Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היום, אחרי עשרות נסיונות וכמה החלפות של דיסק קשיח הצלחתי סוף סוף להתקין וינדוס (במחשבה שנייה, זה היה אתמול) ואחרי שהתקנתי המון דברים (חומרה, ועוד כמה תוכנות מוכרות, ככה שזה לא ירוס) ואתחלתי את המחשב (כי היה כתוב שצריך) פתאום כתוב לי משום מה שאני צריך לאשר את העותק שברשותי (למרות שכבר עשיתי את זה) וכתוב לי שחרגתי ממספר ההפעלות המקסימלי שאני יכול לעשות! טוב, כשהמחשב קורס וצריך לפרמט כל פעם שמתקינים וינדוס, ברור שאני צריך להפעיל הרבה פעמים אבל יש לי עותק חוקי, קניתי אותו באופן חוקי לגמרי מאיבורי (נו, קיבלתי עם המחשב, אותו דבר), אז מה לעזאזל אני אמור לעשות? תודה איל.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך פותחים את מס' החיבורים המקס' בחלונות SP2, יש לי בעיה רצינית עם זה... בהתקנה הקודמת הורדתי פאץ כזה של BAT שעשה את זה תחת DOS -רציתי לשאול אם זה כדאי -האם זה מסוכן וכו'. מחכה לשמוע אותכם. SANDLEGION
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי Laptop יחסית ישן... שידרגתי אותו קצת מהתחלה שקיבלתי אותו... תסתכלו על המפרט שלי ותגידו לי איזה Win עדיף כרגע... כי עכשיו אני עובד עם 95 והוא עושה לי בעיות... (כן פירמטתי כמה פעמים)... אולי עם אני יוסיף עוד 128 SDRAM אני יוכל להריץ XP?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה במחשב של הבן שלי . מותקן לו וינדווס 7 והמון תוכנות עבודה למוסיקה כולל DLL שונים. לאחרונה המחשב מרסט את עצמו ללא סיבה והחשד הוא תקלה מתקרבת בדיסק הקשיח הראשי - C מאחר שאין לו אמצעי גיבוי למה שיש לו שם השאלה שלי היא - כיצד לעשות לו גיבוי לדיסק הראשי (אימאג') לדיסק חיצוני USB והאם הדיסק הזה החיצוני יכול לשמש לו כדיסק ראשי להעלאת הוינזווס. אם יש למישהו עצה אחרת כדי לא להגיע למצב שהדיסק יקרוס ואז לא ניתן לשחזר ויעלה המון כסף. אשמח לכל עצה שהיא תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התופעה מרגיזה ואחרי שנה עם החלונות זה עדיין מבלבל איך אני מבטל את החלונות הקטנים ואיך הם נקראים? מצרף תמונה : [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף להתקין על מחשב עם Pentium D 3 ghz 1gb ram 200gb hd המחשב משמש בעיקר לאינטרנט ואופיס, אולי קצת סרטים עדיף ווינדוס 7 או ווינדוס XP?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! התקנתי לפני כמה ימים WINDOWS XP PRO , ורוב הדברים נראים טוב... אבל לא ידעתי בקשר לעובדה שאין יותר DOS ב XP. נראה שאין כמעט שום תמיכה לאפליקציות DOS : 1) שאני מנסה להריץ משחקים ישנים של פלטפורמת DOS, הם עובדים לאט בצורה מחרידה. לשם השוואה בחלונות 98 הם עבדו בצורה טובה מאד. 2) חלק ממשחקי ה DOS מציגים את הודעת השגיאה הבאה: ntvdm cpu has encountered an unhandled exception . ניסיתי למצוא עזרה על זה באתר של מייקרוסופט, אבל נראה לי שהם מתעלמים מהבעיה. בדקתי את הקבצים autoexec.nt ו config.nt ולא מצאתי משהו חריג. 3) התוכנות על בסיס DOS שאמורות להציג פונטים עבריים רגילים מציגות ג"יבריש. אם למישהו יש רעיון לגבי לפחות אחת מהבעיות האלה, אודה לו מאד על כל עזרה, כי יש תוכנות DOS שא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי בדיונים אך לא הצלחתי למצוא תשובה שאני מחפש יש לי את המערכת בגרסה windows 7 ultimate 6.1 build 7600 june 2009 שכנראה אותה גירסה מותקנת אצלכם ברוב המחשבים עם וינדוס 7. .עכשיו הבנתי שיש גרסה יותר אמינה של ווינדוס 7 שיצאה או אמורה לצאת אפשר לקבל על זה מידע? כרגע לא נוח לי עם המערכת הזו יש לה כל מיני באגים (חשבתי לקנות מקורי אבל חבר אמר לי שהפרוץ שהורדתי מהאנטרנט משתווה למקורי עכשיו אני מתחרט שלא קניתי) מחכה לעוזרים תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי במחשב ווינדוס 7 ואני רוצה בנוסף להתקין על המחשב ווינדוס 98 איך עושים את זה והאם יש אפשרות לעשות זאת מבלי שיהיה לי מסך לבחירת מערכת הפעלה שאני מפעיל את המחשב ורק אם אכניס דיסק או משהו בסגנון אוכל להפעיל את הווינדוס 98 ? נ.ב יש לי 2 כוננים קשיחים אז על הראשי יותקן ה7 ועל המשני 98
