Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
למה במנהל המשימות מופיע בשימוש בcpu לפעמים באדום, זאת אומרת שהגרף נהיה אדום, לאו דווקא כשהוא מגיע לשיא שלו בקיצור מה משמעות הצבע של הגרף ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב הוינדוס נפל וצריך לעשות פורמט . כי אין לי וינדוס . אבל יש לי מסמכים חשובים נורא ואני לא רוצה לאבד מסמכים חשובים מאוד . אז אני שואל אפשר לבצע גיבוי שלגבות קבצים מאוד מאוד חשובים בתוך הפורמט עצמו .
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחנויות הגדולות אמרו לי שהם מוכרים אך ורק כעסקת חבילה עם מחשב חדש. יש לי דיסק התקנה של וינדווס 7 OEM HEBREW ממחשב אחר. היכן ניתן לרכוש רישיון ללא התניה לקניית מחשב שלם ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את ה 98 ל 2000. אני מביא פירמוט מלא. מה הדרך הכי טובה להתקין?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי מודם פקס בכרטיס PCI. המעבד של הכרטיס הוא של אינטל. הבעיה שלי היא שאין לי מנהל התקן (דרייבר) עבור חלונות 7 (גירסא 64 ביט ו-32 ביט). אשמח אם למישהו יש פתרון. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כלומר כל פעם שיש עדכונים חדשים להורדה, אז באתר גם יהיה כתוב מאת גולשים אם בטוח להוריד את העדכון אם הוא יוצר בעיות וכו'
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עשיתי היום איחוי דיסק ובשני הכוננים שלי יש קבצים שלא מתאחים יש אפשרות לאחות אותם בכול זאת כי הם כמות די גדולה..... תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. כל פעם שאני מנסה להתקין תוכנה, אני נתקל בהודעה מעצבנת- מצורפת תמונה. מישהו יודע מה הבעיה/ פיתרון? תודה רבה מראש..! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מנסה להיכנס ל XP ואז יש צליל חלש ואז מופיע לפחות משניה מסך כחול ואז המחשב מתחיל מהתחלה! - אי אפשר להיכנס למחשב! במסך הכחול כתוב Stop: c0000135 ועוד איזה שתי שורות. ניסיתי להיכנס דרך מצב בטוח ועוד מצבים וזה עושה כל פעם את אותו דבר. זה קרה אחרי שהתקנתי במחשב nod32 גירסא 3, ואז עשיתי עדכון ואז הוא שאל אם אני רוצה להפעיל מחדש את המחשב לחצתי כן ומאז זה ככה! יש לי sp3 במחשב (אולי זה קשור?) http://www.uploadfileyou.com/files/u07ej9ijvfqnttryzdw7.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה.... קניתי נטבוק ואני לא יודע איך לעשות את זה? יש איזושהי דרך לא מסובכת לעשות את זה ??? תודה..........
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL LATITUDE מדגם D830. מפרט המחשב: מעבד: Intel Core2Duo T7100 1.8GHZ זיכרון: 1X1024MB DDR2 667MHZ כ.מסך: Intel 965 Express כ.קשיח: Hitachi HTS541680 80GB וזה נראה לי מספיק פרטים על המחשב... יש לי ווינדאוס 7 על 4 מחשבים שיש לי בבית והייתי רוצה להתקין windows 7 גם על המחשב הזה. עכשיו השאלה שלי היא האם המחשב יעמוד בעומס של win7 ויריץ אותו כמו שצריך? או שעליי להתקין שוב וינדאוס XP (אני מפרמט אותו)... ואיזה גרסא של המערכת הפעלה להתקין, 64bit או 32bit ? אני יודע שה64 זה בשביל לקבל יותר זכרון (מה שאני לא יקבל) והוא גם יותר מאובטח אך הוא זקוק למינימום 2GB זכרון על המחשב בשביל שיעבוד כמו שצריך ? תודה ושבת שלום !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אובכן, אחרי שעשיתי REPAIR לWINDOWS XP שעל המחשב שלי, הפסיק לעבוד כונן הDVD.. כלומר, הוא לא נהרס או משהו כי אני יודע שבDOS כשצריך להריץ איזה משהו מהBOOT דרך כונן הDVD, אז הוא עובד... כך גם הBIOS מזהה את הדיסק ומראה שהוא קיים.. לעומת זאת במערכת ההפעלה WINDOWS XP, כשאני נכנס למחשב שלי, לא רואים שום כונן DVD.. כונן הDVD מחובר במקביל ביחד עם הארד דיסק באמצעות קבל IDE אחד... (גם ההארד דיסק ההוא שמחובר במקביל לכונן הDVD לא עובד..) אז מה לעשות? לא הגיוני שזו בעיה במחשב בחומרה מכיוון שבDOS ובBIOS הכל מזוהה ועובד.. מה לעשות אנשים? ניסיתי להתקין דרייברים, אך לא עזר בכלום.. ]= ~HELP~
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, השאלה לי קשורה גם לנושא פיתוח תוכנה, אז תגידו לי אם טעיתי בפורום. אני רוצה לפתח תוכנה כלשהי, שאם בכניסה לwindows מקישים סיסמה שגויה במשך 3 פעמים, התוכנה תופעל, ותשלח אלי מייל. אז דבר ראשון האם יש אפשרות בכלל להריץ משהו לפני הפעלת windows. דבר שני, במידה ואפשר, בשביל לשלוח מייל צריך אינטרנט, האם יש דרך לשלוט על ה wireless ולשלוח מייל לפני שעלה ה windows ? תודה אדיר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו פירמתתי את המחשב והוא משגע אותי עם השעון הוא מציג לי את זה ככה: 10:56 PM וזה משגע אותי איך עושים שהוא יציג לי ככה 22:56 ?????????
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס XP חוקי לחלוטין והקוד היה מודבק למחשב מהיום שקיבלתי אותו,כנראה שמישהו ניקה את המחשב וחצי מהקוד פשוט התקלף ועכשיו אין לי אותו יש דרך כלשהי להשיג אותו בחזרה???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היום התקנתי את קפרסקי והוא גילה קובץ בשם aklsp.dll שנגוע בוירוס. חיפוש ביאהו אישר את הטענה. היו לי קשיים במחיקת הקובץ, כמו כן שמתי לב כשאשר הקפרסקי חסם את הקובץ , לא היה אפשר להשתמש באינטרנט במחשב. לא ICQ ולא EXPLORER ולא כלום. וכאשר ביטלתי את החסימה (שמתי את הקובץ ב-exclude) אז האינטנרט עבד בסדר. עכשיו באופן מסתורי הקפרסקי הצליח למחוק את הקובץ, בלי שרציתי.. כך שאין לי אינטרנט במחשב בדקתי במחשבים של אחי ואחותי ולהם אין את הקובץ המדובר - c:/Windows/system32/aklsp.dll האם למישהו יש ? האם מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להתקין במחשב נייד VOSTRO 3350 WINDOWS 7 64BIT וגם 32BIT ומיד לאחר ה-INSTALL NOW, מתקבלת ההודעה: "A required CD/DVD drive device driver is missing. If you have a driver floppy disk, CD, DVD, or USB flash drive, please insert it now. ניסיתי לשנות כמעט כל דבר אפשרי שקראתי כפתרון, שינוי סדר עלייה בביוס, שינוי של ה-SATA ל-ADA מ-ADHI, התקנה מ-DVD ומ-USB, הורדת דרייברים מהאתר של דל, הכל אשמח לשמוע אם למישהו קרתה בעיה דומה והוא יכול לעזור בנושא. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Windows XP SP2 באנגלית, ואני מנסה לעשות שידרוג ל-SP3 והוא נתקע באמצע הורדתי את הקובץ מהאתר של microsoft יש אפשרות להוריד מעוד מקום? או שיש עוד שיטה לשידרוג פרט לקובץ של microsoft ? דוגמא להודעה:
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני אגש ישר לנושא אני לא אפרט איפה אני מתכוון לעשות זאת ולמה למי שמכיר ישנו קובץ hosts ששם אפשר להגדיר מעין מעקף DNS שכזה למשל לחסימת אתרים (הקובץ בXP ממוקם ב windows/system32/driver/etc/hosts) אני אדגים: אם אני רושם בקובץ את השורה הבאה www.hwzone.co.il 127.0.0.1 כשאני אשמור וינסה לגלוש אני אקבל שגיאה שאי אפשר עכשיו לעיקר... המחשב בעל הרשאות user בלבד (זאת אומרת שאין לי סיסמאת Admin וכדומה) ואין לי גישה לערוך את הקובץ שאלתי היא האם יש דרך לערוך\לעקוף את הקובץ? לעקוף יהיה מצוין יותר אפילו (יתכן שיש תוסף פיירפוקס שיטפל בזה?) תודה רבה לכם אגב אולי זה מתאים בכלל לפורום רשתות?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אתמול, משום מקום, קיבלתי מסך כחול "Stop: c00007c5 unknown hard error" לאחר מכן ריסט, כשלאחריו עלה מסך כחול נוסף: "A problem has been detected......IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL......Stop: 0x0000000A ..." התעלמתי, וייחלתי לכך שמדובר במשהו מקרי בהחלט. הבוקר, ממש לפני מס' דקות, מסך כחול נוסף, ריסט ולאחריו אחד נוסף. צירפתי את קבצי ה-dmp, בתקווה ותוכלו לעזור לי להבין מהיכן באה הבעיה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. יש לי תחנת עבודה windows 7 pro 32bit שמבצעת ריסטארטים פתאומיים באמצע העבודה עליה. ב-event viewer נמצא שגיאה Event 41, Kernel Power (שגיאה קריטית). ניסתי לפתוח ב-windbg את קבצי ה-dmp שנשמרים ויוכלו לתת לי מידע אודות התקלה, אך לא כ"כ הצלחתי להוציא משם מידע. יש דרך אחרת שאוכל לבדוק את הנושא ולדעת את מקור הבעיה ? יש דרך פשוטה להוציא מידע רלוונטי באשר לתקלה מקבצי הdmp שנוצרים ב-windows\minidump ? 2. בעמדה אחרת, יש לי משתמש יחיד מקומי. כשאני מדליק את המחשב וה-windows 7 עולה המשתמש(administrator לצורך העיניין) לא נכנס אוטומאטית. מופיע לי תחילה ctrl + alt +del ואז אני צריך להקיש אנטר ולבצע כניסת משתמש. לעומת זאת, יש מחשבים אחרים, עם אותו המשתמש שבהם היוזר נכנס אוטומטית, מבצע …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קיבלתי לפטופ Lenovo x260. קראתי ביקורות באינטרנט שהסוללה אמורה להספיק ל-15 שעות... כרגע מותקן אצלי וינדוס 7 PRO ולא מתקרב ל-15 שעות מקסימום 8 בלחץ. יש סיכוי ש WINDOWS 10 יחסוך לי בזמן הסוללה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי על המחשב Windows XP כשאני לוחץ על כיבוי המחשב מודיע לי שהוא מוכן לכיבוי ואני צריך לכבות אותו ידנית. לפני ה XP הייתי צריך ללחוץ רק על כיבוי והמחשב היה נכבה לבד ללא צורך בלחיצה נוספת על לחצן ה POWER במארז עצמו. ניסיתי לשנות את ההגדרות באפשרויות צריכת חשמל, אך לא מופיע לי שם התיקיה ניהול צריכת חשמל מתקדמת. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה כבר עדכון שני אחרי הודעת מיקרוסופט שתפסיק לתמוך בוינדוס XP אז הפסיקה או שלא בדיוק, והם מבינים שעוד רבים משתמשים עם מערכת ההפעלה הישנה ולכן היא ממשיכה לעדכן ולעניות דעתי זה גם אינטרס שלה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובד על WINXP PRO ובטעות מחקתי את הקיצור דרך שב QUICK LAUNCH שקוראים לו SHOW DESKTOP ומה שהוא עושה זה בלחיצה עליו הוא עושה MINIMIZE לכל התוכנות שעובדות במחשב. בטעות מחקתי את הקיצור דרך.. יש איזושהי דרך להחזירו? מישהו יודע איפה הוא ממוקם על המחשב או פתרון דומה? (בלי להשתמש ב SYSTEM RESTORE).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-