עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Caliber-Training Team,

שלום רב, ברצוני להציג סרטוני הדרכה בYouTube בשרתי ווינדוס. אנחנו התחלנו לא מזמן לעלות סרטונים כדי לעזור ולהדריך שימוש בתוכנות, שפות ומערכות הפעלה. בסרטוני שרתי הווינדוס נשתמש בשרת Windows Server 2008 R2 ע"י שימוש בתוכנה VMWare ונלמד לפי הנושאים הבאים: ניהול AD. יצירת שרתי DC, DNS וCore. יצירת Trusts, Forests, Domains, Zones ועוד. מתן הרשאות. ניהול משתמשים, קבוצות, OUs. שימוש בפקודות דרך הCMD. ועוד נושאים רבים אחרים. סרטון לדוגמא: מקווה שהסרטונים יהוו עזרה!

2. Started by ortapiero,

yoga 3 14'' התלבטות קשה אם לעדכן חחח המערכת כבר יותר יציבה? או שכדאי להשאר עם וינדוס 8?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום רב, כיצד אני בWIN 7 מתקין תמיכה בשפה העברית כך שאוכל לעבור מ EN ל HEB במקלדת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, יש לי הרגשה שחלק מהעידכונים השוטפים שווינדווס אקס פי ההוריד והתקין במחשב שלי דפקו לי משהו במחשב .. (בdevice manager( רציתי לדעת, אם אני מסיר את כל העידכונים של האקס פי שהותקנו לי על המחשב, האם זה לא טוב? תוכנות לא יעבדו? המחשב יהיה פגיע? (למרות שיש לי אנטי וירוס).. בתודה מראש, שי!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לנעול מסיבות של חוקים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Funkyzord,

למורה שלי לגיטרה יש בעיה עם כרטיס קול ללפטופ והוא רוצה לשנות את הIRQ. עכשיו זה עומד אצלו על 11 ויש לו עוד כמה דברים שמשתמשים באותו IRQ ולכן זה מאיט לו את הביצועים בתוכנות. ועוד אשמח לקבל איזה שהוא הסבר קצר על מזה בכלל הIRQ תודה, your local vampire =

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ac1240,

יש לי בעייה להתקין את מערכת ההפעלה הזו על המחשב. לאחר ההרצה של הקבצים החיונים להתקנה של ה WINDOWS איפה שבוחרים באיזה כונן להתקין את הWIN זה אומר לי שהוא לא מזהה שום HD למרות שכרגע יש עליו WIN XP על המחשב וזה עולה כרגיל.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

האם חלפה בעית עדכון חלונות דרך ה Windows Update, או שעדיין מוצגת הודעת השגיאה שלא ניתן להציג את הדף המבוקש? לעזאזל אני כבר מת לעשות Dual Boot! :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Or4more,

מה עדיף להתקין על מחשב עם Pentium D 3 ghz 1gb ram 200gb hd המחשב משמש בעיקר לאינטרנט ואופיס, אולי קצת סרטים עדיף ווינדוס 7 או ווינדוס XP?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. במחשב עם חלונות 98 ו-128 מ"ב זכרון התגלתה תופעה מוזרה, לי בכל אופן. באתחול ובבדיקה הראשונית, כל הזכרון נמצא ומדווח. בחלונות, סנדרה סיסופט גם אומרת שיש 128 מ"ב. אבל בשני מקומות, לוח בקרה-מערכת-ביצועים ו-DXDIAG, אפליקציות של חלונות עצמה, רשום שיש רק 64 מ"ב. ראשית, איך קוראים לתוכנית שמאפשרת לראות את כמות הזכרון בחלונות 98, שכחתי את שמה. שנית, מה זה אומר? האם חלונות עובדת עם 64 מ"ב או 128 מ"ב? מישהו יעץ לי לפרמט כפיתרון יחיד אבל לפני שנגיע לשם רציתי לשמוע דעות נוספות. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by rank1986,

היי יש לי במחשב ווינדוס 7 ואני רוצה בנוסף להתקין על המחשב ווינדוס 98 איך עושים את זה והאם יש אפשרות לעשות זאת מבלי שיהיה לי מסך לבחירת מערכת הפעלה שאני מפעיל את המחשב ורק אם אכניס דיסק או משהו בסגנון אוכל להפעיל את הווינדוס 98 ? נ.ב יש לי 2 כוננים קשיחים אז על הראשי יותקן ה7 ועל המשני 98

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני מחפש תוכנה שעולה בין הPOST לטעינה של הווינדוס ומבקשת את היוזר והסיסמה של הווינדוס ברגע שהווינדוס עולה היא עושה לוגין עם הפרטים שהקלדתי לא מעניין תמיכה בסביבה דומיינית, זה לשימוש בייתי פשוט מעצבן אותי שאני מדליק את המחשב ואני מחכה שהוא יעלה את הווינדוס ואז אני שם סיסמה והוא ממשיך לחשוב כדי לטעון את הדסקטופ ושאר השטויות.... אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח לשמוע

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ofcourse,

היי יש לי מחשב שמותקן עליו XP עברית, רציתי לעת האם אפשר להפוך אותו לאנגלית ? בבמחשב שלי יש מדברה של ויסטה ביזנס עם קוד. האם אני יכול להתקין עליו ווינדוס 7 ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. איך אני מוחק את windows update עם אפשר לעשות את זה בכלל ואיך אני מתקין אחרי זה ?? ויש לי ווינדוס אקס פי ועל תשאלו למה אני רוצה למחוק את זה!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי,התקנתי WIN 7 64 BIT,כרגע מותקן ופעיל:NOD32 ,STEAM,יוטורנט,והדריבר של הכרטיס מסך והמחשב צורך 1.25 GB. יש לי 4GB זיכרון,הצריכה הזאת נורמלית?כל הזמן אמרו ש 7 יותר קלה מויסטה וכרגע אני לא רואה שום שינוי גם לא מבחינת צריכת זיכרון.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ronran,

היי רכשתי נייד עם ווינדוס 8 לפני כמה זמן ובזמן ההתקנה שמתי את האימייל של ההוטמייל שלי עכשיו כשאני רוצה להכנס לסקייפ שלי שהוא לא מהאיימייל של ההוטמייל הוא אומר לי שאם אני רצה להמשיך אני חייב למזג בין 2 החשבונות של הסקייפ.. ואני ממש לא מעוניין מישהו יודע מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by cvtt.z88,

ממה הבעיה הנה הDUMP [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by xxdragonxx,

כשאני נכנס למנהל משימות ואז לתהליכים פתאום אי אפשר לסגור אף תהליך משם זה כותב תהודעה הזאת: http://img166.imageshack.us/img166/2562/92318088ha7.jpg

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום וחג שמח. יש ברשותי ווינדוס 7 שאני מפעיל אותו מחדש הוא לפעמים נתקע בטעינה של Welcome ודרוש מספר של הפעלות מחדש בשביל שהוא יכנס. מה לעשות?. הבעיה השנייה היא שבסרגל השפה ב EN מופיע לי US ו United states -Dvorak for left hand איך אני מוחק את United states -Dvorak for left hand?. חג שמח.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. במחשב של אמי מותקנת מערכת הפעלה חלונות XP, ואני הגדרתי בהגדרות החסכון בחשמל שהמסך יכבה לאחר 3 דקות של אי שימוש. אבל מה, המסך לעיתים קרובות לא נכבה. כניסה מחדש להגדרות התצוגה ומשם להגדרות חסכון בחשמל ולחיצה על אישור, פותרת את הבעייה הזאת באופן זמני, אך היא חוזרת לאחר זמן מה. הבעייה קרתה בעבר גם במחשב שלי, כאשר עוד היה מותקן בו חלונות XP, ובעוד מחשבים שלהם הייתה לי גישה והיה בהם חלונות XP. הבעייה הזאת לא קורית עם חלונות 7. מהי הסיבה לכך?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by kalda01,

במחשב של הבן שלי היתה מותקנת גירסת חלונות שהגיעה מותקנת יחד עם המחשב מהחנות לפני 3 שנים. לדעתי זו גירסת OEM כלשהיא PRE-ACTIVATED ומעולם לא היתה כל בעייה של רשיון לא חוקי. פתאום לפני יומיים התחילה להופיע אזהרה בחלק התחתון של המסך שגירסת החלונות אינה מקורית. מה יכולה להיות הסיבה שזה פתאום קרה ואיך לסדר את זה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי וינדוס 10 והוא מוגדר להתקין עדכונים חדשים אוטומטית. איך אפשר לעשות שהוא לא יעשה זאת ואני אבחר אם להתקין או לא? כמו שהיה ב-8.1.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי מחשב נייד מדגם Lenovo IdeaPad S10-2, מחשב מיני. ניסו להתקין לי עליו מערכת הפעלה של MAC אבל זה כבד מדי והמחשב קורס ולא מצליח לעלות. אני רוצה להחזיר את מערכת ההפעלה של ווינדוס שהגיעה עם הלפטופ. כשאני מנסה להתקין ווינדוס 7 (אחרי שאני משנה בביוס שיעלה ישירות לUSB שם נמצאת ההתקנה), זה לא מזהה את זה. שוב הוא חוזר לנסיון להעלות את MAC , קורס ונכבה. למישו יש פתרון יצירתי לעניין? אובדת עצות אנוכי...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by BeNDeR,

אני מחפש מקום בוא אני יוכל לאחסן קובץ ברשת ובעזרת לינק כל אחד יוכל להוריד אותו מהאינטרנט ! בסביבות ה 10 יותר היה מעולה : )

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לאיודע למה בזמן האחרון כל דבר קטן שאני עושה המחשב נתקע לי כזה לכמה שניות לפעמים יותר ואז רק פותח כמו לדוגמא אני מפעיל את הדפדפן לוכח לו משהו כמו דקה לעלות שפעם לכח לו 2 שניות המחשב שלי לוכח לו איזה 20 שניות להבין מה אני רוצה שלא נדבר על winrar לפתוח קובץ winrar נגיד סרט ששוקל משהו כמו 300 מגה לוכח לו במקום חצי דקה שהיה לוכח לו פעם עכשיו משהו כמו 8 דקות ואני לא מגזים יש לי מחשב חזק יחסית אין סיבה שזה יהיה ככה זה גם קרה לי פטעום עכשיו נסיתי להבין מה עשיתי לפני שזה התחיל אבל אני לא יודע לא זוכר משהו פרטים של המחשב: duel core 2 e6600 3 g ram 360 g hardisk 8800 gts 640m Geforce אני אשמח לעצות (דרך הגב יש לי שתי קוננים חיצוניים שמחובברים למחשב האחד קניתי בדיוק לפני שזה קר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים