Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום! נסיתי אתמול לפרמט את המחשב אך זה לא כ"כ הלך לי, בגלל כל מיני סיבות קטנותומוזרות... בד"כ אני מפרמט את D ידנית מהווינדוס ואת C אני מפרמט באמצעות דוס, מה שקורה בד"כ זה שכשאני מכניס את התקליטור של הוונדוס ומפעיל את המחשב מחדש אז המחשב נותן אפשרויות להתקנת הווינדוס לפני שהוא מעלה את מערכת ההפעלה שמופעלת כבר על מחשב, זה מה שחבשתי לעשות גם הפעם רק שהפעם המחשב לא התייחס לדיסק שבכונן והעלה ישר את מערכת ההפעלה, אז אמרתי לעצמי שאני יתקין את הווינדוס מחדש ואשתמש בפירמוט של ההתקנה הוונדוס... אבל, בגלל שהיה לי דיסק של ווינדוס בגירסא יותר חדשה ממה שיש לי בחמשב, אז כשהוא התקין את מערכת ההפעלה החדשה הוא לפני זה פירמט את כונן D שבכלל היה כבר מפורמט, ולא פירמט את C כמו שתכננתי כי הוא…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ותודה לעונים מראש! לאשתי יש מחשב במשרד בבית שהיא עובדת דרכו! בנוסף יש לה מחשב נייד נוסף שלפעמים היא יוצאת לעבוד.. עכשיו: עד היום היא השתמשה בשולחן עבודה מרוחק הרגיל דרך אינטרנט וזה עובד רע מאד! השאלה שלי האם יש אפשרות להתחבר ישירות למחשב כמו אצלי בעבודה? שבעצם המחשב שבבית היה כשרת ושבהדלקת המחשב נייד היא תתבקש לשם משתמש וסיסמא ותגיעה יש לשולחן העבודה של המחשב בבית? ככה שלא היה צורך לשתי שולחנות עבודה ושימוש בשוחלן עבודה מרוחק? סליחה אם לא הצלחתי להסביר בצורר הכי ברורה.. ושוב תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפי מה שאני רואה ב Task Manager, השימוש ב PF לא עולה על 300, נגיד 500 בלחץ. אז למה ה pagefile תופס לי 1.5 גיגה בכונן C ? אני אגיד לכם מה הבעיה שלי כרגע, יש לי הרדיסק 8 גיגה עד שה160 יחזור מהמעבדה, וכמובן שעם הרדיסק כזה אני לא משחק משחקים, אז אני בספק אם צריך Pagefile כל כך גדול שסתם תופס לי חלק ניכר מההרדיסק... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! ברשותי מחשב p4 2.8Ghz 1Gb Ram מריץ xp sp2 בתוך רשת אירגונית. הבעיה היא שכאשר אני מדפיס המדפסות נתקעות גם בהדפסת רשת וגם בהדפסה מקומית. בבדיקה מעמיקה התברר ש ה spooler service נסגר כל פעם שנוגעים במדפסת. חיברתי מדפסת בכבל למכונה ועדיין אותה הבעייה. net start spooler מניע את השירות אבל כל נסיו הדפסה גורם לכך שהשירות נסגר. כמו כן אם זה מוסיף לא ניתן להתחבר למכונה ב rdp או ב remote assintense ב event viewer יש event 3019 של mrxsmb לפי מיקרוסופט אפשר להתעלם ממנו. מחפש כיוון לפיתרון
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אין לי מושג למה, אבל היום קרתה תקלה קטנה בג'ימייל. אז ככה, הג'ימייל עולה כרגיל, רק שאחרי לחיצה שתים הוא פשוט קופא במקום עד שאני סוגר אותו. אני משתמש עם גוגל כרום, אבל מה? שאני עושה "גלישה פרטית" זה עובד חלק, וכן בפיירפוקס. מה צריך לעשות שזה יעבוד כמו שצריך שוב? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ב חלונות XP כאשר רציתי למחוק את ספריית ה TEMP ידעתי לעשות זאת איך עושים זאת בויסתה תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ווינדוס הציע לי בעצמו דרך ה AUTOMATIC UPDATE להתקין SP3. זה בטוח? לא יהיו שום בעיות?
