עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yakir8,

שלום היום ואתמול התחלתי להרגיש קצת עומס על המחשב ועכשיו שפתחתי את מנהל המשימות ראיתי שהCPU שלי כמעת כול הזמן על 100% לפעמים הוא יורד לכמה דקות ואז חוזר בדקתי וירוסים טרוינים וכדומה. מה שחשוב לציון שבמנהל המשימות לא רשום לי איזה תהליך הוא לוקח את הCPU מה עוד אני יכול לעשות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מדובר על ווינדוס 7. כשאני מנתק את העכבר הלאחוטי אז הוא כן עובר לשומר מסך כשצריך, אבל כשאני מחבר אותו אז הוא פשוט לא עובר לשומר מסך! תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, השאלה בכותרת באה בעקבות מחשב נייד 10.1" שקניתי והוא בא עם XP עליו. לא היה שום דיסק של ווינדוס בתוכו פשוט מדליק את המחשב רושם כמה הגדרות וזה עובד. כששאלתי למה זה ככה אמרו לי שזה חוקי ויש לי רשיון לווינדוס ובגלל זה לא מקבלים דיסק. שאלתי אם אני צריך להתקין מחדש מה קורה הם אמרו (ב KSP) שאני מביא דיסק מחבר מתקין ושם את הרשיון שקיבלתי עם המחשב... איפה זה למה אני לא מוצא רשיון/סריאל כזה? זה חוקי מה שהם עושים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. איך אני משנה סיסמה בכניסה לווינדוס ב WIN XP ? בויסטה זה כל כך פשוט,ב XP כבר שכחתי איך משנים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1. איך מתקנים את האיכות הירודה של אייקונים בTray שלו. 2. איך עושים LOCK TASKBAR\STARTBAR וכל השאר... אין כפתור כזה כמו בXP 3. האם AstonShell עובד עליו? 4. האם הToolBar של מדיה פלייר 10 יעבוד עליו?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם! בעייה מוזרה, יש לי WIN XP נעלמו לי פתאום כמה אופציות בWINDOWS יכול להיות שיש עוד כמה בלי שאני יודע עליהם.. קודם כל הריבוע שמראה לי באיזה שפה אני משתמש נעלם, אבל מסומן לי "וי" ליד LANGUAGE BAR ובשורה הכחולה במקום שהוא אמור להיות יש פשוט ריק שלא נותן לי ללחוץ עליו. כאשר אני מבטל את ה"וי" ליד LANGUAGE BAR הריק הזה מצטמצם לי. עוד דבר בתפריט TOOLS --- FOLDER OPTIONS ---- VIEW אמור להיות אופציה לביטול הסתרת קבצים ומה שיש לי זה רק "ניהול זוגות של דפי אינטרנט ותיקיות" והאופציות הרגילות שמסמנים בהם "וי". לעשות שיחזור בחלון הזה לא עזר, ושחזור מערכת לא עובד לי. מאוד מוזר, אולי מישהו מכיר את התופעה.. תודה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by dante123,

