל עשיתי את זה: שם תכתוב BOOTCFG /DELETE BOOTCFG /REBUILD Total Identified Windows Installs [1] C:\Windows Add installation to boot list? (להוסיף את ההתקנה לרשימת האתחול?) <כן/לא/הכל>: אתה רושם Y Enter Load Identifier: (הזן מזהה טעינהSmiley <תיאור מותאם של מערכת ההפעלה הנטענת מתפריט האתחול> : תכתוב את איזה שם שאתה רוצה למשל WINDOWS XP PRO SP2 Enter Operating System Load Options: (הזן אפשרויות טעינה למערכת הפעלהSmiley : תכתוב FASTDETECT/ ובסוף תכתוב BOOTCFG /DEFAULT וזה לא עובד: אני מנסה לעשות Bootcfg וזה כותב שאי אפשר והוא לא מוצא כלום ושאני ינסה לעשות chkdsk אז ניסיתי את זה וגם עם על הפרמטרים זה אומר לי שיש unrecoverable error או משהו כזה. וכאי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשנו מחשב נייד Dell Vostro 1500. את מערכת ההפעלה- Vista Ultimate 32bit אני התקנתי בעצמי, התקנה שעברה בצורה חלקה. לאחר סיום ההתקנה הווינדוס מנסה לעלות, לאחר פעם אחת שהפס של הטעינה רץ אני מקבל מסך כחול ומיד ריסט. המצב מתרחש גם כשמנסים לעלות מ-Safe Mode. האם זה בסדר שפשוט פירמטתי בהתחלה וניגשתי להתקין ווידנוס? ממש כמו במחשב נייח? מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הסרתי התקנת אנטיוירוס לניסיון (Dr.web) אך נשארו לי שיירים המאותחלים כל אימת שאני מעלה את ה windows xp שלי. הפעלתי: msconfig ובחוצץ: startup מצאתי 3 אפליקציות העולות אוטומטית (ומפציצות אותי בהודעות שגיאה) ושייכות לאנטיוירוס שמאסתי בו. הסרתי את הסימון מ 3 האפליקציות, עשיתי איתחול מחדש אך הן עלו והמשיכו להטריד אותי בהודעות שגיאה. ב control panel ב: add/remove programs התוכנות לא נמצאות. אז איך אני מתפטר מזה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה קצת מוזרה שמופיעה אצלי כבר כמה חודשים, אבל נראה שככל שעובר הזמן היא רק מחמירה. המחשב מריץ WinXP Pro ויש 512MB RAM ככה שלא חסר זכרון (רוב הזמן משתמשים במחשב בשביל גלישה/אופיס/איסיקיו וכו', ופחות בשביל משחקים). ההרד-דיסק הוא של Maxtor. קיבולת- 20GB, מחולק לשני כוננים לוגים (כל אחד 10GB). הבעיה שעליה אני מדבר היא פשוט מאוד מקום רב שנעלם ו/או מופיע מעצמו, סתם ככה. כלומר, ללא סיבה נראית לעין (מיד מגיע ההסבר) המקום הפנוי בדיסקים עולה או יורד בבת-אחת במאות MB. אפשר אולי להסביר את זה בגלל שימושים שונים של מערכת ההפעלה, אבל זה נראה לי הרבה מעבר למקום שבו משתמשת מערכת הגיבוי האוטומטית של XP, וגם מעבר למקום שאפשר להשתמש בו בשביל הזכרון הוירטואלי. חוץ מזה, לא הצל…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל הצדיקים ! אשמח לאעזר בכם בשאלה קטנה, יש לי מחשב במשרד שאני רוצה להפוך את השימוש בו לייעוד אחד, כלומר שלא יוכלו לעשות דבר חוץ מלהפעיל תוכנה(קובץ EXE). ז"א, שלא יהיה שורת משימות, לא יהיה תפריט התחל, לא יהיה תיקיות, מחשב שלי, בקיצור! שמנהל החלונות (explorer) לא יעלה ולא יהיה ניתן לעלות אותו כלל ! תודה רבה על החשיבה והעזרה שלכם חבר'ה .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה להתחיל לכתוב ב word או במקום שכותבים את כתובת האינטרנט זה מתחיל לכתוב בעברית ,איך אני משנה במערכת ההפעלה לאנגלית כברירת מחדל? תודה.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 21:51:40 הסתדרתי תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שידרוג של הBIOS, אין יותר התרעה על הTPN אבל לא מצליח לשנות את הCSM בביוס לWINDOWS UEFI (מצליח לשנות, אבל הביוס לא מעלה את ה"חלונות" וחוזר כל הזמן לחלון הביוס.) "חלונות" קיימת אצלי על M2 של סמסונג פרו 1 טרה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
נעלמו לי כל השמירות,כל השמירות נמצאות בADMINISTRATOR והם קבצים ירוקים ואני לא יכול להעתיק אותם לחשבון החדש מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרי במצב זה, הכוננים אינם מופיעים כשנכנסים מדיסק בוט. אז מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שקיבלנו הצצה להטמעה של העוזרת האישית קורטנה במערכת ההפעלה החדשה, תמונות מודלפות של ממשק חדש מראה לנו את שינויים נוספים שמיקרוסופט מכינה לצרכנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%a7-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%a4%d7%a8-%d7%90%d7%a4%d7%9c/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-