Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף להתקין על מחשב עם Pentium D 3 ghz 1gb ram 200gb hd המחשב משמש בעיקר לאינטרנט ואופיס, אולי קצת סרטים עדיף ווינדוס 7 או ווינדוס XP?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות שפתאום קרו לי(יש לי XP) אז הנה: 1. כל פעם שאני מדפיס משו לא משנה דרך איזה תוכנה(גם משו שסרקתי, או שהוצאתי מהאינטרנט) זה יוצא לי עקום כזה. מישו יודע מה אפשר לעשות? 2. עוד משו זה שפתאום כשאני באמצע כתיבה של איזה עבודה או משו כזה, אז תמיד שרציתי למחוק משו, אז הייתי מסמן את זה, ולוחץ על המחיקה(לא DELETE מה שליד המקש של ה+וה=), או שהייתי פשוט כותב מה שרציתי במקום. אבל עכשיו זה לא מביא לי, זה לא מוחק את מה שהיה מודגש.מישו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה משום מה כאשר אני לוחץ פעמיים על תיקייה כדי לפתוח אותה נפתח לי חלון החיפוש של ה XP. ניסיתי לשסדר את זה באמצעות Tools->Folder Options->File Types->File Folder->Advanced קבעתי פעולה חדשה OPEN (שמשום מה לא הייתה שם כבר..) שתפתח את explorer.exe עכשיו כשאני פותח תיקייה התיקיה נפתחת בחלון חדש.. מה שמציק לי... מה לעשות? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפטופ T520 שהגיע עם ווינדוס 7 pro. יש בו את כל מיני המיני תוכנות של ה-thinkpad-ים של lenovo רצים כברירת מחדל (battery manager, thinkvantage...) ועוד לא התקנתי בו כלום (מהתוכנות שלי) פתחתי את ה-task manager כדי לראות כמה תהליכים רצים... 106 תהליכים !!! על המחשב הנייח יש לי xp עדיין וידעתי שב-7 יש יותר תהליכים, אבל 106 ? זה הגיוני בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפעמים כשאני בוחר sleep/hibernate המסך נכבה והמחשב ממשיך לפעול למס' דקות ואז הוא נכבה לגמרי (shut down). ב event viewer כתוב לי: The previous system shutdown at *** was unexpected וכן: The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000009f (0x00000003, 0x84efb530, 0x8292fae0, 0x86f2ee40). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 060910-16781-01. וכן: The system has rebooted without cleanly shutting down first בהתחלה זה היה קורה לעיתים ובשבוע האחרון זה קורה בחצי מהפעמים שאני בוחר sleep/hibernate.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעולה בין הPOST לטעינה של הווינדוס ומבקשת את היוזר והסיסמה של הווינדוס ברגע שהווינדוס עולה היא עושה לוגין עם הפרטים שהקלדתי לא מעניין תמיכה בסביבה דומיינית, זה לשימוש בייתי פשוט מעצבן אותי שאני מדליק את המחשב ואני מחכה שהוא יעלה את הווינדוס ואז אני שם סיסמה והוא ממשיך לחשוב כדי לטעון את הדסקטופ ושאר השטויות.... אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח לשמוע
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני משתמש כיום ב2 שפות בווינדוס 7 , אנגלית ועברית, ברצוני למחוק את האפשרות להוסיף שפה מסויימת לצמיתות (שלא יהיה אפשרות לאדם לבוא ולהוסיף שפה זו שוב דרך השפות שבלוח בקרה) האם יש דרך לעשות זאת? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני מתכנן לקנות מפתח לWIN7. האם תהיה לי אפשרות להשתמש בו רק במחשב אחד, או בכמה מחשבים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי התקנתי ויסטה 64 ביט. אני יכול לראות עברית באתרים ולכתוב בעברית בתוכנות אופיס אבל: 1. ישנם אתרים שמציגים פרסומות או באנרים (לא פלאש) ורואים רק ריבועים במקום עברית. 2. תוכנות כמו ווינאמפ לא מציגות עברית בכלל. רק ג'יבריש. בעידכונים של ויסטה, ישנה אופציה להוריד עברית. ההורדה מסתיימת אך באמצע ההתקנה של העידכון, המערכת מפסיקה ומודיעה שהיא נכשלה להתקין את העברית. הורדתי את הקובץ EXE של העברית לויסטה ודאבל קליק על הקובץ ושום דבר לא קורה. האם מישהו נתקל בדבר דומה? ישנם הגדרות לא נכונות אצלי שאני לא מודע להם? יש פיתרון בכלל? אשמח לכל עזרה, גיל.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מותקן לי במחשב WINDOWS 7 כולל SP1 , הגרסה שמותקנת אצלי היא גרסה שהורדתי מהאינטרנט.... עכשיו יש לי המון מסכים כחולים , השאלה שלי היא כזאת האם יש אפשרות שיש לי מסכים כחולים בגלל שהורדתי גרסה פגומה/לא טובה של WINDOWS 7 (פרוצה) מהאינטרנט??? או שאין שום קשר לזה????
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מאז שהתקנתי ראוטר אלחוטי (compex NP27G) אתר העדכון של מיקרוסופט פשוט מסרב לעדכן אותי. עקבתי אחרי שני מאמרים של MS שלא עזרו: http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/showarticle.aspx?articleid=48&ln=en&IsMu=True http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/showarticle.aspx?articleid=32&ln=en&IsMu=True ניסיתי גם בלי חומת האש בראוטר ואין עונה. ראיתי שיש המלצות לשינוי המטריקה של TCP\IP לערכים נמוכים יותר, לא עובד. ניסיתי IP סטאטי ברשת הפנימית, לא עובד. הבעיה קיימת גם במחשב נייח קווי (XP x64) וגם במחשב נייד אלחוטי (XP x86) שאותו אני מצליח לעדכן במשרד. אני מחובר דרך HOT ל- VPN בטכניון. מישהוא נתקל בבעיה ומוכן לשתף אותנו בפיתרון, בבק…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סורי מראש אם כבר הנושא דובר כאן - לא הצלחתי למצוא לזה מידע או פיתרון יש לי מחשב נייד חדש - Asus N56VJ-S4009H המסך הוא HD אבל אני מפעיל אותו לא ברזולוציה המקסימלית....אלא 1600X900 הבעיה היא כידוע בפונטים >> שהם מאוד מאוד לא חדים ומטושטשים..... מאוד מבאס! האם פתרו את הבעיה הזו? או שיש דרך לנטרל משהו כדי שזה יופיע לפחות ברמה הקונבנציונאלית של WIN7 <?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, יש לי קובץ שיצרתי תחת XP לפני כשנתיים בערך וכשאני פותח אותו תחת Win7 64 האנגלית מופיעה כרגיל אבל העברית מופיעה כגיבריש. שם הקובץ הוא באנגלית והתוכן מכיל גם אנגלית וגם עברית. לצערי הרב, אני מנסה למצוא שורה בעברית אבל אי אפשר לקרוא אותה :-\ רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפעמים, לעתים רחוקות... סל מחזור שלי מלא, ושאני עושה ריקון סל מחזור הוא שואל אותי Do u want to delete WINDOWS ? יענו התקייה...... ואני מכיר ת'משחקים האלה... זה לא אחד מהם... שאני אוהב ריסטרט זה מפסיק...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי איזשהו מפתח שאני לא מצליח למחוק מהרגיסטרי גם כאשר אני ב Safe Mode. האים יש עוד דרך למחוק מפתחות משם? איך? תודה מראש, נ.ב. המפתח הוא משהו שקשור לסורק שלי שלא ממש עובד כרגע לצערי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה בזמן האחרון אני לא מצליח לבצע כל מיני פעולות ב-windows (למשל לגשת אל ה-task manager או להחליף את התמונה של שולחן העבודה). המחשב מודיע שאין לי הרשאת administrator. העניין הוא שאני ה-user היחיד שמוגדר, ואני מוגדר כ-administrator. כשיצרתי user נוסף והגדרתי גם אותו כ-administrator, תחת אותו user, הצלחתי לבצע את הפעולות הנ"ל. אשמח לעזרה בפתרון הבעיה המציקה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר התקנה חדשה של WIN2000 יש לי בעיה עם העברית אני יכול לרשום בעברית אבל בתוכנות מילים בעברית מופיעות כסימני שאלה מישהו יוע מה הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אלו פעולות המחשב מבצע כאשר הוא במצב שינה האם התוכנות עובדות ברקע ( הורדות ,מסנגר) והאם באמת זה חסכוני יותר ??????????
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , הורדתי מהמחיצות הקיימות בווידנוס שהיה כבר מותקן . יש לי נפח אחסון קטן , אבל הצלחתי לגנוב מכונן C כ32GB ומכונן D כ19.5גיגה. כשהתחלתי בתהליך ההתקנה -לא היה לי אפשרות לאגד את 2 הנפחים . אז השאלה שלי איך מאגדים אותם ? חשוב לי לציין שהאפשרות Extend Volume כשעושים קליק ימיני על הכונן שרוצים להרחיב- חסומה- דרך הDisk Management תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלו, אני מנסה להעלות דיסק של win7 אני רואה שאפילו אין ניסיון קריאה של הדיסק שבכונן dvd בביוס מוגדר cd כבוט ראשון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
... אצל חבר שלי עם WIN 7 אולמיט כמו שלי החלונות נסגרים בעמעום... לאט לאט כזה... למה אצלי זה נסגר במכה אחת כמו בכל WIN רגיל ? נ.ב הערכת נושא שלי היא עם שקופית זמינה אם זה קשור...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאז שהתחלתי להשתמש במחשב החדש שלי מג'ון ברייס, העברתי אליו את 2 ההארד דיסקים של 500GB IDE כל אחד (אלה שהיו לי במחשב הקודם). אני מנסה להתקין את ה- xp על ה- primary master והמחשב מפרמט את המחיצה, מגיע לשלב של copying files ואח"כ נותן לי את ההודעה הזו: http://support.microsoft.com/kb/314477 ניסיתי לעשות את הפתרון בשיטה מספר 2 ובשיטה מספר 4 וזה לא עוזר. אני מדבר על זה שהוא נותן לי את ההערה הזו אחרי שהוא מסיים את החלק של ה- copying files (חלק לא גרפי) ולפי שהוא ממשיך ל- preparing installation (חלק גרפי). מה עושים? הלוח אם של המחשב שלי מג'ון ברייס הוא biostar 945gc m7-te כבר קראתי ת'רד בנושא הזה שפורסםבזון, אבל זה לא היה באמצע ההתקנה של הוינדוס!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שעה היה לי מסך כחול חברה היה לי מסך כחול לפני שעה יש לי תוכנה כזאת שאפשר איתה לקרוא קבצי DMP וכתוב לי שהבעיה נוצרה מהקובץ:NTOSKRNL.EXE אין לי מושג ממה נובעת הבעיה ומה זה הקובץ הזה ולמה הוא שייך ואייך בכלל אני מסדר את הבעיה ויש לי וינדוס פרוץ שהתקנתי מדיסק צרוב אייך אני משנה בוינדוס 7 כשיש לי מסך כחול שהמחשב לא יעשה ריסט למחשב לבד אלה ישאר המסך הכחול ואני עושעה ריסט ידית במקום שהמחשב יעשה ריסט אוטמתית כשיש מסך כחול קחו קישור להורדה של הקובץ עם הסיומת dmp http://www.f2h.co.il/6278970395215 אני מת לסדר תבעיה בינתיים יש לי תוכנה שבודקת את הדיסקים הקשיחים יכול להיות הבעיה בדיסק הקשיח לא יודע אם זה נכון מקווה שתעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ההודעה היא: "A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer" לא הצלחתי להעלות צילום מסך. אשמח לדעת מה אני צריך לעשות, ואם צריך עוד פרטים אשמח לנדב אותם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לשאול האם מישהו יודע כיצד לאתחל מחדש מחשב נייד מסוג COMPAQ EVO N800v ? כולל ניקוי של הרג'סטרים? אני מודה לכם מאוד בתודה אלי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-