עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, יש לי בעיה שעוד לא ראיתי עד היום. ניגשתי למחשב ופתאום הוא מבקש סיסמה ע"מ להכנס לווינדוס. העניין הוא, שאף אחד פשוט לא הגדיר ססמה בכלל וכשבדקתי עם תוכנות לשחזור ססמאות הן מראות שאין בכלל סיסמה למערכת ההפעלה.. אך כשאני מנסה להכנס ע"י אישור החלונות הריקים בשם משתמש וסיסמה הוא ממשיך לרשום שהסיסמה שגויה.. מה עושים? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אובכן, אחרי שעשיתי REPAIR לWINDOWS XP שעל המחשב שלי, הפסיק לעבוד כונן הDVD.. כלומר, הוא לא נהרס או משהו כי אני יודע שבDOS כשצריך להריץ איזה משהו מהBOOT דרך כונן הDVD, אז הוא עובד... כך גם הBIOS מזהה את הדיסק ומראה שהוא קיים.. לעומת זאת במערכת ההפעלה WINDOWS XP, כשאני נכנס למחשב שלי, לא רואים שום כונן DVD.. כונן הDVD מחובר במקביל ביחד עם הארד דיסק באמצעות קבל IDE אחד... (גם ההארד דיסק ההוא שמחובר במקביל לכונן הDVD לא עובד..) אז מה לעשות? לא הגיוני שזו בעיה במחשב בחומרה מכיוון שבDOS ובBIOS הכל מזוהה ועובד.. מה לעשות אנשים? ניסיתי להתקין דרייברים, אך לא עזר בכלום.. ]= ~HELP~

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Tzion,

לפני כמה ימים היהי אצלי מישהו שכתב איזה מילה בהפעלה, ומחק כל מיני דברים כדי שהמחשב יפעל יותר מהר. אחרי שעשינו הפעלה מחדש הביצועי מערכת (מאפיינים של המחשב שלי- ביצועים- משאבי מערכת) עמדו על 80% פנויים. אבל מאז המחשב פועל יותר לאט- לוקח לו זמן לזוז, הוא תמיד פועל בדיליי כזה, ובקיצור זה לאט. עוד משהו מעניין ששמתי לב אליו ממש עכשיו זה שהביצועי מערכת עמדו על 65% (לעומת 80% כמו שהיה אחרי שהוא שינה הכל..) אבל אחרי שסגרתי את הוינאמפ זה עלה ל69%.... בקיצור, מישהו מכיר את התופעה הזאת? ואיך אני פותר אותה? (עדיף לא לפרמט)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אנשים, האם יש דרך לקבע אותך ושלא יתבלגנו? מדובר על WINDOWS 7 64 BIT. תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אהלן, על מנת להשתמש בתוכנה מסויימת שלא עובדת על הx64 נאלצתי לנשתמש בxp mode, הבעיה היא שאין בxp mode תמיכה בעברית. לדוג' שמות של תיקיות בעברית מופיעים הפוך, עברית בתוכנה מופיע בג'יבריש. כשאני בא להתקין תמיכה בשפות RTL, אז הוא נותן לי שגיאה שחסרים לי קבצים. http://img697.imageshack.us/img697/3426/40586854.jpg בדיסק של XP הוא לא מוצא את הקבצים החסרים. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by nivezrati,

שלום לכולם התקנתי דיסק של XP PRO ללא בוט עצמי דרך הדוס במחשב עם XP HOME המחשב הוסיף את כל הדריברים של ההתקנה והכל ואז הגיע חלון שהוא שאל אותי 1. set up a new installation..... 2.repair .... 3. exit בקיצור זה החלון שעולה שאתה נכנס שוב להתקנה רצוי לציין שבחרתי באפשרות הראשונה והוא שאל אותי על איזה מחיה והכל אבל הוא לא נתן לי להתקין אותה על C וגם לא נתן לי למחוק את C ולעשות מחיצה חדשה כי אני רוצה לפרמט את הכונן הזה! אני לא יודע מה לעשות כבר וזה דיי דחוף לי! בתודה ניב!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by gifnooky,

