Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כידוע החיבור של הכבלים בארץ משתמש ב VPN. איך אני יכול להגדיר לויסטה שלאחר שהיא עולה תתחבר מיידית לVPN? ב XP זה היה פשוט - היה צריך למשוך את האייקון לתיקיית STARTUP אבל אני לא מוצא תיקייה כזאת בויסטה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, מדובר במחשב עם חלונות 7. אשמח לדעת כיצד למחוק לגמרי את היסטוריית המשחקים המובנים (סולטייר, שולה המוקשים וכ'), בכדי שלא יישאר שום תיעוד, על שימוש כלשהו באפליקציה זו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי המון גליצ'ים בפיירפוקס 19 בווינדוס 8,ולפעמים ב IE 10 (אבל הוא תמיד כזה)[תמונה מצורפת] ואני צריך פתרון כלשהו. עידכנתי דרייבר ל314(יש לי GT630).
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים. בכונן C היה מותקן XP ובמחיצה אחרת W7. אחרי פירמוט והתקנה מחדש של XP בכונן C נעלם תפריט ה dual boot,ואין לי גישה ל W7. בעבר היתה לי בעיה דומה וכתבתי אותה כאן.אחד המומחים יעץ לי כך: אבל כשאני מכניס את ה CD לכונן,(אחרי שה XP עלה),לא מופיעה לי שום אופציה של תיקון....רק התקנה רגילה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי בחתימה, מריץ WIN 7 64BIT, יש 3 מחיצות פעילות. C מערכת ההפעלה על קשיח 250GB. E אכסון קטן על אותו כונן 250GB כונן לוגי. G כונן אכסון למידע בעל ערך, 500GB בRAID1. הבעיה היא שכאשר נכנסים לכונן הG הוא מוגן מפני כתיבה, לא ניתן ליצור תקיות, להדביק אליו קבצים וכד'... האופציות הנ"ל כלל אינן מופיעות. כלומר כאשר לוחצים על הכפתור הימני אין בכלל RENAME / NEW / DELETE / PASTE יש רק COPY. ניסיתי ליצור דרך שורת פקודה תקיה על הכונן וקיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: "MEDIA IS WRITE PROTECTED". הפעלה מחדש פותרת אם כי זמנית בלבד את הבעיה וגם לא תמיד. יש לציין כי עם VISTA 32BIT התקלה לא הייתה קיימת. ניסיתי לחפש בGOOGLE מידע על הבעיה, והפתרונות שהוצעו כוללים שימוש בDISKPART שאני ממש מכיר…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפעמים המחשב נתקע, אפילו שאני לא מריץ שום תוכנה ונמצא בdesktop. העכבר לא מגיב, ואני רואה שהמעבד עובד בלי הפסקה עד שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש. קרה לי ב32 ו64 ביט מספר דקות אחרי הפעלת המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? (אני לא יודע אם זה קשור, אבל בשני המקרים התקנתי את מערכות ההפעלה WIN7 לא על system disk)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יודעים אולי מה ניתן לעשות כאשר פותחים את וורד משתנית רזולוציית המסך למיימדים בלתי הגיוניים בעליל וכל פעם צריך להגדיר את הגדרות הרזולוציה מחדש תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול פרמטתי והתקנתי WIN7 ומאז רק בעיות..WIN7 אולטמט אני מנסה להתקין משו-המחשב נתקע אני מנסה להוריד כרום-המחשב נתקע ניסיתי לעשות צ'קדיסק-המחשב נתקע לפעמים המחשב עבד שעה-שעתיים פני שקפא ככה,לא הגיב בכלל ורצה ריסט..לפעמים נתקע עוד לפני שווינדוז סיים לעשות את ההפעלה המלאה והרגילה שלו..עשיתי ריפייר עם הדיסק(לא מקורי) והוא טוען שאין בעיות מחשב E6850 לוח אם P6N SLI V2 זכרון 2 גיגה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר אתחול מדיסק ההתקנה מחקתי ויצרתי 2 מחיצות והרצתי את ההתקנה. הכל עובד בסדר אבל לאחר האתחול הראשון ההתקנה עוברת לשלב :" משלים התקנה" ונתקעת שם שעות.... ניסיתי להריץ קובץ אימאג' שיש לי , לאחר הGHOST באתחול המחשב היתה הודעת שגיאה "MBR.. איך מאפסים את הדיסק הקשיח למצב נקי? פעם השתמשתי בZAP
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי WINDOWS 7 HOME PREMIUM מותקנת על הנייד, ואני לא מרוצה ממנה. היא מגבילה אותי בכל מיני דרכים! אז אני רוצה להתקין WINDOWS 7 ULTIMATE כמו שיש לי על הנייח, אבל בגירסת 64BIT. כי אני יכול לנצל את כל ה4GB זכרון ויש יותר דרייברים להורדה מהאתר של טושיבה. דגם הנייד הוא TOSHIBA SATELLITE T130! אלה שתי הגרסאות שאני לא בטוח לגביהן, מה ההבדל? Microsoft Windows 7 Enterprise x64 Integrated August 2010-BIE http://www.torrentleech.org/details.php?id=243584 או זו: Microsoft Windows 7 ULTIMATE x64 Integrated February 2010 OEM DVD-BIE http://www.torrentleech.org/details.php?id=208925 לי בנייח מותקנת הגירסה: Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.Integrated.Octobe r.2009.OEM.DVD.PROPER-BIE
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. נתקלתי במושג הזה פעמיים,גם כשדיסק מסוים הוכנס לתוך הכונן וניסיתי לעשות ריסטרט (שהוצאתי את הדיסק הווינדוס עלה בסדר) וגם שניסיתי להתקין daemon tools יש פונקציה שלא עובדת טוב עם הDEBUGGER. השאלה שלי היא-מה זה בכלל?לפי מה שהבנתי זה קשור לתפקוד הכונן,לא? ורציתי לדעת האם אפשר להתקין את הדאמון ולבטל את זה,או האם זה עוזר לתפקוד הכונן. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודש התקנתי ויסטה, והחלטתי להסיר אותה. כששתי הווינדוסים היו מותקנים הייתה לי אפשרות בחירה כשהמחשב עולה. [בין הXP לVISTA]. אחרי שמחקתי את הויסטה משום מה הבחירה נשארה. עשיתי מאפיינים על המחשב שלי- >מתקדם->הפעלה ושחזור-> הגדרות ומחקתי משם את 2 הV שאומרים: "זמן להצגת רשימת מערכת ההפעלה" "זמן להצגת אפשרויות השחזור בעת הצורך" ועדיין יש את התפריט בחירה הזה. מישהו נתקל? יש לו פתרון? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום היום ואתמול התחלתי להרגיש קצת עומס על המחשב ועכשיו שפתחתי את מנהל המשימות ראיתי שהCPU שלי כמעת כול הזמן על 100% לפעמים הוא יורד לכמה דקות ואז חוזר בדקתי וירוסים טרוינים וכדומה. מה שחשוב לציון שבמנהל המשימות לא רשום לי איזה תהליך הוא לוקח את הCPU מה עוד אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב כבר כמה זמן שאני לא הצחלתי לפתור ועכשיו הבעיה הזו בכלל לא עוזבת אותי וממש מרגיזה ומורידה מרמת החוויה והשימוש במחשב. הבעיה היא שכל פעם שאני מדליק ת'מחשב קופצת לי הודעה של אשף החומרה חדשה שזוהתה ואז אני עושה סיום וזה לא עוזב אותי אף פעם! להלן פרינט סקרין של ההודעה- אני לא יודע מה הבעיה או איך פותרים אותה, אני אשמח לפתרון כי כרגע אני מעלים עין ומשאיר לבעיה לשבת בצד אבל זה עושה לי הרבה בעיות במחשב של אי אפשרות לפתוח תמונות וכאלה שזה מרגיז ובכללי ההודעה הזו תוקעת לי ת'מחשב.. הרבה תודה רבה על העזרה לכל העונים~!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את הXP שלי במערכת הזאת, יש לי אותה כבר על דיסק שכמובן השגתי בדרך כשרה למהדרין ;D אני מרוצה מאוד מאוד מאוד מהXP שלי, אני מנקה את המערכת באופן קבוע והמחשב רץ חלק ללא בעיות. אבל - הVISTA מאוד מפתה ואם אני מתקין אני כבר ילך עד הסוף וינצל את המעבד 64ביט שלי... ואני לא מתכוון להתקין שתי מערכות ווינדוס. לכל אלו שכבר משתמשים, שווה את הפיתוי ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
HI ANI GAR BE HUL VE ANI ROZE LEAKLID BE IVRIT EN LI IVRIT AL HA WINDOWS MA EFSHAR LASOT???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים, השתמשתי במדריך שהיה באתר מסוים לשם ביטול\הרחבת החיבורים של הווינדוס (HALF OPEN CONNECTION) לאינטרנט... הורדתי את הקובץ וביצעתי את השלבים, ואז החלפתי את הקובץ עם הקובץ המקורי של הווינדוס .. עשיתי RESET ועכשיו הווינדוס לא עולה .. זה הראה לי הודעה לגבי זה שהקובץ לא חתום דיגיטלית או משהו בסגנון .. ושאני צריך לעשות REPAIR עם הדיסק של הווינדוס .. (VISTA ULTIMATE) הבעיה שלי זה שהמחשב מחובר למסך טלויזיה ואין לי מסך מחשב בבית, אני לא יכול להכנס לביוס כי המסך שלי לא תומך ברזולוציה של זה, לכן אני לא יכול לשנות את ה