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכם אולי מישהו מכיר פיתרון הבעייה די טרייה חץ העכבר קופא לסרוגין לפעמים וגם התמונה ולאחר מכן משתחרר עד ששוב זה קורה , זה חדש ולא הוכנס שום תוכנה וניסרק וירוסים ואנטי ספיי המחשב P 4 זיכרון 1 ג'גה מעבד אינטל 3.0
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד שאני מפעיל את המחשב מחדש עולים לי הרבה תוכנות בשורת משימות ואני רוצה להוריד כמה מהם יש איזה פקודה שאני רושם בהפעלה ואז אני מסמן מה אני רוצה ומה לא,מה היא המילה? ועוד דבר יש לי סמל בשורה הזאת שנקראת Advantage ושאני לוחץ עלייה פעמים נפתח לי הקישור הזה: http://www.memedia.com/advantage/privacypolicy.html אני ממש לא יודע איך זה הגיע אליי ולא יודע מה זה הנה גם תמונה של הסמל : http://img140.imageshack.us/my.php?image=52566002vx3.jpg עוד דבר בבקשה איך אני מגדיל את הכתב?רשום לי הכל בקטן?ושאני שמגדיל את הרוולוטציה זה יותר מדי גדול תודה רבה מראש על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שדרגתי ל-10 מ-8.1 ועובד בסדר גמור וזה שמר לי את כל התוכנות, אבל כמה בעיות קטנות: - יש משחקים שעובדים לי פחות טוב מקודם לכן, וכן הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך בצורה יסודית והתקנתי מחדש וזה עדיין קצת תקוע. - במערכת ההפעלה יש קצת לאגים לא מוסברים והיא לא הכי מהירה שבעולם ויש לי SSD. במידה ואני אפרמט את המחשב דרך הבוט ואתקין את 10, האם זה יעבוד ויאקטב לי את המערכת לאחר מכן? יש לציין שה-8.1 שלי היה פרוץ וזה לא עשה בעיות.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שאני מנסה להתקין או לשדרג את הוינסוד שלי אז הדיסק של הוינדוס או המחשב [לא יודע] לא מזהים את את הכוננים ככה שאני לא יכול להתקין מחדש את הוינדוס .. מה אפשר לעשות בנדון .. ? אשמח לתשובה מהירה כי מחר אני חוזר לצבא ..
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 2000 לפעמים אני לא רואה עברית כמו שצריך אני רואה קישקושים במקום... אני יכול לכתוב עברית.... אבל נגיד שאני ניכנס לFLASH וכותב משהו... אני רואה קישקושים... יש פתרון?? כל הזמן התקנתי WINDOWS 2000 וזאת הפעם הראשונה שזה ככה....
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, פירמתטי לא מיזמן ולאחר הפירמוט כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי ההעלייה של ווינדוס בא לא מין מסך כזה של בחירת משתמש (יש לי רק 1) . ואני שואל, איך אפשר לבטל כך שזה ייכנס לי אוטמטי ? עריכה: יש לי עוד שאלה, האם אני יכול לבטל הגדרות מסוימות בווינדוס שיחסכו לי בזיכרון וירטואלי ? זה לא שאין לי מספיק ראם (יש לי 512 ואני ממש אוטוטו מוסיף עוד ג'יגה) אלא שאני משחק משחקים שדורשים הרבה ראם אני מקבל קירטוע וחווית משחק ירודה ! יש לי XP PRO עדכון שני (SP2)
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אוקי אז ככה. אני מוריד תוכן מתוכנת P2P, וכשאני נכנס לתקיית היעד - האקספלורר טוען שהיא ריקה. ניסיתי להכנס דרך האקספלורר בוינאמפ, והופ - הנה הקבצים. למה באקספלורר הרגיל התקיה מוצגת כריקה? ת'נקס.
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
התקנתי ווינדוס אנטרפרייס ושמה שיחקתי בכל מיני שטויות וכנראה נגעתי בתוכנה הזאת ונעלתי מחיצה עכשיו אין לי מושג איזה סיסמא שמתי ואני לא זוכר ,ולא הכנתי שום דבר לדיסק או קי שלי ,יש אפשרות לפרוץ את אינקריפשן או שאני צריך להתחיל לבכות :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתיקיות של סרטים יש מין קיפאון כזה,אפילו כששמתי על list,בנוסף לכך ישנן בעיות משונות ביותר למשל לוקח לו מלא זמן לשים את הסמן על הקובץ שבחרתי,הבעייה העיקרית היא שלוקח לו ממש ממש המון זמן להעלות כל סרט-אף פעם לא קרה. אני נכנס לtaskmanager והוא מראה שהתכנה שאני מפעיל איתה ת'סרטים נמצאת כnot responding למרות שאחרי זמן מה(ארוך מאוד)הסרט עולה,ואפילו רץ חלק לאחר מכן. ניסיתי להסיר ולהתקין את הנגן שאני משתמש בו(mv2player) ואפילו להחליף נגן,שום דבר...אולי ראוי לציין שעשיתי repair כמה פעמים בלי לשנות התקנות... מה עושים איך אני מסדר את זה ומה הבעייה בכלל ??? זה גורם לעצבים רבים במהלך naruto - לא טוב בכלל!
