עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום , יש לי שגיאות ואשמח לדעת איך לטפל בהם ואם הם קשורות לקריסות מערכת שונות דר"כ מפרט מחשב : nvidia 8600gt 256 ram זיכרון רם במחשב : 1 גיגה E6550 2.33 GHZ השגיאות הן : http://img259.imageshack.us/i/69661642.png/ http://img820.imageshack.us/i/84570167.png/ http://img193.imageshack.us/i/95808415.png/ http://img826.imageshack.us/i/48379490.png/ -- עידכון -- נכון לעכשיו השעה 10:07 דקות , המחשב עשה לי לבד ריסטארט , שבאתי לבדוק תיעוד באירוע לא נמצאה שום שגיאה בשעה הזאת בכלל , למה ? אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בזה ,.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי בעיה שעוד לא ראיתי עד היום. ניגשתי למחשב ופתאום הוא מבקש סיסמה ע"מ להכנס לווינדוס. העניין הוא, שאף אחד פשוט לא הגדיר ססמה בכלל וכשבדקתי עם תוכנות לשחזור ססמאות הן מראות שאין בכלל סיסמה למערכת ההפעלה.. אך כשאני מנסה להכנס ע"י אישור החלונות הריקים בשם משתמש וסיסמה הוא ממשיך לרשום שהסיסמה שגויה.. מה עושים? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by matan13,

1. איך קורה שהמחשב כבוי זמן רב ולא מחובר לרשת והמערכת הפעלה(Win7) יודעת את השעה והתאריך ? 2. האם יש אפשרות לעשות חיפוש בתוך תוכן הקובץ ב-Win7 בתוך כונן רשת משותף(Server 2008 R2) ? 3. בהתקנת win7 ב-H.D חדש או מפורמט(unallocated) המערכת הפעלה יוצרת מחיצה בגודל כולל של 100MB מתוכם היא משתמשת בבערך ב-14 מגה. מה זה ה-system reserved הזה ? זה ה-MBR ? ואם תוכלו בבקשה על הדרך לחדד לי מה זה בדיוק ה-MBR בכדי שזה יהיה יותר ברור עבורי. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ofir_16,

היי! ברשותי מחשב פנטיום 2 350mhz עם 128mb זיכרון והרדיסק 6.4 (משהו כזה). רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה לשים בו? האם את ה- xp (לא כבד מדיי למחשב כזה) או מערכת הפעלה אחרת כמו ה- 98 או ה- me? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. פתאום השגיאה הזאת עולה לי http://img214.imageshack.us/img214/5027/svchostni9.jpg ואחר כך המחשב מתחיל לעבוד בצורה לא טובה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Cable,

היי חבר'ה לאחרונה ראיתי שיש שני סוגי גרסאות לאותו הוינדוס אני מתכוון ל - Corporate , Retail. רציתי לדעת מה ההבדלים בין הגרסאות ואם יש השפעה על המערכת המותקנת על הביצועים ועל המחשב בכלל. בתודה מראש לעונים Nakash5

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אנשים, האם יש דרך לקבע אותך ושלא יתבלגנו? מדובר על WINDOWS 7 64 BIT. תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היה פה פעם שרשור על זה נראה לי אבל לא מצאתי בחיפוש.. זה קובץ ISO איך אני מתקין את זה בלי לצרוב כי אין לי צורב DVD

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בבקשה עזרה,אני מקווה שזה מתאים לפורום.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. איזה WIN ואיזה גרסה מסויימת בנתיים הורדתי Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x64.Integrated.February.2010. איך המחשב ירוץ לי הכי מהר בלי בעיות? Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray 918.00 ₪ 1 918.00 ₪ Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler 123.00 ₪ 1 123.00 ₪ Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET 547.00 ₪ 1 547.00 ₪ Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 389.00 ₪ 1 389.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 299.00 ₪ 1 299.00 ₪ צורב LG GH22 SATA x 22 Black 109.00 ₪ 1 109.00 ₪ ANTEC Three Hundred 300 Gaming 300.00 ₪ 1 300.00 ₪ SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze 313.00 ₪ 1 313.00 ₪ …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by davido,

יש לי נייד עם ביצועים נחמדים ולמרות שלא עולות הרבה תוכנות לוקח לו כמעט 2 דק' לעלות אז החלטתי לפרמט אותו ולהתין מערכת הפעלה חדשה יש המלצות למשהו שעולה מהר? מפרט: מעבד T7100 NVIDIA 8400G זיכרון 2G וזה הדברים החשובים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לאחותי יש לה חלונות 7 הום פירומיום עברית 64BIT. אני רוצה ליראות הגדרות IP שלי וגם MAC.... אני פותח בדוס בפקודה CMD ואח"כ רושם פקודה : ipconfig ולא קיים.... אני לא מבין למה אין פקודה הזאת? איפה זה נימצא הפקודה הזאת. איפה טעיתי?מה עושים? בתודה מראש עמי [ATTACH=CONFIG]5088[/ATTACH]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by The-Devil,

תאמת זה שאלה שמטרידה לגבי כלל מערכות ההפעלה... השאלה היא: מה בעצם קורה ממתי שאני לוחץ על הכפתור שמעיל את המחשב עד שהוא נדלק... (אפשר לדלג על זה שהוא מחפש את ההתקנים ומוצא את החומרה הקיימת במחשב...) אני מתכוון יותר איך קוראים לקובץ שמעלה את מערכת ההפעלה... ומי מפעיל אותו (ואיך...) או איפה זה שמור...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי סריאל חוקי של 7 או 8 (עדיין לא השתמשתי והדבקתי את זה למחשב כלשהו אם זה משנה - בא מאתר dreamspark). האם אני יכול להשתמש בזה בהתקנה נקייה של Windows10, או שעלי בכל זאת להתקין Windows8 חוקי ואז לשדרג? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by URON,

השדרוג של ווינדוס 10 השתחל לי כהורדה שאני חייב להוריד ברגע שאני מכבה את המחשב (כרגיל בהתחל - כבוי ..) על המסך מופיעה לי הודעה אל תכבה את המחשב עד לסיום העדכון והוא מתחיל להוריד לי את הווינדוס 10 ואני לא מעוניין לשדרג בנתיים, מה אני יכול לעשות כדי לבטל את החיבור בין כבוי המחשב לשדרוג האוטומטי? (כרגע אני מכבה את המחשב על ידי לחיצה על מתג הכבוי החשמלי למשך 7 שניות).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by AmitDanan,

הורדתי את הגירסה האחרונה של windbg של 32 סיביות שמתאימה למחשב שלי, הורדתי כבר כמה חבילות סמלים שמשומה בפעם השניה שאני פותח את התוכנה אני מקבל כל מיני דברים קיצר כאילו הם לא מתאימות לגירסה של הווינדוס הנה קישור לסמלים http://www.microsoft.com/whdc/devtools/debugging/symbolpkg.mspx#f ומה ההבדל בין Windows 7 RTM Symbols לבין Windows 7 RC Symbols ובקטגוריה 64X הכוונה לסיביות, ואחרון מה ההבדל בין הגרסאות retail לבין checked ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by navk2,

אתמול הדלקתי את המחשב , הכול היה רגיל עד שהווינדוס עלה, שהווינדוס עלה בא לי מסך כחול לגמרי (הרקע הרגיל שלי) בלי כלום עליו. לחצי ALT+CNTRL+DLT לחצתי על NEW ושם רשמתי EXPLORE . הייתי בטוח שזה יפתור את הבעיה (קרה לי פעם) אבל אז הוא אומר שהוא לא מוצא קובץ כזה :'( אז מה עושים ??? יש ברשותי את הדיסק של ווינדוס אבל לא זה שהתקנתי ממנו אבל אותו גרסה , זה יכול לעזור ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by watch out,

יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ההגדרה שהגדרתי במחשב בעדכוני ווידנוס השתנתה לבד , מה זה? איזו חוצפה ? הגדרתי שאני אחליט מה להוריד ומה להתקין . ועכשיו קלטתי שמוגדר לי עדכונים אוטומטיים . עכשיו אני לא מתפלא איך לפני כמה זמן הוינדוס 8 התעדכן ל8.1 מבלי רשותי למרות ההגדרה של עדכונים לפי בחירתי.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by laviko1,

שלום, כמה אמורה לישקול התיקייה של הווינדוס? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by danatg,

היי, למישהו יש ניסיון עם מערכת הפעלה WINDOWS 10 EDUCATION או לחילופין WINDOWS 10 PRO שניתנת להורדה בIMAGINE? האם אפסיק לקבל תמיכה ועדכונים כאשר כבר לא אהיה תחת הסטטוס סטודנט? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן! הבעיה היא כזו - המחשב שלי בזמן האחרון (שבוע~) התחיל לעבוד לאט בהפעלה, פעם הייתי יכול לעבוד עליו ישר כשהפעלתי אותו (כשיש משהו כמו 7 דברים בסטארט אפ - וגם עכשיו זה ככה, אני עוקב אחרי זה שיישארו רק הדברים החשובים בסטארט-אפ), והיום הוא פשוט איטי מאוד למשך שתי דקות~ מהרגע שהוא נכנס לווינדוס. מה גם, שלאחר שעתיים בערך שאני לא עובד עליו, לא משנה על מה אני לוחץ (IE למשל) - הוא פשוט נתקע. העכבר עדיין זז, יש את הסמל של שעון החול של ויסטה - עיגול כזה שמסתובב, ואחרי דקה וחצי או שתיים יש פשוט מסך שחור שעדיין אפשר לראות בו את העכבר ולהזיז אותו, ואני חייב לרסטרט. מוכר? אני רוצה לעשות סריקת וירוסים, אבל המחשב בטח ייתקע לי באמצע... לא זוכר מתי פעם אחרונה עשיתי סריקת SPYWARE וכאלה, מא…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shi054,

יש לי המון גליצ'ים בפיירפוקס 19 בווינדוס 8,ולפעמים ב IE 10 (אבל הוא תמיד כזה)[תמונה מצורפת] ואני צריך פתרון כלשהו. עידכנתי דרייבר ל314(יש לי GT630).

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by thrioue,

שלום לכולם! אני רציתי לדעת מה עדיף להתקין על מחשב חדש שקניתי.. את ויסטה או את win7.. מישהו יכול לומר מה יתרונות חסרונות ביניהם?? תודה רבה!!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by AmitDanan,

מישהו יודע איך אני עורך את הקובץ host בווינדוס ניסיתי מספר דרכים אני לא מצליח לשמור את הקובץ??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.