שלום. נתקלתי במושג הזה פעמיים,גם כשדיסק מסוים הוכנס לתוך הכונן וניסיתי לעשות ריסטרט (שהוצאתי את הדיסק הווינדוס עלה בסדר) וגם שניסיתי להתקין daemon tools יש פונקציה שלא עובדת טוב עם הDEBUGGER. השאלה שלי היא-מה זה בכלל?לפי מה שהבנתי זה קשור לתפקוד הכונן,לא? ורציתי לדעת האם אפשר להתקין את הדאמון ולבטל את זה,או האם זה עוזר לתפקוד הכונן. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. איזה WIN ואיזה גרסה מסויימת בנתיים הורדתי Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x64.Integrated.February.2010. איך המחשב ירוץ לי הכי מהר בלי בעיות? Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray 918.00 ₪ 1 918.00 ₪ Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler 123.00 ₪ 1 123.00 ₪ Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET 547.00 ₪ 1 547.00 ₪ Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 389.00 ₪ 1 389.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 299.00 ₪ 1 299.00 ₪ צורב LG GH22 SATA x 22 Black 109.00 ₪ 1 109.00 ₪ ANTEC Three Hundred 300 Gaming 300.00 ₪ 1 300.00 ₪ SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze 313.00 ₪ 1 313.00 ₪ …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הכול התחיל אחרי שהסרתי התקנה של כמה תוכניות אנטיוירוס ופירוול, וניסיון לעשות שחזור למקום שבו המחשב היה בסדר, לפני כמה בעיות אחרות שהיו לי. בהתחלה שחזרתי לנקודה קרובה, ואחר כך ניסיתי לשחזר לנקודה של לפני חודש בערך, והשחזור לא הצליח. הבעיה הופיעה אחרי כמה זמן אחרי כל הבלגן הזה. בכל מקרה עד אז כבר היו לי בעיות עם החיבור, שהוא התנתק לי לפעמים. לפני שאני אקנה מודם חדש אני רוצה לבדוק איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאתי. כשאני מתחיל מחדש את המחשב ומתחבר לאינטרנט, האינטרנט עובד למשך כמה דקות, ואחר כך אני לא יכול לגלוש, לא עם פיירפוקס ולא עם אינטרנט אקספלורר. מה שמוזר זה שהמודם עצמו לא מראה בעיה (כמה שהוא יכול להראות, עם נורה מהבהבת בצד של ה ADSL), ושלפי האיקונים ליד השעון אני מחובר…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני משתמש בWIN XP ופשוט שאני בודק אחרי 5-6 שעות שהמחשב פועל את מצב משאבי המערכת אני מגלה ש220 מ"ב תפוסים ובגלל זה המחשב נעשה איטי... למישהו יש תשובה לזה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. התקנתי לוח אם חדש והיו לי שני הארד דיסקים עם ווינדוס בכל אחד מהם. כשאני נכנס לCMOS וקובע משהארד דיסק א', הווינדוס יעלה, המחשב מגיע למסך טעינה של ווינדוס, לאיזה עשירית שניה או משהו כזה מופיע מסך כחול ועושה רסטרט. עשיתי בREPAIR כמה פקודות: FIXBOOT COPY NTLDR COPY NTDETECT אני לא יודע מה עוד אפשר לנסות. תעזרו לי בבקשה! תודה רבה מראש, גיל

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום שלום לחברי הפורום. לאחר שנידבקתי בוירוס שפותח את הפרטישן כל פעם בחלון חדש, איכשהו (ובעזרת קבצי ה REG המופיעים בטיקי בעמוד זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337365.0 ) הוא נעלם, אך מיד לאחר מכן נתקלתי בתקלה של "פתיחה באמצעות" לפרטישנים במחשב. ייצויין שהבחנתי בקבצי ה REG המופיעים בלינק שצירפתי אך אחד מהם לא עובד והשני לא מצליח לפתור את הבעיה. כמו כן ביצעתי חיפוש ולא מצאתי מידע נוסף על העניין. גם חיפושי גוגל לא הביאו אותי לפתרון. המצב הנוכחי הוא לאחר פירמוט המחשב, הרצת אנטי וירוס והבעיה עוד נותרת. מישהו? תודה מראש לכל עצה או רעיון. ???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by bronco,

מה הנפח המומלץ לדיסק קשיח עבור חלונות 7 ? כיום אני מערכת הפעלה כולל כל התוכנות הנילוות צורכות נפח של 100 מגה וכל זה מותקן על דיסק של 500 מגה תמונות סרטים ומוזיקה נמצאים על כונן אחר חבל לי על כל הנפח של הכונן שלא בשימוש אני חושב להביא דיסק חדש ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by tzahi16,