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תיקיה בשם 89e0d4259df229aa39c1 וכשאני מנסה למחוק אותה אני מקבל הודעה שאין לי הרשאות (אני ADMINISTRATOR ויוזר יחידי במחשב), אני חושב שהתיקיה נוצרה אחרי איזה התקנה או עידכון מסויים http://imageshack.us/f/5/unledafz.jpg/ איך אני יכול למחוק את התיקיה ? (אני עם WIN7 64 ביט)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאיודע למה בזמן האחרון כל דבר קטן שאני עושה המחשב נתקע לי כזה לכמה שניות לפעמים יותר ואז רק פותח כמו לדוגמא אני מפעיל את הדפדפן לוכח לו משהו כמו דקה לעלות שפעם לכח לו 2 שניות המחשב שלי לוכח לו איזה 20 שניות להבין מה אני רוצה שלא נדבר על winrar לפתוח קובץ winrar נגיד סרט ששוקל משהו כמו 300 מגה לוכח לו במקום חצי דקה שהיה לוכח לו פעם עכשיו משהו כמו 8 דקות ואני לא מגזים יש לי מחשב חזק יחסית אין סיבה שזה יהיה ככה זה גם קרה לי פטעום עכשיו נסיתי להבין מה עשיתי לפני שזה התחיל אבל אני לא יודע לא זוכר משהו פרטים של המחשב: duel core 2 e6600 3 g ram 360 g hardisk 8800 gts 640m Geforce אני אשמח לעצות (דרך הגב יש לי שתי קוננים חיצוניים שמחובברים למחשב האחד קניתי בדיוק לפני שזה קר…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הפכתי USB של 8 GB לBOOT ושמתי עליו WIN7. שאני מחבר אותו למחשב ומפעיל אותו כBOOT המחשב מעלה אותו ואז נתקע על המסך WINDOWS IS LOADING FILES. ב-3 מחשבים אחרים שניסתי להפעיל את הUSB כ BOOT הכל עבד מהר וחלק.. שניסתי להתקין את הווינדוס מCD שהוא BOOT הכל עבד חלק מכל המחשבים.. משהו מתפקשש לי ב USB שאני מנסה לפרמט.. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? והגדרתי את הUSB בביוס שיעלה ראשון.. אפילו הגדלתי לעשות והחזרתי את הביוס למצבו האורגינל... עדיין לא עובד במחשב שלי ובאחרים כן.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב כמו שכתבתי בכותרת אז.. אין לי ממש מושג מה זה IP HELPER , אבל כעבור שימוש של זמן קצר בוידנוס..אז הוא מודיע על שגיאה ש IP HELPER נסגר . אחרי זה רוב הפעמים הוא מודיע על זה שוב פעם ולפעמים גם שוב פעם, ואז התצוגה נראת כזאת לא טוב..הסרגל כלים נעלם לשניה, המסגרות והחלונות של הוינדוס נראים כאלה אפורים וכאלה ומיושנים כמו וינדוס 98..המעבר מאנגלית ( ALT+SHIPT) לעברית והפוך לא טוב, ולא יודע משהו מוזר כזה. וגם לפעמים הוינדוס סוגר חוץ מ IP HELPER עוד איזה קישקוש של WINDWOS... בכל מקרה, לפני כמה ימים שזה קרה כיביתי תמחשב ושהדלקתי אותו הוינדוס לא עלה לי יותר וגם הדיסק של הוינדוס כל פעם שהוא קרא אותו קיבל מסך כחול, בסופו של דבר הצלחתי לשחזר תמערכת...ועכשיו שוב פעם זה מופיע, הרצתי אנטי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני נכנס למנהל משימות ואז לתהליכים פתאום אי אפשר לסגור אף תהליך משם זה כותב תהודעה הזאת: http://img166.imageshack.us/img166/2562/92318088ha7.jpg
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי,אני מנסה להתקין ווינדוס ונתקל בבעיות משני כיוונים: 1. מה ההבדל בין bios לuefi? 2. מה עושים נגד error 0x80070017
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאז שהתחלתי להשתמש במחשב החדש שלי מג'ון ברייס, העברתי אליו את 2 ההארד דיסקים של 500GB IDE כל אחד (אלה שהיו לי במחשב הקודם). אני מנסה להתקין את ה- xp על ה- primary master והמחשב מפרמט את המחיצה, מגיע לשלב של copying files ואח"כ נותן לי את ההודעה הזו: http://support.microsoft.com/kb/314477 ניסיתי לעשות את הפתרון בשיטה מספר 2 ובשיטה מספר 4 וזה לא עוזר. אני מדבר על זה שהוא נותן לי את ההערה הזו אחרי שהוא מסיים את החלק של ה- copying files (חלק לא גרפי) ולפי שהוא ממשיך ל- preparing installation (חלק גרפי). מה עושים? הלוח אם של המחשב שלי מג'ון ברייס הוא biostar 945gc m7-te כבר קראתי ת'רד בנושא הזה שפורסםבזון, אבל זה לא היה באמצע ההתקנה של הוינדוס!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי את ההודעה הזאת האם משהו יכול לעזור לי בנושא? http://www.siz.co.il/my.php?i=byokylzwntto.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ורציתי לפתוח קובץ MP4 באמצעות MPC ובטעות לחצתי על תוכנה אחרת שהיא בעצם הקובץ עצמו!!! ומאז כשאני לוחץ על "פתח באמצעות" ולאחר מכן ב-"תוכנות נוספות" הוא מופיע לי בתור אפציה לבחירה. איך מוחקים את ה-"תוכנה" The Walking Dead? תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי לא עבד טוב כבר זמן מה והחלטתי לפרמט אותו. (חשוב לציין שאין לי ידע בזה אבל אמרתי כבר כמה קשה זה יכול להיות?) אז פירמטתי את המחשב, התקנתי ווינדוס, התקנתי דרייברים של הכרטיס מסך, כרטיס קול ואינטרנט ואז נכנסתי לאתר של מייקרוסופט בשביל להוריד עדכונים. אחרי כל מיני עדכונים הורדתי דרך האתר שלהם את SP2 ואחרי שזה סיים להוריד ולהתקין המחשב עשה ריסט ואז כשהו התחיל לעלות פתאום באמצע הוא התרסק, המסך נכבה וישר נדלק והוא היה בכל מיני צבעים מוזרים ולא עלה.. אחרי שכיביתי את המחשב והדקלתי קרה אותו דבר. הווינדוס יותר לא עלה. (חשוב לציין שכשהמחשב עשה ריסט לאחר כל הדרייברים אז לא קרה כלום והמחשב עלה כרגיל). והנה שאלותיי: 1. האם מישהו מודע ומכיר את התקלה הנ"ל? 2. למה זה קורה? …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום איך מבטלים הודעה בעיה בחשבון מיקרוסופט ? (מצורף תמונה הודעה) ובאמת גם שלא יקרה לי חסימה סיסמה בחלונות 10 פרו שפה עברית. יש לי סיסמה PIN קבועה. אני לא צריך שום דבר שינויי סיסמה. רוצה להישאר קבוע סיסמה שלי שקיים. בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לא שמתי סיסמא למשתמש בחלונות 7 וכשאני מפעיל תוכניות כמנהל הוא מבקש סיסמא? דוגמא אחת מני רבות: אני הפעלתי תוכנה בשם IDM הוא פתאום מבקש סיסמא למשתמש, מה עושים במצב כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי xp בעברית ואני מעוניין להוריד מהאינטרנט חבילה של כל העדכונים. העדכונים הם באנגלית - האם יש מניעה להתקין אותם אצלי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפורום לאחרונה החלו להופיעו מסכים כחולים בעת עבודה שגרתית (לא בזמן מאמץ\ OC לדוגמה אלא בעת גלישה באינטרנט) עם השגיאה של KERNAL PAGE ERROR... התעלמתי מכך כיוון והם הופיעו מדי פעם אבל עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא עובר את כל השלבים בהפעלה (כולל את המסך הירוק עם העיגול המסתובב באמצע) אבל כשהוא אמור להגיע למצב שבו הוא מאתחל את אקספלורר עם כל החלונות- שום דבר לא קורה. המסך פשוט עומד. לאחר כדקה-שתיים המחשב מבצע ריסטרט עם BSOD וכותב "fatal system error, process terminated unexpectedly. יש לציין שהוא מעביר הודעה בתחילת ההפעלה שאומרת שיש בעיה עם הHD. כרגע אני עובד בSAFE MODE שמסתבר שאין בעיה להריץ אותו עזרה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי שנתיים החלטתי לפרמט את המחשב. עד עכשיו ה-WIN וכל התוכנות היו מותקנות על הארד דיסק ספציפי. עכשיו התקנתי את ה-WIN החדש על הארד דיסק אחר. בכל הפעלה המחשב מבקש ממני לבחור גרסה כי עכשיו הוא מזהה שתי מערכות הפעלה בשני הארד דיסקים שונים. הבעיה היא שעכשיו אחרי שהתקנתי את ה-WIN החדש. המחשב לא נותן לי למחוק או לפרמט את ההארד דיסק שעליו יושב ה-WIN הישן (כנראה כי עוד בהפעלה הוא ניגש אליו וזיהה את מערכת ההפעלה שיושבת שם ועכשיו הוא ניגש שם לקבצים לפעמים ואני לא יכול לפרמט את הכונן הזה). מה אני עושה? בנוסף, את מערכת ההפעלה החדשה התקנתי על כונן H ולמען הסדר הטוב אני רוצה שיקראו לו C. ניסיתי את Partition Magic Pro 7.0, אבל היא נתקעת באמצע (שוב, כנראה כי קשה עם שינויי שמות…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-