עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שבת שלום וסוף שבוע רגוע. לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש , פירוט : מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 , 2.83Ghz , 1333Mhz, s775, 12MB לוח אם : Gigabyte EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E זכרונות : OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 2 X 2GB DDR2 1066Mhz PC2 8500 כרטיס מסך : Gigabyte Radeon HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV אמרו לי שכדאי להתקין עליו ויסטה (בגלל ה4 ליבות ובכללי נאמר לי שויסטה עדיף על מחשבים חדשים יותר) , וכך עשיתי. אינני מרוצה מהויסטה ומעדיף לחזור לXP הישן והטוב.. אני בחור יותר נוסטלגי. השאלה שלי האם הXP לא יתמוך ב4 ליבות כפי שנאמר לי? ועוד משהו שאמור לעשות לי בעיות במעבר חזרה לXP אולי? תודה מראש. שחר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. התקנתי למישהי ווינדאוס באנגלית, אבל יש לה אח בן 8 שלא מבין אנגלית. אז היא ביקשה ממני להתקין לה ווינדאוס בעברית. הבעיה היא שאין לה ווינדאוס בעברית וגם לי אין. אבל שמעתי שיש פאטצ' שמורידים שמשנה את כל הווינדאוס מאנגלית לעברית. חיפשתי באתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי את הפאטצ' הזה. למישהי יש מושגכ מאיפה אני יכול להשיג אותו? ועוד משהו: שינוי המערכת מאנגלית לעברית יכול לגרום לבעיות? אני לא הולך להתקין לה את SP2 כי אני יודע שהוא לא מתאים כרגע לעברית, אבל חוץ מזה יכולות להיגרם בעיות אחרות. יש לי XP PRO ד"א.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אתמול פרמטתי והתקנתי WIN7 ומאז רק בעיות..WIN7 אולטמט אני מנסה להתקין משו-המחשב נתקע אני מנסה להוריד כרום-המחשב נתקע ניסיתי לעשות צ'קדיסק-המחשב נתקע לפעמים המחשב עבד שעה-שעתיים פני שקפא ככה,לא הגיב בכלל ורצה ריסט..לפעמים נתקע עוד לפני שווינדוז סיים לעשות את ההפעלה המלאה והרגילה שלו..עשיתי ריפייר עם הדיסק(לא מקורי) והוא טוען שאין בעיות מחשב E6850 לוח אם P6N SLI V2 זכרון 2 גיגה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by zazaza,

לאחרונה האפלוקציה התחילה "לתחון" זכרון ו-CPU כשאני ב-BLANK זה טופס 10000K באתרים מגיע ל- 35,000K ו יותר ה- CPU ב- 90.... יש למישהו מושג מה הבעייה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by nivezrati,

שלום לכולם התקנתי דיסק של XP PRO ללא בוט עצמי דרך הדוס במחשב עם XP HOME המחשב הוסיף את כל הדריברים של ההתקנה והכל ואז הגיע חלון שהוא שאל אותי 1. set up a new installation..... 2.repair .... 3. exit בקיצור זה החלון שעולה שאתה נכנס שוב להתקנה רצוי לציין שבחרתי באפשרות הראשונה והוא שאל אותי על איזה מחיה והכל אבל הוא לא נתן לי להתקין אותה על C וגם לא נתן לי למחוק את C ולעשות מחיצה חדשה כי אני רוצה לפרמט את הכונן הזה! אני לא יודע מה לעשות כבר וזה דיי דחוף לי! בתודה ניב!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום היום ואתמול התחלתי להרגיש קצת עומס על המחשב ועכשיו שפתחתי את מנהל המשימות ראיתי שהCPU שלי כמעת כול הזמן על 100% לפעמים הוא יורד לכמה דקות ואז חוזר בדקתי וירוסים טרוינים וכדומה. מה שחשוב לציון שבמנהל המשימות לא רשום לי איזה תהליך הוא לוקח את הCPU מה עוד אני יכול לעשות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shloosh,

יש משהו דפוק שאני שומע מוזיקה עם WMP 11 החדש,באמצע פתאום קובץ מסך כחול והמחשב מרסט... נראה לי שזה קשור לדרייברים אני עם NFORCE 4 והכרטיס קול המובנה... דבר שני התקנתי תדרייבר הכי חדש ל7800GT שלי מNVIDIA וכשאני מנסה להיכנס לאפשרויות המגוונות כמו שהיה פעם אז אין אפשרות.. אין פשוט שום אפשרות לשנות בכרטיס מסך מבחינת איכות ובהירות וצבעים וכל זה...אני מדבר על כל האפשרויות של הדרייבר... מה לעשות?!?! אני משתגע

