Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, התקנתי היום את מערכת ההפעלה windows standard embedded 7 מפני שהמחשב הנייח ממש חלש... ואני חיפשתי ולא מצאתי אקטיבציה. אני ממש זקוק לעזרתכם, הנה העמוד שהורדתי משם את מערכת ההפעלה: http://horadot.net/view,33363,%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%93%D7%95%D7%A1_7_-Microsoft_Windows_Standard_7_August_2010_x86-LiTE__*%D7%A0%D7%91%D7%93%D7%A7*.html תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם קניתי סטרימר MINIX Z64 עם ווינדוס 10. עשיתי "התקנה ראשונית" - בעצם פשוט חיברתי את המכשיר לחשמל והפעלתי, עניתי על כל השאלות כולל שפה וכדומה. עכשיו אני צריך לעשות אקטיבציה לווינדוס וכאשר אני מנסה הוא רושם לנסות מאוחר יותר. המכשיר מחובר לאינטרנט ע"י WiFi. בנוסף כשאני פותח את דפדפן האינטרנט ורושם כתובת של אתר מסוייםואז אנטר, הוא נותן הודעת הבטחה של איסור כניסה לכתובת, ואני צריך לאשר את הכניסה לאתר, אפילו בכניסה לגוגל. אשמח ללינק לסרטון אקטיבציה או הסבר איך עושים את זה תודה רבה לעונים. גיל רמה .
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נניח שלמחשב ותיק (בן כמה שנים) יש ווינדוס 10 פרוץ ולא חוקי, או סתם לא מופעל לצורך העניין, בגרסה מסוימת. המטרה היא לאקטב אותו ללא פרמוט. ניתן לרכוש מפתח מוצר ולהפעיל אותו? מה הדרך הזולה ביותר לעשות זאת? ניסיתי לעבור על הרבה אשכולות בפורום אך לא הסקתי מסקנה חד משמעית. אשמח מאוד להסבר, תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 17.3k צפיות
-
-
יש לי עותק חוקי של התוכנה שביצעתי לו אקטיבציה אחרי ההתקנה כמובן. פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני מנסה לאקטב דרך האינטרנט הוא נותן הודעה שלא ניתן לאקטב כי כבר ביצעתי אקטיבציה בעבר. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי. מייקרוסופט קצת שינו את האקטיוציה בווינדוס 10, כך שכאשר מתקינים עותק נקי אחרי שכבר היה עותק של ווינדוס 10 מופעל, הוא מזהה שכבא היה עותק של ווינדוס 10 מופעל, ולכן מאשר אוטומטית גם את העותק הנוכחי. כלומר, צריך להכניס את המפתח רק פעם אחת, ולאחר מכן גם אם מפרמטים, ווינדוס 10 יאשר את עצמו מחדש. יש לי שאלה האם היכולת לזיהוי מחדש תלויה בהתקנה? אני שדרגתי לווינדוס 10 ולאחר מכן שמתי את הווינדוס על USB בעזרת הכלי שלהם, ואחרי שפירמטתי עותק מחדש, הווינדוס הפעיל את עצמו. אז השאלה היא האם הוא יפעיל את עצמו מחדש רק אם אני אתקין אותו מאותה התקנה (אותו USB שיצרתי) או שזה לא משנה? תודה ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי יש לי מחשב 64 ביט ואני רוצה להתקין עליו xp אבל יש לי של 32 ביט השאלה שלי אם אני יתקין את ה32 ביט זה יוריד את איכות ביצועי המחשב שלי? ועוד שאלה זה אם זה בכלל יעלה?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי אקס פי באנגלית ואני רוצה להפוך אותו לעברית... אין לי את האפשרות במאפינים להפוך לעברית אז אל תתאמצו. בבקשה אחותי לא יכולה להסתדר עם האנגלית כולכך טוב ואני יודע שאני צריך להוריד קובץ אז מאיפה מורידים [אני הורדתי מהאתר שלל מיקרוסופט אבל אני לא יודע איפה שמים את זה...] ואיפה שמים את מה שמורידים.... תודה מראש וביי
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לילה טוב. התקנתי היום ווינדוס מקורי, אחרי ההתקנה קפצה לי הודעה של ה-30 יום. האם זה טבעי למרות שהסיריאל מקורי? אני עדיין צריך לאמת אותו מול מיקרוסופט?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
איך מוחקים אותו??!!?!?!?!?!?!?1 הוא לא מופיע לי בהסרה / הוספה. חייב להיות שורת קוד מסויימת שכשרושמים אותה בRUN אז היא פותחת את תוכנית המחיקה של IE7 בבקשה תעזרו לי, אני נואש ???
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הצוות. יש לי מחשב P4 1.4 של אינטל וזיכרון 255 RDRAM. המחשב כולל פקס מודם, ADSL מודם , GFORCE2, SB criative, וכרטיס טלויזיה וידאו fly video. מאז שאני זוכר את המחשב עובד בעת חיבור לאינטרנט, גם מהמודם הטלפוני. מדי פעם, בתכיפות די גבוהה, המחשב פשוט נתקע, בד"כ רק בחלונות האקספלוררים. אולם גם הרבה כולו. לאחר כדקה ומשהו, פתאום הוא משתחרר ומבצע את כל הפעולות ברצף (אלו שנלחצו כשהיה תקוע, כגון פתיחת דפדפן חדש או סגירה של קיים וכן פתיחה של תוכניות אחרות). מעניין וחשוב לציין כי התקיעות המרחשות בד"כ כאשר קורה שפעולה בדיוק מתחילה ואז "הפרעתי" לה ע"י ביצוע פעולה נוספת, דוגמא, בדיוק הגיע הודעה ב- ICQ באותה שניה שלחצתי לפתוח דפדפן. כמובן שזה קורה גם כאשר נשלח מי…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ביצעתי עדכון של חלונות אקס פי (העותק שיש לי הוא חוקי) ובמסגרת העדכון עודכנה גם גירסת האקספלורר לגירסה 7 הבעיה היא שכעת הוא לא פועל בכלל. האייקון שלו מופיע בצורתו המעודכנת (עם השובל הצהוב) אבל כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא נפתח ואין כל תגובה. (המחשב לא נתקע, רק אין כל תגובה לנסיון ההפעלה) עזרה בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לאחר ששיניתי את רזולוציית המסך למצב האופטימאלי שלו האייקונים על סרגל המועדפים הפכו כל כך קטנים שצריך זכוכית מגדלת של שען חירש כדי לראות אותם האם יש דרך להגדיל את האייקונים על סרגל המועדפים ללא קשר להגדלת ה DPI הכללי של המחשב
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לאחר מכן נפתח מחדש באופן אוטומטי,ומופיעה ההודעה:"אינטרנט אקספלורר נסגר באופן לא צפוי"- ואז מופיעה האפשרות "שחזר הפעלה". השאלה/בעיה בכותרת + מה הסיבה לכך,ואיך אפשר לתקן ולפתור בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב של אחי הקטן, שנורא אוהב להתקין דברים על המחשב כאמור כמה דקות אחרי שהווינדוס עולה, עושה רושם שהאקספלורר קופא, כי כל שורת המשימות לא מגיבה, והעכבר הופך לעיגול חושב כשמצביעים עליו. כשמנסים להפעיל את הTASK MANAGER אז גם הוא קופא, ואי אפשר לדעת מי אחראי על זה, ואי אפשר לסגור כלום. נכנסתי לסייף מוד, ומחקתי כל דבר שלא נראה לי קשור. בדקתי בMSCONFIG בדברים שעולים, ואין שם דבר חריג. כרגע אני מריץ סריקה עם AVAST במחשב ההוא. יש עוד משהו שאפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי winxp pro ואינטרנט אקספלורר , פתאום (אחרי שתמיד זה עבד טוב) האקספלורר לא מאפשר לי להיכנס לאתרים מסוימים (כגון כניסה לחשבון בנק פועלים , lamir ועוד .. ) ומוציא לי את ההודעה המוכרת The page cannot be displayed (כמו שהוא מוציא שהמחשב לא מחובר) נ.ב יש לי עוד מחשב ובו כל האתרים פועלים כך שזה לא בעיה באתרים עצמם . מה אני יכול לעשות בנידון ?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, איך ניתן לסדר את האקספלורר שבפתיחת חלון נוסף, הוא יפתח על מקסימייז? מערכת הפעלה = XP
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Dark Mind (דרעק) שלח לי לינק שפותח הודעות קופצות כאלה ואומר You Are An Idiot. כולם מכירים את זה... בקיצור, אחרי שסגרתי את זה אז האקפלורר אז המקסימייז כבר לא פתח לי ת'חלון על כל המסך אלא רק על שלושת רבעי ממנו... כשאני עושה Restore אז הוא חוזר למסך מלא אבל זה לא נוח וחוצמזה מה זה הקטע המוזר הזה?! איך אני מסדר ת'תופעה? זה משגע אותי... עזרה דחופה בבקשה... תודה נ.ב. תמונה מצורפת
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני גולש עם XP אקפלורר 6.0 (מרוצה ממנו, ולא מכביד). כל פעם, ללא שום סיבה נראית לעין, מופיעה הודעת "יישום ביצע פעולה לא חוקית" ואופציית "סגור", שכמובן סוגר את כל החלונות של הגלישה. בחודש האחרון המצב בלתי נסבל... ממה הבעיה? איך ניתן לפתור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי מחשב p2 מערכת הפעלה xp pro הבעיה שלי היא שכאשר אני לוחץעל האיקון של אקספלורר להיכנס לאינטרנט הוא מגיב לאחר כחצי דקה האם יש פה מישהוא שנתקל בבעיה כזו או יודע איך לפתור זה מאוד מעצבן תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה - הקספלורר נפתח עם הדלקת המחשב. הדבר מאד מאט את תהליך ה-startup. כמו כן ב - msconfig אני לא מזהה את האקספלורר בתגית ה startup על מנת לבטלו. הרצתי מספר תכנות spyware אבל זה לא עזר... מישהו יכול לעזור???? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נסיתי לאפס את הדפדפן אבל ללא הועיל ההרחבות לא זמינות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם ווינדוס 8 פרו 64 ביט. עד לפני חצי שעה הכל עבד בסדר גמור, ופתאום האקספלורר של ווינדוס (explorer.exe לא הדפדפן) התחיל לקרוס ולהפתח מחדש כל שנייה. איך אני אמור לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי אתמול Windows 7, נתקלתי עד כה פה ושם בכמה באגים, אבל זה אחד רציני. כשאני נכנס לאתרים עם סרטוני פלאש, כשאני מעביר את הקרוסר על הסרטון האתר קורס. מופיע לי החלון הזה של פתרון הבעיות שלא תורם לכלום. ניסיתי להתקין את הפלאש פלייר של אדובי אבל זה לא עזר.. מישהו מכיר? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-