שלום לכולם.... התקנתי XP PRO SP3 לצורך הכנת אימג' להפצה, הכנתי קובץ תשובות בעזרת SETUP MANAGER והפעלתי את הSYSPREP בחרתי MINI SETUP ו-RESEAL. אחרי ההפעלת המחשב באיזה שהוא שלב בהתקנה מתבקש ממני להכניס את הדיסק של ההתקנה של XP בשביל הקובץ הזה c_20127.nls. אם אני מבטל הוא ממשיך עם ה-SYSPREP ובסוף עולה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? נ.ב הורדתי את חבלת ההפצה עבור XP SP3.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. התקנתי ווינדוס XP חדש, וחבר שלי התחיל לסדר לי שם ת'עניינים, וכשהוא הלך שמתי לב ששורת העברית\אנגלית שלי לא מופיעה למטה, ואני לא יכול לשנות בין השפות, רק כשאר אני נכנס להגדרות בלוח בקרה, ואני מסיר את האפשרות שהדבר הזה יהיה בשורת המשימות ומחזיר אותו, וכשהוא חוזר הוא מופיע לי בסוף המסך למעלה, ושם הכל טוב ויפה הוא נמצא למעלה בכיף שלו, ואני יכול לשנות אבל כאשר אני לוחץ על הכפתור ,-, שם בשביל להוריד אותו למטה בחזרה הוא שוב פעם נעלם ואי אפשר לשנות שםות, ניסיתי הכל תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי WIN XP PRO ויש שם שירות שניקרא DIGITAL SIGNITURE ואני חייב לבטל אותו כי הוא מונע ממני התקנת דרייברים לכרטיס מסך ו דיירקטס בבקשה תעזרו!!! :'( :'( :'( תודה מראש לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by אחד שיודע,

היי, יש לי win10 home גרסת Build 19042.928. והעדכון האחרון גורם אצלי למסך כחול (Blue Screen of Death). אני רוצה לבטל לגמרי את התקנת העדכונים באופן קבוע. לא מצאתי דרך לעשות את זה, אבל אני דיי בטוח שיש. בקיצור, איך ניתן להשבית לגמרי את העדכונים של win10 אחרי שכבר המערכת הפעלה הורידה אותם וממתינה לריסטארט הבא? תודה,

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by newyork3,

שלום אני משתמש בווינדוס 7 HOME פרימיום במחשב נייד HP עם עכבר אלחוטי מיקרוסופט. 1.כאשר אני נכנס לתמונה עם המציג הבסיס של ווינדוס לא ניתן להגדיל ולהקטין אותה באמצעות הגלגלת של העכבר אלא רק ע"י הסמל של הזכוכית מגדלת שנמצא במציג התמונות (למטה). יש פתרון לבעיה? 2.אני משתמש באקסלפולרר 8 ושאני נכנס לאתר פייסבוק התצוגה משובשבת שם והדף מרענן את עצמו מידי פעם.כאשר אני מנטרל את תצוגת התאימות הבעיה נפתרת. אך כל פעם שאני יוצא ונכנס לאתר האתר חוזר לפעול תחת תצוגת תאימות מה שגורם לבעיות. האם יש פתרון לזה? 3.מדוע בתוך תיקיה מסוימת (למשל תיקיה עם תמונות) לא ניתן לגרור בתוך התיקיה תמונה ממקום למקום אחר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ORBIT,

אני רוצה לפתוח משתמש מוגבל. הבעיה שלי שההגבלה היא מאד כללית ואני מעוניין להשיג הגבלה מקסימלית. אני רוצה לפתוח חשבון מוגבל עבור ילדים שישתמשו בחופש במחשב שלי, מלבד סרטים ואופיס אני רוצה שלא יתאפשר להם לגרום לי נזק כלשהו בטעות בנוסף על שמירת הפרטיות שלי וכמובן הגבלת רשת (תרתי משמע) מקסימלית, לא אינטרנט ולא גישה לקבצים שברשת (מחשב שני). הבנתי שב-XP עם NTFS, אפשר להגביל עד רמת קובץ בודד. לא רוצה שיהיה להם גישה ל'מחשב שלי' (ניתן ליצור קיצור דרך ל-CD-DVD), שלא יוכלו לא רק לכתוב לקובץ אלא גם שכל המערכת תהיה חסומה בפניהם, חשבון מוגבל במוגבלות המגבילה ביותר. מה עלי לעשות ולהגדיר כדי שמלבד הסרטים ואופיס לא יהיה להם מושג מה יש מעבר לזה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by DrSuzuki,