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by PeaS,

אני מנסה להתקין אצל אחותי במחשב (מערכת הפעלה בכותרת) את "אתה חושב שאתה חכם", אך מופיעה לי הודעה (בתרגום מאנגלית) שאיני יכול להפעיל את אפילקציית?(מילה שאני המצאתי, אפילקציה בסמיכות ) הVB5 משום שלא התקנתי את הService Pack האחרון לWindows NT שלי... לWin XP עוד לא יצא סרביס פאק, וגם לא נראה לי שזה מה שיפתור את הבעיה... אנא עיזרו לי למלא את הזמן הפנוי של אחותי באפילקציית VB5, וכתבו מה אוכל לעשות.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by DAVIDKI19,

HI ANI GAR BE HUL VE ANI ROZE LEAKLID BE IVRIT EN LI IVRIT AL HA WINDOWS MA EFSHAR LASOT???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by zeroone,

שלום רכשתי מחשב חדש פנטיום 4 2.66 לבקרי ה- IDE הרגילים מחוברים סידי צורב ודי וי די. הלוח אם של ג'יגבייט GA-8IK1100 ואליו מחובר דיסק 120 ג'יגה SATA בביוס הדיסק מזוהה ללא בעיה. אני מנסה להתקין / לחלק את הדיסק עם WINDOWS XP? SP1 אך מיד לאחר קריאת הקבצים אני מקבל הודעה ממהתקנה שלא אותר שום דיסק וללחוץ F3 ליציאה. ניסיתי כל מיני אפשרויות בביוס ללא הצלחה. אודה למי שיכול לעזור.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by alexrta,

תגידו האם כדאי לי להוריד DIRECTX 9 BETA?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, כפי שציינתי בכותרת, המחשב שלי קופא לכמה שניות (אפשר להגיד שמדובר ב-10 שניות לערך) ואז חוזר למצבו הרגיל ללא הצורך בביצוע ריסטארט. כשאני שם שיר ברקע וכשבו זמנית המחשב קופא, אפשר לשמוע שהשיר נתקע, כלומר שומעים את אותו הצליל בחזרות... נוסף על כך, במצב שבו המחשב נתקע יש את הצליל המודיע על ניתוק USB, בדיוק כמו שמחברים DOK ואז מנתקים (רק שפה זה צליל הניתוק). המקלדת לא מגיבה ולא העכבר, אלא שהם חוזרים להגיב רק אחרי שהמחשב יוצא ממצב של "קיפאון". אפשר לדעת מה עושים במקרה כזה? ניסיתי לנקות אבק מהמחשב, לבדוק וירוסים באמצעות NIS 2013 ולבצע סריקה של CCLEANER. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by german103,

יותר נכון - ה-Boot בכלל לא מזהה את הדיסק וממשיך לטעינת XP. הכונן מוגדר בביוס כראשון בתור.. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Maiasony,

ערב טוב ברשתי וינדוס ויסטה רגיל הסמל של וינדוס ליד השעון שאפשר דרכו לכוונן את הקול נעלם לי ואני לא יודע איך להחזיר. גם הסמל של חיבור הרשת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by JUVE,

יש לי 2 H.D נפרדים על אחד (כונן C ) יש לי WIN XP ועל השני יש לי WIN 98SE . אני רוצה פעם להתחיל עם XP ופעם להתחיל עם 98 האם אפשר, איך עושים את זה . תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. התקנתי וינדוס עשיתי לו אקטיבציה ולאחר מכן עשיתי לו CLONE ששמתי אותו על מחשב אחר הוא רשם לי שיש צורך לבצע אקטיבציה (גם לאופיס היתי צריך לעשות שוב אקטיבציה ) למה זה קורה, ואיך אני עושה שזה לא יבקש אקטיבציה אחרי העלאה מCLONE קרה לי גם בCLONE של וינדוס 7 וגם של XP

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by KRS1,

אממממ, נתקלתי בבעייה מוזרה במחשב שלי. גם הצורב וגם הסידירום לא מפעילים autorun למרות שבהגדרות האפשרות מסומנת, אני עובד תחת ווינדוס XP. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by laviko1,

שלום, יש לי תיקיות בכונן D שהשם שלהם הוא בצבע כחול ואין לי מושג למה הם לא משותפות ולא כלום אם משהו יכול לעזור לי אני אשמח. (צירפתי תמונה) תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. התקנתי לוח אם חדש והיו לי שני הארד דיסקים עם ווינדוס בכל אחד מהם. כשאני נכנס לCMOS וקובע משהארד דיסק א', הווינדוס יעלה, המחשב מגיע למסך טעינה של ווינדוס, לאיזה עשירית שניה או משהו כזה מופיע מסך כחול ועושה רסטרט. עשיתי בREPAIR כמה פקודות: FIXBOOT COPY NTLDR COPY NTDETECT אני לא יודע מה עוד אפשר לנסות. תעזרו לי בבקשה! תודה רבה מראש, גיל