שלום לכולם, יש לי Windows 8.1 והוא לא נכנס למצב שינה. בהגדרות הכל תקין אבל יש תוכנה שמונעת ממנו לישון כשהיא פועלת ואני רוצה לגרום למחשב לישון גם כשהיא פועלת. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי איך לעשות את זה. אשמח אם תוכלו לעזור לי עריכה: נ.ב powercfg -request מחזירה none בכל האפשרויות powercfg/energy מחזירה רשימה עם WMP ועוד כמה תוכנות אבל לא את התוכנה שמונעת מהמחשב לישון.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by XCG120,

איזה גירסה של ווינדוס 7 היא הכי עדכנית?ומה זה בדיוק גירסת הווינדוס 7 הזאת WINDOWS 7 U MEDIA REFRESH ומה מיוחד בה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by domuzy,

אני עובד עם XP PRO, ולאחר פירמוט המחשב, הורדתי דרייבר לסאונד, אבל מסתבר שהוא היה סוס טרויאני חדש שאין לקספרסקי או לאחרים פיתרון בשבילו. זו השורה בקספרסקי שמתארת את שמו ומיקומו: detected: Trojan program Trojan.Win32.BHO.yr File: C:\WINDOWS\system32\comdlg3.dll//PE_Patch.UPX//UPX הבעיות הן כאלה: א. לאחר שמחקתי את הקובץ שהורדתי והביא איתו את הטרויאני, ניסיתי להיכנס לתיקיה בה הטרויאני עצמו התמקם, אבל אי אפשר למחוק את הקובץ. הוא פשוט מודיע שזה לא ניתן למחיקה! ב. שם הוירוס לא ניתן בכלל לאיתור ברשת, בעיקר בגלל סיומת ה-YR שלו. יש מלא טרויאנים עם שם זהה, רק עם סיומת שונה, כך שאני גם לא יכול לאתר טיפול מתאים. ג. אני זוכר שאפשר להיכנס לדוס כשהמחשב עולה, עוד לפני עליית הXP ואז משם …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by alex15,

יש לי מחשב הוינדוס נפל וצריך לעשות פורמט . כי אין לי וינדוס . אבל יש לי מסמכים חשובים נורא ואני לא רוצה לאבד מסמכים חשובים מאוד . אז אני שואל אפשר לבצע גיבוי שלגבות קבצים מאוד מאוד חשובים בתוך הפורמט עצמו .

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, היום התקנתי את קפרסקי והוא גילה קובץ בשם aklsp.dll שנגוע בוירוס. חיפוש ביאהו אישר את הטענה. היו לי קשיים במחיקת הקובץ, כמו כן שמתי לב כשאשר הקפרסקי חסם את הקובץ , לא היה אפשר להשתמש באינטרנט במחשב. לא ICQ ולא EXPLORER ולא כלום. וכאשר ביטלתי את החסימה (שמתי את הקובץ ב-exclude) אז האינטנרט עבד בסדר. עכשיו באופן מסתורי הקפרסקי הצליח למחוק את הקובץ, בלי שרציתי.. כך שאין לי אינטרנט במחשב בדקתי במחשבים של אחי ואחותי ולהם אין את הקובץ המדובר - c:/Windows/system32/aklsp.dll האם למישהו יש ? האם מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם! הודעה מרשיעה לכולכם מיקרוסופט הוציאו את הקומפוננט הזה שכבר אין מצב שאתה מתחמק ממנו, הוא יקפוץ לך או כשתכנס ל WINDOWS UPDATE SITE או כשמערכת העדכונים האוטומטית שלך תתחיל לבעוט בצד למטה. כנראה, לפי מה שהבנתי זה בודק את הסיריאל שלך אצל מאגר מידע שמיקרוסופט אספה שבנוי ממספרי קניה שנתקבלו ממהחנויות המורשות והסיראלים המתאימים להם. כעט כל פעם שתנסו להוריד עדכון מהאתר של מיקרוסופט תגיעו לעמוד הזה. אלא אם כן שילמתם כסף לבן אדם הכי קפיטליסט ומגעיל בעולם. אז יאללה אנשים תתחילו לרוץ לקנות WINDOWS מקורי ותחזירו את האדם השני הכי עשיר בעולם(אחרי איל נפט* ערבי ) למקום ראשון ;D או שתעדיפו לחיות בחשש של אפשרויות לפריצה ודליפות זכרון או שאתם חיים באשליה שהעדכונים האלה …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shahar2k7,

