Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, התקנתי מחשה חדש, המחשב מכיל מעבד Q9400, כרטיס מסך NVIDIA - PNY QUADRO FX 580 המכיל זכרון 512M 2 כרטיסי זכרון של KINGSTON 2G DDRII 800 (סהכ 4G) המחשב עובד עם מערכת הפעלה XP SP2 32BIT אני לא מעוניין להתקין מחדש את מערכת ההפעלה עם 64BIT מאחר וזה יאלץ אותי להחליף גרסאות של חלק מהתוכנות עמן אני עובד. הבעיה: בפועל המחשב מזהה רק 2.5G מהזכרון. אני יודע שמע' הפעלה XP יודעת לנהל בפועל רק 4G זכרון ומכאן שהייתי אמור לזהות במערכת 3.5G זכרון ולא 2.5 הבעיה החמורה מכך היא שכאשר אני מבצע רינדורים (בתוכנת ARCHICAD) התוכנה נופלת ומוציאה הודעת שגיאה, ולדעתי יש קשר בין 2 הבעיות יש רעיונות לפתרון הבעיות?
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום וחג שמח לכולם. ברשותי מחשב שולחני עם מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate. השאלה המקורית שלי היתה אמורה להיות: מה ההבדל בין מצב Hibernate, מצב Standby ומצב Sleep? מצאתי בפורום תשובה לגבי שני הראשונים (Hibernate ו- Standby), אך לגבי Sleep לא מצאתי. אשמח אם מישהו יסביר לי או יפנה אותי להסבר לגבי מצב Sleep, למה הוא נועד, ואילו רכיבים מפסיקים לקבל חשמל במצב זה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין MICROSOFT VISUAL STUDIO 8 או יותר אם יש (??) אני רוצה להקים סביבת פיתוח מושלמת כך שאוכל לעבור בין כמה שיותר אפליקציות במהירות ללא עיכוב. המפרט שלי : intel QUAD Q8400 2X2GB ram 800 Mhz kingstone WD 500 GB 32MB אינני מבין כלל במערכות הפעלה, הדבר היחידי שהבנתי זה את עניין ניצול הזיכרון במערכות 32 - 64 ביט. מה הייתם ממליצים לי להתקין לעבודה טובה ושוטפת, וניצול מירבי של המשאבים? לגבי ווינדוס 7, עבדתי איתה ומאוד נהנתי. מערכת קלה ופשוטה. איך אוכל להשיג RC ל-64 ביט עכשיו שההורדה מהאתר בוטלה?? אשמח לעזרה. נעם
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזו הגדרה הכי נכון להגדיר כדי שהמערכת תעבוד טוב. האם לבחור את האפשרות הראשונה או את האפשרות השלישית ( שהמערכת תנהל את הזיכרון )? צירפתי תמונה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני אמקד את השאלה: 1. האם כל מי שיש לו רישיון לויסטה, יוכל להשתמש עימו ב WIN 7? 2. האם רק מי שקנו לאחרונה ויסטה - רק הם יוכלו לשדרג את המערכת? 3. האם מדובר רק בשידרוג או שפשוט יהיה ניתן להכניס את הקוד של ויסטה בתחילת ההתקנה של WIN 7? תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ברצוני לדעת עם אני יכול להתקין את ה7 ולהשאיר גם את הוינדוס XP שלי ואם כן איך עושים את זה משהו יכול להסביר לי את השלבים בקצרה?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
זה מציג את ההודעה הבאה: the application has failed to start because its side by side configuration is incorrect. please see the app event log or use cmd line sxstrace.exe tool for more details מה הבעיה של זה?
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מפתחת תוכנה שעובדת מהבית, אני מפתחת ל Windows ב C#, עד עכשיו עבדתי ב XP בפרוייקט האחרון שלי פיתחתי עבור לקוח שהיו לו מחשבי Vista, ונתקלתי במספר בעיות תאימות. במקומות עבודה קודמים שלי פתרנו את הבעיות האלה בבדיקה של המוצר בסביבות עבודה שונות, ולצורך זה אני אצטרך רשיונות לגרסאות שונות של Windows. יש לי רשיון ל XP שעובד על המחשב שבו אני משתמשת כרגע, אז השאלה הראשונה היא כיצד אני יכולה להעביר את הרשיון ממחשב אחד לשני, עד כמה שאני זוכרת הרישום זוכר את המחשב, וכך מנסים במייקרוסופט למנוע העתקות. המחשב הישן לא יהיה פעיל. השאלה השנייה - למחשב החדש אני אקנה Vista עם אפשרות שידרוג ל 7, האם זה יאפשר לי לעבוד במקביל עם Vista וגם עם 7 ?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ויסטה טרי (כמה ימים מאז שקיבלתי את המחשב) ונתקלתי בבעיה היום כשניסיתי לשתף תיקיה). אני כבר ארשום שבNetwork and sharing center ביטלתי את הPassword protected sharing המפגר אז זה לא הבעיה. שיתפתי שתי תיקיות במחשב שלי, שתיהם לכל המשתמשים (אחת גם עם זכויות מלאות, כולל כתיבה). ניסיתי להתחבר למחשב שלי דרך שני מחשבים אחרים, שניהם מזהים את המחשב שלי וכשנכנסים אליו מזהים את התיקיות אבל כשאר מנסים להיכנס לתיקיות מקבלים Access is Denied. ניסיון להיכנס ישירות דרך \\yomach\storage (כאשר yomach זה שם המחשב וStorage זה שם התיקיה\שיתוף) הביאו כמובן לאותה תוצאה. בין הדברים הראשונים שעשיתי עם הוינדוס החדש (חוץ מלמחוק את כל השטויות שdell התקינו פה) זה לעבור על מדריכים לעשות כ…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן, לחבר שלי יש בעיה להכנס ל GMAIL " There is a problem with this website's security certificate " מחיפוש קטן ב GMAIL עולה שהבעיה היא בשעון של הווינדוס ובין היתר צריך ש "Automatically Adjust Clock for Daylight Savings Changes" יהיה מסומן. הבעיה היא שהאופציה הזאת לא קיימת אצלו בכלל. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ב WIN 7 64BIT , בכול פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל BSOD בגלל הקובץ nvlddmkm.sys. אחרי שהמחשב מתחיל מהתחלה הווינדוס עולה כרגיל. הפכתי את גוגל בניסיון למצוא פתרון וראיתי שיש עוד אנשים עם הבעיה הזאת אך ללא פתרון. מה אני יכול לעשות? תודה,