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אין לי ווינ מותקן... xcopy שווה לת^ת,היא לא מוכרת. צריך אחת(או יותר) שמניסיון עובדות... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני מקווה שזה לא שאלה שכבר נשאלה אלפי פעמיים... אני הולך לשדרג את המחשב בקרוב אבל את הHD אני משאיר רצית לדעת האם יהיה בעיה עם ה-XP (הבנתי שעלולות לצוץ כמה) ואיך אפשר לפתור אותם .. כלומר שהמחשב ימשיך לעבוד אותו דבר, רק על מחשב חדש (מעבד+לוח+זיכרון+כרטיס מסך)
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, מאז העדכון, הגלישה בדפדפן הזוועתי הזה הפכה לבלתי נסבלת. אני מקבל את אותה שגיאה כמו הבחור הזה: http://www.fxp.co.il/showthread.php?s=7896664247d1dd91720a319924182100&t=7833593 בכל מיני אתרים אני מקבל הודעת 'אינטרנט אקספלורר הפסיק לפעול' - אני לוחץ סגור ושוב קופצת אותה הודעה, 100 אלף פעם.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, נכנסתי לכל התסבוכת הזו כאשר כיביתי את הפיירוול של נורטון למשך כמה שניות כדי לצפות בקליפ מוזיקה באינטרנט (שלא עלתה כל עוד הנורטון רץ). הקליפ עלה ומיד החזרתי את הנורטון לעבודה שוטפת. לאחר זמן מה התברר ששני וירוסים מכוער נטפלו אל מערכת ההפעלה שלי בלי אופציה קלה למחוק אותם ולנורטון מאוד קשה להתמודד איתם (אני לא אכנס להסברים). התזמון נראה לי נכון לפרמט.. מבעוד מועד השגתי שלושה תקליטורי גיבוי שונים של Windows XP SP2 כאשר את כל הפרמוטים הקודמים, בעבר בצעתי עם SP1 (ומעולם לא התלוננתי). התברר לי כי הדיסק (SP2) אינו Bootable ולכן לאחר הפעלה מחדש הכנסתי את SP1, ובשלב מסוים (כשהמחשב ביקש "Insert Disk Labled SP2") החלפתי את SP1 ב-SP2.. משם נשאלתי היכן ברצוני להתקין את המחש…
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 גירסאת הHOME באנגלית יש לי בעיה שתוכנות שעובדות בעברית וטקסטים מופיעים לי בג'יבריש מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואפילו שיהיה לי 512MB זיכרון אני רוצה שהמחשב יהיה מאוד מהיר ולכן החלטתי לחסוך בזיכרון ולקחת ווינדוס 2000 ולא XP אבל אפשר לשנות את הסקין של ווינדוס 2000 כך שיראה כמו XP וכך אני ירוויח את כל היתרונות? וד"א להתקין WINDOWS 2000 PRO? עריכה: אפשר גם לשנות את המערכת הפעלה (2000) לעברית לאחר ההתקנה אם איזה תוסף? יש בזה חסרונות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לאחרונה החל לקפוץ לי חלון- כמה דקות אחרי תחילת גלישה באינטרנט- כמו של תקלה של תוכנה שמצריכה להסגר (אלה עם ה-SEND\DON'T SEND למטה), שהנושא שלה זה הWIN32 GENERIC... הזה. לא יודע מה זה, בפועל לא נסגר לי כלום, לכאורה, אבל מאז יש לי בעיות כמו: COPY PASTE לא עובד, אי אפשר לגרור עם העכבר, והכי חשוב, הנורטון שלי נתקע על מצב REFRESHING (בכל האופציות) וככה אין לי הגנה. כל זה עד שאני עושה אתחול מחדש. לא יכול ככה, האם יש תשובה? ייתכן ואין קשר בין הWIN32 הזה לבעיות התפקוד של הXP שלי (המתוארות לעיל)- חשוב לי גם לפתור אותן!!! נ.ב- באתר של סימנטק לא מצאתי את זה כווירוס, אבל אולי לא חיפשתי טוב. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-