שלום לכולם, קראתי בלינקייה לגבי ההבדלים ועדיין אני לא סגור על החלטה... רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין על המערכת הנ"ל : Intel q8400 GIGABYTE G41M-ES2L 4GB DDR2 800MHz Sapphire HD5750 1GB ENERMAX 525W האם x86 או x64?? הבנתי (אולי לא נכון) ש x86 מאפשר שימוש רק ב 3.25GB DDR אבל משתמש למערכת ההפעלה במה שלא מאופשר למשתמש. וגם שבכמות כזו של זכרון לא כדאי להתקין x64 כי הפעולות יהיו יותר איטיות. בגדול, העבודה על המחשב היא תכנות. Visual Studio 2010 Linux Mint Isadora על VMWARE. המכונה הוירטואלית של הלינוקס מקבלת 1.5GB DDR לכן אני מעדיף להתקין x64. השאלה אם x64 => יותר זכרון => פחות ביצועים ?? תודה ושבת נפלאה לכולם. שחר.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. פתאום כשאני פותח את המחשב קופץ המסך הזה: יש לי את הדיסק של ווינדוס, איזה פקודות לרשום ברקוברי כדי לתקן את זה? איתי.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by BoyToy,

בטח אתם מכירים.. אבל בתור טסטר אני אתן לכם כמה גודיססס אז ככה.. יש להכנס לאתר: http://ideas.live.com/ לאחר הכניסה יהיה לכם בצד ימין של המסך למעלה.. Beta users sign in here בכניסה יש להכניס.. כתובת מייל של הוטמייל או MSM בסיומת COM!!!!! מכייון שהשירות פתוח כרגע רק לכתובות האלו. בתור טסטר של Windows Mail Beta ו- Messenger 8 beta כרגע אין לי הזמנות.. ברגע שיהיו לי אני אעדכן ומי שירצה אני אשלח לו.. כל הדפי הרשמה לאתר IDEAS מלבד MESSENGER שלא זמין בשלב זה. Sign up for product updates* http://www2.imagine-msn.com/minisites/wind...us&product=LIVE http://www1.imagine-msn.com/minisites/mail...px?locale=en-us http://www1.imagine-msn.com/minisites/wind...u…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הותקן על מחשב גרסאת MSDN וינדוס 7 PRO N 32 ביט לניסיון, לאחר סיום הניסיון נקנה סריאל חוקי של וינדוס 7 PRO 32 ביט, הוינדוס לא מוכן לקבל את הסריאל, איך ניתן לגרום לו לקבלו ללא התקנת המחשב מחדש ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Real_Me,

אני רוצה להתקין מחדש את XP ורציתי לדעת אם כמו ב-98 התקנה בספריית חלונות הקיימת לא דורסת דברים חשובים כמו הגדרות מסך, דסקטופ, מועדפים וכו'. אם כך הוא, השאלה היא מה בעצם זה יכול לשפר לעומת המצב שלפני ההתקנה שכלל בעיות של כרטיס מסך ומערכת שמפסיקה לתפקד אחרי זמן מה. אני מקווה שכל זה ייפתר עם ההתקנה המחודשת והשאלה האם לא עדיף כבר לעשות התקנה נקיה לספריה אחרת ולהתחיל מחדש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by PC BOX,

אני קונה מחשב נייד חדש, שעליו יהיה מותקן חלונות 7, רק שאני חייב שיהיה על המחשב גם את XP, כמערכת עצמאית נוספת ולא רק כXP Mode האם יש דרך להתקין את XP על מחשב שכבר מותקן עליו חלונות 7 ואז ליצור תפריט שיאפשר לי לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by orenhazan,

יש לי מחשב עם חומרה גבוהה מאוד אבל אני מגיע רק ל 7.7 בגלל המעבד והזכרונות נגיד שבאופן תיאורטי אני רוצה להגיע לתוצאה הגבוהה ביותר שהיא 7.9 מה אני צריך לעשות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by tidan31,

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by SuB,

שלום! יש לי בעיה דיי חמורה בזמן האחרון שאני לא יודע מה הסיבה לה. מדי פעם לאחר כמה דקות פעילות ב-WINDOWS קופץ לי חלון שחור עם פירוט ארוך, החלק החשוב בו עם פירוט השגיאה הוא: "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL". לאחר המסך הכחול אני חייב לעשות ריסט, וכל פעם לאחר המסך הכחול, כאשר הווינדווס עושה scandisk הוא מוחק לי קבצים (אחת הפעמים היתה קובץ temp של emule גרר.....). רציתי לדעת אם מישהו נתקל פעם במסך כחול שכזה ומה הפתרון/הסיבה למסך זה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Gangster,

שלום , קיבלתי מחשב חדש בעל 2 כוננים אחד פלאש ואחד הרדיסק רגיל של 1 טרה . התקנתי וינדוס במחשב הכול עבד חלק עד שהתחלתי לעשות שטויות במחיצות דרך הויינדוס . לאחר שניסיתי לאפס הכול למצב 0 נשארתי על המחשב בלי מערכת הפעלה ו5 מחיצות שכולם מוגדרות gpt והדיסק התקנה של וינדוס 7 אומר שאין אפשרות להתקין על אף מחיצה את מערכת ההפעלה , בנוסף לא ניתן למחוק את המחיצות או לפרמט אותם או להוסיף מחיצה חדשה ב2 ההר דיסקים . מעוניין לדעת אם יש דרך לאפס הכול למצב 0 ??? תודה לעוזרים . אוריה .

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by matan_s,

שלום.. התקנתי עכשיו WIN 7 RC1 7127 X64 ואני לא מסתדר עם האקטיבציה. אלו ההוראות של הפאץ': Windows 7 64Bit Manual Activation By Orbit30. Follow these step: First select show hidden files\folders! 1: Click start - in search type services - open and in right panel scroll down to Software Protection, highlight it and select stop in left panel. 2: A. Now go to: %WinDir%\System32\spp\tokens\pkeyconfig\and take full control of 'pkeyconfig.xrm-ms' (Right click it - Select Properties - Security tab and take full control over it) B. Now delete the file pkeyconfig.xrm-ms, and copy and paste with the new one. 3: A. Now go to: %WinDir%\SysWOW64\spp\tokens\pkeyconfig\and take full …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by DontTouch,

שלום לכולם, לפני כמה יימים התחיל לי הבעיה.. אני פותח את המחשב (נייד מיני ACER ASPIRE ONE) ניכנס לגוגל ופיתאום רואה שאם אני לוחץ על האות F זה משתגע ומתחיל לכתוב אותה הרבה פעמים.כאילו אם אני כותב Fuck Milfs זה יכתוב כךך fffucffkf milfffffssff זה ימשיך רק עם ה F , זה עוצר בין כמה פעמים אבל אחרי זה זה שוב מתחיל , וכשזה מתחיל אני לא יכול להזיז תעכבר לכמה שניות עד שהוא מפסיק או שאם זה מתחיל להשתגע וזה כותב הרבה פעמים F אז אני לוחץ על Ctrl + Alt + Delete (משימות) זה מפסיק ואני יכול להזיז תעכשיו.. חייב עזרה בבקשה. ד"א : זה לא תקוע פיזי כי אני פירקתי תמיקלדת טוב טוב ראיתי , פירקתי תמקש * אולי זה קשור אבל לפני שהבחנתי בבעיה הזאת והכל היה טוב , הייתי עם המחשב אצל חברים וניגמר לו הבט…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים