Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
WIN XP SP2 הודעת שגיאה שכל פעם שאני לוחץ עלי אז היא אומרת שנשארו לי 10 שניות לסגירת החלונות>לוחץ> 9 שניות>לוחץ וכו' למה זה? זה קורה סתם ככה פתאום באמתע גלישה תמימה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מה הבעיה בעצם? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי בעיה מעצבנת מאוד באקספלורר שהוא לא שומר לי קבצים שאני מוריד בעברית המחשב שלי כולו מוגדר בעברית (עשיתי הגדרות עברית מחדש לוודא את העניין) אבל משום מה, האקספלורר הוא הדפדפן היחידי שכשאני מוריד קובץ עם שם בעברית הוא שומר לי אותו גי'בריש. הבעיה הזאת פתאום קרתה לי, בהתחלה הכל עבד לי טוב. אני עובד על ווינדוס 8.1 עם האקספלרר הכי עדכני. אני אשמח לכל עזרה אפשרית
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, כל מי שעבד בעבר (וגם אלה שעדיין עובדים) תחת מערכת חלונות XP, יודע שניתן לארגן את הסמלים בתיקייה כלשהי באופן 'אישי', כלומר, לגרור סמל ממקומו ולהציבו בכל מקום שנרצה, לדוגמא - באיזור 'ריק' בתיקייה או בין שני סמלים אחרים כלשהם. תכונה זו שימושית במיוחד לצורך מיון קבצים לפי צרכים אישיים. לדוגמא, אם יש לי תיקיית תמונות של ציפורים ואני רוצה למיינם לתיקייות משנה לפי משפחות (לצורך העניין - 'יונים', 'תוכים', 'פסיונים' וכיו"ב), אני יכול לארגן את הסמלים בתיקייה עפ"י המשפחות, ואז להעביר את כל הקבצים ששייכים למשפחה מסויימת בבת אחת לתיקייה שמיועדת לה. משום מה בחלונות 7 איני יכול לבצע זאת (פרט לסמלים בשולחן העבודה). ברגע שאני מנסה להעביר סמל ממקום אחד למקום אחר, הוא מייד חוזר …
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בוינדוס שהופיעה לא מזמן מסיבות לא ברורות הכול התחיל להיות איטי יותר ולפעמים בכלל סיוט עשיתי פורמט עזר קצת יש פחתו תקיעות אבל לפעמים בסרטים הסרט הצמו מתחיל להתקה יענו ממקום להגיד מילה אז זה עושה מממממייללהההה וגם הסרט אצמו!! יש למישהו מושג מה הבעיה יכול להיות זיכרון ?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לחבר שלי את הבעיה הבאה כשהוא מנסה להיכנס לחומת האש של ווינדוס: מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך לסדר את זה? תודה רבה, אבי.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
הייתה לי מצלמה של LOGITECH וכמובן שהייתה מותקנת על המחשב התוכנה של המצלמה , כשהפסקתי להשתמש במצלמה ביצעתי הסרה לתוכנה של לוג'יטק ומאז כל דבר שאני עושה כמעט במחשב גורר אחריו ארור שמחרפן אותי העליתי תמונה שלו . הרצתי CCLEANER וTWEAKNOW REGCLEANER ושום דבר לא עוזר .. הוא לא מופיע בהסרה תוכנות של הווינדואז ואני לא יודע מה לעשות כבר . תודה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה הורדתי בקאזה ותוך כדי עשיתי העתק הדבק לאחד הקבצים הזמניים כדי לראות לפחות חלק ממנו ראיתי אבל לאחר מכן הווינדוס לא נותן לי למחוק אותו! וזאת לאחר אין ספור ריסטים וכיבויים תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באשכול זה יואספו מדריכים שאני או אנשים אחרים כתבו, מדריכים שימושיים וקלים מאוד לעשייה, רב הבעיות תפתרנה פה. להעלות לנעוץ בבקשה. ----------------------------------- הגדרות העברית בXP ----------------------------------- נכתב ע"י Alienware - אבירם קצת על הנושא - Windows XP לא תומך בצורה מלאה בעברית כברירת מחדל, כך גם בכל השפות האחרות שלא נכללות בקידוד Unicode. עבור שפות אלו צריך להתקין תמיכה בטבלאות הקידוד הנכונות (נשמע מסובך אבל ממש לא ). יש להכין דיסק של xp. 1. לוח הבקרה (Control Panel) : 2. אפשרויות שפה ואזור: 3. כאן ישנם 3 חוצצים, בכל אחד צריך להגדיר עברית כפי שמתואר בתמונות. בחוצץ הראשון הגדרות השפה הכלליות, המשמשות את המערכת. סביר להניח שלא תוכלו …
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום אשמח לעזרתכם ביומיים האחרונים אני פותח את האינטרנט (אקספלורר 9 - שהוא קצת בעייתי) הכל בסדר עד שאני כנראה פותח כרטיסיות מסויימות שיש בהם משהו שגורם לו לקרוס. בהתחלה הוא מכבה ומדליק את המסך כמה פעמים כאילו הוא מנסה לשנות את הגדרות התצוגה או משהו. ומראה לי למטה בסמלים הקטנים משולש עם סימן קריאה ורשום שם מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור... ואז מגיע המסך הכחול שרץ עד 100 (כמה שניות) ועושה ריסטרט למחשב . לאחר שהמחשב עולה הוא פותח חלון - ווינדוס ביצע שיחזור לאחר יציאה בלתי צפויה הפרטים: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: D32A7008 BCP2: 9042…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לכל מי שיכול לעזור. ברשותי מחשב חדש עם WINDOWSXP ובכל פעם שאני מכניס מתקן כמו DISK ON KEY או כל דבר אחר המערכת לא נותנת לנתקו דרך SAFELY REMOVE. המערכת מודיעה ש "A PROGRAM IS TRYING TO ACCESS IT". לא משנה אם שום אפליקציה אינה פועלת דרך ה- TASK MANAGER ויצאתי מתוכנות האנטי-וירוס, שום דבר לא עוזר. הורדתי את תכנת UNLOCKER בשביל לנסות לנתק את מתקן אך התכנה שאמורה לנתק תיקיות ומתקנים מודיעה לי שאין מה לנתק. אשמח אם למישהו יש רעיון שיכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ניסיתי להוסיף מדפסת שמשותפת ברשת והאשף פשוט לא מצליח. לעומת זאת במחשב XP, זה כן מצליח. מה לעשות? המדפסת נמצאת אצל המחשב של אבי והיא משותפת (מחשב אחר עם XP כן מצליח)... הדגם הוא: HP Deskjet 3320 תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
את ההתקנה של הרחבת שפה בויסטה תעבוד רק על גירסת ULTIMATE ?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ידידה שעובדת שמוסד ציבורי מול מחשב,וינדוס אקספי, עכשיו היה להם תמיד את המישחקים של הוינדוס, משום מה מחקו להם אותם, היתי אצלה היום זה חשבון מוגבל מאוד,אין גישה לCDROM ולא למחשב שלי ולא לפקודת ההפעלה,יש לה במחשב תפרטים קלסיים ישנים כמו וינדוס 98 אני יכול להגיע למשמש הזה דרך מצב בטוח ולסדר שהיו לה משחקים אבל אני מחפש דרך אחרת,נסינו עוד דרך להגיע למישחקים דרך תפרטי העזרה בהתחלה עזרה ותמיכה----->מוסיקה וידאו משחקים ותמונות------>משחקים------->משחקי WINDOWS ומשם כבר מגיעים למשחקים. הבעיה שאין לה אותם על המחשב הוידוס לא מצליח להפעיל אותם משם שמנסית להפעיל אותם הוא רושם שזה לא נימצא או משהוא כזה אני חשבתי על להכין דיסק אם תפרטים ולהכניס לשם את המשחקים ב…
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
רבותיי. איך אני יכול להשכיל תמונה כל שהיא בתוך חלון מאפייני מערכת _ כללי? אם אתם יודעים תגיבו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב, כשהחלונות עולים אני מקבל את ההודעה הנ"ל. מה זה אומר? בעיית חומרה או תוכנה? מה צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על אתחול (restart) אז כמה תוכנות מתכבות אבל המחשב לא עושה לי אתחול. הבעיה התחילה היום. מה ניתן לעשות? תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, אם אני מאתחל את הכונן,אשר בו מותקנת מערכת ההפעלה,ע"י ניהול הדיסק - אני אוכל לאחר מכן,להתקין את מערכת ההפעלה בכונן אחר - האם זה נחשב להסרת מערכת ההפעלה? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול קניתי HD של 60 G והתקנתי עליו XP PRO . לאחר זמן של שצי שעה או יותר אני מקבל הודעה שהמחשב מפסיק את פעולתו ושאני צריך לשמור את מה שעשיתי לפני שהמחשב מאתחל את עצמו.בסוף ההודעה כתוב ש זה נעשה על ידי NT AOTHORITY\ SYSTEM .זה קרה לי 3 פעמים ביממה האחרונה. אולי למישהו מיכם יש מושג מה זה אומר ? אני רוצה להוסיף שהנורטון גילה לי וירוס W32.WELCHIA.WORM והוא נמצא כקובץ בשם DLLHOST ב- C:\WINDOWS\SYSTEM32\WINS\DLLHOST.EXE אולי הוירוס קשור לבעיה ? הנורטון לא הצליח למחוק אותו למרות שאני עושה עדכון אוטומטי לנורטון
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אז לצערי (בינתיים) התקנתי XP אורגינל בכסף מלא. למה לצערי? כי המון תוכנות חשובות לא עובדות. אז מה עשיתי? קניתי הרד דיסק חדש ועליו התקנתי את ה-XP ובהרד דיסק הישן יש לי את התוכנות החשובות עם ה-WIN98 והשאלההההההה איך אני גורם למחשב לבחור מערכת הפעלה כשהבוט עולה? נתונים ה-XP גירסת שידרוג. ההרד דיסק הישן עם ה-98 מסוגל לעלות בזמן הבוט כשההרדדיסק עם ה-XP לא מחובר. וההרד דיסק עם ה-XP מסוגל לעלות בזמן הבוט כשההרדיסק עם ה-98 לא מחובר.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי כמה שאלות בנוגע להתקנה של 2 מערכות הפעלה על 2 HD נפרדים והגדרת אתחול כפול להם. 1. איך למעשה עושים את זה? ??? אם אפשר פירוט כללי של השלבים 2. אני יכול לפצל כל HD ל2 מחיצות ככה שיהיו לי בסה"כ 4 מחיצות ואז להתקין על 2 מהם מערכות הפעלה וה2 האחרים יהיו לDATA? תודה
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס שהוא BOOTABLE ואני לוחצת F12 כשעולה המחשב אז הוא נותן לי לבחור מאיפה אני רוצה להעלות - אני בוחרת בכונן CD/DVD שאני רוצה ואז הוא נותן את ההודעה press any key to boot from cd, אני לוחצת על איזשהוא מקש והוא מתחיל להעלות את הווינדוס רגיל, למה?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-