עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מטרה בגדול היא להוציא דרך כרטיס מסך בHDMI 1.4 אחד תמונה למסך ובHDMI השני שנמצא על הבורד כ PASSTHROUGH - פורמטי HD לרסיבר. לפי מה שהבנתי זה גם תלוי בהגדרות בBIOS . 1.האם אפשרי ? 2.המלצה על כרטיס מסך שיתמוך תקציב הכי נמוך שיש (לא איכפת לי גם ישנים) כרגע עם WIN8 אבל יכול יכול ואף מעדיף לחזור ל WIN7 תודה ושבת שלום לכולם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by TZuKi,

אני רוצה להחליף את ה 98 ל 2000. אני מביא פירמוט מלא. מה הדרך הכי טובה להתקין?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Moooshe,

לכל מי שעקב לאחרונה אחר השחרורים של גרסאות לא סופיות של המוצר הזה, ולאחר דחיה בשחרור שלו, הוכרז סופסוף שב-9.9 תשוחרר לציבור הרחב גרסה (build) מספר 1106 (שכבר קיימת היום). בין היתר, תהיה אפשרות לשנות את דפדפן האינטרנט (ולהתקין נטסקייפ כמו שצריך... אם יש מישהו שעוד מעוניין לעבוד איתה), להסיר כל מיני שטויות שמיקרוסופט הוסיפו לנו וכו'. כמו- כן, בגרסה זו אמורה להיות כלולה הגרסה האחרונה של java virtual machine של מיקרוסופט (שכל מי שניסה להוריד אותה לאחרונה גילה כי היא לא זמינה באתר של מיקרוסופט). כמובן שכמו בכל גרסה של כל תוכנה, הגרסה הזאת של SP1 הודלפה (leaked) ולמי שממש רוצה אפשר למצוא אותה בלא מעט מקומות באינטרנט.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by torchak,

רבותיי אני חייב עזרה. אני מנסה לנהל את היוזרים מרחוק (דרך ה- Active Directiry User and Computers)\ ואני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה : The Server Is Not Operational. אי מצליח לנהל אותו עם ה SERVICES ועם ה SERVER MANAGER, אבל רק את זה לא. מישהוא יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. התקנתי לפני מספר ימים ווינדוס 7 ultimate 64 BIT ויש לי בעיה מסך לא מתכבה אחרי שאני מגדיר לו זמן לפי רצוני והוא לא מתכבה בתמונה פה מופיעה אחרי דקה והוא לא מתכבה לא יודע עם זה קשור לזה שעברתי לווינדוס 7 64 ביט כי לפני כן ב32 זה עבד תמיד ניסתי המון אופציות חיפשתי בכל גוגל פיתרון וללא הצלחה אשמח לקבל פיתרון תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי כרגע I7 950 סוקט 1136 אני חושב אני מחליף למעבד I7 4790K מחליף לוח כמובן וזכרון איך אני יכול לשמור על היונדוס שלי כי מנסיון שלי אני יקבל מסך כחול ולא בא לי להתקין הכול מחדש תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ortapiero,

yoga 3 14'' התלבטות קשה אם לעדכן חחח המערכת כבר יותר יציבה? או שכדאי להשאר עם וינדוס 8?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. עד כמה שידוע לי, טושיבה היא החברת מחשבים הראשונה שמכריזה על שידרוג חינם ל-7 בישראל. בכל מקרה, הפרטים הם ככה: כל מי שקנה מחשב טושיבה מ-26.06 ועד ה-31.12 עם ויסטה (כל גירסה) זכאי לשידרוג חינם ל-7. הקץ' הוא שמשלמים על המשלוח של הדיסק מאירופה, המחיר עומד על 30 אירו. כל הפרטים (כולל הזמנה מוקדמת וכו') באתר: https://www.toshibawin7upgrade.com תהנו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by idofr,

עכשיו פירמתתי את המחשב והוא משגע אותי עם השעון הוא מציג לי את זה ככה: 10:56 PM וזה משגע אותי איך עושים שהוא יציג לי ככה 22:56 ?????????

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by oorlevi,

יש לי ווינדוס חוקי ולא קיבלתי שום עדכון על SP3. מתי אמור לצאת?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by galz,

שמעו אני מנסה לעדכן את הxp ל sp1 במחשב של אחותי, ובתחילת ההתקנה הוא מודיע ש c:\windows\system32\dllcache\softkbd.dll פתוח או נמצא בשימוש, והוא לא יכול להמשיך. ניסיתי לסגור את כל התוכניות, לא עוזר. תעזרו לי בבקשה זה ממש חשוב

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לפני איזה 10-15 דקות נכנס לי וירוס מאוד חמור במחשב ומנע ממני גישה כמעט לכל דבר אז אני לא יכול לעשות SYSTEM RESTORE למשל... יש לי אנטי וירוס נוד32 שזיהה אותו ואמר שמחק אותו אבל כל פעם החלון הקטן הזה שמזהיר מהוירוס נפתח מחדש... קיצר כנראה האנטי וירוס לא הצליח למחוק אותו לגמרי ניסיתי להפעיל את המחשב בSAFE MODE והוא פשוט טוען כמה דברים ואז מתחיל מחדש... מכיוון שלא מזמן גם היה לי וירוס והיה איזה שבועיים-שלוש שהייתי בלי מחשב עד שהתקנתי מחדש את ווינדוס אני לא רוצה עכשיו להתקין מחדש את ווינדוס... ולכן אני רוצה לנסות את האופציה של הREPAIR. עכשיו שאני אומר למשחב שאני רוצה לעשות REPAIR הוא שואל אותי איזה מערכת... יש רק אופציה אחת ואני בוחר אותה ואז הוא מבקש ממני סיסמא של הADMINISTRA…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בזמן התקנת ווינדוס XP פרו, אני מקבל את השגיאה שהקובץ, D:\I386\asms The parameter is incorrect..... מה יכולה להיות הסיבה? זה דיסק שהשתמשתי בו מלא פעמים כדי להתקין את ווינדוס, יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by moranhoresh,

יש ברשותי מודם פקס בכרטיס PCI. המעבד של הכרטיס הוא של אינטל. הבעיה שלי היא שאין לי מנהל התקן (דרייבר) עבור חלונות 7 (גירסא 64 ביט ו-32 ביט). אשמח אם למישהו יש פתרון. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by חובב,

ברשותי מחשב עם מפרט(דברים רלוונטים ): מעבד E6300 זיכרון 2 גיגה DDR2 וכרטיס מסך GEFORCE 8800 GTS . מחשב זה משמש כמחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים בעיקר, וכרגע מותקנת בו מערכת WIN7. האם שווה להחליף לווינדוס 8 ?...האם הוא יותר קל ועובד מהר מהר יותר? (כעיקרון אני משתמש בXBMC)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by PC BOX,

אני קונה מחשב נייד חדש, שעליו יהיה מותקן חלונות 7, רק שאני חייב שיהיה על המחשב גם את XP, כמערכת עצמאית נוספת ולא רק כXP Mode האם יש דרך להתקין את XP על מחשב שכבר מותקן עליו חלונות 7 ואז ליצור תפריט שיאפשר לי לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yuval800,

הם מוכרים רשיון ל win7 pro ב 90$, זה חצי ממה שמצאתי בארץ. http://www.licensekeyshop.com/windows-7-professional-full-version-license-key-p-147.html תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by lipa,

למה במנהל המשימות מופיע בשימוש בcpu לפעמים באדום, זאת אומרת שהגרף נהיה אדום, לאו דווקא כשהוא מגיע לשיא שלו בקיצור מה משמעות הצבע של הגרף ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. סורי מראש אם כבר הנושא דובר כאן - לא הצלחתי למצוא לזה מידע או פיתרון יש לי מחשב נייד חדש - Asus N56VJ-S4009H המסך הוא HD אבל אני מפעיל אותו לא ברזולוציה המקסימלית....אלא 1600X900 הבעיה היא כידוע בפונטים >> שהם מאוד מאוד לא חדים ומטושטשים..... מאוד מבאס! האם פתרו את הבעיה הזו? או שיש דרך לנטרל משהו כדי שזה יופיע לפחות ברמה הקונבנציונאלית של WIN7 <?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בקיצור, התקנתי ויסטה (ULTIMATE 32) והכל סבבה, לא רואה שום הבדל מאקס פי חוץ מבעיות תאימות דרייברים ומראה חדש דנדש ויפה. רק מה? בBOOT, הוא לא מוכן לעלות אלא אם כן הדיסק נמצא בכונן. כלומר - סדר טעינת הכוננים בביוס הוא פלופי-דיסק-דיסק קשיח, הוא מנסה לטעון מהדיסק של ווינדוס "PRESS ANY KEY", אני לא לוחץ, והוא טוען את מערכת הפעלה מהדיסק הקשיח כרגיל. אם אני מוציא את הדיסק, הוא כותב לי OPERATING SYSTEM MISSING. כאילו מה נסגר? אם אני משנה את הבוט אורדר, אני מקבל אופרייטיניג סיסטם מיסינג. עכשיו חיפשתי את התופעה ומצאתי הסבר מאוד מנומק שפשוט לא הבנתי: http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1031077049&postcount=9 עכשיו קודם כל זה נורא מרגיע שזה לא בעיה יחודית לי ושיש אותה לעוד אנ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי WIN XP PRO ויש שם שירות שניקרא DIGITAL SIGNITURE ואני חייב לבטל אותו כי הוא מונע ממני התקנת דרייברים לכרטיס מסך ו דיירקטס בבקשה תעזרו!!! :'( :'( :'( תודה מראש לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by montigo,

אני פותח סקר זה ע"מ לשמוע מנסיונם המצטבר של אנשים לאורך השנים: מהי גירסת הווינדווס היציבה ביותר שמיקרוסופט שחררה אי פעם? אדגיש כמה דברים: - סקר זה לא בא לבחון נוחות, פונקציונליות, או שאר מרעישין. כמו כן הדיון אינו "מיהי מערכת ההפעלה הטובה ביותר" או "האהובה עליך". - הסקר בא לבחון דבר אחד: את היציבות (Stability) של מערכת ההפעלה, כפי שהיא משתקפת לעיני המשתמש. - יש לצאת מתוך נקודת הנחה שמדובר בגירסה העדכנית ביותר עם כל העדכונים של מערכת ההפעלה (ע"ע Windows 2003 R2 או Windows XP SP2 או Windows 98 SE). - בכוונה לא ציינתי את נושא 32 מול 64 ביט ע"מ להימנע מדיונים נוספים בנושא, עמכם הסליחה. - אנא ענו מנסיונכם האישי, ולא מתוך "דעה רווחת" או דברים ששמעתם. לי יש את ההימור שלי, אבל …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shem86,

שלום שלום. נתקלתי בבעיה מציקה מאוד, משום מה בויסטה 64 אין לי את ההרחבות בקליק ימני (EXTRACT TO של ווינראר לדוגמא) בחלונות אקספלורר. בדקתי הגדרות בווינראר עצמו וזה בסדר, ובכלל אני לא מאמין שזו בעיה של התוכנה עצמה מכיוון שאין הרחבות של שום תוכנה שמותקנת אצלי (7ZIP ועוד ועוד..) מישהו יודע איך מסדרים את זה? משהו ברג'יסטרי?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי קובץ REG ואני רוצה למזל אותו ברג'יסטרי בלי שישאל אותי אם אני בטוח.... ניסיתי לרשום regedit file.reg /y וזה לא עוזר... הוא עדיין שואל..... יש לכם רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by GodLike,

חבר שלי מחפש וינדוס מקורי ברוסית ! כן. רוסית. הוא מעוניין במקורי בלבד. האם יש חנויות שמוכרות וינדוס כזה ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.