Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
עדכון KB2656351 כל זמן חוזר כבר מעדכן מזמן נסיתי להסיר KB2656351 שוב עדכון לא עוזר אני רוצה להיפסק עדכון מה בעיה מזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להוריד את זה? http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=10cc340b-f857-4a14-83f5-25634c3bf043&DisplayLang=en ויש לי E6300 וxp pro sp2 אז אני צריך להוריד את הגירסה של ה32 או 64?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי LAPTOP של DELL עם מערכת הפעלה WIN 7 64 מקורית - כלומר שילמתי עליה כסף. איך אני מפרמט את זה? כי אני הבנתי שבדרך כלל מחשבים ניידים שומרים IMAGE של המערכת הפעלה ואז זה לא אמור להיות יותר מדיי מסובך. איך אני יודע אם זה המצב? ואם לא אז איך אני מפרמט? אשמח לעזרה בנושא אריאל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה לצערי איני מצליח להפעיל את הרידר לאחר ההתקנה וגם האקספלורר נתקע. איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפעמים המחשב נתקע, אפילו שאני לא מריץ שום תוכנה ונמצא בdesktop. העכבר לא מגיב, ואני רואה שהמעבד עובד בלי הפסקה עד שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש. קרה לי ב32 ו64 ביט מספר דקות אחרי הפעלת המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? (אני לא יודע אם זה קשור, אבל בשני המקרים התקנתי את מערכות ההפעלה WIN7 לא על system disk)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, למישהו יש אולי מושג למה הwindows update לא מציע לי להוריד את הSP החדשה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 2000 ויש לי תוכנות מעצבנות שרצות שאני מדליק את המחשב אני רוצה להוריד את זה בלי לעשות UNINSTAL לתוכנה בWINDOWS 98 יש את MSCONFIG שרושמים בשורת הפקודות... בWINDOWS 2000 אין כזה.... מה אני יכול לעשות... תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני מעוניין למחוק אך כשאני רוצה לזרוק לפח אשפה הוא אומר שהקובץ פתוח ב WINDOWS EXPLORER. יצוין כי סגרתי את כל התוכנות בדקתי בTM שאין משהו נוסף פתוח ואפילו עשיתי ריסטרט. ולא משנה בכל פעם הוא לא נותן לי למחוק את הקובץ באותה טענה. יש איזה תוכנה שיכולה לעזור שמחייבת את מע' ההפעלה לעשות דברים? כי אני לא יודע מה כבר מתשמש בקובץ.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אני מנסה לעשות פורמט למחשב אבל משהו פשוט לא מסתדר לי פה הכנסתי את הדיסק לכונן איתחלתי מחדש את המחשב ופשוט הMSDOS לא עולה אני לוחץ בכל השיטות שיש F2 /ALT F5/F8/F11 וזה מעלה לי להעלות את ווינדוס בסייף מווד או להעלות אותו רגיל אני לא יודע מה קורה פה וכבר התקנתי את הווינדוס פעם אחת מהדיסק הזה לכן אני בטוח שהוא עובד עצות בנוגע לאיך להיכנס לMSDOS?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הסרתי התקנת אנטיוירוס לניסיון (Dr.web) אך נשארו לי שיירים המאותחלים כל אימת שאני מעלה את ה windows xp שלי. הפעלתי: msconfig ובחוצץ: startup מצאתי 3 אפליקציות העולות אוטומטית (ומפציצות אותי בהודעות שגיאה) ושייכות לאנטיוירוס שמאסתי בו. הסרתי את הסימון מ 3 האפליקציות, עשיתי איתחול מחדש אך הן עלו והמשיכו להטריד אותי בהודעות שגיאה. ב control panel ב: add/remove programs התוכנות לא נמצאות. אז איך אני מתפטר מזה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכותרת אולי לא נוסחב כהלכה, השאלה היא, כיצד ניתן להתקין ווינדוס מחדש על מחדש כולל חלוקה חדשה של "פארטישנס"? בכל פעם שאני מתקין ווינדוס על הארד-דיסק שכבר מותקן היה עליו ווינדוס, גם אם אני אומר לו התקנה חדשה לגמרי (לא Upgrade, ולא Repair), כולל פירמוט, נשארים לי קבצים בהארד-דיסק. אני רוצה למחוק את הכל, פשוט הכל, שיהיה חלק ונקי והתחיל מ-0. כולל הגדרה מחדש של הפארטישנס. מישהו יוכל להסביר לי בקצרה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 H.D נפרדים על אחד (כונן C ) יש לי WIN XP ועל השני יש לי WIN 98SE . אני רוצה פעם להתחיל עם XP ופעם להתחיל עם 98 האם אפשר, איך עושים את זה . תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע בNOTEPAD למשל, עברית מופיעה כג'יבריש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה ואני מקבלת הודעת שגיאה. האם יכול להיות שבגלל שיש איזו שהיא הגדרה בביוס שאני צריכה לשנות מ-disable ל-enable כדי שיתאפשר לי לבצע פירמוט והתקנה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Windows 8.1 והוא לא נכנס למצב שינה. בהגדרות הכל תקין אבל יש תוכנה שמונעת ממנו לישון כשהיא פועלת ואני רוצה לגרום למחשב לישון גם כשהיא פועלת. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי איך לעשות את זה. אשמח אם תוכלו לעזור לי עריכה: נ.ב powercfg -request מחזירה none בכל האפשרויות powercfg/energy מחזירה רשימה עם WMP ועוד כמה תוכנות אבל לא את התוכנה שמונעת מהמחשב לישון.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז זאת הבעיה שלי: אחרי איזה שבועיים שלא נגעתי בוויסטה אצלי במחשב החלטתי להפעיל אותה בשביל לבדוק משהו... ובזמן שהיא נטענת בBOOT מופיע לי זה: http://img518.imageshack.us/my.php?image=19052007186kf8.jpg לא נגעתי בוויסטה כבר שבועיים ואף אחד אחר גם לא נגע בה, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אין לי שום ווירוס והHD בסדר גמור. ד"א יש לי גישה מלאה לכל הקבצים של וויסטה דרך הXP שגם מותקנת על אותו מחשב. שום מצב לא עובד בוויסטה, לא מצב בטוח ולא אף מצב. מה עושים?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום .!!! יש לי שאלה , ובעייה מאוד מוזרה , ואני עדיין לא יודע למה זה עובד ככה..!!! יש לי ארד דיסק עם שתי מחיצות , כונן c ו d . עם אני מתקין על כונן c (שהוא הכונן הראשי) , אני מתקין עליו win xp . ובכונן d אני מתקין עליו win 7 , אז שהמחשב עולה הוא נותן לי לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות. אבל עם אני מתקין win 7 על כונן c. ואחרי זה win xp על כונן d: אז הוא פשוט לא נותן לי את האפשרות לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות....(כאילו אין 7 במחשב!) השאלה שלי היא כזאת: למה הוא לא נותן לי אפשרות לבחור , למה ב xp יש את האפשרות הזאת ? האם אני צריך להתקין איזה תוכנה אוו משהו , שהוא יאפשר לי לבחור מערכת הפעלה ..???? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את כונן C ולגבות חומר ל-D שאני מעתיק זה נעתק לפי שם (גם שסדר הסמלים מוגדר לפי תאריך יצירה) אני צריך את הקבצים לפי תאריך יצירה (לא התאריך עצמו אלה הסדר שבו הם יהיו מוצגים) לדוגמא כרגע הקבצים שב-C מוצגים בסדר כזה על פי תאריך יצירה BEADC שאני מעתיק אותם ל-D הם נעתקים על פי שם למרות שתצוגת הסמלים על פי תאריך יצירה ABCDE האם יש דרך להעתקה על פי תאריך יצירה ? מקווה שהבנתם אותי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לשנות באפשרויות תיקייה בסוגי קבצים.. בחלק של התיקייה הברירת מחדל זה open אבל בחלק של תייקית קבצים יש רק אפשרות אחת שהיא find.. עכשיו יש שם אפשרות לעשות - חדש אני רושם שם open אבל יש עוד אפשרות למלא - יישום המשמש לביצוע הפעולה מה אני אמור לרשום בו? ואז בעצם אני יצור פקודה חדשה שאני יגדיר אותה כברירת מחדל ואז ישר הוא יפתח את התיקייה ולא יכנס לחיפוש כל פעם... מישהו יודע איך אני עושה את זה ויוצר פקודה חדשה של Open?