BOOT ORDER וזה לא עושה לי BOOT מהדיסק .. איך אני יכול לעקוף את בדיקת הדרייברים ולהעלות את הווינדוס או לעשות BOOT מהדיסק של הווינדוס מבלי להכנס לביוס ? אודה …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה דיי חמורה בזמן האחרון שאני לא יודע מה הסיבה לה. מדי פעם לאחר כמה דקות פעילות ב-WINDOWS קופץ לי חלון שחור עם פירוט ארוך, החלק החשוב בו עם פירוט השגיאה הוא: "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL". לאחר המסך הכחול אני חייב לעשות ריסט, וכל פעם לאחר המסך הכחול, כאשר הווינדווס עושה scandisk הוא מוחק לי קבצים (אחת הפעמים היתה קובץ temp של emule גרר.....). רציתי לדעת אם מישהו נתקל פעם במסך כחול שכזה ומה הפתרון/הסיבה למסך זה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר כמה שבועות, שכונן D אצלי לא מראה את שם הקובץ\תיקייה הוא מראה רק את האייקון: זה קורה רק שאני משתמש בגודל אייקונים כזה.. אם אני מקטין טיפה כתוב השם. בכונים אחרים זה לא קורה, גם אם אני משתמש בגודל כזה של אייקונים.. ניסיתי לשחק בהגדרות קצת, אבל לא מצאתי את הבעיה. מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows XP. האם יש אפשרות שלכל יוזר תהיה את הרזולוציה שלו? כי משום מה שאני משנה למשתמש אחד את הרזולוציה, זה משנה לכל המשתמשים האחרים גם.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחלון המחשב שלי, איפה שמוצגות כל המחיצות לאחסון הקבצים + כמובן מחיצת המערכת, במקור הוצגה בממשק אירו גם תכונה נפלאה (בעיניי לפחות...) שהראתה בצבע כחול כמה מקום מנוצל במחיצה וכמה נשאר פנוי, אם נשאר פחות מ-10 אחוז אז הנפח המנוצל סומן באדום... אני בנאדם שאוהב שינויים והמחשב אצלי זה דבר מאוד דינמי, אז זה מתבטא גם בהתקנת/הסרת כל מיני תוכנות-אך רק כאלה שאני צריך ומשתמש בהם באופן קבוע או לעיתים... (אני לאט לאט משתדל להפחית את השינויים כיוון שאני מודע לכך שזה יכול ליצור בעיות במחשב) בכל אופן, מזה כמה שבועות שאני לא רואה את האפקט הזה ואני מעוניין בו, ולא מצליח להחזירו, האם זה אפשרי ? אם כן כיצד ??? תודה מראש, rMaNe גליל מערבי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לאחותי לפטופ חדש Asus Zenbook UX31, הפעלתי אותו והוא זיהה את הרשת האלחוטית בבית.. הכנסתי סיסמת רשת לא נכונה... איך אני משנה את הסיסמא??? תודה, מערכת ההפעלה ווינדוס 7 שי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
למרות שאני יכול לרשום בעברית במקלדת. גם כשאני נכנס לפונט בכדי לבחור עברית אז אין לי שם עברית. איך אני מסדר את זה ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שקיבלנו הצצה להטמעה של העוזרת האישית קורטנה במערכת ההפעלה החדשה, תמונות מודלפות של ממשק חדש מראה לנו את שינויים נוספים שמיקרוסופט מכינה לצרכנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%a7-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%a4%d7%a8-%d7%90%d7%a4%d7%9c/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הבעייה היא כזאת: יש מחשב עם דיסק קשיח מפוצל לשניים: C בפורמט NTFS, ו-D בפורמט FAT32. אני רוצה לאתחל את המחשב בכדי לפרמט את כונן C, אשר נמצא בפורמט NTFS, כדי להתקין מחדש את XP. עד כמה שהבנתי עד עכשיו, אם אני אשתמש בדיסקט האיתחול של 98, אני לא אראה מחיצות בפורמט NTFS (מה שהתגלה כנכון). יעצו לי לאתחל את המחשב עם דיסק (לא דיסקט) של XP, ככה שאני אראה את המחיצה. הבעייה היא שאין לי את דיסק ההתקנה של XP. ההתקנה של ה-XP נמצאת אצלי בכונן D ותמיד אני מתקין אותו משם. שאלותיי הן: 1. האם אפשר ליצור דיסקט (לא דיסק) הפעלה ל-XP כמו שאפשר ב-98? אם כן, איפה? 2. אם אי אפשר, מה אני יכול לעשות כדי לפרמט את C ולהתקין את XP שוב עליו? 3. אם אני אתקין את XP מחדש ע ל הווינדוז הקיים, האם הוא ימחו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-