Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים התחלתי לקבל במהלך אתחול המחשב, לפני עליית XP, בחלון DOS, הודעה כדלהלן : "INVALID BOOT.INI, USING COPY FROM C:\WINDOWS". משהו רע קרה כנראה לקובץ המקורי אם כי האתחול מסתיים ללא בעיה עם הקובץ החליפי. חיפשתי את הקובץ הנ"ל בדיסק והיחידי שהצלחתי למצוא נקרא BOOT.INI.BACKUP שנמצא ב-C:\WINDOWS\PSS. האם BOOT.INI המקורי נמחק איכשהו וזאת הסיבה להודעת הטעות? האם זה עלול להיות אינדיקציה למשהו חמור יותר בפתח? אודה על כל עזרה שתינתן.
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
איך אני מאתחל את המחשב במצב דוס ? אני צריך להריץ את הגוסט . יש לי XP SP3 ומשום מה אין לי יותר בתפריט F8 אופציה כזאת .. גם את האופציה שאפשר לבחור מה אני רוצה להריץ (זאת שבסוף הוא היה שואל אם להריץ וינדוס) כבר אין אין לי כונן דיסקטים ככה שאני לא יכול ליצור דיסקט אתחול .. או לחילופין יש פקודה כזאת שמריצה קבצים לפני שהוינדוס עולה , מהי ?
-
- 5 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, 1) קניתי מחשב חדש ואני עומד להתקין עליו windows רציתי לדעת כיצד כדאי לחלק את הדיסק הקשיח (PARTITIONS). הדיסק בגודל 320G 16MB הדיסק ישמש עבור כל התוכנות הבסיסיות (windows, office, antivirus), תכנת שיתוף קבצים ומשחקים כבדים. 2) היכן ניתן לראות את כל ביצועי המחשב (ניצול זיכרון, כרטיס מסך, חום מעבד ורכיבים נוספים וכו') 3) האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג היום win98? תודה
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום רב, השארתי את המחשב פועל בלילה (כפי שאני נוהג לעשות בד"כ), ובבוקר גילתי שבוצע אתחול. אינני רואה שום עדות שמסבירה את פשר האתחול, ולכן רציתי לשאול כיצד ניתן לדעת האם מדובר בתקלה מסוג של מסך כחול, או שסך הכול התבצע עדכון שגרתי של WINDOWS UPDATE? ידוע לי שיש מקום מסוים שבו נמצא דו"ח של המערכת שבו רשומים כל מיני תקלות כגון מסכים כחולים או עדכונים שנכשלו, אך אינני יודע היכן למצוא זאת. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום. שאני מעתיק קובץ מכונן ה- DVD שלי ל- HD המתשב מאתחל את עצמו לאחר שהוא מראה לי מסך כחול לשנייה. אני מצרף קובץ MiniDump. אודה לכם על פענוחו. (יש לשנות את הסיומת TXT ל- DMP) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אהלן אנשים!!! אז ככה... כשאני מכבה את המחשב או מפעיל אותו מחדש יש לי הודעת שגיאה שקשורה לקבוץ הבא MediaAccK.exe "{אתחול קובץ dll ניכשל} אתחול היישום נכשל מאחר שתחנת החלון כבתה" אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני יודהה לו מאוד פשוט... נ.ב ניכנסתי לתיקיה בפרוגראם פיילס של Media Access ושם נמצאים אצלי הקבצים האלה: Info MediaAccK סיומת exe MediaAccC.dll MediaAccess סיומת exe תודה מראש לכל העוזרים ויום טוב שיהיה לכולם :-)
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי מתחיל לאתחל את עצמו לפעמים בצורה אקראית בלי סיבה, ואין לי ממש מושג מה הבעיה העיקרית? צרפתי קובץ מיומן הארועים עם 18 מהארועים האדומים האחרונים. כמעט כל הארועים מציגים את השגיאה הבאה: הקריאה ה- ScRegSetValueExW נכשלה עבור Type עם השגיאה הבאה: הגישה נדחתה. רק אחד מהם הוא קריטי המערכת ביצעה אתחול מחדש מבלי לבצע כיבוי נקי תחילה. שגיאה זו עלולה להיגרם במקרה שהמערכת מפסיקה להגיב, קורסת או מאבדת את החיבור לצריכת חשמל באופן פתאומי. ואחד נוסף מנהל ההתקן של Bluetooth ציפה לקבלת אירוע של HCI בגודל מסוים אך האירוע לא התקבל. תודה מראש לכולם על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ואל תמליצו לי בבקשה על הדרייברים החדשים של VIA כי הם גרועים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שתי התוכנות,אני כרגע עם windows 7 ואני מרוצה... איך 8? בעיקר למשחקים? תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היא מותקנת על C. אני יכול לפרמט מההתקנה של XP ולהתקין XP על C ולא יהיו בעיות? לא מצאתי דרייברים טובים לעכבר שלי - LOGITEC MX 1000 - הדרייברים לא עובדים טוב לא מצאתי דרייברים טובים למצלמה שלי - LOGITEC QUICK CAM ZOOM לא מצאתי דרייברים טובים למודם 56600 שלי - INTEL לא מצאתי דרייברים טובים למדפסת שלי - BROTHER DCP 130C - הדרייברים לא עובדים טוב לא מצאתי תוכנת NETLIMITER שעובדת כמו שצריך. לא מצאתי תוכנת EVEREST שעובדת כמו שצריך. לא מצאתי תוכנת BSPLAYER לויסטה. פשוט יותר מידי דברים שאין כרגע. אני חוזר מויסטה 64 של שנת 2007 לXP32 של שנת 2001. יש למישהו עיצות.
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
דף הבית שלי הוא walla כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט או נכנס לוואלה עולה לי האתר הזה : http://www.safetyhomepage.com/ ורשום שיש לי וירוס אבל נראה לי שהאתר הזה הוא הוירוס הרצתי סריקה של Ad-Aware ו- NOD32 ד"א NOD32 גם מוחק את הוירוסים שהוא מוצא ? כי אחרתי שעשיתי סריקה והוא מצא כמה ויורסים עשיתי שוב בדיקה והוא מצא את אותם קבצים תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי את ההסברים שלכם. תודה. .swg
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש אתר שאני אוהב והוא פתאום הפסיק לעלות לי והוא עולה בכל מחשב אחר שניסיתי לעלות אותו ורק אצלי זה לא עולה איך אני מעלה אותו וניסיתי הכל!! האתר הוא: www.wwe.com תודה פיניש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. קיים אתר כזה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתר שנקרא SALE LOADING השתלט לי על הדפדפן. כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר, הדפדפן נכנס אוטומטית לSALE LOADING, ושם אני צריך ללחוץ על קישור כדי להגיע לאתר אליו ניסיתי להיכנס מלכתחילה. איך נפטרים ממנו?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
למי שעוד לא מכיר, האתר הבא מרכז מידע וקישורים על כל תוכנה התומכת ב-64 ביט כולל עדכוני דרייברים: http://www.start64.com/index.php דרך אגב, מהאתר הזה הוקפצתי להורדת דרייברים חדשים של NVIDIA שיצא בזמן האחרון ויש שיפור מרשים ביציבות, למעשה עוד לא ראיתי כחול בעיניים (נוקש בעץ) תוך משחק ממושך.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אתר שניתן להוריד בו Screen Savers מגניבים (חינמי). מישהו מכיר משהו טוב? (חיפשתי בגוגל ובסטיקי ולא מצאתי משהו מעניין). תודה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שמעתי שיש אתר שבודק האים windows vista יפעל במחשב שלי אתם יכולים להביא לי אותו?תודה
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מצאתי עבודה בתור מורה פרטי לילדים קטנים ובני נוער בהכרת Windows, ואני רוצה להתחיל ללמד ע"פ תוכנית מסודרת. האם יש אתר (רצוי בעברית) שיש בו מערכי שיעור מוכנים לגבי לימוד Windows. מדובר ברמה של מתחילים עד משתמש ממוצע (אפשר גם יותר...). אפשר גם שיהיה בראשי פרקים מאיפה בדיוק להתחיל ואיך להמשיך. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
השתלט לי על האינטרנט איזה אתר מחורבן שניקרא serch for משהו כזה בקיצור שאני נכנס למשל לYNET אחרי שנייה הזבל הזה מפנה אותי אחרי שתי שניות אוטומטית אליו אני לא יודע מה לעשות חשבתי לעשות שיחזור מערכת אבל אין לי כוח הוא השתלט גם על דף הבית.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כבר שבוע שPCHARDWARE.CO.IL לא עולה לי , לא יודע למה , אבל לכל שאר האנשים הוא כן עולה , זה נראה לי בעיה באינטרנט שלי איזהשהוא פורט חסום מכוון שגם במחשב של אח שלי אי אפשר להיכנס לאתר הזה! רק אליו... מה קורה כאן?< עזרה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אתר קופץ באופן קבוע כאשר המחשב באתחול כיצד להפסיק זות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים מישהו פירסם פה אתר שכשהייתה כותב לו שם של תהליך שהיה כתוב ב- task manager הוא היה אומר לך לאיזה תוכנה הוא משתייך ומה הוא עושה... האתר הזה היה במועדפים שלי אבל עכשיו הוא נעלם... אם מישהו עדיין זוכר לאיזה אתר אני מתכוון אני אודה לו מאוד! בתודה Anas-Nanas
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש אתר שבו אני מכניס שם משתמש וסיסמא, אבל האתר - לאחר 20 דקות - זורק אותי החוצה, כחלק ממערך האבטחה, אני מניח. האם יש דרך (בדפדפן? תוכנה?) למנוע זאת? אני משתמש באתר במשך 8 שעות ביום, וזה פשוט סיוט!!! תודה מראש!!!
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד של DELL מסדרת Inspiron 6400 ועליו רץ Vista 32 עם כל העדכונים נכון להיום. עד לא מזמן, תוכנת Internet explorer עבדה באופן תקין לחלוטין. לפני כיומיים, הורדתי את האנטיוירוס של קספרסקי מהמחשב (כיוון שהוא הודיע שהרשיון שלו פג תוקף והוא נתן המון התרעות בנושא) והתקנתי במקומו את האנטיוירוס AVG שהינו חינם. אני לא יודע אם הפעולה הזו אכן קשורה לבעיה או שהיא סתם הגיע באותו זמן. זו הפעולה היחידה, עד כמה שידוע לי, שנעשתה במחשב (פרט למשחקים שונים, גלישה באתרים בטוחים ומשחקי אינטרנט של הילדים). הבעיה הינה: במהלך כניסה לאתרי הפורומים של תפוז, עולה מסך חלקי בלבד על המחשב. מופיע הפס הסגול, של שם הפורום, מופיעים האיקונים של "הוספת הודעה" וכדומה, ומיד לאחר מכן מופיע המקרא…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-