עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by it_amit,

כידוע החיבור של הכבלים בארץ משתמש ב VPN. איך אני יכול להגדיר לויסטה שלאחר שהיא עולה תתחבר מיידית לVPN? ב XP זה היה פשוט - היה צריך למשוך את האייקון לתיקיית STARTUP אבל אני לא מוצא תיקייה כזאת בויסטה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Elrond,

למחשב AMD (אטלון 1400) של חבר יש בעיה תמידית, לא עוברות 10 דקות והמחשב מתחיל מחדש סתם ככה. לפי מה ששמתי לב זה קורה בעיקר לAMD (3 שאני מכיר) ולעומת זאת ב- INTEL לא קורה. עדכנו את הביוס להכי חדש (החברה הודתה באי התאמה ל XP בגרסה הלפני אחרונה), הביוס של EPOX. ועדיין.... ??? לפי מה שאני יודע זה לא קשור בתוכנות האחרות, זה קרה גם לאחר התקנה נקייה של XP. :nono:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום שלום לחברי הפורום. לאחר שנידבקתי בוירוס שפותח את הפרטישן כל פעם בחלון חדש, איכשהו (ובעזרת קבצי ה REG המופיעים בטיקי בעמוד זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337365.0 ) הוא נעלם, אך מיד לאחר מכן נתקלתי בתקלה של "פתיחה באמצעות" לפרטישנים במחשב. ייצויין שהבחנתי בקבצי ה REG המופיעים בלינק שצירפתי אך אחד מהם לא עובד והשני לא מצליח לפתור את הבעיה. כמו כן ביצעתי חיפוש ולא מצאתי מידע נוסף על העניין. גם חיפושי גוגל לא הביאו אותי לפתרון. המצב הנוכחי הוא לאחר פירמוט המחשב, הרצת אנטי וירוס והבעיה עוד נותרת. מישהו? תודה מראש לכל עצה או רעיון. ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by owen10,

שלום לכולם...קניתי מחשב נייד מארה"ב לפני שנתיים וכבר היה מותקן בו ווינדוס 7 ומאחורי המחשב יש את הקוד לווינדוס אבל לא קיבלתי שום דיסק מקורי של הווינדוס, אמרו לי שאני צריך להוריד מאיפשהו ווינדוס ולהכניס את הקוד שברשותי מאיפה אני יכול להוריד את הווינדוס 7 למחשב דל שלי? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by AmitDanan,

הורדתי את הגירסה האחרונה של windbg של 32 סיביות שמתאימה למחשב שלי, הורדתי כבר כמה חבילות סמלים שמשומה בפעם השניה שאני פותח את התוכנה אני מקבל כל מיני דברים קיצר כאילו הם לא מתאימות לגירסה של הווינדוס הנה קישור לסמלים http://www.microsoft.com/whdc/devtools/debugging/symbolpkg.mspx#f ומה ההבדל בין Windows 7 RTM Symbols לבין Windows 7 RC Symbols ובקטגוריה 64X הכוונה לסיביות, ואחרון מה ההבדל בין הגרסאות retail לבין checked ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מה אפשר לעשות כדי להיכנס למחשב או לבטל תסיסמא וזה במחשב זה בכניסה לווינדוס ? אצל ידידה שלי היא עשתה סיסמא והיא לא זוכרת אותו הרבה זמן לא נגעה במחשב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by llime,

היי. התקנתי ערכת נושא קלאסית, וחזרתי בחזרה לערכה הישנה שלי (ששמרתי). אני שם לב שמופיע לי צל מתחת לאייקונים בדסקטופ. את הגופן שיניתי בחזרה ל segoe UI. הצל מתחת לאייקונים מופיע רק ב desktop ולא בתוך תיקיות. יש דרך להיפטר מהצל המטריד הזה?... תמונה מצורפת (שמתי רקע לבן בכוונה ע"מ להדגיש). [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by udih,

לאחר אתחול מדיסק ההתקנה מחקתי ויצרתי 2 מחיצות והרצתי את ההתקנה. הכל עובד בסדר אבל לאחר האתחול הראשון ההתקנה עוברת לשלב :" משלים התקנה" ונתקעת שם שעות.... ניסיתי להריץ קובץ אימאג' שיש לי , לאחר הGHOST באתחול המחשב היתה הודעת שגיאה "MBR.. איך מאפסים את הדיסק הקשיח למצב נקי? פעם השתמשתי בZAP

