Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
hey you see ihave some problem wen i writing on hebrew in internet sites can you help me
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סריאל חוקי של 7 או 8 (עדיין לא השתמשתי והדבקתי את זה למחשב כלשהו אם זה משנה - בא מאתר dreamspark). האם אני יכול להשתמש בזה בהתקנה נקייה של Windows10, או שעלי בכל זאת להתקין Windows8 חוקי ואז לשדרג? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי וינודס XP PRO, מעבד פנטיום 3 667 וזיכרון 128MB 133MHZ במנהל המשימות של וינדוס בכרטיסיה תהליכים מתבצע שם "תהליך לא פעיל" (שם משתמש- SYSTEM) והוא לוקח לי כמות משתנה ל CPU בין 50-90... בכלל לא יציב... כשאני מנסה לסגור אותו זה רושם לי הודעת שגיאה: "לא היתה אפשרות להשלים את הפעולה. הפעולה אינה חוקית עבור תהליך זה" מה לעשות?? איך אני יכול לסגור אותו???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה מאוד מוזרה במערכת וינדוס 8 שלי שקוראת באופן רונדומלי. אני מדליק את המחשב וינדוס מתחיל לעלות ובמסך WELLCOM יחד איתו כתוב PREPERING WINDOWS שלא הייתה בBOOT רגיל של מערכת,עובר איזה 7 דקות לפחות והוא עולה לתוך מערכת הפעלה כאילו ריקה , שונה אפילו עם תמונה של דסקתוף שונה. אבל עם כל זה זה משתמש שלי עם שם שלי .כל תיקיות כמו MY DOCUMENTS למשל ריקות ואז אני עושה RESTART והכל חוזר חזרה כמו שהיה עם תמונה שלי דסקטוף והכל.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה לצערי איני מצליח להפעיל את הרידר לאחר ההתקנה וגם האקספלורר נתקע. איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה חוקית של וינדוס אקס פי מהדורת זהב (ולא משנה כרגע מאיפה השגתי...) מומלץ להתקין אותה? או שעדיף הרגילה שיש לי?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום יש ברשותי את הלוח P5N32-E SLI אני מנסה להתקין את הווינדוס דרך USB של 4GB שמוגדר כBOOT וההתקנה עולה אבל נתקעת בחילוץ קבצים בזמן ההתקנה, אני מדבר על חילוץ 2% בלילה שלם. יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון או לא הגדרתי משהו נכון? כי אצל אחותי עשיתי את אותו התהליך וההתקנה עברה ללא בעיות מבלי לשנות יותר מידי דברים בביוס חוץ מהגדרה של BOOT דרך USB. למישהו יש רעיון.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחותי יש לה חלונות 7 הום פירומיום עברית 64BIT. אני רוצה ליראות הגדרות IP שלי וגם MAC.... אני פותח בדוס בפקודה CMD ואח"כ רושם פקודה : ipconfig ולא קיים.... אני לא מבין למה אין פקודה הזאת? איפה זה נימצא הפקודה הזאת. איפה טעיתי?מה עושים? בתודה מראש עמי [ATTACH=CONFIG]5088[/ATTACH]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, במחשב WIN XP תוכנת האאוטלוק אקפרס שינתה ללא אזהרה מוקדמת את שפת הממשק שלה (תפריטים וכו') מעברית לאנגלית. מה הסיבה לזה? איך אני מחזיר חזרה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה לניהול מחיצות יצרתי מחיצה חדשה עשיתי ריסטארט לפי ההמלצה של התוכנה המחשב לא עולה invalid partition table מה עושים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתאום אני לא מצליח יותר לראות סרטי וידאו באפלקציית וידאו המובנה שמגיעה בווינדוס 8 (זאת שבמטרו) לדעתי קוראים לה xbox video app אני לא מוצא שום מדרכי עזרה ברשת ולא מצליח להבין איך אפשר להתקן את זה... כשאני מפעיל את הוידאו דרך ה media player של במצב desktop הכל עובד יופי...אני עובד עצות :-( למישהו יש רעיון?!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שעדכנתי ל WIN10 יש לי בעיות עם הכרטיס מסך. הוא קורס ובסרטים יש לי קווים לבנים כאילו זה סרט ישן. אחרי שהוא קורס יש לי הודעה כזאת והינה דוגמא לאיזה באגים זה גורם התקנתי את הדרייבר הכי חדש ואפילו איזה גרסת Beta אבל כלום לא עוזר. כ.