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
פתחתי אותו בדיימון טולס ותראו מזה רושם ....(ושאני פותח את ה- 32 ביט זה לא רושם) http://img515.imageshack.us/img515/5076/64244995.jpg מזה אומר ? לצרוב בכל זאת ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה כבר כמה ימים... כשאני מנסה לעשות הדבק (ctrl+v) זה פותח לי את ה"מחשב שלי" במקום להדביק מה עושים עם זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 כרטיסי מסך ASUS 9800GT 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול Creative Creative X-Fi Titanium 7.1 PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח Enermax PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan שלום לכולם זה המחשב.... רציתי לפרמט ולהתקין עליו את הxp לפני זה היה לי את הוי…
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי Video hardware error בויסטה 64-ביט. יש לציין שזה היה כמה שעות לאחר פירמוט (אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים, של הלוח אם ושל כ. המסך). זה לא היה כזה נורא, סך הכל לא יכלתי ללחוץ על כלום למשך 3-4 שניות ואז המסך הפך לשחור וחזר אחרי שתי שניות בערך, ואז קיבלתי דו"ח של ויסטה על התקלה: Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.3 Locale ID: 1033 Files that help describe the problem WD-20091009-0151.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy of these files Warning: If a virus or other security threat caused the problem, opening…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני מכניס את הDOK למחשב במערכת הפעלה חלונות 7 מופיע לי ככה: http://tinypic.com/r/10h36mw/4 ''הגבר את מהירות המערכת שלי'' מה זה אומר?
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
המחשב שלי בחתימה, מריץ WIN 7 64BIT, יש 3 מחיצות פעילות. C מערכת ההפעלה על קשיח 250GB. E אכסון קטן על אותו כונן 250GB כונן לוגי. G כונן אכסון למידע בעל ערך, 500GB בRAID1. הבעיה היא שכאשר נכנסים לכונן הG הוא מוגן מפני כתיבה, לא ניתן ליצור תקיות, להדביק אליו קבצים וכד'... האופציות הנ"ל כלל אינן מופיעות. כלומר כאשר לוחצים על הכפתור הימני אין בכלל RENAME / NEW / DELETE / PASTE יש רק COPY. ניסיתי ליצור דרך שורת פקודה תקיה על הכונן וקיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: "MEDIA IS WRITE PROTECTED". הפעלה מחדש פותרת אם כי זמנית בלבד את הבעיה וגם לא תמיד. יש לציין כי עם VISTA 32BIT התקלה לא הייתה קיימת. ניסיתי לחפש בGOOGLE מידע על הבעיה, והפתרונות שהוצעו כוללים שימוש בDISKPART שאני ממש מכיר…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב INTEL QUAD Q8400 4 גיגה זיכרון מה המערכת הפעלה האופטימלית?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אומרים שרישיון OEM פג עם החלפת הלוח אם. החלפתי לוח אם מ-P35 ל-P45 בעקבות תקלה הזויה בלוח, התקנתי מחדש Vista והפעלה דרך האינטרנט עברה בלי שום בעיה. רק לפני מספר דקות סיימתי להוריד את כל העדכונים. כל מי שחושש לרכוש רישיון OEM בגלל מגבלות שדרוג אל דאגה. תקנו בראש שקט.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי כונן 500GB של סיגייט שמדי פעם נעלם מהמחשב, בד"כ בזמן שימוש בUTORRENT אבל לא תמיד .. ככה שלא בטוח הבעיה מהתוכנה.. יש לכם מושג איך אפשר לסדר את זה ? תודה עדכון: עכשיו הכונן לא מופיע גם לאחר אתחול..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי מערכנת הפעלה Windows 7, ועלייה התקנתי Windows Virtual PC ו WindowsXP Mode. עד כאן הכל הלך חלק. רציתי להתקין את הדריברים של כרטיס העריכה שלי Matrox RT.x100 (עובד רק על XP), אבל כאשר אני מפעיל את ההתקנה ב-XP Mode עולות לי 2 הודעות וההתקנה נפסקת: הראשונה: NTFS Warning השני: Severe החלתתי לבדוק את Device Manager, שם ראיתי תחת Other Devices שלושה סימני שאלה ולשלושתם כתוב Virtual PC Integtation Driver. במקום להראות Multimedia Controller או Video Controller. יש משהו שאני יכול לעשות כדי לסדר את זה? או שנפרמט ונחזיר שוב לXP? תודה לעוזרים, גיל.
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
יש לי תקלה מעצבנת, כל פעם שאני נכנס לתקייה של סרטים או גורר קובץ מתוך RAR יש לי שגיאה שwindows explorer has stopped working בפירו של הבעיה רשום שזה APPCRASH מישהו מכיר ויודע את הפיתרון...רצוי לציין שזה על שני מחשבים עושה את אותה הבעיה.
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-