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by אנדי,

שלום לכולכם, בשולחן העבודה בנייד שלי (lenovo ideapad l340) יש 'שטח מת' שבו הוא אינו מגיב ללחיצות עכבר. קליק ימני על שטח ריק באזור זה אינו פותח את תפריט שולחן העבודה, ואייקונים שנמצאים בשטח זה אינם מגיבים לעכבר (יש אייקונים שחלק מהם נמצאים מחוץ לשטח, ורק אם המצביע עובר עליהם מחוץ לגבול האזור המת הם כן מגיבים). נסיון לשנות מאפיינים של שולחן העבודה (גודל סמלים, רזולוציה וכו') משנים את מידות השטח המת. שתי הערות: 1. אני משתמש בעכבר אלחוטי. 2. לא בדקתי האם התקלה הזו חוזרת על עצמה גם בעת שימוש בלוח הלחץ של הנייד. חיפוש בגוגל הראה שאני לא היחיד שנתקל בתופעה הזו, אבל הוא לא ממש עזר לי למצוא פתרון. למי יש רעיונות? …

21. שלום, העברתי דיסק קשיח ממחשב ישן למחשב חדש עליו התקנתי WIN7. הדיסק מכיל קבצי סרטים ושירים, את מערכת ההפעלה התקנתי על דיסק קשיח חדש. בזמן ההתקנה המחשב כן זיהה אותו וגם עכשיו אפשר לראות שהוא מזהה אותו ב device manager, אבל במחשב שלי מופיע רק החדש. איך מסדרים את זה בלי לפרמט אותו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום אנשים כדאי להתקין WIN7 במחיצה אחרת במחשב עם ה WINXP? יהיה בעיות עם זה? המחשב שלי מספיק חזק להריץ WIN7 במשחקים כבדים? מה להתקין 64 BIT או 32 BIT? המחשב שלי: מעבד E7200 2GB זיכרון 9600GT כרטיס מסך ספק 550W בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הבנתי שה WINDOWS 7 X64 לא תומך באופן ישיר ביישומי ג'אווה הבנתי שיש לו הרבה יתרונות כגון ניצול משאבים מצויין השאלה היא ככה האם עקב זה שאין תמיכה ישירה בג'אווה זה יכול להוות איזושהי בעיה? או שתוכנות צד ג' כמו JRE יכולות לספק את התמיכה הרצויה? ומעבר לכך הבנתי שתוכנות יישומים ומשחקים של 16 ביט אין אפשרות להפעיל דרך הX64, גם לא דרך אפשרויות התאימות קבצים? ומעבר לכך בקשור לאותה שאלה מהו אופן השימוש בXP MODE לגבי שימוש בתוכנות ישנות יותר? האם זה מפעיל את הXP במקביל ל7 תוך כדי הKRNL של 7? או שהמחשב עושה ריסטרט ופשוט מפעיל במקום את ה7 , את הXP? כמו שהיה דיסקט התחלה בחלונות 95 לתוכנות על בסיס דוס שלא עבדו בחלונות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני עובד במתן תמיכה ללקוחות בשטח. במלון שיש בו דומיין יש לי תחנה אחת שהיא בדומיין עם משתמש שהוא מנהל במחשב המקומי ובדומיין הוא "domain user". כך כל התחנות מוגדרות בדומיין הזה. על אותו מחשב יש מדפסת משותפת וגם תיקיה משותפת עם הרשאות "full controll" ל"everyone". בשכנים ברשת אני רואה את שם המחשב ובלחיצה עליו אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה... גם מהשרת כ"administrator" אני לא מורשה להיכנס לשם המחשב הזה... ניסיתי להוציא את התחנה מהדומיין ולהכניס אותה שוב וזה לא עזר. יש לציין שישנם מחשבים אחרים שיש בהם שיתופים ויש לי אפשרות להיכנס אליהם מכל תחנה. כמו כן מהתחנה הבעייתית אני יכול להיכנס לשיתופים של אחרים אך לא להיפך... השרת הוא Server 2003 Standard Edition. לא נראה שהבעיה היא …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ForceXY,

שלום, יש לי בעיה שאני מסמן את : Debug Dump Files שהוא שוקל אצלי 923 MBSystem error memory dump files שוקל אצלי 923 MGשני הדברים האלה, לאחר שאני מסמן אותם ושולח למחיקה, איך שזה מסיים את הפעולה, אני נכנס לראות וזה מופיע לי שוב באותו גודל של 923 מ"ב, בשני הדאמפ פיילס, איך אפשר להיפטר מיזה, מה הבעיה? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.