עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by wow,

אני יודע שיש אפשרות לתכנת את הרגיסטרי ככה שהמחשב יעבוד הרבה יותר טוב. מישהו יכול לתת לי על זה עוד פרטים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Ash Binary,

אני מנסה להתקין XP במחשב נייד thinkpad R400 שהגיע אם ויסטה אני מכניס את הדיסק של XP (אני חושב זה 'הדור הראשון' של XP - לא נאמר כלום אל SP1 או SP2) ומעלה את המחשב. בשלבים הראשונים של ההפעלה (ברקע הכחול אבל לפניי שתוכנת ההתקנה מתחילה לשאול שאלות) מופיע מסך כחול

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by elior021,

כיצד להגדיר בעת שיש דואל בוט על המחשב לבטל את מסך בחירת מערכת ההפעלה ולאפשר הפעלה לחלונות ויסטה תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  4. הרי במצב זה, הכוננים אינם מופיעים כשנכנסים מדיסק בוט. אז מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מה קורה אחים שלי קניתי מחשב חדש הנה-- E6300 1g זיכרון 160GB דיסק קשיח 7300GS של ASUS האם המחשב יריץ טוב את הווינדוס הזה יותר מ-אקס פי?!?!

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  6. שלום. בדיוק היום שדרגתי לWIN7 64BIT ואני מרוצה בסך הכל. לצערי קצת שיחקתי עם ההגדרות של שיתוף הקבצים במחיצה/כונן D וכעת איני יכול לערוך שמות של קבצים שם או בכלל למחוק קבצים. זה מה שאני מקבל, אפור כזה שאי אפשר לעשות איתו כלום: יש הצעה לפיתרון? בכונן E ו C אין לי את הבעייה הזו.. אני צריך להגיע למצב שיהיה לי אפשרות להוסיף שם משתמש Everyone וככה אני אצליח לערוך קבצים בתיקייה. תודה מראש. *הקובץ Unlocker הזה שהמליצו לי פה לא עבד טוב עם זה, לא עשה כלום. אני פשוט צריך הדרכה מה לעשות עם ההגדרות. תודה שוב. כל האפשרויות צבועות באפור.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. משהו ברשת הפנימית פה שולח בכוונה אליי פקודות של SHUT DOWN (זה שסופר שניות עם הודעה שהוא בוחר לרשום גם ) אני חושב שזה NET START - MY IP .....וכ'ו ... איזה סרביס אחראי לזה ? איזה לבטל ב services.msc ?? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shnord,

לאחר שכמה דברים נהפכו ליפנית במחשב שלי (האופיס) החלטתי לפרמט, אך כאשר התקנתי מחדש את כל העידכונים, במהלך התקנת sp1 מופיעה לי הודעה : The file c:\windows\system32\drivers\atapi.sys is open or in use by another application. close all other applications and try again למישהו יש מושג איזה תוכנה יכולה להשתמש בזה? כי אני יודע שזה קובץ של משהו שקשור לדיסקים. (נ.ב. הדבר היחידי שקשור לדיסקים שנמצא במחשב שלי זה נרו ואלכוהול 120)

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  9. הורדתי Download Accelerator Plus והוא לא נתקע באמצע הורדות, אבל עדיין אני רוצה לפתור את זה...לא מותקן אצלי שום SP, נגיד הורדתי את הקובץ התקנה של IE6 שמוריד את ההתקנה מהאינטרנט והוא פשוט נתקע אחרי כמה דקות, או אפילו כל הורדה פשוטה נתקעת מה זה יכול להיות? (מחשב חדש לחלוטין-אולי בעצם בגלל זה?!)

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by Joe Blow,

שלום לכולם ותודה על העזרה מראש. ונעבור לשאלות: 1. מה הפקודה שאני צריך לרשום ב run כדי לקבל את האופציה שאני יכול לבחור איזה תוכנות יעלו אם המחשב ואיזה לא ? (שוכחים, קורה) 2. למישהו יש מושג איך מפעילים.מתקינים netmeeting ב XP PRO?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חיפשתי שרשורים קודמים ולא מצאתי, מקווה שלא מחזרתי שאלה ישנה.... בכל אופן, האם ניתן לעשות דבר כזה? התקנה של 2 מערכות בלא שיתנגשו ומעיין תפריט שבוחר כל פעם שמדליקים איזו תעלה? אני רוצה לעבוד עם 8GB זיכרון פנימי אבל בגלל שאני קורא את כל הבעיות הללו של דרייברים ואומרים לי שהמערכת עדיין חדשה ועוד לא נטמעה יותר מדי אז אני חושש. אני מרכיב מחשב חדש לחלוטין ומתלבט.... המטרה היא עיצוב גרפי דו מימדי ולכן צריך הרבה זיכרון תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני פשוט משתגע ולא יודע מה לעשות פיתום אני לא יכול להיכנס לשום תיקיה ולא למחשב שלי וגם כאשר אני עושה כפתור ימיני לא מופיע לי OPEN איפה שמופיע DRIVE.. אין שם את הכונן שלי C וכל הקטע הוא שאני לא משתמש ברשת ולא הישתמשתי ברשת

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום וברכה. לאחרונה ביצעת התקנה מחדש של winXPHOME במחשב הנייד amilopro v3505. כאשר קיבלתי אותו מהחנות- יכולתי לראות את כל אופציות הכיבוי במסך הכיבוי (restart,shutdown,stanby,hibernate) כעת אני רואה רק את השלוש הרגילות (ללא hibernate) כאשר ניתן להחליף ע"י SHIFT בין stanby/hibernate. האם מישהו יכול לעזור לי? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  14. שלום לכם. יש לי מערכת הפעלה win-xp בעברית. לפני מספר חודשיים יצרתי לי משתמש בתוך המערכת הפעלה+סיסמא שאני צריך להקיש כל פעם שהמחשב עולה. (הכוונה שעולה המחשב יש תמונה ושם אני צריך להקיש סיסמא). אתמול פתחתי את המחשב, ושחכתי את הסיסמא שלי, פשוט אני לא זוכר אותה יצאה לי מהראש. מה אני עושה במצב כזה? איך אני עוקף את הבעייה הזאת מבלי לפרמט את המחשב מחדש? בתודה מראש בר לוי!!!

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  15. Started by iveco,

שמתי לב שהזיכרון שלי נאכל נכנסתי ל AIDA64 ויש תהליך שנקרא Memory Compression הוא לוקח 7 גיגה מתוך 11 ממש מטורף , השאלה איך מבטלים את התהליך הזה ? יש דרך לבטל את זה ?

16. היי, יש לי מחשב נייד עם ויסטה והמערכת הפעלה לא עולה. רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול להעלות דרך דיסק רגיל או דיסק און קי, וככה אני אוכל להיכנס לתיקיות שיש לי במחשב ולגבות אותן לפני פרמוט. האם יש איזה וינדוס אקס פי שמותקן ויכול לפעול ישירות מדיסק רגיל או דיסק און קי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by AmL1,

לא מזמן הוספתי זיכרון למחשב ומאז כשאני בודק את רמת השימוש בCPU יש כזה חלק אדום וחלק ירוק [ראו תמונה]. לא יודע אם זה קשור לזיכרון...מה זה אומר? תודה... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  18. ב-Windows 2000 Professional יש בתקיית My Pictures חלון גדול בצד שמאל למטה שמציג Preview של התמונה המסומנת, ומאפשר לבצע פעולות שונות כמו Zoom. החלון הזה מופיע באופן קבוע בלי קשר לסוג התצוגה של הקבצים. איך מבטלים את החלון הזה באמצעות ה-Registry?

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  19. Started by polip,

ווינדוס חוקי מותקן לי על המחשב. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לבטל את הווידוס על המחשב הישן ולהתקין אותו על החדש. איך אני עושה את זה. אם אני פשוט מתקין אותו על החדש יהיו שני רישומים של אותו סיריאל?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני יודע שזה חלק מובנה בויסטה, אבל בעבר לפחות היה אפשר לעשות התקנת תיקון של הווינדוס... עכשיו אי אפשר לעשות גם את זה כי הגרסא שעל הדיסק היא לא SP1 ואי אפשר לתקן איתה גרסא חדשה יותר... מה עושים?!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. התקנתי אולטימט 64 ביט, איך אני מפעיל את התצוגה המיוחדת הזאת של הAERO? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by neogod,

לאחר קניית מחשב חדש החלטתי לעבור סוף סוף ל WIN XP מ WIN2K , אך משום מה ה XP ממש לא יציב : כל הזמן התוכנות קורסות וקופץ החלון של SEND/DONT SEND REPORT הווינדוס מעודכן עד לאוקטובר 06 , ומשום מה לא נותן לי לעדכן יותר מכיוון שחסר אצלי ג'יניוויין !!! אין אפשר לסדר את חוסר היציבות ?!?!??!?! אני כבר משתגע אף פעם זה לא קרה לי ברמה הזאת בווינדוס 2000 !!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by alonn24,

איך אני מתקין iis על המחשב שלי, ואיך אני רואה את היוזרים על המחשב שלי בכלי הניהול? יש לי מחשב במשרד ששם היה לי את היוזרים כאשר לחצתי כפתור ימיני על המחשב שלי ואז ניהול ושם בכלי מערכת היה לי יוזרים, למה המחשב הביתי אין לי? אה, ועוד משהו, באותו מקום יש לי את "תיקיות משותפות->מיקומים משותפים", איך אני מוסיף שם תיקית משותפת? כנ"ל, אין לי במחשב הביתי שום אפשרות של הוספה ובמשרד יש לי.... תודה מראש לעוזר!

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  24. תיראו מה זה ... תמונה ממנהל התקנים: זה ממש מעצבן אני תקוע ככה כבר יומיים ... עריכה : עכשיו יש לי כבל כחול עם מתאם לבן מישהו אמר לי שביגלל הכבל הזה אני לא יכול לשנות את הרזולוציה... ושאני אני צריך כבל DVI לHDMI ... זה נכון ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by jackok111,

הי, אני מנסה לעשות עדכון לויסטה והעדכון הרלוונטי אלי הוא SP1. כאשר הויסטה מנסה להוריד את העדכון - היא נתקעת על 0% ואז הוא נותן שגיאה שאין באפשרותו להמשיך בתהליך. אציין שעד כה לא היתה לי שום בעייה עם שאר העדכונים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.