שלום, אתמול בערב המחשב שלי (AMD955 WIN7 ULTIMATE) הראה לי שיש לו להתקין עדכון בכיבוי הבא. כיביתי אותו והלכתי לישון. ישנתי טוב. יותר מידי טוב. הייתי צריך לדעת שמשהו לא בסדר... בבוקר הדלקתי אותו. המסך כניסה עולה (זה השחור שכתוב בו F12 לסטפ ביי סטפ ו-F9 לריקבורי ו-DEL לביוס וכו'). וזה. אני לוחץ F12, F9, DEL וכו, וכלום לא קורה. בדקתי חיבור למקלדת (שאגב האואות עליה דולקים ומגיבים לקאפסלוק/נאמלוק וכו'). הכל נראה תקין אבל המחשב נשאר שם.... הצילווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה - אורי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Gil80,

היי התקנתי ויסטה 64 ביט. אני יכול לראות עברית באתרים ולכתוב בעברית בתוכנות אופיס אבל: 1. ישנם אתרים שמציגים פרסומות או באנרים (לא פלאש) ורואים רק ריבועים במקום עברית. 2. תוכנות כמו ווינאמפ לא מציגות עברית בכלל. רק ג'יבריש. בעידכונים של ויסטה, ישנה אופציה להוריד עברית. ההורדה מסתיימת אך באמצע ההתקנה של העידכון, המערכת מפסיקה ומודיעה שהיא נכשלה להתקין את העברית. הורדתי את הקובץ EXE של העברית לויסטה ודאבל קליק על הקובץ ושום דבר לא קורה. האם מישהו נתקל בדבר דומה? ישנם הגדרות לא נכונות אצלי שאני לא מודע להם? יש פיתרון בכלל? אשמח לכל עזרה, גיל.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לאחר שקיבלנו הצצה להטמעה של העוזרת האישית קורטנה במערכת ההפעלה החדשה, תמונות מודלפות של ממשק חדש מראה לנו את שינויים נוספים שמיקרוסופט מכינה לצרכנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%a7-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%a4%d7%a8-%d7%90%d7%a4%d7%9c/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי מחשב HTPC בסלון שמחובר לפלזמה. הפלזמה מחוברת לכרטיס מסך (רדאון 2400) בחיבור HDMI וכל הזמן לאחר ריסט הרזולוציה משתנה (גם אם היא הייתה לפני זה 1680x1050 וגם אם היא הייתה 1024x768 כמו הרזולוציה של הפלזמה) למה זה קורה ואיך אני יכול להימנע מזה ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Black_Citadel,

אני שוקל להחליף את הXP שלי במערכת הזאת, יש לי אותה כבר על דיסק שכמובן השגתי בדרך כשרה למהדרין ;D אני מרוצה מאוד מאוד מאוד מהXP שלי, אני מנקה את המערכת באופן קבוע והמחשב רץ חלק ללא בעיות. אבל - הVISTA מאוד מפתה ואם אני מתקין אני כבר ילך עד הסוף וינצל את המעבד 64ביט שלי... ואני לא מתכוון להתקין שתי מערכות ווינדוס. לכל אלו שכבר משתמשים, שווה את הפיתוי ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by gilke85,

האם יש דרך להחליף בין מערכות הפעלה מבלי לעשות ריסטרט רגיל? מעבר בין XP ל-7

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים