Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
.?????????????????????????????????
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני צריך את הויסטה הכי טובה שקיימת בעברית בבקשה .. ומדריך קטן לפרמוט .. כלומר אני יודע לפרמט עם xp זה לא בעיה .. השאלה היא האם זה אותו דבר עם vista ? נ.ב לגבי המעבד 32\64 ביט אין לי מושג יש לי Core 2 Duo E6550 2.4Ghz 1333Mhz .. כעיקרון המחשב חזק אבל השאלה היא עם 32 או 64 .. טוב תודה מראש ; )
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי SP! בווינודס אקס פי ואיני רוצה להתקין SP2 ויש לי בעיה כי זה אומר שהווינדוס לא חוקי לכן אני צריך עזרה להפוך את הווינדוס לחוקי... אז אפשר בבקשה מדריך להפוך אותו... ואמרו לי שאפשר עם קראק אז אפשר בבקשה קראק ..... *אם זה לא קשור לפורום הזה אז בבקשה על תנעלו רק תעבירו את זה פורום... .
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הפאטץ' ההוא ש-$M הוציאה נגד הבלאסטר... עשיתי חיפוש, מצאתי את הקישורים, אבל הם כבר לא עובדים. זה די דחוף. אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל בכל זאת להשיג לי קישור לפאטץ'. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
* Vista Home Basic: $199 (או $99 לחבילת שדרוג) * Vista Home Premium: $239 (או $159 לחבילת שדרוג) * Vista Business: $299 (או $199 לחבילת שדרוג) * Vista Ultimate: $399 (או $259 לחבילת שדרוג) מה הבדל ביין כל אחת? תודה! נ.ב רשמתי הודעה בעוגן של Vista אבל לא ענו לי!
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת על זה יותר..ויותר פרטים על מערכת ההפעלה ועל שיטת הקבצים בה או שתצא אחר כך! תודה!
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
משום מה נדפק לי משהו ב-ntuser.dat (תחת xp) - עבדתי בצורה רגילה על המחשב, כשלפתע היתה הפסקת חשמל, והמחשב נכבה באמצע עבודה עליו. מאז - כשאני מנסה לעשות logon עם משתמש מסויים (המשתמש שלי... העיקרי במחשב), הוא מתחיל לעשות logon כמו שצריך... וכשהוא מגיע לשלב של "Loading personal settings..." (או משהו כזה)... הוא פשוט נתקע. ניסיתי עם משתמש אחר - ופועל מצויין. מכאן הסקתי ש"הלך" לי ה-ntuser.dat של אותו משתמש... ויש לי בתוכו המון המון הגדרות, ו-keys ב-registry שאני פשוט חייב וייקח לי המון המון זמן לשחזר, אם בכלל. ודי צדקתי - כשהעתקתי לתוך אותו פרופיל בעייתי ntuser.dat של משתמש אחר - הכל פועל מצויין. (כמובן שגיביתי את הקודם...). יש איזו דרך לשחזר/לתקן ntuser.dat שנדפק? תודה רבה רבה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
זה מופיע כל פעם שיש תקלה והוא מדווח על שגיאה (נ.ב ביטלתי את הדווח שגיאות חוץ משגיאות קיצוניות)
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
האם תחת ווינדוז אפשר לבטל את הוירטואל ממורי/פייג' פייל/SWAP ? אם כן אז 2GB יספיקו?
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
נגנב לי המחשב נייד, וההגנה היחידה שלו היא סיסמא בעת הפעלת המערכת (XP). האם המידע שעל המחשב נגיש לגונב בצורה כלשהי ?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פיירוול, יש בו עוד דברים ?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
לעשות כאילו אם אתה פותח את קובץ הטקסט אז צריך להקיש סמסא ואז רק תוכל לקרוא,או שאותו דבר אבל לקובץ PDF או כל דבר אחר, יש דברים כאלה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אפשר להוסיף פקודות ל 'music tasks' או 'file and folder tasks' ? אני רוצה להוסיף פקודות (file and folder tasks) לסריקת קובץ עם avast ו- convert with dbPowerAmp (למי שלא מבין על מה אני מדבר אז שיסתכל בתמונה למטה...) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק את כל כונן C ואי אפשר כשהוונידווז פועל אז איך אני עושה את זה לפני?
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו יודע,עם ויסטה מותקן בC של כונן קשיח א' להעביר לD שנמצא על כונן קשיח אחר, בלי לאבד את ההגדרות (רגיסטרי וכו')? ועוד שאלה,אפשר להסיר את XP בלי לפרמט את המחיצה שהוא מותקן עליה? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין הארדיסק SSD חדש במחשב ישן שלי יש לי דיסק מקורי של מערכת הפעלה חוקית של וינדוס 7 לאחר שאתקין את ההארדיסק החדש אני אוכל להתקין עליו את ווינדוס 7 ואז לשדרג אותו ל 10 ? ( או איך עושים את זה?)
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קיבלתי במשרד מחשב חדש, ואין לי ממש כוח להתקין את כל ה1000 ו1 דברים שיש על הישן שוב. אני אוכל לקחת את הארד דיסק הישן לעשות גוסט ממנו לחדש להפעיל את המחשב וזה יעבוד? הבנתי שאני כנראה יצטרך דיסק של ווינדוס, אבל האם זה אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי windows xp דרך עותק שהתגלה אח"כ שהוא לא חוקי במחשב נייד כמו בכל מחשב יש לי מדבקה מאחורה עם סריאל אני יכול להשתמש בו כדי להפוך את ה windows שלי לחוקי בצורה כלשהי?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב נייד של DELL במדינה יחד עם מערכת הפעלה אבל אני מקבל רק רישיון OEM והתקנה ראשונה אך לא התקנה מקורית בדיסק נפרד. מה קורא אחרי כמה שנים אם אני מחליט לפרמט מחשב, להוריד/להשיג התקנה מאיפה שהוא ולהפעיל מערכת הפעלה? האם אצליח להפעיל ככה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לשכפול תקליטורים מכונן ה-CD לצורב מבלי להשתמש בתהליך הארוך והמייגע של העתקת התקליטורים לדיסק הקשיח כשלב ראשון ואז שליחתם לצריבה כשלב שני..? (גם עבור תקליטורי שמע וגם נתונים) זה פשוט, הופך את תהליך השכפול של דיסקים קיימים למסורבל וארוך... ואלי יש דרך פשוטה יותר?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני חיב לפרמט את המחשב ועכשיו גיליתי שהדיסק של הXP הישן והטוב שלי אצל חבר ואני תקוע עם דיסק של הויסטה. אז נשאלת השאלה, האם אני יכול להתקין את הויסטה ואח"כ לפרמט את הכונן (רצוי לא לפרמט) ולהתקין XP ? או שפשוט לחכות לXP שלי ?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי ווינדאוס XP PRO באנגלית, אחרי זה הורדתי קובץ שהפך את כל שפת המערכת לעברית. הלכתי לווינדאוס UPDATE וראיתי שם שמופיעה לי SP2 ברשימה. זאת אומרת שאני אוכל להתקין SP2 עליו? רק תזכרו שהווינדאוס הוא בעצם באנגלית, אני רק הורדתי קובץ שהפך אותו לעברית.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ואם לא, האם יש לויסטה בעיה לקרוא כוננים חיצוניים שמפורמטים ב- FAT32? תודה!
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-