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שה WINDOWS 7 X64 לא תומך באופן ישיר ביישומי ג'אווה הבנתי שיש לו הרבה יתרונות כגון ניצול משאבים מצויין השאלה היא ככה האם עקב זה שאין תמיכה ישירה בג'אווה זה יכול להוות איזושהי בעיה? או שתוכנות צד ג' כמו JRE יכולות לספק את התמיכה הרצויה? ומעבר לכך הבנתי שתוכנות יישומים ומשחקים של 16 ביט אין אפשרות להפעיל דרך הX64, גם לא דרך אפשרויות התאימות קבצים? ומעבר לכך בקשור לאותה שאלה מהו אופן השימוש בXP MODE לגבי שימוש בתוכנות ישנות יותר? האם זה מפעיל את הXP במקביל ל7 תוך כדי הKRNL של 7? או שהמחשב עושה ריסטרט ופשוט מפעיל במקום את ה7 , את הXP? כמו שהיה דיסקט התחלה בחלונות 95 לתוכנות על בסיס דוס שלא עבדו בחלונות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מבין משהו במת לאב כאשר אני ניגש לתיקיית העבודה אני רואה את כל הקבצים ..כאשר אני נכנס דרך ה EXPLORER אני לא רואה חלק מהקבצים. אני זוכר שזה לא קרה לי רק במט אב ..גם באימייול היה לי אותו דבר ...שדרך האמייול רואים קבצים ואילו ב VISTA נעלמים קבצים מה קורה פה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה יש לי 2 בעיות שנורא מטרידות אותי בזמן האחרון: בעיה א: כל הזמן כשאני מדליק את המחשב שלי אז ה אקס פי ישר נכנס לאדמיניסטרטור(לשולחן עבודה שלו), לא שואל פסוורד, פשוט נכנס וזהו עכשיו הבעיה היא שאני רוצה לבטל את האופציה הזו ולא יודע איך? אני רוצה שכל פעם שאני נכנס למחשב אז שהוא יביא לי שתי אופציות לאיזה יוזר להיכנס לשלי או לשל אמא שלי ובלי האדמיניסטרטור. בעיה ב: אני לא יודע מה קרה אבל אחרי שפרמטתי לפני שלוש שבועות את המחשב ועברו כשבועיים פתאום שתי כונני הסי די שלי התחילו להיעלם (אחד די וי די ואחד צורב) . עכשיו כאשר אני נכנס לdevice manager ולוחץ על scan for hardware changes אז הוא ישר מוצא את הדי וי די אבל את הצורב הוא מסרב למצוא... פתחתי את המחשב בדקת…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שנשאלה שאלה דומה, אך לא ניתן שם פתרון אפיון הבעייה: בויסטה 32 home עם sp1 - אחרי חודשיים של עבודה מוצלחת עם המחשב הנייד, נעלם ה language bar, פתאום. - אינני מצליח להחזירו. לא דרך toolbar, שם כלל אינו מופיע, ולא דרך regional and language options - כל שינוי שאני מבצע ב regional and language options איננו משפיע כלל. זה כולל דוקינג/פלואוטינג של task bar, הסרת שפות, שינוי סדר שפות, התקנה מחדש של שפות וכו'. אין כל השפעה - Alt + Shift כמובן לא משפיע על כלום - כמובן שאת ההודעה הזו אני כותב ממחשב אחר.... יתכן ש recovery של המחשב ל boot קודם יעזור, אבל זהו צעד אחרון (ורע) ואני מפסיד כל מיני עניינים מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהתחלה היה לי רק משתמש אחד, שהוא היה האדמין. בגלל ששכחתי את הסיסמא שלו נאלצתי לפתוח חשבון Administrator חדש בעזרת תוכנות חיצוניות. אין לי מושג למה, אבל יש הבדל כלשהו בין המשתמש הישן, לבין הAdministrator שנוצר. שתיהם אדמינים, אבל את המשתמש הישן אפשר למחוק, ואת הAdministrator אי אפשר. יש דרך כלשהי למחוק את הAdministrator הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביום בהיר אחד השילוב של ALT+SHIFT החליט להפסיק לעבוד ללא שום אזהרה מוקדמת. כמה נתונים רלוונטיים: 1. הבעיה היא כללית ולא מוגבלת לתוכנה ספיציפית (דפדפני אינטרנט לדוגמא). 2. יש לי מדפסת לוגיט'ק וייב. 3. ההגדרות של השפות והמעברים בינהם בלוח הבקרה מוגדרות נכון. 4. החלק המוזר - כאשר השתמשתי בתוכנה של LOGITECH כדי לקבוע רצף מקשים, ראיתי שהתוכנה מזהה כאשר אני לוחץ ALT וSHIFT בנפרד, אבל ביחד היא מזהה רק את המקש הראשון שנלחץ. יש לציין שבצירופי מקשים אחרים אין שום בעיה והתוכנה מזהה ששניהם נלחצים. יש לציין שערכתי חיפוש בפורום והפתרונות התגלו כלא רלוונטיים לבעיה. אשמח לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-