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. משום מה ....יש לי איכסה (VISTA) לצערי כאשר אני מעלה את שולחן העבודה אין לי סמלילם. כל דבר אחר עובד כמו שצריך כפתור START הוא עובד וגם פס התחתון תקין גם כאשר אני גורר סמלילים לשולחן העבודה הם לא מופעים שם. כל התוכניות עובדות כסדרם. מדובר במוצר חוקי לחלוטין. תודה לעזרה ..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by davido,

יש לי נייד עם ביצועים נחמדים ולמרות שלא עולות הרבה תוכנות לוקח לו כמעט 2 דק' לעלות אז החלטתי לפרמט אותו ולהתין מערכת הפעלה חדשה יש המלצות למשהו שעולה מהר? מפרט: מעבד T7100 NVIDIA 8400G זיכרון 2G וזה הדברים החשובים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לאחותי יש לה חלונות 7 הום פירומיום עברית 64BIT. אני רוצה ליראות הגדרות IP שלי וגם MAC.... אני פותח בדוס בפקודה CMD ואח"כ רושם פקודה : ipconfig ולא קיים.... אני לא מבין למה אין פקודה הזאת? איפה זה נימצא הפקודה הזאת. איפה טעיתי?מה עושים? בתודה מראש עמי [ATTACH=CONFIG]5088[/ATTACH]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מה ההבדלים בין הגרסאות וכיצד מתבצעת ההתקנה בפועל?? תודה!!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בשבועות האחרונים נתקלתי בתופעה מעצבנת ! חלון עם כותרת "Messenger Service" ותוכן פירסום "קופץ" פתאום ומוציא אותי מהמשחק. זה קורה לפחות פעם ביום. היום זה קרה שלוש פעמים כששיחקתי ברשת והחלטתי שדי ! איאפשר יותר ! מישהו יכול לעזור לי להיפטר מזה ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by puNani,

אני עובד על WINXP PRO ובטעות מחקתי את הקיצור דרך שב QUICK LAUNCH שקוראים לו SHOW DESKTOP ומה שהוא עושה זה בלחיצה עליו הוא עושה MINIMIZE לכל התוכנות שעובדות במחשב. בטעות מחקתי את הקיצור דרך.. יש איזושהי דרך להחזירו? מישהו יודע איפה הוא ממוקם על המחשב או פתרון דומה? (בלי להשתמש ב SYSTEM RESTORE).

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם. מחקתי תקיית יוזר מdocuments and settings ועל הדרך נמחק pst מאוד חשוב. יצאתי אידיוט. יש דרך להציל את המצב? שחזור מערכת יחזיר את היוזר? תודה רבה..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי אנשים. בכונן C היה מותקן XP ובמחיצה אחרת W7. אחרי פירמוט והתקנה מחדש של XP בכונן C נעלם תפריט ה dual boot,ואין לי גישה ל W7. בעבר היתה לי בעיה דומה וכתבתי אותה כאן.אחד המומחים יעץ לי כך: אבל כשאני מכניס את ה CD לכונן,(אחרי שה XP עלה),לא מופיעה לי שום אופציה של תיקון....רק התקנה רגילה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אם אני את קין את win98 הגרסא הראשונה על AMD Athlon xp 2000 ואח"כ אעשה UPGRADE ל- WIN XP PRO לא יהיה בעיות????

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by arik100,

אהלן אני מריץ WIN10 INSIDER הכי מעודכן עם OFFICE 2013 64BIT SP1 והתיקון אוטומטי ומזהה שגיאות פשוט לא עובד ניסיתי להוריד מהלינק שהוא מביא זה לא עובד [ATTACH=CONFIG]9432[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9433[/ATTACH]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ההגדרה שהגדרתי במחשב בעדכוני ווידנוס השתנתה לבד , מה זה? איזו חוצפה ? הגדרתי שאני אחליט מה להוריד ומה להתקין . ועכשיו קלטתי שמוגדר לי עדכונים אוטומטיים . עכשיו אני לא מתפלא איך לפני כמה זמן הוינדוס 8 התעדכן ל8.1 מבלי רשותי למרות ההגדרה של עדכונים לפי בחירתי.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ווינדוס 7 64 ביט לאחר שלא הצלחתי להתקין גיטרריג הםיע לי אפשרות להתקנה מחודשת מה שלא הצליח ולא יכלתי למחוק את התוכנה כי לא הותקן אנאינסטול. עכשיו מופיעה לי הבעיה הבאה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. אחרי שעדכנתי ל WIN10 יש לי בעיות עם הכרטיס מסך. הוא קורס ובסרטים יש לי קווים לבנים כאילו זה סרט ישן. אחרי שהוא קורס יש לי הודעה כזאת והינה דוגמא לאיזה באגים זה גורם התקנתי את הדרייבר הכי חדש ואפילו איזה גרסת Beta אבל כלום לא עוזר. כ.מסך שלי הוא : Ati HD5700 Series יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לפתור את זה? ולמי שתהה לעצמו, חפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא פתרון שיעזור לי...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי כרגע מחשב די ישן אם לא ישן מאוד (AMD 2800 עם לוח לא כלכך מזוהה של epox) והארדיסק sata של WD. בכל התקנה חדשה של מערכת הפעלה נדרשתי להתקין קודם דרייברים של הכונן הקשיח דרך כונן A. בפעם האחרונה שניסיתי להתקין מערכת הפעלה חדשה נחרדתי לגלות שאני לא מצליח להתקין את הכונן הקשיח (כונן דפוק \ דיסקט דפוק). האם ניתן לשדרג ביוס כדי לפתור את הבעיה \ האם הסוגיה תיפתר אם אתקין חלונות 7 \ ויסטה \ XP עם SP3 ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shahar2k7,

שלום לכולם, קראתי בלינקייה לגבי ההבדלים ועדיין אני לא סגור על החלטה... רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין על המערכת הנ"ל : Intel q8400 GIGABYTE G41M-ES2L 4GB DDR2 800MHz Sapphire HD5750 1GB ENERMAX 525W האם x86 או x64?? הבנתי (אולי לא נכון) ש x86 מאפשר שימוש רק ב 3.25GB DDR אבל משתמש למערכת ההפעלה במה שלא מאופשר למשתמש. וגם שבכמות כזו של זכרון לא כדאי להתקין x64 כי הפעולות יהיו יותר איטיות. בגדול, העבודה על המחשב היא תכנות. Visual Studio 2010 Linux Mint Isadora על VMWARE. המכונה הוירטואלית של הלינוקס מקבלת 1.5GB DDR לכן אני מעדיף להתקין x64. השאלה אם x64 => יותר זכרון => פחות ביצועים ?? תודה ושבת נפלאה לכולם. שחר.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by BoyToy,

בטח אתם מכירים.. אבל בתור טסטר אני אתן לכם כמה גודיססס אז ככה.. יש להכנס לאתר: http://ideas.live.com/ לאחר הכניסה יהיה לכם בצד ימין של המסך למעלה.. Beta users sign in here בכניסה יש להכניס.. כתובת מייל של הוטמייל או MSM בסיומת COM!!!!! מכייון שהשירות פתוח כרגע רק לכתובות האלו. בתור טסטר של Windows Mail Beta ו- Messenger 8 beta כרגע אין לי הזמנות.. ברגע שיהיו לי אני אעדכן ומי שירצה אני אשלח לו.. כל הדפי הרשמה לאתר IDEAS מלבד MESSENGER שלא זמין בשלב זה. Sign up for product updates* http://www2.imagine-msn.com/minisites/wind...us&product=LIVE http://www1.imagine-msn.com/minisites/mail...px?locale=en-us http://www1.imagine-msn.com/minisites/wind...u…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ערב טוב יש לי מערכת חלונות 7 - התקנתי דימון טולס אתמול בערב ומאז התחילו הבעיות - אני לא יכול להכנס למערכת הפעלה - המחשב עבד זמן מה ולאחר מכן קרס עכשיו כל פעם שאני מנסה להעלות אותו הוא מציג לי הודעת שגיאה . יש פתרון לעניין - ניסיתי לעשות REPAIR אבל זה לא כל כך עובד העניין כותב גם שיש איזה בעיה כשלהי . תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.