מסך שלי הוא : Ati HD5700 Series יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לפתור את זה? ולמי שתהה לעצמו, חפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא פתרון שיעזור לי...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו ברשת הפנימית פה שולח בכוונה אליי פקודות של SHUT DOWN (זה שסופר שניות עם הודעה שהוא בוחר לרשום גם ) אני חושב שזה NET START - MY IP .....וכ'ו ... איזה סרביס אחראי לזה ? איזה לבטל ב services.msc ?? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. מותק אצלי windows 7 ובנוסף מותקן xp mode במכונה הוירטואלית של מיקרוסופט שהורדתי מהאתר שלהם. אני מעוניין להעביר קבצים שיש בWIN7 לXP. איך אני עושה את זה? במכונה VM WARE יש פלאגאין לdrag n drop אין לי רישיון אליה לכן אני לא יכול להשתמש בה. הקבצים הם לצרכי עבודה ואני טקוע לחלוטין עד שאוכל להעביר אותם מה7 לXP הוירטואלי. אשמח לעזרתכם. תודה מראש כמובן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי וינדוס ויסטה במחשב שלי שהוא בעל מעבד E6600 בעל אובר קלוק למהירות 3.2 והציון שויסטה נתנה ל הוא רק 5.7 וכידוע לכם תמיד אמרו שכוח העיבוד של מעבדים אלו גבוהה עדיין לשוק הביתי האם הציון הזה נראה לכם נורמלי ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי בדר"כ עלה עם 7 פסים+ התקנתי את הBoot speed up של מייקרוסופט והפלא ופלא זה הוריד את זמן העלאה לפס וחצי והמחשב שלי מלא תוכנות לא ריק! האם זה ישאר ככה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בבית שני מחשבים אחד ליד השני, ואני משתף את כונן C ו D בשניהם (כולל כתיבה). רציתי לשאול לגבי הנושא האבטחתי של זה. האם לכל מי שיש לו את ה IP שלי יכול לגשת אלי או שזה רק לרשת הביתית שלי? דרך אגב, יש לי XP
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו פירמתתי את המחשב והוא משגע אותי עם השעון הוא מציג לי את זה ככה: 10:56 PM וזה משגע אותי איך עושים שהוא יציג לי ככה 22:56 ?????????
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה 64ביט להתנסות איתה וגילתי להפתעתי שאי אפשר להריצ וירטולצייה של 64ביט אלא אם כן יש במעבד את הטכנולוגיה של VT השאלה למה ב32 ביט אפשר לעשות 32ביט וכשמדובר על 64 זה לא אפשרי תודה מראש אביב
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
איך מסדרים עברית בkaza במע' WIN_XP ??? אני לא מצליח לכתוב בעברית בKAZAA LITE, יש לי מערכת הפעלה Win Xp. מישהוא יודע ????
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, אבקש את עזרתכם לגבי מערכת ההפעלה בקניית מחשב נייח חדש. כיום יש לי XP, חשבתי לעלות לחלונות 8 אבל ממש אין לי צורך בכל הטררם של האפליקציות, האריחים וכו'. יתרה מזאת, זה אף מאיים מעט.... משום כך אולי כדאי להתקין את חלונות 7. אסכם זאת בשתי שאלות: 1. מה הן החסרונות ב-7 ? 2. מה הן החסרונות ב-8 (שלא טופלו בעדכון 8.1) ? אשמח לכל מידע מועיל חצרוני
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא ככה AMD Athlon 64 2ghz 1 gb ram fx5500 מחשב חלש אני יודע, אבל XP הוא מריץ בלי בעיה. בכל כתבה על ווינדאוס 7 פירסמו שהוא מהיר יותר וטוב יותר מXP למחשבים ישנים, אז התקנתי. העברתי גם לעדיפות לביצועים (בלי כל האפקטים) אבל המחשב עדיין לא זז, לפתוח תיקיות לוקח שעה, לעבוד עם דפדפן ונגן מוסיקה זה כמעט בלתי אפשרי, אפילו כשהתקנתי ויסטה הוא רץ יותר טוב. יש לי 7 ultimate, והציון שקיבלתי הוא 2.1 שמה שמוריד זה הכרטיס מסך. מה יכולה להיות הסיבה לכזאת איטיות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-